🌐 بسته خبری
🔸️ اذعان به قدرت ایران/
«گیلا گاملیل» وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی پس از دیدار با شماری از کارکنان شبکههای ضد ایرانی در توئیتر خود نوشت: «جهان باید بفهمد که ایران تنها مشکل اسرائیل نیست. رژیم آیتالله در حال باز کردن بازوهای خود در سراسر جهان است و بنابراین، دنیای مدرن باید مانند یک دیوار کنار هم بایستد.» وی در حالی به قدرت روزافزون ایران اعتراف میکند که مقامات صهیونیستی بسیاری میگویند اسرائیل احتمالاً هشتاد سالگی تأسیس خود را نمیبیند و سرنگونیاش جدی است.
🔸️ سیاست صبر و انتظار!/
«محمد مهاجری» چهره اصلاحطلب در جلسه با شورای سیاستگذاری حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه تحریم انتخابات از سوی اصلاحطلبان نوعی خودکشی است، گفت: «حزب اعتدال و توسعه خیلی جدی به فضای انتخاباتی ورود کرده است. در مورد ایجاد ائتلاف بین این جریان با آقای لاریجانی بیاطلاعم. جبهه اعتدال در حال حاضر به دنبال سیاست صبر و انتظار است تا معلوم شود سیاست اصلی کشور برای انتخاب چیست.»
🔸️ بارشهای سیلآسا ایران را فرامیگیرد؟/
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: «در فصل پاییز با احتمال بالا اغلب نقاط کشور بارش در حد نرمال را تجربه میکنند و پیشبینی میشود برخی نقاط مثل حاشیه زاگرس و شمال شرق بارشهای بیش از حد نرمال داشته باشند.»
🔸️ ارمنستان: آماده مذاکره فوری با آذربایجان هستیم/
«نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان در تماس تلفنی با «امانوئل مکرون» رئیسجمهور فرانسه آمادگی خود را برای مذاکرات فوری با «الهام علی اف» رئیسجمهور آذربایجان به منظور کاهش تنش در مرزهای دو کشور اعلام کرد.
🔸️ عقبنشینی غرب در برابر روسیه/
«نیویورکتایمز» نوشت: «بیانیه G20 امسال نسبت به سال گذشته در بالی اندونزی که خواستار خروج کامل و بدون قید و شرط روسیه از اوکراین بود، بسیار با نرمش همراه است که گویای عقبنشینی آشکار غرب در برابر مسکو است.»
🔸️ پیشنهاد وام مسکن روستایی 400 میلیون تومانی/
معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: «تسهیلات مسکن روستایی امسال 200 میلیون تومان است که رئیس بنیاد مسکن پیشنهاد افزایش این وام به 400 میلیون تومان را به هیئت دولت داده است.»
🔸️ اعتراف به پنهانکاری/
پزشکی که به اینترنشنال گفته بود آثار ضرب و جرح در سیتیاسکن مهسا امینی دیده نمیشود، پس از یک سال اعتراف کرد که به دلیل حمایت از اعتراضات بهجای گفتن حقیقت، سکوت کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
📌 نتوان شستن از زنگی سیاهی
«یک پلنگ نمیتواند خالهایش را تغییر دهد»؛ این ضربالمثل اروپایی به این موضوع اشاره دارد که هیچ کس نمیتواند از پیشینه خود فرار کند یا آن را تغییر دهد، به ویژه اگر این پیشینه زشت و کریه باشد. نمونه برجسته و بهروز این مثل را میتوان در تلاش این روزهای «رضا پهلوی» در ساختن چهرهای فداکار و عاشق مردم برای خود دید. او از یک سو تنها به واسطه اینکه از خاندان پهلوی است، خود را مستحق حکومتداری میداند و از سوی دیگر سعی میکند برخلاف اجدادش خود را شخصیتی دموکرات جا بزند. ولیعهد خودخواندهای که دائماً آویزان نظام پادشاهی و دیکتاتوری رضاخانی است، مصادف با کشتار پدرش در 17 شهریور از مخالفان حکومت میخواهد که برای رساندن او بر اریکه قدرت به آشوب و خشونت دست بزنند تا پس از عبور از جمهوری اسلامی او بر سر سفره آماده قدرت بنشیند.
این دعوت نشان میدهد، گِل این خاندان را چه تاجدار باشند و نباشند و چه شاهزاده باشند و گدا، با خشونت سرشتهاند. در قاموس پهلوی از همان ابتدا دو عامل «تکیه به بیگانه» و «استفاده از زور» جایگاه محوری داشته است. گواه این ادعا سیر صعود و نزول قدرت این خاندان است. چه رضاخان که با کودتای سوم اسفند 1299 با همراهی ژنرال ایرونساید بر تخت نشست و چه فرزندش که همچون پدر قدرت مطلق را با کودتای آمریکایی 28 مرداد 1332 به دست آورد، هیچ گاه در استفاده از ابزار زور و خشونت علیه مردم مضایقه نکردند و اکنون این ته مانده خاندان پهلوی تلاش دارد در پس نقابی دموکراتیک و عوامفریب از این دو مؤلفه برای رسیدن به قدرت استفاده کند.
رضا پهلوی و آنان که دل بدو خوش کردهاند، باید بدانند که این سوت قطار نیست که آن را به جلو میراند، پس با کف و سوت، توئیت و پیام و چسبیدن به این و آن نمیتوان انتظار داشت که دیگران او را به رسمیت بشناسند و برای او وزنی قائل شوند. اگر این شاهزاده ورشکسته قصد دارد شخصیتی دموکراتیک از خود به نمایش بگذارد، شاید بهتر باشد از خاندان خود اعلام برائت کرده و بر داشتههای خود تکیه کند؛ البته اگر داشتهای موجود باشد؛ وگرنه با چسباندن خود به خاندانی دیکتاتور و مستبد نمیتوان چهرهای لطیف از خود بر جای گذاشت، هر چند که «نتوان شستن از زنگی سیاهی».
✍️ #حسین_حسینینژاد
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
♻️ دعوا میان دو کشور نیست!
تحولات منطقه قفقاز به نحوی پیش میرود که احتمال وقوع رویدادهای مهم، نظیر بروز جنگ یا حتی اشغال مناطق جنوبی ارمنستان مطرح است. به گزارش وبگاه «آذرنیوز»، تصاویر منتشر شده در شبکههای اجتماعی حاکی از انتقال یگانهای توپخانه و تجهیزات ضد هوایی و همچنین کارکنان نظامی ارمنستان در مناطق مرزی با جمهوری آذربایجان است. جمهوری آذربایجان به فشارهای سیاسی و نظامی خود سرعت قابل توجهی بخشیده است و «کریدور لاچین»، تنها جادهای که قرهباغ را به ارمنستان وصل میکند، محاصره کرده است. نیروهای نظامی باکو از سمت شرق در زنگیلان مواضع خود را مستحکم کردهاند و از سمت غرب در نخجوان به تحرکات زیادی دست زدهاند. این آرایش نیرو نشان میدهد، احتمال حمله به جنوب ارمنستان از دو سوی شرقی و غربی وجود دارد.
در بررسی و تحلیل اتفاقات اخیر قفقاز، باید همزمان چند محور تحلیلی را در کنار هم دید. موضوع امروز در قفقاز جنوبی ابعادی فراتر از مناقشه بین آذربایجان و ارمنستان بر سر قرهباغ است. امروز مسئله اصلی در قفقاز جنوبی تنها دعوا بر سر قرهباغ و دعوا میان دو کشور نیست، بلکه مسئله اصلی تلاش برای ایجاد و اجرای طرحهای بلندپروازانهای است که میتواند ژئوپلیتیک منطقه را به طور کامل دستخوش دگرگونی کند. تسهیل تحقق طرحهای صهیونیستی در حوزه قفقاز جنوبی و در جوار مرزهای ایران، از جمله هشدارهای جدی است که واکنش و حساسیت ایران را برانگیخته است. اساس رفتار ایران در تحولات جاری قفقاز، از جمله رزمایشهای برگزار شده و احداث کنسولگری در قاپان، مرکز سیونیک را منافع ملی و مصالح اسلامی کشور تشکیل میدهد.
سفر اخیر «هاکان فیدان» به تهران با هدف ارزیابی آخرین مواضع تهران در زمینه مسائل منطقهای به خصوص قفقاز، دیدار دیروز هیئت نیروهای مسلح ایران با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان و صحبت از اقدامات بازسازی صورت گرفته در مناطق آزادشده در قرهباغ و وضعیت عملیاتی در مرزهای آذربایجانـ ارمنستان و در نهایت پاسخ حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی ظهر دیروز شنبه (18 شهریور) به تماس «نیکول پاشینیان» نخستوزیر ارمنستان، در واکنش به گزارش وی از آخرین تحولات منطقه قفقاز، پیامها و نکات قابل توجهی از سوی ایران دارد که در چند محور قابل تبیین است: حمایت جمهوری اسلامی ایران از تمامیت ارضی تمام کشورهای منطقه، مخالفت جدی جمهوری اسلامی ایران با هرگونه تشنج و درگیری، اعلام رسمی مبنی بر خط قرمز ایران در تغییر در مرزهای تاریخی منطقه، تأکید بر محوریت میز گفتوگو برای حل و فصل مسائل منطقه، مخالفت با هر گونه حضور کشورهای بیگانه در منطقه قفقاز و در نهایت آمادگی کشور ایران به عنوان همسایهای قدرتمند، برای ایفای نقش مؤثر در جلوگیری از درگیری جدید و هرگونه تغییر در ژئوپلیتیک منطقه.
◀️ نکته پایانی: ایران به خوبی میداند که فتنه ژئوپلیتیکی دالان تورانی ناتو و اشغال سیونیک علاوه بر اینکه با هدف ضربه زدن به ایران، روسیه و چین در زمینههای چهارگانه «معادلات انرژی، معادلات ترانزیتی، ترویج پان تورانیسم و توسعه ناتو به هارتلند قفقاز و آسیای مرکزی» صورت میگیرد، در مرحله بعدی، به زعم طراحان، ایجاد تجزیهطلبی در مناطق شمال غرب ایران را دنبال میکند. بنابراین، عزم ایران برای مقابله با تحرکات باکو، تل آویو و آنکارا برای اشغال سیونیک به معنای حمایت از یک کشور در مقابل کشور دیگر نیست؛ بلکه در راستای خط قرمز مشخص شده از سوی رهبر معظم انقلاب (در دیدار با اردوغان و پوتین در تیر 1401) مبنی بر جلوگیری از تغییرات مرزی و ژئوپلیتیکی و بسته شدن شاهراههای تاریخی است. این موضوع در کنار تقویت شکلگیری دالان ترانزیتی محور مقاومت، عادیسازی مناسبات ایران با عربستان، عضویت در شانگهای و بریکس و گسترش همکاری ایران با روسیه و چین، نشان میدهد که فتنه انگلیسی دالان تورانی ناتو، محکوم به شکست است.
✍️ #حسين_عباسيان
http://Eitaa.com/e_beman
🚩🥀 🇮🇷﷽🇮🇷🥀🚩
🥀 بصائر علوی
قال امیرالمومنین علیه السلام:
◽️فَأَيْنَ يُتَاهُ بِکُمْ! وَ کَيْفَ تَعْمَهُونَ وَ هُمْ أَزِمَّةُ الْحَقِّ، وَ أَعْلاَمُ الدِّينِ، وَ أَلْسِنَةُالصِّدْقِ
🌖چرا سرگردانید در حالی که عترت پیامبر شما در میان شماست، آنها زمامداران حق و یقیند، پیشوایان دین، و زبان های راستی و راستگویانند.
📚 #نهج_البلاغه_خطبه_87
🌹 رهبر انقلاب :
✨نام امام حسین، راه امام حسین، توجّه به امام حسین، توسّل به حسینبنعلی سیّدالشّهدا (سلام اللّه علیه) راهگشا است.
✅به معنای واقعی کلمه «حُسَینٌ مِصباحُ الهُدیٰ»؛ حسین چراغ هدایت است.
☝️این هدایت را شما در ضمیر خودتان، در باطن خودتان هم حس میکنید. ۱۴۰۲/۶/۱۵
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅بصیرت به افق کربلا (۹)
سوره يوسف (12): آيه 108]
قُلْ هذِهِ سَبِيلِي أَدْعُوا إِلَى اللَّهِ عَلى بَصِيرَةٍ أَنَا وَ مَنِ اتَّبَعَنِي وَ سُبْحانَ اللَّهِ وَ ما أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ (108)
(اى پيامبر! تو نيز) بگو: اين راه من است. من و هر كس پيروىام كرد، با بينايى به سوى خدا دعوت مىكنيم و خداوند (از هر شريكى) منزه است و من از مشركان نيستم.
تفسیر نور
✅🔰پيامها
1⃣- راه انبياء روشن و در معرض شناخت و ديد همگان است. «هذِهِ سَبِيلِي»
2⃣- پيمايندگان راه حقّ بايد مواضع خود را با صراحت و بدون ترس بيان و اعلام كنند. «هذِهِ سَبِيلِي»
3⃣- دعوت رهبر بايد به سوى خدا باشد، نه به سوى خود. «أَدْعُوا إِلَى اللَّهِ»
4⃣- مردم را چشم بسته و بدون آگاهى نبايد به انجام كارى ترغيب كرد. «عَلى بَصِيرَةٍ»
5⃣- مبلّغان دينى بايد افرادى خالص و مخلص باشند. «ما أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ»
6⃣- توحيد و نفى شرك، اساس دين اسلام مىباشد. «أَدْعُوا إِلَى اللَّهِ، ما أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ»
✍#رجبعلی_بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
20.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قدردانی صمیمانه رهبر انقلاب از دولت، ملت، نیروهای انتظامی و حشدالشعبی عراق برای پذیرایی از ۲۲ میلیون زائر اربعین حسینی
🔹 از نیروی انتظامی خودمان هم صمیمانه تشکر میکنم که در این قضیه رفتوآمدها و مرز، فکرشان را به کار انداختند و شب و روز نشناختند؛ قدر این جوانان خوب را در بخشهای مختلف باید بدانیم
🌷 https://eitaa.com/e_beman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، هماکنون: دشمن در دشمنی و نقشهکشی خودش جدی است و ما هم در مقابله با دشمن به شدت جدی هستیم.
🌷https://eitaa.com/e_beman
📩 رهبر انقلاب، هماکنون: اگر مصوبات سفر استانی اوائل دهه۸۰ را دولتها عمل میکردند امروز چهره سیستان و بلوچستان فرق میکرد/ همه کارها و راهها برای تأمین حق مردم زابل در مورد آب باید پیموده شود.
✏️ مسئولان قدر این مردم را باید بدانند و باید خدمت کنند. البته در سیستان و بلوچستان خیلی خدمت شده کار خیلی شده، بلوچستانی که شما امروز میبینید بلوچستان دورهی طاغوت نیست بنده آن روز را دیدهام مردم هیچ چیز نداشتند. از روز اول از روزهای اول کار در این منطقه شروع شد هم در آنجا هم در زابل و سایر مناطق استان. امروز هم دارد کار میشود. باید این کارها با قوّت ادامه پیدا کند.
🔹 این مسئلهی خط آهن خیلی مهم است؛ اینی که شمال و جنوب شرق کشور با خط آهن متصل بشود این خیلی اهمیت دارد هم برای استان و استانهای در بین راه.
🔹 مسئلهی آب زابل خیلی اهمیت دارد. همهی کارها همهی راهها باید پیموده شود برای اینکه حق مردم در مورد آب تأمین بشود.
🔹 کارهای زیادی هم پیشروی ما هست که باید انجام بگیرد. اگر آن مصوباتی که در اوائل دههی ۸۰، که بنده آمدم بلوچستان، تصمیمگیری شد اگر دولتها آن مصوبات را عمل میکردند امروز چهرهی استان فرق میکرد. تنبلی شد، بیتوجهی شد از طرف بعضی از دولتها. امروز بحمدالله مشغولند، کار میکنند، تلاش میکنند. بنده امیدوارم و انشاءالله که این امید به نتیجه برسد. ۱۴۰۲/۶/۲۰
🖼 https://eitaa.com/e_beman
🔰 پاسخ ایران به فضاسازی غرب در شورای حکام چه خواهد بود؟
⚛️ درحالی که مذاکرات سازنده و مستمر ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای حل و فصل دو موضوع باقیمانده پادمانی ادامه دارد، آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان سعی دارند با صدور بیانیهای تند و طلبکارانه و در اختیار گذاشتن آن برای امضای سایر اعضا، فضای شورای حکام را علیه ایران ملتهب کنند؛ پاسخ ایران به این فضاسازیهای سیاسی در نشست فصلی شورای حکام چه خواهد بود؟ شنیدهها از وین نشان میدهد، آمریکا و سه کشور اروپایی عضو برجام در حال تهیه بیانیهای مشترک هستند که برخلاف نشستهای قبلی، آن را برای امضای دیگر اعضای شورای حکام باز خواهند گذاشت. با توجه به وابستگی سیاسی و مالی کشورهای عضو به کشورهای توسعهیافته هستهای طبیعی است که بسیاری از کشورها ناچار از امضای این بیانیه باشند. سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) و آمریکا مدعی هستند، ایران آن طور که انتظار داشتند بیانیه مشترک 4 مارس 2023 را اجرا نکرده است و خواستار همکاری کامل و بیشتر ایران به ویژه در رابطه با ارائه اطلاعات و دسترسی به دو مکان و نیز نصب دوربینهای نظارتی فراپادمانی هستند. مقامات ایران به آژانس اعلام کردهاند، برای ارائه اطلاعات و دسترسی به دو مکان در تورقوزآباد و ورامین آمادهاند به این شرط که آژانس تضمین کند، به سؤالاتش درباره دو مکان خاتمه میدهد. این روندی است که در جریان حل شش موضوع پادمانی، مطالعات ادعایی به کار گرفته شد و نتیجهبخش بود. با توجه به سیاسیکاری و بهانهجوییهای آژانس به واسطه اعمال نفوذ برخی کشورها، ایران همواره اعلام کرده است، در صورت ارائه اسناد معتبر و نه جعلی و به شرط اطمینان از رویکرد آژانس برای حل مسئله، فقط یک بار مدارک مورد نظر را ارائه میدهد. با وجود اعلام آمادگی ایران برای حل قطعی موضوع، اما آژانس هنوز نسبت به این مسئله اعلام آمادگی نکرده است و بالعکس در گزارش فصلی درباره ایران لحن و موضعی غیرسازنده اتخاذ کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman