فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ امنیت آمریکایی زنان ژاپنی
🔻در ویدئوی فوق یک زن ژاپنی مورد ضرب و شتم شدید چند سرباز آمریکایی قرار گرفته است.
🔻در شبکههای اجتماعی گفته شده است که این زن به دلیل تن ندادن به خواستههای جنسی سربازان آمریکایی کتک میخورد. پس از جنگ جهانی دوم استان اکیناوای ژاپن تحت اشغال ارتش آمریکا است.
#غرب_بدون_روتوش #زن_زندگی_آزادی #ژاپن #آمریکا
─┅═༅𖣔♥️𖣔༅═┅─
https://eitaa.com/mowlA_z
─┅═༅𖣔♥️𖣔༅═┅─
📗در جستجو و بیان حقایق 📕
📙مستند ، مستدل ، متفاوت📘
۲۹ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اونهایی که خوش خیال هستند و میگن طرفداران زن زندگی آزادی دنبال لخت شدن نیستن اینا رو ببینن.👆
#زن_زندگی_آزادی #حجاب
─┅═༅𖣔♥️𖣔༅═┅─
https://eitaa.com/mowlA_z
─┅═༅𖣔♥️𖣔༅═┅─
📗در جستجو و بیان حقایق 📕
📙مستند ، مستدل ، متفاوت📘
۲۹ آبان ۱۴۰۳
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک مقدار تفاوت دین اسلام و دین به اصطلاح #انسانیت ببینید!!
#خود_تحقیری #به_من_چه_به_تو_چه_به_ما_چه
#غرب_بدون_روتوش #اسلام
─┅═༅𖣔♥️𖣔༅═┅─
https://eitaa.com/mowlA_z
─┅═༅𖣔♥️𖣔༅═┅─
📗در جستجو و بیان حقایق 📕
📙مستند ، مستدل ، متفاوت📘
۲۹ آبان ۱۴۰۳
🛑 فقط برای راحتی بانوان و حفظ حریمشان...
🔺 فرهنگ غنی ایرانی اسلامی سالها دغدغه راحتی و مناسب سازی فضا برای تسهیل امور بانوان عفیف و با حجاب بوده است؛ یکی از نمونه های شاهکار در این زمینه امارت رختشویخانه زنجان است.
این امارت در سال ۱۳۴۷ هجری قمری مصادف با ۱۳۰۷ هجری شمسی توسط دو برادر به نام های مشهدی اکبر و مشهدی اسماعیل به دستور شهردار شهیر و فقید این شهر به نام علی اکبر توفیقی ساخته شد.
🔺با توجه به مسائل اخیر که بحث حجاب در صدر جراید قرار گرفته است شاید مجالی برای بازنگری مسائلی از این دست پیش آمده باشد که آیا در کنار تاکید بر حجاب زمینه حضور بانوان در جامعه و انجام اموراتشان با حجاب کامل، آیا فراهم است؟
🔺 دغدغهمندان عرصه جهاد تبیین می توانند با نشان دادن این نگاه لطیف و اصیل هم مواضع خود را در زمینه حجاب بهتر روشن ساخته و هم به بحث مطالبه گری سمت و سوی جامع تر و عمیقتری را بدهند.
#حجاب
۳۰ آبان ۱۴۰۳
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اظهارات فیلیپ، بازیگر ایرانی مقیم آمریکا در باره کمپین نه به حجاب اجباری شاید جالب باشه که به زبان ساده تناقض این شعار نه به حجاب اجباری را زیر سوال میبره
#حجاب_اجباری
#حجاب
#کانال_حجاب_و_عفاف🧕
𝐣𝐨𝐢𝐧↠https://eitaa.com/hejab_va_efaf313
═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧┄
۳۰ آبان ۱۴۰۳
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ گرایش به اسلام و #حجاب شیاطین عالم را به وحشت انداخته !!!
🌹 استقبال زنان اروپایی و آمریکایی از حجاب را حتماً ببینید ، بسیار منقلب کننده.است و ... !
🔴 گرچه برخی سعی دارند حجاب وحیا درایران را کنار بزنند اما در غرب حجاب منتخب زنان ودختران شده !
✅ رسانه های غربی برای مهار و سرپوش گذاشتن بر موج گرایش به حجاب بر بزرگنمایی چند #بی_حیا در #ایران متمرکز شدن !!!
۳۰ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در قضیه زن در مقابل غرب چه دفاعی دارید؟!!!
حتما گوش کنید
#حجاب
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۱ آذر ۱۴۰۳
۱ آذر ۱۴۰۳
یه کم فکر...
👆بهتر در ادامه نقد فیلم سینمایی انیمیشن «وای کشتی رفت» کمی با وضعیت رقت بار زنان در غرب بیشتر آشنا ب
🔹خُب قرار بود یه خورده از وضعیت نگاه غرب به مقام «زن» و شخصیتی که براش ساخته بگیم، یه خورده طولانی شد ولی عوضش یه بسته محتوای خوب برای این موضوع تهیه شد.
🙏از کانال حقایق نهان _ دورغهای عیان از این بابت بسیار متشکریم. قبلاً هم خدمتتون این کانال رو معرفی کرده بودیم، حتماً عضوش بشید، چون مطالب رو با مراجع مستند ارائه میده و برای استدلال و ارائه منابع دقیق خیلی خوبه👌
لینک کانال حقایق نهان _ دورغهای عیان:
https://eitaa.com/mowlA_z
۱ آذر ۱۴۰۳
۱ آذر ۱۴۰۳
🔸یکی اینکه:
به نظر سینمای غرب و هالیوود مدت هاست که با تمام توان به جنگ حضرت نوح علی نبینا و آله و علیهم السلام رفته و از هیچ ترفندی برای استحاله، استهزاء و هجو داستان ایشون فرو گذار نکرده و آثار متعددی رو در این زمینه تهیه کرده.
(🤫جالب اینکه ما اصلاً به همچین مسائلی نمی پردازیم و داستان اولیای الهی فقط برای ما حکم داستان رو داره...)
۱ آذر ۱۴۰۳
🔸جدیدترین اثر در این زمینه که اتفاقا الحادیترین اونها هم هست فیلم نوح ۲۰۱۴ ساخت آمریکا است.
که واکنش شدید اساتید اهل فن رو در پی داشته. استاد مستغاثی جلسه نقد مفصلی در این خصوص داشتند و استاد شاه حسینی حتی کتابی رو در این زمینه به رشته تحریر در آوردن.
برای مطالعه نقد این فیلم مقاله سایت آی نقد رو خدمتتون توصیه میکنم:
https://inaghd.ir/noah-2014/
۱ آذر ۱۴۰۳
35.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 نقد فیلم نوح ۲۰۱۴ ساخت آمریکا
#توحید_هالیوودی
۱ آذر ۱۴۰۳
۲ آذر ۱۴۰۳
یه کم فکر...
🛑 اهمیت یک الگو...
🔺یکی از شُبهاتی که در فضای مجازی معمولاً مطرح میشه، اینه که حضرت زهرا (س)، چه کاری برای بشریت کردند که ما باید هزار و چهارصد سال براشون بزرگداشت بگیریم و تمام زنان نامدار جهان و تاریخ خودمون رو پایینتر از مقام اون حضرت بدونیم...
فارغ از پاسخ های ایدئولوژیکی که میشه به این شائبه ناجوانمردانه داد پاسخ الگو بودن ایشون هست که از جایگاه زن و میزان حضوری که میتونه در عرصه سیاسی و اجتماعی داشته باشه _ اون هم بدون اینکه ذرهای از زندگی خانوادگیش کم بذاره _ بی اغراق فقط فقط در وجود صدیقه طاهره متجلی شده و در سیره ایشون تئوریزه شده.
یک الگوی مترقی و مدرن و بینظیر در این زمینه، که در قیاس با برداشت های غلط دنیای مدرن از زن و افراط و تفریط در این زمینه ، هرچه بیشتر به عظمت این مسئله پی میشه برد.
🔺خُب، این بحث در این مجال بیشتر از این نمی گنجه، ولی جالب اینکه با مطالعه کتاب «پاییز آمد» مطابقت این مسئله در امروزه روز بیشتر برام ملموس شد؛ زمانی که سردار شهید احمد یوسفی بعد گذشت مدت کوتاهی از تولد فرزند دومشان و علیرغم زندگی سخت و پر مشقت ، نه تنها همسرشون رو از فعالیت های اجتماعی باز نمی دارند بلکه خودشون پیشنهاد اینکار رو میدن.
جالب اینکه وقتی با تعجب همسرشون مواجه میشن، توضیح میدن که نگهداری از فرزند فقط وظیفه خانم ها نیست و وجود فرزندان نباید مانع از فعالیتهای اجتماعی و سیاسی خانم ها بشه.!
دهه شصت و تفکری بسیار مترقی که مدیون فرهنگ فاطمی است و پیاده سازی این فرهنگ در زندگی، انسان رو لایق شهادت می کنه.
باید به داشتن یه فرهنگ با الگوهای رفتاری واقعی به خودمون ببالیم
۲ آذر ۱۴۰۳
۲ آذر ۱۴۰۳
📚کتاب زن در تاریخ و اندیشه اسلامی
🔹کتابی که با یک متد دانشگاهی نگاشته شده و شاید همین شیوه گاهی برای خواننده قسمت های از کتاب ملال آور باشه و گاهی با اولویت های رسانهای هر مخاطبی سازگار نباشه ولی اطلاعات ارزشمندی که یکجا از وجوه مختلف به نکات مختلف پژوهش پرداخته و ارائه میده، خواننده کتاب رو از خواندن چندین کتاب بی نیاز می کنه ...
🔹یه قسمتی که خیلی برای خودم جذاب بود آرای سخیف سقراط و ارسطو در مورد زنان بود و همچنین اجلاس سال ۵۶۸ میلادی انگلستان که منتج به این رای میشه که «زن دارای روح انسانی نیست» و مجدداً قانون مجلس عوام همون انگلیس در سال ۱۸۸۲ م که به زن ها اجازه میداد پولی که به دست میارن برای خودشون نگه دارن و با این ترفند کاری کردن که بعد مدت زمان کمی کاری برای مردها پیدا نشه و در اعلامیه های استخدام کارخونه ها از مردها می خواستند که زن ها و بچه هاشون رو به سرکار بفرستند(به خاطر حقوق کمتری که اونها دریافت می کردند).!!!
و قص علی هذا تا تاریخ تئوری زن از نظر دینی و نوادر اون؛ انصافاً یک کتاب خوب و جامع
#کتاب
https://eitaa.com/eakamfekr
۳ آذر ۱۴۰۳
۴ آذر ۱۴۰۳
۴ آذر ۱۴۰۳
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دقیقه ۱ فیلم
در نخستین صحنه های فیلم اینبار داستان به روایت دِیو (خانه به دوش پدر یا همان پدرِ «نسترین ها») آغاز می شود که با ورق زدن سفرنامه خود آن را روایتگری می کند.!
در قسمت اول داستان و با تِم داروینیسمی داستان و پرداختن به داستان نهنگ خشکی نشین که زیست بوم مناسب خود را در نهایت یافت، فیلم علیرغم معرفی شخصیت مترقی و با خصوصیات خارق العاده خانه به دوش ها، وقتی اینکه نهایتاً آنها نیز زیست بوم مناسب خود را یعنی زندگی در آب را پیدا می کنند و آن را مأمن و خانه گمشده خود معرفی کردند، مخاطب را با گمان اینکه شاید منظور از نسترین ها هم نوعی موجود دریایی هستند رها می کند، ولی در این قسمت بلافاصله این گمانه را رد می کند و از زبان دِیو شعار آنان که «نسترین ها هیچ وقت دست نیازمند را رها نمی کنند»، تمایز و تفاوت آنها را القاء می کند و نشان می دهد که آنان داوطلبانه به کشتی برگشته و مسئولیت تهیه و تقسیم غذا را بین حیوانات برعهده گرفته اند. کار مشکلی که علیرغم پر مشقت بودن آن کسی قدردان آن نیست و گویا در صورت عدم وجود نسترین ها هیچ تدبیری برای این موضوع اندیشه نشده بوده...!
بازهم عدم حضور نوح، و عدم تدبیر برای غذا آنان و عدم کوچکترین نشانهای از رحمت و عنایت الهی برای تدبیر و تقدیر این حیوانات؛ و اگر «نسترین ها» نبودند؟!...
۴ آذر ۱۴۰۳