💠صد سخن گهربار از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به گزینش شهید مطهری
🔸شهید مطهری ره در یکی ازجلسات سخنرانی خود به گله و شکایت از نا آشنایی مسلمانان با احادیث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می پردازند. و جریان انتخاب صد حدیث از احادیث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به سفارش نویسنده کتاب حکمت ادیان رو بیان می کنند. که چقدر باعث تعجب نویسنده سرشناس ایرانی میشه . این مطلب رو شهید مطهری به عنوان مشت نمونه خروار میگه. بد نیست ما هم حداقل همون صد تا روایت منتخب شهید مطهری رو یکبار بخونیم:
✅شکوائیه شهید مطهری رحمه الله از نا آشنائی مسلمانان با منابع غنی اسلامی همراه با متن یکصد سخن از پیامبر اکرم (ص)
🔹http://ahlolbait.com/article/1699
@ejtehadjame
💢 ابعاد جدیدی از حکم قاضی، برای سارق بادام هندی
🔹 در پی انتشار رأی قاضی دادگاهی در مورد شخصی که سه بسته بادام هندی دزدیده است، ابعاد جدیدی از این حکم مشخص شد.
⭕️ با پیگیری ها خبرنگار خبرگزاری رسا، مشخص شده است که رأی این شخص دارای ابعادی بوده که به آن کمتر توجه شده است.
✅ ابعاد این حکم به این شرح است:
1️⃣ متأسفانه رای به نحوی انشاء شده است که سارق را یک بچه فقیر گرسنه به ذهن متبادر می کند. هرچند از لحاظ قانونی وحتی تناسب حکم با موضوع مشکلی ندارد.
2️⃣ متهم سابقه اعتیاد و سرقت منزل داشته که محکوم به حبس و شلاق شده و چون رضایت شاکی را جلب کرده مجازات وی تعلیق گردیده است.
3️⃣ همچنین نامبرده سابقه مال خری نیز در سابقه خود داشته است.
4️⃣ در جریان همین پرونده نیز نامبرده متهم به سرقت طلا و غیره نیز بوده که به خاطر عدم کفایت دلایل منجر به صدور قرار منع تعقیب شده است.
5️⃣ طبق این مستندها باید گفت که نباید رسانه ها بدون توجه به ابعاد واقعی این حکم فقط ظاهر حکم را ببینند و توجهی به گذشته مجرم نکنند.
#سارق_بادام_هندی
#دستگاه_قضا
🆔 @ejtehadjame
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اگر باور داریم فرمان ولی فقیه مانند فرمان معصوم (علیه السلام) #واجب است، وظیفه ما گوش دادن به سخن اوست؛ ولو در هزار مورد، یک مورد هم اشتباه کند!
🔹 اگر سربازان به سخن #فرمانده گوش نکنند، کِی پیروز خواهند شد؟!
💬 مرحوم علامه مصباح یزدی
#واکسن_هراسی
#ولی_فقیه
🆔 @ejtehadjame
💠 همزمان با خجسته سالروز ولادت نبی اکرم (صلیالله علیه وآله) و حضرت امام صادق (علیهالسلام) نسخه سوم نرمافزار الهادی منتشر شد!
🔺 شامل زندگینامه، مقالات، اشعار، عکسنوشتهها و هزاران گفتار تربیتی با قابلیت جستجو و موضوعبندی شده
♻️ تغییرات نسخه3 نسبت به نسخه2.7.1:
🔸 اضافه شدن تعداد ۳۸۰ عدد کلیپ به بخش کلیپ های تصویری
🔹 اضافه شدن تعداد ۱۸۵ عدد کلیپ به قسمت کلیپهای صوتی
🔸 درج ۸۳ عدد عکس نوشته جدید در قسمت عکس نوشتهها
🔹درج تصاویر شخصی جدید
🔸 اصلاح برخی از ایرادات گزارش شده
📥 دریافت از کافه بازار:
https://cafebazaar.ir/app/alhadi.bonyadhad.ir
📥 دانلود مستقیم:
yun.ir/251w28
📥 دانلود نسخه سبک ویژه اندروید4 و پائین تر:
yun.ir/ide6y4
3.0.0 (اندروید نسخه4).apk
9.91M
نسخه 3.0.0 نرمافزار الهادی
(سبک ویژه اندروید ۴ و پائینتر)
3.0.0.apk
15.03M
📥 نسخه 3.0.0 نرمافزار الهادی
(اندروید ۵ به بالا)
در یک ملاقات که ایام روضههای فاطمیه(س) در بیت رهبری بود، ایشان نکتهای را به بنده فرمودند و گفتند که به مداحان دیگر هم بگویید. وقتی من محضر ایشان مداحی کردم، در آخر خواندنم به مستمعین گفتم دستها را بالا بیاورید و بگویید یا زهرا(س).
بعد وقتی من خدمت ایشان برای عرض ارادت رسیدم، فرمودند: اینکه شما گفتید دستها را بالا بیاورید و بگویید یا زهرا(س)، ما هیچ کجا نداریم که برای غیر از خدا دست بالا بیاورید؛ نه در منابع اهل سنت و نه در منابع شیعه. شما خودتان رعایت کنید و به دیگر مداحان هم بگویید که فقط برای یا الله گفتن از مردم بخواهند که دستشان را بالا بیاورند. فکر می کنم دقت و ظرافت ایشان بر روی این نکته به دلیل این بود که توجه داشته باشیم، اینهایی که ما را مشرک میدانند و ایراد میگیرند که اینها دستشان را برای گفتن یا حسین(ع) و یا زهرا(س) بالا می آورند و ایشان را خدای خود میدانند، سوء استفاده نکنند و شائبه بدعتگذاری و شرک ایجاد نشود.
(نقل از مداح اهلبیت علیهم السلام،حاج عباس حیدرزاده)
@ejtehadjame
💢 علامه حسن زاده الگویی بی نظیر برای طلاب جوان
✅ آیت الله استادی:
🔹 علامه حسن زاده سیزده سال در تهران شاگرد علماء برجسته بودند، سپس با مهاجرت به قم سال ها شاگرد علامه طباطبایی بودند و خود را بی نیاز از تحصیل و استاد نمی دیدند، برخی طلاب و فضلای حوزه خیلی زود خود را از استاد و تحصیل بی نیاز می دانند، در حالی که این اشتباه است و علامه حسن زاده برای طلاب جوان الگویی بی نظیر است.
🔹 همه ما باید قدردان علمای بزرگ دینی باشیم و نباید کسی در سایه نقد، نسبت به ساحت علما جسارت و بی ادبی کند، وظیفه همگان احترام و دفاع از مقام مرجعیت و علماء اسلام است.
#علامه_حسن_زاده_آملی
🆔 @ejtehadjame
نظر مقام معظم رهبری درباره عدالتخواهی
«شما میگوئید که ما شعار عدالت میدهیم؛ دانشجو را میگیرند، اما آن کسی را که به عدالت صدمه زده، نمیگیرند. قوهی قضائیه چنین، یا دستگاه مسئول چنان. خوب، اینجا شما باید زرنگی کنید؛ یک لحظه از درخواست و مطالبهی عدالت کوتاهی نکنید؛ این شأن شماست. جوان و دانشجو و مؤمن شأنش همین است که عدالت را بخواهد. پشتوانهی این فکر هم با همهی وجود، خودم هستم و امروز بحمداللَّه نظام هست. البته تخلفاتی هم ممکن است انجام بگیرد؛ شما زرنگیتان این باشد: گفتمان عدالت خواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداقسازی نکنید. وقتی شما روی یک مصداق تکیه میکنید، اولاً احتمال دارد اشتباه کرده باشید؛ من میبینم دیگر. من مواردی را مشاهده میکنم - نه در دانشگاه، در گروههای اجتماعی گوناگون - که روی یک مصداق خاصی تکیه میکنند؛ یا بهعنوان فساد، یا به عنوان کجروی سیاسی، یا بهعنوان خط و خطوط غلط. بنده مثلاً اتفاقاً از جریان اطلاع دارم و میبینم اینجوری نیست و آن کسی که این حرف را زده، از قضیه اطلاع نداشته است. بنابراین وقتی شما روی شخص و مصداق تکیه میکنید، هم احتمال اشتباه هست، هم وسیلهای به دست میدهید برای اینکه آن زرنگ قانوندانِ قانون شکن - که من گفتهام قانوندانهای قانون شکن خطرناکند - بتواند علیه شما استفاده کند. شما از دادستان چه گلهای میتوانید بکنید؟ اگر یک نفری بهعنوان مفتری یک شخصی را معرفی کند و بگوید آقا او این افتراء را به من زده. خوب، شأن آن قاضی این نیست که برود دنبال ماهیت قضیه. اگر این افتراء گفته شده باشد، زده شده باشد، مادهی قانونی آن قاضی را ملزم به انجام یک کاری میکند؛ لذا نمیتوانیم از او گله کنیم. شما زرنگی کنید، شما اسم نیاورید، شما روی مصداق تکیه نکنید؛ شما پرچم را بلند کنید. وقتی پرچم را بلند کردید، آن کسی که مجری است، آن کسی که در محیط اجراء میخواهد کار انجام دهد، همه حساب کار خودشان را میکنند. آن کسی هم که فریاد مربوط به محتوای این پرچم را بلند کرده، احساس دلگرمی میکند و کار پیش خواهد رفت. بنابراین به نظر من مشکلی در کار شما نیست؛ شما جوانهای مؤمنی هستید که انتظار هم از شما همین است. هر شعار خوبی که داده میشود، بعد از اتکال به خدای بزرگ که همهی دلها و زبانها و ارادهها دست اوست، تکیه به شما جوانهاست، امید به شما جوانهاست؛ این را بدانید. بالاخره همشهری شما که از او شعر هم خواندید، میگوید:
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافری است رنجیدن»
بیانات در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاههای شیراز - ۱۳۸۷/۰۲/۱۴
🔴یکبام و دو هوا در دفاع از ذخایر حوزه
🖊احمدحسین شریفی
🔷چندروزی است که یکی از نویسندگان جوان و دغدغهمند (دکتر مهدی جمشیدی)، در نقد یکی از موضعگیریهای سیاسی آیتالله العظمی صافی گلپایگانی (حفظه الله) نکتهای مختصر در کانال ایتایی خودش منتشر کرده است. اما بلافاصله پس از انتشار آن مطلب کوتاه ایتایی، شاهد به جوش آمدن غیرت اسلامی بسیاری از گروههای سیاسی و علمی حوزوی هستیم. آنان به حق در دفاع از شأن مرجعیت و لزوم حفظ حرمت مرجعیت سخن میگویند و مینویسند. خداوند از همه آنان این غیرت دینی را قبول کند.
جالب است که پیش از همه جریانهای سیاسی و علمی حوزوی و حتی پیش از نهادهای رسمی حوزوی، «جریان سیاسی غربگرا» در کشور ما، که در عمل هیچ اعتنایی به توصیههای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی مراجع بزرگوار، از جمله حضرت آیتالله العظمی صافی گلپایگانی، نداشتهاند، به حمایت همهجانبه از این مرجع بزرگوار قیام کردهاند و خواستار «برخورد سخت» با آن نویسنده جوان هستند. البته امیدوارم که این حمایتها و غیرتها فقط به دفاع از یک موضعگیری سیاسی (که به زعم و خیال باطل آنها در راستای موضعگیریهای سیاسیشان بوده است) منحصر نشود. بلکه جرأت و شجاعت حمایت از همه دیدگاههای این مرجع عالیقدر و عظیم الشأن از جمله دیدگاههای ایشان درباره حجاب و موسیقی و ربا و فعالیتهای اجتماعی زنان و حقوق اسلامی و ... را نیز داشته باشند. یعنی فی المثل اگر کسی در نقد دیدگاه این عالم عظیمالشأن در باب حجاب یا موسیقی هم سخنی گفت، نه تنها با همین شدّت و حدّت علیه او موضعگیری کنند! بلکه دست کم خودشان در گفتار و نوشتار و رفتار به دیدگاههای فرهنگی و اقتصادی این مرجع بزرگوار پایبند باشند؛ تا این حمایت آنها شائبه سوء استفاده سیاسی از این مرجع بزرگوار را نداشته باشد.
🔶در عین حال، به عنوان یک طلبه ناچیز، گلایهای از بزرگان حوزوی هم دارم و آن اینکه حتماً به خوبی میدانید که از روز رحلت #علامه_حسنزاده آملی تاکنون به صورتی بیوقفه، سیل تهمتها و افتراها و لعنها و ناسزاها از سوی عدهای از مخالفان ولایت و همچنین عدهای از روحانیان مخالف فلسفه و عرفان به سوی آن علامه ذوفنون و افتخار علمی حوزههای علمیه و جهان تشیع روانه شده است! (تهمتها و ناسزاهایی که یک میلیونیوم آنها در نوشته این نویسنده جوان در نقد آیتالله صافی گلپایگانی وجود ندارد). عدهای از سکولارهای عمامه به سر و بعضاً خارجنشین، علامه حسنزاده را به جرم دفاع از حریم ولایت و حمایت از رهبر معظم انقلاب اسلامی، به باد تهمت و ناسزا و فحاشی گرفتهاند. و عدهای از مخالفان حوزوی فلسفه و عرفان هم، از هیچگونه حرمتشکنی و هتاکی و ناسزایی علیه آن مرد بزرگ دریغ نورزیدهاند. شخصیتی که رهبر فرزانه انقلاب او را «عالمی ربانی» و «سالکی توحیدی» و «از چهرههای نادر و فاخری» معرفی کردند که «نمونههای معدودی از آنان در هر دورهای چشم و دل آشنایان را مینوازد». اما دریغ از یک موضعگیری رسمی از سوی نهادهای حوزوی یا حتی عالمان بزرگ حوزوی در محکومیت این رفتارها!
از خدای بزرگ میخواهم به همه توفیق «شناخت حق»، «عمل به حق» و «نشر و گسترش حق» را عنایت بفرماید.
#حوزه_انقلابی
#حوزه_سکولار
@ejtehadjame
🌹
838f1236-8a55-4b40-92de-98f37a2d5475.mhtml
362K
حجیت عمومی روایات شیعه - ویکی فقه
🔴دکتر مهدی جمشیدی و یک خدمت ناخواسته!
🖊احمدحسین شریفی
🔶این روزها فضای عمومی برخی از حوزههای علمیه به تبع فضاسازی رسانهای برخی از جریانهای سیاسی نام و نشاندار، درگیر نقدی است که جناب دکتر جمشیدی نسبت به سخنان آیتالله صافی گلپایگانی(حفظه الله) درباره روابط خارجی کشور داشتند.
🔶با اینکه جناب دکتر جمشیدی خود، نسبت به تندی و احیاناً ناصوابی برخی از تعابیری که در نقدشان به کار گرفته بودند، متفطن شدند و رسماً هم عذرخواهی کردند، اما گویا برخی از افراد و جریانهای سنتی که ظاهراً در این مسأله با مخالفان نام و نشاندار روحانیت و مرجعیت، اشتراک منافع پیدا کردهاند! بنای رها کردن این موضوع را ندارند و به نظر میرسد حتی اعدام و به چوبه دار کشاندن این منتقد جوان نیز آنها را راضی نخواهد کرد!
🔶نکته عبرتآموز ماجرا، و خدمت ناخواستهای که نقد دکتر جمشیدی در پی داشت، این است که میتوان با مطالعه این فضا و دقت در حساسیتهای ابراز شده، فهم واقعبینانهای از عالَم ذهنی پارهای از روحانیان و نیروهای فعال در حوزههای علمیه و حساسیتهای دینی و فرهنگی آنان به دست آورد.
🔶آگاهان به خوبی میدانند که در دهههای اخیر بزرگترین مقدسات اسلامی مورد اهانت و تمسخر قرار گرفته است اما هرگز شاهد این حجم از حساسیت نبودهایم! چند دهه است که بیشترین هجمهها علیه توحید و قرآن در فضای علمی و فرهنگی و رسانهای کشور در جریان است، اما از سوی بسیاری از مدعیان مرزبانی از آموزههای دین، هیچ توجهی نشده است! از نظر اجتماعی نیز بدترین منکرها در حال شیوع است، (حتی در شهر قم یعنی شهر روحانیت) اما هرگز چنین مقابلهای با آنها صورت نگرفته است!
🔶این در حالی است که به تعبیر شهید مطهری(ره) «در همان حال روى يك مسئلهاى كه احياناً ناشى از يك غفلت و اشتباه بوده و غرضى در كار نبوده است، اى بسا تذكر دوستانه مشكل را حل مىكرد، چه جار و جنجال راه مىافتد كه جز دشمنان اسلام كسى از آن سود نمىبرد.» (مجموعه آثار، ج۳۰، ص۴۷)
#حوزه_انقلابی
#حوزه_سکولار
@ejtehadjame
🌹
حرف درست بود؛ عدالتخواهی مصداقی ممنوع است
برخی این ممنوعیت را غلط فهمیدند. تصورشان این شد که کلا در مورد عدالتخواهی باید بگوییم عدالت خوب است. در حالی که اینگونه نیست. منظور از این ممنوعیت دو نکته اصلی است: نباید اسم ببریم و نباید حکم صادر کنیم. رهبرانقلاب بارها این دو را تذکر دادهاند. چند مورد از تذکرات رهبرانقلاب را ببینید:
۱۳۸۷/۲/۱۴: " گفتمان عدالتخواهی را فریاد کنید اما انتقاد شخصی و مصداقسازی نکنید"
۱۳۹۰/۵/۱۹: "من گفتم حتی جرمی که ثابت شد، اصل نباید بر افشای آن جرم باشد. بالاخره یک مجرمی است، یک غلطی کرده، مجازات هم میشود، خانواده او، فرزندان او، پدر و مادر او گناهی نکردهاند؛ ما چرا بیخود اینها را رسوا کنیم؟"
۱۳۹۰/۴/۶: " روی قوه قضائیه فشار میآورند که آقا افشا کنید. نه آقا، هیچ لزومی ندارد افشا کردن. بله در موارد خاص شارع مقدس مشخصا و معینا خواسته است که مردم مجازات را ببینند، یا مجازات شونده را بشناسند؛ اینها موارد خاص است، مال همه جا نیست. بخصوص وقتی که در فضای جامعه روحیه تعمیم وجود دارد که یک چیزی را به غیر مورد خودش تعمیم میدهند، اینجا انسان خیلی باید احتیاط کند"
۱۳۸۲/۲/۲۲: " یک عده ... همه را فاسد و کجدست و ناپاکدامن تلقی میکنند و اگر کسی هم چنین تلقیای داشته باشد خوششان میآید. من در همان نامهی هشت مادهای هم همین سفارش را کردم. گفتم کار را بیجنجال پیش ببرید. ما میخواهیم حقیقتا با فساد مبارزه شود. جنجال لازم نیست. بله، خبررسانی به مردم خوب است وقتی کار تمام شده باشد."
عدالتخواهی بدون عقلانیت و معنویت به ضد خود تبدیل میشود
۱۶ شهریور سال ۱۳۸۸ رهبر انقلاب میفرمایند: "اگر عقلانیت در عدالت نباشد، گاهی اوقات عدالت به ضد خودش تبدیل میشود".
ایشان در همان سخنرانی میفرمایند:" اگر معنویت با عدالت همراه نباشد، عدالت میشود یک شعار تو خالی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیخ قمی: گزارش سنای آمریکا از نفوذ شیخ قم نشین در آمریکای لاتین
@ejtehadjame
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨🚨تصاویری از عملیات پاسداران سپاه اسلام برای توقیف نفتکش آمریکایی و برخورد با نیروی دریایی آمریکا
@ejtehadjame
🗓۱۳ آبان ماه سال ۱۳۵۸
🏳تسخیر سفارت آمریکا
🏳روزملی استکبارستیزی
💠رهبرانقلاب
‼️والله آمریکا از ما مىترسد. من قسم جلاله خوردم که باور کنید. باید هم بترسد! ۷۱/۵/۱۹
‼️اگر ما در مقابل دشمنی دشمنانمان با شجاعت و با اقتدار نایستیم، ما را خواهند خورد، خواهند بلعید. «ما» که میگویم، یعنی کشور را، یعنی ملّت را؛ وَالّا شخص بنده و امثال بنده که اهمّیّتی نداریم؛ کشور را خواهند بلعید. ما مسئول کشوریم، مسئول ملّتیم، مسئول تاریخیم؛ نباید اجازه بدهیم. ۹۴/۱۲/۲۰
‼️ما یقه قدرتهای بزرگ دنیا را در همه جای دنیا میگیریم و دلیلمان این است که آنها متعرّض و ظالمند. ما ظالم را به حال خود رها نمیکنیم و نمیگوییم: «اگر ما را رها کنید، دیگر با شما کاری نخواهیم داشت.» آنها متجاوز و متعرّضند، و دائماً در حال ظلم کردن به ملتها هستند. ما از آن دولتها و ملتها نیستیم که متجاوز ظالمی را به حال خود رها کنیم تا پىِ کار خودش برود! استکبار هم عادت به تعارف کردن ندارد که تا ببیند طرف کوتاه آمد، بگوید: «ببخشید! ما با شما عرضی نداریم.» هرگز این طور نیست! شما در مقابل استکبار و استعمار، هر چه بیشتر خم شوید، بیشتر فشار وارد میکند. اگر سرتان را پایین آورید، فشار خود را راحتتر وارد میکند تا به سجده بیفتید! وقتی هم در مقابلش به خاک افتادید و سجده کردید، پایش را محکم روی شما میگذارد! این، خاصیت قدرتهای استکباری و متجاوز است. ۷۳/۱/۲۴
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini