🌐 بسته خبری
▫️ «سیدعباس عراقچی» در گفتوگوی تلفنی با «دیوید لامی» وزیر امور خارجه انگلیس با پر فراز و نشیب توصیف کردن همکاریهای دوجانبه ظرف سالهای گذشته، اعلام کرد: «جمهوری اسلامی ایران خواهان گسترش جنگ و افزایش تنش در منطقه نیست، اما از حق قطعی خود برای پاسخ به اقدام جنایتکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در تهران عدول نخواهد کرد.»
🔸️ «محمدرضا عارف» معاوناول رئیسجمهور با اشاره به اینکه «در دولتهای گذشته گاهی مسائل جزئی وقت زیادی از دولتها میگرفت»، بر اهمیت پرهیز از مشغول شدن دستگاههای اجرایی به مسائل جزئی تأکید و تصریح کرد: «انتصابات در دستگاههای اجرایی باید فارغ از قومیت، جنسیت، مذهب و گرایشهای سیاسی، صرفاً بر پایه شایستهسالاری باشد.»
🔹️ «حسن سالاریه» رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه اکنون ۱۴ ماهواره در صف پرتاب قرار دارد، گفت: «۳۰ ماهواره نیز در حال ساخت است که از این تعداد ۲۰ ماهواره توسط بخش خصوصی ساخته خواهد شد.»
▫️ «ایهود اولمرت» نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی گفت، بنیامین نتانیاهو توجهی به آزادی اسرا ندارد و مذاکرات سرانجام شکست خواهد خورد. به نوشته «الجزیره» او افزود: «اسرائیل به سرعت به سمت یک جنگ فراگیر میرود و این چیزی است که نتانیاهو، بن گویر و اسموتریچ میخواهند.» انتقاد اولمرت از نتانیاهو به دلیل سنگاندازی در مسیر توافق در حالی است که شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد نتانیاهو به مقامات این رژیم گفته است که مانع امتیازدهی تیم مذاکرهکننده خواهد شد.
🔸️ «اسکندر مؤمنی» با اشاره به اینکه حدود ۱۵ درصد مجموعه ترددهای کل کشور از مرز خسروی انجام شده است، ادامه داد: «تسهیلات و زیرساختهای خوبی فراهم شد.» وزیر کشور با بیان اینکه در مجموع گزارشی که دادند، حدود ۴۵۰ هزار نفر زائر از این مرز عبور کردند، اضافه کرد: «حدود ۲۰۰ هزار نفر برگشتهاند پیشبینی میشود مجموعه تردد از مرز در واقع خسروی به حدود ۹۰۰ تا ۹۵۰ هزار نفر برسد.» وی اضافه کرد: «برنامهریزی صورت گرفت و قرار شد که این مرز به طور دائمی با توجه به زیرساختهایی که فراهم شده کاروانهای حج و زیارت برای زیارت عتبات در طول سال هم از این مرز استفاده کنند.»
🔹️ «آنتونوف» اعلام کرد، ولادیمیر پوتین و دولت تصمیم خود را برای پاسخ گفتن به حمله اوکراین به خاک روسیه اتخاذ کرد. سفیر روسیه در آمریکا به خبرنگاران افزود: «صادقانه به شما میگویم که رئیسجمهور این تصمیم را گرفته است. من کاملاً متقاعد هستم همه کسانی که مسئول حوادث در منطقه کورسک هستند به شدت مجازات خواهند شد.» ۱۶مرداد ماه بود که ارتش اوکراین در یک حمله غافلگیرانه وارد استان مرزی کورسک روسیه شد.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💠 بصیرت و در میدان بودن!
هر ساله میلیونها نفر در اربعین حسینی(ع) از گوشه گوشه دنیا با هر دین و مذهبی خود را به جاده نجف به کربلا میرسانند و وحدتی را تشکیل میدهند که اگر هزاران برنامهساز بخواهند چنین برنامهای را تدارک ببیند، یقیناً با شکست مواجه میشوند. میلیونها نفری که بیش از هر نکتهای آزاده هستند و تاب و توان دیدن ظلم ظالم را ندارند.
آزادگان تاریخ در مسیر نجف تا کربلا با پای دل قدم برمیدارند و به این میاندیشند که چرا امام حسین(ع) شهید شد؟ چه کسی او را شهید کرد؟ چه خصوصیاتی آنان را به امام حسین(ع) نزدیک میکند و چه رفتاری آنان را از امام حسین(ع) دور میکند؟ آنها به این موضوع هم میاندیشند که پس از این سختی راه و گرمای طاقتفرسا تکلیفشان چیست؟ وقتی به قیام امام حسین(ع) نگاه میکنیم، میبینیم که تمام مؤلفههای لازم برای پیروزی در کف میدان را در اختیار داشتند، به گونهای که از نظر کمیت و کیفیت در مرتبه خوبی قرار داشت، اما چه عاملی سبب شد که کمر این اتحاد و انبوه جمعیت جبهه حق بشکند و امام آنگونه در کربلا با تعداد اندکی از یارانش به شهادت برسند؟! چه شد که پیروزی قطعی کف میدان، به فجایع و جنایات صحرای کربلا تبدیل شد؟!
فراموش نکنیم آنچه در هدفمندی و پررنگتر شدن این موضوع نقش بسیار مهمی دارد، حضور و توصیه نخبگان و خواص جامعه اسلامی است. با تأکید و توصیه این افراد در سخنرانیها و کتابها جلوه پرشورتری به این وحدت بخشیده میشود و همین طور بالعکس عقبنشینی و سهلانگاری و ابراز اندیشههای صرفاً در جهت مخالف با این جریان میتواند عامل جدی تفرقه مسلمین و جولان ظالمان تاریخ باشد؛ چنانکه تاریخ در حرکت و نوع نگاه سلیمانبن صردخزاعی شاهد این موضوع بوده است. همان جریانی که وقت ضرورت در میدان نبودند و وقتی کار از کار گذشته به میدان آمدند! اما آب رفته را توانستند به جوی بازگردانند؟ رهبر معظم انقلاب در همین باره میفرمایند: «اما کسانی از خواص به کربلا هم نرفتند. نتوانستند بروند؛ توفیق پیدا نکردند و البته، بعد مجبور شدند جزء توابین شوند. چه فایده؟! وقتی امام حسین(ع) کشته شد؛ وقتی فاجعه اتفاق افتاد؛ وقتی حرکت تاریخ به سمت سراشیب آغاز شد، دیگرچه فایده؟! ... ببینید! از هر طرف حرکت میکنیم، به خواص میرسیم.
📌تصمیمگیری خواص در وقت لازم، تشخیص خواص در وقت لازم، گذشت خواص از دنیا در لحظه لازم، اقدام خواص برای خدا در لحظه لازم. اینهاست که تاریخ و ارزشها را نجات میدهد و حفظ میکند! در لحظه لازم، باید حرکت لازم را انجام داد. اگر تأمل کردید و وقت گذشت، دیگر فایده ندارد.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
🟤 باید فکری کنیم!
در روزهای پس از ترور اسماعیل هنیه در تهران و فواد شکر در بیروت که رژیم صهیونیستی در وحشت انتقام ایران و حزبالله به سر میبرد، هر روز اعترافهای تازه از ضعف و ضربهپذیری رژیم صهیونیستی منتشر میشود! در تازهترین نمونه «ران کوچاو» فرمانده سابق نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در مقالهای که به صورت اختصاصی برای یک مجله بریتانیایی نوشته، از کشورهای غربی خواسته است طرح خود برای دفاع از این رژیم در برابر آنچه «تهدیدات چندلایه» خوانده شده است، متحول کنند. این مقاله در «ژورنال مؤسسه خدمات پادشاهی متحده» که اصلیترین اندیشکده دفاعی انگلیس به شمار میآید، منتشر شده است. روزنامه صهیونیستی «جروزالمپست» که میگوید به صورت اختصاصی به نسخهای از این مقاله دست پیدا کرده، نوشته است، انتشار مقاله در زمانی مناسب که اسرائیل در بحبوحه تهدیدهای پاسخ ایران و حزبالله قرار دارد، صورت گرفته است. کوچاو نوشته است، با آنکه موشکهای بالستیک در ابتدا اصلیترین تهدید بودند، اما «عملیاتهای موشکی ایران و روسیه در ماههای اخیر نشان دادهاند که تهدیدهای معاصر موشکهای بالستیک، موشکهای کروز، پهپادها و راکتها را با یکدیگر ترکیب کرده و یک فضای تهدید چندلایه ایجاد میکنند.» او همچنین هشدار داده است، «پیشرفتهای کیفی در سیستمهای هدایتی به معنای آن است که قابلیتهایی نظیر موشکهای بالستیک که سابق بر این به صورت کور عمل میکردند، الآن میتوانند تأسیسات نظامی را هدف قرار دهند. به عنوان مثال حمله اخیر ایران به اسرائیل قادر بود یک پایگاه خاص را هدف قرار دهد.» وی همچنین به «استفاده ایران از موشکهای فاتح 110 برای حمله به جداییطلبان کرد و استفاده روسیه از موشکهای بالستیک 9M723 در برابر سامانههای پدافند هوایی اوکراین» به عنوان نمونهای دیگر از این رویه اشاره کرده است. جروزالمپست نوشته است، کوچاو سال پایانی خدمتش را در ارتش اسرائیل صرف تحقیق درباره طیف وسیعی از تهدیدهای هوایی کرده است. به نوشته این روزنامه، او اذعان کرده است، از زمانی که حزبالله استفاده تهاجمیتر و راهبردیتر از پهپادها را به نحوی کشنده آغاز کرده، ارتش اسرائیل عملکرد آهستهای برای وفق یافتن با این تهدیدها داشته است. جروزالمپست نوشته است، یکی از واقعیتهای سخت برای اسرائیل در صورت بروز جنگ با حزبالله یا ایران است که دشمنان این رژیم احتمالا قبل از آنکه برتری تهاجمی اسرائیل به اندازهای کافی شود که بتواند تهدیدهای هوایی را کاهش دهد، میتوانند آسیبهای قابل توجهی به جبهه داخلی وارد کنند. علاوه بر این، روزنامه «هاآرتص» هم چند وقت پیش نوشته بود، شدت گرفتن تنشهای امنیتی و افزایش آمادگی اسرائیل برای پاسخ احتمالی جمهوری اسلامی ایران و حزبالله به اقدام تلآویو در ترور «اسماعیل هنیه»، رهبر سیاسی حماس و «فواد شکر»، از فرماندهان حزبالله موجب افزایش ترس در شهر حیفا شده است.
http://Eitaa.com/e_beman
خواهر شهید:
مادرم از وقتی فهمید طالب را با اتو داغ کردند و سوزاندند بیشتر از ۳۰ سال است که دست به اتو نزده
متولد: 1344/09/28 تهران
تاریخ شهادت : 1361/05/24تهران
توسط منافقین شکنجه شد و به شهادت رسید
#شهید_طالب_طاهری
✍ ابراهیم ملکی
http://Eitaa.com/e_beman
📌 اهداف، الزامات و روشهای جهاد تبیین در زیارت اربعین
زیارت اربعین از زیارتهای معروف و توصیه شده است. از بررسی این زیارت میتوان به برخی اهداف، الزامات و روشهای جهاد تبیین دست یافت.
اهداف جهاد تبیین:
✅ تعلیم و هدایت: وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَهِ وَ حَيْرَهِ الضَّلاَلَهِ
و جانش را در راه تو بذل كرد، تا بندگانت را از جهالت وسرگرداني گمراهي برهاند،
الزامات جهادتبیین
✅ایمان به خدا و اجرای دستور خدا: وَ أَشْهَدُ أَنَّكَ وَفَيْتَ بِعَهْدِ اللَّهِ
و گواهي مي دهم كه تو به عهد خدا وفا كردي
✅خیرخواهی: وَ مَنَحَ النُّصْحَ ؛و از خيرخواهي دريغ نورزيد،
✅صبر بر ناگواریها:فَجَاهَدَهُمْ فِيكَ صَابِراً مُحْتَسِباً
پس با آنان درباره تو صابرانه و به حساب تو جهاد كرد
✅هزینه دادن:حَتَّي سُفِكَ فِي طَاعَتِكَ دَمُهُ وَ اسْتُبِيحَ حَرِيمُهُ
تا درطاعت تو خونش ريخته شد و حريمش مباح گشت.
✅محدودیت زمانی نداشتن: و جَاهَدْتَ فِي سَبِيلِهِ حَتَّي أَتَاكَ الْيَقِينُ
و گواهي مي دهم كه تو به عهد خدا وفا كردي و در راهش به جهاد برخاستي تا مرگت فرا رسيد،
✅شناخت ویژگی های دشمن: قَدْ تَوَازَرَ عَلَيْهِ مَنْ غَرَّتْهُ الدُّنْيَا وَ بَاعَ حَظَّهُ بِالأَْرْذَلِ الأَْدْنَي وَ شَرَي آخِرَتَهُ بِالثَّمَنِ الأَْوْكَسِ درحالي كه بر عليه او به كمك هم برخاستند، كساني كه دنيامغرورشان كرد، و بهره واقعي خود را به فرومايه تر و پست ترچيز فروختند، و و آخرتشان را به كمترين بها به گردونه فروش گذاشتند
روش های جهاد تبیین
✅ جهاد نرم تبیینی: وَ جَعَلْتَهُ حُجَّهً عَلَي خَلْقِكَ مِنَ الأَْوْصِيَاءِ فَأَعْذَرَ فِي الدُّعَاءِ وَ مَنَحَ النُّصْحَ
و او را از ميان جانشينان حجّت بر بندگانت قرار دادي، و در دعوتش جاي عذري باقي نگذاشت، و از خيرخواهي دريغ نورزيد،
✅ جهاد سخت تبیینی: وَ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ لِيَسْتَنْقِذَ عِبَادَكَ مِنَ الْجَهَالَهِ وَ حَيْرَهِ الضَّلاَلَهِ
و جانش را در راه تو بذل كرد، تا بندگانت را از جهالت و سرگرداني گمراهي برهاند.
#زیارت_اربعین
#جهاد_تبیین
✍ #موسی_سلیمانی
🔰...او برادر شماست
🔸در روزهای گذشته عبارت وفاق ملی از سوی رسانهها و کارشناسان سیاسی و خاصه رئیسجمهور و اعضای دولت به عبارت پر تکرار سپهر سیاسی ایران تبدیل شده و هیچ بعید نیست که دولت دکتر پزشکیان مانند نامگذاری دولت سازندگی، دولت اصلاحات، دولت عدالت، دولت تدبیر و امید و دولت مردمی، "دولت وفاق ملی" نام بیابد و همین عنوان برای این دولت در تاریخ بماند. در اینجا مسئله اساسی آن است که الزامات دولت وفاق ملی که دولت چهاردهم بر آن اصرار دارد چیست؟ در پاسخ به این پرسش بر دو نکته اساسی تکیه میشود. نخست تجلی وفاق در ترکیب کابینه و مدیران و دوم وفاق حول و حوش اصول با اغماض در سلایق.
🔸رئیسجمهور محترم در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بارها تأکید کردند که خود را موظف به اجرای برنامه هفتم، سیاستهای کلی نظام و سند چشم انداز میداند. دکتر پزشکیان در آن روزها اعلام کردند که با یک جریان نباید کشور اداره شود؛ دعوای ما بر سر قدرت است؛ اصولگرای اصلاحطلب هستم؛ با باند مخالفم و تعابیری از این دست. از این منظر ترکیب خاص و متمایز کابینه او با ادوار گذشته چندان عجیب و غریب نمینمایاند او به آنچه پیشتر گفته بود عمل کرد. با این حال ابقای سه وزیر، یک سرپرست وزارتخانه و یک معاون رئیس جمهور از دولت پیشین برای نخستینبار در دولت پزشکیان به وقوع پیوست. هر چند افراد دیگری نیز با سابقه اصولگرایی در کابینه دولت چهاردهم قرار گرفتند که در دولتهای گذشته مسؤلیت نداشتند.
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۸ آذرماه ۱۴۰۲، بیان داشتند"از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید. در کشور مدام دوقطبی درست میکنند؛ طرفدار زید، طرفدار عمرو؛ طرفدار فلان فکر، طرفدار [فلان]؛ این حرفها چیست! آن کسانی که مبانی شما را، اصول شما را، دین شما را، انقلاب شما را، ولایت فقیه را، این چیزها را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند".
🔸با این بیان رهبر حکیم انقلاب اسلامی یکی از الزامات اصلی و تعیینکننده وفاق ملی، وفاق و اصرار بر سر اصول و اغماض در سلایق است. وفاق ملی علیالقاعده از منظر دولت چهاردهم یک امر تبلیغاتی و تزئینی نیست و بدون شاخص و مبنا نیز راه به جایی نخواهد برد. از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، اگر فرد و گروهی بر سر اصول با شما تفاهم داشت، او برادر شماست. دکتر پزشکیان در گام نخستِ وفاق ملی که ترکیب و تشکیل کابینه بود به شایستگی از پس کار برآمد؛ امید میرود در ادامه راه و گام دومِ وفاق ملی که تمرکز و صیانت از اصول و اغماض در سلایق است مسیر پیشروی کشور توأم با ثبات، نشاط سیاسی و پیشرفت همهجانبه طی شود.
#عزیز_غضنفری
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #یادداشت_کوتاه | منفی بافی نکنیم
🍃🌹🍃
🔻هنوز دو روز از شروع به کار دولت جدید نگذشته که یک روزنامه معروف اصولگرا تیتر زده که «برنامه تیم اقتصادی دولت هنوز مشخص نیست» روز قبل آن نیز بسیج دانشجویی یکی از دانشگاههای تهران در بیانیه ای تند واکنش منفی و البته غیرمنطقی به رای اعتماد مجلس نشان داد، و یا در برخی محافل محدود «وفاق ملی» را «رمز فتنه جدید» میخوانند.
🔸این منفی بافیها را بگذارید کنار موضعگیری هوشمندانه و مدبرانه سردار سلامی فرمانده کل سپاه که گفت: «دولت چهاردهم نویدبخش آینده روشن برای نسل جوان خواهد بود» و اقشار بسیج باید مواضع خود را با این خط کلی هماهنگ نمایند.
🔹ظاهرا برخیها هنوز نگاه جناحی خود را بر منافع ملی ترجیح میدهند و هرچند در بیان خود را پیرو رهبری میخوانند، اما نمیتوانند تدابیر آن حکیم فرزانه را درک نمایند که فرمود: «پیروزی دولت پزشکیان پیروزی همه ماست»، و یا خوشبینانه باید بگوییم به الزامات عمل به تدابیر ایشان واقف نیستند.
🔸اولویت دهی به منافع جناحی و غفلت از منافع ملی در فضای جناحین معروف سیاسی، متاسفانه سابقه طولانی دارد و کم نیستند افراد هواخواهی که تحت تاثیر منفی بافیهای آنها قرار گرفته و به جای امید بخشی، در شیپور ناامیدی و یأس میدمند، در حالیکه ناامید سازی از راهبردهای دشمنان این ملت است.
🔺ضرر دیگر این منفی بافی ها زیر سوال بردن کارآمدی نظام اسلامی است و این افراد توجه ندارند که عامه جامعه تفاوتی بین دولت و حاکمیت قائل نیست و زیر سوال بردن کارآمدی دولت در نظر آنها به ناکارآمدی نظام تعبیر میشود و این یکی از انذارهای رهبری بوده و هست.
✍ دکتر قاسم حبیب زاده