eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
305 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
من به اندازه کافی خوب نیستم. ✍️ اگر در درون اين احساس را داریم که به اندازه کافی خوب نیستم، روندی آزار دهنده را برای خود در پیش گرفته ایم. 🔻چرا که (به اندازه کافی) عبارتی است که حد بالا ندارد و‌ ما را در دام کمال گرایی گرفتار می‌کند. با این گرفتاری، از یک سو انگیزه چندانی برای دنبال کردن اهداف حود نخواهیم داشت، و از سوی دیگر توان رفع اشکالات خود را از دست می‌دهیم. ☑️ بهتر است آن را با این عبارت جایگزین کنیم: «من خوب و ارزشمند هستم حتی اگر ایراد و اشکالی داشته باشم.» 🔻این عبارت در ما احساس رضایت نسبت به خودمان را ایجاد می کند و باعث می شود که انگیزه کافی برای رفع اشکالات‌مان و رسیدن به اهداف‌مان را به دست آوریم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧠 وقتی هیچ کاری انجام نمی‌دهید، مغزتان چه کار می‌کند؟1️⃣ دانشمندان حدود دو دهه پیش متوجه شدند در هنگام بی برنامگی و سرگردانی ذهن، شبکه‌ای معروف به حالت پیش‌فرض مغز فعال است. هر زمان که فعالانه مشغول انجام کاری هستید (که جسم و یا ذهن و روح تان مشغول فعالیت باشد)، بخش‌هایی از مغز شما که برای انجام آن وظایف به آن‌ها نیاز است، فعال می‌شوند. اما آیا زمانی که روی مبل نشسته‌اید و ذهنتان سرگردان است، مغزتان باز هم فعال است؟ وب‌سایت کوانتا مگزین می‌نویسد، پژوهشگران در طول دو دهه گذشته شبکه حالت پیش‌فرض مغز را تعریف کرده‌اند؛ مجموعه‌ای از مناطق ظاهرا نامرتبط مغز که وقتی کار خاصی انجام نمی‌دهید، فعال می‌شود. کشف این شبکه بینش‌هایی درباره نحوه عملکرد مغز خارج از وظایف تعریف‌شده ارائه کرده است و انگیزه‌بخش انجام پژوهش‌هایی در زمینه‌ی نقش شبکه‌های مغز در مدیریت تجربه درونی ما شده است. در اواخر قرن بیستم، دانشمندان شروع به استفاده از تکنیک‌های جدید برای تصویربرداری از مغز افراد در حین انجام وظایف کردند. همان‌طور که انتظار می‌رفت، حین انجام وظایف، فعالیت برخی از نواحی مغز افزایش یافت و در کمال تعجب، هم‌زمان فعالیت سایر مناطق مغز کاهش یافت. دانشمندان علوم اعصاب مجذوب این موضوع شده بودند که در طول وظایف مختلف، همان نواحی مغز به‌طور مداوم فعالیت خود را کاهش می‌دهند. گویی این نواحی زمانی فعال می‌شدند که فرد کاری انجام نمی‌داد و وقتی که مغز باید روی عامل بیرونی تمرکز می‌کرد، خاموش می‌شدند. پژوهشگران مناطق مذکور را «نواحی ضدوظیفه» نامیدند. ادامه دارد.... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🧠 وقتی هیچ کاری انجام نمی‌دهید، مغزتان چه کار می‌کند؟1️⃣ دانشمندان حدود دو دهه پیش متوجه شدند در هن
🧠 وقتی هیچ کاری انجام نمی‌دهید، مغزتان چه کار می‌کند؟2️⃣ 🔸وقتی کاری انجام نمی‌دهید، شبکه حالت پیش‌فرض مغز فعال می‌شود. پژوهشگران مناطق مذکور را «نواحی ضدوظیفه» نامیدند. ریچل در آزمایشی از شرکت‌کنندگان خواست همان‌طور که در دستگاه اسکنر قرار دارند و فعالیت مغزشان اندازه‌گیری می‌شود، چشمان خود را ببندند و اجازه دهند ذهنشان سرگردان شود. او متوجه شد در زمان استراحت که ذهن سرگردان است، نواحی ضدوظیفه انرژی بیشتری نسبت به سایر مغز مصرف می‌کنند. ریچل در مقاله‌ای که سال ۲۰۰۱ منتشر شد، این فعالیت را «حالت پیش‌فرض عملکرد مغز» نامید. 🔸دو سال بعد گروهی از پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد پس از تولید داده‌هایی با وضوح بالاتر، متوجه شدند: این فعالیت ضدوظیفه تعریف‌کننده شبکه‌ای منسجم از نواحی درحال تعامل مغز است که آن را شبکه حالت پیش‌فرض نامیدند. اگرچه برخی از پژوهشگران براین باور بودند که کارکرد اصلی شبکه حالت پیش‌فرض ایجاد تجربه ما از سرگردانی ذهن یا خیال‌بافی در روز است، حدسیات فراوان دیگری نیز وجود داشت: شاید این شبکه جریان‌های آگاهی را کنترل یا خاطرات تجربه‌های گذشته را فعال می‌کرد. در همین حین، اختلال در شبکه حالت پیش‌فرض به‌عنوان ویژگی احتمالی تقریبا تمام اختلالات روانپزشکی و عصبی ازجمله افسردگی، اسکیزوفرنی و آلزایمر مطرح شد. ادامه دارد.... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
تو زیبایی و زیبایی در اینجا کم گناهی نیست هزاران سنگ خواهد خورد در مرداب ماه اینجا شعر: فاضل نظری @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
یک جرعه از یک کتاب علی(علیه السلام) می‌دانست حتی با دشمنانش چگونه برخورد نماید؛ ولی ما نمی‌دانیم که با اختلاف دوستانمان چه کنیم. به خاطر همین است که حتی یک دوست هم نداریم و دلهامان سرشار از کینه است؛ از همدیگر خسته‌ایم و نمی‌توانیم با هم کار کنیم. هر کس دیگری را مقصر می‌داند. کتاب حرکت/مرحوم استاد علی صفایی حائری/صفحه ۲۸۶. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شدت اشتیاق و انتظار امیرالمؤمنین (علیه السلام) برای شهادت علامه شهید مطهری @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️انسانی به بلندای تاریخ خوش‌تر آن باشد که سرّ دلبران گفته آید در حدیث دیگران روایت جالب مجری تلوزیون مصر از ضربت خوردن امیرالمومنین علیه السلام از زبان پروفسور روژه گارودی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در رفتارمان با دیگران(به خصوص نزدیکان) چقدر با امیر المؤمنین علیه السلام شباهت داریم؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
نقل است: به حضرت سلام نمی کردند... حتی جواب سلام او را نمی دادند... مرغ از قفس پرید... ندا داد جبرئیل: اینک شما و وحشت دنیای بی علی ... @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟡 نا امیدی از رحمت خدا کفر است... آیت الله العظمی جوادی آملی: « یأس از رحمت خدا یعنی اینکه دیگر كسی نیست كه مشكل ما را حل كند، این كفر است.» بیان نورانی ائمه (علیهم السلام) این است كه از راهی که امید ندارید امیدوارتر باشید: «كُن لِما لا تَرجُو أرجی مِنكَ لِما تَرجُو». امید به جایی است كه انسان به او دسترسی ندارد ولی او به انسان دسترسی دارد، انسان او را نمی ‌بیند ولی او انسان را می‌بیند، انسان از او غافل است ولی او از انسان غافل نیست و آن خداست! در دستورهای دینی آمده است كه انسان تا زنده است باید با امید زندگی كند؛ اینكه می ‌گویند یأس از رحمت خدا كفراست معنایش همین است. یأس نه تنها بد است، بلكه معصیت است و نه تنها معصیت است بلكه كفر است! معنای كفر بودنِ یأس این است كه دیگر از هیچ جا کاری ساخته نیست؛ خب پس این قدیر مطلق کیست؟! این قادر مطلق کیست؟! یأس از رحمت خدا یعنی دیگر كسی نیست که مشكل ما را حل كند! خب این كفر است. همیشه كسی هست كه می‌ تواند مشكل را حل كند؛ حالا یك وقت دیر یك وقت زود یك وقت آسان یك وقت دشوار، آن مطلب دیگر است. ﴿لاَ ییأَسُ مِن رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ﴾ همین است. یك وقت است انسان یأس از خود دارد كه دیگر از من كاری ساخته نیست یا یأس از دوستان دارد كه از آنها كاری پرداخته نخواهد شد، این كفر نیست؛ امّا یأس از رحمت خدا یعنی اینکه دیگر كسی نیست كه مشكل ما را حل كند، این كفر است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از الف دزفول
🌷من سال هاست محو لبخند دلنشین این کودک شهید دزفولی هستم بهروز کتلان او از شهدای ماه رمضان تابستان سال 63 محله کرناسیان دزفول است. این لبخند، عجیب با دل من بازی می کند و گاهی دقایقی محو می شوم در عمق شیرینی آن بهروز انگار دارد با تمام سلول های وجودش می خندد و وقتی بیاد می آورم این لبخند شیرین، در اوج کودکی و شور و شوق و سرزندگی های کودکانه اش ، خونین و پاره پاره رفت زیر خاک، دلم مچاله می شود. رژیم بعث عراق ، حتی به کودکان و شیرخوارگان ما هم رحم نکرد کاری که حالا صهیونیست های درنده خو دارند با بچه های مظلوم غزه می کنند و لبخند ها را خونین و تکه تکه می کنند. این شیطان، همان شیطان است و خوی وحشیگری اش همان و قدری هم بیشتر شیطانی که روزی در چهره رژیم بعث و روزی در قامت داعش و حالا در لباس رژیم جعلی صهیونیست خود را به نمایش گذاشته است 🤲🏻امید که هر چه زودتر وعده ی پروردگار به دست سربازان امام خامنه ای و حضرت موعود عملی شود که وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِینَ و جهان از ظلم و جنایت های شیطان صفتان رها شده و حکومت عدل موعود جهان گستر شود آن روز دیگر نقش لبخند همه کودکان ، شبیه لبخند بهروز می شود و دنیا همه اش می شود لبخند . . لبخندی به شیرینی لبخند بهروز 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ✅ «الف دزفول» اولین رسانه تخصصی مقاومت و پایداری شهرستان دزفول 🌐www.alefdezful.com ✴️لینک عضویت کانال ایتا الف دزفول👇🏻 🌐https://eitaa.com/joinchat/349503489C0f4d7935fc
📌 برای: ارتباط موثر واقناع مخاطب؛ درک بهتر مسئله مخاطبان؛ تاثیر بیشتر در تبلیغ دینی و پاسخگویی؛ کاستن از سوءتفاهم‌ با مخاطبان دور و نزدیک؛ تاثیرگذاری بهتر حتی در بین خانواده و دوستان؛ 🔵 مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی برگزار می‌کند: «دوره عمومی مهارت های پاسخگویی و مواجهه با پرسش» ویژه اساتید،دانش آموختگان و طلاب خواهر 🔹 شرایط ثبت نام: ۱. حداقل سطح سه یا کارشناسی ارشد ۲. تعهد به شرکت منظم و انجام تمرین‌ها 💎میزان سرمایه گذاری: یک میلیون تومان دانش آموختگان حوزوی ۵۰۰ هزار تومان (%۵۰ تخفیف) 🎁مزایا: ۱.توسعه توانمندی شخصی؛ ۲. تاثیر گذاری موفق در کنش های فردی و اجتماعی؛ ۳.شرکت در دوره های تکمیلی پاسخگویی؛ ۴. معرفی به مراکز رسمی پاسخگویی؛ ۵. ارائه گواهی نامه به واجدین شرایط. نحوه ثبت نام: از طریق لینک https://mmps.ir/mopزمان ثبت نام: ۱۸ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ شروع دوره: از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ شنبه ها ساعت ۱۵_ ۱۹ به مدت ۵۰ ساعت. اطلاعات بیشتر ساعت ۸ تا ۱۳ با تلفن ۰۲۵۳۷۱۷۴۱۶۸ مکان برگزاری: مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی (به صورت حضوری و مجازی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با شوق رهایی ات، نَفس می گیریم ای قدس ! تو را ز خار و خس می گیریم ما خاک تو را به تین و زیتون سوگند فردا ز نفاق و کفر پس می گیریم _______________ یاد امام و شهدای عزیزمان گرامی باد. @ertebatmoaserdini