🔰 اوکراین رو رها کن فکری به حال ما کن
📝 سیاوش اردلان کارمند بیبیسی در متنی نوشته است: «باور نکردنیه که ظرف 15 سال گذشته در بریتانیا، تعداد نیازمندان کمکهای غذایی از 25 هزار نفر به 2/6 میلیون نفر رسیده. غمانگیزه که این کمکها بخش کوچکی از 3/11 میلیون نفری رو پوشش میده که شبها رو گرسنه میخوابند. این آمار در کنار سالی 10 میلیون تن دورریز غذا یعنی یک جای کار میلنگه.» متنی که از اهالی فضای مجازی دور نماند. کاربری در نقد آن نوشته است: «چرا در انگلیس شعار نمیدهند «اوکراینی رو رها کن، فکری به حال ما کن»؟ چرا رسانههایی مثل بیبیسی این نسخه را فقط برای ما میپیچند؟ ما باید شب و روز درباره خرجهای دفاعی و کمک به همسایههای جنگزدهمان بحث و جنجال داشته باشیم، اما استعمارگرها صنایع نظامی و امنیتیشان را توسعه بدهند؟ با خیال آسودهتر دنیا را بچاپند؟»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 ترس صهیونیستها از توانایی حزبالله
🔻 وبسایت کانال 7 رژیم صهیونیستی نوشت: «این ایده که حزبالله 150 هزار موشک آماده شلیک به سمت رژیم صهیونیستی داشته باشد وحشتناک است، به راستی چگونه به اینجا رسیدیم؟ نصرالله یک مرد حرفهای است و امروز از هر چه دارد استفاده میکند چون آماده نبرد است؛ زیرا زمان جنگ فرا رسیده و سال گذشته استقرار نیروها و مواضع در مرزها را به پایان رساند. جنگجویان او هم در نتیجه جنگ در سوریه بسیار ماهر هستند. نصرالله در مرزها، در مواضع دفاعی آماده است تا به پاسخ ما واکنش مناسب نشان دهد، در حالی که نیروهایش منتظر ساعت حمله هستند. موشکهای حزبالله میتواند به شدت به رژیم صهیونیستی آسیب برساند و نیروی هوایی را تا حد زیادی فلج کند؛ ما از این نقطهای که میتوانستیم با کمترین خسارت از نبرد خارج شویم، عبور کردهایم.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 رمزگشایی از یک نظرسنجی صهیونیستی
🔯 بر اساس گزارش پژوهشی جدیدی که روز سهشنبه توسط مرکز تحقیقاتی «پیو» منتشر شد، صهیونیستها بر سر ماندن یا نماندن نتانیاهو دارای اختلاف شدید هستند، چنانچه 52 درصد نسبت به نتانیاهو نگاه منفی و 48 درصد نظر مثبت دارند. مهمترین منازعهای که صهیونیستها نگران آن هستند، جدال میان جریان راست و چپ سیاسی است، جایی که 75 درصد مخاطبین میگویند شکاف میان دو جریان سنتی و سکولار، مهمترین عامل تنش و تنازع در اراضی اشغالی است. گرچه نتانیاهو اطمینان داده که جنگ داخلی در کار نیست و کابینهاش قادر به کنترل منازعات است، اما افزایش معترضان، نشان از بطلان ادعای نتانیاهو دارد.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 بانکهای گستاخ
🏦 آصفری، نماینده مجلس گفت: «متأسفانه ما شاهد هستیم که بانکها بیشتر به سمت بنگاه داری روی آوردهاند تا اینکه به وظیفه ذاتی خودشان برای تأمین تسهیلات برای مردم عمل کنند. برخی از بانکها بیش از 120 هزار میلیارد تومان وامهای کلان پرداخت کردهاند و برای بازپرداخت آن با مشکل مواجه شدهاند. در مقابل وقتی بانکی میخواهد 100 تا 200 میلیون تومان برای تأمین ودیعه مسکن و خرید مسکن و ساخت مسکن تسهیلات دهد، متأسفانه مردم را با اما و اگرهای جدی مواجه میکند و به وظیفه خودشان عمل نمیکنند.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 اقتدار در پهنه دریا
🛳 رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه در شبکههای ضد ایرانی فارسیزبان بازتاب گستردهای داشت. بیبیسی در تحلیل این رزمایش نوشت: «ایران با این مانور به آمریکا نشان میدهد که هنوز قدرت منطقهای هست و تسلط کامل بر خلیجفارس و تنگه هرمز دارد.» گتارشناس رسانه سعودی اینترنشنال هم به این رزمایش واکنش نشان داده و گفت: «ایران توانسته هژمونی موفق منطقهای ایجاد کند و آبهای خلیجفارس را به طور کامل به کنترل خود درآورد! ایران با دکترین جنگی خود قدرت بازدارندگی آمریکا را دچار تحلیل کرده است!»
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
♦️ داستان عجیب و غریب خودروهای وارداتی/
5 ماه از طرح فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه گذشته و هیچ یک از 33 هزار نفری که در آن نامنویسی کردهاند خودرو تحویل نگرفتهاند. از این افراد 31/892 حتی نمیدانند چه خودرویی قرار است به دستشان برسد. تمامی ثبتنامکنندگان مبلغ 500 میلیون تومان بلوکه کرده بودند. این در حالیست که واردات خودرو با هدف آرامسازی بازار و متعادل کردن عرضه و تقاضا بوده است که تا به امروز انجام نشده است.
♦️ ترسهایی که ریخت/
فواد ایزدی استاد دانشگاه تهران در مصاحبه با رسانه عربی الشرق گفت: «مدتی است در واشنگتن این تحلیل وجود دارد که ایران دیگر ترسی از آمریکا ندارد و تا زمانی که این ترس ایجاد نشود، مقامات ایران به دستورات آمریکا تمکین نخواهند کرد. رزمایش ایران در خلیجفارس نمایش قدرت کشوری است که دهها سال است تصمیم گرفته از هیچ کشوری نترسد.»
♦️ آوارهای که آوارهتر شد/
دولت آلبانی، مریم رجوی سرکرده گروهک تروریستی را که چند ماه قبل از این کشور به فرانسه رفته بود، ممنوعالورود کرده و این حکم از سوی دادگاه ضدتروریسم پس از بررسی مستندات موجود مبنی بر هدایت اقدامات تروریستی توسط این گروهک در داخل ایران از خاک آلبانی صادر شده است.
♦️ باز هم در تیررس حزبالله/
هرتصی هالوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی در بازدید مجدد از مرز لبنان در تیررس دوربینهای حزبالله لبنان قرار گرفت. کاربران لبنانی نوشتند: «هالوی باز هم در تیررس حزبالله. برای نابودی او، فقط یک گلوله کافی بود.»
♦️ صادرات ایران از دریچه اوپک/
جدیدترین گزارش اوپک نشان میدهد صادرات کالا و خدمات ایران در سال 2022 با رشد 17 میلیارد و 278 میلیون دلاری به 77/413 میلیارد دلار رسیده است که از این منظر پنجمین کشور در بین کشورهای اوپک است.
♦️ غیرعادی شدن عادیسازی/
نتایج جالب نظرسنجی یک مؤسسه در 2 سال 2020 و 2023 نشان میدهد میزان حمایت از تطبیع (عادیسازی با رژیم صهیونیستی) در دو کشور امارات و بحرین کاهش قائل توجهی داشته است.
♦️ قربانیان توسعهطلبی ناتو/
داگلاس مکگرگور مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا در دوران ریاستجمهوری ترامپ گفته است، تلفات نیروهای مسلح اوکراین بین 300 تا 350 هزار تن است و صدها هزار نیرو هم زخمی شدهاند.
♦️ احیا از راه دور/
روز گذشته کارخانه مخابرات راه دور ایران بعد از 14 سال، به دستور رئیس جمهور در مسیر احیا قرار گرفت.
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
💠 مأموریت 210 روزه
«برهه حساس کنونی»، این عبارتی است که در ادبیات سیاسی ما زیاد به کار برده میشود و این روزها هم بعضا به دستمایه طنز و گاه طعنههای سیاسی بدل شده است. اما واقعیت قضیه این است که نظام بینالملل و عرصه سیاسی عرصه ایستایی و ثبات نیست بلکه عرصهای به شدت سیال و متغیر است. در این عرصه متغیر، تزاحم منافع بازیگران باعث میشود که هر روز ما شاهد یک تحول جدید باشیم. لذا «برهه حساس کنونی» نه یک طنز بلکه یک واقعیت است.
انتخابات اسفند 1402 هم شاید مصداق همین عبارت پر کاربرد باشد. کسانی که صحنهگردان حوادث سال گذشته بودند تلاش داشتند تا مردم به عنوان مهمترین رکن نظام را از آن بگیرند. در این انتخابات هم قطعا این جماعت سر جای خود نخواهند نشست و به هر کاری که دستشان برسد و برایشان ممکن باشد دست خواهند زد تا در انتخابات اخلال ایجاد کنند؛ این اخلال میتواند امنیتی باشد، یا رسانهای و فکری و یا به واسطه هر ابزار دیگری.
در این بازی شطرنج هر مهره یک کارکرد دارد و آن کسی میتواند موفق باشد و طرف مقابل را کیش و مات کند که از همه مهرههای خود بهترین استفاده را نماید. در بازی شطرنج اولین اصل داشتن یک راهبرد است. راهبرد انتخابات 1402 هم همان راهبرد چهارگانهای است که رهبری در اول سال معین کردند؛ امنیت، رقابت، مشارکت و سلامت. در 210 روز آینده از وزیر و وکیل و رئیس گرفته تا هر شخص عادی در جامعه که دغدغه ایران و ایرانیت را دارد باید به برهم زدن بازی طرف مقابل و کیش و مات کردن آن بیندیشد. 2 روز دیگر نامنویسیها شروع خواهد شد. اولین گام در این مأموریت 210 روزه دعوت کردن از کسانی است که صلاحیت و توانمندی این کار را دارند. افراد و جریانها با توانمندیها و بدنه اجتماعی که دارند میتوانند به تنور انتخابات بدمند و بر گرمی آن بیفزایند.
البته این بازی تا شامگاه 11 اسفندماه و پایان سوت رأیگیری ادامه خواهد داشت. بازیکن خوب تا دقیقه 90 و حتی در وقتهای اضافه میجنگند. در این جنگ تن به تن هر شخص یا جریانی که با قول و فعل و تقریرش به پر شور بودن انتخابات کمک کند سرباز وطن محسوب خواهد شد؛ خواه چپ باشد یا راست. هرکس هم در آتش اختلافات بدمد و تنور انتخابات را سرد کند تکمیلکننده بازی طرف مقابل است.
✍️ #یعقوب_ربیعی
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
📌 کانون صرافی یا کانون دلالی؟
بعد از چند روز جدال لفظی بین بانک مرکزی و کانون صرافان، بانک مرکزی در بیانیهای اعلام نمود که موافقتنامه تأسیس این کانون را ابطال کرده است. بانک مرکزی درباره مهمترین تخلفات این کانون، به استنکاف از دستورات ابلاغی و عدم همکاری با این بانک اشاره کرده است. کانون صرافان به نوعی وظیفه مدیریت بازار غیررسمی ارز که در آن خرید و فروشهای کم حجم ارز از طریق صرافیهای مجاز و حتی بازارهای زیرزمینی صورت میگیرد را دارد.
▫️ گزارههای تحلیلی:
نرخ ارز مبنای محاسباتی و شاخص علامتدهی بسیار حساسی در اقتصاد میباشد. لذا عدم کنترل، ناهماهنگی یا کاهش نظارت نهادهای متولی موجب ایجاد تلاطم در کل اقتصاد و افزایش ریسک و نااطمینانی در بازار میگردد. بنابراین همه مسئولان در اتخاذ تصمیمات مربوطه باید این ملاحظه را مدنظر بگیرند. نظام ارزی به معنای وجود یک بازار عمیق و رقابتی میباشد که علامتدهی نرخ ارز در آن باید از طریق عوامل ذرهای متعدد (وجود بنگاههای عرضهکننده متعدد) در بازار صورت گیرد و بانک مرکزی در یک سازوکار استقلال نسبی، مرجعیت لازم و اهرمهای مدنظر را برای مدیریت و نظارت بر بازار در اختیار گیرد. به عبارتی بانک مرکزی از یکسو باید تقویتکننده نهادهای بازار مثل کانون صرافان باشد تا بتواند بازار غیر رسمی و تقاضاهای خرد را کنترل کند و از سوی دیگر مواظب باشد تا مرجعیتش دچار اختلال نگردد. در واقع بانک مرکزی همزمان که مرجعیتش را حفظ میکند نباید حلقه وصل خود با بازار غیر رسمی و تقاضاهای خرد را قطع نماید.
نرخ ارز در ایران انعکاسدهنده تعامل نیروهای اقتصادی نیست، یا حداقل این نیروها وزن تأثیرگذاری ندارند و در هر دو سمت عرضه و تقاضای ارز، با مشکلاتی مواجه هستیم. در سمت عرضه، عمدتا تکمحصولی هستیم و درآمدها متأثر از درآمدهای نفتی و مشتقات آن است. در سمت تقاضا نیز سفتهبازی و دخالتهای عوامل غیر بازاری مانند کانالهای تلگرامی وجود دارد. ضمن اینکه در یک جنگ تمامعیار اقتصادی قرار گرفتهایم که کانون این جنگ، نظام بانکی و شبکه تسویه کشور است.
اکنون در این شرایط که بازار ارز کشور حالت عادی ندارد و از بیرون کشور، مرتبا آماج حملات متعدد است، آیا میتوان ارز را به بازار و چند نهاد و کانون حواله کرد تا نرخ آن در یک سازوکار ناقص تعیین شود؟! آیا میتوان مدیریت نظام ارزی کشور را به چند نهاد و ساختار خصوصی واگذار نمود یا کنترلی بر عملکرد این نهادها نداشت؟
بدیهی است که در شرایط جنگ اقتصادی پررنگتر کردن نقش بانک مرکزی، به عنوان فرمانده قرارگاه مرکزی دفاع از ارزش پول ملی، برای افزایش مرجعیت آن در بازار تصمیم درستی است. و همه نهادها و ساختارهای بازار باید زیر فرمان بانک مرکزی باشند، ولو تصمیمات سیاستگذار شایسته نقدهای جدی باشد. چرا که تبعات منفی آشفتگی و ناهماهنگی میان سیاستگذاران از تصمیمات نادرست آنان بیشتر است.
اگر بپذیریم بخشی از دلایل افزایش نرخ ارز، تقاضای کاذب و ناسالم است در این صورت کانون صرافان به عنوان متولی هدایتکننده قسمتی از تقاضا در بازار، نباید تصمیماتی خارج از سیاستهای کلی بانک مرکزی اتخاذ نماید. چرا که هرگونه نقشآفرينی خارج از قوانین اعمالی بانک مرکزی، سیاستهای کنترلی این بانک را مختل میکند. اما متأسفانه مشاهده میکردیم در برخی موارد اقدامات کانون صرافان علاوه بر اینکه رویکرد تقابلی به خود گرفته بود، در فضاسازی روانی نیز جنبه تضعیف سیاستگذار ارزی در کشور را داشت. این در حالی است که بانک مرکزی در خصوص همین ناهماهنگی کانون صرافان به دفعات تذکرات لازم را به این کانون ابلاغ داشت، اما رویکرد تقابلی به تصمیم جدی منجر شد.
✍️ #علی_محمدی
http://Eitaa.com/e_beman
🚩🥀 🇮🇷﷽🇮🇷🥀🚩
🥀 بصائر علوی
🌹 امیرمومنان فرمودند:
💫 سوگند به خدایی که جز او خدایی نیست ، من بر جادّه حق می روم ، و دشمنان من بر پرتگاه باطلند.
📚 #نهج_البلاغه_خطبه197
#اهل_بیت
#صراط_مستقیم
#ما_ملت_امام_حسینیم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
🆔 Eitaa.com/e_beman
🆔 Sapp.com/e_beman
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰هر آن شمعی كه ایزد بر فروزد
كسی كه پف كند ریشش بسوزد(۱)
البقره
وَإِن كُنتُمْ فِي رَيْبٍ مِّمَّا نَزَّلْنَا عَلَىٰ عَبْدِنَا فَأْتُوا بِسُورَةٍ مِّن مِّثْلِهِ وَادْعُوا شُهَدَاءَكُم مِّن دُونِ اللَّهِ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ
ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻗﺮﺁﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺑﻨﺪﮤ ﺧﻮﺩ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩﺍﻳﻢ، ﺷﮏ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺳﺎﺧﺘﻪﻭﭘﺮﺩﺍﺧﺘﮥ ﺍﻭ ﻣﻲﺩﺍﻧﻴﺪ، ﺳﻮﺭﻩﺍی ﻣِﺜﻠﺶ ﺑﻴﺎﻭﺭﻳﺪ؛ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﮔﺮ ﺭﺍﺳﺖ ﻣﻲﮔﻮﻳﻴﺪ! ﺑﺮﺍی ﻛﻤﮏﮔﺮﻓﺘﻦ، ﻳﺎﺭﺍﻥِ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺧﺪﺍ ﺻﺪﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ.٢٣)
امام خامنه ای ۱۳۷۱/۲/۲
کیفیت نظم و نسق بیان قرآنی یک کیفیت ابتکاری است، نه شعر است و نه نثر است گاهی یک وزن گونهای در آن وجود دارد، اما وزنش مثل وزن شعر نیست که با آن اوزان خاص و با آن شکل و ترتیب خاص باشد. یک چیزی شبیه قافیه در آخرش هست اما نه مثل قافیه شعر، بلکه با همان نظم و نسق «ان کنتم تعلمون» یا مثلاً فرض کنید «ان کنتم تعملون» ـ و از این قبیل: قرآن میگوید: شما که مخاطب این سخن هستید همین کلمات را که بصورت ابتکاری قرآن مشاهده میکنید، از چیره دستان سخنورانتان بخواهید یک سورهی کوچک، یا در جای دیگر میگوید: ده سوره و یک جایی هم گفته میشود بخشی از یک سوره را اگر توانستند درست کنند بیاورند. البته در آیهی بعد میگوید: «و لن تفعلوا» : یعنی هرگز نخواهید توانست. این سخن قرآن واقعاً یک واقعیت تاریخی و یک معجزه عجیبی است که اگر توانستید ما ادعای خودمان را پس میگیریم و شما ایمان نیاورید. اما اگر نتوانستند و به هرکس که مراجعه کردید دیدید جواب نمیدهد و نمیتوانند چنین چیزی را بیاورند پس قبول کنید که این سخن با این نظم و نسق ویژه و با این لفظ و معنا سخن خداست
✍#بازیاد
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 پیشتازی در داروهای بیولوژیک
💊 ایران در سال های گذشته در حوزه تامین داروهای مورد نیاز داخلی به توفیقاتی دست پیدا کرده است. در شرایط حاضر جزو پنج کشور برتر دنیا در صادرات داروهای بیولوژیک هستیم. این خبر را رئیس سازمان غذا و دارو داده و گفت «بزرگترین بخش صادرات دارویی ایران مربوط به داروهای بیولوژیک است و جایگاه برتری در منطقه دارد. صنعت بیولوژیک ایران توانمند است و داروهای بیماران خاص از جمله سرطان، ام. اس و بیماریهای نادر در کشور تولید شده و صادرات نیز به کشورهای همسایه انجام می شود. در عرصه تولید داروهای بیولوژیک جزو ۵ کشور اول دنیا قلمداد میشویم و امید است که یک روز خودکفایی صنعت دارویی کشور را جشن بگیریم.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 رکوردزنی در حوزه فضایی
🎤 دلیریان، سخنگوی سازمان فضایی ایران گفت « از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، ۷ پرتاب تحقیقاتی و عملیاتی انجام شده که به نوبه خودش یک رکورد شکنی محسوب میشود و ما قصد داریم با پرتابهایی که با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح برای امسال پیشبینی کردهایم، این رکودشکنی را ارتقا دهیم. بر اساس برنامه پرتابهای امسال، دولت سیزدهم به فضل الهی در طی حدود ۲ سال موفق به انجام بیش از ۱۰ پرتاب خواهد شد و این شروعی خوب برای آنچه که نمایندگان محترم در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم برای ۵ سال پیش بینی کردهاند، محسوب میشود. با وجود تحرک بسیار خوبی که در دولت سیزدهم در حوزه فضایی ایجاد شده، انشاء الله انجام ۳۰ پرتاب در ۵ سال کاملا محققشدنی و دست یافتنی است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 تولید کننده یا مصرف کننده قدرت؟
♦️ با حضور فرمانده کل سپاه سامانهها و تجهیزات راهبردی جدید نیروی دریایی سپاه در حوزههای موشکی، پهپادی و جنگ الکترونیک رونمایی و به توانمندیهای این نیرو الحاق شد. انواع پهپادهای شناسایی، اطلاعاتی، تهاجمی و رزمی؛ انواع خودروهای پشتیبانی و فرماندهی؛ سامانه های جمع آوری، آفند و پدافند الکترونیکی در حوزه جنگال از سامانهها و تجهیزات جدیدی هستند که در بین محصولات رونمایی شده، دیده شد. سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه در مراسم رونمایی از این توانمندی ها گفت «ساختمان اصلی قدرت ما ناپیدا است و در تحریم دشمنان به قدرت رسیدهایم. ما امروز تولید کننده قدرت هستیم و نه مصرف کننده قدرت. برخلاف آنکه حضور دشمن برای ما خطر ساز شود، فرصت ساز شد و با فعال شدن فرصتها و گسستن زنجیره تهدیدها و مخاطرات، افزایش نرخ رشد تولید قدرت دفاعی و نظامی ما حاصل شد. نیروی دریایی سپاه و ارتش در کرانهها و اعماق دریاها حضور دارند، اما شعاع تاثیر آنها هر نقطه از اقیانوسها است. »
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 سراغم بیایید سراغتان میآیم
📌 دونالد ترامپ یک روز بعد از اظهار بیگناهی در دادگاه تفهیم اتهامش بابت تلاش برای ابطال نتایج انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ به صورت مبهم، مسئولان این پرونده را تهدید کرد. ترامپ روز پنجشنبه در دادگاه تفهیم اتهام، چهار اتهام مطرحشده علیه او در پرونده تلاش برای ابطال نتیجه انتخابات را رد کرد. به ترامپ دستور داده شده بود از صحبت کردن در خصوص این پرونده با هیچ یک از شاهدان بدون حضور یک نماینده حقوقی خودداری کند. با وجود این ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی اش موسوم به «تروث سوشال» که متعلق به خود اوست مسئولین آمریکایی را تهدید کرده و نوشته «اگر سراغ من بیایید، سراغ شما خواهم آمد.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 موشک خانگی رسید
🚀 عوزی دایان، گادی شامانی و عوزی روبین از ژنرالهای ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به تولید خانگی راکتهای شلیک شده توسط فلسطینیها در کرانه باختری به سمت شهرکهای صهیونیست نشین به ویژه در شمال کرانه باختری هشدار دادهاند. آنها هشدار دادند که «در آغاز سال ۲۰۰۰، حرکت مشابهی در غزه انجام شد که در طول سالها پس از افزایش ظرفیت تولید، به یک تهدید واقعی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شد. آنها نسبت به آغاز روندی مشابه غزه در منطقه کرانه باختری ابراز نگرانی کردند. روزنامه اسرائیل الیوم نیز در این باره نوشت «فلسطینیها تنها در سه ماه گذشته شش بیانیه درباره شلیک راکت از منطقه جنین به سمت شهرکهای صهیونیست نشین به ویژه شهرکهای شاکید و رام اون صادر کردند که به گردانهای «العیاش» نسبت داده شد.» این رسانه اعلام کرد که در پنج حمله گردانهای العیاش، بقایای موشکها و راکتهای شلیک شده پیدا شد و بر اساس دادههای جمعآوریشده گفته میشود که همه این موشکها و راکتها توسط خود فلسطینیها ساخته شدهاند و علیرغم ابتدایی بودن آنها اما صهیونیستها آن را یک نقطه آغاز برای تبدیل کرانه باختری به نوار غزه میدانند.
http://Eitaa.com/e_beman
🌐 بسته خبری
🔹️ مخالفت آمریکایی ها با جنگ اوکراین /
آخرین نظرسنجی شبکه CNN نشان می دهد که ۵۵ درصد آمریکایی ها مخالف حمایت بیشتر از اوکراین هستند و ۴۵ درصد نیز بر تداوم حمایت ها تاکید دارند. ۵۲ درصد از افرادی که معتقدند کمک های آمریکا به اوکراین کافی بوده، از ارائه کمک اطلاعاتی واشنگتن به کییف حمایت کرده اند. ۵۶ درصد آمریکایی ها نیز، جنگ اوکراین را تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا اعلام کرده اند.
🔹️ موشکهای هوشمند بلای جان ناوشکنها /
موشکهایی که روز گذشته به نیروی دریایی سپاه اضافه شدند میتوانند ناوشکنهای آمریکا در خلیج فارس را از ۳۰۰ کیلومتری هدف قرار دهند. دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در تحلیل توانایی های این موشکها گفته است که میتوانند در بین راه هدفشان را تغییر دهند.
🔹️ کاهش نرخ بیکاری به زبان آمار /
گزارش مرکز آمار ایران نشان میدهد، کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم برخلاف دولت گذشته که ناشی از خروج نیروی کار از بازار کار بوده، برآمده از افزایش اشتغال بوده است.
🔹️سوآپ گاز از ترکمنستان /
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران: هنوز قرارداد واردات گاز از ترکمنستان اجرایی نشده است، اما میزان سوآپ گاز از ترکمنستان به طور میانگین در سال گذشته روزانه ۴.۵ میلیون مترمکعب بوده که این رقم در سال جاری به طور میانگین به ۱۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.
🔹️ آمریکا دبه کرد /
بعد از اینکه آمریکایی ها اعلام کردند به اوکراین f16 می دهند پایگاه خبری پولیتیکو نوشته چون اکثر خلبانان اوکراینی زبان انگلیسی متوجه نمیشوند زمینۀ تحویل جنگندههای «اف-۱۶» به اوکراین با مانع روبهرو شده است. موضوعی که نشان می دهد بهانه ای نباشد و به قول عامیانه آمریکایی ها دبه کرده اند.
🔹️ لایحه حجاب زیر ذره بین مجلس /
سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس، از موافقت اعضای این فراکسیون با ادامه رسیدگی به لایحه حجاب براساس اصل ۸۵ قانون اساسی خبر داد.
🔹️ زمین زیر سایه جنگ هستهای /
گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت «طبل جنگ هستهای بار دیگر میکوبد و بیاعتمادی و تفرقه در حال افزایش است. سایه هستهای که بر سر جنگ سرد وجود داشت دوباره ظاهر شده است و برخی کشورها با بیاحتیاطی بار دیگر شمشیرهای هستهای را به صدا در میآورند و تهدید به استفاده از این ابزارها میکنند. از بین بردن سلاحهای هستهای همچنان بالاترین اولویت خلع سلاح سازمان ملل است.»
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 حرف روز
♻️ چرا زبان هم را نمی فهمیم
کمتر روزی است که شاهد انتشار صحنههای بحث و مجادله بر سر مسائل مختلف اجتماعی نباشیم. موضوعاتی که در فضای مجازی و رسانهها التهاب دو چندانی داشته و تا قصه دیگری از راه برسد محل بحثهای داغ و گفتگوهای پر تنش چند گانه و چند لایه است.
صرف نظر از سوژه های مورد بحث، تکرار این موضوعات نشان می دهد با یک گسست مفاهمه مواجه هستیم. یعنی با اینکه در یک زیست بوم مشترک زندگی میکنیم اما وقتی که با یکدیگر به صحبت مینشینیم انگار که هر کدام از دنیای دیگری آمدهایم چرا که خواستهها، آرزوها، دلایل، استدلالات و تعریفی که از جهان و پدیدههای آن داریم برای دیگری چنان غریب و دور از ذهن است که همدیگر را نمیفهمیم.
▫️ علت این عدم تفاهم یا سوء تفاهم پیشینه زیستی و فکری آدمها است. هایدگر معتقد است فهم لزوما آن چیزی نیست که در نیت گوینده وجود دارد بلکه فهم آن چیزی است که شنوده از گفتههای او تفسیر و برداشت میکند و این دو ممکن است با هم یکی نباشد چرا که این فهم، ریشه در زمانه، جامعه، فرهنگ و تربیت هر کدام از طرفین گفتگو دارد بطوریکه آنان نمیتوانند بیرون از این دایره بیندیشند و بفهمند.
▫️ بر این اساس وقتی آدمهای یک نسل در چارچوبهای فکری متفاوت و گاه متضادی بزرگ شدهاند، از ابشخورهای فرهنگی متفاوت و گاه متضادی نوشیدهاند، از رسانههای متفاوت و گاه متضادی جهان را دیده و شنیدهاند، در محیطهای تربیتی متفاوت و گاه متضادی تربیت شدهاند و... طبیعی است که محصول آن نیز فهمهای متفاوت و گاه متضادی باشد که فرسنگها با یکدیگر فاصله دارند. این متفاوت ها و متضادها اگر چه ممکن است که در یک چاردیواری و زیر یک سقف باهم زندگی کنند اما میان دنیای هر کدام با دنیای دیگری فاصله از زمین تا آسمان است.
در چنین فضایی که «کسی زبان کسی را نمی فهمد» ادامه زیست مشترک -به استثنای آن بخش کوچکی که به صورت ذاتی یا تعمدی زبان نفهم هستند - در کوتاه مدت نیازمند تحمل، رواداری و گفتگو غیر منازعه آمیز و در دراز مدت نیازمند باز آفرینی، بازخوانی، احیاء ریشههای فکری، فرهنگی اصیل ایرانی اسلامی جامعه است تا به مفاهمه، همدلی و همراهی بیشتر بیانجامد.
✍️ #حسین_حسینینژاد
http://Eitaa.com/e_beman
🔰 گزارش روز
💠 عبور موفق با نمره قبولی
«کارستنهاستاین» یکی از محققان دانشگاه لایپزیگ میگوید: «برای پیدا کردن شرایط مشابهی مانند ژوئیه امسال در سیاره زمین ممکن است مجبور باشیم هزاران یا دهها هزار سال به عقب برگردیم. سوابق اقلیمی اولیه نشان میدهند که زمین در ۱۲۰ هزار سال گذشته به ایناندازه گرم نبوده است.» دانشمندان از سال ۲۰۱۶ به این سو پیشبینی کرده بودند سال ۲۰۲۳ یا ۲۰۲۴ گرمترین سال زمین خواهد بود. این روزها در سطح جهان خبرهایی از گرمای بیسابقه و حتی تلفات قابل توجه انسانی بر اثر افزایش دما و از سوی دیگر خبرهای مختلف درخصوص آتش سوزیهای گسترده جنگلی از کانادا و آمریکا تا یونان و کشورهای منطقه مدیترانه بهگوش میرسد. این گرما به حدی جلو رفته است که مقامات امریکایی نسبت به قطع برق دو سوم آمریکاییها به دلیل شدت گرما هشدار دادهاند. بر همین اساس بود که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در جمع خبرنگاران گفته بود، بر اساس دادههای منتشر شده، ماه جولای گرم ترین دوره سه هفتهای در طول تاریخ را به ثبت رسانده است، در این ماه ما شاهد بالاترین دمای اقیانوس برای این زمان از سال هستیم.
🔻 بر اساس گزارش سامانههای جهانی هواشناسی، تابستان سال جاری در ایران نیز گرمترین تابستان در یک دهه اخیر است. باید گفت افزایش بی سابقه گرما و پیامدهای آن، بحران جهانی است. هفته گذشته به دلیل افزایش دمای هوا در سراسر این کشور، کارکنان دولتی، بانکها دو روز تعطیل و بسیاری از شرکتهای خصوصی تعطیل یا دورکار شدند. این تصمیم پس از آن گرفته شد که اداره هواشناسی دمای بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد را در بسیاری از شهرها و ۵۰ درجه سانتیگراد را برای جنوبغرب کشور پیشبینی کرد. اما جریان رسانهای غربگرا ضمن سانسور واقعیتهای جهانی (به ویژه غرب)، تلاش کرد همین موضوع را بهانه منفیبافی و سیاهنمایی در ایران تبدیل کند.
این گرمی هوا را با وضعیت افزایش توان تولید برق نیروگاهی در گذشته اگر جمع بزنیم به شرایط عجیب و غریبی میرسیم. باید دانست که از ابتدای سال ۱۳۹۲ تا پایان سال ۱۳۹۹ ظرفیت اسمی تولید برق کشور فقط ۲۳ درصد افزایش یافت که در بین دولتهای پس از انقلاب، با فاصله بسیار، بدترین عملکرد محسوب میشود. جمع این دو موضوع در کنار هم شاید این موضوع را به ذهن متبادر می کرد که ما در سال 1402 با قطعیهای بسیاری مواجه باشیم. بر این اساس دولت سیزدهم همانگونه که از ابتدای فعالیت خود شروع کرده است ناچار است با سرمایهگذاری شدید در صنعت برق، اهمال هشتساله دولت گذشته را جبران نماید. یکی از اقدامات قابل تحسین که برای مردم کوچه و بازار عیان شده است مدیریت آب و برق در این دوران پر فراز و نشیب است. کارنامه دولت سیزدهم را با خاموشیهای سال های قبل دولت دوازدهم مقایسه کنیم عیار کار دستمان میآید.
✍️ #حسين_عباسيان
http://Eitaa.com/e_beman
🌴تبیین نقش فرمانده اصلی ناو گروه ۸۶ فراموش نشود!
🔹مقام معظم رهبری برای تقدیر و تشکر با کارکنان و خانوادههای ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دیدار کردند.
یکی از شاه بیت های بیانات ایشان در این دیدار، تبیین نقاط افتخار آمیز بود.
"امروز، ما در نقطهی افتخارآمیزی ایستادهایم که اگرچه فرمانده محترم نیرو و فرمانده محترم ناوگروه بیانات خوبی را بیان کردند، در تلویزیون هم تا حدودی مطالبی گفته شد، امّا نه، ماجرای حرکت شما اینجوری تمام نمیشود؛ شرح و تفصیلِ بیشتر و داستان مفصّلتری دارد که باید تبیین بشود، باید بیان بشود. این نقطه، نقطهی افتخارآمیزی است"
🔺ایشان در این دیدار با اشراف کامل به همه جوانب افتخارآمیز این حرکت، از امنیت سازی، اول بودن این اقدام، شجاعت و همت فرماندهان و نیروها، مدیریت کارآمد، از تعطیلی در آمدن دریاها، نقش خانواده ها و ... اشاره کردند.
معظم له مانایی این حماسه را مشروط به تبین عمق حرکت و تبین هنرمندانه آن کردند.
◀️آنچه مهم در تبیین این حماسه ماندگار است که همگان باید با افتخار آن را تبیین کنند، نقش بی بدیل فرماندهی معظم کل قوا و شجاعت بی مثال ایشان است.
اجازه، تشویق و دستور حرکت به ناوگروه با وجود همه تهدیدات طبیعی و نظامی احتمالی از سوی دشمنان، درایت و شجاعت بالایی را می طلبد.
خدای ناکرده عدم موفقیت در این حرکت به هر دلیلی، یا کوچکترین حادثه در طی ۲۳۲ روز، از سوی امپراطوری ها و دیکتاتورهای رسانه ای تبدیل به بزرگترین نقطه ضعف می شد و مانند چماقی بر سر انقلاب کوبیده میشد.
حادثه کشتی سانچی هنوز از خاطره ها نرفته است. یادمان نرفته است که رسانه های دشمن برای حادثه سانچی که امکان رخ دادن برای هرکشتی وجود دارد چه یأس آفرینی ها نکردند.
🔺مصداق عینی سرازیر شدن همت بلند، قدرت اراده، اعتماد به نفس از قله فرماندهی به زیر مجموعه در حرکت ناوگروه ۸۶ قابل مشاهده است.
نقطه اوج افتخار آمیز این حرکت نقش فرماندهی معظم کل قواست.
#امام_خامنهای
#ناوگروه۸۶
#جهاد_تبیین
✍ #موسی_سلیمانی