🔰 حرف روز
🔘 تجلیل از جنایت جنگی در کنگره!
میخواهید به ابتذال فرهنگ و تمدن و سیاست در آمریکا پی ببرید، ایستادنها و تشویقهای ممتد نمایندگان کنگره آمریکا در حین سخنرانی نتانیاهو را در نظر بیاورید. حالا نه فقط در فلسطین، ایران، جبهه مقاومت و دنیای اسلام، بلکه مردم در شرق آسیا، آفریقا، غرب و آمریکا نیز رژیم صهیونیستی را رژیمی نسلکش میدانند که در نهایت سنگدلی ماههاست مردم غزه را به خاک و خون میکشد.
حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بیدفاع فلسطین همه ماجرا نیست؛ جای تردیدی نیست که تفکر تکفیر و اندیشهای که در صدد حذف فیزیکی مخالفان خود است، همواره در گذر تاریخ وجود داشته است؛ اما زمانی این اندیشه مخاطراتش آشکارتر و ویرانگرتر شد که نظام سلطه جهانی این تفکر و تعصبات را برای رسیدن به اهداف استکباری خود به خدمت گرفت و به آن سازمان داد.
دو سال پس از آنکه گروه تروریستی داعش اعلام خلافت کرد، دونالد ترامپ در یکی از سخنرانیهای انتخاباتیاش در اوت ۲۰۱۶ در دوره ریاستجمهوری باراک اوباما، او و هیلاری کلینتون نامزد وقت دموکراتها در انتخابات و وزیر خارجه پیشین آمریکا را بنیانگذاران داعش معرفی کرد.
دیگر این رژیم جعلی علیه ملت فلسطین چه باید بکند تا مدعيان حقوق بشر مسیر مخالفت را در پیش بگیرند! بیمارستانها و منازل مسکونی به اصلیترین هدف صهیونیستها طی بیش از چند ماه گذشته تبدیل شده است و بخش عمدهای از شهدای فلسطینی را کودکان و زنان تشکیل میدهند، اما باز دولتهای غربی خاموشی پیشه کردهاند.
حتی مردم اروپا و آمریکا به طرز بیسابقهای در حمایت از ملت فلسطین و در مخالفت با سکوت و حمایت دولتهای خودشان اعتراضات و راهپیمایی برگزار کردهاند، اما باز خبری از مقامات غربی نیست که نیست. این نحوه مواجهه دولتهای غربی با موضوع فلسطین در آینده نیز تغییر نخواهد کرد. در لیبرال دموکراسی غرب، منافع سیاسی و استکباری تعیینکننده رفتارهای جهانی است. اخلاق و انسانیت مادامی که منافع آن دولتها چیز دیگری را اقتضا میکند، در سیاستهای آنها جایگاهی ندارد.
📍 سخن تعیینکننده و سرنوشتساز پایانی که ناشی از تجربههای متراکم و طولانیمدت است، لازم است با جامعه خودمان در میان بگذاریم که این ایام بیش از پیش مسئله آن سر زبانها افتاده است؛ نظام جمهوری اسلامی طی زمان و حسب شرایط تا همین حالا با آمریکا به صورت موضوعی مذاکره مستقیم و غیرمستقیم را در دستور کار قرار داده است؛ مشکلی در اصل مذاکره که بارها نیز تجربه شده، نیست؛ فقط آگاه باشیم با چنین نظام و سیستمی میخواهیم مذاکره کنیم و حقمان را بستانیم! کار نه اينکه ناممکن باشد، بلکه به غایت سخت، دشوار و پیچیده است.
✍️ #عزیز_غضنفری
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💢 سیاهنمایی از روشناییهای برقی
این روزها موج شدیدی از گرما وارد کشور شده و رکوردهای جدیدی از افزایش دما را به ثبت رسانده است. افزایش بیسابقه دما موجب فشار بر نیروگاههای کشور و تأمین برق خانگی و صنایع شده است؛ اما با وجود تلاش کارگران و متولیان امر، و همچنین همیاری هموطنان عزیز در مصرف، شبکه برق کشور پایدار است. مسئله تأمین برق کشور ابعاد گوناگونی دارد که به برخی از آنها اشاره میکنیم:
نادیده گرفتن زحمات بیسابقه دولت سیزدهم در توسعه نیروگاههای برق و رکوردشکنی در تأمین برق با وجود افزایش بیسابقه مصرف، و نادیده گرفتن زحمات کارگران نیروگاهها برای پایداری شبکه برق، از جمله مواردی است که این روزها در برخی رسانهها دیده میشود، اما باید گفت جایگاه ایران از منظر افزایش ظرفیت تولید برق در سه سال گذشته مستند به ارزیابیهای بینالمللی(نشریه فوربس در سال قبل) هفتم جهان، رتبه اول تولید برق منطقه غرب آسیا و چهارم در آسیاست. البته منظور این نیست که اکنون مشکل ناترازی برق در کشور وجود ندارد، بلکه سخن آن است که با بررسی موانع و امکانات موجود و آنچه به دولت سیزدهم به ارث رسید، نباید زحمات این دولت را نادیده گرفت و سیاهنمایی کرد؛ بلکه انصاف است که آن را تقدیر کرد.
در برنامه ششم توسعه، دولت مکلف بود طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، ظرفیت شبکه برق کشور را ۲۵ هزار مگاوات افزایش دهد، اما در این مدت فقط ۱۱ هزار مگاوات افزایش یافت و دقیقاً نقطه ناترازی برق کشور از همین جا شروع شد. در واقع، در این دوره توسعه و تولید نیروگاهها مطابق برنامه پیش نرفت. توقف احداث نیروگاههای جدید فسیلی(به بهانه قرارداد پاریس) و عدمنوسازی سیستم انتقال و توزیع قدرت برق در همین دوره بود و در نتیجه ارثیهای شدیداً ناتراز به دولت سیزدهم رسید.
دولت سیزدهم باید هم ناترازیها را برطرف میکرد و هم اضافه تقاضای ۵ تا ۶ درصدی را جبران میکرد. در فاصله سه ساله دولت شهید رئیسی حدود ۹هزار مگاوات (در قالب توسعه و تولید)به ظرفیت نیروگاه کشور افزوده شد و با مدیریت مصرف برای اولین بار در سال قبل، میزان تأمین برق صنایع از برق خانگی بیشتر شد و عمق ناترازی برق از ۲۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۳.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید. ضمن اینکه ۲۲هزار مگاوات برق نیز در دستور کار قرار دارد و چنانچه ادامه یابد، در کوتاهمدت بخشی مهمی از ناترازی حل و فصل میشود. در مجموع، صنعت برق طی دهه اخیر با چهار ناترازی زیر روبهرو بوده است که باید سریعاً برای آن برنامه عملیاتی کوتاهمدت و بلندمدت تدوین کرد: ناترازی تولید و مصرف، ناترازی هزینه درآمد، ناترازی تأمین سوخت و ناترازی تدریجی نیروی انسانی و بخش خصوصی.
✍️ #علی_محمدی
http://Eitaa.com/e_beman
هدایت شده از ثامن رضوی
📌🍃
🍃
•[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]•
🛑 #پخش_زنده (گفتگوی تصویری)
💠 #نهمین نشست تخصصی بصیرتی سال ۱۴۰۳
🔰ویژه هادیان سیاسی، نخبگان، خانواده ها، وابستگان، ادمینها، سرشبکههای ثامن، عموم بسیجیان و...
💢 موضوع:
«بررسی تحولات اخیر ايالات متحده آمریکا»
👤 سخنران:استاد دکتر حنیف غفاری
«کارشناس عالی مسائل بین الملل»
🕒 زمان: یکشنبه ٠٧ مرداد ماه ۱۴۰٣
ساعت 21:00
🔻شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇
🌐 https://rubika.ir/samen_razavi
♻️ رسانه باشید!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @Samen_Razavi
توصیه ها و تذکرات رهبر معظم انقلاب درمراسم تنفیذ حکم رئیس جمهور:
1⃣ استفاده از ظرفیتهای مردمی: «با مردم»، «در میان مردم» و «برای مردم بودن»
2⃣ بهرهگیری از ظرفیت علمی و عملی نیروهای بیشمار و فراوان خلاق، نوآور و مبتکر
3⃣ استفاده درست از ثروتهای طبیعی سرشار کشور
4⃣ برخورداری از روحیه جهادی، درست مثل شهید رئیسی و دولت سیزدهم
5⃣ تعامل با سایر قوا و ارکان اداره کشور
6⃣ رعایت اولویتها که نخستین آنها اقتصاد است و دومین آنها ارتباط با همسایگان و کشورهایی که در شرایط سخت و دشوار به ایران کمک کردند
7⃣ بیاعتنایی به وسوسههای دو قطبیسازی
8⃣ رهاکردن مجادلات انتخاباتی
9⃣ گره نزدن هیچیک از مسائل کشور به موضوعات خارجی
🔟 برخورد فعال و اثرگذار با مسائل جهانی، مثل شهید امیرعبداللهیان.
هدایت شده از ثامن رضوی
📌🍃
🍃
•[ #اطلاعیه | #نشست_تخصصے_بصیرتے ]•
🛑 #پخش_زنده (گفتگوی تصویری)
💠 #نهمین نشست تخصصی بصیرتی سال ۱۴۰۳
🔰ویژه هادیان سیاسی، نخبگان، خانواده ها، وابستگان، ادمینها، سرشبکههای ثامن، عموم بسیجیان و...
💢 موضوع:
«بررسی تحولات اخیر ايالات متحده آمریکا»
👤 سخنران:استاد دکتر حنیف غفاری
«کارشناس عالی مسائل بین الملل»
🕒 زمان: یکشنبه ٠٧ مرداد ماه ۱۴۰٣
ساعت 21:00
🔻شرکت از طریق لینک کانال مجازی 👇
🌐 https://rubika.ir/samen_razavi
♻️ رسانه باشید!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @Samen_Razavi
هدایت شده از ثامن رضوی
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
⏰ هم اکنون...
🛑 نشست برخط
«بررسی تحولات اخیر ايالات متحده آمریکا »
👤 با حضور استاد دکتر حنیف غفاری
«کارشناس عالی مسائل بین الملل »
🌐 #پخش_زنده
از کانال روبیکا ثامن رضوی:
🆔 rubika.ir/Samen_Razavi
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 ق جهاد تبیین و روایت سپاه امام رضا(ع)
🔰 پیامهای تهران و واشنگتن برای یکدیگر!
📍 در پی تنشها میان رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان، برخی مقامات عربی و اروپایی اعلام کردند، مسئولان آمریکایی با همتایان خود در اراضی اشغالی و لبنان به منظور آرام کردن تنشها در ارتباط هستند. روزنامه «والاستریت ژورنال» نیز مدعی شد، مقامات آمریکایی پیامهایی را با ایران برای آرام کردن تنشها در منطقه غرب آسیا مبادله کردهاند. این روزنامه افزود: «طرفین علاقهای به گسترش درگیری ندارند، اما احتمال وقوع اشتباه محاسباتی همچنان بالاست. همچنین ایران نشان داده است که خواهان یک جنگ تمامعیار نیست، اما در صورت گسترش درگیری از حزبالله حمایت خواهد کرد.» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم درباره هرگونه ماجراجویی رژیم صهیونیستی در قبال لبنان هشدار داد. گفتنی است، طبق ادعای رژیم صهیونیستی، در حمله حزبالله به مجدل شمس در بلندیهای جولان دهها کشته و تعداد زیادی مجروح شدند؛ اما حزبالله این اتهام را رد کرده و میگوید این موشک رهگیر اسرائیل بوده که در آنجا سقوط کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman