🔰 حرف روز
💢 مبارزه با فساد در شرایط مارپیچ سکوت
کارنامه جمهوری اسلامی در مبارزه با فساد، با وجود ضعفها و قوتهای فراوان، در مجموع قابل دفاع است؛ زیرا جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر، مبارزه مناسبی با فساد، بهویژه فساد دانهدرشتها داشته است؛ برای نمونه میتوان به علنی کردن فساد اکبر طبری، معاون سابق قوه قضائیه و برخورد با آن، علنی کردن فساد در قضیه چای دبش از سوی دولت سیزدهم و برخورد با آن، برخورد با وابستگان مسئولان از جمله برادران معاون اول و رئیسجمهور سابق و پیشتر از اینها، برخورد قانونی با مهدی هاشمی و بابک زنجانی و شهرام جزایری اشاره کرد.
🔹️ با این حال، نکته اساسی آن است که با وجود کارنامه قابل دفاع نظام در مبارزه با فساد، اما در عرصه رسانه، دشمن با ارائه روایت اول و انبوه روایت از رخدادهای مرتبط با وقوع فساد در ایران، در عمل مارپیچی از سکوت شکل میدهد که در خلال آن، نه تنها اقدامات نظام در مبارزه با فساد دیده نمیشود، بلکه اساساً هم منطق جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با فساد نادیده گرفته میشود و هم نظام به ترویج و حمایت از فساد متهم میشود.
بنابراین، در کنار اقدامات ستودنی در مبارزه با فساد از جمله آنچه به تازگی در قضیه فساد رخ داده در چای دبش از سوی رئیس قوه قضائیه اعلام شد، باید تلاش شود تا در سطح رسانهای، مارپیچ سکوت دشمن نیز واژگونه شود. برای این مهم، باید تلاش شود تا ضمن تبیین منطق مبارزه با فساد جمهوری اسلامی ایران، اقدامات فسادستیزانه نظام نیز بهخوبی برای مردم تبیین شود تا فسادزدایی و مبارزه با فساد، از سوی افکار عمومی، موضوعی در حد حرف و گفتار درمانی تلقی نشود. به عبارت دیگر، با تبیین درست و اطلاعرسانی مناسب از اقدامات فسادستیزانه نظام باید تلاش شود تا فسادستیزی نظام به یک باور برای افکار عمومی تبدیل شود.
🔻 ️واقعیت آن است که جمهوری اسلامی نه گرفتار فساد سیستمی است و نه آنگونه که در سطح رسانهها بازنمایی میشود، حجم فساد در کشور به حد غیرقابل کنترل رسیده است. جمهوری اسلامی نه تنها بنایی برای تشویق و ازدیاد فساد ندارد، بلکه در تلاش برای مبارزه با فساد نیز همواره خود افشاگر و پیشقدم بوده است و در این زمینه، حتی به دانهدرشتها و مسئولان رحم نکرده است. بنابراین، به جای فرورفتن در لاک دفاعی، باید با سردست گرفتن این قبیل موارد، بتوان در مقابل مارپیچ سکوت دشمنان، اقدامات تبیینی آفندی متناسب انجام داد.
✍️ #مصطفی_قربانی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🟤 حرف مفت نزنید!
یک فعال سیاسی دیروز (29 اردیبهشت 1403) در واکنش به مصوبه مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه، در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «تصویب تعطیلی شنبه موافقان و مخالفان جدی دارد؛ اما دولتیها در این زمینه سکوت کردهاند. لابد به خودشان میگویند: ما هفت روز هفته را کلاً تعطیلیم و اگر شنبه هم اضافه شود، هشت روز را در هفته تعطیل میشویم!»
زمانی که تلگراف در زمان ناصرالدین شاه به تهران آمد و ارتباط بین کاخ گلستان و دارالفنون را فعال کرد، صفها بسته شد و برای یکدیگر تلگراف فرستادند و حتی جوکها و چیزهای غیر ضروری را برای یکدیگر ارسال کردند. صفهای تلگرافخانه آنقدر طولانی شد و متون تلگراف آنقدر بیارزش شد که «علیقلیخان مخبرالدوله» وزیر تلگراف دربار، بخشنامهای نوشت که بر درب تلگرافخانه نصب شد: «از امروز به بعد حرف مفت نزنید.» قطار انقلاب اسلامی با تمام هجمهها و موانع، شتابان به سوی قله در حرکت است و هر روز به مقصد نزدیکتر میشود. امروز تعامل سازنده با جهان بدون آمریکا بیش از هر زمان خودنمایی میکند. ارتباط با همسایگان، با کشورهای اسلامی و کشورهایی که میخواهند بدون تهدید و تحقیر و تحریم آمریکا زندگی کنند، حتی در حیاطخلوت آمریکا گسترش پیدا کرده است. دیپلماسی انقلابی به جای دیپلماسی التماسی جای خود را در راهبرد سیاست خارجی باز کرده است. در بعد داخلی رئیس این دولت، از بیاعتقادی به پالایشگاه و نیروگاهسازی که قبلاً تیتر رسانهها بود، سخن نمیگوید و هنرمندانه چالش گاز و برق را در زمستان و تابستان تا نقطه رهایی از موانع دنبال میکند. شاخصهای کلان اقتصاد در دولت سیزدهم اگرچه اثرات ملموس کوتاهمدت از خود نشان نمیدهند؛ اما اقداماتی چون حذف ارز ترجیحی، انضباطبخشی به نظام بانکی و تولید نقدینگی، احیای کارخانجات تولیدی و بازگرداندن کارگران به کار، سرفصل اقداماتی است که دولت به صورت زیربنایی آنها را در دستور کار قرار داده است. نجابت رئیس دولت در کلام، دوری از تولید نخودسیاه برای سرکار گذاشتن مردم، نگاه نکردن دولتمردان به قدرت به مثابه طعمه و مردمی بودن مسئولان کشور واجد تمجید است. بیداری این دولت منحصر به صبح شنبه نیست؛ بلکه کل هفته و از جمله جمعه را میدان کار خود قرار داده است. حجتالاسلام رئیسی وقتی وعده حضور در میان مردم را در بحبوحه انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم میداد، شاید برخی از حامیانش هم تصور نمیکردند دو سال و اندی، همه پنجشنبه و جمعههای دولت در استانها و شهرها و روستاها و جادههای ایران بگذرد. نکته نهایی اینکه اگر در هر اظهاری و دیدگاهی انصاف فراموش نشود، قطعاً منافع ملی بر حسادتهای سیاسی رجحان پیدا میکند. انصاف از مکارم اخلاقی و به تعبیر قرآنی و روایی از مصادیق برترینها و بهترینهای هر چیزی است، رعایت انصاف بسترساز جامعه آرمانی اسلام است که به همه مسلمانان توصیه شده است. با برخورد منصفانه، ارتباطات انسانی در جامعه، رویکرد اخلاقی پیدا میکند.
✍️ #حسین_عباسیان
http://Eitaa.com/e_beman
24.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: امیدواریم خداوند متعال بهسلامتیِ کامل رئیسجمهور عزیز ما و همراهان ایشان را به آغوش ملت برگرداند
ــــــــــــــــــــ
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰خدایا حال بد ما را خوش کن
أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ وَ يَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِيلًا ما تَذَكَّرُونَ «62»
كيست كه هرگاه درماندهاى او را بخواند، اجابت نمايد و بدى و ناخوشى را برطرف كند، و شما را جانشينان (خود در) زمين قرار دهد؟ آيا با خداوند معبودى است؟ چه كم پند مىپذيريد
پیام ها
1- از راههاى شناخت خدا و يكتايى او، توجّه به يك قدرت نجاتبخش و بريدن از قدرتها و وسايل ديگر در هنگام اضطرار است. «أَمَّنْ يُجِيبُ»
2- شرط استجابت دعا، قطع اميد از ديگران واخلاص در دعاست. «يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ»
3- آنان كه با سكوت، از خداوند حاجتى مىخواهند، خداوند از حالشان با خبر است ولى دوست دارد بندگانش حاجت خود را به زبان آورند. «إِذا دَعاهُ
✍#بازیاد
http://Eitaa.com/e_beman
🔸فوری | رئیس جمعیت هلالاحمر از پیدا شدن محل بالگرد حامل رئیسجمهور خبر داد.
🔹اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام میگردد.
امدادگران به محل بالگرد سانحهدیده حامل رئیس جمهور رسیدند
رئيس جمعیت هلالاحمر:
تیمهای جستوجو و نجات هلالاحمر به محل سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور رسیدهاند.
با توجه به رسیدن نیروهای امدادی هلالاحمر به محل سانحه هواپیما، در حال عزیمت به محل هستیم.
http://Eitaa.com/e_beman
قانون اساسی درباره فقدان رئیس جمهور چه می گوید؟
🔹 اصل ۱۳۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران می گوید: در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور یا در موردی که مدت ریاست جمهوری پایان یافته و رئیسجمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده یا امور دیگری از این قبیل، معاون اول رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیتهای وی را بر عهده میگیرد و شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت ۵۰ روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود، در صورت فوت معاون اول یا امور دیگری که مانع انجام وظایف وی گردد و نیز در صورتی که رئیسجمهور معاون اول نداشته باشد مقام رهبری فرد دیگری را به جای او منصوب میکند.
http://Eitaa.com/e_beman