#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖پیوندِ زیبایی و اقتدار
امروز، دوم خردادماه سال ۱۴۰۳ و در تشییع پیکر شهدای خدمت در تهران،برگی بینظیر در تاریخ نگاشته شد، گویی در باغ سرسبز و باشکوه انقلاب، زیبایی و اقتدار با هم پیوند خورد و چه زیبا نهالی پاگرفت. نهالی که ریشه در خاکی مرغوب دارد و بهترین باغبان، هوادار اوست و بذرهای پایهاش یعنی درختان زیبایی و اقتدار بهترینِ نوع خود هستند. زیباییای که از آغازین پرتوهای نورانی انقلاب، با همدلی و همراهی مردم، جوانه زد و اقتداری که از همان ابتدا، از نگاه نافذ خمینی کبیر (رحمتاللهعلیه) در باغ انقلاب سر برافراشت.
آری، این دو نعمت ریشهدار، یعنی زیبایی و اقتدار، امروز در وجود تکتک مرد و زن و فرزند انقلابی ایران، یکجا جمع شد و کمال یافت. چه زیبا صحنهای بود این دورهمی خانوادگیِ به ظاهر تلخ،اما زیبا و مفتخرانه، هرچند که داغ رفتن عزیزان، دلها را پرشراره کرده بود اما صلابت و اقتدار در نگاهها موج میزد و همهی خانواده مثل همیشه، دلسوزانه و مهربانانه، زیر سایهی پدر پیر فرزانه، فرزندان غیور نور دیدهشان را تا عرش بدرقه کردند. ولیکن همین دلهای پرسوز و داغ، خوش بود و آرام، به داشتن خیلی عظیم از این دست فرزندان برومند، متعهد، باوجدان بیدار و مخلص.
تهران، امروز به خود بالید، به داشتن این گنج پر بها، به حضور این خانواده گرم و صمیمی، به گامهای استواری که امروز بر جبینش ضربآهنگ عشق و معرفت نواخت. امروز، کار خصم دونمرتبه را در قلب پایتخت، پشت سر ولی جامعه و زیر تابوت ابدان سوخته در آتش عشق به میهن، یکسره ساختیم. باشد که حق پذیرای خدمت ناچیز ما نیز باشد.
✍ فاطمه مهدوی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
به نام خدای ساعیان
🔖لزومِ تلاشِ مضاعف
با شهادت حاج قاسم، درخت تنومند انقلاب بار دیگر با خونش آبیاری شد و خون پاک او در رگهای امتی مقتدر جوشید و بیش از گذشته به بار نشست، چنانکه دشمنان از شهید حاجقاسم بیشتر از حاجقاسم میترسیدند. مطمئن باشید که بعد از شهادت شهید جمهور، مدیر اجرایی بعدی مسیر ریلگذاری شده توسط او در توسعه اقتصادی و علمی ایران و برقراری عدالت را با تلاش و انگیزه مضاعف طی خواهد کرد، به شرطی که مشارکت مردمی در انتخاب جمهور بعدی، مسئولانه و بدور از بها دادن به تخریبهای هدفمند مغرضین باشد.
حواسمان باشد این روزها همانند ایام شهادت حاجقاسم و بعد از فتنهانگیزی نامردان میدان سیاست در آبان ۹۸ که باعث نارضایتی مردمی و ریزش اعتماد عمومی شده بود، دوباره با «ذبحی عظیم»، ابراهیممان به مسلخ رفت، سرمایه اجتماعی ویژهای با شهادتش بدست آمده است، این سرمایه گرانبها و ترمیمشده را، درست و هدفمند برای تحقق پیشرفت ایران اسلامی و تودهنیزدن به برنامههای صهیونیسم جهانی که بعد از شهادت سیدابراهیم، شیرینی پخش کردند، هزینه کنیم؛ چون دشمنان به فروپاشی از درون نظام با تصور و توهّم فرصت طلایی ایجادشده برایشان با نبودِ شخص دوم مملکت امید بستهاند، اما با محاسبات غلطشان کور خواندهاند.
دلدادگان به انقلاب و راه خدمت بیمنت، برای به ثمر نشستن هدف و خواست سیدالشهدای خدمت، در یک ماهِ پیشِ رو وظیفه مهمی در افزایش مشارکت مردمی و خیزش ملی دارند. به داشتههای خودمان حمله و خودزنی نکنیم. شرایط کنونی کشور و جمهوری اسلامی، به مرحلهای رسیده که یا امسال شاهد صعود به قله پیشرفت و آبادانی ملی میباشیم و یا خدای نکرده، زبانم لال چنانچه هوشیار نباشیم و گرفتار فضاهای تخریبی و شایعات رسانه ای بشویم، در مرحله سقوط به دامنه کوه که نه بلکه به تهِ درّه پرت خواهیم شد. هوشیار باشیم و به پیروی از ولیّ امر جامعه از هر سخن و موضع و قلمی که بوی تخریب، ناامیدسازی، اضطراب، توهین و چنددستگیِ دشمنشادکن به مشام میرسد، دوری کنیم که قطعا برنامه و خواست دشمن است و بدانیم که انشاءالله به فرموده رهبر فرزانهمان «هیچ اختلالی در کشور به وجود نمیآید.»
مواظب باشیم در میان تلاطم امواج غمها و ناباوریها احساساتی عمل نکنیم و حواسمان به بار زمینماندهای که بر دوش شهید جمهور بود، غافل نشویم. الآن گرگهایی در لباس میش که برای رسیدن به قدرتهای ازدسترفته خویش، با عقیده به اینکه «هدف وسیله را توجیه میکند»، دوباره بر موج شلوغیها و وضع اضطراری کشور سوار شوند و بالا بیایند و در کشور عزیزمان باز فریب، ریاکاری و اشرافیگری برقرار کنند و محرومین وطنمان، احساس بیکسی کنند. آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی همتِ بلند میخواهد، آری رئیسی رفت امّا خدای رئیسی زنده است و از شما انتظار ارادهای قوی دارد، در نظام ولایی با رفتن یک خدمتگزار، خللی در سد آهنین ملت ایجاد نخواهد شد، پس دست همت به کمر بزنید و برای انتخاب یک رئیسی دیگر اقدام کنید که نیاز انقلاب اسلامی در انتخاب یک رئیسی دیگر است.
✍ مرضیه عاصی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
◆ یادگار بهشتی
🍃 پس از پیروزی انقلاب اسلامی، آیتالله سید ابراهیم رئیسی در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار کرده بود، شرکت کرد و به دنبال شورشهای مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در مسجد سلیمان، به همراه گروهی از طلاب در قالب فعالیتهای فرهنگی به آن منطقه رفت. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی- عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
#سیدالشهدای_خدمت
#رئیسی_عزیز
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
#یادداشت
#جنگِنرمسخت
#جهاد_تبیین
بسماللهالرحمنالرحیم
🔖بایستهی نگرانی
بعد از رئیسی، سرنوشت جمهوری اسلامی چه خواهد شد؟ 🔻
«هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نخواهد آمد، و کارها منظم پیش خواهد رفت؛ مردم نگران نباشند»(۳۰اردیبهشت۱۴۰۳)
مختصر و مفید و این پاسخ رهبر انقلاب به کسانی است که بعد از شهادت آیتالله رئیسی دندان تیز کرده و برنامه میسازند که آینده ایران و جایگاه رهبری بعد از رئیسی چه میشود و طبق معمول پنبهدانههایشان را دولپی میخورند و از هولشان زیاد هم میخورند، بگذار تا مرز خفگی بخورند. آنها به جای نگرانی برای ایران، بهتر است برای خیزش عظیم جهانی علیه اربابشان اسرائیل نگران باشند، خوب است این برنامهسازان دهانگشاد، کمی چشمهایشان را باز کنند تا ببینند در دنیایی که ملتها علیه دولتها به حمایت از فلسطین برخاستهاند، ملت ایران برای پاسداشت دولتمردانشان همدل شده، و ملت و دولت بیش از همیشه در کنار هم هستند. در دنیایی که برخی دولتها به راهی میروند و ملتهایشان به راهی دیگر و بین دولتها و ملتها تضاد است، ملت و دولت ایران پشت و پناه هم، همراهتر از قبل در یک راه و یک مسیر، به سوی آرمانهای انقلابیشان محکمتر از همیشه با هم حرکت میکنند.
اگر این رسانهها بیلزدن میدانند، باغچه خود را بیل بزنند. سرنوشت آمریکا، انگلیس، اسراییل و دیگر دول حامی آن، پس از طوفانالاقصی، وعده صادق و خیزشهای مردمی ناشی از آن و سرکوب وحشیانه دانشجویان و مردم توسط دولتمردان این کشورها چه میشود؟ غیر از اینکه بیش از همیشه منفور ملتهای خود میشوند؟ غیر از سقوط؟ چه خیال خامی که فکر کنند رفتن رئیسی و همراهانش این سقوط را منتفی یا دیر خواهد کرد. زهی خیال باطل، که خون شهید بر این حرکتها سرعت خواهد بخشید.
توصیه میکنم آنها به جای نگرانی در مورد آینده ایران اسلامی، نگران اسراییل عزیزشان باشند که بعد از شکست در طوفانالاقصی و حکم دادگاه لاهه علیه بنیامین نتانیاهو قرار است چه بشود؟ البته بودن و نبودن نتانیاهو برای اسرائیل فرق نمیکند این رژیم جعلی مدتها است در حال فروپاشی است. هر روز صهیونیستها علیه مثلا دولتشان تظاهرات میکنند. بین ملت دروغین صهیون و دولت جعلی اسرائیل شکافی عمیق و پرنشدنی است ،که این رسانهها به عمد چشم بر ان بستهاند و امید دارند با ایجاد چالش ساختگی و دروغین ایران پس از رئیسی چند صباحی حواسها را از این شکاف و از همپاشیدگی پرت کنند. و چه خیال باطلی. الحق که قرآن چه زیبا آنها را توصیف کرده «صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَعْقِلُونَ»،(۱۷۰ سوره بقره). که اگر کور نبودند، میدیدند که ایران به سکانداری مقام معظم رهبری، همچون کشتی نجات و با ثبات است در دنیای متلاطم کنونی.
✍محدثه زندی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖سیدِ محبوبِ ما!
سیدِ محبوبِ ما!
محبوبیت بیجهت نیست، حتماً باید وجودت پر از عشق و محبت شده باشد که بتوانی قلوب مردم را به خود جذب کنی و قطعاً این عشق و محبت رنگ و بوی خاص الهی داشته که شیفتگان خدا و اهل بیتش (علیهمالسلام) عاشقت شدهاند. دل به دل مردم بسته بودی که با پروازت، دلها را متألم نمودی. این مردم بوی عشق را خوب میفهمند، بوی خدمت را با عمق جان حس میکنند و نقشی که با محبت و ارادت در دلهایشان حک شود، هرگز پاک نخواهد شد.
سیدِ محبوبِ دلها!
مردم هیچگاه ناآرامیها، بیخوابیها و مجاهدتهای بیوقفه شما را از یاد نخواهند برد و قطعاً به پاس زحمات و خدمات ارزندهی شما و دیگر دلسوزان نظام، با هم متعهد و متحد میشوند تا بهترین گزینه را برای جانشینی شما انتخاب کنند تا تلاشهای بیمنت و دلسوزانه و با درایت شما بیثمر نماند و سرعتِ طیِ مسیر شما در خدمت، کاهش نیابد. مردم غیور و شریف ایران، همچون همیشه با نگاهی به دهان مبارک رهبر فرزانه و راهنماییهای مهم ایشان، بزنگاهِ انتخاب را در مییابند و آرامش را به شما هدیه خواهند داد.
اما گذشته از ادای وظیفه شما، بگو با این دل چه کنیم؟ دلی که هنوز داغ سردار بر آن سنگینی میکند و از فرط زخمهای متعدد دژخیمان مجروح گشته و با دیدن شما و درخشش شما در عرصه خدمت قدری آرام میگرفت، دلی که خوش بود به داشتن سربازی چون شما در یاری ولایت و هرچه خود آرزو داشت، در شما میدید در مسیر یاری ولایت. این دل در سینه میسوزد و اشکهای دیده از جریان نمیافتند.
سیدِ محبوبِ ما!
قول بده اینبار در عرصهی خدمت به امام ثامن، ضامن دلهای ما شوی و دلهای پرسوز ما را به دستان امام رئوف بسپاری تا مثل خودت، تا آخرین نفس، پای عهدمان با این خاندان طاهره بمانیم و داغ شما را با ادامه راهتان تسکین بخشیم.
✍ فاطمه مهدوی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖مکتبسازی به رسمِ رئیسی
مدل حکمرانی در نظام اسلامی، با هیچ مدل حکمرانی در مکاتب فکری مختلف قابل مقایسه نیست. در نظام اسلامی حاکم، سرمایه اجتماعی مردمی را فدای هیچ حب و بغضی نمیکند. در این مدل حکمرانی، محور تحقق هر آرمانی، مردم هستند و بدون خواست مردم حتی حکومتی حق، مانند علی، فرصت را از آن خود نمیداند. در این مدل، مردم نه تنها انتخاب میکنند بلکه ادامه و یا احیاناً توقف مسیر را تعیین میکنند. اما نکتهای که حائز اهمیت است کادرسازی در این مسیر است. مانند رودی که میخروشد و ممکن است ممانعت در مسیرش، به واسطه سنگ و صخره ایجاد شود، اما باریک چشمههایی نیز در طی مسیر به رود خروشان الحاق یافته و بر خروشش میافزاید و برآیند در نهایت سیل عظیمی است که هرگز از رفتن باز نمیماند.
توجه به نقش مردم در دولت آقای رئیسی، آنقدر گرانسنگ بود که دوست و دشمن به آن اذعان داشته و این دوره کوتاه سهساله را فرصتی عظیم برای رجعت به این مدل حکمرانی اسلامی میدانند. همانطور که در فرمان حکومتی امیرالمومنین به مالک اشتر توصیه شده «فَلا یَطولَن اِحتِجابُک عَن رَعیتِه» در مدت زمان طولانی غایب نباش و بهعبارتی احتجاب از مردم را طول نده. همین امر زمینهساز اعتمادی عمیق خواهد بود.
حضور میدانی، توجه به اقشار ضعیف، اولویت قرار دادن طرحهای زمینمانده از خطوط پررنگ دولت ایشان بود. عملیاتی کردن رتبهبندی معلمان بهعنوان یکی از اقشار متوسط جامعه، توجه به گرفتاریهای مردم در بلایای طبیعی و غیرطبیعی از نقاط درخشان دیگر به شمار می رود. متناسبسازی حقوق بازنشستگان، افزایش بودجه استانهای محروم، احیای کارگاههای بزرگ و کوچکِ در معرض تعطیلی و بیش فعال نمودن آنها مانند هپکو، نیشکر هفت تپه و نساجی مازندران نمونهای از مردمی بودن این حکومت را به منصه ظهور گذاشت. توجه عمیق به صنوف برآمده از بطن جامعه مانند ورزشکاران، مثالی دیگر از این رجعت عظیم در نظام جمهوری اسلامی می باشد.
اگر چه غم عظیمی بر روح ملت ایران چنگ میزند اما دوره سهساله ریاست جمهوری ایشان را میتوان نقطه عطفی برای حرکت به سمت جامعهسازی اسلامی دانست. در عصر چرخش نظم جهانی، بایستی تمام همِّ نظام، زین پس بر ادامه مسیر جامعهسازی اسلامی معطوف گردد.
✍نسا جعفری
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖جهاد کبیر، در خرمشهرهای پیشرو
جنگ تحمیلی در ۳۱شهریور۱۳۵۹ در حالی بر کشور عزیزمان ایران، تحمیل شد که ما سیم خاردار هم نداشتیم و دشمن مدرنترین وسایل جنگی را در اختیار داشت. بعد از گذشت ۳۵ روز از آغاز جنگ، خرمشهر اولین شهری بود که در تاریخ ۴آبان۱۳۵۹ توسط ارتش بعث عراق، اشغال شد. و در ۳خرداد۱۳۶۱ طی عملیات گستردهی «بیتالمقدس» و پس از ۵۷۸ روز اشغال، بهدست نیروها و رزمندگان ایرانی آزاد شد. امام خمینی«رحمةاللهعلیه» فتح خرمشهر را از امور مافوق طبیعت و از عنایات خداوند دانسته و فرمودند: «خرمشهر را خدا از آزاد کرد.»
آزادی خرمشهر، از مهمترین رخدادهای جنگ تحمیلی بود که علاوه بر خسارتهای جانی و مالی که بر دشمن تا دندان مسلح وارد کرد، سرنوشت و ماهیت جنگ را به نفع کشور ایران، تغییر داد. از جمله میتوان به ایجاد تزلزل در ارتش بعث عراق و کشته و به اسارت گرفته شدن هزاران سرباز عراقی و تغییر موازنهی سیاسی_نظامی به سود ایران نام برد.
اکنون چهلودو سال از آن روز تاریخی میگذرد. به فرمودهی امام خامنهای «برای نظام اسلامی، جنگ نظامی، احتمال ضعیفی است.» آنچه امروز خیلی مهم و اساسی است، این است که ما خرمشهرها در پیش داریم که از جنگ نظامی بسیار سختتر است؛ اما ویرانی جنگ نظامی را ندارد و بالعکس آبادانی دارد. خداوند در آیه ۵۲ سورهی فرقان میفرماید: «از دشمن تبعیت نکنید و با او جهاد کبیر کنید.»
حال این سوال پیش میآید چگونه جهاد کبیر کنیم؟
وظیفهی هر ایرانی انقلابی این است از دشمنی که هماکنون در میدان مبارزه با او قرار گرفتیم، پیروی و اطاعت نکنیم. باید از همهی استعدادهای موجود در کشور برای پیشرفت ایران سربلند و قوی استفاده شود. از جمله در میدان اقتصادی، باید قطع وابستگی کنیم و به تولید بیشتر و مهار تورم بپردازیم. در بعد فرهنگی باید جوانهای مؤمن و انقلابی، کارهای فرهنگی را در قالب یک جبههی متحد رسانهای و یا خودجوش فرهنگی، انجام دهند. با رفع نیازهای نظامی، هرچه بیشتر امنیت کشور را برقرار کنیم. البته به حول و قوه الهی و تدابیر حکیم فرزانه آیتالله خامنهای و پشتکار جوانان متعهد و متخصص انقلابی، کارهای بسیار خوبی در کشور انجام شده است؛ ولی کافی نیست. ما هنوز به قله نرسیدهایم و هر چه به قله نزدیکتر میشویم، راه سختتر و موانع بیشتر است. باید آستینها را بالا زده و با یقین به وعدهی الهی و با پشتکار دوچندان و اعتماد به جوانان مؤمن متعهد و عدم اتکا به دولتهای زورگو، قلههای پیشرفت را فتح و برای ایرانی قوی، انجام وظیفه کنیم.
✍چمنخواه
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمسخت
#جهاد_تبیین
🔖درسی که از تو گرفتیم...
یکی از نقاط ضعف جوامع در حال توسعه، تبلیغات گستردهی قبل از به ثمر رسیدن طرحهاست. نکتهای که اغلب موارد نقش بسزایی در انحراف منابع مالی، ذهنی، جسمی و زمانی داشته و مانع از تحقق صد درصدی اهداف در زمان مقرر میشود. در دولت شهید رئیسی، این تابوشکنی که در دولتهای بعد از انقلاب مغفول مانده بود، صورت گرفت. ایشان مصداق واقعی بود بر دو صد گفته چون نیم کردار نیست...
۱. قبل از ارائه آمار و توصیفات حتی به حق، از طرحها و پروژهها، اقدام عملیاتی صورت میگرفت و این اقدام و عمل بود که بر توصیف و تبلیغ سبقت میگرفت.
۲. اگرچه نقدهای بسیاری در حوزه رسانه به ایشان وارد میشد؛ اما در مدل حکمرانی اسلامی، آنچه رمز مانایی حکومتی خواهد بود نه ملاکهای ظاهری و عددی که عملگرایی واقعی است و ایشان نمادی شد بر این پراگماتیسم اسلامی.
۳. تمام بیاخلاقیهایی که در مورد ایشان صورت گرفت از هتک، تهمت و افترا به این دلیل بود که او بدون توجه به آمارسازی رسانهای و هوچیگریهای تبلیغاتی، به عملگرایی بیش از هرچیز وقع نهاد و در روزهای اخیر حضور مردم در مراسم تشییع نشان داد که آنچه در ذهن مردم مانا است و جاویدان نه تبلیغات رسانه، بلکه عمل مخلصانه است.
۴. و این رشد فهم جمعی به برکت نقش بیبدیلی است که حکمرانی اسلامی برای جایگاه مردم قائل است.
✍نسا جعفری
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
🔖مردِ دیپلماسیِ عزّت و مقاومت
شهید امیرعبداللهیان وزیر خارجهی دولت سیزدهم، یکی از حامیان اصلی آزادی فلسطین بود که این مسیر را در تمام عمر خود با اقدامهای دیپلماتیک و با نوشتن یادداشت و مقاله دنبال کرد. در حوزه کشورهای عربی و آفریقایی تخصص داشت و چه در زمان سفارت در این حوزه و چه در هنگام مدیریت کل این حوزه و سِمَتِ معاون وزیر امور خارجه سوابق خوب و درخشانی را در کارنامهی کاری خود رقم زدند. ایشان مراحل مختلف پیشرفت را در وزارت خارجه پله پله طی کرد و در عرصه سیاست خارجی کشور تلاش کرد که عزت و تحقق منافع مردم را به نمایش بگذارد.
یکی از مهمترین ویژگیهای شهید حسین امیرعبداللهیان غیر از خلوص و شخصیت مردمی ایشان که موردِ تمجیدِ همکارانش در وزارت خارجه بود، تلاش برای ارتباط تنگاتنگ دستگاه سیاست خارجی با نهادهای مختلف از جمله نیروهای دفاعی و نظامی بود. در واقع ایشان در حوزه نزدیکی عرصههای میدان و دیپلماتیک تلاش زیادی کردند که یکی از نمودهای این تلاش را در عملیات وعده صادق مشاهده کردیم.
او یکی از حامیان اصلی، مشوقان و سیاستگذاران محور مقاومت بود و تمام اعضای محور مقاومت، اعم از حزبالله لبنان، حشدالشعبی عراق، مبارزان یمن و مبارزان سوریه برای امیرعبداللهیان احترام بسیار زیادی قائل بودند. ایشان مسئلهی غزه را بارِ گرانی بر شانهی وجدانِ بشریت و آزمونی خطیر برای مشروعیت ارزشهایی، چون کرامت و حقوق بشر که اروپاییها مدعی تلاش در راستای آن هستند، میدانست و معتقد بود اروپا باید فریاد عدالت خواهیاش را در موضوع فلسطین بلند کند و ایران را آمادهی کار و تعامل با اروپا بر پایه احترام، گفتوگوی سازنده و همکاری در راستای منافع مشترک و صلح و امنیت در جهان میدانست و براساسِ آن عمل میکرد.
این موضع باعث شد تا علاوهبر مردانِ میدانِ مقاومت در غزه و لبنان، زنان و کودکان غزه نیز در داغ این شهیدِ بزرگ به سوگ بنشینند، چرا که خدمات ایشان برای برگرداندن امنیت و آزادی به فلسطین را لمس کردهبودند.
همچنین در طول دوران حضور این مردِ دیپلماسی کشور بر مسند وزارت خارجه، روابط ایران با همسایگان توسعه یافت که یکی از نمودهای آن، برقراری روابط مجدد بین ایران و عربستان بود. در واقع یک تلاش ویژه از سوی ایشان برای گسترش روابط ایران با کشورهای عربی را شاهد بودیم که ایجاد نزدیکی بیشتر بین دستگاه سیاست خارجی و عرصهی میدان را میتوان مهمترین خدمت ایشان برشمرد، همچنین به شهادت همکارانش در این وزارتخانه، وزیر شهید حتی تحت فشارهای سیاسی هم با صلابت بود و مواضع خویش را با حفظ پایداری و استمرار بر حق و نترسیدن از فشارها و سختیها به عرصه مینشاند.
او به حق شایستهی این بود که رهبر معظم انقلاب او را وزیری مجاهد در میدان سیاست و خدمت نامید.
🖋آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی