هدایت شده از صدای ملت 📢📣
📣 تجمع اعتراضی در نقد برده داری نظامی و ساختار اشتباه و غیر انسانی نیروهای مسلح
مکان: تهران، میدان سپاه، سازمان وظیفه عمومی ناجا
زمان: سه شنبه ساعت ۱۰صبح
صدای ملت👈🏼 پیگیری مطالبات، تبیین حقایق سیاسی کشور
👇🏼👇🏼👇🏼
🆔️@sedaye_mellat313
#فرقه_مالهکشها را بهتر بشناسیم1⃣
👈 در کنار جریان بهائیت و وهابیت و اصلاحات و بهاری ها و...
ما امروزه شاهد فرقه ای به نام ماله کش ها هستیم
👈 اینها جریانی هستند که بدترین ضربات را دارند به ملت و انقلابی ها میزنند
چرا؟؟
👌 چون مردم فکر میکنند همه انقلابی ها و مذهبی ها ماله کش هستند،
در حالی که اینطور نیست
👈 این فرقه در برابر گرانی و تورم وحشتناک و
افزایش اجاره بها و مافیای بورس و خودرو و......هیچ واکنشی نشون نمیده
👈 ولی خدا نکنه آقای رائفی پور و پناهیان یه اشتباهی بکنند(البته از دیدگاه این فرقه انحرافی)
وگرنه فریاد وااسلامای این فرقه انحرافی بلند میشه و میگند الانه که دین توسط این اشخاص ازبین بره
👈 این فرقه متاسفانه امروزه ولایتمداری را به ماله کشی داره تحریف میکنه و این بدترین نوع تحریف دین و ولایتمداری هست که ما امروزه شاهدش هستیم
👈از نظر این فرقه ، هرنوع انتقاد و بیان نقاط ضعف و ایراد گرفتن به مسئولین و عدالتخواهی ، مخرج مشترک داشتن با دشمن تلقی خواهد شد و این فرقه به آسانی برچسب خوارج را بر پیشانی منتقدین میکوبند.
همچنین این فرقه نسبت به سخنان مقام معظم رهبری مصداق آیه شریفه ( یومنون ببعض و یکفرون ببعض ) هستند. چون آن قسمت از بیانات رهبری مبنی بر مطالبه گری و انتقاد را نادیده گرفته و آن قسمت که القای ناکارآمدی خلاف شرع است را سرلوحه کار خودشان قرار می دهند.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔸رئیس بازرسی شهردار انقلابی در رستوران لاکچری چه میکند؟
🔹تصاویری عجیب از داوود گودرزی رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران در یک نشست لاکچری با گزیدهای از لاکچری سازان تهران در فضای مجازی به دست آمده است.
🔹جالب اینکه بسیاری از کارفرمایان و پیمانکاران برای ملاقات با این مقام ماه ها است که درخواست ملاقات داده اند تا درخواست واخواهی خود را پیش ایشان ببرند اما وی به طور گزینشی و در اماکن لاکچری پای مسائل سازندگان می نشیند؟ مگر شهرداری تهران در مناطق بالای شهر، ساختمان جلسات ندارد؟ که باید در رستورانهای گران قیمت و لاکچری با ثروتمندان نشست؟!
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس
#آرمان_عدالت
این جلسه: عدالت و تحجر
با ارایه خانم دکتر رقیه فاضل
پژوهشگر و استاد دانشگاه
دوشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۸
منزل استاد مرحوم حاج حیدر رحیم پور ازغدی
#جبهه_عدالتخواه_مردمی_مشهد_مقدس
@jebhe_mashhad
حسین مرعشی دبیرکل کارگزاران با حمایت از مذاکرات هسته ای برای احیای برجام در دولت سیزدهم، نوشته که با سفیر فرانسه دیدار کرده و او هم به احیای برجام امیدوار بوده و گفته در این صورت، در ایران سرمایه گذاری خارجی شکل خواهد گرفت!
فارغ از اینکه مرعشی چه سمت رسمی دارد که با سفیر فرانسه دیدار کرده، فرانسه اگر اهل سرمایه گذاری خارجی در ایران بود همان سال 2015 که برجام منعقد شد و دولت روحانی سر کار بود و هنوز هم حرفی از خروج امریکا از برجام یا حتی روی کار آمدن کسی مثل ترامپ در امریکا نبود، در ایران سرمایه گذاری می کرد اما دریغ از یک مورد سرمایه گذاری منجربه نتیجه فرانسوی ها در ایران!
رنو، پژو و توتال و سایر شرکت های اروپایی برای عکس یادگاری به ایران آمدند اما تا قبل از خروج امریکا از برجام یک پروژه را هم به سرانجام نرساندند. اما حالا که خود امریکایی ها می گویند اگر توافقی هم شکل بگیرد عمر آن نهایتا دو سال خواهد بود، کدام انسان عاقلی باور می کند که غربی ها در ایران سرمایه گذاری کنند؟
هنوز از بیان این حرفهای تکراری خسته نشده اید؟
امیرحسین ثابتی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
14010527_جلسه_اول_کارگاه_حلقه_های_میانی_وقیام_مردمی_برای_قسط5.mp3
41.77M
⭕️ چطور از ایمان مردم به آرمانها میشود عمل آرمانخواهانه تولید کرد؟!
♦️ حجت الاسلام قنبریان در اولین جلسه کارگاه «حلقههای میانی و قیام مردمی برای قسط»:
چطور ایمان به عدالت و کفر به تبعیض منجر به عمل عدالتخواهانه میشود؟!
🔹 ایمان به عدالت و کفر به تبعیض فطرتاً در وجدان هر انسانی وجود دارد. اسلام نیز تاکید بیشتری بر آن دارد. و انسان شیعی به خاطر تعلق به اهل بیت ایمانش به عدالت و کفرش به تبعیض بیشتر است و بیشتر به ظلم و جور حساس است.
🔸 انواع عملها متناسب با سطح این ایمان و کفر متفاوت است:
➖ صبر نجیبانه
➖ عمل خیرخواهانه
➖ شورش و اعتراض
➖ دلسردی و سکوت
🔹 عدالتخواهان نباید صبر نجیبانه و عمل خیرخواهانه را تکفیر کنند و همه تقصیرات را به گردن ساختار بیاندازند! در بعضی از موارد خود عدالتخواهان هم نمیدانند دقیقا چه میخواهند!
🔸 در کنار صبر نجیبانه و عمل خیرخواهانه دو گام برای تغییر وضع موجود باید برداشته شود:
1️⃣ در مرحله اول در سطح نظری و کارشناسی باید به اجماع در توصیف صحنه و اجماع در راه حل رسید.
2️⃣ در مرحله دوم در سطح سیاسی و در تقابل با ذینفعان، فشار اجتماعی تنها راه حل است.
🔹 بدون گذشتن از خاکریز اول نباید به سراغ خاکریز دوم رفت، چرا که باعث شکست و ناامیدی میشود. دو لبهی قیچی برای تولید ناامیدی و دلسردی:
➖ تجمع و عملِ بدون کار علمی و کارشناسی
➖ برخورد قهری و امنیتی با اعتراضات
🔺تفصیل را در صوت جلسه بشنوید.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴 دوقطبیهای اصیل یا کاذب؟
🔹اصل #دوقطبی_سازی لزوماً بد نیست. دعوای حقوباطل یک دوقطبی است. آهنربا بدون قطب مثبت و منفی، اصالتش از بین میرود. مومن مثل آهنربا عمل میکند. ایمان به خداوند متعال و کفر به طاغوت، دو عمل اصلی مومن است. بنیامیه ایمان را میگفتند اما کفر به طاغوت را نمیگفتند. اسلام اموی و اسلام آمریکایی در "کفر به طاغوت" میلنگد.
🔸کفر به طاغوت هم صرفاً یک اعتقاد ذهنی و انتزاعی و فلسفی نیست بلکه باید در عمل این کفر روشن باشد. لذا مومن هم کافر است اما به کافر به طاغوت! مصادیق این طاغوت و طغیان علیه خدا و دین خدا چیست؟
🔹نفس درونی انسان وقتی به شهوت و قدرت و فساد دعوت میکند؛ شیاطین بیرونی جن و انسان؛ دولت شیطان بزرگ؛ نظم اجتماعی ضدعدل؛ قانون ضدعدل و ... .
🔸لذا پولپرستی، حزبپرستی، قبیلهگرایی در اجتماع و سیاست، فاصلههای طبقاتی که حاصل تبعیض است و ...، مصداق طاغوت است. مومن باید به این طواغیت، کافر باشد؛ کفرش را باید علناً اعلام کند و مبارزه کند.
🔹مشی حضرت امیرالمومنین علی(ع) را ببینیم. سراسر دوقطبی بود. جاذبه و دافعه آن امام همام، بالاترین جاذبهها و بالاترین دافعهها بود. اشداء علی الکفار و رحماء بینهم. آن هم علیه ائمه کفر! امام(ره) هم اینگونه بود، نظام اسلامی هم اینگونه بنا شده. دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا و طواغیت عالم.
🔸ما در برابر طواغیت عالم، جانانه ایستادیم و باید بایستیم. افتخار هیچ ملتی به اندازه افتخار ملت ما در مبارزه با بزرگترین طاغوتهای جهان نیست. ایستادن در برابر آمریکا و انگلیس، چیز کمی نیست.
🔻اما در برابر طواغیت درونی جامعه، دچار عقبماندگی هستیم.
🔹خلاصه؛ برخی دوقطبیها را باید پررنگ کرد. دوقطبی فقر و غنی، که امام در پیام قطعنامه میگوید جنگ ما حالا شروع شد جنگ ما جنگ فقر و غنی است! دوقطبی عدالت و تبعیض؛ دوقطبی ظالم و مظلوم؛ دوقطبی سلامت و فساد و ... .
🔸آحاد اصناف و اقشار ملت با این دوقطبیها، متحد و منسجم خواهند شد. اما برخی دوقطبیها این انسجام و اتحاد ملت را میشکند که باید از آنان حذر داشت. دوقطبیهایی که حول مسائل فرهنگی و اجتماعی اعم از اینترنت و حجاب و موسیقی و ... ایجاد میشود، اصالت ندارد و نباید پررنگ شود.
🔹برخی دانسته و برخی نادانسته؛ دوقطبیهای اصیل را فراموش کرده و دوقطبیهای کاذب را بجای آن پررنگ میکنند. دانستههاش که قصد برهم زدن جامعه دارند و نادانستههاش هم جاهل به مسائل و موضوعات هستند. راهش تبیین است.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
ما وقتی که ملاحظه میکنیم و سعادتها را سنجش میکنیم، میبینیم که سعادتمندها آنهایی بودند که در کوخها بودند. آنهایی که در کاخها هستند سعادتمند نیستند. آن مقداری که برکات از کوخها در دنیا منتشر شده است هیچ در کاخها پیدا نمیشود.
...طبع قضیۀ کاخنشینی، توجه به عیش و عشرت و توجه به دنیا و توجه به مال و منال است و نمیتواند شهوت و شکم، این طبقه را مهلت بدهد که در یک امر تفکری وارد بشوند و فکر بکنند. آنهایی که اختراع کردهاند، آنهایی که زحمت کشیدهاند و کتابهای ارزنده تحویل جامعه دادهاند در هر رشتهای، این کوخنشینان بودهاند. طبع کاخنشینی منافات دارد با تربیت صحیح، منافات دارد با اختراع و تصنیف و تألیف و زحمت.( امام خمینی ره 01/01/1362)
یک سوال:
با توجه به این فرمایش حضرت امام ره:
این که نظام کنکور ما عموما دانشجو را از طبقه مرفه اجتماع جذب میکند نشانه چیست؟
آیا این طبقه که وارد دانشگاه میشوند میتوانند در آینده اختراع و تصنیف و تالیف کنند و آیا این طبقه در نظام علمی زحمت میکشند؟
این که این نظام آموزشی، کوخ نشینان را از ورود به محلهای خدمت باز میدارد چه آینده ای را برای نظام اقتصادی و اجتماعی رقم میزند؟ آیا میتوان انتظار رشد را داشت؟
دکتر مقصودی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🗣 علی (سلام الله علیه) عامل شکل گیری اعتراضات مدنی
📚 برشی از کتاب تازه انتشار یافته "نهضت مقدس" نوشتهی حجت الاسلام قنبریان
#اعتراض #فرصت #تهدید_امنیتی
⬇️ این کتاب خوب را از اینجا تهیه کنید ⬇️
🌐 https://nashremaaref.ir/product/441476
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از محسن قنبریان
📒 پیوست عدالت؛ از حرف تا عمل
با حضور حجت الاسلام محسن قنبریان
📆 چهارشنبه ۹شهریور - ساعت ۱۱ تا ۱۳
لینک ورود به جلسه:
http://www.vc.isu.ac.ir/ch/edalat
☑️ @m_ghanbarian
در شورای پول و اعتبار فعلی، وزیران تولیدی کشور یعنی کشاورزی و صمت حضور دارند و فلسفه این حضور، تنظیم سیاست پولی کشور برای حمایت از تولید است. در طرح مجلس، وزیران تولیدی حذف، و چهار شخص حقیقی متخصص در زمینه پولی، ارزی و بانکی عضو هیات عالی شدهاند. این طرح، طرح جنگ با تولید است.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این گفت و گو با بخش خبری بیست و سی شبکه دوم سیما انجام شده بود که معالاسف تمام استدلالهای ارائه شده حذف و صرفا چند ثانیه آخر که یک جمله موضعگیری بود، پخش شد. این جهتگیری صدا و سیما به نفع طرح استقلال بانک مرکزی، منافع مردم را تامین نخواهد کرد.
@syjebraily
🔴 چرا با راهبرد #احیای_برجام مخالفیم؟
🔹یکی از نکات مهم دیدار رهبر انقلاب با هیئت دولت سیزدهم در کنار سایر تعریف و تمجیدها این نکته بوده که این دولت تا حد زیادی، انتظار افکار عمومی برای توافق با غرب را کاهش داده. واقعیت مسئله هم همین است که تا حد زیادی، این انتظار کاسته شده و مردم اگر امیدی داشته باشند به همین توان و ظرفیت های داخلی است و نگاه به بیرون کمتر شده است.
🔸نگاه به بیرون و تلاش برای احیای برجام از چند جهت خطاست، یکی ش همین است که مجدد مردم را به خارج از کشور امیدوار می کند و اقتصاد کشور شرطی می شود. البته هنوز هم با هر مرحله مذاکره و عدم توافق، تاثیراتی ولو کمتر از دوران سابق، بر بازار می گذارد. لذا تلاش برای احیای برجام، این خطر را بدنبال دارد که اقتصاد را به ورطه شرطی شدن بکشاند.
🔹دلیل دیگر مخالفت با احیای برجام، این است که ما باید واقع بین باشیم. واقع بینی و رئالیسم در عرصه بین الملل، ضرورتی جدی برای سیاستمداران و تصمیم گیران است. برجام هیچ تحریمی از تحریم های اساسی مثل یوترن و کاتسا و ... را بر نمی دارد. در همان سالهای اوج برجام، تقریباً هیچ چیزی نصیب ایران نشد.
🔸دلیل محکم دیگر در کنار سایر ادله؛ مبانی دینی و قرآنی ماست. مذاکره یعنی امتیاز دادن و امتیاز گرفتن. از قضا، امتیاز دادن، راه تسلط ائمه کفر را بر کشور هموار می کند در حالی که قرآن می فرماید: وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا. (آیه 141 سوره نساء). جنس امتیازاتی که در برجام داده شد همه راه تسلط آمریکا بر کشور را باز می کرد. از بازدیدها و نظارت های آنلاین و سرزده تا بتن کردن قلب راکتور اراک و از بین بردن سانتریفیوژها بدستور آمریکا.
🔹پذیرفتن اراده دشمن و پذیرفتن دستورات و خواسته های او، پذیرفتن طاغوت است. ما مأموریم به مقاومت و ایستادگی و مبارزه در برابر این طاغوت؛ نه اینکه هرچه گفت بپذیریم. از پذیرفتن این راه تسلط، هیچ سود مادی هم نبرده و نخواهیم برد.
🔸اینکه هر بار به نام تنش زدایی و گرفتن بهانه از آنان، از یکی از نقاط قوت خود یا داشته های خود عقب نشینی کنیم مطمئن باشیم که هیچوقت دشمن را راضی نمی کند. وَلَن تَرضى عَنكَ اليَهودُ وَلَا النَّصارى حَتّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم.. (سوره مبارکه البقرة آیه ۱۲۰)
🔹و چگونه ما سوگند خداوند متعال را فراموش کنیم وقتی که در حدیث قدسی می فرماید: « به عزت و جلال و بزرگواری و جایگاه مرتفع عرشم سوگند،امید هر کس را که به جز به من امیدوار باشد حتماً و حتماً به وسیله ی نومیدی، خواهم برید و لباس مذلت و خواری در نزد مردم را حتماً حتماً به او خواهم پوشانید و او را از نزدیک شدن به بارگاهم حتماً حتماً دور خواهم ساخت! آیا در سختی ها جز مرا آرزو میکند؟ و حال آنکه سختی ها همه بدست من است و به کسی به جز من امید بسته است؟ و با حلقه ی فکر، درِ خانه ی غیر مرا میزند؟ و حال آنکه کلید در های بسته بدست من است و درِ خانه ی من به روی هر کسی که مرا بخواند باز است و کیست آنکه در مصیبت هایش مرا آرزو کرد و من رشته ی اتصال او را با خودم در آن مصیبت بریدم؟ و کیست آنکه در مقصودی که داشت امید به من بست و من امیدش را قطع کردم؟».
منبع : کتاب لقالله ، تألیف عارف ربانی آیت الحق، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، ص ۱۱۳
داود مدرسی یان
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴 خیزش حوزویان در برابر محاربه با خدا
▫️رهبر معظم انقلاب اسلامی:
باید با بانک ها برخورد شود. غلط میکنند که بنگاهداری میکنند
▫️#تجمع اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در اعلام برائت از طرح بانکداری مجلس
🕑 یکشنبه ۱۱ صبح ۱۳ شهریور
🕌 شهر مقدس قم مدرسه مبارکه فیضیه
#تجمع_حوزویان
#مدرسه_فیضیه
#اصلاح_طرح_بانکداری
#مجلس_شورای_اسلامی
نشرحداکثری
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراض دکتر ایزدخواه به طرح بانکداران.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔸به میان مردم رفتن را ادامه دهید و اسیر برخی جوسازیها نشوید و البته در مواجهه با مردم صبر و تحمل به خرج دهید...
🔸البته دولتِ مردمی فقط به معنای به میان مردم رفتن نیست، باید با برنامهریزی دقیق و استفاده از دیدگاهها و نظرات مختلف، زمینه جلب #مشارکت_مردم در عرصههای مختلف از جمله اقتصادی و سیاسی فراهم شود.
🔺رهبر معظم انقلاب | ۱۴۰۱/۰۶/۰۸
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔻طرّاحی نقشۀ جامعِ حرکت دولت
🖋 مهدی جمشیدی
۱. رهبر معظم انقلاب در دیدار با دولت گفتند: «مراقب باشید کارهای روزمرّه، شما را غرق نکند و برای اینکه دچار این آفت نشوید با یک طرح کلان و نقشۀ جامع و قابل توضیح برای مردم، حرکت کنید». روشن است که این دولت، گرفتار انبوهی از گرههای گشودهنشده و معطلمانده از سوی دولت پیشین است، و البتّه این سخن به معنی فرافکنی و ارجاع غیرمسئولانه به گذشته نیست. کمکاریها و ندانمکاریهای دولت قبل، مثالزدنی و منحصربهفرد بودند و از این جهت، شرایط کنونی را نباید با شرایط دیگر، مقایسه کرد. وقتی جامعه و حاکمیّت به بیرون از خود، شرطی و وابسته میشود و هر حرکت اصلاحی به ارادۀ دیگران، متوقف میگردد، حاصل نیز جز این نخواهد بود. این وضع خاص و اضطراری، خودبهخود دولت را به سوی رفع «حوایج روزمرّه» و «معضلات جاری» سوق میدهد؛ چراکه دولت نمیتواند نسبت به دغدغههای فوری و حیاتی، بیتفاوت باشد. پس سخن در این نیست که این پاره از کنشگری دولت، کنار نهاده شود و فارغ از چالشهای روزمرّه، فقطوفقط به آینده نظر افکنده شود، بلکه میتوان یک «ترکیب معقول» از این دو جنبه را به هم آمیخت. نباید میان این دو، یکی را انتخاب کرد و دیگری را نادیده انگاشت. تدبیر جامعه، آمیزهای از اندیشهورزی دربارۀ مسألههای امروز و فرداست.
۲. ساختاری که گرفتار «روزمرّگی» است، همیشه به «اکنون» نظر میافکند و از «آینده» غافل است و تنها میکوشد وضع موجود را قابلگذران نماید، بیآنکه به فردا و فرداها بپردازند و طرحی برای آینده درافکند. ساختار روزمرّهاندیش، آنچنان درگیر تدبیر «موقعیّت جاری» است که نسبت به فرداها، حالت غافلانه دارد. تنها امری که میتواند ساختار از این وضع حداقلی و تنگدامنه عبور بدهد و افقهای وسیع را پیش رو قرار بدهد، «نقشۀ راه» است. در نقشۀ راه، هم وضع جاری و امکانها و امتناعهایش مشخص شده است و هم وضع مطلوب و بایدها و نبایدهای آن، و هم مجموعهای از راهبردها برای عبور از وضع موجود به وضع مطلوب. بهعبارتدیگر، در یک چهارچوب زمانی، مشخص شده که ساختار باید از کجا به کجا برسد و چگونه باید این مسیر را طی کند. ازاینرو، نقشۀ راه از یک «ارزیابی جامع» و «محاسبۀ کلان» برمیخیزد و حاصل «برداشتهای موردی» و «تحلیلهای روزانه» نیست. گنجاندن زمان برای ایجاد گرگونی از سوی ساختار، نوعی قاعدهسازی و چهارچوببندی برای حرکت است.
۳. در نقشۀ راه، یک «مفهوم» در کانون تأمّلات و دغدغههای مینشیند و مفسّر و مرجع همۀ مفهومها و روایتها میشود. این مفهوم، همان است که دولت بهواسطۀ آن شناخته میشود و بر سر زبانها میافتد. باید این مفهوم «فراگیر» و «تعیینکننده» را یافت و همهچیز را در پناه و پوشش آن، معنا کرد. این مفهوم، برآمده از متن «جامعه»ای است که دولت را برگزیده است؛ یعنی باید دریافت که ساختار جدید، به چه سبب توانسته است بدنۀ اجتماعی پیدا کند و آنگاه، این «سبب» را در قالب یک «مفهوم» ریخت و ساختار را به نام او شناخت و شناساند. بهبیاندیگر، مفهومی که بر «پیشانی نقشۀ راه حک» میشود، همان «مسألۀ اصلی جامعه» است که فلسفۀ وجودیِ ساختار جدید را نیز شکل میدهد. مفهومی اینچنین، همانند چراغ راهی است که «راه» را از «بیراهه» بازمیشناساند و مفاهیم دیگر را در سایۀ معانی و دلالتهای خود، بازتعریف میکند. پس اشاره به یک مفهوم کلّی و پوششدهنده، به معنی «تکبُعدیشدن ساختار» نیست و از «نگاه تقلیلگرایانه» برنمیخیزد.
۴. در سطح بعدی، باید مجموعهای از مفهومهای دیگر را در نیز در نقشۀ راه گنجانید و کوشید تا نسبت منطقی با یکدیگر بیابند و یک «کلّ درهمبافته» و «هندسۀ منسجم» به وجود بیاید. این مفاهیم خویشاوند، «مفاهیم اقماری و پیرامونیِ» آن مفهوم اصلی و کانونی هستند و در ذیل آن، هویّت معنایی مییابند. این مفاهیم، عینیتر و عملیّاتیتر از آن مفهوم اصلی هستند و تماس و ارتباط نزدیکتری با واقعیّت دارند. این مفاهیم اقماری نیز حاصل انتخاب دلخواهانۀ ساختار جدید نیستند، بلکه برخاسته از «دغدغههای جامعه» هستند و میخواهند در جایگاه «پاسخ» به آنها ایفای نقش کنند. پس این مفاهیم، «پاسخهای ساختار جدید» هستند، نه بازی زبانی و لفاظی و شعار. غرض این است که «هدفها» و «مقاصد» ساختار جدید، در قالب مجموعهای از مفاهیم بیان شوند تا یک «صورتبندی اجتماعی» و «روایت رسانهای» برای راهی که باید پیموده شود، پدید بیاید و جامعه بداند که بناست به کدام سو حرکت شود. این مفاهیم، هم «مشخص» هستند و هم «معدود»؛ یعنی هم جامعه آنها را میفهمد و با آنها همدلی و همراهی میکند، و هم فراوان نیستند و فقط اولویّتها و ترجیحها را نمایندگی میکنند.
✔ روزنامه ایران| تاریخ 1401/6/9
https://www.irannewspaper.ir/Newspaper/Page/7993/Polotic/2/0#pagedetails
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴 پیشنهاد به برادر #وحید_جلیلی که در صداوسیما مسئولیت گرفته و سایر جوانانی که از شاخصهای جریان انقلاب و طیف عدالتخواه هستند و مسئولیت گرفتند:
🔹 در رسانهها با مردم حرف بزنید و از اهداف و برنامههای خود بگوئید و موانع کار را معرفی کنید. در خفا و بدون کنش رسانهای، کار بیفایده است.
🔸چون مسئولیت شما به پای خیلی عظیمی از جوانان انقلابی و طیف عدالتخواه نوشته شده؛ اگر نمیتوانید کاری کنید یا موانع زیاد است یا در این ساختار نمیتوانید کاری از پیش ببرید، به هر دلیلی که نمیتوانید موثر باشید، حتماً اعلام کرده و مردانه استعفا کنید ولی اجازه ندهید جریان صدمه ببیند.
🔹در مدتی که از مسئولیت شما و جناب جبلی در صداوسیما گذشته، تفاوتی بین این صداوسیما و صداوسیمای علی عسکری شاهد نبودهایم. نه سیاستگذاریها تغییری کردهاند نه رویکردها و نه مدیران. ریل همان است و رانندهها و مسائل همان.
🔸در صداوسیمای شما هم نمیتوان برجام و احیای برجام را نقد کرد؛ نمیشود از سیاستهای اقتصادی دولت نقد کرد؛ نمیتوان ... !
🔹خلاصه؛ گزارش کار بدهید. مسائل و موانع را بگوئید. اگر هم نمیتوانید یا علی مدد.
داود مدرسی یان
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
هدایت شده از جبهه عدالتخواه مردمی مشهد مقدس
#آرمان_عدالت
این جلسه: عدالت فرهنگی
با ارائه جناب محمد جواد استادی
دوشنبه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۱
#جلسه_چهارم
#جبهه_عدالتخواه_مردمی_مشهد_مقدس
🔸رد پای جهانگیری در ریاست تاج!
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در نامهای خطاب به آیت الله رییسی:
🔹آن چه عیان است، ضربه شدید وارده به حیثیت نظام جمهوری اسلامی در نزد افکار عمومی میباشد و همین مسئله چنان اهمیتی دارد که نیازمند دستور شما و گزارش به مردم است.
🔹حمايت لابىهاى اقتصادى مرتبط با معاون اول دولت گذشته از رئیس غير قانونى جديد فدراسيون مشهود بوده و همه اینها این شبهه را تقويت مىسازد که به دنبال تضعيف اعتبار دولت جنابعالی هستند
🔹در مراحل مختلف انتخابات توسط مجریان انتخابات تخلفاتی روی داد که عملا قانونی بودن انتخاب آقای تاج به عنوان ریاست فدراسیون فوتبال را زیر سئوال برده است!
🔹تاج پس از افتضاح پرونده ویلموتس و اتلاف بیش از ١۵٠ میلیارد تومان از پول بیت المال به بهانه مشکلات قلبی و با هدف فرار از پاسخگویی فدراسیون را ترک کرد و حالا میخواهد لجنکاریهای دوره گذشته خود را جبران نماید!
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔴 جمهوری اسلامی و پرچم معنویت و عدالت
🔻بخش اول
🔹رهبر انقلاب در دیدار با اعضای مجمع جهانی اهل بیت(ع) به نکته ای مهم اشاره کردند و فرمودند پرچمی که در دست جمهوری اسلامی است، پرچم معنویت و عدالت است. این پرچم انبیاء و ائمه بوده: «این همان پرچم است، پرچم ائمّه است، پرچم انبیا است و نوشتهی این پرچم هم همین دو کلمه است: عدالت و معنویّت.» چند کلامی در تبیین این نکته مهم عرض می کنم.
🔻این کلام چند وجه دارد که به آن اشاره می کنم.
1️⃣ وجه اول: بدون عدالت، معنویتی نخواهد بود.
🔸هدف اصلی همه انبیای الهی چه بود؟ و برای رسیدن به این هدف چه اقدامی باید می کردند؟ بر مبنای آیات و روایات، هدف نهایی و اصلی همه انبیاء علیهم السلام، این بود که بشر را به برای رسیدن به کمال الهی هدایت کنند. فلسفه وجودی انسان، رسیدن به مقام قرب الهی و انسان کامل است. انسانی که به بی نهایت برسد و خدایی شود. انسانی که از غل و زنجیر دنیا و اهل دنیا رها شود و به سعادت الهی برسد. این هدف اصلی همه انبیاء است که انسان ها را به کمال معنویت الهی برسانند. اما چگونه و از چه طریقی؟ و مقدمه این هدف والا چیست؟
🔹مقدمه هدف اصلی پیامبران، یک هدف میانی و بسیار اساسی است که شرط ضروری است. پیامبران برای اینکه انسان ها را به صراط الهی هدایت کنند و جامعه را تربیت کنند، دنبال تربیت فرد فرد جامعه نبودند. دنبال ایجاد یک مدرسه یا مؤسسه یا فرقه نبودند. بلکه دنبال ایجاد یک کارخانه انسان سازی بودند. آن کارخانه انسان سازی، یعنی نظام سیاسی مبتنی بر عدل و جامعه عادلانه. یعنی پیامبران برای اینکه بتوانند انسان ها را تربیت کنند، جامعه را هدایت کنند، راهی بجز نفی طبقات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و بنیان گذاشتن یک #جامعه_توحیدی و بی طبقه نداشتند. آنان برای تحقق جامعه عادلانه، در این مسیر با طواغیت جامعه اعم از مترفین، اشراف، سرمایه سالاران، زرسالاران، زورگویان، مستبدان و مستکبران و ... مبارزه کردند چون اینها موانع اصلی تحقق جامعه عادلانه اند.
🔸لذا در قرآن، آیه 25 سوره حدید آمده: «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ ...». ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم، و با آنها کتاب (آسمانی) و میزان (شناسایی حقّ از باطل و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم قیام به عدالت کنند...
🔹این همان پرچم انبیاء الهی است. یعنی پرچم معنویت و عدالت. تا مقدمه و هدف میانی که همان جامعه عادلانه و نظام سیاسی مبتنی بر عدل است، محقق نشود، جامعه معنویتی نخواهد داشت و تربیت معنوی عموم جامعه محقق نمی شود. تربیت حداقلی خواهد بود و بسیار سخت و ناممکن و فقط انسان های معدودی می توانند زیست معنوی داشته باشند. شرایط برای عموم فراهم نخواهد شد.
2️⃣ وجه دوم؛ بدون معنویت، عدالت محقق نمی شود.
🔹در این زمینه باید عرض کنیم؛ اولاً بدون توجه به عالم معنویت و مبانی دینی و اعتقادات و اخلاقیات و احکام اسلامی، نگاه به مفهوم و ابعاد و چگونگی عدالت ناقص است. عدالتی که اسلام از آن دم می زند با عدالتی که مکاتب مادی نظیر کمونیسم و مارکسیسم از آن می گویند متفاوت است. ما باید بدانیم عدالت را برای خود عدالت نمی خواهیم. عدالت هدف نهایی نیست بلکه هدف میانی است و البته اگر محقق نشود هدف نهایی هیچوقت محقق نمی شود.
🔸ثانیاً کسانی که بناست عدالت را اجرا کنند یا بخواهند و مطالبه کنند، اگر مبنای اندیشه دینی و معنوی نداشته باشند، یا نمی توانند و یا به انحراف می روند. ثالثاً کسانی که می خواهند عدالت را اجرا کنند و کسانی که دم از عدالت و عدالتخواهی می زنند باید خود اهل تزکیه و اهل معنویت باشند. اگر اهل تزکیه نفس و اهل معنویت و اهل عبادت به درگاه خداوند متعال نباشند یا نمی توانند یا به انحراف خواهند رفت.
🔹از این روست که یکی از ویژگی های اصلی انتخاب حاکمان، عدالت است. توجه کنید که برخی از فقهای قدیم، یکی از شرایط امر به معروف و نهی از منکر را عدالت می دانند. یعنی فردی که می خواهد امر و نهی کند، خود باید عادل باشد. یعنی چه؟ یعنی عدالت درونی داشته باشد و اسیر نفس و ظلم کردن به نفس نباشد، اهل گناهان کبیره و اصرار به گناهان صغیره نباشد. برخی فقها البته این شرط را ذکر نمی کنند چون اگر بناست فقط عادلان امر و نهی کنند، مگر چند عادل در جامعه داریم؟ و لذا همه باید امر به معروف و نهی از منکر کنند.
🔸البته، اکثر فقها، شرط عدالت را اگر شرط انجام امر و نهی ندانند ولی شرط تأثیر آن امر و نهی می دانند. یعنی تا فرد آمر و ناهی، خود عادل نباشد، امر و نهی او تأثیری در مخاطب ندارد. مخاطب، حاکمان باشند یا مردم؛ فرقی نمی کند.
ادامه دارد
داود مدرسی یان
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
گفتمان عدالت
🔴 جمهوری اسلامی و پرچم معنویت و عدالت 🔻بخش اول 🔹رهبر انقلاب در دیدار با اعضای مجمع جهانی اهل بیت(ع
🔴 جمهوری اسلامی و پرچم معنویت و عدالت
🔺بخش دوم
🔹در بخش اول توضیح دادیم حاکمی که می خواهد عدالت را اجرا کند فردی که قصد عدالتخواهی دارد؛ خود باید اهل معنویت باشد؛ به مبانی اندیشه دینی مسلط باشد وگرنه در مقام اجرا یا در مقام پژوهش یا در مقام عدالتخواهی دچار سستی و عقب ماندگی شده یا دچار انحراف می شود.
3️⃣ وجه سوم؛ وظیفه نظام سیاسی اسلام، تلاش همزمان در این دو حوزه است. باید هم پرچم معنویت را بلند کند و هم پرچم عدالت را. یعنی هم هدایت معنوی جامعه و هم تحقق جامعه عادلانه و توحیدی. ولی با این نگاه که اولویت اصلی، تشکیل جامعه عادلانه و توحیدی است. بیشتر توان و انرژی و زمان باید روی تشکیل جامعه عادلانه باشد اگر به این هدف رسید، هدایت معنوی آسان تر است. البته اولویت بندی به معنای رها کردن کامل امور معنوی جامعه نیست. معنای اولویت بندی، یعنی تلاش بیشتر، برنامه ریزی بیشتر، تعصب و غیرت بیشتر و ... .
🔹خیلی از متدینین، که دنبال کار فرهنگی و فعالیت دینی هستند، بدون توجه به هدف میانی و اساسی که همان تحقق عدالت است می خواهند جامعه را معنوی کنند. به همین دلیل نمی توانند و جامعه آنان را پس می زند و گاهی این فعالیت ها به ضد خودش هم تبدیل می شود. بدون اینکه با اشرافیت و طبقه سرمایه سالار که می خواهد همه منابع و امکانات مال خودش باشد، مبارزه کنند، می خواهند با برنامه های دینی و برقراری مناسک، جامعه را معنوی کنند. باید بدانند که نمی شود. هیچوقت این امکان پذیر نیست.
🔸در مقابل؛ کسانی را می بینیم که فکر می کنند بدون توجه به دین و مبانی دینی و چارچوب دینی و اخلاقیات و احکام اسلام و بدون تزکیه و بدون معنویت، می توانند عدالتخواهی کنند یا عدالت را اجرا کنند. اینها به هدف نمی رسند.
🔹زندگی و سبک انبیای الهی و حضرات ائمه معصومین علیهم السلام را که بازخوانی می کنیم، می بینیم غرق در معنویت و عبادت و از طرفی زندگی سراسر مبارزه با طاغوتیان و اشراف و ظالمان. اوج این معنویت و عدالت، قیام عاشورای حضرت اباعبدالله است چه معنویتی و چه جهادی و مبارزه ای در این سطح است؟ حالا جمهوری اسلامی بعنوان یک حکومت دینی، این پرچم را بدست گرفته؛ باید همانند نظام علوی عمل کند.
4️⃣ وجه چهارم؛ اهداف انبیاء الهی محدود به یک سرزمین و ملت محدود نبود بلکه برای هم بشریت و عالم بود. اهداف انقلاب اسلامی هم جهانی است و محدود به ایران نیست. اعتلای پرچم معنویت و عدالت در سرتاسر عالم. لذا همانگونه که شخص اگر می خواهد عدالت را اجرا کند و اهل امر به معروف و نهی از منکر باشد، باید خودش عادل باشد و عدالت درونی داشته باشد(اهل ظلم به نفس نباشد، اهل گناهان کبیره نباشد و اصرار به گناهان صغیره نداشته باشد) یک نظام سیاسی اگر می خواهد حقیقتاً عدالت را در جهان اجرا کند و با ظالمان جهان در بیفتد باید عدالت درونی داشته باشد. یعنی چه؟ یعنی مدیران و حاکمان و نهادها و ساختارهایش عادل باشند و اهل ظلم به زیردستان و مردم خود نباشند.
🔹اگر چنانچه می خواهد در برنامه های خارجی اش موفق باشد و آنجا هم با ظالمان و مستکبران مبارزه کند و این مبارزه به نتیجه برسد باید عدالت درونی داشته باشد تا بتواند در مبارزه با طاغوتیان جهان و مستکبران جهان موفق و پیروز باشد. این مبارزه ای که ایران اسلامی امروز با مستکبران عالم دارد اگر عدالت درونی اش ان شاءالله محقق شود، زودتر به نتیجه خواهد رسید. راه پیروزی نهایی و سریعتر در برابر مستکبران عالم، تحقق عدالت در داخل است. اگر این تحقق پیدا کرد ما با افتخار بیشتر و عزت مضاعف و توان بالاتر در برابر نانجیبان عالم خواهیم ایستاد. ان شاءالله تعالی.
🔸اگر گاهی، بخشی از جامعه، به ارزش مبارزه نظام اسلامی با مستکبران عالم واقف نیستند و گاهی بخش هایی از جامعه فکر می کنند نظام دارد منابع داخلی را در سیاست های خارجی هزینه می کند بخاطر همین ضعف داخلی و عقب ماندگی در عدالت است. در حالیکه حقیقتاً اینگونه نیست و هزینه های نظام اسلامی در مسائل خارجی نسبت به اکثر کشورهای منطقه و جهان کمتر است ولی چه کنیم که بخاطر ضعف های درونی، تیغ زبان مان کُند است. اگر عدالت در داخل به وجود بیاید عدالتخواهی بین المللی ایران، قوی تر خواهد بود.
داود مدرسی یان
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
🔻گشودن حلقۀ فرسودۀ مدیران
🖋 مهدی جمشیدی
۱. رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با اعضای دولت سیزدهم تصریح کردند که «جوانگرایی» در مجموعۀ اجرائی موجب میشود «حلقۀ فرسودۀ مدیران»، باز و نَفَس تازهای به دستگاههای اجرائی دمیده بشود(۱۴۰۱.۸.۶). واقعیّت این است که چرخش نخبگانی در درون حاکمیّت، بهصورت «طبیعی» رخ نداده و حلقههای بستۀ مدیریّتیِ متعدّدی شکل گرفتهاند که در تمام دورههای گذشته، قدرت را در میان خود، دستبهدست کردهاند و مجال پانهادن نیروهای متفاوت را به درون ساختارهای رسمی ندادهاند. آری، در اندک دورههایی، وضع بهگونهای دیگر رقم خورد ولی این دورهها، نوعی «گریز از مرکز» و «بیرونزدگی» تفسیر شد و اصحاب فرسودۀ قدرت، دوباره دست به کار شدند و عزم بازگشت نمودند. تنها فرصتهای بسیار محدود و تنگدامنهای برای «جابجاییهای کارگزاری» در میان بوده و کارگزاران موجود، بیآنکه قصد کنارهگیری داشته باشند، از منصبی به منصب دیگر «تغییر مکان» دادهاند. در حقیقت، جابجایی کارگزاری رخ نداده است و فقط «موقعیّتهای جدید» برای مدیران موجود، تعریف شدند و مردم با چهرههای تکراری و همیشگی مواجه شدند.
۲. روشن است که نخستین آفت انسداد مدیریّتی و شکلگیری حلقههای فرسوده و بسته، «امتداد یافتن وضع موجود» و «مقاومت در برابر بازاندیشی و تحوّل» خواهد بود. آنان که هم «اکنون» را صورتبندی کردهاند و هم به آن خو گرفتهاند، مجال نمیدهند که هیچ چرخشی به وقوع بپیوندد و «جابجاییهای ساختاری» رخ بدهد. چهبسا شعار تحوّل نیز سر داده شود، ولی معانی بسیار رقیق و اقلّی از آن اراده میشود و در نهایت نیز چیزی بیش از وضع موجود، حاصل نخواهد شد. پس «چرخشهای ساختاری» به «چرخشهای کارگزاری» وابستهاند و تا هنگامیکه کارگزارن جدید به کار گمارده نشوند، فضای مدیریّتی، نشاط و طراوت نخواهد یافت و «نقطۀ عطفِ ساختاری» پدید نخواهد آمد. باید ارادههایی به درون حاکمیّت راه یابند که هم تعلّقخاطر به گذشته ندارند و دچار عادت و یکنواختی و تکرار نشدهاند، و هم طرح نو و اندیشۀ متفاوت دارند. در این حال است که «اتّفاقهای ساختاری» رخ خواهند داد و «پیچهای کلان» و «بازاندیشیهای بنیادی» در پیش گرفته خواهند شد. انقلاب در گام دوّم خویش، هم سخت محتاج تحوّل برای عبور از بیماریهای مزمن است و هم باید رویکرد جهشی را برگزید، امّا این دو، متوقف بر آن است که کارگزاران خارج از حلقههای فرسودۀ گذشته، وارد معرکه شوند و مدیران گام اوّل انقلاب، به منزلت مشاورت در گام دوّم انقلاب، بسنده کنند و تدبیر و تصمیم و اجرا را به نیروهای بیرون از حلقۀ قدرت واگذارند.
۳. بخش عمدهای از فرایند تربیت کارگزار رسمی، در «عمل» رخ میدهد و مشروط به آن است؛ یعنی باید نیروهای جوان در سطوح مدیریّتی به «کار» گمارده شوند و «تجربه» کسب کنند و از متن «کنش» و «اقدام» و «مواجهه»، عقلانیّت معطوف به تدبیر و حکمرانی را فرابگیرند تا در نهایت به کارگزار تراز انقلابی تبدیل شوند. اگر این فرصت از نیروهای جوان سلب شود، ما دچار «بحران مدیریّتی» خواهیم شد و زمانی خواهد رسید که متناسب با نوع و سطح موقعیّتهای کارگزاری، نیروی آماده و آزموده نداریم؛ چنانکه اینک نیز دچار تأخیر و عقبماندگی هستیم و ناچاریم به «کنشگریِ غیرمنطقعِ گذشتگان در امروز»، رضایت بدهیم. این در حالی است که اگر از دو دهۀ پیش، آیندهنگری میکردیم و در روندی تدریجی و ملایم، نیروهای جدید را به صحنه میآوریم، امروز «ذخایر مدیریّتی»مان سرشار و انبوه بود و میتوانستیم در میان دهها گزینۀ متعهد و کارآمد، انتخاب کنیم. حصارهای بلندی که به دور موقعیّتهای حاکمیّتی کشیده شده، سبب گردید که منزلتها و مکانتها میان «همحزبیها» و «همحلقهایها» توزیع شوند و اصحاب قدرت بتوانند با تکیه بر «منطق سهمیهبندی»، نوعی «انحصار حکمرانی» را رقم بزنند و به این واسطه، مانع رشد نیروهای جوان شوند.
۴. بیشک یکی از دلالتهای مهم «بیانیۀ گام دوّم انقلاب»، خروج از این فضای محدود و انحصاری و همچنین میل به سوی چرخش و گردش و پویایی است. بیانیۀ گام دوّم انقلاب، شعار سیاسی نیست که به اقتضای یک مناسبت، سر داده شده باشد، بلکه بهواقع، یک متن راهبردی و عملی برای «تغییر حاکمیّتی» است. انقلاب، نیازمند «تنفّس در هوای تازه» است و این امر میسّر نیست جز با «بازنگریهای مدیریّتی». باید استعدادهای معلّق و معطّل، به کار گمارده شوند و در منزلتهای کانونی و جدّی قرار بگیرند تا وارد شدن به مرحلۀ گام دوّم انقلاب، معنای حقیقی بیابد و محسوس شود. آنان که هنوز هم چشم به مناصب و موقعیّتهای حاکمیّتی دارند، «سنگاندازی» و «مخالفخوانی» میکنند تا به بهانۀ چند خطا و لغزش، اصل و اساس این طرح سرنوشتساز را بدنام و ناموجّه جلوه بدهند.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
پروژۀ ناامیدسازی و سنگرهای جدید عدالتخواهی
💬 دکتر روح الله ایزدخواه
( نمایندۀ مردم تهران در مجلس شورای اسلامی.)
💢حكم #وحید_اشتری به ۱۸ ماه حبس، قطعی شد. خب... این فتح بزرگ را به تمام عوامل «مبارزۀ بیامان با فقر و فساد و تبعیض» تبریک میگویم...
پ.ن: متن آقای ایزد خواه را بخوانید ، به درست یا غلط بودن کار اشتری کار ندارم اما حکمی که بهش دادند جملات خیلی تعجب آوری داشت که حتما ملاحظه کردید ، اینجور حکم دادن صرفا خراب کردن وجه قوه قضائیه است و بس!
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
⭕️تداوم مدیریت بی خیالی روحانی در کرمانشاه و بحران امروز در مرز خسروی
🔻 چندی پیش بود که کاربران فضای مجازی نسبت به ابقای دولت روحانی در کرمانشاه با انتصاب مدیران دولت سوم روحانی انتقادات خود را نسبت به امیری مقدم، استاندار اصلاح طلب این استان به اشتراک گذاشتند.
🔻امروز با مرور و تصاویر و اخبار در مرز خسروی ازدحام زائران و ناتوانی از مدیریت تامین امکانات اولیه در این مرز گوشه ای از مدیریت بی خیالی دوران روحانی در حال اکران مجدد است.
🔻این در حالی است که با هماهنگی بیشتر با طرف عراقی و اطلاع رسانی به موقع به مردم وضعیت کاملاً قابل مدیریت بود.
🔻پی نوشت: تصویر بالا مربوط به حیدری فرماندار تازه منصوب شده قصرشیرین در ستاد انتخاباتی حسن روحانی درسال ٩۶ است وی قبلا فرماندار خرمشهر در دولت روحانی بوده است.
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویب جنگ با خــدا.
🌀| بعد از نیم قرن، طرحی برای بانکداری، به اسم اسلام و با محتوای غیر اسلامی تصویب شد.
کاملا بی سر و صدا...
رسانه ملی هم عملا طرف آنهاست. نظارت مردمی هم در این فرآیند حذف شده، مثل کشور ترکیه.... باز هم قرار است بانک ها جهنم مردم و بهشت سرمایه دارها بماند.
نخبگان حتی اطلاع ندارند!
جوان های تربیت شده احزاب درگیر این هستند که از کاروان استخدام جا نمانند.
دانشگاه هم در خواب.
حوزه علمیه هم که خاک مُرده پاشیده اند.
فقط جمعی از فضلا و طلاب فریاد زدند که نمی گذاریم باز مردم را درجه بندی کنید و نخواهند گذاشت.
#تصویب_جنگ_با_خدا
#ربای_قانونی
✅صدای مستضعفان عالم✌️
🆔 @adalatkhane