📍آیا افزایش دستمزدها میتواند باعث تورم یا تعدیل تعدیل نیروی کار شود؟
🔖سهم دستمزد از هزینه تولید صنعتی طبق آمار مرکز آمار حدود ۵٪ است.
🔖 وزارت صمت هم در گزارشی دیگر از بررسی بنگاههای تولیدی و خدماتی که آنها را به ۴۷ دسته تقسیم کردهاست، سهم دستمزد از بهای تمامشده کالا و خدمات را نهایتا ۱۲٪ برآورد کرده است که از ۱.۹٪ برای فعالیت مهندسی شروع میشود تا حداکثر ۴۷.۷٪ برای بخش هتل و رستوران.
🔖 جالب آنکه اتاق بازرگانی هم زمان ریاست آقای سلاحورزی، سهم دستمزد و ایضا اثر افزایش ۵۷٪ دستمزدها را بر هزینه تولید بسیار کم برآورد کرده است.
📍 بنابراین طبق همه گزارشها افزایش دستمزدها منطقا نمیتواند علت اخراج نیروی کار یا علت تورم باشد.
📍 تعدیل نیروی کار اگر رخ داده به ۳دلیل است:
1⃣ فشار هزینه مواد اولیه تولید به دلیل نوسانات ارزی و ولنگاری بورس کالا.
2⃣ مشکل سرمایهدرگردش بنگاهها به دلیل سیاستهای انقباض پولی.
3⃣ مصرف نامکفی خانوار به دلیل شکاف درآمد-هزینه.
🔴 سرکوب دستمزد کارگری هم مورد ۳ را تشدید و هم اقتصاد زیرزمینی را تقویت میکند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
142676_308.mp3
4.16M
📖 ترتیل سریع جزء هشتم قرآن کریم
🎙 قاری محترم استاد معتز آقایی
❤️ #با_خدا_همکلام_شویم 👌
#ترتیل_سریع #ترتیل_جزء_هشتم
💢 حجم: ۴.۱ مگابایت
⏰ زمان: ۳۳:۵۰
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
♨ ضرورت توجه به اختلاس های فرهنگی
🔴 مفاسد #اقتصادی و مفاسد #فرهنگی ، دو لبه یک قیچی مُهلک برای نابودی سلامت و امنیت جامعه اند
📚 نکته مهم :
👈 در زمان خواندن این یادداشت ؛ از تاریخ اسلام ، ماجرای #آندلس آن را و از سالهای معاصر ، عبارات #رخنه فرهنگی ، #نفوذ فرهنگی ، #تهاجم فرهنگی ، #شبیخون فرهنگی ، #ناتوی فرهنگی و #غارت فرهنگی را به خاطر داشته باشید
🔸 این روزها ، برخی ها با بزرگنمایی افراطی مفاسد و اختلاس های اقتصادی ( اگرچه بزرگ و غیر قابل تحمل هستند ) ، می خواهند مفاسد و اختلاس های فرهنگی را #پنهان کنند
🔹 ربودن #حجاب_و_عفت از زنان و سرقت #حیا_و_غیرت از مردان ، همان " فساد و اختلاس فرهنگی " است که عده ای سالهاست در حال شیوع و گسترش و تعمیق آن در کشور هستند ( از دهه ٧۰ به این طرف )
👈 باید خوب حواس ها جمع باشد :
🔸 با هر اختلاسی باید با قاطعیت برخورد کرد ؛ اما برخی ها می خواهند اختلاس های اقتصادی و... را زیادی بزرگ جلوه دهد تا اختلاس های فرهنگی #فراموش شوند !
🔹 چشم و گوشها را به صورت افراطی مشغول مفاسد و اختلاس های اقتصادی و... کنند ، تا چشم و گوشها بر مفاسد و اختلاس های فرهنگی بسته بماند !
👈 خطر #عادی_سازی مفاسد فرهنگی :
🔸 عرفی شدن بی بند و باری ، عادی شدن مساله کشف حجاب و بی حجابی در جامعه ، رها شدگی امورات فرهنگی و اجتماعی ، عدم نظارت و برخورد قاطع با ناهنجاری های فرهنگی ، عدم رسیدگی دقیق به آسیب های اجتماعی و... ، به مساله بسیار مهمتری با عنوان شیوع و تعمیق #مفاسد_اخلاقی و #بی_عفتی منجر می شود
🔹 گسترش مصرف مشروبات الکلی ، افزایش مصرف مواد مخدر سنتی و صنعتی ، تعمیق ابتذال در سینما و تئاتر و موسیقی ، شیوع عجیب پارتی ها و مجالس نامتعارف ، کشف حجاب علنی در مناطق توریستی ، جنون های جنسی مدرن و... و... ، همه به یک نتیجه نهایی منتهی می شود ، یعنی زیاد شدن " #بی_عفتی " در جامعه
🔸 این نتیجه ، همان راهبرد و سیاست کثیف " #استحاله_از_درون " علیه ایران و انقلاب اسلامی برای فروپاشی است
👈 هوشیار باش برای زلزله ای ویرانگر
🔹 نباید اجازه داد تا اباحه گری و هنجارشکنی ها و تکنیک هایی مانند " قورباغه پخته " و... را همچنان و به راحتی در تمام مناسبات فرهنگی و اجتماعی کشور و بطور کامل در جامعه پیاده سازی و اجرا کنند
🔸 باید همه مسئولان و متولیان و مدیران امورات فرهنگی و اجتماعی کشور را هوشیار و از خواب غفلت بیدار و متوجه شدّت #زلزله_ویرانگر بی عفتی در جامعه کرد
✅ ایران اسلامی عزیز یک خانواده بزرگ فاخر است ولی اگر شعله های آتش فساد در آن گُر بگیرد ، خشک و تَر را با هم می سوزاند
✍ فرامرز گلستانی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
٢٩ اسفند روز ملی شدن صنعت نفت حاوی درسهای بزرگی برای مردم ایران است. رهبر فرزانه انقلاب دو نکته بسیار مهم را این چنین تبیین میفرمایند:
1⃣ این تجربهی نهضت ملّی جلوی چشم ما است. در نهضت ملّی، دکتر مصدّق به آمریکاییها حسنِظن داشت، بلکه ارادت داشت امّا مایل نبود تکیه کند به آنها؛ -با انگلیسیها البتّه بد بود- مایل به استقلال بود. آن کسی که عامل کودتا علیه دکتر مصدّق شد، نه یک انگلیسی، [بلکه] یک آمریکایی بود و پشت سرش بیش از دستگاه اینتلیجنت¬سرویس انگلیس، سیای آمریکا قرار داشت؛ #آمریکا اینجوری است. یعنی با یک نظامی و با یک حکومتی هم که مطلقاً حکومت دینی هم نیست، حکومت انقلابی هم نیست -نهضت ملّی که یک حکومت انقلابی نبود؛ فقط دنبال استقلال کشور از زیر یوغ انگلیسها بود و خیال میکرد آمریکاییها کمکش میکنند- نتوانستند بسازند؛ با استقلال کشور مخالفند.
2⃣ در نهضت ملّی شدن صنعت نفت اگر علما نبودند و #انگیزهی_دینی نبود، قطعاً نهضت ملّی شدن صنعت نفت پیش نمیرفت؛ در مقدّمهی این نهضت آیتالله کاشانی بود. پشتیبان او مرجع تقلیدی مثل مرحوم آسیّدمحمّدتقی خوانساری بود. مروّجان این فکر، یک جمعی در قم و در مشهد یک عالم دینی، یک منبریِ درجهی یک و فعّال مذهبی گویندهی متفکّر درجهی یک؛ اینها مروّجین نهضت ملّی بودند، مردم بهخاطر دین آمدند. بعد که مرحوم کاشانی را جدا کردند، علما را طرد کردند، مذهبیها را کنار گذاشتند، مصدّق شکست خورد. تا دین بود، تا عنصر ایمان دینی بود، حرکت به جلو بود؛ وقتی این [عنصر] از آن گرفته شد، حرکت متوقّف شد، شکست خورد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴 ماجرای آیت الله صدیقی و چند نکته کلیدی
۱- در اینگونه موارد، مهمترین مسأله اعتماد به دستگاه قضایی کشورمان است.
🔻وقتی که معاون اول دستگاه قضایی کشور، در زمان مسئولیت و قدرت، نمی خواهد و البته نمیتواند حتی فرزند خود را از محاکمه و مجازات برهاند یا زمانی که در دوره های مختلف از معاون اول گرفته تا برادر رئیس جمهور و فرزند رئیس خبرگان وقت و ... محاکمه و مجازات شدند و ابرسرمایه داران مفسدی مثل طبری و بابک زنجانی و ... گردن به قانون می نهند و حقوق ملت از آنها پس گرفته می شود، یعنی «در مجموع» قوه قضاییه با اتکا ولایت فقیه کاملا قابل اتکا و اعتماد است.
۲-آیت الله صدیقی و نزدیکان ایشان مانند همه مردم باید در برابر قانون و دستگاه قضایی بدون مماشات و حتی با سختگیری بیشتر پاسخگو و مُنقاد باشند که خواهند بود.
۳-- به نظر نگارنده، بهطور کلی افرادی که در گام اول بهجای ارائه مستندات خود به قوه قضاییه، آن را در فضای مجازی منتشر میکنند، بیشتر در قالب کسب و کار سیاسی و پیمانکاری با لباس ایمنی عدالت جویی میتوان تفسیر کرد تا جویش مسئولانه عدالت.
🔻هر چند در هر صورت همه این گزارشها و افشاگریها با هر نیتی باید به دقت و البته بهطور همه جانبه رسیدگی شود.
۴-شخص آیت الله صدیقی، بی تردید عالمی با تقوا و منزه و مهذب است. کسی که دوران جوانی و درک لذات را در زهد و پاکی سپری کرده، اینکه در دوران کهولت و سالهای پایانی عمر، دنبال کسب اموال باشد چندان معقول نیست.
🔻بنابراین به نظر می رسد جعل امضا و مشارکت دادن این عالم خوشنام در این اقدام، توسط جاعل اصلی، با هدف درگیر کردن پای ایشان در این خیانت و ایجاد نوعی سپر بلا و در نهایت و تصاحب کامل پس از درگذشت ایشان باشد.
۵- و اما بلیه اعتماد بیش از حد به برخی از نزدیکان و افراد خاص ظاهراً متخصص در امور پیچیده، یکی از نقاط خطر آفرین برای برخی از بزرگان خوشدل شده است که باید به طور ساختاری برای آن فکری شود.
🔻تلخترین این اعتمادها در جمهوری اسلامی منجر به جدا شدن فردی در کسوت قائم مقامی رهبری گردید.
✍حمیدرضا ابراهیمی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹بزرگترین دعای فرج همگانی در سراسر جهان
🌕 لحظه تحویل سال همه دعای فرج(الهی عظم البلاء)را قرائت مینمائیم
بسم الله الرحمن الرحیم
إلَهِی عَظُمَ الْبَلاء وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاء وَ أنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاء اللَّهُمَ صَلِّ عَلَی مُحمَدٍ وَ آلِ مُحَمَد أولِی الْأمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذَلِک مَنْزِلَتهُم فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمحِ الْبَصَرِ أوْ هُوَ أقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلی یا عَلی یا مُحَمَّد اِکفِیانِی فَإنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإنَّکمَا نَاصِرَان یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَان اَلْغَوْث الْغَوْث الْغَوْث أَدرِکنِی أدرِکنِی أدرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أرْحَمَ الرَّاحِمِین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین
#مهدویت
#ظهور
#نوروز_ایرانی
#تمدن_اسلامی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فرمودهاند: "كسی كه دو روزش مساوی است زیان كرده است." حالا كسی كه دو سالش مساوی است، چطور؟ كسی كه امسالش از پارسالش بدتر شود، چه؟ باید يک محاسبهای از خودمان بكنيم و ببينيم پارسالمان بهتر از سال قبل بوده است یا خیر و عيبهای ما در كجا بوده است؟
#استاد_میرباقری
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | ۱۴۰۲ اینگونه گذشت...
👆 مروری بر لحظات ماندگار دیدارهای سال۱۴۰۲ رهبر انقلاب
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir