eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
904 عکس
325 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ارتباط موثر
⛔️افراط و تفریط در برنامه‌ریزی از جمله اشتباهات و عادات غلط که باعث کاهش بهره وری کارها می شود، افراط و تفریط در برنامه ریزی ها است. ◀️بسیاری از انسان‌های بلندهمت سعی می‌کنند با برنامه‌ریزی دقیق، برای تمام ساعات روز، سطح بهره‌وری‌شان را به حداکثر برسانند؛ اما متاسفانه، همه چیز همیشه طبق برنامه پیش نمی‌رود و مواردی مانندِ بیماری خود یا اطرافیان یا یک کار غیرمنتظره می‌تواند تمام برنامه‌ی یک روز را مختل کند. اگر برنامه ریزی‌های انعطاف ناپذیرمفصل در طول روز دارید، به نحوی که مایلید تمام زمان خود را برنامه داشته باشید و کمتر چیزی مانع پیاده سازی آن شود، باید بدانید این رفتار شما موجب کاهش بهره وری و نتیجه گیری بهتر از کارها است. ◀️همیشه باید در نظر داشته باشید که پیش از تلاش برای دستیابی به اهداف درازمدت باید به طرح استراتژی بپردازید. تلاش برای به پایان رساندن پروژه‌ای که از میانه‌ی راه درگیر آن می‌شوید، ممکن است ناامیدی شدیدی به همراه بیاورد و زمان بسیار زیادی را تلف کند. 🔶 بهتر است به گونه‌ای برنامه ریزی کنید که امکان مواجه شدن با موارد غیر منتظره را داشته باشید. برنامه شخصی باید انعطاف پذیر باشد، تا در مقابل اتفاقات ، فرصت و امکان واکنش مناسب داشته باشیم. از سوی دیگر به خاطر داشته باشید از لوازم برنامه ریزی ارزیابی و بررسی عملکرد است؛ باید بتوانید میانه راه مجالی را برای توقف و ملاحظه «مسیر طی شده»، «تناسب زمان بندی تا کنون و آینده»، «فاصله با نتیجه و هدف نهایی» و «شاخص های مورد نظر»تان داشته باشید و در صورت لزوم در ادامه راه اشکالات برنامه را برطرف سازید. به عبارت دیگر کار خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که در مسیر درست قرار گرفته‌اید. برخی از ما در کارها به گونه‌ای نسبت به طراحی اولیه خود اصرار و پافشاری دارند که اگر جایی از مسیر به خطا رفته باشند، مایلند کماکان به ادامه مسیر نادرست خود بپردازند و چیزی را تغییر ندهند. غافل از اینکه تکرار مسیر اشتباه موجب نتیجه بهتر و درست نمی شود. @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
⭕️ یک انسان معمولی اگر بتواند این عادت را در خود ایجاد کند که: کارهای خود را به طور واضح اولویت‌بندی کند، و کارهای مهم را سریعا انجام دهد؛ همان فرد معمولی، می تواند از یک نابغه که زیاد حرف زده و نقشه های عالی طراحی می‌کند، اما کمتر کاری را به انجام می‌رساند پیشی بگیرد. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
⛔️داشتن ضابطه اخلاقی به جای انجام اجباری کارها یکی از دشوارترین موانع برای ایجاد یک عادت جدید، (چه این عادت یک رژیم غذایی جدید باشد، چه یک برنامه‌ی مطالعاتی و یا ورزشی یا کاری) این است که معمولا تمایل داریم با وادار ساختن خود به انجام کار خلاف میل مان، بر عهد الزامی خود وفادار بمانیم و پس از چندی برای رفع خستگی از این الزام و روال کاری خودمان را با دادنِ پاداش فریب بدهیم. این پاداش معمولا انجام آزادانه کاری بر خلاف روال الزامی است. مثلا رژیم غذایی سخت را با خوردن بیش از میزان لازم به هم می زنیم. و در عمل نوعی تذبذب و ناپایداری را تجربه خواهیم کرد. این عادت کم کم در ما حس ناتوانی برای انجام تصمیمات جدی می سازد. و حتی می تواند اعتماد به نفس و عزت نفس ما را خدشه دار کند. به جای این عادت بد، سعی کنید هدف‌تان را به بخشی از هویت اخلاقی و انسانی خود تبدیل کنید، طوری که خودتان را فردی بدانید که با قاعده و از روی موازین حساب شده، مطالعه می کند و یا‌ غذا می خورد یا ورزش می‌کند، و نه فردی مجبور که برای رسیدن به عادتی جدید، خلاف میل خود عمل می‌کند. در این صورت مانع شما چارچوب اخلاقی و یا تربیت شخصی است و نه باید های انعطاف ناپذیر و الزامی خسته کننده. @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسول خدا صلي الله عليه و آله: إنَّ أبوابَ السَّماءِ تُفتَحُ في أوَّلِ لَيلَةٍ مِن شَهرِ رَمَضانَ و لاتُغلَقُ إلى آخِرِ لَيلَةٍ مِنهُ ؛ درهاى آسمان در شب اوّل ماه رمضان گشوده مى‌شود و تا آخرين شب اين ماه بسته نمى‌شود. بحار الأنوار، ج ۹۶، ص ۳۴۴. ـــــــــــــــــــــــــــــــ حلول ماه برکت، رحمت و مغفرت؛ ماه آمرزش، آرامش و آسایش؛ ماه مهربانی، خیرخواهی و مروت بر مسلمانان تبریک و تهنیت باد. ‐--------- فیلم نقاره زنی حلول ماه مبارک، سال ۱۴۰۱ در آستان قدس رضوی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
⭕️ مشغول بودن به جای مفید بودن در زمانه ما تقریبا تفاوت ندارد چه مرتبه شغلی و یا موقعیت اجتماعی دارید، سن و سال و تحصیلات تان در چه سطحی است، در اکثر مردم این احساس وجود دارد که: «وقت ندارم...» تحقیقات نشان می دهد امروزه مشغول بودن، معمولاً یک شکل تنبلی ذهنی است. تنبل فکر کردن و با تنبلی عمل کردن. به همین خاطر گفته می شود: عاقلانه ‌تر کار کنید نه سخت‌تر. فقط کافی است که یک نگاه به اطرافتان بیندازید. بسیاری از آنها که از همه مشغول‌ ترند در عمل بازده کمتری دارند.(کسانی که خیال می کنند خیلی مشغولند بماند...) افراد پرمشغله همیشه وقت کم می‌آورند. همیشه در تلاش برای رسیدن به سر کار، کلاس، همایش، جلسات کاری و موارد از این دست هستند. معمولاً حتی برای خوابیدن هم وقت کافی ندارند. برنامه متراکم و پر مشغله این افراد باعث می‌شود که احساس کنند هیچ راه دیگری غیر از این شرایط متراکم ندارند؛ اما این فقط یک توهم است. در دنیای پیچیده امروز یکی از عادات بدی که شایع شده است این است که حتی چند کار مهم را با هم انجام بدهیم تا از زمان خود بهتر استفاده کنیم!! اما اگر بازنگری کنیم ناباورانه خواهیم دید بسیاری از مشغله‌های متعدد و فراوان ما به نتیجه مطلوب منتهی نمی‌شود، و با همه هزینه‌های مادی و معنوی در زندگی، بخشی از تلاش‌هایمان به مقصد نمی رسد... راه درمان: سرعتتان را کم‌تر کنید، نفس بکشید، و به خود فرصت دهید تا درست مشاهده کنید، تعهداتتان را مرور کنید، وظائف و اولویت‌های شغل و زندگی خود را در نظر بگیرید، اهداف خود را با دقت بررسی کنید، برای رسیدن به اهداف برنامه ریزی کنید، و کارهای مهم را در ابتدای برنامه خود بیاورید. سعی کنید هر زمان فقط یک کار اصلی و مهم را انجام دهید. و البته به خاطر داشته باشیم: آهسته و پیوسته و با برنامه و هوشمندانه رفتن هیچ شباهتی با تنبلی و رکود ندارد... پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : مَن تَأنّى أصابَ أو كادَ، و مَن عَجِلَ أخطَأ أو كادَ . هركه تأنّى ورزد به مطلوب رسد، يا به آن نزديك شود، و كسى كه شتاب كند به خطا رود، يا در آستانه خطا قرار گيرد. ( كنز العمّال : ۵۶۷۸ ) @ertebatmoaserdini .
🔹 افزایش ساعات پاسخگویی در ماه مبارک رمضان پاسخگویی آنلاین بخش فضای مجازی بصورت 24 ساعته از دو طریق 📱 "اپلیکیشن پاسخگو": app.mmpd.ir 💻 نسخه "وب پاسخگو": My.pasokhgoo.ir ✅ همچنین امکان پاسخگویی متنی آفلاین و دسترسی به بانک سوالات و نرم افزارهای مرکز از این طریق فراهم می‌باشد. ❓ کانال مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی 🍀 پرسش کلید دانایی 🍀
قال امیر المومنین (علیه السلام): مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ؛ هر كه رابطه ميان خود و خدا را نيكو سازد، خداوند نيز، رابطه او را با مردم نيكو سازد. نهج البلاغه/ حکمت ۸۹ (صبحی صالح) بدون شک بخشی از ارتباط موثر با یادگیری مهارت‌های ارتباطی، رشد و ارتقاء می یابد. در عین حال جنبه ای از کیفیت ارتباط و قدرت تاثیرگذاری در دیگران ناشی از اصلاح و بهینه سازی ارتباط با خدا است. @ertebatmoaserdini .