✳️برگی از #نهج_البلاغه
✳️#حکمت87
✳️#جام_مغفرت_بنوش
💞امیرمومنان فرمودند:
در شگفتم از کسی که از #رحمت خدا نومید میشود؛ حال آنکه می تواند #استغفار کند💞
✅چکیده مفاهیم
💞امام علی علیه السلام در این حکمت بر بزرگترین نعمت خداوند که انسان از آن غافل است ،دست گذاشته و فرموده:استغفار وطلب آمرزش ،بهترین داروی درد ناامیدی است و من در شگفتم که انسان با دارا بودن چنین سرمایه رایگان،از رحمت الهی ناامید میشود
✅نکته👌
⬅️استغفار کلید حل مشکلات مادی نیز هست و گاهی معصومین بدین منظور ،به استغفار توصیه میفرمودند ؛از جمله نقل شده مولای متقیان علی علیه السلام به مردی ذکر استغفار هفتادبند را آموخت.
🌻سوره نوح آیات ۱۰---۱۲
10- به آنها گفتم از پروردگار خويش آمرزش بطلبيد كه او بسيار آمرزنده است.
11- تا بارانهاى پر بركت آسمان را پى در پى بر شما فرستد،
12- و شما را با اموال و فرزندان فراوان امداد كند، و باغهاى سر سبز و نهرهاى جارى در اختيارتان قرار دهد.
📒زمزم حکمت(سازمان اوقاف وامور خیریه)
✅تدوین:مرتضوی نژاد
https://eitaa.com/e_beman
🌧💦🌧💦🌧💦🌧💦🌧
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
نظام جمهوری اسلامی آن کلمهی طیّب است، مثل شجرهی طیّبه مستحکمتر شده است.
( 12فروردین روز جمهوری اسلامی مبارک باد )
سوره إبراهيم (14): آيه 27]
يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ فِي الْآخِرَةِ وَ يُضِلُّ اللَّهُ الظَّالِمِينَ وَ يَفْعَلُ اللَّهُ ما يَشاءُ (27)
خداوند در زندگى دنيا و در آخرت، اهل ايمان را با كلام (و عقيدهى حقّ و) ثابت، پايدار قرار مىدهد و خدا ستمگران را (به حال خود رها كرده، توفيقشان را گرفته) گمراه مىكند. و خداوند آنچه بخواهد (طبق عدل و حكمت خود) انجام مىدهد.
امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام ۱۳۹۳/۰۴/۱۶
نظام جمهوری اسلامی آن کلمهی طیّب است، مثل شجرهی طیّبه باقی مانده است، مستحکمتر شده است. امروز نظام جمهوری اسلامی بهعنوان یک نظام، بهعنوان یک حکومت، بهعنوان یک مجموعهی سیاسی با سی سال قبل از لحاظ استحکام قابل مقایسه نیست. در دو آیه بعد [میفرماید]: یُثَبِّتُ اللهُ الَّذینَ ءامَنوا بِالقَولِ الثّابِتِ فِی الحَیوةِ الدُّنیا وَ فِی الآخِرَة همان تثبیت و اثبات را مجدّداً تکرار میکند. این عوامل را باید دید؛ در محاسبات ما این عوامل باید به حساب بیاید. همهی عوامل سعادت و شقاوت و پیشرفت و پسرفت و به موفّقیّتها دست یافتن و نیافتن، در چهارچوب عوامل مادّیِ متعارفی که اهل مادّه، اهل محسوسات، به آنها دل خوش میکنند، محدود نمیماند؛ این عوامل در کنارش وجود دارد.
آنچه من میخواهم در این بخش از عرایضم عرض بکنم، این است که ما امروز در محاسباتمان نباید دچار اشتباه بشویم؛ نگذارید دشمن در دستگاه محاسباتی شما اثر بگذارد؛ نگذارید اغوا کند؛ نگذارید تطمیع او یا تهدید او اثر بگذارد. امروز نبرد جمهوری اسلامی با استکبار همان نبرد پیغمبران با طواغیت زمان، با شیاطین انس و جن است. ما دنبال آرمانهای بلند هستیم؛ دنبال تشکیل جامعهی اسلامی، نظام اسلامی، کشور اسلامی، امّت اسلامی و تحقّق بخشیدن به آرزوهای بزرگ پیامبران و صدّیقان و شهیدان [هستیم]؛
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
🔴 #شایعه : استعفای روحانی
1⃣ خبری که با عنوان استعفای حسن روحانی به نقل از خبرنگار تسنیم در کانال های تلگرامی در حال انتشار است دروغ ۱۳ بوده و چنین خبری در خبرگزاری تسنیم یافت نمی شود.
https://eitaa.com/e_beman
مایکل دالینر
پایان هژمونی دلار، تهدیدی علیه موجودیت آمریکا
روسیه، چین، هند و ژاپن هم اکنون با احتیاط در حال کاستن از موجودی دلار خود هستند تا این کار موجب وحشت نشود. اما آنها در روندی با ثبات و یکنواخت در حال انجام این کار هستند. آنها می بینند که هژمونی دلار در حال ناپدید شدن است. https://eitaa.com/e_beman
اگر به کمتر از بهشت خود را بفروشید ضرر می کنید.mp3
2.2M
🔈 #صوت | اگر به کمتر از بهشت خود را بفروشید ضرر می کنید
🔸 آیت الله #جوادی_آملی https://eitaa.com/e_beman
🌹👇دغدغه لذت گرایی اصلاح طلبان
تاجزاده یکی از سران اصلاح طلب در دفاع از مشروب خورها، اخیرا در توییتش گفته است :" چند هموطن دیگر باید بینایی خود را ازدست بدهند یا دچار مرگ مغزی شوند تا دولت مردان قبول کنند راهبرد آنان درباره مشروبات الکلی اشتباه است."
این نظریه توییتی را با برخی نظریات که در غرب به ویژه آمریکا اجرا شده مقایسه شود:
۱. نظریه کاهش جمعیت مهاجران با نظریه سقط جنین
۲.کاهش جانیان زندانی در زندان های آمریکا با اجازه سقط جنین فرزندان نا مشروع
۳.به گزینی نسل ها با سقط جنین و جلوگیری از بارداری
این ایده ها هرچند با رنگ و لعاب حمایت از جان انسانها و امنیت غذایی عرضه می شود ولی بازگشت همه این نظریات به نظریه راحت طلبی و لذت گرایی، انسان گرایی و اومانیستی است.
آقای تاجزاده هم با رنگ و لعاب حمایت از جان انسانها به جای حمایت از قانون حرمت مشروب فروشی و حرمت شراب خوری به گونه ای مجوز سودگرایی را به مشروب فروشها و لذت گرایی را به مشروب خوران می دهند.
بازگشت این ایده همان لذت گرایی اومانیستی به جای کمال گرایی دینی است.
🌹☘موسی سلیمانی
https://eitaa.com/e_beman
" #خواص_سازی " کلید واژه ی مهم #گام_دوم_انقلاب
سه عامل در زمان حکومت امیرالمومنین ( علیه اسلام )مانعِ ورود انقلاب پیامبر ( صلی الله علیه و آله ) به گام دوم و فاز تمدن سازی اسلام شد:
اولین عامل ، استحاله ی فکری و فرهنگیِ بسیاری از خواصِ حکومت اسلامی که بعضا در حکومت مسئولیت دارند و بدنه ای از جامعه به آنها نگاه میکنند .
آنها دیگر پایبند آرمانهای اولیه ی انقلاب نیستند و برخلاف عقاید و مواضعِ خود در دوران اولیه ی انقلاب حرف میزنند .
عاملِ دوم ، خواصی که علیه حکومت اسلامی شورش میکنند و بدنه ی جامعه را علیه نظام می شورانند.
سومین عامل ، فاصله ی بین مردم با حاکمیت است. یعنی مردم جامعه به دلیل استحاله ، بی تفاوتی و یا تاثیرپذیری از رسانه ها و تبلیغاتِ دشمنان ، پشت امام و رهبر را خالی میکنند .
این عوامل در زمان حکومت امیرالمومنین علیه السلام دست به دست هم داد تا نظام اسلامی از هم بپاشد و مردم طعم شیرین حکومت علوی را نچشند .
واما در انقلاب اسلامی ایران ، نظام به دو عامل اولیه مبتلا شد . یعنی برخی خواصِ جامعه اسلامی دچار استحاله شدند و از مواضع انقلابی خود روی برگرداندند و نیز برخی خواص خود علیه حکومت شوریدند و دامن به فتنه های مختلف زدند
و اما عامل سوم درست عکس صدر اسلام محقق شد و اینکه امت به شدت پای ولایت و امام خود ایستاد و هرجا که خواصِ جامعه بی خواص شدند وسط میدان مبارزه و جهاد و سازندگی و خدمت رسانی و علم و ... آمدند و جبران مافات کردند.
و همین نگاه مردم به امامِ خود و پیوند عمیق امت با امام باعث ماندگاری جمهوری اسلامی بعد از گذشت چهل سال از انقلاب ، علی رغم تمام دشمنی ها و بدخواهی های دشمنانِ اسلام و انقلاب و منافقین و ضدانقلاب ، شد تا آنجا که جمهوری اسلامی به اوج اقتدار خود رسیده است.
و نکته اما همینجا تمام نمیشود
و گام دوم انقلاب فقط ماندگاری انقلاب نیست و بلکه این انقلاب باید مرزها را در نوردد و وارد فاز تمدنی شود.
تمدن اسلامی محقق نمی شود مگر اینکه این انقلاب بتواند الگوی کاملی از نظام اسلامی به جهان اسلام و حتی تمامی نظامهای جهان ارائه دهد .
اینجاست که نقش #جوانان_انقلابی هویدا میشود که باید با تمام تلاش و کار جهادی و انقلابی #خواص_سازی کنند و خواصِ بی خواصِ جامعه ی اسلامی را کنار زده و در میدانِ علم و جهاد و تولید و فعالیت و سازندگی و خدمت رسانی و ... بدرخشند و اثرگذار باشند.
#مرتضی_سلطانی
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
با سلام و تحیت خدمت اساتید گرانقدر .
✅طبق روال ایام تعطیلات نوروزی 98 راهبرد امروز ما با موضوع " اصلی ترین مانع رونق تولید " می باشد که امید است در اوقاتی که زمان وحوصله مطالعاتی حاکم است بهره برداری فرمایید.
♻️از اینکه با ما همراهید واز نظرات خود مارا محروم نمی فرمایید متشکریم .
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
امروز اصلیترین مانع رونق تولید چیست؟.pdf
522.7K
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه"👈کانالی نخبه پسند و تحلیل گرا
🌹👇روزی بیشتر هنگام پیری
با تبریک عید مبعث یکی از جملاتی که در دعای ویژه امشب آمده است این دعاست: "واجعل اوسع ارزقنا عند کبر سننا"
این فقره به چند نکته می تواند اشاره داشته باشد:
۱.هنگام پیری نیاز به وسعت روزی بیشتر از زمانهای دیگر است
۲امور مالی به گونه ای مدیریت شود که هنگام پیری به تنگدستی نیفتیم.
۳.یکی از راههای تکریم شدن در پیری نیازمند نبودن به دیگران حتی فرزندان است.
۴.مدیران کشوری در بودجه ریزی نگاه ویژه ای به بازنشستگان و سالخوردگان داشته باشند.
🌹موسی سلیمانی
📌مبعث، روز اخلاق است یا سیاست؟
🔶 قرآن صریحاً میگوید علت #بعثت انبیاء «درگیری با طاغوت» است(نحل/36)، اما بین ما مشهور شده که #اخلاق است!
🔻 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود که بهدنبال قدرت بود، چون نجات بشر بدون #قدرت امکان ندارد!
🔻 تا وقتی قدرت در جامعه اصلاح نشود، جامعه اصلاح نخواهد شد
🔶 چرا حدیث «بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» مشهور شده؛ با اینکه سند محکمی ندارد؟
🔻 تمام درگیری انبیاء سرِ مسائل سیاسی بوده، نه سرِ برگزاری کلاس اخلاق!
🔻 دلیل اینهمه اذیت پیامبر(ص) این بود که دنبال قدرت بود
🔰 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود؛ و ما باید برای کتابهای درسی و تبلیغات دینی در جامعۀ خودمان #متأسف باشیم که تصویر دقیق و صحیحی از رسول خدا(ص) به جامعه ارائه ندادهاند
🔷 شاید 1400 سال است که برخی سعی کردهاند طوری از دین و رسول خدا(ص) برای ما حرف زده شود که وقتی نام پیامبر(ص) را میشنویم فقط به یاد مهربانیهای او بیفتیم نه به یاد قدرتمندی او، به یاد اخلاق فردی او بیفتیم نه به یاد حاکمیت سیاسیای که او دنبال میکرد.
💠 به همین دلیل در بین همۀ ما، حدیث شریف «انّی بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» بسیار مشهور است، با اینکه این حدیث از سندِ محکمی برخوردار نیست، بلکه از نظر سند دچار خدشۀ اساسی است، ولی بسیاری از آیات محوری قرآن و روایات با اسناد بسیار روشن و قاطع، بین ما از شهرت کافی برخوردار نیستند!
👈ادلۀ ضعف سند حدیث مشهور را اینجا بخوانید
🔷 خداوندمتعال خودش درقرآن کریم میفرماید: «وَ لَقَدْ بَعَثْنا فی کُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت»(نحل/36) هر پیامبری را فرستادیم برای آن است که به مردم بگویند: «خدا را عبادت کنید و از تبعیت طاغوت اجتناب کنید.» در واقع هر پیغمبری را فرستادیم، دو هدف داشته است-که این دو هدف دو روی یک سکه هستند- یکی عبادت خدا و دیگری درگیری با طاغوت است.
💠 تمام درگیریهای انبیاء الهی بر سرِ مسائل سیاسی و بهخاطر درگیر شدن با قدرتطلبان بوده، و الا هیچ پیغمبری را بهخاطر اینکه درس اخلاق بدهد، کسی نمیکُشد!
🔷 پیامبر اکرم(ص) مسلماً به دنبال قدرت بودند، چرا که بدون قدرت، نجات بشر امکان ندارد. و همان اخلاق و معنویات و عرفانیات زیر سایۀ قدرت به بشریت هدیه می شود. زیرا این قدرتطلبها هستند که مانع رشد انسان میشوند و انسانها را فاسد نگه میدارند.
💠 تا وقتی فرمانداران و مسئولانِ درست، در یک جامعه حاکم نباشد، کارِ فرهنگی کردن «شوخی» است! بزرگترین اقدام فرهنگی و اخلاقی در یک جامعه این است که قدرتمندان آن جامعه، افراد صالحی باشند.
🔷 رسول خدا(ص) یک سیاستمدار بزرگ بود. و ما باید برای تبلیغات دینی در جامعۀ خودمان متأسف باشیم که تصویر دقیق و صحیحی از رسول خدا(ص) و کاری که انجام داد به جامعه ارائه ندادهاند.
👤علیرضا پناهیان ۹۵/۰۹/۲۶
🔰پیامبر(ص) قبل از بعثت هم اخلاق خوب داشتند، اما چرا کسی با ایشان دشمنی نمیکرد؟
🔹 اگر به اخلاق #شخصی پیامبر(ص) بپردازیم ولی دربارۀ سیاستورزی و سیرۀ سیاسی ایشان تأمل نکنیم، کار نابهجایی است؛ پیامبر(ص) قبل از #بعثت هم #اخلاق خوب داشتند، اما چرا کسی با ایشان دشمنی نمیکرد؟ چرا قبل از بعثت کسی با ایشان جنگ نکرد؟ پس دعوا سرِ اخلاق پیامبر(ص) نبود، بلکه بعد از بعثت، چون سیاستورزی پیامبر(ص) در عرصۀ جامعه شروع شد، دشمنی با ایشان هم شروع شد.
استاد حجت الاسلام علیرضا پناهیان
۹۵/۹/۲۷
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹تمام درگیری انبیاء سرِ مسائل سیاسی بوده، نه سرِ برگزاری کلاس اخلاق!
سوره 16. نحل آيه 36
وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِى كُلِّ أُمَّةٍ رَّسُولاً أَنِ اعْبُدُواْ اللَّهَ وَاجْتَنِبُواْ الطَّغُوتَ ترجمه
وهمانا ما در میان هر اُمّتى پیامبرى را برانگیختیم (تا به مردم بگویند) كه خدا را بپرستید و از طاغوت (و هر معبودى جز خدا) دورى نمایید.
🌹🌿نکته ها:
1- شاید 1400 سال است که برخی سعی کردهاند طوری از دین و رسول خدا(ص) برای ما حرف زده شود که وقتی نام پیامبر(ص) را میشنویم فقط به یاد مهربانیهای او بیفتیم نه به یاد قدرتمندی او، به یاد اخلاق فردی او بیفتیم نه به یاد حاکمیت سیاسیای که او دنبال میکرد.
2- دلیل اینهمه اذیت پیامبر(ص) این بود که دنبال قدرت بود
3- در بین همۀ ما، حدیث شریف «انّی بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق» بسیار مشهور است، با اینکه این حدیث از سندِ محکمی برخوردار نیست، بلکه از نظر سند دچار خدشۀ اساسی است، ولی این آیه بسیاری از آیات محوری قرآن و روایات با اسناد بسیار روشن و قاطع، بین ما از شهرت کافی برخوردار نیستند!
4- خداوندمتعال خودش درقرآن کریم میفرماید: «وَ لَقَدْ بَعَثْنا فی کُلِّ أُمَّةٍ رَسُولاً أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوت»(نحل/36) هر پیامبری را فرستادیم برای آن است که به مردم بگویند: «خدا را عبادت کنید و از تبعیت طاغوت اجتناب کنید.» در واقع هر پیغمبری را فرستادیم، دو هدف داشته است-که این دو هدف دو روی یک سکه هستند- یکی عبادت خدا و دیگری درگیری با طاغوت است.
5- تمام درگیریهای انبیاء الهی بر سرِ مسائل سیاسی و بهخاطر درگیر شدن با قدرتطلبان بوده، و الا هیچ پیغمبری را بهخاطر اینکه درس اخلاق بدهد، کسی نمیکُشد!
6- پیامبر اکرم(ص) مسلماً به دنبال قدرت بودند، چرا که بدون قدرت، نجات بشر امکان ندارد. و همان اخلاق و معنویات و عرفانیات زیر سایۀ قدرت به بشریت هدیه می شود. زیرا این قدرتطلبها هستند که مانع رشد انسان میشوند و انسانها را فاسد نگه میدارند.
7- تا وقتی فرمانداران و مسئولانِ درست، در یک جامعه حاکم نباشد، کارِ فرهنگی کردن «شوخی» است! بزرگترین اقدام فرهنگی و اخلاقی در یک جامعه این است که قدرتمندان آن جامعه، افراد صالحی باشند.
8- اگر به اخلاق #شخصی پیامبر(ص) بپردازیم ولی دربارۀ سیاستورزی و سیرۀ سیاسی ایشان تأمل نکنیم، کار نابهجایی است؛ پیامبر(ص) قبل از #بعثت هم #اخلاق خوب داشتند، اما چرا کسی با ایشان دشمنی نمیکرد؟ چرا قبل از بعثت کسی با ایشان جنگ نکرد؟ پس دعوا سرِ اخلاق پیامبر(ص) نبود، بلکه بعد از بعثت، چون سیاستورزی پیامبر(ص) در عرصۀ جامعه شروع شد، دشمنی با ایشان هم شروع شد.
تدوین : رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
برگی از #تاریخ اسلام
🌹👇به مناسبت بعثت پیامبر (ص) :
🌷🌱هزار و چهار صد و اندی سال پیش زمانی که بشر در تنگنای اخلاقی و سیاسی اجتماعی بود ، خداوند مهربان آئینی را برای بشر فرستاد ، در سایه دستورات حیات بخش آن مردانی در جامعه انسانی تربیت یافتند که در اوج سیر کردند ، بخشی از این آئین را با هم مرور می کنیم:
🌷شاه و تجملات و حکومت ظالمانه شاهان ممنوع است.
🔸فحاشی حتی به کفار ممنوع است.
🌷احترام حتی به پدر و مادر کافر لازم است.
🔸کار و تلاش میزان برای ایجاد یک اقتصاد سالم و اسلامی است
🌷تواضع لازمه ایمان است.
🔸راستگویی لازمه ایمان است.
🌷وفای به عهد و پیمان لازمه ایمان است.
🔸رحمت و نرمش به مردم لازمه ایمان است.
🌷صبر و تلاش لازمه ایمان است.
🔸آدم فروشی و برده داری وتحقیر انسانها و بهره کشی از انسان اعم از زن و مرد ممنوع است.
🌷ظلم حتی به حیوان هم ممنوع است.
🔸نظام طبقاتی ممنوع است.
🌷ساده زیستی برای پیشرفت بهتر در ایمان است.
🔸اهمیت به آموختن علم، شرط پیشرفت بهتر است.
🌷برخورد عادلانه حکام با مردم لازم است.
🔸برخورد با خرافه لازم است.
🌷نژاد گرایی و برتری نژاد ها بر یکدیگر صد در صد باطل است.
🔸تقوی ملاک برتری انسانها است.
تدوین : سید محمد حسین مرکبی
https://eitaa.com/e_beman
👈 باید از قبل پیشبینی این ویرانیها و خسارات میشد و پیشگیری صورت میگرفت
🔻 رهبرانقلاب در جلسه ویژه اقدامات و امدادرسانیها به استانهای سیلزده کشور:
🔸 جدای از خسارات، موضوع صدمات روحی و روانی ناشی از حوادثی همچون سیل، بلندمدت و تأثیرگذار است، بنابراین باید بهگونهای برنامهریزی و آیندهنگری شود که صدمات و خسارات ناشی از اینگونه حوادث به کمترین میزان ممکن برسد.
🔺 «لایروبی رودخانهها»، «لایروبی سدها»، «آزادسازی حریم رودخانهها»، «آبخیزداری» و «حفظ مراتع و جنگلها» از موضوعات بسیار مهم است و این حادثه باید یک #درس_عبرت باشد تا در طرحهای مختلف آینده از جمله سدسازیها، راهسازیها، احداث راه آهن، و عمران شهری، همه جوانب مختلف دیده و آیندهنگری لازم و جامع انجام شود. ۹۸/۱/۱۳
♦️ تکذیب یک ویدئو
🔹 فیلمی که اکثر کانالهای تلگرامی منتشر کرده اند مبنی بر تخریب یک ساختمان چندطبقه در سیل پلدختر توسط سیل، مربوط به سیل سیرالئون سال ۹۶ می باشد