eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🖊اختیار دل خود را به دست دیگران نسپاریم. ✍️ دکتر ایرج شهبازی «رنجش»‌ عاملِ «رنج» است. ما رنج می‌کشیم، چون از دیگران می‌رنجیم. با حذف رنجش، بسیاری از رنج‌ها و دردها، به خودی خود، از زندگی ما حذف می‌شوند. رنجیدن از دیگران درواقع به این معناست که ما به دیگران قدرت می‌دهیم مهار احساسات و عواطف ما را در دست خود بگیرند و ما را به هر سو که می‌خواهند، بکشند. باید بدانیم که هیچ کس، بدون اجازۀ ما، نمی‌تواند ما را برنجاند و به ما آزار برساند؛ چراکه هیچ کس به درون ما دسترسی مستقیم ندارد. سلطه و سیطرۀ دیگران، حد اکثر بر تن ماست و هیچ کس را یارای آن نیست که به درون ما راه یابد و عواطف ما را دستکاری کند. وقتی رفتارها و سخنان دیگران باعث درد و رنج ما می‌شوند، درواقع این ماییم که خود را به عامل نفوذی دیگران، در درون خود، تبدیل کرده‌ایم. دیگران تنها از طریق خودِ ماست که می‌توانند بر ما سلطه یابند و ما را اذیت کنند. ما نباید خود را تا حد سگ‌های شرطی‌شدۀ پاولف پایین بیاوریم. سگ‌های پاولف به محض شنیدن صدای زنگ، ناخواسته و ناآگاهانه بزاق دهانشان ترشح می‌شد و ما نیز در برابر گفتارها و کردارهای دیگران، به شکلی کاملاً غریزی و شرطی‌شده، واکنش نشان می‌دهیم و این قدرت را به دیگران می‌بخشیم که هر بلایی که دوست دارند، بر سر ما بیاورند. به هیچ روی از انفعال و ظلم‌پذیری و بی‌تفاوتی و تسلیم مذبوحانه دفاع نمی‌کنیم. شخص می‌تواند فعال و ظلم‌ستیز و حساس باشد، ولی اختیار دل خود را به دست کسی ندهد. باید این حقیقت مهم را دریابیم که درون ما قلمرو پادشاهی ماست و ما نباید به هیچ وجه اختیار قلمرو درون خود را به دیگران بدهیم. وقتی ما از دیگران می‌رنجیم، گویا با زبان حال به آنها می‌گوییم: «من اختیار احساسات و عواطفم را به دست تو داده‌ام و تو می‌توانی هر بلایی که می‌خواهی بر سر من بیاوری». @ertebatmoaserdini این مباحث به تفصیل در دوره‌های مدیریت ذهن بررسی می شود. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آدم‌هایی که باعث حال خوب انسان می‌شوند، مثل بهار می آیند و می‌روند... بودن‌شان حیات بخش و امیدآفرین است... مراقب باشید که بهاران را قدر بدانیم که می‌گذرند و می روند... قدر داشته های‌مان را بدانیم @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تلاش کنید از نگرش منفی به خود و زندگی خود بپرهیزید و خود را فردی شکست‌ خورده تصور نکنید. این تصویر خطرناک است، زیرا ذهن پیوسته خواهد کوشید این تصویر را کامل کند و مصادیق بیشتری برای آن فراهم کند. در هر شکست و زمین خوردن فرصت‌ها و درس‌های زیادی می توان یافت. با منفی نگری به جای رشد و یادگیری، فقط خود را آزرده می کنید. @ertebatmoaserdini .
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎚هیجان چیست؟ شناخت هیجانات،گام نخست در مهارت مدیریت و کنترل هیجانات است، و زمینه ساز خودکنترلی، خودمراقبتی و تسلط بهتر بر اخلاق و رفتار فردی است. @ertebatmoaserdini .
سقراط درست گفته بود که پذیرش نادانی، آغاز خردورزی است. انسان فقط زمانی خواهد توانست با استفاده از توانایی ذاتی خود، خلاقانه عمل کند و از محدودیت‌های خود فراتر برود که محدودیت‌های خود را بشناسد و فروتنانه و صادقانه آن را بپذیرد... ‏کتاب: انسان در جستجوی خویشتن @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
چیزی که باعث بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری شما می‌شود سخت کار کردن نیست، بلکه هوشمندانه کار کردن و استفاده‌ی هر چه بهتر از روزِ کاری است. گاهی همین کاهش کارآیی موجب کاهش و آسیب دیدن عزت نفس می شود. کسب بهترین نتیجه در کمترین زمان کار چندان ساده‌ای نیست؛ اما زمانی قابل دستیابی خواهد بود که عملکردتان را با عادت‌های بد خراب نکنید. هر قدر این عادات را شناسایی کرده و با برنامه ریزی از آنها اجتناب کنیم، به طور طبیعی میزان بهره وری ما در کاری که انجام می دهیم، افزایش خواهد یافت و علاوه بر کارآمدی بیشتر موجب ارتقاء عزت نفس ما نیز خواهد بود. برخی از این عادات را در آینده در کانال خواهیم نوشت. @ertebatmoaserdini
هدایت شده از ارتباط موثر
⛔️ اولویت‌بندی نکردن بعضی‌ها فکر می‌کنند داشتن اهداف فراوان، بهترین روش برای تضمین موفقیت است؛ اگر یک ایده به نتیجه نرسید، حداقل تعداد زیادی ایده‌ی دیگر وجود دارد. متاسفانه، این نوع از تردید و ناپایداری به شدت ناکارآمد است. فرض کنید مغز ما یک توپ بادی است و داخلش پر از زنبور است. هر زنبور معادل یک ایده است. حال زنبورهای داخل توپ می‌خواهند آن را به حرکت در بیاورند. اگر هر کدام از زنبورها (ایده ها در ذهن ما) بخواهند به سوی جهتی مجزا پرواز کنند چه خواهد شد؟ می‌توان حدس زد که شاید این توپ ۳ متر به جلو برود و ۲ متر به عقب، اما هر چه که هست شاهد اتلاف وقت و انرژی هستیم. این وضعیت «پراکندگی ذهنی» نام دارد. مغز پر از هدف و ایده است؛ اما هیچ کدام از این ایده‌‌ها شانس عملی شدن ندارند. بعضی از ما آدم‌ها هیچ وقت راضی نمی‌شویم که فقط «یک کار» را انجام بدهیم. دوست داریم همه‌ی کارها را با هم انجام بدهیم. از زبان آموزی تا مطالعه و سرمایه گذاری تا آشپزی و ورزش حرفه‌ای... و ده ها ایده فوق العاده دیگر. این مدل زندگی بیشتر آدم‌هاست. در کش مکشی شبانه روزی با اهداف و ایده های دوست داشتنی. برای رفع این مشکل چه باید کرد؟ راه نجات اولویت بندی کارها و پرداختن به هر کاری در اولویت تعیین شده است. @ertebatmoaserdini
هدایت شده از ارتباط موثر
⛔️افراط و تفریط در برنامه‌ریزی از جمله اشتباهات و عادات غلط که باعث کاهش بهره وری کارها می شود، افراط و تفریط در برنامه ریزی ها است. ◀️بسیاری از انسان‌های بلندهمت سعی می‌کنند با برنامه‌ریزی دقیق، برای تمام ساعات روز، سطح بهره‌وری‌شان را به حداکثر برسانند؛ اما متاسفانه، همه چیز همیشه طبق برنامه پیش نمی‌رود و مواردی مانندِ بیماری خود یا اطرافیان یا یک کار غیرمنتظره می‌تواند تمام برنامه‌ی یک روز را مختل کند. اگر برنامه ریزی‌های انعطاف ناپذیرمفصل در طول روز دارید، به نحوی که مایلید تمام زمان خود را برنامه داشته باشید و کمتر چیزی مانع پیاده سازی آن شود، باید بدانید این رفتار شما موجب کاهش بهره وری و نتیجه گیری بهتر از کارها است. ◀️همیشه باید در نظر داشته باشید که پیش از تلاش برای دستیابی به اهداف درازمدت باید به طرح استراتژی بپردازید. تلاش برای به پایان رساندن پروژه‌ای که از میانه‌ی راه درگیر آن می‌شوید، ممکن است ناامیدی شدیدی به همراه بیاورد و زمان بسیار زیادی را تلف کند. 🔶 بهتر است به گونه‌ای برنامه ریزی کنید که امکان مواجه شدن با موارد غیر منتظره را داشته باشید. برنامه شخصی باید انعطاف پذیر باشد، تا در مقابل اتفاقات ، فرصت و امکان واکنش مناسب داشته باشیم. از سوی دیگر به خاطر داشته باشید از لوازم برنامه ریزی ارزیابی و بررسی عملکرد است؛ باید بتوانید میانه راه مجالی را برای توقف و ملاحظه «مسیر طی شده»، «تناسب زمان بندی تا کنون و آینده»، «فاصله با نتیجه و هدف نهایی» و «شاخص های مورد نظر»تان داشته باشید و در صورت لزوم در ادامه راه اشکالات برنامه را برطرف سازید. به عبارت دیگر کار خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که در مسیر درست قرار گرفته‌اید. برخی از ما در کارها به گونه‌ای نسبت به طراحی اولیه خود اصرار و پافشاری دارند که اگر جایی از مسیر به خطا رفته باشند، مایلند کماکان به ادامه مسیر نادرست خود بپردازند و چیزی را تغییر ندهند. غافل از اینکه تکرار مسیر اشتباه موجب نتیجه بهتر و درست نمی شود. @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا