انقلابِ قَلم
💠 "مرحوم فلسفی این سنت غلط را شکست" صاحب حرفهی مداحی که خود را مفتخر کرده است به اینکه در این راه
«یگانهی اصحاب تبلیغ»/ روایتی تصویری از زندگی حضرت حجتالاسلاموالمسلمین محمدتقی فلسفی
✅ به منبرهای جاندار و ماهرانهاش معروف بود. معروف بود که «دو»تا ندارد؛ «حتى تا همین اواخر که پیرمردی نود ساله شده بود.»
اما مهارت در منبر، همه مناقب فلسفی نیست. سخنانش خطابههای پرشور و بیمحتوا نبود؛ در آن روزگار، «مسألهى زن، جوان، کودک و مسائل روانشناسى» را وارد منبر کرد؛ «آن هم نه به شکل خطابههاى خشک، بلکه با همان قالبى که منبر مىطلبد.»
سیاستش را هم همه دیدند. پانزده خردادش را و امامدوستیاش را.
هنرمند حیرتآوری بود. «حدود چهل سال پیش یکى از دوستان ما که دانشجو بود، به تهران آمده بود و براى من نقل مىکرد و مىگفت رفیقى دارم که هنرمند است. یک روز او را پاى منبر آقاى فلسفى بردم. پس از منبر، او گفت: من بیش از آنچه که به مطلب منبر توجّه کنم، به این توجّه مىکردم که این مرد یک هنرمند تمام عیار است. نگاه کردنش، دست تکان دادنش، تُنِ صدا بالا برود، پایین بیاید، چگونه حرف بزند؛ همهى اینها هنرمندانه بود.»
مجموعه تصاویر «یگانه اصحاب تبلیغ»، روایتی است ناب از قابهای ماندگاری که عکاسان از آن حیات درخشان برداشتهاند. این تصاویر به مناسبت بیست و هفتم آذرماه، سالروز درگذشت آن عالم بزرگوار پیشکش مخاطبان KHAMENEI.IR میشود.
تصاویر بیشتر را اینجا ببینید.
#تقویم_تاریخ
#محمد_تقی_فلسفی
روحانی؛فداکار؛روشنفکر/ مروری بر بیانات رهبرانقلاب درباره شهید مفتح:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44426
۲۷ آذر سالروز شهادت شهید محمد مفتح گرامی باد.
#شهید_مفتح
#وحدت_حوزه_ودانشگاه
#تقویم_تاریخ
انقلابِ قَلم
روحانی؛فداکار؛روشنفکر/ مروری بر بیانات رهبرانقلاب درباره شهید مفتح: https://farsi.khamenei.ir/speec
✍ پیام به ملت ایران به مناسبت شهادت آقای مفتح (محکومیت ترور)،۲۷ آذر ۱۳۵۸/ ۲۸ محرّم ۱۴۰۰
بسم الله الرحمن الرحیم
إنا للَّه و إنا إلیه راجعون «۱» آن گاه که منطق قرآن، آن است که ما از خداییم و به سوی او میرویم و مسیر اسلام، بر شهادت در راه هدف است، و اولیای خدا- علیهم السلام- شهادت را یکی از دیگری به ارث میبردند، و جوانان متعهد ما برای نیل شهادت در راه خدا درخواست دعا میکرده و میکنند، بدخواهان ما که از همه جا وامانده دست به ترور وحشیانه میزنند، ما را از چه میترسانند؟ امریکا خود را دلخوش میکند که با ایجاد رعب در دل ملت- که سربازان قرآنند- میتواند وقفهای در مسیر حق و عقبگردی از جهاد مقدس در راه خدا ایجاد کند؛ غافل از اینکه ترس از مرگ برای کسانی است که دنیا را مقرّ خود قرار داده و از قرارگاه ابدی و جوار رحمت ایزدی بیخبرند. اینان از کوردلی، صحنههای شورانگیز ملت عزیز و شجاع ما را در هر شهادتی، پس از شهادتی که در پیش چشمان خیره آنان منعکس است نمیبینند. صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لا یَعْقِلُونَ «۲» اینان میبینند که هزار و سیصد سال بیشتر از صحنه حماسهآفرین کربلا میگذرد و هنوز خون شهیدان ما در جوش و ملت عزیز ما در حماسه و خروش است. جناب حجت الاسلام دانشمند محترم آقای مفتح و دو نفر پاسداران عزیز اسلام- رحمة الله علیهم- به فیض شهادت رسیدند و به بارگاه ابدیت بار یافتند، و در دل ملت و جوانان آگاه ما حماسه آفریدند و آتش نهضت اسلامی را افروختهتر و جنبش قیام ملت را متحرک تر کردند. خدایشان در جوار رحمت واسعه خود بپذیرد و از نور عظمت خود بهره دهد. امید بود از دانش استاد محترم و از زبان و علم او بهرهها برای اسلام و پیشرفت نهضت برداشته شود؛ و امید است از شهادت امثال ایشان بهرهها برداریم. من شهادت را بر این مردان برومند اسلام، تبریک و به بازماندگان آنان و ملت اسلام تسلیت میدهم. سلام بر شهیدان راه حق.
روح الله الموسوی الخمینی
📚جلد ۱۱ صحیفه امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه)، از صفحه ۳۲۰ تا صفحه ۳۲۱
(۱) - بخشی از آیه ۱۵۶ سوره بقره:« همه از خداییم و به سوی او بازمیگردیم»
(۲) - سوره بقره، آیه ۱۷۱:« وَ مَثَلُ الَّذینَ کَفَرُوا کَمَثَلِ الَّذی یَنْعِقُ بِما لا یَسْمَعُ إلّا دُعاءً وَ نِداءً صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لا یَعْقِلُونَ» و مثل کافران در شنیدن سخن انبیا و درک نکردن معنای آن، چون حیوانی است که آوازش کنند، از آن آواز معنایی درک نکرده، جز صدایی نشنود، و کفار هم از شنیدن و گفتن و دیدن حق، کر و لال و کورند، زیرا عقل خود را در کار نمیبندند.
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/posts/sahifehbydate/58/09/27/1
#شهید_مفتح
#وحدت_حوزه_ودانشگاه
انقلابِ قَلم
✍ پیام به ملت ایران به مناسبت شهادت آقای مفتح (محکومیت ترور)،۲۷ آذر ۱۳۵۸/ ۲۸ محرّم ۱۴۰۰ بسم الله ال
📋 مفتح؛ درخشش استدلال بر دامن اجتماع
✍ زهرا نجاتی، طلبه و مبلغه حوزه علمیه
اتحاد و انسجام بین حوزه و دانشگاه ازجمله رویشهای مبارک انقلاب اسلامی است. دو پایگاه و مرجعِ علمی جامعه که بهمثابه محل پرورش استعدادها و تولید راهبردهای مختلف جمهوری اسلامی بوده و خواهد بود.
پدیده وحدتِ این دو نهاد در مقابل بخشی از خیانت نظام طاغوت، یعنی جهتدهی عجیبِ ضد دینی در دانشگاهها شکل گرفت. بهنحویکه خروجی تحصیل در دانشگاه عضویت رسمی در گروهکهای مارکسیستی و کمونیستی یا لااقل ایجاد تشکیک در ذهنیت جوانان بود.
حضرت آیتالله خامنهای فضای دانشگاه الهیات آن روز را اینگونه به تصویر میکشند: «بیانات ایشان (شهید مفتح) در خطبههای نماز جمعه بسیار بابرکت بود. هم ازنظر رشد و اشاعهٔ تفکرات اسلامی عمیق و جدید، هم ازلحاظ مقابلهٔ با امواج خنثیسازی حرکت دانشکده الهیات، در خود این دانشکده یک امواج ضد اسلامی وجود داشت. شاید بهعمد مراکز فکری ضد اسلامی در اینجا کاشته شده بود، برای اینکه از داخل خود دانشکده الهیات که دانشکدهای برای ساختن عالم ضد الهی یا لااقل کماعتقاد به الهیات بیرون بیاید، این کارشده بود. بنده همان وقت هم باور نمیکردم که حضور بعضی از اساتیدی که جزو پایگاههای الحاد، ازلحاظ فکری شمرده میشدند در دانشکده الهیات یکچیز تصادفی باشد. به نظر من یکچیز تعمدی میآمد؛ و اینیک واقعیتی بود که آن روز وجود داشت.» ۲۶/۸/۶۸
شهید بزرگوار آیتالله دکتر مفتح در کنار یارانش شهید مطهری، شهید باهنر و شهید بهشتی، جزو معدود روحانیونی بود که اوایل انقلاب، از طریق ارتباط با دانشجویان و جوانان، توانستند حلقه وصلی بین حوزه و دانشگاه بسازد. او با گفتار جذاب علمی و سبک خودش در مناظره و گفتگوهای مستدل، پنجه بر موهومات علمی، دانشجویان میکشید و حقیقت را از میان خرقههای پوسیده باطل، بیرون میآورد و به جوانان عرضه میکرد.
آیت الله سید علی خامنه ای ایشان را اینگونه توصیف میکنند: «مرحوم شهید مفتّح علاوه بر اینکه یک روحانی برجسته و فداکار و روشنفکر و آشنای به نیاز زمان بود، خصوصیتی داشت که در تعداد معدودی از فضلای آن زمان دیده میشد. و آن، قدرت ارتباطگیری با نسل جوان و دانشجویان و کسانی بود که مایل بودند پیام دین را با زبان روز از یک روحانی و یک عالم به دین بشنوند»
رهبری عزیز، در تجلیل از این شخصیت، و نامگذاری این هفته از تصادفی نبودن این همزمانی میان شهادت ایشان و روز وحدت حوزه و دانشگاه یاد میکنند و شهادت را اجر این بزرگمرد میدانند.
گویا در آن زمان، بیش از اکنون، حضور طلاب مسلط به علوم، در میان دانشجویان ضرورت داشت. وحدتِ حوزه و دانشگاه روزنهای بود که هرچند مبارک، اما به نتیجهای که باید نرسید. بهگونهای که رهبری در همان سالهای آغاز این حرکت، از درخشان نبودن ثمرات آن، گله میکردند.
هم چنانکه هنوز هم باوجود ورود دانشجویان به حوزه و بالعکس، نتایج چندان چشمگیری حاصل نشده است.
به نظر میرسد با توجه به تأکیدات رهبری، بر اصل این حرکت، باید ریشههای این مشکلات را در ساختارهای حوزه دانشگاه که هردو، به جِد موردنقد رهبری بودهاند، جستجو کرد.
اتفاقی که اگر بهدرستی رخ دهد، روزبهروز شاهد گرهگشاییهای بزرگتر علمی و اجتماعی توسط این دو نهاد ارزشمند، خواهیم بود.
#یادداشت
#شهید_مفتح
#وحدت_حوزه_ودانشگاه
🆔@manaar_ir
انقلابِ قَلم
📋 مفتح؛ درخشش استدلال بر دامن اجتماع ✍ زهرا نجاتی، طلبه و مبلغه حوزه علمیه اتحاد و انسجام بین حوزه
امید بود از زبان و علم او بهرهها برده شود
امید بود از دانش استاد محترم و از زبان و علم او بهرهها برای اسلام و پیشرفت نهضت برداشته شود؛ و امید است از شهادت امثال ایشان بهرهها برداریم. من شهادت را بر این مردان برومند اسلام، تبریک و به بازماندگان آنان و ملت اسلام تسلیت میدهم. ۲۷ آذر ۱۳۵۸
کنا نامل ان تتم الاستفاده من معرفه الاستاذ المحترم ومن لسانه وعلمه فی طریق الإسلام ودفع عجله الثوره؛ ونامل ان نستفید من شهاده امثال هولاء. ابارک لرجال الإسلام الابطال هولاء استشهادهم، واقدم فی الوقت نفسه تعازیَّ لذویهم وشعب الإسلام. ۲۸ محرّم ۱۴۰۰
It was our greatest desire to make use of his knowledge for the enhancement of Islam and of our Islamic movement. We hope, as well, to benefit from the martyrdom of others. I congratulate these brave men for their martyrdom and send my condolences to those who survive them and their relatives and the Muslim nations of the world. December 18, 1979
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/posts/sahifehbydate/58/09/27/1#quote22858
#وحدت_حوزه_ودانشگاه
#شهید_مفتح
انقلابِ قَلم
📋 عطر جهاد و شهادت/ بازخوانی اندیشه رهبر انقلاب درباره شهید و شهادت/ شماره 2 ✍️ طیبه قائمی بافقی،طل
📋 عطر جهاد و شهادت/ بازخوانی اندیشه رهبر انقلاب درباره شهید و شهادت/ شماره ۳
✍ طیبه قائمی بافقی، طلبه سطح ۳ تعلیم و تربیت اسلامی و دانشجوی دکتری مدرسی معارف اسلامی گرایش اخلاق اسلامی
پنجشنبه است و رایحه سرمست کننده شهادت و سؤالی که بارها و بارها در ذهنمان مرور میشود:
بعد از شهدا چه کردیم؟«وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یرزَقونَ»﴿ سوره مبارکه آلعمران آیه ۱۶۹﴾ شهدا زندهاند و خداوند در مقابل اخلاص، ایثار و ازخودگذشتگی شهدا، حیات ویژه و مقام عِندیت را روزیشان نموده است.
توجه به این مهم در نظام اندیشه آیتالله خامنهای (حفظه الله تعالی) قابلتأمل است: «شهادت، یعنی وارد شدن در حریم خلوت الهی و میهمان شدن بر سر سفرهٔ ضیافت الهی؛ این خیلی باعظمت است.» ۱۳۷۰/۱۰/۱۱
با بررسی زندگی و وصایای شهدا درمییابیم؛ دستیابی به این جایگاه و منزلت ویژه درگرو پیروی از ولایتفقیه و اطاعت از ولی امر است. شهدا بصیرانه زیستند، خوش درخشیدند، به وظایف خود به نحو احسن عمل کردند و دلیرانه پر گشودند. شهید با شهادت به حیات برتر دستیافته و ما ماندیم و رسالت سنگین پاسداشت خون شهدا. در نظام اندیشه رهبر انقلاب اسلامی، بهترین پاسداشت، تداوم مسیر شهادت و گام نهادن در مسیر شهید و پایبندی به اهداف شهدا است؛ زیرا «شهادت بدین معنا است که یک انسان برترین و محبوبترین سرمایهٔ دنیوی خویش را نثار آرمانی سازد که معتقد است زنده ماندن و بارور شدن آن، به سود بشریت است.» ۱۳۸۱/۰۹/۱۵
ولایتمداری توصیه همه شهدا است؛ زیرا ولایت شاخص و معیار صحت مسیر است. شهید صدر معتقد بود ولایت شاخص اسلام است لذا باید ذوب در آن شد: «در امام خمینی ذوب شوید؛ همچنان که او در اسلام ذوبشده است» و شهید همت ولایتفقیه را تنها راه چاره زمان غیبت میدانست: «در زمان غیبت اطاعت محض از ولایتفقیه داشته باشید».
شهدا ولایتمداری را تنها راه رساندن انقلاب به ظهور دانسته و تبعیت از ولایت و حمایت را از موجبات تقویت انقلاب و قوت نظام و تضعیف و عقبنشینی دشمن قلمداد میکردند. شهید زینالدین میگوید: «در زمان غیبت امام زمان (ارواحنا فداه) چشم و گوشتان به ولیفقیه باشد تا ببینید از آن کانون فرماندهی چه دستوری صادر میشود.»
این توصیهها، زنگ خطری است برای ما تا اگر غفلت کردهایم به خود آییم و اگر خواب هستیم، بدانیم که وقت بیداری است. تضعیف ولایت و دل نسپردن به فرامین ولایت و کوتاهی و سرپیچی از اوامر ولایت رخنهای است که دشمن به آن چشم دوخته تا ما را از آرمانهای امام و شهدا منحرف کند. ولایتپذیری زره شکستناپذیر امت اسلام است.
همچنان که شهید کاوه میگوید: «دشمن باید بداند و این تجربه را کسب کرده باشد که هر توطئهای را که علیه انقلاب طرحریزی کند، امت بیدار و آگاه با پیروی از رهبر، آن را خنثی خواهد کرد.»
ادامه دارد...
#یادداشت
#فرهنگ_شهادت
پنجشنبه ها #فرهنگ_شهادت را دنبال کنید.
مَنار (معارف ناب امام و رهبری)
🆔@manaar_ir
13890611_2635_128k.mp3
1.03M
🔊 «لقد خلقنا الأنسان فی احسن تقویم»
چهارمین نقطهی اصلی این جهانبینی [بینش اسلامی]، عبارت است از استعداد بیپایان انسان در دارا بودن تمام چیزهایی که برای تعالی کامل انسان لازم است.
انسان استعداد دارد که تا آخرین نقطهی تعالی حیاتِ ممکنات بالا برود؛ اما بقیهی موجودات این امکان را ندارند. در آیهی شریفهی «لقد خلقنا الأنسان فی احسن تقویم»، «احسن تقویم» معنایش این نیست که ما جسم انسان را طوری آفریدهایم که مثلاً سرش با دستش با چشمش با تنش تناسب دارد؛ اینکه مخصوص انسان نیست؛ هر حیوانی نیز همینطور است.
در بهترین تقویم، یعنی در بهترین اندازهگیری انسان را آفریدهایم؛ یعنی آن اندازهگیریای است که رشد او دیگر نهایت و اندازهای ندارد؛ تا آنجایی میرود که در عالم وجود، سقفی بالاتر از آن نیست؛ یعنی میتواند از فرشتگان و از موجودات عالی و از همهی اینها بالاتر برود. اگر بشر بخواهد این سیر را داشته باشد، جز با استفاده از امکانات عالم ماده ممکن نیست.
این هم جزو مسلّمات است؛ لذا میگوید «خلق لکم ما فیالأرض جمیعا» بنابراین سیر تعالی و تکاملی انسان در خلأ نیست؛ با استفادهی از استعدادهای ماده است؛ بنابراین با هم سیر میکنند؛ یعنی شکوفایی انسان، همراه با شکوفایی عالمِ ماده و عالمِ طبیعت است؛ این در شکوفایی او اثر میگذارد، او در شکوفایی این اثر میگذارد و پیشرفتهای شگفتآور را به وجود میآورد.
بیانات در دیدار کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران 1379/09/12
هر روز ۷ صبح هشتگ #ما_و_قرآن را دنبال کنید.
نمازِ خاشعانه و سرشار از حال و حضور، بهشتی واقعی، نخست در دل و جان نمازگزار و بتدریج در محیط زندگی میآفریند و صلاح و فلاح را به انسان هدیه میکند. از این رو در همهی ادیان الهی، نمازگزاردن، اصلیترین ادبِ دینداری و آشکارترین و عمومیترین نشانهی ایمان است، و نماز اسلام، کاملترین و زیباترین نمازها است.
پیام به هشتمین اجلاس سراسری نماز،۱۳۷۷/۰۶/۱۸
هر روز ساعت یازده هشتگ #ما_و_نماز را دنبال کنید.
انقلابِ قَلم
🛑 قاتل و آمر #شهید_سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند. #عکس_نوشته
13990926_40518_64k.mp3
9.87M
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در جلسه ستاد بزرگداشت سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی+ متن کامل سخنرانی
#حاج_قاسم_سلیمانی
#ابو_مهدی_المهندس
#بشنوید
انقلابِ قَلم
🔉 بعضیها انتظار فرج را به این میدانند که در مسجد، در حسینیه، در منزل بنشینند و دعا کنند و فرج امام
کارمندان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
تمام قشرهایی که میخواهند خدمت کنند به این کشور، توجه داشته باشند که همه خدمتگزار اسلامند. الآن جمهوری اسلامی است. و شماها لشکر اسلام هستید. شما کارمند اسلام و کارمند امام زمان(عج) هستید. توجه کنید که نبادا یک وقتی یک خطایی بکنید بر خلاف مسیر اسلام. بر خلاف مسیر جمهوری اسلامی قدمی بردارید. این یک وظیفه خطیری است برای همه. ۲۵ آذر ۱۳۵۸
إنه یجب ان تتنبهوا کل الشرائح التی ترید خدمه هذا الوطن، لیتنبهوا انّ هولاء کلهم خدمه الإسلام. إنها الآن جمهوریه إسلامیه، وانتم جیش الإسلام. انتم موظفو الإسلام وموظفو صاحب الزمان(عج). حاذروا ان ترتکبوا خطاً وتسیروا بخلاف طریق الإسلام، وتضعوا خطوه خلافَ مسیر الجمهوریه الإسلامیه. هذا واجب خطیر علی الجمیع. ۲۶ محرّم ۱۴۰۰
Let it be known that all other groups are to serve Islam. Now we are Islamic republic. You are serving Islam and the twelfth Imam(`a). Be careful not to get engaged in any act which is in violation of the Islamic principles or the Islamic Republic. This is a profound duty for all. December ۱۶, ۱۹۷۹
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/posts/index/quote#quote23585
جمعه ها #رایحه_ظهور را پیگیری کنید.
13990926_40518_64k.mp3
514.2K
🔊 «انّا اعطیناک الکوثر»
این خیر کثیری که خداوند متعال در سورهی مبارکهی کوثر مژدهی آن را به پیامبر اکرم داد و فرمود: «انّا اعطیناک الکوثر» - که تأویل آن، فاطمهی زهرا (سلاماللَّهعلیها)است - درحقیقت مجمع همهی خیراتی است که روزبهروز از سرچشمهی دین نبوی، بر همهی بشریت و بر همهی خلایق فرو میریزد. خیلیها سعی کردند آن را پوشیده بدارند و انکار کنند، اما نتوانستند؛ «واللَّه متمّ نوره و لو کره الکافرون».
ما باید خودمان را به این مرکز نور نزدیک کنیم؛ و نزدیک شدن به مرکز نور، لازمه و خاصیتش، نورانی شدن است. باید با عمل، و نه با محبت خالی، نورانی بشویم؛ عملی که همان محبت و همان ولایت و همان ایمان، آن را به ما املاء میکند و از ما میخواهد. با این عمل، باید جزو این خاندان و وابستهی به این خاندان بشویم. اینطور نیست که قنبرِ درِ خانهی علی (علیهالسّلام)شدن، کار آسانی باشد. اینگونه نیست که «سلمان منّا اهلالبیت» شدن، کار آسانی باشد. ما جامعهی موالیان و شیعیان اهلبیت(علیهمالسّلام)، از آن بزرگواران توقع داریم که ما را جزو خودشان و از حاشیهنشینان خودشان بدانند؛ «فلان ز گوشهنشینان خاک درگه ماست». دلمان میخواهد که اهلبیت دربارهی ما اینطور قضاوت کنند؛ اما این آسان نیست؛ این فقط با ادعا به دست نمیآید؛ این، عمل و گذشت و ایثار و تشبه و تخلق به اخلاق آنان را لازم دارد.
بیانات در سالروز میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها 1370/5/10
هر روز صبح #ما_و_قرآن را دنبال کنید.
باید گفت که نماز معبر اصلی برای سلوک انسان در راهی است که ادیان الهی در برابر آدمی نهادهاند تا بتواند از آن به هدف و غایت اصلی حیات یعنی رستگاری و خوشبختی دنیا و آخرت دست یابد. نماز اولین قدم سلوک الی الله است؛ ولی ظرفیت این عامل الهی به اندازه ایست که در اوج کمال بشری نیز میتواند بال پرواز انسان عرشی شود، تا آنجا که برترین انسان تاریخ یعنی پیامبر گرامی اسلامی میفرماید: "نماز نور چشم من است"و در هنگام فرارسیدن وقت نماز از مؤذن خود میخواهد که با سردادن بانگ اذان، جان او را کامیاب و سرشار از راحت و امنیت سازد. شاید بتوان گفت که هیچ عامل عبادی دیگری اینگونه در همهی مراحل تکامل معنوی انسان برای او کارگشا و نیرو بخش و پیشبرنده نیست.
پیام به اجلاس نماز،۱۳۷۸/۰۶/۱۸
هر روز ساعت یازده هشتگ #ما_و_نماز را دنبال کنید.
💠 به مناسبت ایام شهادت و خاکسپاری #شهید_تندگویان
"امروز هم خدای متعال، با بازگشت پیکر مطهر شهید عزیزمان - شهید تندگویان - یاد شهدا را در ذهن ملت ایران زندهتر کرد. خدا او را غریق رحمت کند، و همچنان که غریبانه مجاهدت کرد و در راه خدا شهید شد، ثواب و اجر شهدای غریب راه خدا را به او ارزانی بدارد."
📅 بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان وزارت کشور،1370/09/27
انقلابِ قَلم
💠 به مناسبت ایام شهادت و خاکسپاری #شهید_تندگویان "امروز هم خدای متعال، با بازگشت پیکر مطهر شهید عزی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مروری بر زندگی شهید محمدجواد تندگویان.
#سالگرد_شهید_تندگویان
#ببینید
انقلابِ قَلم
🎥 مروری بر زندگی شهید محمدجواد تندگویان. #سالگرد_شهید_تندگویان #ببینید
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنده ایشان را قبل از شهادت هم از نزدیک مىشناختم. قبل از اینکه وزیر شود، در جلسهاى که با مرحوم آقاى «بهشتى» و بعضى دیگر در منزل یکى از دوستان برگزار شد، از ایشان هم دعوت کردند که بیاید تا ما ایشان را از نزدیک برانداز کنیم؛ چون بنا بود وزیر «شهید رجایى» شود. مرحوم رجایى مشورت مىکرد و اصرار داشت ما نظر بدهیم. به نظرم در بین ما کسى از ایشان خیلى سابقهاى نداشت؛ شاید آقاى بهشتى یکى دو بار با ایشان ملاقات کرده بود. آقاى تندگویان به جلسه آمد و به تعبیرى باید بگویم همه را مرید خودش کرد. خیلى جوان به نظر مىرسید و تیپ دانشجویى هم داشت. از لحاظ روحیه و رفتار و برخورد و خانواده، خیلى با شخصیت بود.
📆 بیانات آیت الله خامنه ای در دیدار اعضاى هیأت دولت، ۱۳۷۸/۰۹/۲۸
#سالگرد_شهید_تندگویان
#ببینید
13880210_2072_32k.mp3
915.6K
🔊 خدمت پرستاری از ارزشمندترین حرفه ها محسوب می شود.
آیت الله سید علی خامنه ای
#پادکست
#میلاد_حضرت_زینب
#روز_پرستار
13890601_2618_128k.mp3
3.15M
🔊 «وللَّه العزّة و لرسوله و للمؤمنین»
وقتی در فتح مکه، ابوسفیان مخفیانه و با حمایت عبّاس - عموی پیغمبر - به اردوگاه آن حضرت آمد تا امان بگیرد، صبح دید که پیغمبر وضو میگیرد و مردم اطراف آن حضرت جمع شدهاند تا قطرات آبی را که از صورت و دست ایشان میچکد، از یکدیگر بربایند! گفت: من کسری و قیصر - این پادشاهان بزرگ و مقتدر دنیا - را دیدهام؛ اما چنین عزّتی را در آنها ندیدهام. آری؛ عزّت معنوی، عزّت واقعی است؛ «وللَّه العزّة و لرسوله و للمؤمنین»؛ مؤمنین هم اگر آن راه را بروند، عزّت دارند.
نماز جمعه تهران 1380/02/28
#ما_و_قرآن
#بشنوید
انقلابِ قَلم
✅ "دنیای استکباریِ سرشار از جاهلیت در اشتباه است که خیال می کند ارزش و اعتبار زن به این است که خود ر
📋 بانویِ طراز/ شاخصههای بانوی طراز انقلاب اسلامی در اندیشه آیتاللهالعظمی خامنهای
✍ مجتبی میرزایی. معاونت پژوهش حوزه علمیه امام زینالعابدین (علیهالسلام)، شعبه انصار المهدی (ارواحنا فداه)
بانوی طراز انقلاب اسلامی، کلیدواژهای است که اولین بار در ادبیات رهبر انقلاب اسلامی مطرح شد. با کنار هم قرار دادن مجموع بیانات ایشان در سالهای متمادی درباره ملاکها و معیارهای موفقیت دختر و زن ایرانی، شاخصههای بانوی طراز انقلاب اسلامی یافت میشود که در چند محور دستهبندیشده است:
1- عرصه فردی
انتخاب شغلی مناسب باروحیه زنانه، بیتوجهی به مادّیّات و داشتن روحیه قناعت، دوری از تفاخر، تقویت روحیه ایثارگری و بهصورت کلّی تبعیّت از بانوانی که اسلام آنان را بهعنوان الگوی برتر معرّفی کرده ازجمله نشانههای زنِ مسلمانِ انقلابی است.
سرآمد این ویژگیها عقیله بنیهاشم حضرت زینب سلامالله علیها است که امام سجاد علیهالسلام در وصفش فرمود:
«اَنتَ بِحَمدِالله عالِمَةٌ غَیرُ مُعلِّمة وَ فَهیمَةٌ غَیرُ مُفَهِّمَة». تو به حمدالله عالمه معلم ندیده هستی. (مشکاة الأنوار فی غرر الأخبار، ج 1، ص 263).
آیتالله خامنهای درباره زینب کبری میفرمایند:
زینب الگوی شما هست، زینب زنی نبود که از علم و معرفت بیبهره باشد، بالاترین علمها وبرترین معرفتها در دست او بود. (فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با پرستاران، 22/08/ 1370).
ویژگی بارز دیگری که در حضرت زینب مشاهده میشود، صبر در حوادث است.
زنان ما باید بدانند که همین آگاهی، معرفت، صبر و تحمل آنان ناشی از بینش اسلامی حضرت زینب بود که توانست حادثه کربلا را اینچنین بزرگ و ماندگار در تاریخ نگه دارد و دستاوردهای عظیم معنوی و تاریخی این حادثه را ماندگار سازد. (فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضاء دفتر مرکزی جامعه حضرت زینب (س) 28 بهمن 1366).
2- عرصه خانوادگی
در حیطه خانواده نیز معیارهایی وجود دارد تا زن ایرانی خود را به طرازِ بانوی نمونه و برجسته انقلاب اسلامی نزدیک کند.
مسئولیتپذیری نسبت به شوهر و فرزندان، اقدام برای اصلاح جامعه بهوسیله پرورش انسانهای والا و دل آرام شوهر و فرزندان در محیط خانه. اینها همه نشاندهنده اهمیّت و جایگاه والای خانواده در فرهنگ اسلامی است.
کلام گرانقدر پیامبر اکرم (صلیالله علیه و آله) درباره ازدواج و تشکیل خانواده _که فرمود: «مَا بَنَی فِی الاِسلامِ بَناءً اَحَبّ اِلی اللّهِ عَزَّوَجَلَّ، وَ اَعَزّ مِنَ التَّزویجِ». هیچ بنیانی در اسلام، نزد خداوند عزّوجل، محبوبتر از ازدواج (و تشکیل خانواده) نیست. (بحارالانوار، ج 103، ص 222)._ تلاش برای حفظ خانواده را نشان میدهد.
3- عرصه اجتماعی
نقش زنان در جامعه امری غیرقابلانکار است. جستاری در اندیشه رهبر فرزانه انقلاب حضور موفق زنان را در سطح جامعه اینگونه به نمایش میگذارد:
حرکت به سمت آرمانهای انقلاب اسلامی، الگو بودن برای زنان جهان، حضور پیشرانه در عرصههای علمی، اجتماعی، سازندگی و اداره این جهان، عفیف بودن و رعایت حجاب اسلامی در جامعه.
حضرت آیتالله خامنهای ارزش زن اسلامی و مسلمان را در پرهیز از اختلاط با مردان در معاشرتهای اجتماعی میدانند؛ زیرا که چنین زنی خود را بالاتر از این میداند که وسیلهای برای جلب چشم مردها باشد. (فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با زنان شهرهای تهران، اصفهان و تبریز 26 دی 1368).
دستیابی به مقام بانوی طراز ایرانی با بهرهمندی از زندگی حضرت زینب کبری سلامالله علیها میسور است. مقامی که زمینهساز تحقق حکومت عدلگستر جهانی خواهد شد.
#یادداشت
#میلاد_حضرت_زینب
#بانویِ_طراز
خطبههای تاثیرگذار
همان مقداری که فداکاری حضرت ارزش پیش خدای تبارک و تعالی دارد و در پیشبرد نهضت حسین- سلام الله علیه- کمک کرده است، خطبههای حضرت سجاد و حضرت زینب هم به همان مقدار یا قریب آن مقدار تاثیر داشته است. ۲۵ مهر ۱۳۶۱
فبقدر قیمه وعظمه تضحیه سید الشهداء عند الله تبارک وتعالی ودورها فی توعیه الامه، ترکت خطب الإمام السجاد والسیده زینب تاثیرها فی نفوس الناس. ۲۹ ذی الحجه ۱۴۰۲
To the same extent that the sacrifice of His Holiness is valued in the presence of the Blessed and Almighty God; and has helped to move forward the movement of Husayn (s), the sermons of His Holiness Sajjad and Her Holiness Zaynab also have been effective to the same extent or almost to the same extent. 17 October 1982
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/posts/index/quote#quote18868
#میلاد_حضرت_زینب
نماز از آنجا که اولا سلامت و تعالی اخلاقی و معنوی به افراد جامعه میبخشد و ثانیا از آن رو که باشکل و محتوای ویژه خود نمازگزار را به انضباط میکشاند و از بیهودگی و ولنگاری نجات میدهد، به حق باید یکی از عوامل مهم انضباط و انتظام اجتماعی شناخته شود. اگر نماز با حضور و از سرِ شوق و در هنگام فضیلت در میان مردمی رواج پیدا کند، اینها دستاوردهای قطعی آن مردم خواهد بود، بدیهی است که نماز از سر کسالت و بیحضور و یا خودنمایانه، هیچ یک از این فوائد را نخواهد داشت.
پیام به اجلاس نماز،۱۳۷۸/۰۶/۱۸
#ما_و_نماز
🗒 پرستاری؛ تلفیق درخشانِ عشق، مهارت و اخلاق
✍️ زهرا نجاتی،طلبه و مبلغه حوزه علمیه
«تکریم پرستار به معنای تکریم فضایل اخلاقی است.» آیتالله خامنهای، دیماه ۹۸
روز پرستار مثل بیشتر مناسبتهای تقویمی، تنها درهمان روز، گرامی داشته میشود. تکریم و تجلیلهایی انجام میگیرد و پروندهاش تا سال بعد بسته میشود؛ اما وقتی پای حرفها و دغدغههای پرستاران بنشینیم ماجرا به گونه دیگری روایت میشود.
سال 98، رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با پرستاران نکاتی را بیان کردند که مخاطب آن مسئولین هم بودند.
ایشان با توصیف حضرت زینب سلامالله علیها بهعنوان الگوی پرستاری، علت نامگذاری این روز تبیین کردند و فرمودند: «آن شخصیت مستحکم، بانویی برجسته در تاریخ بشریت است نهفقط تاریخ اسلام، شخصیتی مستحکم و قوی، انسانی که «زن نگر دست خدا در آستین» آنچنان عمل میکند که کمتر انسانی میتواند با این قدرت و استحکام، وارد این میدانهای دشوار بشود. این بانوی بزرگ، الگوی پرستاری شناختهشده است و با این نامگذاری، بین جامعه پرستاران و این بانوی باعظمت، یک ارتباط ویژهای به نظر بنده ایجادشده است.
آیتالله خامنهای بر این باوراند که شغل شریف پرستاری ترکیبی از ارزشها و فضایل اخلاقی است. پرستار نمادی برای شفقت، مسئولیتپذیری و بردباری در برابر بیتابیها و کجخلقیها، همت و استقامت و دلزده نشدن از مشکلات است.
بهطور طبیعی هرکدام از جایگاههای شغلی و اجتماعی سختی و راحتیهای مخصوص به خودش را دارد اما حرفه پرستاری از آن دسته مشاغلی است که همیشه با آه و ناله و اشک بیماران مواجه میشود و همه اینها وقتی ارزشمند میشود که پرستار دلزده نشود و همواره با دلسوزی و مهربانی به بیماران رسیدگی کند.
از دیدگاه رهبر انقلاب اسلامی بخش مهمی از بهبودی بیمار مرهون دست نوازشگر پرستار است و اگر او نباشد طبیب هم از عهده علاج برنمیآید.
باتوجه به آن چه گفته شد، ایشان از مسئولین میخواهند که شرایط را برای بهبود وضع پرستاران و ایجاد نشاط کاری و حوصله، خاطرآسوده از جهت خانه و خانواده و حضور بهموقع و پاسخگویی به نیازهای خانوادگی پرستار را در اولویت کاری خود قرار دهند تا پرستاران بتوانند در کنار دلسوزی و شفقت، با آرامش روحی به کار خود ادامه بدهند.
اجرای عدالت درباره پرستاران و پیگیری مشکلات و حقوق اجتماعیشان، بخشی دیگر از مجموعه باورهای آیتالله خامنهای است.
#یادداشت
#میلاد_حضرت_زینب
#روز_پرستار
#بانویِ_طراز
امروز بحمدالله پرستاران در چشم مردم ما از همیشه عزیزتر و شرافتمندترند؛ و این لطف خدا و نعمت خدا است. امیدواریم که همواره به همین شکل باشد و افزایش پیدا کند.
📅 سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سالروز #میلاد_حضرت_زینب سلام الله علیها و روز بزرگداشت مقام پرستار،۳۰ آذر ۹۹
#روز_پرستار