🔰 اجرای پروتکل «هانیبال»
✡️ «یائیر لاپید» رهبر احزاب مخالف کابینه رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در سخنانی از اوضاع اسفناک نظامیان صهیونیستی مجروح شده در باریکه غزه انتقاد کرد. وی در سخنانی گفت: «از ابتدای جنگ غزه ۹۲۵۴ نظامی آسیبهای مختلف دیدهاند، اما کسی برای ارائه خدمات و مراقبت از آنها وجود ندارد.» با گذشت بیش از ۹ ماه از عملیات طوفانالاقصی در ۱۵ مهر سال گذشته، به مرور جزئیات بیشتری از آن عملیات بینظیر و پر از معما در رسانههای صهیونیستی منتشر میشود. در تازهترین افشاگری، روزنامه «هاآرتص» خبر داد ارتش اسرائیل در آن روز دستور داشته است تا پروتکل «هانیبال» را به اجرا بگذارد. طبق این پروتکل، نیروهای ارتش اسرائیل دستور دارند در صورتی که یک نظامی خودی به اسارت درآمد، همزمان او و نیروی طرف مقابل را هدف قرار دهند؛ اساس این پروتکل بر این است که هزینه اسارت یک نیروی نظامی بسیار کمتر از کشته اوست.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 اولین اقدام دولت چهاردهم در سیاست خارجی
📍 رئیسجمهور منتخب کشورمان در اولین اقدام خود در سیاست خارجی در پیامی با قدردانی از «سیدحسن نصرالله»، تأکید کرد: «حمایت از مقاومت با قدرت تداوم خواهد داشت.» در متن پیام «مسعود پزشکیان» آمده است: «جمهوری اسلامی ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است. حمایت از مقاومت ریشه در سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری(دامظلهالعالی) داشته و با قدرت تداوم خواهد داشت. اطمینان دارم جنبشهای مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاستهای جنگافروزانه و جنایتکارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملتهای منطقه ادامه دهد. از دعاهای خالصانه جنابعالی برای اینجانب سپاسگزارم و از خداوند متعال برای جنابعالی مزید عزت و سرافرازی، برای مردم لبنان سعادت و پیشرفت و برای مجاهدین قهرمان مقاومت نصرت الهی مسئلت میکنم.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 مجاهدان روز شنبه خطرناک هستند!
▫️ روزنامه «شرق» در یادداشتی با هشدار نسبت به احتمال برخی ضربات به کمپین مسعود پزشکیان به دلیل برخی سهمخواهیها نوشت: «با عبور از مرحله ابتدایی و انتخاب پزشکیان بهعنوان رئیسجمهور، وارد مرحله دوم، یعنی اداره امور میشویم. اینجا شاخص اصلی برای انتخاب همکاران مسعود پزشکیان هم همانطور که خودش در مناظرهها بارها به آن اشاره کرد، باید تخصصگرایی و عبور از دوگانه مجاهدان جمعه و شنبه باشد.» این روزنامه اصلاحطلب در ادامه با بیان اینکه مجاهدان شنبه کسانی هستند که کنار میایستند و به محض پیروزی سروکله آنها برای گرفتن سهمها پیدا میشود، تصریح کرد: «این یکی از بزرگترین آفتهای رسیدن مردم به مطالباتشان است که نه از یک طرف، بلکه از دو سو ممکن است مسعود پزشکیان را با خطر ناکارآمدی روبهرو کند.» بنا بر تأکید این روزنامه اصلاحطلب، مجاهدان شنبه از آنجا خطرناک هستند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 آنچه چکاندن ماشه را ممکن میکند
▪️ فرمانده کل سپاه گفت: «وقتی شما موشکها را شلیک میکنید، درست است. بلوغ و ابتکار نبوغ تاکتیکی برای اینکه با دقت تمام و با حداکثر اطمینان از موفقیت و اصابت و با رعایت همه ملاحظات عملیاتی و فنی و تاکتیکی یک عمل سالم انجام دهیم، اما پشت این چکاندن ماشه شجاعتی است که فقط از کسی بر میآید که به قدرتی ماورای قدرت انسانها متکی است و میتواند مسئولیت چنین تصمیمی را برعهده بگیرد.» «سردار سلامی» افزود: «در همین انتخابات مشاهده کردید به محض اینکه دشمن شروع کرد به زخم زبان که ایرانیها به نظام ادبار کردند، مردم در عرض ۳ـ۴ روز به صحنه برگشتند و یک باره مشارکت از ۴۰ درصد به ۵۰ درصد افزایش یافت و دوباره محاسبات دشمن به هم ریخت و مأیوس و خاموش شد و آرام گرفت.» وی اظهار داشت: «ملت ایران در شکست دادن دشمن بسیار هنرمند، ماهر و باتجربه است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 افشاگری فساد با طرح ادعاهای دروغ متفاوت است!
🟢قوه قضائیه در بیانیهای پیرامون حواشی برخورد با برخی چهرهها در فضای مجازی اعلام کرد: «اخیراً اعضای تشکلی موسوم به «عدالتخواهان» به بهانه اعمال قانون و مجازات در قبال سه فعال توئیتری به نامهای «وحید اشتری»، «صبا آذرپیک» و «یاشار سلطانی» مرقومهای را خطاب به رئیس قوه قضائیه تنظیم و منتشر کردهاند که مصداقِ «کلمة حق یُرادُ بها باطل» است. برخی افراد انتظار دارند، به اسم افشاگری، دهها عمل مجرمانه و متخلفانه و مَلاهی و مَناهی رخ دهد و حریمهای خصوصی دریده شود و گزارههای کذب و جعلی به خورد افکار عمومی داده شود و موجبات بدبینی شهروندان به نظام اسلامی فراهم آید، اما گردی بر پیشانی همقطارانشان ننشیند و قانون در برابر آنان، ناچیز و بیاعتبار باشد. قوه قضائیه از افشاگری فساد با سازوکار قانونی حمایت میکند.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🔸️ «غلامعلی رجایی» فعال چپ و از چهرههای نزدیک به مرحوم هاشمی به تازگی در بخشی از یک مصاحبه با پایگاه جماران به یکی از دیدارهای خود با دکتر پزشکیان اشاره کرده و گفته است: «فکر میکنم که اکثریت دولت آقای پزشکیان اصلاحطلبها و معتدلین باشند. من با خود ایشان هم جلسه خصوصی داشتم و پرسیدم که اگر شما در اصولگراها چهره برجسته و شاخصی ببینید، استفاده میکنید؟ گفتند که من حتما این کار را میکنم. گفتم این را به مردم اعلام کنید که دولت شما میتواند مثل دولت آقای هاشمی، «دولت کار» باشد. من در آقای پزشکیان این اعتدال و انصاف را میبینم که به سمت نخبگان، اگرچه سلیقههایشان جور نباشد، توجه داشته باشند.»
🔸️ فرانسه در بیانیهای قانونی کردن پنج شهرک، مجوز ساخت هزاران خانه جدید و اعلام حاکمیت بر هزاران هکتار زمین در دره اردن از سوی دولت رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد. در این بیانیه آمده است: «این اقدامها به علت ایجاد پیامدهایی برای ثبات کرانه باختری و منطقه، «بسیار خطرناک» است.» فرانسه تأکید کرد: «استعمار سرزمینهای فلسطینی از جمله بیتالمقدس شرقی توسط اسرائیل نقض قوانین بینالمللی است.» کابینه رژیم صهیونیستی چند روز پیش برنامههایی را برای «قانونیسازی» کانونهای شهرکسازی جدید در کرانه باختری به همراه مجازاتهایی علیه تشکیلات خودگردان فلسطین تصویب کرد.
🔸️ «حجتالاسلام والمسلمین احمد خاتمی» گفت: «مطلب کذب منتشره در نامه جعلی منتسب و با سربرگ ستاد انتخاباتی یکی از نامزدهای ریاستجمهوری، مبنی بر برنامه مجلس خبرگان جهت تعیین جانشینی رهبری به نقل از اینجانب را به شدت تکذیب میکنم.» عضو مجلس خبرگان از اساس این نامه و مطلب منتشره را ردّ و این رفتار مذبوحانه را از تلاشهای دشمن عنوان کرد که به خیال باطل خود میخواهد از آب گلآلود انتخابات ماهی بگیرد.
🔸️ «نیویورکتایمز» در گزارشی با استناد به یک نظرسنجی ملی جدید، اعلام کرده است: «ترامپ در میان رأیدهندگان احتمالی با شش درصد از بایدن جلوتر است. بهطور کلی، ۷۴ درصد از رأیدهندگان، بایدن را برای این شغل خیلی مسن میدانند که از زمان مناظره این وضعیت افزایش یافته است.» به نوشته این روزنامه آمریکایی نگرانیها از پیر بودن بایدن برای حکومتداری در میان دموکراتها و رأیدهندگان مستقل نیز به اوج جدیدی رسیده است.
🔸️ سخنگو و هماهنگکننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در پی انتخاب رئیسجمهور جدید ایران با بیان اینکه واشنگتن در حال حاضر تصمیمی برای مذاکره با ایران ندارد، گفت: «باید ببینیم رئیسجمهور جدید ایران چه اقدامی میخواهد انجام دهد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
🇮🇷 روسیاهان انتخابات
حماسه بزرگ انتخابات ۱۵ تیرماه که توانست شور انتخاباتی را در پای صندوق رأی ایجاد کند و ۵۰ درصد واجدان شرایط را به میدان بیاورد، رخداد حائز اهمیتی بود که با پیروزی ملت ایران و نظام اسلامی به پایان رسید. در این میان، بازندگانی نیز در معرکه انتخابات سرشان بیکلاه ماند:
1️⃣ بزرگترین روسیاهان این انتخابات را باید منادیان تحریم انتخابات دانست که همواره چشم طمع به انتخابات داشته و تلاش دارند تا کمرنگی و ناکامی انتخابات ایران را ببینند. همانها که مدتهاست خط تحریم انتخابات را در پیش گرفتهاند تا امیدی در جامعه ایران شکل نگیرد و کسی پای صندوق رأی نیاید! آنگاه با اعتبارزدایی از صندوق رأی، مردمان این سرزمین را در خیابان به جان هم بیندازند! بدون شک، ریخته شدن ۵۵ میلیون رأی در فاصله یک هفته در صندوقهای رأی باطلکننده همه شگردهای اغواگری این جریان بود؛ جریانی که به مشارکت ۲۰ تا ۳۰ درصدی دل خوش کرده بود!
2️⃣ دسته دیگر از روسیاهان این انتخابات آنهایی بودند که فتنهافکنی در انتخابات و تبدیل آن به معرکه نزاع و درگیری را دنبال میکردند؛ در این انتخابات آنان نیز سرشان بیکلاه ماند، چرا که انتخابات در آرامش کامل برگزار شد و رقابت انتخاباتی و دوقطبیهای حاصله نیز کنترل شده و با عقلانیت کامل پیش رفت و هیچ گاه به زد و خورد خیابانی بدل نشد و انتخابات ۱۴۰۳ از این لحاظ نمره بیست گرفت!
3️⃣ دسته دیگر از روسیاهان انتخابات بداخلاقانی بودند که تلاش کردند با لجنپراکنی و تخریب، صحنه انتخابات را به نحوی سیاه کنند که چهره انتخابات کشور کریه شود! تلاشهای آنها که با در اختیار داشتن رسانههای مختلف در فضای مجازی و تخریب نامزدهای انتخاباتی و تحریک هواداران دنبال میشد، به لطف خدا بیثمر ماند و انتخابات با آنکه حسابی رقابتی و دوقطبی بود، هیچگاه به توهین و تحقیر و تخریب رقیب نینجامید و سطح منازعه کاملاً کنترل شده و در چارچوب قرار داشت و روسیاهی برای بدخواهان ماند!
4️⃣ دسته دیگر مدعیانی هستند که همواره سلامت انتخابات در کشور را زیر سؤال برده و از عدم سلامت در انتخابات ایران و تقلب در آن سخن میگویند! اوج این فتنهگری آنان در انتخابات سال ۱۳۸۸ نمایان شد که پس از شکست از مردم، تسلیم رأی ایشان نشدند و به اردوکشی خیابانی دست زدند! در این انتخابات هیچ گاه ادعای تقلب مطرح نشد و در نهایت رقبای رئیسجمهور منتخب و هواداران با وجود نزدیکی آرا، نتیجه را پذیرفتند و در همان ساعات اولیه با صدور پیام تبریک نقشه بدخواهان را نقش بر آب کردند!
✍️ #مهدی_سعیدی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💠 مهمات پیش روی دولت چهاردهم
با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب، شاید بتوان به دو وظیفه اصلی، یکی در حوزه سیاست داخلی و دیگری در حوزه سیاست خارجی را پیش روی دولت چهاردهم دید. رهبر معظم انقلاب با تأکید مداوم بر مکتب حکمرانی که شهید رئیسی اجرا کرد، به طور عمده به دو تکلیف مهم اشاره داشتند. در ترازی که شهید رئیسی در حوزه سیاست خارجی مشخص کرد، صراحت موضع در مقابل بدخواهان جمهوری اسلامی یک اصل لازمالرعایه شناخته میشد. رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با اقشار مردمی در روز عید غدیر به این مهم نیز اشاره فرمودند: «بعضی از سیاسیون در کشور ما تصور میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ کشور نمیشود پیش رفت. یا خیال میکنند که همه راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد.»
از این رو یک اصل مهم برای رئیسجمهور منتخب این است که از تجارب دولتهای گذشته بهره ببرد و ضمن رعایت تعامل و اصل عزتمداری، موضع محکم و شفافی درباره ارتباط با غرب در پیش بگیرد؛ موضعی که تضمینکننده ارزشهای دینی و منافع ملی باشد. شاید بتوان این مسئله را یک اصل کلیدی برشمرد؛ چرا که تکلیف دیگر در حوزه سیاست داخلی نیز وابسته به همین رویکرد و نوع عملکرد است.
لذا در ادامه کلام رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با اقشار مردمی در روز عید غدیر، معظمله فرمودند: «این کسانی که چشمشان به خارج از مرزهای کشور است و این ظرفیتهای کشور را نمیبینند. وقتی ندیدند، وقتی قدرش را ندانستند طبعاً برنامهریزی هم برای استفاده از آنها نمیکنند. جمهوری اسلامی به فضل الهی به توفیق الهی تا حالا نشان داده که بدون تکیه به بیگانگان و حتی با وجود موذیگری و چالشگری بیگانگان میتواند پیش برود و پیش رفته. این را جمهوری اسلامی نشان داده. در آینده هم به حول قوه الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند.» از اینرو مسئلهای که تکلیف را در حوزه سیاست داخلی مشخص میکند، استفاده از ظرفیتهای داخلی برای حل مسائل کشور است. چنانکه در دولت شهید رئیسی از ظرفیتهای آبی جنوب کشور برای حل مشکل آب برخی شهرها، از جمله یزد و کرمان بهره برده شد و ضمن تقویت زیرساختهای کشور، با افزایش فروش نفت و ارزآوری برای کشور بدهیهای دولت قبل پرداخت شد. بنابراین، ثمره این مدل سیاستورزی در کارنامه شهید رئیسی، خود گواه بر کارآمدی این مدل حکمرانی است؛ چنانکه رهبر حکیم انقلاب در بیاناتی دیگر فرمودند: «اگر دولت شهید رئیسی تداوم پیدا میکرد بسیاری از مشکلات مردم و عمدتاً مشکلات اقتصادی حل میشد.» از اینرو دولت آینده میتواند با پیشرو قرار دادن راه شهید رئیسی، تکمیلکننده مسیر او شده و بهتدریج کشور را به سمت آبادانی و امید حرکت دهد.
✍️ #محمد_حکیمی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 انهدام تیم تروریستی در شمال غرب ایران
🔘 روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) از انهدام تیم تروریستی با تلاش رزمندگان این قرارگاه در مرزهای شمال غرب کشور خبر داد. در اطلاعیهای آمده است: «با رصد دقیق و اشراف اطلاعاتی رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) نیروی زمینی سپاه بامداد سهشنبه یک تیم تروریستی ضد انقلاب قصد ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران از مرزهای شمال غرب کشور را داشت که در کمین نیروهای این قرارگاه گرفتار شده و متلاشی شد. در این درگیری تعدادی از اعضای این تیم تروریستی کشته و زخمی شده و تجهیزات آنان توسط رزمندگان اسلام ضبط شد.» در اطلاعیه قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) ضمن هشدار مجدد به عناصر سرسپرده استکبار جهانی، اعلام شده است: «با هوشیاری رزمندگان غیور این قرارگاه، کوچکترین اقدام علیه امنیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران با پاسخ قاطع و محکم مواجه خواهد شد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 توهین بیبیسی به منتخب ملت ایران!
📍 شبکه دولتی انگلیس میگوید: «بعد از گذشت بیش از ۲۴ ساعت از اعلام پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاستجمهوری ایران، هنوز هیچیک از رهبران یا مقامهای وزارت خارجه کشورهای غربی برای او پیام تبریکی ارسال نکردهاند. اگرچه این وضعیت شبیه به سه سال پیش و پیروزی ابراهیم رئیسی است، اما هیچ شباهتی به سال ۱۳۹۲ و رئیسجمهور شدن حسن روحانی ندارد.» وبگاه بیبیسی فارسی با «خیمهشببازی خواندن انتخاب پزشکیان» و توهین به ملت ایران، نوشت: «در آن سال وقتی که حسن روحانی با وعده تغییر به ریاستجمهوری رسید، علاوه بر کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، وزرای خارجه آلمان و ایتالیا پیروزیاش را تبریک گفتند و وزارت خارجه فرانسه نیز در بیانیهای به سوی دولت او دست دوستی دراز کرد.» گفتنی است، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز در واکنش به انتخابات در ایران در توهینی آشکار با بیان اینکه «انتخابات ایران، آزاد نیست» اظهار داشته است: «این انتخابات به تغییر قابلتوجهی در رویکرد ما در قبال ایران منجر نخواهد شد. نگرانیهای ما درباره ایران تغییری نکرده است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ایران جوانان معترض آمریکایی را پشتیبانی میکند!
🔹️ رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا که مسئول جامعه اطلاعاتی این کشور است، در بیانیهای درباره آنچه افزایش تلاشهای ایران برای تضعیف اعتماد به «نهادهای دموکراتیک» ایالات متحده خوانده شده، هشدار داده است. «آوریل هاینس» در این بیانیه از شهروندان آمریکایی خواسته است «هوشیار» باشند. در این بیانیه آمده است: «ایران در زمینه تلاشها برای نفوذ خارجی به نحو فزایندهای ستیزهجویانه عمل میکند و در تلاش برای ایجاد اختلاف و تضعیف اعتماد به نهادهای دموکراتیک ماست.» وی در این بیانیه مدعی شده است: «کنشگران حکومت ایران در هفتههای گذشته به دنبال بهرهبرداری از تظاهراتها در آمریکا علیه جنگ در غزه بودهاند. شاهد بودهایم عدهای از کنشگران مرتبط با حکومت ایران که خودشان را فعالان فضای مجازی جا زدهاند به دنبال تحریک به تظاهرات و حتی ارائه حمایتهای مالی از تظاهراتکنندگان بودهاند.» هاینس از آمریکاییها خواسته است، هنگام فعالیت در فضای مجازی «هوشیار» باشند؛ چرا که ممکن است به صورت ناخواسته وارد تعامل با «عوامل خارجی» شوند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ۴ هزار موشک نقطهزن در حیفا فرود میآیند
🔸️ رسانههای صهیونیستی اعلام کردند در صورت وقوع جنگ علیه لبنان، حزبالله قادر است روزانه ۴ هزار موشک نقطهزن به سمت حیفا شلیک کند. این رسانههای صهیونیستی گزارش دادند، بیش از ۷۰ درصد از منطقه الجلیل در اثر حملات حزبالله لبنان آسیب دیده است. همچنین نیمی از ساکنان شهرک کریات شمونه از بیم موشکهای حزبالله از بازگشت به خانههای خود خودداری میکنند. در همین زمینه، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی، به نقل از «یونا یهاف»، شهردار حیفا اعلام کرد: «ما در برابر خطری واقعی قرار داریم، حزبالله ما را نابود میکند؛ در حالی که کابینه نتانیاهو توجهی به مناطق شمالی ندارد.» وی افزود: «اگر حزبالله در جنگ ۳۳ روزه (ژوئیه ۲۰۰۶) توانست حدود ۲۰۰ موشک غیر نقطهزن به سمت حیفا شلیک کند، اکنون میتواند روزانه ۴ هزار موشک نقطهزن به سمت ما شلیک کند، و این ما را در برابر یک رویداد کاملاً متفاوت قرار میدهد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 عملیات وعده صادق تکرارپذیر است
▫️ رئیس دفتر فرماندهی معظم کل قوا گفت: «ما قبل و ابتدای انقلاب متکی به خارج و نیازمند بودیم، ولی با تدبیر حضرت آقا در سال ۱۳۵۸، به سوی خودکفایی رفتیم و از شرایطی که متکی به بیگانگان بودیم، امروز به جایی رسیدهایم که قدرتهای بزرگ و دیگر کشورها دست نیاز بهسمت ما دراز کردهاند.» «سردار محمد شیرازی» در ادامه با اشاره به توان نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: «هماکنون در نقطهای هستیم که با اقتدار میتوانیم عملیاتهایی مانند وعده صادق را انجام دهیم و بخشی از توانمندیهایمان را به رخ جهانیان بکشانیم.» وی درباره عملیات وعده صادق تصریح کرد: «این عملیات اثر عمیقی بر جوانان جهان و بر افکار عمومی بالاخص قدرتهای استکباری داشت.»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🔹️ نظرسنجی یک مرکز مشاوره در میامی فلوریدا نشان میدهد، جو بایدن در مقابل دونالد ترامپ از شانس کمتری برای ورود به کاخ سفید برخوردار است؛ ولی همچنان شانس ورود گزینههای دیگری از حزب دموکرات به رقابتهای انتخاباتی وجود دارد. براساس جدیدترین نظرسنجی مرکز مشاورهای بندیکسن و آماندی (Bendixen & Amandi) «کامالا هریس» معاون رئیسجمهور اکنون با ۴۲ درصد به ۴۱ درصد از ترامپ جلوتر است. «هیلاری کلینتون» وزیر امور خارجه اسبق و نامزد سال ۲۰۱۶ انتخابات ریاستجمهوری، گزینههای جدی دموکراتها برای جانشینی بایدن هستند.
▫️ «مهدی چمران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با هفتسالهشدن دوره شورای ششم با توجه به برگزاری انتخابات پیش از موعد ریاستجمهوری گفت: «این موضوع درخواست شوراهای سراسر کشور است و قرار است در قالب طرحی از سوی شورایعالی استانها به مجلس شورای اسلامی ارسال شود و در صورت تأیید مجلس شورای ششم در سراسر کشور، هفتساله خواهد شد.» چمران خاطرنشان کرد: «البته این مسئله در گذشته نیز اتفاق افتاده است، بهطوری که در یکی از ادوار شوراها زمان آن از چهار سال به شش سال افزایش یافت.»
🔹️ «فیصلبنفرحان» وزیر خارجه عربستان اعلام کرد، جنگ کنونی در نوار غزه مؤید لزوم حل و فصل مسئله فلسطین است. بنفرحان با تأکید مجدد بر موضع عربستان در قبال مسئله فلسطین، گفت: «برپایی کشور مستقل و دارای حق حاکمیت فلسطین از اولویتهای ما به شمار میرود.» وی با اشاره به اینکه لازم است قوانین نظام بینالملل با «هرج و مرج سیاسی» مقابله کنند، گفت: «جنگ در نوار غزه باید متوقف شود؛ بدون وجود کشور فلسطین، امنیتی در منطقه نخواهد بود.»
▫️ شبکه خبری «آروتز شوع» گزارش داد، به دنبال حملات راکتی حزبالله لبنان به بلندیهای جولان، دو نفر کشته شدند. ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است، نزدیک به ۴۰ راکت به سمت بلندیهای جولان شلیک شد. حملات اخیر راکتی حزبالله لبنان به سمت سرزمینهای اشغالی در حالی است که امروز رژیم صهیونیستی «یاسر نمر قرنبش» یکی از محافظان سابق سیدحسن نصرالله، دبیر کل حزبالله را در یک حمله تروریستی به شهادت رساند.
🔹️ دبیر کل حزبالله خاطر نشان کرد: «جبهههای پشتیبانی از غزه در لبنان، عراق و یمن و حامیان اصلی، مانند سوریه و ایران، یک تصویر شادیبخش ارائه میکنند، ولی مواضع کشورهای عربی و اسلامی در قبال غزه مایه اندوه است.» سیدحسن نصرالله با بیان اینکه ارتش رژیم صهیونیستی، بیاخلاقترین ارتش دنیاست، تأکید کرد: «زمانی که یک نفر از ما شهید میشود یا به جنگ تهدید میشویم، نمیترسیم و دست از مسئولیت خود برنمیداریم.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💢 آیا رژیم صهیونیستی به لبنان حمله میکند؟
گذشت بیش از نه ماه از جنگ غزه و سردرگمی رژیم جعلی صهیونیستی در این جنگ سبب شده است تا بعضاً گزارههایی بعید در رسانهها و صحبتهای مقامات این رژیم مطرح شود. یکی از این گزارهها، طرح حمله همهجانبه به لبنان و نابودی حزبالله از سوی رژیم صهیونیستی است؛ اما آیا این اتفاق خواهد افتاد؟
پس از عملیات «طوفانالاقصی» عملاً هفت جبهه اصلی در برابر رژیم صهیونیستی گشوده شد. به اذعان همگان، در همه این هفت جبهه عملاً فقط پنج درصد از توان نظامی جبهه مقاومت به میدان آمده است؛ در حالی که در مقابل، رژیم صهیونیستی از تمام توان نظامی و اطلاعاتی خود بهرهمند است. از سوی دیگر، انجام مستمر و بدون توقف بیش از هزار عملیات موفق نظامی در شمال سرزمینهای اشغالی و جنوب لبنان از سوی حزبالله در این مدت سبب شده است عملاً تا عمق پانزده کیلومتری سرزمینهای اشغالی خالی از سکنه و کاملاً ناامن شود. بنابراین، یکی از آرزوها و خواستههای اصلی یهودیت افراطی در سرزمینهای اشغالی حمله به حزبالله و نابودی آن است؛ اما اگر واقعاً رژیم صهیونیستی توانایی آن را داشت، لحظهای تردید به خود راه نمیداد.
از سوی دیگر، اختلافات به وجود آمده در حزب لیکود و اعتراضات گسترده شهرکنشینان نسبت به عملکرد کابینه مستقر سبب شده است به نوعی استیصال و سردرگمی فزاینده در میان مقامات حاکم بر سرزمینهای اشغالی مشهودتر از همیشه باشد. بنابراین، دادن وعده حمله به حزبالله و نابودی آن به عنوان یک مسکّن در برابر خواستههای شهرکنشینان است و مصرف داخلی دارد، نه توان اجرایی.
همچنین، پیامدهای گسترده شروع چنین جنگی برای رژیم صهیونیستی بسیار زیاد است. فعال شدن همه جبهههای مقاومت علیه این رژیم جدای از اینکه ممکن است حتی پای ایران، پاکستان، یمن و... را به صورت مستقیم به جنگ باز کند، امکانات بسیار بالای موشکی و پهپادی حزبالله را نیز به صورت صد درصدی به میدان خواهد آورد و به واقع میزان خسارات و آسیبهایی که ممکن است متوجه رژیم صهیونیستی شود، به مراتب بسیار بیشتر از خسارات طوفانالاقصی خواهد بود.
⬅️ نکته آخر اینکه شروع جنگ و باز کردن یک جبهه دیگر اگر چه امروز آرزو و خواسته یا حتی شاید ضرورت نتانیاهو و رژیم صهیونیستی برای ادامه حیات و نشان دادن قدرت پوشالی خود برآورد میشود، اما وقوع آن هر چند ممکن است، ولی بسیار بعید و دور از انتظار است؛ چراکه نه اقتصاد، نه روحیه سربازان، نه اجماع جهانی و نه توان نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی به میزانی است که خود را وارد چنین اشتباه حیاتی و استراتژیکی کند.
✍️ #رامین_نصیری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🟢 چالش اقتصاد سیاسی ایران
اقتصاد و سیاست پیوند دیرینهای با هم دارند و اولین ارتباط آن را باید همزمان با شکلگیری اجتماعات بشری جستوجو کرد. البته تأثیر متقابل این دو بر یکدیگر متوازن نیست؛ امروزه تأثیر سیاست بر اقتصاد بسیار بیشتر از تأثیر اقتصاد بر سیاست است و سطح تأثیرگذاری نیز بسیار گسترده شده است. در سطح کلان تحولات جهانی جهتدهنده اقتصاد است، جنگ روسیه و اوکراین، شکلگیری ائتلافها و اتحادها و همچنین تقابلها، تغییرات سیاسی در سران قدرتهای بزرگ و... نمونههایی از تأثیر سیاست بر اقتصاد کلان است؛ در سطح میانه دولتمردان در هر کشوری متناسب با سیاست خود، جهتگیریهای اقتصادی یک کشور را مشخص میکنند. برای نمونه، سیاستهای جمهوریخواهان و دموکراتها در آمریکا تأثیرات متفاوتی بر اقتصاد آمریکا دارد. در ایران نیز سیاست دولتمردان ایران بر اقتصاد گسترده است؛ سیاست نگاه به غرب در اقتصاد در مقابل نگاه به شرق و توازنگرایی در سیاست خارجی تأثیرات وسیعی بر اقتصاد کشور دارد. در سطح خرد حوزه تأثیر مستقیم نیست، سیاست از طریق تغییر مدیران اقتصادی در لایههای مدیریتی کشور بر اقتصاد تأثیرات بزرگی میگذارد.
اما در ایران امروز از یک طرف سیاست نگاه به غرب که در دولت یازدهم و دوازدهم دنبال شد، به بنبست رسید، فروش نفت ما به حداقل ممکن رسید، تحریمهای گستردهای علیه ایران وضع شد تا حدی که سوخت هواپیمای وزیر امور خارجه کشورمان را هم نمیدادند، گستره تحریمها به دارو و درمان هم رسید و دهها واقعیت دیگر که مجال پرداختن به آنها نیست و از طرف دیگر در دولت سیزدهم با تغییر نگرش سیاسی دولت و توزانگرایی در سیاست خارجی و همچنین تکیه بر ظرفیتهای داخلی، همسایگان و منطقه، کشور در مسیر حل مسئله قرار گرفت. فروش نفت ما رکورد چند ساله را شکست، بخشی از اموال بلوکه شده ایران آزاد شد، حجم تجارت خارجی ما رشد کم نظیری یافت، رکود اقتصادی جای خود را به رشد اقتصادی داد، اصلاح زیرساختهای اقتصادی در دستور کار دولت قرار گرفت و صدها اقدام ریز و کلان دولت در این مسیر. اما چالش اساسی اینجاست که در انتخابات اخیر فردی پیروز شد که در حلقه اطرافیان و نزدیکان او و پشتوانهها فکری و مشاوران او غلبه تفکر نوع اول وجود دارد.
از این موضوع میتوان نتیجه گرفت، مردم ایران در انتخابات خود با وجود داشتن دغدغههای اقتصادی با رویکرد سیاسی رأی دادهاند و نه اقتصادی! ولی آیا میتوان دیدگاههای اقتصادی یک جریان را از آن جدا کرد؟ به نظر میرسد چالش اساسی اقتصاد سیاسی ایران این مسئله باشد که دولت چهاردهم با اقتصاد چه خواهد کرد؟ آیا مسیر شکست خورده نگاه به غرب را دنبال خواهد کرد یا از تیم اقتصادی که نگاه به غرب دارد، میخواهد که برخلاف گرایشهای فکری خود، سیاست توزانگرایی و نگاه به شرق را دنبال کند؟
✍️ #علی_کارگر
http://Eitaa.com/e_beman