eitaa logo
انقلابی بمانیم ثامن الائمه
10.1هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
887 ویدیو
2.5هزار فایل
ارتباط باما @e_beman 09151564390 https://eitaa.com/joinchat/3854106624Cf45f39fbd0 🚨 گروه اندیشه ورزان خراسان رضوی وابسته به ڪانال نخبگانی انقلابے بمانیم ثامن‌الائمه(👇) 🆔 eitaa.com/joinchat/1422655548C96e48cff85
مشاهده در ایتا
دانلود
اسمش اورشلیم (بیت‌المقدس) است، پایتخت باصطلاح جدید اسرائیل، تاکنون 2 بار بطور کامل تخریب شده، 23 بار محاصره شده، 52 بار مورد حمله قرار گرفته و 44 بار فتح شده است! پ‌ن: بازهم آزاد میشود
انتخاب عراقی / پدیده ای به نام مقتدی صدر ! ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷  انتخابات عراق یک پدیده مهم داشت؛ «مقتدی صدر». فهرست او پیروزی قابل توجهی به‌دست آورد و این بدین معناست که دولت آینده در اختیار صدر و حامیانش قرار می‌گیرد. از پدیده‌های دیگر این انتخابات، شکست نسبی فهرست العبادی است. درباره فهرست منسوب به هادی العامری وضعیت بد نیست و می‌توان گفت که فهرست حکیم به اندازه نام و وزن خانواده حکیم رأی نیاورد. فهرست نوری المالکی هم تقریباً در حاشیه قرار گرفته است. با این توضیح اکنون ایران چگونه باید در عراق بازی کند؟ اکنون عراق یک بازیگر اصلی و مهم جدید پیدا کرده است؛ «مقتدی صدر». صدر در طول زمان از ایران فاصله گرفته که این شاید بیشتر به‌خاطر دوری او از میدان اصلی سیاست بوده است. ورود جدی او به عرصه سیاست به نظر مقتدی را میانه‌رو‌تر و عمل‌گرا‌تر خواهد کرد. قدرت ایران در عراق نه فقط فیزیکی که بخش عمده آن معنوی و در لایه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی عراق قابل مشاهده است. از سوی دیگر در تحلیل آرای صدر، او را باید نماد تغییر برای طبقات فرودست اجتماعی دانست و نباید آرایش را فقط سیاسی تحلیل کرد. قدم اول ایران مذاکره با صدر برای برهم نزدن اتحاد شیعیان در عراق است. این اتحاد همچنان می‌تواند حول محور العبادی سامان یابد؛ در غیر این صورت می‌توان میان عبادی، عامری و حکیم ائتلافی قدرتمند ایجاد کرد. این ائتلاف می‌تواند به تثبیت العامری منجر شود. پس می‌توان گفت: اگر صدر عمل‌گرایانه رفتار کند می‌تواند به اتحاد شیعیان کمک کند. در غیر این صورت راه تفاهم برای حفظ اتحاد شیعیان از مثلث ذکر‌شده خواهد گذشت. نکته مهم این است که بر خلاف جنگ روانی مخالفان ایران در عراق، پیروزی صدر اولاً به معنای شروع دشمنی علنی او با ایران نخواهد بود، ثانیاً به نظر نمی‌رسد بتواند تأثیر معناداری در معادلات قدرت عراق بگذارد. صدر به زودی به بخشی از سیاست در عراق ملحق خواهد شد. https://eitaa.com/enghelabybemanym
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کانال انقلابی بمانیم ثامن الائمه:کانال تحلیلی بصیرتی برای جامعه نخبگانی واساتید در دو پیام رسان داخلی👇 شماره « 09151564390 »وآدرس مشخص شده در دو پیام رسان ایتا (https://eitaa.com/enghelabybemanym) وسروش http://sapp.ir/e_beman معرفی میگردد.
ارزیابی معتبرترین نشریه جهانی نفت از تاثیر بازگشت تحریم ها خراسان: دستور ترامپ بر وزیر خزنه داری خود مبنی بر تحریم نفت ایران در حالی اتفاق افتاد که پایگاه نفتی اویل پرایس با اشاره به نظر تحلیل گران مبنی بر ناتوانی ترامپ در بازگرداندن تحریم های نفتی به شدت دوره قبل نوشت که این اقدام باعث حذف دلار آمریکا از مبادلات و روی آوردن کشورها به ارزهایی چون یوان چین برای خرید نفت خواهد شد. این پایگاه با اشاره به این که این بار واشنگتن بازی تحریم ها را به تنهایی انجام خواهد داد و توان بازگرداندن تحریم ها با شدت قبل را ندارد، درباره موضوعاتی چون راه اندازی معاملات آینده نفت به یوان و خرید و فروش 12 درصد از نفت جهان بر مبنای یوان چین، نوشت: تسویه پول واردات نفت ایران به یوان تازه شروع کار خواهد بود. در بلندمدت انجام بسیاری از مبادلات نفت به یوان منطقی خواهد بود. البته شاید چند سال زمان ببرد تا یوان به سلطه دلار به عنوان ارز مورد استفاده در معاملات نفتی پایان دهد.https://eitaa.com/enghelabybemanym)
همزاد تحریم در روابط بانکی دنیای اقتصاد: بر مبنای بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس، اگرچه بسیاری تحریم‌ها را عامل اصلی به انزوا رانده‌شدن نظام بانکی می‌دانند، اما پیاده نشدن برخی از استانداردهای بین‌المللی در این نظام (به دلیل انعکاس تصویری پرریسک از همکاری با بانک‌های ایران) ، حتی با فرض نبود تحریم‌ها یکی از مهم‌ترین موانع روابط بانکی با خارج است. این پژوهش با بررسی پنج دسته استاندارد جهانی، وضعیت نظام بانکی ایران را از لحاظ پیاده‌سازی استانداردهای «ایزو»، «گزارشگری مالی»و «ارزیابی بخش مالی» و توصیههای «مبارزه با پولشویی» و «تامین مالی تروریسم» بررسی کرده است. نتایج نشان می‌دهد که نظام بانکی تنها از لحاظ رعایت استانداردهای «ایزو» در وضعیت مناسبی قرار دارد. این در حالی است که عدم پیاده‌سازی سایر استانداردها و توصیه‌های بین‌المللی در عمل باعث پرریسک جلوه دادن نظام بانکی ایران و درنتیجه عدم تمایل بانک‌های خارجی به همکاری با نظام بانکی ایران شده است. وضعیتی که به روشنی در دوران پسابرجام قابل مشاهده بود؛ بنابراین توسعه روابط بین‌المللی بیش از هرچیز در گرو اصلاح درونی نظام بانکی استhttps://eitaa.com/enghelabybemanym)
همچنان در خُماری برجام کیهان: برجام طوری – به تعبیر تایم- «سر هم‌بندی» شده که در هر دو صورتِ بودن یا کنار کشیدن آمریکا از آن، ایران متضرر شود. آمریکا ابتدا عصاره و عایدی برجام را مکید و اکنون از تفاله آن بهره‌برداری می‌کند؛ نظیر شوک‌های اقتصادی روانی به افکار عمومی و تهدید شرکت‌ها و بانک‌های خارجی. این حاصل تشدید وابستگی و نگاه به خارج در اثر برجام است. دقیقا به این می‌ماند که کسی را به مخدری عادت دهند. پس از آنکه معلوم شد این کار چه قدر زیانبار بوده و به جای تسکین درد، بر گرفتاری‌ها افزوده، و فرد بخواهد ترک کند، طبیعتا دچار عوارض و بی‌تابی‌هایی می‌شود. درست در این هنگام، همان‌ها که این گرفتاری را رقم زده‌اند، به جای عذرخواهی و شرمندگی، زبان به گستاخی باز کنند که «بفرمایید؛ نمی‌بینید بدون مخدر، چه قدر حال این بنده خدا را بد می‌کنید»!https://eitaa.com/enghelabybemanym)
اولتیماتوم امریکا به اروپا برای قطع روابط تجاری با ایران جوان: در شرایطی كه مقامات كشورهای اروپایی تلاش می‌كنند برجام را بدون امریکا ادامه دهند، واشنگتن فشار‌‌‌‌‌ها را به متحدان اروپایی خود افزایش داده است. وزیر خارجه روسیه در سخنانی تأكید كرد كه امریکا به اروپایی‌‌‌‌‌ها فشار زیادی وارد می‌کند و به آنها اولتیماتوم داده که باید روابط تجاری خود را با تهران متوقف کنند. امریکا كه با خروج از توافق هسته‌ای ایران و 1+5 در پی افزایش فشار‌‌‌‌‌ها به ایران است، تلاش می‌كند متحدان اروپایی‌اش را به همراهی با ادامه تحریم‌‌‌‌‌ها وادار كند. هرچند كشورهای اروپایی گفته‌اند كه به مفاد برجام پایبند می‌مانند و این توافق را بدون امریکا ادامه خواهند داد، اما امریکا سعی دارد تا ضرب‌الاجل چند هفته‌ای ایران برای گرفتن تضمین‌های لازم از كشورهای اروپایی، متحدانش را به اعمال فشارهای بیشتر به ایران ترغیب كند.https://eitaa.com/enghelabybemanym)
برجام نمی‌تواند حتی بخشی از مشکلات را حل کند! اعتماد: این روزنامه طی یادداشتی دل بستن به برجام برای حل مشکلات کشور را بیهوده و دل بستن به سراب دانست.در بخشی از این یادداشت آمده است: «متعجبم از اينكه موضوع برجام به بحث اصلي محافل داخلي كشور تبديل شده است. مسئله اصلي كشور تلاش همگاني براي رونق اقتصادي، رفاه اجتماعي و ايجاد ‌اشتغال براي جوانان كشور است. جايگاه برجام بايد در راستاي اين هدف و در سايه آن مورد بررسي قرار گيرد نه به‌عنوان يك بحث مستقل. هيچ كس نمي‌تواند ادعا كند كه برجام به تنهايي مي‌تواند همه يا حتي بخشي از آن هدف را براي ما محقق كند.»در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: «برجام مي‌تواند به سرابي تبديل شود كه ذهن و انرژي سياستمداران ما را از هدف اصلي كه همگان بايد به آن اهتمام ورزند، دور گرداند و موجب اتلاف انرژي و انحراف كارگزاران نظام شود.»اعتراف روزنامه اعتماد به این واقعیت که برجام قادر به حل حتی بخشی از مشکلات کشور نیست در حالی این روزها مطرح می‌شود که پیش از این روزنامه‌های زنجیره‌ای و مدعیان اصلاحات معتقد بودند که همه مشکلات کشور پس از امضای برجام حل و یا از میزان آنها به شدت کاسته خواهد شد.https://eitaa.com/enghelabybemanym)
حرف روز برجام و چالش اصلاح‌طلبان خروج ترامپ از برجام، اردوگاه حاميان برجام را که در آن طيف‌هاي گوناگونی از اعتداليون، اصلاح‌طلبان و... قرار دارند، دچار انفعال، سردرگمي و چندگانگي کرده که در رأس آن نگراني از واگرايي هواداران و کاهش مقبوليت و محبوبيت دولت و اصلاح‌طلبان است. حدود پنج سال است که دولت وعده حل مشکلات اقتصادي کشور از طريق مذاکره و امضای برجام را داده است و اکنون همه چيز را از دست رفته مي‌بيند! بي‌ثباتي در عرصه اقتصاد که بخشي از آن محصول سياست‌هاي غلط برجامي دولت است نيز خود را در عرصه‌هاي متفاوت، از جمله بازار ارز نشان داده و نارضايتي مردمي از عملکرد دولت را به همراه داشته است. برخی حامیان دولت هم این روزها به صراحت از رویگردانی مردم از جریان اصلاح‌طلب و حامی دولت سخن می‌گویند. با اين احوال، حفظ هواداران و جلوگيري از کاهش وزن سبد آرای دولت، مهم‌ترين اولويتي است که قلم به دستان اين جريان را به ميدان آورده تا با شگردهاي گوناگون رسانه‌اي افکار عمومي را توجیه کنند! بخشي از اين طيف تلاش دارند اذهان پرسشگر افکار عمومي را به اين تحليل برسانند که تداوم برجام بدون آمريکايي‌ها نيز ممکن خواهد بود! و اکنون بايد کار را با اروپاييها ادامه داد (!) که براي اثبات آن، اظهارات ناشيانه فراواني شنيده مي‌شود که افکار عمومي بايد نسبت به آن حساس باشد و بار ديگر فريب مدعيان را نخورد. بخشي ديگر تلاش دارند با ايجاد رعب و ترس، تداوم برجام با اروپايي‌ها را تنها راه ممکن براي جمهوري اسلامی ایران معرفي کنند؛ از این رو تأکيد دارند: «با وجود مخالفت اتحاديه اروپا، روسيه، چين و ديگر کشورهاي جهان با اقدام آمريکا، ما دوران سختي را پيش‌ رو داريم. چنانچه خردمندانه و متحد با تهديدها و تحريم‌هاي اخير مواجه نشويم، ممکن است خداي ناکرده شاهد فروپاشي اقتصادي و حتي ملي ايران باشيم.» اغوای افکار عمومي هر چند ممکن است چند صباحي همراهي ايشان را به همراه داشته باشد، اما خيلي زود طبل رسوايي آن بر زمين خواهد خورد. بهترين راه مواجهه با مردم صداقت است و اعتراف به اين حقيقت که مسير در پيش گرفته شده خطاي راهبردي بوده که از نبود اعتماد به ملت و اعتماد بي‌جا به دشمن حاصل آمده است. توجه به توصيه‌ها و رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي و حرکت مبتني بر الگوي اقتصاد مقاومتي و حکمت مبتني بر سه‌گانه عزت، حکمت و مصلحت در سياست خارجي، راه بازسازي اعتماد مردم خواهد بود.https://eitaa.com/enghelabybemanym