🔰 حرف روز
🏴 به این پرچم بنگرید!
شب تاسوعای حسینی است. امشب متعلق به عزای پر از غم حضرت ابوالفضل العباس(ع) است.
بالای یکی از سر درهای حرم باصفای قمر بنیهاشم(ع) نوشته شده است: «السَّلامُ عَلَیْکَ یا مَن مَضَی عَلَی بَصِیرَهٍ مِنْ أَمْرِه»، بالای در بعدی نگاشته شده است: «السلام علیک یا من وفی ببیعته»
بعد از واقعه عاشورا، لشکریان عمرسعد، وسایل غارت شده شهدای کربلا را به مجلس یزید بردند. در میان آن وسایل، پرچم بزرگی بود. یزید، وزیران و مشاوران، همه نسبت به این پرچم بهت زده بودند. همه جای چوبه پرچم آسیب دیده بود و تنها جای یک دست بر روی چوبه آن سالم بود. یزید از روی حیرت و تعجب پرسید: «این پرچم را چه کسی حمل میکرده است؟» گفتند: «عباسبنعلی»(ع). یزید از روی تحیر و تعجب سه بار برخاست و نشست. رو به حاضران کرد و گفت: به این پرچم بنگرید که بر اثر صدمهها و ضربهها، هیچ جایش سالم نمانده است، جز جای دست علمدار! این نشان از وفاداری علمداری دارد که تحت هیچ شرایطی، علم را رها نکرده است. ولایتمداری قمر بنیهاشم در تمامی مأموریتهایی که بر عهده داشت، اعم از علمداری، سقایی و حافظ جان اباعبدالله بودن الگوی همگان، به ویژه در شرایط سخت و دشوار امروز جامعه ماست. یاد شهید رئیسی عزیز به خیر، در دعاهایش از خدا میخواست سرباز ولایتی از جنس سرباز ولایت ابوالفضل(ع) برای امام حسین(ع) باشد. رضایت رهبر معظم انقلاب از رئیسجمهور شهید و حکمرانی درسایه اخلاقش، نمره قبولی بالایی است که تمجیدهای صورت پذیرفته پیامهای روشنی برای الگوگیری همه مسئولان به همراه دارد.
عدم تفسیر به رأی بیانات رهبری، درک و عمل بهنگام نسبت به امر ولی و هزینه نکردن ولی فقیه برای طرحهای خسارتبار، نکات تأمل برانگیزی است که رعایت نکردن آنها در برخی دولتها، آسیبهای جبرانناپذیری را به بار آورده است. رئیسجمهور منتخب طی این شبها و روزها، برنامههای پرحجم و پر کاری را داشته وخواهد داشت. در این برنامهها، طرح سیاستها و تدابیر رهبری در قلم و زبان رئیسجمهور منتخب پررنگ و زبانزد عام و خاص شده است. طبیعی است آنچه در اولین گام، این قلم و زبان را میتواند ضمانت و صداقت بخشد، عمل و رفتار ایشان در وزن و چارچوب توصیههای رهبری خواهد بود: «با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید، کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند.»
✍️ #حسین_عباسیان
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💢 سقوط سیاست در آمریکا
انتخابات ریاستجمهوری ایران تمام شد. چهار مؤلفه برجسته انتخابات، یعنی «مشارکت»، «رقابت»، «سلامت» و «امنیت» در کنار دقت نظر و سرعت عمل ماحصل تشکیلدهنده انتخابات ریاستجمهوری زودهنگام امسال بود؛ اما در آن سوی دنیا در ایالات متحده آمریکا قرار است چند ماه دیگر در ۱۵ آبان ماه انتخابات ریاستجمهوری برگزار شود. حواشی گوناگون این انتخابات سبب شده است تا گزارههایی مبنی بر سقوط سیاست در ایالات متحده بیش از پیش به چشم بیاید.
1️⃣ گزاره اول به خود نامزدهای انتخاباتی از سوی دو حزب اصلی ایالات متحده، یعنی جو بایدن و دونالد ترامپ مربوط میشود. دونالد ترامپ که محکومیت قضایی دارد و اتهامات بسیاری در دادگاههای گوناگون، همانند اتهامات اخلاقی و سیاسی و امنیتی دارد و در مقابل جو بایدنی که رفتارهای پارکینسونی او و گیجی مثالزدنیاش به سوژه طنز همه مردم دنیا تبدیل شده است. ادبیات سخیف هر دو رئیسجمهور در اظهار نظرهای رسانهای خود در کنار رفتارهای ضد دیپلماتیک آنها سبب شده است این دو نامزد به ضعیفترین نامزدهای ریاستجمهوری تاریخ ایالات متحده تبدیل شوند.
2️⃣ گزاره دوم مربوط است به دو حزب جمهوریخواه و دموکرات که در عرصه سیاسی آمریکا فعال هستند؛ دعواهای درون حزبی این دو بسیار بالا گرفته است و هم اکنون نه حزب دموکرات روی نامزدی جو بایدن مصمم و مصر است و نه حزب جمهوریخواه نسبت به شایستگیهای دونالد ترامپ برای به دست گرفتن قدرت اطمینان دارد.
3️⃣ گزاره سوم مربوط میشود به عملکرد و کارنامه سیاسی هر دو حزب و جریان سیاسی؛ به واقع جمهوریخواهان با آتشافروزی در خاورمیانه شناخته میشود و دموکراتها با فعال کردن بحرانهای اوکراین و سرزمینهای اشغالی. جنگ ناتمام آمریکا در عراق، حمله بیهدف و بدون دستاورد آمریکا به افغانستان، به وجود آوردن داعش و ادامه جنگ نیابتی در غرب آسیا و هم اکنون حمایت از ادامه جنگ اوکراین و روسیه و تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی باعث شده است که عملاً دولت فدرال رزرو عملکرد و کارنامه کاملاً مردود و غیر قابل دفاعی داشته باشد.
4️⃣ گزاره آخر هم مربوط میشود به ناتوانی دولت فدرال رزرو برای برگزاری ایمن و مناسب انتخابات در سراسر ایالات متحده؛ ماجرای تیراندازی و قصد ترور دونالد جی ترامپ در جریان سخنرانیاش در کمپین انتخاباتی خود در ایالت پنسیلوانیا و شهر باتلر که به فوت یک نفر از تماشاگران این مراسم منجر شده و دو نفر دیگر را نیز به شدت مجروح کرده است، نشان میدهد عنصر قوامدهنده انتخاباتها که همان امنیت انتخابات است، در کشوری که ادعای تأمین امنیت داخلی آمریکا را به نحو بسیار عالی دارد، کاملاً مخدوش و در ابهام است. نتیجه آنکه زوال سیستم آمریکایی امروز بیش از هر زمان دیگری نمود و بروز پیدا کرده و سیاست در ایالات متحده در حال سقوط است.
✍️ #رامین_نصیری
http://Eitaa.com/e_beman
🏴تشنه لب کربلا ساقی دشت بلا
در ره دین خدا دو دستش از تن جدا
فادی اهل ولا یار وفادار من
برادری چون ترا به عشق ومهر و وفا
در همه عصر وزمن ندیده چشمان من
پشت وپناهم چرا محرم رازم چرا
نشان تیر بلا در جلو چشم من
جرعه آبی اخا ببر سوی خیمه ها
برای طفلان من اصغر بی شیر من
حامی دین خدا دشمن اهل دغی
به دشت کرببلا ملجاِ طفلان من
خیز زجا یا اخا حمایت از من نما
نمانده یاری مرا غریبم وپر محن
✍#برهان_باقری
🚩🥀 🇮🇷﷽🇮🇷🥀🚩
🥀 بصائر علوی
🔥نکوهش بخل در مال و جان
🥀 امیرالمومنین فرمودند :
🟤 «نه اموال خودرا در راه آن کس که به شما داده، بذل کرديد و نه جانها را در راه کسى که آنها را آفريده، به خطر افکنديد»
📘 #نهج_البلاغه_خطبه117
✏️ رهبر انقلاب:
هیچ وقت نباید امت اسلامی و جامعهی اسلامی ماجرای عاشورا را به عنوان یک درس، به عنوان یک عبرت، به عنوان یک پرچم هدایت از نظر دور بدارد.
قطعاً اسلام، زندهی به عاشورا و به حسینبنعلی (علیهالسّلام) است. همان طور که فرمود:
«و انا من حسین» ؛ بنا بر این معنا، یعنی دین من، ادامهی راه من، به وسیلهی حسین (علیهالسّلام) است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
📌عباس خیر خواه امام حسین علیه السلام
🔸صفات متعددی برای حضرت ابوالفضل علیه السلام از لسان ائمه اطهار وارد شده است.
بصیرت نافذ، عبد صالح، تسلیم خدا، وفادار و صادق از آن جمله است،
یکی از صفات ممتاز حضرت خیر خواهی حضرت به امام زمان خویش است. در زیارت نامه حضرت از لسان امام صادق آمده است" وَالنَّصيحَةِ لِخَلَفِ النَّبِيِّ الْمُرْسَلِ"
خیر خواهی در رابطه میان رهبر و مردم، یکی از وظایف مردم است.
🔺حضرت علی علیه السلام علی[ ع] در نهج البلاغه میفرماید:
[... یاایهاالناس ان لی علیکم حقا ولکم علی حق فاما حقکم علی فالنصیحه لکم. .. واما حقی علیکم فلوفاء بالبیعه والنصیحه فی المشهد والمغیب].
مردم! من بر شما حقی دارم و شما بر من حقی حق شما بر من نصحیت خیرخواهانه برای شماست. .. و حق من بر شما وفاء به بیعت و نصیحت و
خیرخواهی در حضور و غیاب من است.
🔹 خیرخواهی و نوع دوستی رکن اساسی روابط اجتماعی در بین مسلمانان میباشد. همه مسلمانان ملزم به رعایت اصل خیرخواهی در مورد دیگران هستند. حتی رابطه انسان و خدا و نیز رابطه متقابل دولت مردان و مردم هم باید به اصل[ خیرخواهی] مبتنی باشد. افرادی که[ اصل خیرخواهی] را در زندگی وارتباط خود با خدا ،قانون، حاکمان و دیگرافراداجتماع مراعات نکنند، مطرودند.
خیر خواهی نشان دهنده احساس وظیفه فرد نسبت به حاکمیت است. چنانچه خیر خواهی در افراد نباشد به تدریج فرد، به مخالف یا بی تفاوت تبدیل می شود.
در هر صورت این صفت نشان دهنده احساس وظیفه حضرت ابوالفضل به امام حسین علیه السلام است.
🔸البته خیرخواهی و نصیحت ائمه مسلمین شرایطی دارد که مجال دیگری را میطلبد.
#عباس
#خیرخواه
✍ #موسی_سلیمانی
🏴آب وشرمندگی
ای آب که مایه حیاتی
لب تشنه حسین تو در فراتی؟
تو مهریه مادر اوئی
پس گو زچه رو غافل از اوئی؟
این رسم وفا نباشد ای آب
فرزند علی بهر تو بی تاب
گفتا که شدم اسیر دشمن
رحمی بنما خدای ذی المنّ
خجلت زده از روی حسینم
ماتم زده در کوی حسینم
من گوشه نشین کوی اویم
یاد آور کربلای اویم
بُرهان تو چو آب در نوا باش
مرثیه سرای کربلا باش
✍️#برهان_باقری