#ارسالی_کاربران
سلام فایل صوتی استاد طائب در کانال انتخابات خیلی خیلی خوووب روشنگری میکنه
برادرم سفت و سخت نمیخواست رأی بده
حاج قاسم رو هم جور دیگه ایی میدید ولی الحمدالله بعد از گوش دادن به این صوت هدایت شدن
به امید پیروزی جبهه حق
#ارسالی_تنهامسیریها
برگزاری گفتمان سیاسی
و پاسخ به شبهات انتخابات
آتش به اختیار
طلاب حوزه علمیه عصمتیه بشرویه
فضایی فراهم کردیم در پارک همجوار بهشت زهرا وبعد از اینکه خانم ها خارج میشدند از ارامستان دعوتشون میکردیم به گفتگو
❤️🙏یه تشکر بابت کانال ارزشمند انتخابات 1400تنهامسیر
که مارو مسلح کرد به سلاح پاسخگویی
🔶 در مورد بحث آقای جلیلی و رئیسی نکاتی رو آقای رسایی مطرح کردند که به نظرم واقعا عالمانه و دقیق و علمی هست
برای عزیزانی که تعصب کورکورانه ندارند مطلب خوبیست
.
♻️ قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: تقریبا از سال ۸۴ و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود که موضوع «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» روی زبانها افتاد. این قاعده پیش از این همواره و در هر انتخابات، برای کاندیدای خاصی مطرح میشد که این بار اساسا در میدان رقابت نتوانست حاضر شود.
در روزهای اخیر و به مناسبت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اما باز هم موضوع «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» محل نزاع موافقان و مخالفان کاندیداها شده است. برخی عمل به این قاعده را کلا منتفی و برخی عمل به آن را در هر شرایطی صحیح دانستهاند و برخی هم حیران بین درستی و نادرستی آن ایستادهاند. در این باره چند نکته قابل تامل است که اگر به آنها توجه شود، این سردرگمی پایان خواهد یافت.
🔶 محل نزاع و بحث اینجاست: در کارزار انتخاباتی با کاندیدهایی مواجه هستیم که #از_نظر_ما یکی از آنها از جمیع شرایط، اصلح و بقیه افراد صالح و حتی برخی از آنها از نگاه ما (نه از نگاه مراجع قانونی و تایید کننده) غیرصالح هستند.
اجازه دهید موضوع را در قالب مثالی مطرح کنم. فرض کنید چهار گزینه داریم که وقتی ویژگیهای آنها را در ابعاد مختلف مورد دقت قرار میدهیم، از امتیازهای ۱۹، ۱۷، ۱۱ و ۹ برخوردارند که طبعا از نگاه ما گزینه اول اصلح، گزینه دوم صالح، گزینه سوم هم به نسبت گزینه مردود، کاندیدایی صالح و گزینه چهارم هم که به دلیل عبور از خط قرمزهای ما اساسا مردود و غیرصالح است.
طبعا اگر در حالتی باشیم که فرد اصلح مقبولیت داشته باشد، تکلیف روشن است. اما مفروض بحث ما این است که از #راه_مطمئن و درستی (نه صرفا ادعای این رسانه و ادعای درگوشی آن چهره سیاسی) به این نتیجه رسیدهایم که به احتمال زیاد، گزینه اصلح مورد نظر ما متاسفانه مقبولیت لازم در صحنه رقابت انتخاباتی را ندارد و در ادامه فرایند انتخاباتی هم به این مقبولیت دست نمییابد اما گزینه دیگری که صالح است، از این مقبولیت برخوردار است و اگر آرا متفرق شود، گزینه اصلح و صالح، هیچکدام انتخاب نمیشوند بلکه ممکن است فرد غیرصالح (با معدل ۹) قدرت را در دست بگیرد. طبعا قدرت یافتن چنین گزینهای، لطمات جبران ناپذیری برای مردم، کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی به دنبال خواهد داشت. در این حالت، تکلیف ما چیست؟
به نظرم در این حالت ما با دو #قاعده_اصلی مواجهایم:
اصل اول: از طرفی اصل عقلی و نقلی (روایات معصومین) این است که انتخاب اصلح بر صالح ترجیح دارد. طبعا بهم زدن این قاعده «خلاف اصل» است حتی اگر ترجیح صالح مقبول بر اصلح نامقبول باشد. اگر این «خلاف اصل» دائما تبدیل به «اصل» شود، نتیجه آن به مرور زمان، نزولی و عبور از صلاحیتها خواهد بود. چرا که فرد صالحی که در این دوره مقبول بوده است پس از مدتی با تغییر ذائقهها نسبت به فردی که امتیاز کمتری از او داشته، نامقبول خواهد شد و ...
اصل دوم: اما از طرفی نمیتوان تردید کرد که در فعالیتهای اجتماعی بویژه رقابتهای انتخاباتی (که حصول نتیجه در آن، متوقف بر آرای تک تک افراد جامعه است) باید تلاش کرد و با کار جمعی، آرای بیشتری به دست آورد. بدیهی است در چنین کارزاری اگر شما آرای خود را متفرق کنید، فرد ناصالح امورات کشور را به دست خواهد گرفت.
طبعا کار وقتی به اینجا رسید، پای یک قاعده عقلی به میان میآید و این سئوال مطرح میشود: آیا در چنین مواقعی، برای دفع مفسده بزرگ، انتخاب صالح مقبول بر اصلح ترجیح دارد یا باید همچنان بر انتخاب فردی که #از_نظر_ما اصلح است، اصرار ورزید؟
آنچه نویسنده این سطور میفهمد و درس آن را خدمت استادش پس داده، به این سئوال نمیتوان یک جواب ثابت داد بلکه به فراخور شرایطی، پاسخ تغییر میکند. برای فهم بهتر موضوع، ادامه بحث را با دقت بیشتری دنبال کنید.
توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که...
ادامه یادداشت در پست بعد:
♻️ قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که:
فرض اول – فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد اما فرد صالح (B) با ۱۷ امتیاز، مقبولیت اجتماعی دارد. بنا بر این فرض، از نظر کیفی، فاصله کمی بین آنهاست. در این فرض با توجه به فاصله کم اصلح و صالح مقبول از نظر شرایط کیفی، بدیهیترین تصمیم این است که پس از ناامیدی از ایجاد اقبال برای فرد اصلح، باید به فرد صالح اما مقبول رای داد تا از قدرت یافتن فرد ناصالح جلوگیری کرد.
به عبارت دیگر در این فرض، خود «مقبولیت» به یکی از شرایط اصلح بودن تبدیل می شود چون انتخاب آن از مفسده بزرگتری که قدرت یافتن فرد ناصالح است، جلوگیری می کند. در این فرض در حقیقت باز هم شما به اصلح رای دادهاید.
🔸 فرض دوم - فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد و فرد صالح (B) که ۱۷ امتیاز داشت و با اصلح فاصله کمی داشت هم مقبولیت ندارد اما گزینه سومی (C) با ۱۲ امتیاز از مقبولیت برخوردار است. در این جا هرچند گزینه (C) به نسبت کسی که امتیازش ۹ است، صالح شمرده میشود اما فاصله او با گزینه اصلح خیلی زیاد است.
🔹 در فرض دوم از آنجا که فاصله اصلح با صالح مقبول از نظر شرایط کیفی خیلی زیاد است، نباید به قاعده خلاف اصل «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» تن داد و باید تحت هر شرایطی روی رأی به اصلح تاکید کرد تا ارزشهای مدیریتی فراموش نشود و مسیر نزولی روز به روز بیشتر نگردد. دلیل آن هم روشن است. در این فرض، شرایط کیفی فرد مقبول به گزینه ناصالح، خیلی نزدیکتر است تا فرد اصلح.
حال که صورت مساله و تا حدودی پاسخ آن روشن شد یادآور میشوم که بحث «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» را یک بار خدمت استادم مرحوم آیت الله مصباح یزدی (ره) مطرح کردم و آنچه در فروض مختلف نوشتم، برگرفته از آموزههایی است که از آن استاد عزیز آموختم.
🔷 اما اکنون و در شرایط فعلی، آنچه نگارنده از صحنه آرایی انتخابات پیش رو درک میکند این است که هر دو گزینه، آقایان جلیلی و رییسی از سلامت مدیریتی و اقتصادی و اعتقاد به آرمانهای انقلاب اسلامی و اعتقاد به توان داخلی و ولایتمداری برخوردارند و البته هر یک ویژگیهای مثبت مختص به خود هم دارند. وقتی با دقت نگاه میکنید، از جهاتی آقای رییسی و از جهات دیگری آقای جلیلی، امتیازات بیشتری دارند.
تا اینجا آقای جلیلی به دلیل کار کارشناسی مستمر سالهای گذشته از اشراف بیشتری نسبت به حوزههای اجرایی برخوردار است و تفاوت ملموسی با جلیلی سال ۹۲ کرده است اما متاسفانه به دلیل ادبیات نخبگانی، همچنان در برقراری ارتباط با اکثریت تودههای عمومی و لایههای مختلف جامعه مشکل دارد و نتوانسته اقبال عمومی را به شکل گستردهای فراهم کند. به نظرم این موضوع در ادامه مسیر انتخابات نیز تغییر نخواهد کرد.
آقای رییسی اما هر چند سابقه مدیریت کلان مستمر و طولانی بویژه در بخش قضا داشته است و مانند آقای جلیلی نسبت به جزییات حوزههای اجرا آشنایی ندارد اما اشراف کلی بر مباحث و مشکلات کشور را دارد و به دلایل مختلفی که یکی از مهمترین آنها اقدامات امید بخش ایشان در برخورد با مفاسد و رسیدگی به مشکلات مردم در دوره ریاست قوه قضاییه بوده، از اقبال بیشتری برخوردار است و این موضوع کاملا مشهود است.
بنابر این به عقیده نویسنده این سطور، هر چند آقای جلیلی از نظر برخی به دلیل اشراف بیشتر بر بخشهای اجرا اصلح است اما برخی ویژگیهای آقای رییسی در کنار اقبال عمومی نسبت به ایشان خیلی بیشتر است. با این وجود از آنجا که این دو مدیر انقلاب اسلامی از نظر کیفی خیلی با هم فاصله ندارند و در معدلگیری نهایی از جهت جمیع شرایط نزدیک به هم هستند، بنا بر ضرورت جلوگیری از قدرت یافتن فردی که از نظر ما صلاحیت لازم را ندارد، اجرای قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، از طرف کسانی که آقای جلیلی را اصلح میدانند، اقدامی عاقلانه و از زاویهای که متذکر شدم، در حقیقت انتخاب اصلح است.
در عین حال، طبعا اگر کسی صحنه انتخابات را اینگونه نبیند که بنده میبینم، یعنی قائل به این باشد که فرد اصلح از مقبولیت لازم برخوردار است یا در ادامه مسیر آن را کسب میکند یا فاصله اصلح با صالح مقبول را زیاد ببیند یا ... حتما باید به تکلیف خود در حمایت از گزینه اصلح عمل کند. در این صورت نه تنها چنین فردی قابل سرزنش نیست که قابل ستایش هم هست.
علاوه بر همه اینها بلا تردید، هیچ یک از این دو عنصر مدیریتی جبهه انقلاب، شهوت نشستن بر کرسی ریاست جمهوری را ندارند و در روزهای آینده، خود به خوبی به جمعبندی لازم خواهند رسید.
یه سوال ؟🧐
🤨 چرا اونایی که در این دولت بی پول شدن فکر میکنن بی پول تر از این نمیشن ؟
😢 چرا اونایی که میگن بدبخت شدیم و حالا با صندوق رای قهر کردن فکر میکنن اونایی که با فساد این دولت پولدار شدن هم با صندوق رای قهر کردن ؟
🤔 چرا اونایی که در این دولت بدبخت شدن فکر نمیکنن پولدارهایی هستند که میخوان این دولت پولساز براشون تکرار بشه و پای صندوق میان و به یار دولت (همتی) رای خواهند داد ؟
😱 چرا اونایی که بدبخت شدن فکر نمیکنن اگر همتی بیاد بدبخت تر میشن ؟
یه زمانی دلار ۵ تومنی بدبختی بود .... دلار ۳۰ تومنی رو بهون غالب کردن
همتی دلار ۸ تومنی رو به ۳۰ تومن رسوند 😨
اگر بیاد دلار ۴۰ تومنی رو شاخشه !!! چرا فکر میکنیم از این بدبخت تر نمیشیم ؟ 😰
تو رای نده!
عمرعاص به ابوموسی گفت: تو رأی نده، من نیز رای نمیدهم تا هر دو موفق شویم.
ابوموسی رأی سفید داد و عمروعاص به معاویه رأی داد و پیروز شد...
مواظب حیله عمرعاص های زمانه باشیم...
همتی از روحانی هم روحانی تر است !!!
با رای به اقای رییسی یک نه بزرگ به وضع موجود بگیم
هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
00.3.17.1.mp3
13.07M
✅ صوت فوق العاده نشست بصیرتی
با سخنرانی استاد مهدی طائب
چطور مردم رو به شرکت در انتخابات دعوت کنیم؟
🔶 دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۰
#انتشار_عمومی
❇️@IslamlifeStyles
۵۸ اقتصاددان: رئیسی قادر به تغییر وضع موجود است
🔹۵۸ اقتصاددان با انتشار بیانیهای تاکید کردند: بر اساس سوابق و برنامههای منتشره نامزدها، بر این باوریم که آقای رئیسی و دولت جوان و انقلابی که ایشان آن را شکل خواهند داد قادر به تغییر وضع موجود میباشند.
🔸همچنین جمعی از استانداران دولتهای نهم و دهم fna.ir/1x0tf با انتشار بیانیهای حمایت خود را از آیتالله رئیسی اعلام کردند.
⛔️ شبهه ⛔️
چطور آقای همتی که 2 سال مسئول بانک مرکزی بود را مقصر وضع موجود میدانید اما آقای رئیسی که سالها معاون آقای لاریجانی در قوه قضائیه بود و از فسادها خبر داشت و کاری نکرد را مقصر نمیدانید؟
❇️ پاسخ ❇️
🆔 @wiki_shobhe
❶ ⇦✔️ اولا سمت اجرایی با نظارتی متفاوت است. معاون قوهقضائیه سمت نظارتی دارد ولی رئیس بانک مرکزی سمت اجرائی است.
✔️ ثانیا مقایسه رئیس یک ارگان با معاون ارگان دیگر مقایسه کامل و صحیحی نیست. برای مقایسه صحیح باید رئیس یک ارگان را با رئیس ارگان دیگر ، معاون را با معاون و... مقایسه کرد.
✔️ ثالثا معاون در هر پستی تابع تصمیمات رئیس است.
❷⇦❌ جایگاه جناب همتی یک جایگاه اجرایی بود. مدیر بانک مرکزی هم مدیریت بانکها را بر عهده دارد و هم بحث چاپ پول و پول بدون پشتوانه زیر نظر بانک مرکزی بود که جناب زاکانی نیز در مناظره به آن پرداخت.
❸⇦ ✅ اما در مورد مسئولیت آیت الله رئیسی: مسئولیتهای آیت الله رئیسی در دوره جناب آملی لاریجانی،جنبه اجرایی نداشت؛ یعنی مسئولیت ایشان به اندازه مسئولیت رئیس قوه قضائیه، آن بُعد اجرایی و قاطعیت را نداشت.
🔺آنچیزی که مهم است کارهایی است که در زمان ریاست قوه انجام دادند
اختیارات معاون که بیشتر بررسی و نظارتی هست کجا اختیارات رئیس قوه کجا!!
🔺معاون اول کارهای رئیس قوه را سروسامان میدهد و همچنین هماهنگی با معاونت ها، برگزاری جلسات با روسای دادگستری، دریافت وبررسی بخشنامهها و ... است.
✖️ معاون مستقلا تحول آنچنانی نمیتواند ایجاد کند همانطور که مشاهده کردیم اختیارات و تحولات قوه قضائیه در دوران ریاست ایشان شکل گرفت و نه معاونتشان و همین دلیلی است بر اینکه معاون اختیاراتش در مقایسه با رئیس چقدر محدود است.
🔺 اگر ایشان هم تصمیمات مستقیمی داشتند که با اهمال ایشان مشکلاتی بوجود آمده بود صحبت شما درست بود درحالی که چنین چیزی وجود ندارد .
و اتفاقا ایشان در سازمان بازرسی که کارشان جنبه اجرایی داشت (برخلاف معاونت قوه که نظارتی بود)کارنامه بسیار خوبی دارند.
🔺پینوشت: آنقدر کارنامه آیتالله رئیسی به عنوان ریاست قوه قضائیه خوب بوده که این دوستان برای تخریب ایشان دوره معاونت ایشان که اختیار آنچنانی نداشت وتابع رئیس دستگاه قضا بوده را به عنوان ضعف ایشان عَلَم میکنند و ناخواسته عملکرد ایشان در ریاست قوه را تایید کردهاند.
#درست انتخاب کنیم
@entekhab_t_masiri
یک نکته مهم در خصوص عذرخواهی همتی .../از مناظره از همتی بپرسید
همتی به دلیل انتشار این توئیت عذرخواهی کرده و گفته : اکانت دستِ ادمین بوده و ادمین سر خود ارسال کرده است. سوال : اگر رئیس جمهور شدید ، تضمینی هست که ادمینِ شما یک شبه بنزین را گران نکند ؟ تضمینی هست که با خنده نگویید " من هم صبح جمعه فهمیدم بنزین گران شده" ؟ تضمینی هست ؟
بصیرت سیاسی یک انقلابی
یک نکته مهم در خصوص عذرخواهی همتی .../از مناظره از همتی بپرسید همتی به دلیل انتشار این توئیت عذرخوا
⭕️ از کجا معلوم پیام قبلی رو خود همتی ننوشته باشه و پیام عذرخواهی کار ادمین باشه؟!🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فقط آدمی های بی وجود میذارن که بقیه براشون انتخاب کنند!
#ارسالی_تنهامسیریها 🌺
سلام استاد .وقتتون بخیر
این متن کاری از تنها مسیری های شهرمون هست، برای دعوت مردم شهرشون به مشارکت در انتخابات. به تعداد بالا چاپ کردن و به دست مردم رسوندن
⭕️ جهانگیری: بعد از ردصلاحیتم تنها کسی که تماس گرفت و احوالم را پرسید رئیسی بود.
روحانی حتی در جلسات حضوری هم پیگیرم نشد.
#اخلاق_اسلامی 🌹
#انتخابات1400
📌رئیسی تا آخر میماند
🔹دکتر نیکزاد رئیس ستاد انتخاباتی رئیسی:
▫️احترام ویژه برای همه کاندیداها قائل هستیم، آقای رئیسی با برنامه، کارنامه، عملکرد و دیدگاه مشخص جهت خدمت وارد عرصه انتخابات شده است.
▫️همانظور که دوره قبل آقای رئیسی تا آخر کارزار انتخابات بود، این دوره نیز تا آخر حضور خواهند داشت.
#سید_ابراهیم_رئیسی
#رئیسی #انتخابات
💥 کمپین بزرگ حمایت از کاندیداهای جبهه انقلاب👇🏼👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/1108607084Ce61740c7a2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #زاکانی: امروز رقابت بین غارتزدگان و غارتشدگان است
🔹امروز رقابت میان غارت زدگان و غارت شدگان است و بنده خودم را صدای غارت شدگان میدانم. روزی به میدان رفتیم تا در مقابل متجاوزان خارجی قد علم کنیم، اما امروز در مقابل غارت کنندگانی قرار داریم که آبرو، جان و مال مردم را هدف قرار دادند.
🔹امروز بر خودم واجب میدانم با تمام وجود در مقابلشان بایستم و با حرف های جدید مشت کسانی که میخواهند مردم را فریب دهند باز کنم.
پ.ن: امروز اگر آقای زاکانی به خوبی عمل کند، همتی فرصتی برا تخریب آیت الله رئیسی و دکتر جلیلی پیدا نخواهد کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️فوری🚨 | ستاد آیتالله رئیسی با انتشار این کلیپ جنجالی به استقبال مناظره سوم رفت
🔹وقتی روحانی که در ۹۶ مدعی بود رئیسی ایت الله قتل عامه!!۳۸ سال اعدام کرده!!!! ... میگه توطئه گر ها را اعدام کنید!!!
🔹مدعی دیوار کش ی بین زن و مرد توسط رئیسی بود اما او بود که میگفت از فردا هیشکی حق نداره بدون حجاب بیاد بیرون!!! ....حالا همتی و مهر علیزاده از دارو دسته ی روحانی و خاتمی دم از تبعیض جنسیتی میزننن!!!
✍جریان تحریف هر انچه رو که خود کرده را به دیگران نسبت میده!!!
#انتخابات #رئیسی #مشارکت_حداکثری