#گزارش_تصویری
📸 سومین روز ثبت نام ورودیهای ۱۴۰۳ کارشناسی دانشگاه دامغان ( #صددروازه_دانش_و_اندیشه) در ساختمان خوارزمی با همراهی گرم خانوادههای محترم
🔹 امروز دوشنبه ۳۰ مهرماه، دانشکدههای فنی و مهندسی و علوم زمین نیز با دانشجویان جدید خود آشنا شده و ورودیهای جدید برای چهار سال پُر از تلاش و #نشاط_علمی و #فرهنگی پا به میدان دانشگاه دامغان گذاشتند.
عکس: #همیار_دانشجو عرفان نصیری
🆔 @duacir
#نشست_دانشجویی
شب گذشته کارگروه فرهنگی خوابگاه ابوذر، نشست پرسش و پاسخ دانشجویی
با حضور آقای دکتر علی ملاکاظمی و تنی چند از کارشناسان مربوطه، برگزار شد.
🆔 @duacir
🔶🔹دبیرخانه پنجمین جشنواره فیلم دینی اشراق با همکاری استارتاپ مدیاپ برگزار می کند.
"جایزه ویژه «عینی سازی علوم انسانی»"
🔹 شاخص های آثار:
سوژه آن برگرفته از پژوهشهای یکی از رشتههای علوم_انسانی باشد؛
اقتباس از یک اثر علمی باشد؛
تبیین یک نظریه یا مفهوم علمی باشد؛
تلاشی برای پاسخ به یک مسئله به روش علمی باشد؛
کاربرد عملی یک دستاورد علمی باشد؛
مرتبط با پژوهش و نوآوری در زمینه علوم انسانی باشد؛
نگاهی نو در ارتباط رسانه با علوم انسانی باشد؛
فیلمنامه پیوست پژوهشی داشته باشد؛
🔹قالبهای اثر:
فیلم داستانی / مستند
فیلمنامه / طرح مستند
نقد فیلم حوزه علوم انسانی
پژوهش فیلمنامه
• مهلت ارسال آثار:۱۰ آبان ۱۴۰۳
• اطلاعات بیشتر و ارسال آثار:
https://eshragh.ir/film
• لینک خبر↙️
http://eitaa.com/msrt_ir
@msrt_iri
🆔 @duacir
🔶️🔹️فراخوان مقالات علمی
🔹️این کنگره با محورهای
• امدادگری
• تهدیدات آینده و راهبردها
• تبیین و رسالت هلال احمر
• نقش امدادگران در دفاع مقدس
• آخرین مهلت ارسال مقالات: ۱۰ آبان
• زمان: ۵ آذر ۱۴۰۳
🆔️@duacir
#مناسبت
برنامهریزی لازمه هر موفقیت و آمار صحیح پیش نیاز هر برنامهریزی موفق است؛ هر فرد و سازمان با تحلیل درست از وضع موجود و شناخت روندها به اهداف مطلوب برنامه خواهد رسید.
📊 فرارسیدن یکم آبان ماه "روز ملی #آمار و #برنامهریزی" گرامی باد.
💐 تبریک ویژه به اساتید محترم و دانشجویان گرامی آمار و همکاران توانمند مدیریت طرح و برنامه دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه دامغان
🆔 @duacir
دانشگاه دامغان؛ صددروازه دانش و اندیشه
#مناسبت برنامهریزی لازمه هر موفقیت و آمار صحیح پیش نیاز هر برنامهریزی موفق است؛ هر فرد و سازمان ب
همزمان با روز ملی آمار و برنامهریزی؛
🔹دکتر حامد فضلاللهتبار (مدیر طرح و برنامه دانشگاه دامغان) خبر داد: چشمانداز ۱۰ ساله ۱۴۱۴ دانشگاه دامغان، توسعه دورههای بین رشتهای، رشد کمی و کیفی طلای سبز پسته و توسعه آموزشهای آزاد و بینالملل را هدفگذاری کرده است.
🆔 @duacir
دانشگاه دامغان؛ صددروازه دانش و اندیشه
همزمان با روز ملی آمار و برنامهریزی؛ 🔹دکتر حامد فضلاللهتبار (مدیر طرح و برنامه دانشگاه دامغان)
#گفتگو | به بهانه روز "آمار و برنامهریزی"، فرصتی فراهم شد تا مصاحبهای داشته باشیم با دکتر حامد فضلاللهتبار؛ مدیر جدید طرح و برنامه دانشگاه دامغان
🎙در گفتگوی #روابط_عمومی_دانشگاه_دامغان با دکتر حامد فضلاللهتبار، در مورد اهمیت و جایگاه #آمار و #برنامهریزی، روند برنامهریزی در ساختار دانشگاه دامغان، سطوح برنامهریزی و مهمترین اولویتهای دانشگاه و حوزههای اخیر ایفای نقش مسئولیت اجتماعی دانشگاه در نظام آمار و برنامهریزی علمی در محیط پیرامونی دانشگاه، سوالاتی مطرح شد.
🔸مدیر #طرح_و_برنامه_دانشگاه_دامغان در ابتدا ضمن تبریک فرارسیدن روز آمار و برنامهریزی، لازمه دستیابی هر سازمان به اهداف راهبردی خود را در توجه جدی به مقوله برنامهریزی دانسته و از سطح برنامهریزی تاکتیکی مبتنی بر دادهها به عنوان عامل بهبود وضعیت حرکت سازمان به سمت اهداف کلان و چگونگی و سرعت این پیشرفت یاد کرده و از همین منظر جایگاه داده، اطلاعات و آمار را نیز برای تعیین وضعیت موجود و پیشبینی روندها برجسته برشمرد.
🔸عضو #هیئت_علمی دانشگاه دامغان در زمینه جایگاه آمار و برنامهریزی در ساختار دانشگاه، با توجه دادن به ماموریت (سازمانهای بالادستی)، اسناد کلان و تکالیف ابلاغ شده، از برنامه #راهبردی، تنظیم #بودجه، برنامه #منابع_انسانی، برنامه #توسعه آموزشی - پژوهشی و برنامههای پیشبرد اهداف #دانشکدهها به عنوان سطوح مختلف در نظام برنامهریزی #دانشگاه_دامغان نام برد.
🔸وی با اشاره به #چشم_انداز ۱۰ ساله #۱۴۱۴ دانشگاه دامغان، بیان داشت: هدفگذاری کلان در راستای ماموریت اصلی و زیر ماموریتها صورت پذیرفته و از طرحریزی نقش سایر بخشهای دانشگاهی به ویژه معاونتهای #آموزشی و #پژوهشی و نیز دانشکدهها در جهت نیل به اهداف برنامه نیز خبر داد؛ راهاندازی دورههای تحصیلی #بین_رشتهای، #پژوهش و #توسعه_فناوری در راستای رشد #کمی و #کیفی طلای سبز #پسته_دامغان و توسعه #آموزشهای_آزاد و #بینالملل نیز از موارد مطرح شده در همین راستا بود.
🔸دکتر حامد فضلاللهتبار که افتخار حضور در جمع دانشمندان ۲ درصد برتر جهان را نیز برای دانشگاه دامغان در چند سال پیاپی کسب نموده، در پاسخ به سوالی درباره ایفای نقش مسئولیت اجتماعی دانشگاه در حوزه آمار و برنامهریزی علمی گفت: تاکنون خدمات مختلفی مبتنی بر آمار و برنامهریزی به جامعه پیرامون دانشگاه ارائه شده است؛ برای نمونه میتوان به طرحهای اجرا شده در راستای محصول #پسته، #معادن منطقه، شرکتهای مستقر در #شهرک_صنعتی اشاره کرد. وی همچنین خاطرنشان ساخت در آینده نیز همین مسیر با درگیر نمودن شرکتها و سازمانهای فرامنطقهای در راستای انرژی و منابع، برنامهریزی شده است.
🔸دکتر فضلاللهتبار؛ مدیر طرح و برنامه دانشگاه دامغان که مسئولیت گروه نظارت و ارزیابی را نیز عهدهدار است، در بخش پایانی این گفتگو به مناسبت روز آمار و برنامهریزی، یادآور شد: ما در عصر اطلاعات و دگرگونی #فرایندها و #فعالیتها مبتنی بر #علم_داده و #تحلیل هستیم؛ انقلاب صنعتی ۴.۰+ ضرورت بکارگیری و تحلیل بر خط داده و #هوشمندسازی تصمیمگیری را ایجاب نموده است؛ برای حرکت در این مسیر نیاز داریم ابتدا آمار درست را گردآوری و سپس تحلیل متناسب و واقعی ارائه دهیم تا تصمیمگیری و اجرا، #بهرهور و #موثر باشد. در فرآیند فعلی در نظام تصمیمگیری در سطوح مختلف در کشور در این زمینه نقص داریم که میبایست همگی در زمینه رفع آن به صورت علمی تلاش نماییم.
🆔 @duacir
#خبر | اساتید دانشگاه دامغان در نشست تخصصی از شادکامی تا بالندگی گرد هم آمدند
🔹اولین جلسه از سلسله نشستهای «#مهارتهای_ارتباطی و #خانواده» ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه دامغان، عصر دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ در سالن شهید سلیمانی محل مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه دامغان برگزار شد.
🔹در این کارگاه که به همت #دفتر_هماندیشی_اساتید و با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه دامغان اجرا گردید، دکتر بهروز کارگری؛ کارشناس و روانشناس خبره ملی، به مولفههای مختلف #شادکامی و راهکارهای عملی آن پرداخت.
🔹وی با بیان اینکه رسیدن به #رضایت در زندگی، معنای حقیقی #شادکامی است، اشاره کرد: توجه به کیفیت « داشتهها» زمینهساز احساس رضایت خواهد بود.
🔹 دکتر کارگری در پاسخ به سوال "آیا شادکامی ارثی است؟" بیان داشت: مطابق مطالعات آماری و شواهد تجربی، #ژن ۵۰ درصد نقش داشته و ۴۰ درصد آن #حق_انتخاب و ۱۰ درصد باقیمانده، #اثر_محیط است؛ لذا میتوان نتیجه گرفت با #اصلاح_سبک_زندگی و #رفتاری از جمله شناسایی و دنبال کردن علایق، ورزش کردن منظم با حضور در باشگاههای ورزشی، رعایت اخلاق حرفهای و تعریف پروژههای ارزشمند برای خود، میتوان گامهای موثری برای رسیدن به شادکامی برداشت.
🔹در پایان این جلسه دکتر سید هادی رستمیان، دبیر مرکز هماندیشی اساتید #دانشگاه_دامغان، با تشکر از استقبال اعضای هیات علمی از نشست، برنامههای آتی دفتر هماندیشی را تشریح کرده و از اساتید خواست پیشنهادات خود را از طریق نمایندگان رسانه دانشکدهها اعلام نمایند.
📸 عکس: #همیار_دانشجو مهدیه امیرمحمدی از #کانون_خبر_و_رسانه
🆔 @duacir