12 آبان 1402 - چند دقیقه برای تفکر _ شبکه 4 - ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۲.mp3
19.96M
🔹 بازگشت به اسلام، بازگشت به گذشته نیست
(این نبرد اسلام و استکبار است نه سنت و مدرنیته)
نشست(تحلیل انقلاب در اسناد لانه جاسوسی آمریکا)- حوزه علمیه تهران-۱۳۹۵
🎙استاد حسن رحیم پور ازغدی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
عدالتخانه
🔴 صداوسیما؛ زبان ملت یا ارکان قدرت؟
🔹ارگان صداوسیما طی سال های اخیر مورد انتقاد بسیاری از نخبگان و مردم بوده؛ اگرچه این انتقادها یکسان نیستند؛ حزب اللهی منتقد است، اصلاح طلب منتقد این صداوسیماست، سکولار مخالف است و هر طیف فکری به فراخور فضای فکری و سیاسی خود منتقد مشی صداوسیماست. اخیراً هم یک فردی گفته که صداوسیما فقط مال حزب اللهی هاست چرا باید از اصلاح طلبان در برنامه گفتگومحور شبکه افق برای محکوم کردن اسرائیل استفاده شده؟
🔸به نظر این حقیر علت اصلی نارضایتی فراگیر از صداوسیما چند نکته است که مهم ترین نکته این است که صداوسیما خود را بلندگوی حاکمیت و ارکان قدرت می داند نه بلندگوی ملت؛ غالباً هم مغالطه ای این وسط صورت می گیرد که مگر نظام غیر از مردم است؟ نظام سیاسی هم متعلق به خود مردم و ملت است و صداوسیما باید بلندگوی حاکمیت باشد نه اقشار مختلف!
🔹این فرض که «صداوسیما باید صرفاً بلندگوی حاکمیت باشد» یکی از جدی ترین مسائلی است که تا حل نشود، اعتماد عمومی به این ارگان ملی باز نمی گردد. به نظرم خوب است هرچند وقت یکبار قوانین مرتبط با این ارگان بازخوانی شوند.
🔻به ماده 7 قانون خط و مشی و اصول برنامه های رسانه ملی(۶۱/۴/۱۷) نگاه کنید:
🔹«ماده 7: صدا و سیمای جمهوری اسلامی متعلق به تمامی ملت است و باید منعکسکننده زندگی و احوال تمامی اقوام و اقشار مختلف کشور باشد. بدیهی است که در این میان تکیه اصلی باید بر اکثریتهای اعتقادی (مسلمانان)، اقتصادی (مستضعفان) و سنی (کودکان و نوجوانان) باشد.»
🔸آیا حقیقتاً صداوسیما طی 3، 4 دهه اخیر، به این ماده عمل کرده است؟ سهم 14 میلیون کارگر ایرانی از صداوسیما چیست؟ سهم یک میلیون معلم ایرانی از صداوسیما چیست؟ سهم مستضفعان جامعه در صداوسیما چیست؟ سهم 30 درصد جمعیت زیر خط فقر از صداوسیما چیست؟ چند درصد برنامه های تولیدی اعم از فیلم ها، سریال ها، مستندها، اخبار و ... به مسائل اکثریت های جامعه مرتبط است؟ چنددرصد تریبونهای صداوسیما و برنامه های این ارگان در اختیار اقشار نوجوان و جوان قرار دارد؟! خاصه نوجوانان! در حال حاضر قریب 15 میلیون دانش آموز در کشور داریم؛ چنددرصد تولید محتوای صداوسیما مربوط به این قشر عظیم است؟
🔻حالا به ماده 15 این قانون بنگرید:
🔹«ماده 15: صدا و سیمای جمهوری اسلامی زبان گویای ملت و چشم و گوش حساس کشور است از این رو وظیفه دارد خواستها، نیازها و مشکلاتمردم را به اطلاع مسئولین برساند و مردم را در جریان کامل فعالیتها، برنامهها، پیشرفتها و مشکلات نهادهای قانونی کشور قرار دهد و در جهت برقراریتفاهم و ارتباط هر چه عمیقتر مسئولین و اقشار مختلف مردم تلاش نماید.»
🔸آیا حقیقتاً صداوسیمای موجود، زبان گویای ملت است؟ زبان گویای اقشار مستضعف و متوسط جامعه است؟ به سایر مواد این قانون متعالی توجه کنید:
🔹«ماده 16: صداوسیما با حضور دائمی خود در جامعه باید همواره منعکسکننده صدیق وقایع و رویدادهای مهم اجتماعی باشد و واقعیتها را بهاطلاع مردم برساند.
🔸ماده 17: صدا و سیما باید رویدادها، فعالیتها و مسائل سراسر کشور را با توجه به اولویتهای منطقهای به طور عادلانه در برنامه سراسری منعکسنماید.
🔹ماده 18: صدا و سیما موظف است آخرین اخبار و اطلاعات صحیح و مهم کشور و جهان را که مفید و مورد نظر اکثریت مردم باشد، به صورتیکوتاه و گویا منتشر نماید.»
🔸دلیل اینکه مردم به مدیران خود بی اعتماد شده اند و حرف مقامات و دستگاه ها را یا نمی پذیرند یا به سختی می پذیرند همین مسئله است. چون مردم می بینند صداوسیما و رسانه های حاکمیتی، زبان گویای آنها نیستند و مسائل و مشکلات واقعی آنها را منعکس نمی کنند بلکه در مقاطع گوناگون هم بی صداقتی و سانسور و بایکوت از آنان دیده اند و چنانچه فضای مجازی نبود، برخی مسائل را هیچوقت در صداوسیما نمی توانستند ببینند!
🔹این موج بیاعتمادی، یکهویی ایجاد نشده. سالها، ذرهذره جمع شده تا به اینجا رسیده و در بزنگاه خودش را نشان میدهد.
#داود_مدرسی_یان
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
انواع مانتو،پاالتو،بافت زمستونه 😍😍😍❌
خوش استایلی رو به خودتون هدیه بدین با لیدی شاپ😍
کانال ما معروفه به حراجستون😉🖐🏻
ارزانکده ✓✓✓
ارزان فروش =مشتری بیشتر
منتظر پستهای حراجستون باشید😎🖐🏻
https://chat.whatsapp.com/GFUPOIxMQjgL4XtrBF4FuP
عدالتخانه
انواع مانتو،پاالتو،بافت زمستونه 😍😍😍❌ خوش استایلی رو به خودتون هدیه بدین با لیدی شاپ😍 کانال ما معروف
کانال در واتساپ فعال است
متعلق به یکی از دوستان هستش
معتبر و تضمنی میباشد👍
26.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ ۱۴ دقیقه شنیدنی درباره ظهور یک دیکتاتوری پارلمانی!
▫️قالیباف به افکار عمومی توضیح دهد
▫️چه کسانی با فشار قالیباف از کار برکنار شدهاند؟
▫️آیا شورای نگهبان برای بررسی موضوع ورود میکند؟!
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
🔻یک ماه شد...بیش از ۱۰ هزار نفر در #غزه کشته شدند!
در مقابل چشمان ما یک مشت یهودی-صهیونیست افراطی دارند مسلمانان را به خاک و خون میکشند و ما...
آیا گمان می کنیم پیامبر ص روز قیامت ما مسلمانان را بازخواست نخواهد کرد؟
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔴 پدیدهای بهنام «همسرِ مسئول»
سالها پیش، زمانی که همسران مسئولان کلان، جلساتی میگرفتند و خبر آن منتشر میشد؛ گروهی از جریان انقلابی به شدت اعتراض میکرد که «مگر همسر مسئول بودن، جایگاه است که اینها با هم جلسه گرفتند و در خصوص مسائل کشور تصمیمات شخصی میگیرند؟!»
⬅️ یکی از مواردی که اوج این اعتراضات را رقم زد، زمان ریاستجمهوری حسن روحانی بود.
✅ حق، همان است که در در اعتراضات بیان میشد و واقعا همسر و فرزند و پدر و مادر و داماد و عروس و نوه و ... یک مسئول بودن، هیچ حق و جایگاه خاصی برای افراد ایجاد نمیکند.
❌ اما آنچه در دو سال گذشته دردآور است، سکوت همان جریان معترض سالیان قبل، نسبت به اقدامات خانم جمیله علمالهدی، همسر حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در حوزهی سیاسی است؛ اقداماتی که سطح و گسترهی آن حتی از سوی همسران مسئولان سابق بسیار کمنظیر است.
⭕️ خانم دکتر علمالهدی، در جدیدترین مداخلۀ سیاسی آن هم در سطح بینالملل، به همسر رئیسجمهور فرانسه نامهنگاری کرده است.
بماند که ایشان، آن زنک ضدحجاب و اسلام را که نقش جدی در انزوای محجبههای فرانسه داشته و دارد، «فداکار و مهربان» خطاب نموده؛
⛔️ درد آن است که انتهای نامه، مزین شده به عنوان «همسر رئیسجمهور»‼️
1⃣ آیا در قانون اساسی یا سایر قوانین، چنین جایگاهی دیده شده؟!
2⃣ آیا وزارت خارجه، چنین نقشی در دیپلماسی تعریف کرده؟!
3⃣ متن این نامه که اشتباهات آن دست به دست میشود، با کدام مشاور امور خارجه هماهنگ شده؟!
💠 خانم دکتر علمالهدی
لطفاً رویهی غلط همسران مسئولان غربگرا را در پیش نگیرید.
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
اگر کسی از #عزت کوتاه آمد ضربه بدتری میخورد. عزت برای خدا و رسولالله و مومنین است.
ما هم موافق کار هیجانی و بدون حساب-کتاب نیستیم اما به نام منطق و حساب و کتاب، نباید تصمیمات محافظهکارانه گرفت!
درباره انتقام خون حاج قاسم فرمان ولی فقیه به نام مصلحتسنجی مسئولین اطاعت و اجرا نشد و مسئولین به نظر خودشان عمل کردند.
امروز صهیونیستها در غزه دریای خون بپا کردند و ما هم اسممان را گذاشتهایم مسلمان!
البته دلیل اصلی عدم اقدام قاطع و بازدارنده به ضعفهای داخلی ما بر میگردد. ضعفهایی مثل بحران اقتصادی و شکاف اجتماعی که ترمز انقلابیگری در امور خارجی شدهاند.
چرا تعارف کنیم. اگر قوی بودیم بدون ترس دخالت میکردیم. اما آیا الان نمیشود هیچ کاری کرد؟ آیا تهدیدهایمان صرفاً شعار و تکبیر و بیانیه است؟
بله جمهوری اسلامی پرچمدار مسئله فلسطین در جهان بود و هست و خواهد بود انشاءالله؛ ولی در شرایط فعلی که غزه در حال اشغال و قتل عام است، چرا ابتکاری و اقدام بازدارندهای را نمیبینیم؟
آیا مثل ماجرای انتقام خون حاج قاسم، باز رهبری نظراتی دارند و دیگران نظراتی دیگر؟
مسئولین دولتی، سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی طی یک ماه اخیر از هیچ تلاش دیپلماسی دریغ نکردهاند که جلوی قتل عام مردم غزه را بگیرند، اما میدان جنگ نشان داد که کار، سیاسی نیست و ابتکار دیگری میخواهد.
مثل روزهای اول، باز هم میگویم که به تدبیر رهبر انقلاب در این مسئله ایمان دارم اما امیدوارم مسئولین مربوطه، در انجام عمل کوتاهی نکنند و به وظیفهشان عمل کنند!
📝#داود_مدرسی_یان
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
چه باید کرد؟!
فشار دیپلماتیک و گفتمان و انزوا بین المللی یک بعد ماجرا فلسطین است که حتما باید رعایت بشود!
اما وقتی میبینیم که در جوامع جهانی صاحب اثر نیست و به این حرکات وقعی گذاشته نمیشود حتی در جهان عرب، پس نباید تمامی راهکار مان را منحصر در فشار دیپلماتیک خلاصه کنیم!
این سری افعال سیاسی در هفته اول جنگ باید کارآمدی اش را نشان میداد، اما اکنون که 32 روز از جنگ 7 اکتبر میگذرد، اسرائیل نشان داد تنها چیزی که میتواند آن را مهار کند یک قدرت سخت و سفت است و الا با چهارتا یقه سفید و ابراز تاسف سیاسی مسئله فلسطین حل نمیشود.
نتانیاهو و فرماندهان اسرائیلی برای چندمین بار تاکید کردند که فقط تا نابودی کامل حماس یا از بین بردن غزه جنگ را تمام خواهند کرد و با حمایت های صریح جامعه بین المللی از این رژیم دیگر هیچ توجیهی برای مان باقی نمانده است.
باور کنید محافظه کار بودن فقط جسارت دشمن را بیشتر خواهد کرد و بر گستاخی اش خواهد افزود، با کسی که فقط زبان زور و قدرت را میفهمد باید با همان زبان با آن سخن گفت، مطمئن باشید رژیم صهیونسیتی تا نابودی کامل حماس و غره دست از جنگ نخواهد کشید مگر اینکه یک ضربه شصت محکم دریافت کند!
📝#علی_آذر
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
خانم علم الهدی❗️ "استاد علم الهدی" کوچکتر از "همسر رئیس جمهور" نیست!
بنظرم توجه #خانم_علم_الهدی به دو نکته ضروری است:
1⃣ "موقعیت زن" در تفکر اسلامی با عناوین اضافی و "اعتباری" و "موقت" (مثل بانوی اول و دوم یا همسر رئیس جمهور) ، تعریف نمی شود.
"ارزشهای ذاتی" او، "مقام" و "موقعیت" به او می دهد.
مثلا درباره خود ایشان، "استاد علم الهدی"، کم ارزش تر از "همسر رئیس جمهور" نیست.
یک زن صاحب نظر در حوزه تعلیم و تربیت و استاد یک دانشگاه معتبر، مستقلا یا با جمع همکاران میتواند اثر گذاری سیاسی اجتماعی داشته و حتی به زنان موثر جهان -نه الزاماً زنانی که ذیل عناوین اعتباری، چند صباحی موقعیتی یافته اند- درباره مسائل مهم نامه بزند.
بروز و #ظهور_عظمای "زنان شاخص اسلام" مثل فاطمه زهرا(س) و زینب کبری(س) نیز نه در "ذیل حکومت پدر یا همسر" ؛ بلکه با #ارزشهای_ذاتی خود و "حین مظلومیت و محرومیت" همسر و برادر بوده است.
2⃣ "ریاست جمهوری" و "رهبری" و... نیز در تفکر انقلاب اسلامی، "جلب موقعیت" برای نزدیکان نمی کند.
"اولین تبعیض" از "موقعیت اجتماعی طفیلی" شروع می شود. "متعلقه بودن" و "آقازادگی" و... هرگز نباید جلب موقعیت اجتماعی کند.
وقتی به امیرالمومنین(ع) درباره پست دادن به ابن عباس ها گله شد که پس آن شیخ(خلیفه سوم) را چرا کشتیم؟! (چون یکی از اتهاماتش خویشاوند سالاری بود) امام فرمود:
"فهل وليت حسنا أو حسينا أو أحدا من ولد جعفر أخي أو عقيلا أو واحدا من ولده؟! آیا به حسن یا حسین یا کسی از اولاد جعفر برادرم [یکی از آنها دامادش بود] یا عقیل و فرزندانش تولیتی دادم؟!" (شرح ابن ابی الحدید ج۱۵ص۹۸و۹۹)
• یکی از صدها و هزاران زنی که می تواند تمثال زن تراز انقلاب اسلامی با نقش های اجتماعی سیاسی موثر باشد، خانم علم الهدی است؛ که در حوزه هایی حتی پیش از شوهرشان شناخته شده بودند.
ولی با عناوین "همسر رئیس جمهور" یا "بانوی اول" و دوم کردن، هم "موقعیت زن در اسلام" آسیب می بیند و هم "موقعیت ریاست جمهوری در انقلاب اسلامی"!
📝 محسن قنبریان ۱۶آبان۱۴۰۲
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
رای لیستی در سال ۱۴۰۲ هیچ موضوعیتی ندارد. فلسفه رای لیستی، عدم امکان شناخت مستقیم افراد در گذشته و اعتماد ناگزیر به تهیهکنندگان لیست بود. یکی از برکات فضای مجازی، فراهم شدن امکان شناخت افراد است. مواضع و عملکرد افراد در مسائل گوناگون کاملا در دسترس و تکلیف رای دهنده، تحقیق است.
مجلس، عرصه سیاست است و عرصه سیاست، جای افراد ناشناخته نیست.
افراد یا عملکرد دارند، یا مواضع. کسی که در بزنگاههای مهم سیاسی سکوت اختیار کرده و به وظیفه سیاسی خود عمل نکرده است، حداقل شرایط لازم برای ورود به مجلس را ندارد.
انتخابات، محل انتخاب میان مواضع و جهتگیریهاست. آنکه سکوت اختیار کرده، اساسا از دایره انتخاب خارج است.
سید یاسر جبرائیلی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مردم بچه هاشون رو برای اسلام دادن؛ نه برا اینکه امثال تو بیای سرکار!
● استاد رحیمپور ازغدی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
برادر شهید عجمیان: دو نفری که اعدام شدند جرم شان محاربه بود؛ ربطی به قتل برادرم نداشت.
سیدحسین عجمیان برادر شهید عجمیان:
🔹مساله این است فردی که با لگد به برادرم ضربه زده و دست چپ برادر مرا شکسته، یک (ضربه) چاقو هم به پهلوی برادرم زده است، در ادامه چند سانت آن را به جگر برادرم فرو کرده و با این ضربه باعث مرگ برادر من شده، اعدام نشده است. چرا؟ در واقع این آقا برادر من را به قتل رسانده است. اما چون پولدار و دکتر است، روابط زیادی دارد و.... کسی با او برخوردی نکرده است.
🔹برخی افراد و جریانات با نفوذ از مقام خود سوءاستفاده کرده و مسیر پرونده را تغییر دادند. در صورتی که این افراد و جریانات اگر به فکر نظام و کشور بودند، باید زور خود را میزدند تا یک نفر از معترضان هم آزاد نشود. در صورتی که برعکس عمل کردهاند.
🔹ما از دستگاه قضایی میخواهیم تا مطابق قانون برخوردهای لازم را صورت دهند. ما نمیخواهیم رفتار غیرقانونی صورت بگیرد؛ فقط میخواهیم این فرد و همسرش مطابق قانون اعدام شوند.
🔹در این پرونده دو نفر آدم بیخانواده را اعدام کردند اما فرد اصل کاری را که دکتر بود، اعدام نکردند...
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🌀ولایتی یک شخص نیست
یک خطِ است، یک تفکر است، نماد تفکر حاکم بر بسیاری از بخشهاست،
ولایتی یعنی حدادعادل،
حدادعادل یعنی رهبر و بزرگ و تصمیمگیرِ جریان انقلابی،
قاليباف یعنی همفکر و نمایندهٔ حدادعادل در حاکمیت...
امثال ولایتی با حمایت همین انقلابیها ولایتی شدهاند
چند دهه اجازه ندادند امثال ولایتی نقد شوند، مورد مؤاخذه قرار بگیرند، پاسخگو باشند
به بهانهٔ اینکه ریش دارد، اصولگراست، صالح مقبول است، وحدتشکنی نکنید، منصوب رهبری است و...
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
37.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ سوال صریح از علی اکبر ولایتی
۱.در ۷۸سالگی چندتا شغل دارید؟
۲.چطور با این همه شغل و کار، فرصت کردید ۱۵۰کتاب بنویسید؟
۳.چرا یکباره از طرفدار سرسخت برجام به منتقد آتشین آن تبدیل شدید؟
۴.چرا سال۹۲ زیر قول تان زدید و با قالیباف و حداد به ائتلاف نرسیدید؟
۵.آیا احمد پورنجاتی درست گفت که سال۹۲ تا آخر در انتخابات ماندید تا روحانی رای بیاورد؟
۶.سال۹۲ گفتید رهبرانقلاب از مذاکرات آلماتی ناراضی است درحالیکه ایشان زیر نامه شما درباره آن مذاکرات نظر دیگری نوشته بودند. حاضرید متن پاراف ایشان را منتشر کنید؟
۷.بعد از مرگ هاشمی رفسنجانی، با چه استدلالی گفتید که او از امیرکبیر هم بالاتر بود؟
۸.سالها جزو تصمیم گیران جریان اصولگرا و لیست ببندهای انتخاباتی آنها بودید. شفاف بگویید کدام افراد با نظر شما وارد مجلس شدند؟
۹. چطور وقتی منزلتان در یکی از اشرافی ترین نقاط تهران است، روی تان شد بگویید مردم ما باید از یمنی ها مقاومت را یاد بگیرند و دورشان لنگ ببندند؟
۱۰. مجموع درآمدتان از این همه شغلی که دارید چقدر است؟
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
اگر عدالت فراموش شود، انقلاب ما شکست میخورد!
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
➖داری وراجی میکنی
به نام نماز جمعه
به نام دین
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
چگونگی باز یابی اعتماد عمومی!
مهم ترین رکن برای ادامه حیات یک حاکمیت این است که حکومت بتواند جامعه پذیری سیاسی خود را به نسل های بعد انتقال بدهد و مفاهیم، ارزش و هنجار هایی که وجودش بر آن مبتنی است را باید بتواند نهادینه بکند و الا هر حکومتی باشد سرانجام اضمحلال و نابود خواهد شد.
شرط اصلی و اساسی برای اینکه جامعه این ارزش ها را قبول بکند و فرهنگ عمومی اش را منطبق با ارزش های حاکیمت تنظیم بکند، وجود اعتماد به حکمران و دستگاه حاکمه است.
در حال حاضر به دلایل بسیار زیادی این اعتماد مردم به حاکمیت از بین رفته یا بشدت ضعیف شده است که دلایل زیادی برای آن وجود دارد، میتوان به فشار اقتصادی، تورم سرسام آور، صدا و سیما فشل، تصمیمات نابجا مسئولین، عدم حضور مردم در قدرت، و شاید مهم ترین دلیل آن را میتوان رد صلاحیت های گسترده در انتخابات از جمله دلایل اصلی بی اعتماد مردم به حکومت دانست!
مهم ترین و بهترین زمان برای بازگرداندن این اعتماد عمومی به حاکمیت موسم انتخابات است که نظام میتواند با تایید صلاحیت های بیشتری امید و اعتماد را به جامعه تزریق بکند و برای مردم در حکومت حقی قائل بشود و این نگاه تک قطبی را بشکند.
اما متاسفانه عده قلیلی که مرجع تصمیم گیری برای کل جامعه هستند بدون نگاه به سلایق مختلف با یک ایستا و نگاه واحدی بسیاری از گزینه های مردم را ردصلاحیت میکنند که این باعث دور شدن هر چه بیشتر مردم از قدرت میشود، این تنگ نظری به حدی زیاد شده که مرکز را از دایره بیرون انداخته اند و اگر به همین روال پیش برویم در سال های آتی جز مشتی پیرپاتال دیگر کسی حامی انقلاب نخواهد ماند، به عنوان مثال مسعود پزشکیان وقتی در شهر تبریز با رای بالغ بر ۱۰۰ هزار نفر، اول میشود این نشان میدهد که وی نماینده مورد اعتماد و مقبول مردم است پس وقتی مردم برای خودشان یک تصمیمی میگیرند بلاشک خیر خودشان را در آن تصمیم میبینند پس چرا باید با حق و حقیقت را همیشه از زاویه ذهنی خودمان بنگریم؟ (گرچه نگارنده این مطلب بشدت منتقد پزشکیان است)
اما سخن آخر؛
باید هرچه سریع تر این شکاف بین حکومت و مردم پر بشود و الا این عدم اعتماد به حاکمیت هرچه بیشتر جلو برود خطر بسیار زیادی برای انقلاب دارد، و چه حکومت های زیادی به همین علت سرنگون شده اند که نمونه نزدیک به زمان ما میتوان از حکومت پهلوی نام برد که بین مردم و دولت جز بی اعتمادی چیز دیگری وجود نداشت و مردم تمامی اقدامات پهلوی را با چشم منفی نگاه میکردند و تمامی افعال شان را سیاه و در راستا استعمار قلمداد مینمودند!
پس باید هرچه سریع تر با راهکار هایی من جمله تایید صلاحیت افراد محبوب مردم، سلایق مختلف در صدا و سیما ملی، پذیرفتن نقطه نظرات درست مقابل و تصحیح برخی از سیاست های غیر معقول من جمله ایجاد ساز و کار های شفافیت این اعتماد عمومی را بازخوانی بکنیم!
📝#علی_آذر
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
عدالتخانه
چگونگی باز یابی اعتماد عمومی! مهم ترین رکن برای ادامه حیات یک حاکمیت این است که حکومت بتواند جامعه
دوستان عزیز انقلابی و عدالتخواه تمنی میکنم حتما این یادداشت را مطالعه کنید و نظرات تون رو واسه مون بفرستید❤️
May 11
عدالتخانه
چگونگی باز یابی اعتماد عمومی! مهم ترین رکن برای ادامه حیات یک حاکمیت این است که حکومت بتواند جامعه
#بازخورد_پیام
۱_ تایید صلاحیت محبوبین مردم در هر شرایطی و با هر اوصافی، خلاف قانون اساسی و فقه اسلامی است. ما می توانیم با کوتاه آمدن از مواضع اولیه و اصیل انقلاب که در حکم خشکاندن ریشه های درخت حاکمیت اسلامی اند به این امر گردن نهیم.
۲_ نتیجه امر فوق که به بهانه اقناع و ارضای اقشار مختلف عمومی صورت می گیرد چیزی جز یک حاکمیت درون تهیِ فاقد معنا نخواهد بود که با هر باد ناپایداری امکان سقوط آن فراهم است.
۳_ و اما در متن از «بازیابی اعتماد عمومی» گفته بودید.
آیا این بازیابی را به معنای راهیابی به قدرت الیگارشی ها تفسیر کرده اید؟
آنچه مرحوم امام (ره) را محبوب قلوب پا برهنگان کرد عمل به تکلیف الهی بدون توجه به اَخم و تَخمِ دیگران بود.
اگر بنای اعتماد سازی را در کوتاه آمدن از اصول اساسی انقلاب معنا کنیم آیا دیگر حیثیتی از ماهیت انقلاب باقی می ماند که قابلیت ارائه و دفاع داشته باشد؟
۴_ در متن از کلمه «افراد محبوب» استفاده کرده بودید؟ سوال اینجاست که محبوب ها چگونه محبوب می شوند؟ اصلا فرآیند محبوب سازی از یک فرد چگونه است؟ آیا تخصص و تعهد، عناصر برجستگی اشخاص هستند یا عوامل پشت پرده از یک فرد، بت سازی می کنند؟
یکی از مشکلات از ابتدای انقلاب اسلامی تا به کنون، عدم چهره سازی از افراد جوانِ مومنِ متعهدِ متخصص در زمینه های کلان مدیریتی و اجرایی در بطن رسانه های صوتی و تصویری صدا و سیما است.
همین امر باعث دور ماندن این جنس از افراد از دایره حکم رانی و انظار عمومی می شود که با استفاده از ظرفیت های رسانه های انقلابی می توان چنین چهره های ناآشنایی را به جامعه معرفی و پیشنهاد کرد تا جایگزینی برای برخی از افراد به ظاهر محبوب اما قدرت طلب شوند.
هدایت شده از کوخنشینان/علی منتظر
«خطای راهبردیِ این روزها»
دم انتخابات صحبت از کاهش مشارکت نقل محافل شده و اصلاحطلب جماعت هم بهانهپیدا کردند تا سر تا پای مملکت رو لجنمال کنند.
دیدم برخی دوستان نهضتی هم با تکرار حرف برخی رجّالهها و رسانههای مغرض عدم تایید صلاحیت برخی عناصر رو بهانهای برای توپیدن گرز خلوتی انتخابات بر سر شورای نگهبان کنند ولی اشتباه نکنیم و مساله رو به رد صلاحیت تقلیل ندهیم؛ این هم از سنخ شانه خالی کردن از مسئولیت خودمان و دیگران را مقصر جلوه دادن است.
ما در همه فعالیتهای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و رسانهای و حتی کارهای شبه مردمی "مردم" رو عملا حذف کردیم.
امروز انسان نهضتی و حلقه میانی ما وقتی صحبت از کار با مردم میکنیم، از فرق سر تا شست پا علامت سوال میشه و اصلا نمیدونه کار مردمی به چه معناست، دم انتخابات با تکرار حرف محافل بیمار سیاسی مجددا از زیر بار تکلیف رجوع به مردم شونه خالی میکنه و انگشت اشاره به سمت شورای نگهبان میگیره در حالی که این خطای اساسی راهبردی و راهکاری ماست اگر دم انتخابات هم به خسران عظیم کنار گذاشتن مردم پی نبریم.
@kookh_neshinan
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 جهاد اسلامی گفته که از اجلاس ریاض چیزی به نفع فلسطین در نیامده و کشورهای اسلامی بنا ندارند کاری کنند!
🔹واقعیت قضیه هم همین است. بیانیه پایانی اجلاس هم اطلاعیه خنثی و بیمحتوا بوده. به نظر میرسد جمهوری اسلامی ایران باید اجلاسی ضد صهیونیسم تشکیل دهد متشکل از دولتهایی که در عرصه عمل، جرات مبارزه با اسرائیل را دارند از آمریکای لاتین گرفته تا آسیا. با ریاض، دوبی، امّان، قاهره، ابوظبی و آنکارا نمیتوان کاری کرد. میشود به آنها فشار بیشتری آورد و با ادبیات صریحتری با آنان صحبت کرد ولی اینها اخته شدهاند!
🔸حضرت امیرالمومنین چقدر دقیق در وصف این "أشباه الرّجال و لا رجال" فرموده:
اِنَّكُمْ وَاللّهِ لَكَثيرٌ فِي الْبَاحَاتِ قَلِيلٌ تَحْتَ الرَّايَاتِ..
به خدا قسم جمعيّت شما در مجالس بزم زياد است، اما در زیر پرچمهاى ميدانِ نبرد اندک!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3