طلبه ای که به لوستر های حرم حضرت امیر المؤمنین (عليه السلام) اعتراض داشت...
فاضل بزرگوار سید جعفر مزارعى روایت کرده :
یکى از طلبه هاى حوزه با عظمت نجف از نظر معیشت در تنگنا و دشوارى غیر قابل تحملّى بود . روزى از روى شکایت و فشار روحى کنار ضریح مطهّر حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) عرضه مى دارد :
شما این لوسترهاى قیمتى و قندیل هاى بى بدیل را به چه سبب در حرم خود گذارده اید ، در حالى که من براى اداره امور معیشتم در تنگناى شدیدى هستم ؟!
شب امیرالمؤمنین (علیه السلام) را در خواب مى بیند که آن حضرت به او مى فرماید :
اگر مى خواهى در نجف مجاور من باشى اینجا همین نان و ماست و فجل و فرش طلبگى است ، و اگر زندگى مادّى قابل توجّهى مى خواهى باید به هندوستان در شهر حیدرآباد دکن به خانه فلان کس مراجعه کنى ، چون حلقه به در زدى و صاحب خانه در را باز کرد به او بگو :
به آسمان رود و کار آفتاب کند .
پس از این خواب ، دوباره به حرم مطهّر مشرف مى شود و عرضه مى دارد : زندگى من اینجا پریشان و نابسامان است ، شما مرا به هندوستان حواله مى دهید !! بار دیگر حضرت را خواب مى بیند که مى فرماید : سخن همان است که گفتم ، اگر در جوار ما با این اوضاع مى توانى استقامت ورزى اقامت کن ، اگر نمى توانى باید به هندوستان به همان شهر بروى و خانه فلان راجه را سراغ بگیرى و به او بگویى: (به آسمان رود و کار آفتاب کند) ، پس از بیدار شدن و شب را به صبح رساندن ، کتاب ها و لوازم مختصرى که داشته به فروش مى رساند، و اهل خیر هم با او مساعدت مى کنند تا خود را به هندوستان مى رساند و در شهر حیدرآباد سراغ خانه آن راجه را مى گیرد ، مردم از این که طلبه اى فقیر با چنان مردى ثروتمند و متمکن قصد ملاقات دارد ، تعجب مى کنند !!
وقتى به در خانه آن راجه مى رسد در مى زند ، چون در را باز مى کنند ، مى بیند شخصى از پله هاى عمارت به زیر آمد ، طلبه وقتى با او روبرو مى شود مى گوید: (به آسمان رود و کار آفتاب کند) ، فوراً راجه پیش خدمت هایش را صدا مى زند و مى گوید : این طلبه را به داخل عمارت راهنمایى کنید ، و پس از پذیرایى از او تا رفع خستگى اش وى را به حمام ببرید ، و او را با لباس هاى فاخر و گران قیمت بپوشانید . مراسم به صورتى نیکو انجام مى گیرد ، و طلبه در آن عمارت عالى تا فردا عصر پذیرایى مى شود .
فردا دید محترمین شهر از طبقات مختلف چون اعیان و تجار و علما وارد شدند ، و هر کدام در آن سالن پر زینت در جاى مخصوص به خود قرار گرفتند ، از شخصى که کنار دستش بود ، پرسید : چه خبر است ؟ گفت : مجلس جشن عقد دختر صاحب خانه است . پیش خود گفت : وقتى به این خانواده وارد شدم که وسایل عیش براى آنان آماده است . هنگامى که مجلس آراسته شد ، راجه به سالن درآمد ، همه به احترامش از جاى برخاستند ، و او نیز پس از احترام به مهمانان در جاى ویژه خود نشست .نگاه رو به اهل مجلس کرد و گفت : آقایان من نصف ثروت خود را که بالغ بر فلان مبلغ مى شود از نقد و مِلک و منزل و باغات و اغنام و اثاثیه به این طلبه که تازه از نجف اشرف بر من وارد شده مصالحه کردم ، و همه مى دانید که اولاد من منحصر به دو دختر است ، یکى از آنها را هم که از دیگرى زیباتر است براى او عقد مى بندم ، و شما اى عالمان دین ، هم اکنون صیغه عقد را جارى کنید .
چون صیغه جارى شد ، طلبه که در دریایى از شگفتى و حیرت فرو رفته بود ، پرسید : شرح این داستان چیست ؟
راجه گفت : من چند سال قبل قصد کردم در مدح امیرالمؤمنین (علیه السلام) شعرى بگویم ، یک مصراع گفتم و نتوانستم مصراع دیگر را بگویم . به شعراى فارسى زبان هندوستان مراجعه کردم ، مصراع گفته شده آنها هم چندان مطلوب نبود ، به شعراى ایران مراجعه کردم ، مصراع آنان هم چندان چنگى به دل نمى زد ، پیش خود گفتم : حتماً شعر من منظور نظر کیمیا اثر امیرالمؤمنین (علیه السلام) قرار نگرفته است ، لذا با خود نذر کردم اگر کسى پیدا شود و مصراع دوم این شعر را به صورتى مطلوب بگوید ، نصف دارایى ام را به او ببخشم ، و دختر زیباتر خود را به عقد او در آورم .
شما آمدید و مصراع دوم را گفتید ، دیدم از هر جهت این مصراع شما درست و کامل و تمام و با مصراع من هماهنگ است . طلبه گفت : مصراع اول چه بود ؟ راجه گفت : من گفته بودم :
به ذرّه گر نظر لطف بوتراب کند
طلبه گفت : مصراع دوم از من نیست ، بلکه لطف خود امیرالمؤمنین (علیه السلام) است . راجه سجده شکر کرد و خواند :
به ذرّه گر نظر لطف بوتراب کند *
به آسمان رود و کار آفتاب کند
به عشق امیر مومنان علی (ع) به اشتراک بگذارید....🙏
https://eitaa.com/emamreza_Shazand/2222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توصیه عجیب علامه امینی به فرزندش درباره اثر زیارت #امام_حسین (علیهالسلام) و مجالس روضهاش
👤حجت الاسلام دغانلو
41.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🩸 حضرت صادق میفرماید:
🩸 والله، اگر یکی از شیعیان ما در مصیبت جدم حسین علیهالسّلام اشک بریزد، و از شدت مصیبت روح از بدنش مفارقت کند، او را ملامت نمیکنم!
📕 علامه امینی رضوانالله تعالی علیه
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
#راه خدا🥀
✳️ بفاطمة، بفاطمة، بفاطمة...
مرحوم استاد حبیبالله چایچیان، شاعر اهل بیت علیهم السلام، سرّی از علامه امینی (ره) نقل مینمایند که ایشان فرمودند: «هر امامی را که با عبارت «السلام علیک یا ابن فاطمةالزهرا» مخاطب قرار دهید، عنایت میفرمایند. نشانهٔ عنایت هم تغییر دل و جاری شدن اشک است و چنانچه تغییری حاصل نشد، باید آن حضرت را به نام مادرشان سوگند داد «بفاطمة، بفاطمة، بفاطمة» اما حق ندارید در حرم هیچ یک از ائمه علیهم السلام صحبتی از پهلوی شکستهٔ مادر نمایید».
📚 از کتاب «عنایات امام رضا(ع) به روایت عالمان» صفحات ۱۱۲ و ۱۱۳
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅
🔴امام صادق ع: «نُوحُوا عَلَي الْحُسَينِ.
امام صادق ع فرمود:
▪️ نُوحُوا عَلَي الْحُسَينِ ع نوحَ الثَّکْليٰ عَلَي وَلَدِها
▪️ همچون مادرِ بچهمُرده بر إمام حسين ع نوحه کنيد!
♦️فیض قلم، ص۵۰
🔵نوحوا علی الحسین که یک شاه بی پناه
تنها فتاده بود به چنگال یک سپاه
بازنشر
نثار جان برای آگاهی
سحرگاه امروز مشغول قرائت زیارت اربعین بودم که این فراز زیارت توجهم را به خود جلب کرد: «و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیره الضلاله»
یعنی امام حسین جانش را در راه خدا بذل کرد، تا بندگانش را از جهالت و گمراهی برهاند.
نکته مورد توجه این فراز زیارت کار بزرگ امام حسین( ع) یعنی نثار جان برای آگاهی مردم در برابر جهل است. منتها دو نوع جهل در واقعۀ عاشورا و پس از آن دیده میشود.
۱) مردمی که به جنگ امام آمده بودند، عمدتا کوفی بوده و مردم کوفه نیز امام را بر حق میدانستند. یعنی به حقانیت امام علم داشتند، اما در عین حال باطل را برگزیدند. از این رو در کربلا نقطه مقابل جهل، «عقل« قرار دارد. یعنی امام(ع) برای اینکه مردم دنیازدۀ بیچاره سرعقل بیایند، از نثار خون دریغ نکرد.
۲) نوع دیگر؛ جهل در برابر علم است. علم و آگاهی حقیقی در مقابل دروغهای رسانهای دستگاه بنیامیه.
اگرچه از شگرد دروغ رسانهای در کوفه نیز استفاده شد و بهخاطر انتشار خبر دروغ «آمدن سپاهی از شام»، یاران۴ هزار نفری هانی نتوانستند ۵۰ نفری که در دارالاماره ابن زیاد حضور داشتند را شکست بدهند. اما اغلب کوفیان بر حقانیت امام واقف بودند و دنیازدگی آنها موجب شد تا به سپاه عمرسعد ملحق شوند. ولی در شام قصه فرق میکرد. عموم مردم دین خویش را از رسانۀ تحت سلطۀ معاویه گرفته بودند. مردم با یزید بودند، چون تصور میکردند یزید بر حق است. آنها علم نداشتند و جاهل بودند و جهلشان از نوع جهل مرکب بود. این نوع جهل در مقابل «علم» است نه در مقابل عقل. چون برخی از آنها وقتی در برابر استدلال امام سجاد(ع) قرار گرفتند و علم حقیقی بر آنها آشکار شد، به راه حق برگشتند.
امام حسین(ع) برای همین مردم کوفه حاضر است تا پای جان مبارزه کند.
او دربارۀ کسانی این فداکاری را انجام میدهد که به تعبیر زیارت اربعین «دنیا مغرورشان کرد، و بهره واقعی خود را [از آخرت] به [دنیای] پست فروختند و آخرتشان را به کمترین بها به گردونه فروش گذاشتند، تکبّر کردند و خود را در دامن هوای نفس انداختند.»
انقلاب حسینی انقلاب آگاهی و شهادت او برای رفع جهالت بود و اربعین یادآور نقش حضرت زینب( س) و امام سجاد(ع) در روشنگری و جهلزدایی از مردم شام است.
#اربعین
✍ محمد صدرا مازنی
@pavaragi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب:
🚩 کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است
☝ فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در جمع دانشجویان عزادار اربعین.
۱۴۰۳/۶/۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظاتی از مرثیهخوانی حاج میثم مطیعی در مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور رهبر معظم انقلاب
مداحی_آنلاین_بر_کشتگان_نینوا_اربعین_آمد_موذن_زاده.mp3
5.7M
🔻متن کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در پایان مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی به مناسبت اربعین حسینی
🔻بسماللهالرحمنالرحیم
🔹مثل همهی اربعینهای دیگر، امروز شما جوانان عزیز این حسینیه را با حضور خودتان، با احساسات پاک خودتان، نورانی کردید؛ از همهی شما تشکر میکنم به خاطر حضورتان و برنامهای که بحمدلاله به بهترین وجهی انجام گرفت. برنامهها بسیار خوب بود، سرود خوب بود، تلاوت قرآن خوب بود، زیارتی که خواندند بسیار خوب بود، منبر بسیار خوب بود، برنامهی آقای مطیعی بسیار خوب بود؛ بحمدلاله همهی برنامههایی که شما اینجا اجرا کردید، برنامههای پرمغز، پرمعنا و آموزندهای بود.
🔹در زیارت عاشورا، شما به امام حسین (علیه السلام) عرض میکنید: یا ابا عبد الله انی سلمٌ لمن سالمكم و حربٌ لمن حاربكم الىٰ يوم القيامة. الىٰ يوم القيامة یعنی چه؟ یعنی این کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد. جبههی حسینی خودش را معرفی کرده؛ امام حسین (علیه السلام)، در همین سفر کربلا، در چند جا مشخص کرده که حرفش چیست، هدفش چیست. فرمود: ان رسول الله صلى الله عليه و آله قال من رأى سلطاناً جائرا؛ مسئله، مسئلهی ظلم است، مسئلهی جور است. مستحلاً لحرم الله ناكثاً لعهد الله ... يعمل فی عباد الله بالجور و العدوان؛ مسئله این است. این جبههی حسینی است که در مقابلهی با ظلم فعالیت میکند و جهاد میکند. نقطهی مقابلش هم جبههی جور است، جبههی ظلم است، جبههی شکستن عهد الهی است.
🔹امروز شما در دنیا این را میبینید، قبل از دوران امام حسین (علیه السلام) هم این دوجبههای وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت. در همهی اینها انی سلمٌ لمن سالمكم؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛ حربٌ لمن حاربكم، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم. این جنگ اشکال مختلفی دارد: در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران تبلیغات به وسیلهی شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران دانشجو بودن انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است؛ در همهی احوال هست. حربٌ لمن حاربكم نباید فراموش بشود. حربٌ لمن حاربكم همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است؛ حربٌ لمن حاربكم اینجوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همت کردیم، زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند. پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سلمٌ لمن سالمكم و حربٌ لمن حاربكم.
🔹جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. انشاءالله شصت سال دیگر، هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت؛ از این فرصت استفاده کنید؛ برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید؛ برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید، قرآن را بخوانید، تأمل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمل کردند یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم. فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه است، یک وقت در کلاس درس است، یک وقت داخل محیط دانشگاه است، یک وقت در محیط اجتماعی است، یک وقت در محیط سیاسی است، یک وقت در راه کربلا است، یک وقت در راه فلسطین است، یک وقت شعار برای اهداف عالیهی اسلامی است. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد. عزیزان من، جوانهای من! شماها آن روزگار را ندیدید؛ خوشحال باشید که ندیدید. ما دیدیم آن روزگار را؛ روزگار بدی بود، روزگار سختی بود، روزگار سیاهی بود، روزگار یأس بود. انقلاب ورق را برگرداند، انقلاب راه را باز کرد، انقلاب به ما فرصت داد. میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم؛ شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید. میشود هم استفاده نکرد؛ اگر استفاده نکردیم، خسران است؛ اگر استفاده کردیم، فلاح است: قد افلح المؤمنون.
🔻انشاءالله که موفق و مؤید باشید.
🔻والسلامعلیکمورحمةاللهوبرکاته
#الّلهُمَّ_صَلِّ_عَلَی_مُحَمَّد_وَ_آلِ_مُحَمَّدٍ_و_عَجّل_فَرَجَهم
#طوفان_الاقصى #فلسطین
#رفیق_شهیدم
شهید ابراهیمهادی یابقول
داشمشتیها داشابرام رفیق شهید ماست.
شهیدیکهاصلاساسزندگیش،فقط
رضایخُدا بود، داداش ابراهیم یهجمله معروف زیباداره
که میگه: مُشکلکارهایمااینه،کهبرای
رضای همهکار می کنیم،جُزخدا...
#شهید_ابراهیم_هادی
■ کد مجنون العباس در معرفی رفیق شهیدم: ۱۲۳
■■■■■■□□□□□□■■■■■■
⭕️ رفیق شهید از شما و هدیه معرفی شهید با ما
🔹️ این روزها داشتن یک رفیق شهید برای گذران این روزگار بسیار مهم است. شهیدی که الگو و قهرمان زندگی ما قرار میگیرد.
🔸️ شما با فرستادن عکس یک شهید به همراه یک پیام به آن شهید بزرگوار برای ادمین کانال ، یک کد دریافت میکنید و بنر شما به نام و کد اختصاصی خودتان در کانال قرار میگیرد .
□ ارتباط با ادمین🔽
@hosseinzadehfazl
■ بعد از انتشار در صبحانه ای با شهدا، شما پست ویژه خودتان را میتوانید به کانال ها ، گروه ها و مخاطبان خودتان ارسال کنید و بعد از یک ماه بالاترین بازدید برای هر پست از سوی صبحانهای باشهدا تقدیر خواهد شد.
🔻 هدایای ما برای شما خوبان و رهروان شهدا:
■ نفر اول : ۴۰۰ هزارتومان
■ نفر دوم: ۳۰۰ هزارتومان
■ نفر سوم: ۲۰۰ هزارتومان
■ نفر چهارم: ۱۰۰ هزارتومان
#رفیق_شهیدم
🔹️ صبحانه ای با شهدا
@sobhaneh_ba_shohada
🔺️ کانال ما را از طریق لینک زیر دنبال و به دوستان خود معرفی کنید:
https://eitaa.com/joinchat/3191341256C69ef75b671
هدایت شده از موسسه علمدار عمو اخوان
متن هشت دقیقه اصلاح شد2.docx
25K
📚 متن اجرای کوتاه روایتگری حماسه عاشورا با موضوع اربعین
amooakhavan.ir
🏴 #محتوای_محرم
📝 #موسسه_علمدار
﷽
عن ابِي عَبْدِ اللَّه(ع) قَالَ إِنَّ فَاطِمَةَ بِنْتَ أَسَدٍ أُمَّ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِين كَانَتْ أَوَّلَ امْرَأَةٍ هَاجَرَتْ إِلَي رَسُولِ اللَّه(ص) مِنْ مَكَّةَ إِلَي الْمَدِينَةِ عَلَي قَدَمَيْهَا وَ كَانَتْ مِنْ أَبَرِّ النَّاسِ بِرَسُولِ اللَّه(ص) فَسَمِعَتْ رَسُولَ اللَّهِ وَ هُوَ يَقُول إِنَّ النَّاسَ يُحْشَرُونَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ عُرَاةً كَمَا وُلِدُوا فَقَالَتْ وَا سـَوْأَتـَاهْ فـَقـَالَ لَهـَا رَسـُولُ اللَّه(ص) فـَإِنِّي أَسْأَل اللَّهَ أَنْ يَبْعَثَكِ كَاسِيَةً وَ سَمِعَتْهُ يـَذْكُر ضَغْطَةَ الْقَبْرِ فَقَالَتْ وَا ضَعْفَاهْ فَقَال لَهَا رَسُولُ الله (ص) فَإِنِّي أَسْأَل اللَّهَ أَنْ يـَكـْفـِيَكِ ذَلِك
امام صادق(ع) فرمود:
💌 فاطمه بنت اسد مادر اميرالمؤمنين نخستين زنی بود كه پياده از مكه به مدينه به سوی پيغمبر(ص) مهاجرت كرد و از همه مردم نسبت به پيغمبر مهربان تر بود، از پيغمبر شنيد كه مي فرمود: مردم در روز قيامت برهنه محشور شوند، پس گفت: وای از اين رسوايی! پيغمبر(ص) به او فرمود: من از خدا می خواهم كه تو را با لباس محشور كند، و نيز از آن حضرت شنيد كه فشار قبر را ياد آور مي شد. فاطمه گفت: وای از ناتوانی! پيغمبر(ص) به او فرمود: من از خدا میخواهم كه تو را در آنجا آسوده دارد.
📚 وسائل الشیعه، ج۱۹، ص۳۷۴.
🏴۲۳ صفر سالروز ارتحال حضرت فاطمه بنت اسد (س) مادر امیر المؤمنین(ع) تسلیت عرض می کنیم.
امشب و فردا برای این بانو کم نگذاریم.
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
💎 گریه چهار هزار فرشته بر امام حسین علیه السلام
🌸 قال الامام الصادق (علیه السلام):
✨إِنَّ أَرْبَعَةَ آلَافِ مَلَكٍ عِنْدَ قَبْرِ الْحُسَيْنِ عَلَيْهِ السَّلَامُ شُعْثٍ غُبْرٍ يَبْكُونَهُ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ، رَئِيسُهُمْ مَلَكٌ يُقَالُ لَهُ مَنْصُورٌ، فَلَا يَزُورُهُ زَائِرٌ إِلَّا اسْتَقْبَلُوهُ، وَ لَا يُوَدِّعُهُ مُوَدِّعٌ إِلَّا شَيَّعُوهُ، وَ لَا يَمْرَضُ إِلَّا عَادُوهُ، وَ لَا يَمُوتُ إِلَّا صَلَّوْا عَلَى جِنَازَتِهِ، وَ اسْتَغْفَرُوا لَهُ بَعْدَ مَوْتِهِ✨
🌸 امام صادق علیه السلام فرمود:
🖌چهار هزار فرشته کنار قبر حسین علیه السلام با موی ژولیده و چهرههای غبارآلود گریه میکنند تا روز قیامت. بزرگ آنها فرشتهای است که منصور نامیده میشود. هیچ زائری به زیارت او نمیآید مگر اینکه او را استقبال میکنند،
و هیچ وداعکنندهای او را ترک نمیکند مگر اینکه او را مشایعت میکنند،
و اگر بیمار شود به عیادتش میروند،
و اگر بمیرد بر جنازهاش نماز میخوانند و بعد از مرگش برای او استغفار میکنند.
📚المزار الكبير ،ابن مشهدي، ص328.
🔴 وقتی در هر شرایطی زیر سؤالی
🔹به شاهچراغ حمله شد، گفتند: جای گشت ارشاد، امنیت مردم رو تامین کنید. ولی وقتی تروریستها را دستگیر کردند، هشتگ نه به اعدام راه انداختند.
🔹 اسرائیل، نطنز و اصفهان را زد و شهیدان شهریاری و احمدی روشن را ترور کرد، گفتند: دیدید روسیه اس۳۰۰ نداد.
🔹غزه اسرائیل را با طوفان الاقصی زد، نوشتند: خون رو با خون جواب نمیدن. طالبان پنجشیر را تصرف کرد: غوغا راه انداختند که : حکومت، حاضر به دفاع از مظلومان افغانی نیست!
🔹تحریم که شدیم، تحلیل کردند که : به خاطر دشمنی تان با آمریکا است. اما وقتی امریکا از برجام خارج شد: نوشتند :به خاطر حمله شما به سفارت عربستان بود!
🔹شهید رئیسی بدون برجام، تحریم را بی اثر کرد، گفتند: پولش رو که نمیتونید بیارید چه فایده! پولها که آزاد شد، گفتند: همه رو دادید فلسطین!
🔹یه همت دانشمندان جوانمان واکسن ساختیم. توییت زدند که آب مقطره. واکسن را با پیگیری آقای رئیسی وارد کردیم، نوشتند: چینیه به درد نمیخوره!
🔹 با عربستان جنگ دیپلماتیک داشتیم، فریاد زدند: دیپلماسی بلد نیستید. با عربستان ارتباط برقرار کردیم، ناگهان گفتند: چی شد از شعارهای انقلاب عقب نشینی کردید؟!
🔹هیئتها رونق گرفت، نوشتند: عزا بسه مردم نیاز به شادی دارند. جشن شادی چند کیلومتری غدیر برگزار شد، گفتند: امارات ماهواره فرستاده هوا شما ایستگاه صلواتی می زنید.
🔹ماهواره فرستادیم هوا، ناجوانمردانه گفتند: وقتی مردم تو اجاره خونه ماندهاند، ماهواره چه فایده داره! با چین قرارداد ساخت مسکن و با روسیه قرارداد همکاری بلند مدت نوشتیم، تحلیل نوشتند که کشور رو فروختید به چین و روسیه.
🔹روسیه اسلحه از ما خرید: گفتند در جنگ اوکراین دخالت کردید! اعلام بی طرفی کردیم: گفتند از اسرائیل ترسیدید.
🔹اسرائیل رو بزنیم: مقصر مائیم،چون چوب کردیم لانه زنبور و نزنیم میگن: ایران ترسید.
🔹خلاصه ما هر کاری بکنیم زیر سئوالیم. چون نوکران کدخدا شبانه روز مشغول کارند.
👈 فقط با سواد رسانه میتوانید در برابر این لشکر پنهان بجنگید و سنگر را خالی نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
▪️اضافه کار بابا
↩️ روایت یک داســــــتان زیبا و
یک نکته ی مهم!
با ارســـــال این پسـت برای عــزیزانتون
یک هدیـ🎁ـه معنوی زیبا تقدیمشون
کــنــــید🌹
┈┈••••✾•🍃💎🍃•✾•••┈┈
✒ استاد کامران صاحبی | روانشناس دینی
https://eitaa.com/joinchat/932249763C5c3c99a941
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 با #داشته_هایت چه میکنی #رفیق !؟
هنوز هم غرق نداشته هات هستی!؟
👈 پس حتما این فیلم رو ببینید تا هر روز هزاران بار خدا را شاکر باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎
🩸🌷 شهید رجایی:
در جهنم، خدا یک جایی داره که فشار عذابش مساوی هست با گناه ۳۶ میلیون انسان(اشاره به جمعیت ایران در آن زمان است)؛ #اونجا_جای_منه ...
شهید رجایی:
در جهنم، خدا یک جایی داره که فشار عذابش مساوی هست با گناه ۳۶ میلیون انسان(اشاره به جمعیت ایران در آن زمان است)؛ #اونجا_جای_منه ...
پینوشت: در روایتی که منسوب است به رسول خدا (ص) اینچنین آمده «مَنْ تَوَلّی عَمَلا وَ هُوَ یعْلَمُ أنَّهُ لَیسَ لَهُ بِأهْلٍ، فَلْیتُبَّوَءُ مَقْعَدُهُ مِنَ النّارِ» یعنی هر که ریاست و مسئولیتی را بپذیرد و بداند که اهلیت آن را ندارد، در قبر و قیامت جایگاه او پر از آتش خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️حضرت امام رضا(علیه السلام ):
هر کسی كه نمى تواند كارى كند تا به سبب آن، گناهانش پاک شود، بر محمّد و خاندان او بسيار #صلوات بفرستد؛ زيرا #صلوات، گناهان را ريشه كن مى كند.
📚الأمالي صفحه ۱۳۱
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
بر تربت پاک کربلا صد صلوات
بر شاه شهید سر جدا صد صلوات
دورم اگر از صفای قدسی حرم
بر تربت مشهد الرضا صد صلوات
📣🔻با نشرلینک ختم صلوات در ثواب صلوات دیگران سهیم باشیم 😍
#ایستگاه_ختم_صلوات
https://eitaa.com/khatme_salavatt
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
🔰قلب هرزه نتیجه چشم هرزه است.
مردی بود در خراسان به نام مرحوم حاج آقا آخوند ملّا عباس تربتى (پدر آقاى راشد) كه بسيار مرد باتقوا و فوق العاده اى بود و با مرحوم پدر ما خيلى دوست بودند. آقاى راشد نقل میكرد كه در سنه هجده كه پدر ايشان به تهران آمده بود گاهى كه به خيابان مى رفتيم، [اگر چيزى به ايشان نشان میدادند] مثلا میگفتند: اين خيابان را خراب كرده اند، اينجا چنين است، آنجا را ببينيد ...
هرچه میگفتند، ايشان سرش را بلند نمیكرد و نگاه نمیكرد. گفتم: چرا نگاه نمیكنيد؟ گفت: چون فايدهاى به حال من ندارد. به همان اندازه كه نگاه كنم توجهم جلب میشود و آن مطلب مى آيد در روح من و غذاى روح من مى شود. من بايد حساب كنم كه اين غذاى روحى براى من لازم است يا نه، مفيد است يا مفيد نيست؟
📚منبع: مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (آشنايى با قرآن(10 - 14))، ج28، ص: 375
لینک کانال قصص العلماء
@ghesasolama