🌺🍃〰
✳️تقویت حافظه
❓راههاى تقویت حافظه چیست تا بهتر بتوانیم قرآن را حفظ کنیم؟
✍براى افزایش حافظه و اینکه انسان بهتر بتواند قرآن را حفظ کند امور زیر مناسب است:
⬅️ الف: نمازِ«حفظ قرآن» خواندن.
⬅️ ب: خواندن دعاها و آیاتى که باعث افزایش حافظه مىشوند؛ ازجمله:
🔹1. دعاى: سُبْحانَ مَنْ لا یعْتَدى عَلى اَهْلِ مَمْلَکَتِهِ سُبْحانَ مَنْ لا یأخُذُ اَهْلَ الاَْرْضِ بِاَلْوانِ الْعَذابِ سُبْحانَ الرَّؤوُفِ الرَّحیمِ اَللّـهُمَّ اْجَعلْ لى فى قَلْبى نُوراً وَبَصَراً وَفَهْماً وَعِلْماً اِنَّکَ عَلى کُلِّ شَئ قَدیرٌ. این دعا را مىتوانید در اوایل کتاب مفاتیح الجنان در بحث تعقیبات مشترکه پیدا کنید و بخوانید.
🔹2. وقتى نماز صبح را خواندید، قبل از این که حرفى بزنید این دعا را بخوانید:
یا حَىُّ یا قَیوم فَلا یفُوتُ شَیئاً عِلْمُهُ وَ لا یؤودُه
🔹3. قرآن و به ویژه آیه الکرسى را زیاد خواندن.
⬅️ ج: خوردن میوهها و غذاهایى که باعث زیاد شدن حافظه مىشوند، به ویژه میوهها و غذاهایى که داراى کلسیم، فسفر و منیزیم هستند.
🔶ازجمله این خوراکی ها مانند کنجد،قهوه،تخم مرغ لبنیات،اجیل،کشمش را میتوان نام برد
♦️اسامى چندنفر از حافظان قرآن در زمان پیامبر(صلىالله علیه وآله وسلم)
✍بسیارى از یاران پیامبر، قرآن را حفظ بودند که تعداد آنها حداقل 140 نفر بوده است. من اسم چند تن از آنان را مینویسم، ممکن است از آنها آگاهى چندانى نداشته باشید و حتى اسم برخى از آنها را نشنیده باشید. انشاءالله در آینده درباره شخصیت این افراد بیشتر مطالعه خواهید کرد:
🔻1. امام اول ما شیعیان، على بن ابى طالب(علیه السلام)
🔻2. زید بن ثابت (پسر خوانده پیامبر)
🔻3. عبدالله بن مسعود
🔻4. ابوالدرداء.
#نکات_حفظ
#تقویت_حافظه
🏴@dyosofezahra🏴
برو ای نسیمِ رحمت سفری به کویِ زهرا
و بگو که من از اینجا به شما سلام دارم
#السلامعلیكیـافاطمةالزهرا
🏴@dyosofezahra🏴
1080275.mp3
1.98M
🎙 | "چادر مادر" در بیان مرحوم آیتالله مصباح یزدی
#پیشنهاد_دانلود
🏴@dyosofezahra🏴
🎺🎺🎺دارالقرآن یوسف زهرا(عج)تقدیم میکند:
انواع روشهای حفظ قرآن (به بنر دقت شود)👆
✨ حفظ آسان:
این کلاس ویژه کارمندان یا افراد مسن یا عزیزانی که بخاطر وجود نوگلانشون وقت کمی دارند یا کسانیکه تمایل دارند با قرآن و در مسیر آن باشند و سرعت براشون اهمیتی نداره هست.
این قرآن آموزان میتوانند در هفته یک صفحه یعنی روزی ۲/۵خط حفظ کنند😊
و بیشتر وقتشون رو به مفاهیم و تفسیر قرآن بپردازند
و حفظی عمیق و با تدبر را تجربه کنند🌹
این کلاس فقط یک روز در هفته و با هزینه ۳۵۰۰۰ ت برگزار خواهد شد😳🤩
برای ثبت نام همین الان با شماره تلفنهای داخل بنر یا به آیدی زیر پیام دهید👇
@Ms_Mirhosseini
شرط تشکیل کلاس حضوری : به حد نصاب رسیدن🌺
ثبت نام کلاسهای مجازی هم داریم👌
💞@dyosofezahra💞
جلسه نوزدهم از سلسله مباحث تفسیری استاد #محمد_رضا_شایق
بصورت زنده
امروز #دوشنبه ۲۹ دیماه ساعت۱۸:۳۰
بامحوریت سوره مبارکه انفال
مشاهده از پخش زنده آپارات
www.aparat.com/shayeq.ir/live
🏴@dyosofezahra🏴
🍁 تاریخ اسلام 🍁
⁉️ پایه گذار #وحدت_شیعه_سنی چه کسی است؟!
🔶 برخی گمان میکنند امام #خمینی(ره) یا حتی آیت الله #بروجردی، مبدع و بنیانگذار #وحدت #شیعه و #سنی هستند. (با توجه به اقدامات متعدد و برجسته شان) اما سابقه وحدت شیعه و سنی نه تنها در بین علمای سابق وجود داشته که اولین اسوه #وحدت، شخص امیرالمومنین #علی(ع) است.
✅ امام علی(ع) در دوره سه خلیفه، بهترین نمودهای عینی و عملی وحدت مسلمانان را در تاریخ اسلام ثبت کردند. در اولین گام وحدت، امیرالمومنین از حق شخصی خویش به خاطر حفظ وحدت مسلمین گذشتند و سالها مصیبت ها و رنجهای زمانه را هم بدان سبب تحمل نمودند. در اولین بزنگاه تفرقه پس از رحلت پیامبر اکرم(ص)، در #سقیفه، #ابوسفیان که شم سیاسی نیرومندی داشت و زمینه اختلاف را فراهم می دید، مستقیما به درب خانه علی(ع) رفته و به وی پیشنهاد کرد که «دستت را بده تا من با تو بیعت کنم که اگر من با تو بیعت کنم، همه فرزندان عبد مناف و بعد قریش و سرانجام همه عرب تو را به فرمانروایی می پذیرند.» و امام علی(ع) که از هدف فتنه انگیزانه ابوسفیان در ایجاد تفرقه و آشوب برای خشکاندن نهال نوپای اسلام و بازگرداندن جاهلیت به خوبی آگاه بود، ضمن رد این پیشنهاد به وی فرمود: «تو به جز فتنه و آشوب، هدف دیگری نداری. تو مدتها بدخواه اسلام بوده ای. مرا به نصیحت و سپاهیان تو نیازی نیست.»
🔶 امام علی(ع) با مشورت، همکاری و همفکری با خلفا تمام توان خویش را برای جلوگیری از انحراف #اسلام پس از رسول خدا(ص) به کار بستند.
✔️ #ابوبکر در بزنگاههای مختلف (جنگ با مرتدین، در نبرد با رومیان، در مناظره با علمای یهود و نصاری و...) خود را مدیون مشورت ها و علم امیرالمومنین(ع) میدانست.
✔️ این از سانسورهای تاریخ اسلام است که علاوه بر مشاوره های علمی، نظامی، سیاسی، در طول خلافت #عمر بن خطاب، حضرت علی(ع) سه بار (به هنگام عزیمت خلیفه دوم به شام، در ابتدای جنگ قادسیه و عزیمت او به بیت المقدس) جانشینی عُمر در مدینه و اداره این شهر را می پذیرد. صرفا برای حفظ اسلام. وحدت از این بالاتر؟!
✔️ حضرت علی در عصر خلیفه سوم، افزون بر مشاوره های معمول، در برابر ناراضیان خلیفه نیز نقش میانجی گری را به عهده داشت و هنگام محاصره خانه #عثمان و بستن آب بر وی، به خلیفه آب رساند و فرزندان جگرگوشه اش حسنین(ع) را برای حفاظت از او به درِ خانه اش فرستاد.
🔶 این از بزرگترین ظلمها در حق حضرت علی(ع) است که این #محور_وحدت شیعه و سنی که حضرت برای ایجاد آن تلاش بسیار زیادی کردند، به #محور_تفرقه بدل شود.
🌹چه خوب که شیعه درست پا بر جای پای اهلبیت(ع) گذارد و نه پیش و نه پس از آن. در عمل و نه در حرف.
#پیشنهاد_مطالعه
#تاریخ_اسلام
🏴@dyosofezahra🏴