فرماندهان سپاه پای کار کمک به آسیب دیدگان کرونا
در پی آغاز رزمایش بسیج با عنوان "کمک مؤمنانه" و در پاسخ به رهنمود حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در کمک به فقرا و نیازمندان در ماه مبارک رمضان، سردار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه از تصمیم فرماندهان سپاه برای اختصاص 20 درصد از حقوق ماهیانه خود به افرادی که به دلیل شیوع بیماری کرونا شغل خود را از دست دادهاند، خبر داد و گفت: فرماندهان در ستاد فرماندهی کل، حوزه مرکزی تا سپاههای استانی در این نهضت مؤمنانه مشارکت کردهاند و به فضل الهی تا پایان بحران کرونا با اختصاص 20 درصد از حقوق ماهیانه خود بخشی از نیازهای این دسته از هموطنانی که تحت تأثیر بیماری کرونا شغل خود را از دست دادهاند را تأمین خواهند کرد. آحاد کارکنان نیز آمادگی خود برای تخصیص بخشی از حقوق ماهیانه خود برای مشارکت در رزمایش کمک مؤمنانه را اعلام کردهاند.
رهبر انقلاب بهترین کارشناس مسائل آمریکاست/ کارشناس مسائل آمریکا گفت: معتقدم رهبری بهترین کارشناس مسائل آمریکا در ایران است. فؤاد ایزدی در برنامه «بدون توقف» بر لزوم ارتقای مطالعات آمریکا در ایران تأکید کرد و به اهمیت تأثیرگذاری جمهوری اسلامی با استفاده از ابزارهای مختلف در سطح افکار عمومی آمریکا اشاره کرد.
لحظات خوش آقا چگونه حاصل می شود؟
حجتالاسلام محمدحسن رحیمیان تولیت مسجد مقدس جمکران، در بیان نکاتی از زندگی مقام معظم رهبری، از قول یکی از کارکنان دفتر رهبری گفته است: حضرت آقا هر زمانی که احساس خستگی و ملالت میکنند یکی از این سه کار را انجام میدهند، به زیارت امام رضا (ع) میروند، اما بهخاطر اینکه شرایط آن خیلی آسان نیست، سالی دو سه بار بیشتر نمیروند، و دیگری مسجد جمکران و دیدار با خانوادههای شهدا است. دیدار با خانوادههای شهدا یک امر متمایز و فوقالعادهای برای ایشان است. در سفر بجنورد در سال 1391 بعد از کار روزانه مستمر ایشان، شب همراه با آقا به منزل چند خانواده شهید رفتیم که تا آخر شب طول کشید. در راه برگشت، همراه ایشان تا استانداری آمدیم و آقا میخواست به محل اقامتشان بروند و ما هم داشتیم از ایشان جدا میشدیم. لحظهی آخر آقا با یک حالت خاصی فرمودند: «امشب کیف کردید!»یعنی معلوم بود که خودشان اینقدر از دیدار این چند خانواده شهید کیف کرده بودند که موقع خداحافظی این جمله را که حاکی از اوج سرحالی و شوق و اشتیاق ایشان نسبت به این نوع جلسات بود، به ما ابراز کردند. ایشان همچنین در فاصلههای زمانی خیلی کم، مثلاً در ظرف دو تا سه هفته و یا گاهی هم در فاصلههای زمانی بیشتر، به مسجد جمکران مشرف میشدند. آقا معمولاً هر بار که به مسجد میآیند چند نفر از اعضای خانوادهشان و چند نفر از نوههایشان را به همراه خود میآورند که من همیشه این را بهعنوان یک درس برای دیگران عرض میکنم.
کرونا بیعدالتی قدرتهای بزرگ را نشان داد
«مارتی چن» استاد حقوق عمومی و روابط بینالملل دانشگاه هاروارد با اشاره به تحریمها و کارشکنیهای آمریکا در جریان بحران کرونا تأکید کرد: «بحران کرونا بار دیگر بیعدالتیهای قدرتهای بزرگ و کارشکنیهای ابرقدرتها و ستم آنها علیه قدرتهای کوچک را نشان داد. این بیماری بیعدالتیها را در جهان برجسته کرد. مردم کشورهای با اقتصاد ضعیفتر قربانی بیعدالتیها شدند و قدرتمندان در این شرایط بر فشار بر مردم بیگناه ادامه میدهند.» وی یادآور شد: «تحریمها همواره بر مردم عادی و بیگناه تأثیر داشته است. اکنون نیز مردم عادی ایران قربانی واقعی تحریمها هستند. این در حالی است که سازمانهای بینالمللی تاکنون نتوانستند کمکی به لغو تحریمها و متقاعدسازی ترامپ برای لغو تحریمها کنند.»
قول دادهایم سادهزیست و انقلابی باشیم
«علی نیکزاد» وزیر راه دولتهای نهم و دهم و منتخب مجلس یازدهم، معتقد است: «دولت تدبیر، کارنامه درخشانی در ایجاد رونق در سفرههای مردم نداشته، مجلس هم با دولت کنار آمده و در قبال عدم اجرای قانون سکوت کرده است؛ به همین دلیل عملکرد دولت و مجلس قابل دفاع نیست.» وی گفته است: «به مردم قول دادهایم سادهزیست و انقلابی باشیم و در راستای حل مشکلات آنها اقدام کنیم. اگر بتوانیم مجلسی در تراز انقلاب ایجاد کرده و از وعدههای خود عدول نکنیم، مجلس یازدهم طلیعه دولتی انقلابی و حزباللهی در سال ۱۴۰۰ خواهد بود.» او واکنش صریحی هم به تحلیلهای اصلاحطلبان درباره اختلافات ریشهای و عمیق در میان جریان اصولگرای مجلس یازدهم نشان میدهد و تأکید میکند: «جنگ قدرت و اختلاس بین اصولگرایان مجلس یازدهم خوابی است که تعبیر نخواهد شد. انتخابات هیئترئیسه مجلس رقابتی اخلاقمدارانه در درون خانواده جریان انقلابی است.»
نظر جامعه مظلوم کارگری تأمین شود
«محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به اعلام حداقل دستمزد کارگران در سال 1399 واکنش نشان داد و در صفحه توئیترش نوشت: «معیشت دهکهای پایین با شیوع بیماری کرونا بیش از پیش آسیب دیده و از طرف دیگر باید تمام اهتمام خود را جهت تقویت خودکفایی و جهش تولید به کار بندیم؛ لذا لازم است نظر جامعه مظلوم کارگری درباره حقوق و دستمزد تأمین شود.»
🔴از بین رفتن ابزارهای قدرت آمریکا
🔹ویروس کرونا چگونه ابزارهای قدرت برتری و رهبری (هژمونی) جهانی آمریکا را در هم میشکند و ایالات متحده را در باتلاق مهلک کرونا غرق میسازد؟
🔹بزرگی اقتصاد و قدرت نظامی، دو ابزار بسیار استراتژیکِ آمریکا برای اِعمال قدرت در جهان و پیشبرد سیاستهای سلطه گرایانه واشنگتن است. ویروس کرونا این دو ابزار را دچار فرسایش نموده است. با اعلام پنتتاگون، بیش از ۱۵۰۰ نظامی آمریکایی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. در این میان نیروی دریایی آمریکا با ۴۶۰ مورد ابتلا، از این حیث دارای بالاترین آمار مبتلایان است. خدمه دو ناو جنگی آمریکا به نامهای «تئودور روزولت» و «دونالد ریگان» به کرونا مبتلا شدهاند و این دو ناو در آستانه تعلیق ماموریت قرار گرفتهاند. در همین حال ابتلای نظامیان آمریکایی مستقر در پایگاههای غرب آسیا، پنتاگون را دچار چالش کرده است. از سوی دیگر ابزار قدرت اقتصادی آمریکا نیز به شدت در حال تضعیف شدن است. نیویورک به عنوان پایتخت جهان و مرکز تجارت جهانی به شهر ارواح تبدیل شده و چشم اندازی در کوتاه مدت برای آغاز فعالیت در آن دیده نمیشود. آمریکا با بدترین بحران اقتصادی در هشتاد سال اخیر مواجه شده است و این احتمال نیز وجود دارد که دامنه بحران از رکود سال ۱۹۲۹ فراتر رود.
🔹در چنین شرایطی که دو ابزار قدرت آمریکا در سیاست و رهبری جهانی تضعیف میشود، ایالات متحده از درون نیز دچار بحران گردیده است. برای اولین بار در پنجاه ایالت این کشور، شرایط از «وضعیت اضطرای» به «وضعیت فاجعه عظیم» تغییر کرده و احتمال وقوع هرج و مرج نیز در این کشور متصور است. به نظر میرسد آمریکا همانند کشتی تایتانیک بتدریج در حال غرق شدن است.
#دکتر_رضا_سراج
◄ اعلام فاجعه بزرگ در امریکا/ «دونالد ترامپ» در حساب توئیتری خود شرایط آمریکا را وخیم خواند و نوشت: «اوضاع کنونی بیسابقه است، شکی در آن نیست. اقتصاد، اشتغال و دستمزد با سرعت در حال رشد بود که این ضربه اپیدمی اتفاق افتاد.» وی در مصاحبه با «فاکس نیوز» نیز گفت: «برای نخستین بار در تاریخ کشور، در همه ۵۰ ایالت آمریکا «فاجعه بزرگ» اعلام میکنم.»
◄ توافق بر سر کاهش بیسابقه تولید نفت/ روسیه، کشورهای عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با بیشترین میزان کاهش در تولیدات نفت خود به میزان 7/9 میلیون بشکه در روز موافقت کردند. بر اساس این توافق، کاهش تولید در ۲ ماه اول، ۱۰ میلیون بشکه، در ۶ ماه بعد از آن ۸ میلیون بشکه و از ابتدای سال ۲۰۲۱ تا آوریل سال ۲۰۲۲، ۶ میلیون بشکه از تولید کشورهای عضو اوپک پلاس کم خواهد شد. ایران به دلیل تحریمهای آمریکا از این کاهشها معاف شده است.
◄ شکست آمریکا در یک جبهه حقوقی/ حسن روحانی رئیسجمهور کشورمان در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در همین سختیها حقوقدانان بانک مرکزی و وزارت خارجه در یک مبارزه حقوقی، موفقیت خوبی به دست آوردند و یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار در لوکزامبورگ که آمریکاییها آن را توقیف کرده بودند را چند روز قبل آزاد کردند
[ Photo ]
🍃🌺🌼 🍃﷽🍃🌼🌺🍃
🌺🍃برگی از #نهج_البلاغه
🍃🌼موضوع:حکمت2️⃣
وَ قَالَ (علیه السلام): أَزْرَى بِنَفْسِهِ مَنِ اسْتَشْعَرَ الطَّمَعَ، وَ رَضِيَ بِالذُّلِّ مَنْ كَشَفَ عَنْ ضُرِّهِ، وَ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ مَنْ أَمَّرَ عَلَيْهَا لِسَانَه.
🍃🌼امیر❤️مومنان فرمودند:
🍃آن كه جان را با طمع ورزى بپوشاند خود را پست كرده،
🍃و آن كه راز سختى هاى خود را آشكار سازد خود را خوار كرده،
🍃و آن كه زبان را بر خود حاكم كند خود را بى ارزش كرده است.
✅✅چرا مولا سفارش میکنند از این سه صفت دوری کنیم؟؟
🍃1_طمع:افراد طماع برای رسیدن به هدف دست به هر ذلتی میدهند
🍃2_باز کردن سفره دل : طرح مشکلات نزد کسانی که صلاحیت و توانایی بر حل آن ندارد ذلت و سرافکندگی را به دنبال دارد
🍃3_امیرشدن زبان: سخنانی که از فکر وعقل و تقوا سرچشمه نمیگیرد خطرهایی برای انسان ایجاد میکند که قادر به جبران نیست
✅تدوین: مرتضوی نژاد
🍃🌺🆔 @e_beman🌼🍃
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰✅آیا را بازگشتی برای جامعه بشری باقی مانده است تا گذشته خودش را جبران کند؟
[سوره الأعراف (7): آيه 23]
قالا رَبَّنا ظَلَمْنا أَنْفُسَنا وَ إِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَنا وَ تَرْحَمْنا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخاسِرِينَ (23)
(آدم و حوّا) گفتند: پروردگارا! ما بر خويشتن ستم كرديم و اگر ما را نبخشايى و رحم نكنى، قطعاً از زيانكاران خواهيم بود.
✅در صحنه پرغوغاى زندگى اين جهان، انسانى كه از نيروى" خرد" و" غرائز سركش" تركيب شده، و هر كدام او را به سويى مىكشد، در برابر مدعيان دروغين كه سوابق سوء آنها همچون شيطان روشن است قرار دارد و آنها سعى دارند با وسوسههاى مداوم خود، پرده بر روى عقل و خرد او بيفكنند، و او را به اميد آب به دنبال سراب در بيابان زندگى سرگردان سازند.
تسليم شدن در برابر وسوسههاى آنها، نخستين نتيجهاش فرو ريختن لباس تقوا از اندام آدمى و آشكار شدن زشتىهاى او است.
در اين موقع باز نيروى عقل مىتواند به كمك او بشتابد، و به زودى به فكر جبران بيفتد، و او را به درگاه خدا بفرستد تا با شجاعت و صراحت، به گناه خويش اعتراف كند، اعترافى سازنده و آگاهانه كه نقطه عطفى در زندگى او محسوب شود.
❇️در اين هنگام بار ديگر دست رحمت الهى به سوى او دراز مىگردد و او را از سقوط هميشگى رهايى مىبخشد اگر چه كم و بيش، گرفتار آثار تلخ وضعى گناه خود خواهد بود، ولى اين ماجرا درس عبرتى براى او خواهد شد، و ميتواند از اين شكست پايههاى پيروزى زندگى آينده خود را محكم كند و از اين زيان سود سرشارى در آينده ببرد
❎تدوین : رجبعلی بازیاد
اندیشمندی که به الطاف ملوکانه آمریکا میاندیشد
آیتا... سیدمصطفی محقق داماد، فعال اصلاحطلب و رئیس بخش مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم ایران، چندی قبل در نامهای به پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان، به شیوع ویروس کرونا در ایران اشاره کرده و با وخیم نشان دادن وضعیت ایران در این ایام، نوشته است: این روزها عموم ملت ایران در این بلای دردناک، اعم از کودکان، سالخوردگان، زنان و مردان در شهرها و روستاها از یکسو با فراگیرشدن این ویروس منحوس مواجهاند و هرلحظه جان دادن عزیزی را در کنار خود تجربه میکنند
این در حالی است که اولاً ایران اسلامی در مبارزه و مدیریت ویروس کرونا یکی از موفقترین کشورهای جهان است که در آمار تلفات آن نیز بعد از آمریکا و کشورهای اروپایی، در رتبههای پایینتری قرار دارد و ثانیاً تحریمهای ۴۰ ساله آمریکا نیز هرگز بر مقولات غذایی و دارویی کشورمان تأثیر خاص و چشمگیری نداشته است. البته که تحریمهای ظالمانه آمریکا برخلاف ادعای مقامات این کشور، شامل دارو (بویژه داروهای بیماران خاص) شده است، اما هماکنون بیش از ۹۷ درصد از نیازهای دارویی، با وجود تحریمهای حداکثری امریکا، در داخل کشور تولید میشود.
هدف امارات از ارسال ماسک به ایران!
پایگاه آمریکایی المانیتور در مطلبی نوشت که برای اجرا و پایداری آتشبس در یمن باید به نقش، جایگاه و نفوذ ایران نیز توجه کرد و با تهران وارد مذاکره شد. المانیتور در ادامه به نحوه التماس امارات از ایران برای میانجیگری در یمن اشاره میکند و مینویسد: تهران به نوبه خود ممکن است از ابوظبی سیگنال بگیرد تا از فرصت بحران برای ساختن پلها و کمک به همسایگان نیازمند در بحران، استفاده کند و یمن میتواند این فرصت مناسب باشد. امارات متحده عربی تجهیزات پزشکی را برای کمک به مبارزه با کرونا به ایران ارسال کرده است. این ابتکار منجر به تماس تلفنی بین وزیر امور خارجه ایران و همتای اماراتی او شد که بر حمایت امارات از ملت ایران برای عبور از این بحران و اهمیت کار جمعی و تلاشها تأکید کرد. المانیتور در ادامه نوشت: اگر ایران میخواهد حسن نیت خود را اثبات کند و پل اعتماد برای حل اختلافات را بسازد باید از ابتکارات فعلی برای آتشبس در یمن حمایت کند.
این در حالی است که ایران بارها خواستار پایان فوری جنگ یمن و محاصره این کشور از سوی ائتلاف سعودی شده و ابتکاراتی نیز برای پایان جنگ در این کشور ارائه داد که با مخالفت سعودیها روبهرو شد، ائتلاف سعودی که در عرصه نظامی شکست خوردهاند درصدد هستند که با حرکتهای تفرقهآمیز مانند ارسال چند بسته ماسک هم به ارتباط معنوی مردم یمن و ایران آسیب بزنند و هم جبران شکستهای خود در عرصه نظامی را بنمایند
طرح مذاکره با غرب؛ این بار با تخطئه روابط حسنه ایران با شرق
«علی تاجرنیا» فعال اصلاحطلب و از محکومان فتنه 88 در گفتوگو با روزنامه همدلی با تخطئه روابط حسنه ایران با بلوک شرق گفته است: «من فکر میکنم مسئلهای که وجود دارد، این است که بهصورت کاملاً محسوسی، از ابتدای پیروزی انقلاب بعضاً مخالفتها و کارشکنیهای غرب، کاملاً در مورد کشور ما برجسته شده است و چهبسا بزرگنمایی شده است و در مقابل، آن اتفاقاتی که به واسطه رفتارهای کشورهایی مانند شوروی سابق و چین اتفاق افتاده است، خیلی برجسته نمیشود و روی آن پوشش گذاشته میشود... در مورد این همه امتیازاتی که به چین و روسیه داده شده است، اگر همین موارد به غرب داده میشد، آیا امروز غرب جایگزین آنها نبود؟» وی در ادامه گفته است: «من فکر میکنم که متأسفانه وجود یک پایگاه اقتصادی خیلی قوی در جناح اصولگرایی در گذشته، رابطه با کشور چین را مدیریت میکرده است که در نتیجه آن طی این سالها یک نوع وابستگی ایجاد شده است؛ یعنی وقتی ما تمام پلهایمان را با کشورهای غربی و کشورهای منطقه قطع کردهایم و تمامی تخممرغهایمان را در سبد چین و روسیه گذاشتهایم، بایستی نگران باشیم که خدای نکرده انتقاد ما به قبای مقامات چین برخورد نکند
معمار تحریمهای ضد ایرانی اعتراف کرد
یکی از معماران شبکه تحریمهای ضد ایرانی در مصاحبهای ادعاهای مقامهای فعلی دولت آمریکا را مبنی بر اینکه مبادلات کالاهای بشردوستانه با ایران مشمول تحریم نمیشوند، به چالش کشیده است. «ریچارد نفیو» از مقامهای سابق دولت «باراک اوباما» رئیسجمهور سابق آمریکا که از او به عنوان یکی از طراحان اصلی تحریمهای ضد ایرانی یاد میشود در مصاحبهای با «لسآنجلستایمز» بر نقش تحریمها در هراس شرکتها، گروهها و کشورها از کمکرسانی به کشورهای هدف تحریم اذعان کرده است. او میگوید: «قواعد پیچیدهای در کار هستند و شرکتهایی که [قوانین تحریمها را] نقض کنند با جرائم سنگین مواجه خواهند شد.» وی در ادامه یادآور شده است: «خطرات ورود به چنین مبادلهای بسیار بالاست. هزینههای این کار هم بسیار زیاد است و سود ما به ازای آن بسیار اندک.
https://eitaa.com/e_beman
◄ پیشرفت 94/68 درصدی بندر راهبردی شرق کشور/ مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان درباره آخرین وضعیت و اقدامات انجامشده در طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار در سال 1398 گفت: «بهرهبرداری از این طرح از مدتها قبل آغاز شده است، اما پیشرفت فیزیکی آن تا پایان سال گذشته 94/68 درصد بود.» گفتنی است، بندر راهبردی ایران در منطقه چابهار در ادامه تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه مسئولان کشور به سواحل مکران، راهاندازی میشود که بهرهبرداری کامل آن موجب توسعه تجارت در شرق ایران، رونق اقتصادی و معیشتی منطقه محروم سیستان و بلوچستان و کاهش اثرات تحریمیـ تجاری آمریکا از طریق اتصال آسان ایران به آبهای آزاد خواهد شد. کارشناسان اقتصادی معتقدند این بندرگاه توان بالقوهای برای جایگزینی با بنادر مطرح عربی در منطقه دارد
◄ راهکار افزایش اعتماد زندانیان به نظام/ نائب رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی حمایت معیشتی و اقتصادی از خانواده زندانیان را امری خیرخواهانه دانست و افزود: «اغلب خانواده زندانیان با مشکلات اقتصادی و معیشتی مواجه هستند و به دلیل زندانی بودن سرپرست، توان تأمین هزینههای سنگین زندگی را ندارند؛ بنابراین باید با حمایت اقتصادی اجازه ندهیم قربانی جرم مجرمان شوند.» وی با تأکید بر اینکه حمایت اقتصادی و معیشتی از خانواده زندانیان کاهش آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی جامعه را به دنبال دارد، گفت: «همچنین با حمایتها، شرایط روحی و روانی خانوادهها بهتر خواهد شد و اعتماد آنها به عملکرد نظام افزایش مییابد.»