🏴السلام علیک یا فاطمةالزهرا🏴
◾️برگزاری سه روز مراسم ایام فاطمیه در حوزه علمیه حضرت حکیمه سلام الله علیها با سخنرانی و مداحی حجةالاسلام صغیرا
🔷در اولین روز از این جلسه استاد اشاره ای به حرکت حضرت زهرا سلام الله علیها جهت دفاع از ولایت کردند که ایشان بعد از غصب ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام خانه نشین نشدند و تک تک بر درب خانه مردم میرفتند و به تبیین ماجرای غدیر و... میپرداختند.
🔹ایشان در ادامه فرمودند که بنا بر الگو بودن فاطمه الزهرا سلام الله علیها برای زنان مسلمان، لازم است که بانوان ورود جدی و توانمند به مسائل و مشکلات امروز جامعه داشته باشند و با مطالعه دقیق تاریخ حکومت های شاهنشاهی ایران و بازگو کردن واقعیت های این حکومت ها به تبیین نسل جوان و اطرافیان خود بپردازند.
🔸در آخر نیز متذکر شدند که جهت بالا بردن سطح دانش خود منتظر کسی نباشید چرا که بسیاری از انسان های موفق، منتظر آموزش کسی نماندند بلکه خودشان دغدغه مند به دنبال آموزش ها رفته اند و هر آنچه را نیاز داشته اند فراگرفته و در راستای آن به تبلیغ پرداخته اند.
#حوزه_علمیه_حضرت_حکیمه_سلام_الله_علیها
📲 @esfahan_whc
#مدرسه_علمیه_خواهران_الزهرا_دهاقان
🔖در مدرسه علمیه الزهرا(س) دهاقان مطرح شد:
📌فضای مجازی مسموم سلامت ذهن فرزندان را به خطر میاندازد
👤 امام جمعه دهاقان در جمع بانوان طلبه گفت: محتوای آموزشی باید سالم باشد اما متأسفانه امروز با وجود فضای مجازی مسموم خبری از سلامت ذهن فرزندان نیست.
▪️حجت الاسلام اصغر رضوانی در نشست علمی پژوهشی طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) دهاقان با بیان اینکه انسان یا باید دانشمند باشد یا متعلم، گفت: قرآن دریایی از مطالب پیرامون خواندن، نوشتن، تفکر و تدبر در دین را بیان می کند.
▫️وی با تأکید بر اینکه طلاب، پژوهشگران عرصه علم و دین هستند، خاطرنشان کرد: مطالعه جزء امور همه طلاب به شمار آید.
▪️امام جمعه دهاقان پیرامون مطالعه فرزندان و نوجوانان اظهار کرد: محتوای آموزشی باید سالم باشد اما متأسفانه امروز با وجود فضای مجازی مسموم خبری از سلامت ذهن فرزندان نیست.
▫️حجت الاسلام رضوانی تلاش در امر کتابخوانی و ترغیب فرزندان به کتاب را از امور مهم خانواده ها برشمرد و طلاب را به کتابخوانی دعوت کرد.
📲 @esfahan_whc
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
#مدرسه_علمیه_خواهران_حضرت_فاطمه_محدثه_اصفهان
📌بررسی ماهیت اغتشاشات اخیر از منظر آیات و روایات
🔖استاد حوزه، عامل اصلی اختلافات را فریب زینتهای زندگی دنیا در نظر افراد و ریاست طلبی دانست.
▪️حجت السلام براتعلی حق شناس در نشست «بررسی اغتشاشات اخیر از منظر آیات و روایات» در جمع کارکنان، طلاب و اساتید مدرسه علمیه حضرت فاطمه محدثه(س) اصفهان، گفت: در رابطه با این اغتشاشات، دو سوال مطرح میشود، اول اینکه آیا میتوان منشأ این اغتشاشات را فوت یک خانم و نارسایی در عملکرد گشت ارشاد دانست؟ که در پاسخ باید گفت: علت اصلی این اغتشاشات مبارزه با نظام جمهوری اسلامی است.
▫️وی ادامه داد: متأسفانه در این آشوبها، رفتارهای خشن وهنجارشکنانهی بسیاری داشتهایم. سازماندهی گروهکها، اراذل و اوباش، مخالفین سیاسی نظام و همچنین بکارگیری تمام ظرفیتهای رسانهای برای از بین بردن نظام، از جمله ویژگیهای این آشوب است. بنابراین، در این شرایط، وظیفهی پلیس با وظیفه دیگر افراد متفاوت است. دیگران شاید بتوانند با یک پند و اندرز از کنار این افراد عبور کنند، اما پلیس به دلیل حفظ امنیت و حقوق عمومی مردم نمی تواند به صرف پند و اندرز اکتفا نماید.
▪️حجت الاسلام حق شناس گفت: آیا عامل اغتشاشات مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم است؟ در جواب می توان گفت که این آشوب ها، منشأ اقتصادی ندارد، زیرا در شعارهای آشوبگران هیچ محتوایی، پیرامون مسائل اقتصادی مطرح نشده است.
▫️استاد حوزه با اشاره به آیات ۲۰۸ تا ۲۱۳ سورهی مبارکهی بقره اذعان داشت: این آیات، زمینههای اتحاد و اختلاف را به خوبی بیان کرده است. یکی از بهترین وظایف ما در شرایط کنونی «ادْخُلُوا فِی السِّلْمِ کَافَّةً» به معنای تسلیم شدن در برابر اوامر الهی است که در آیه ی ۲۰۸ سوره ی مبارکه ی بقره بیان شده است.
▪️وی گفت: در روایات نیز، واژه ی «السِّلْمِ» به معنای ولایت و محبت امیرالمومنین علی علیه السلام آمده است که در زمان حاضر تحت سیطرهی حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است. همچنین در آیهی ۲۰۹ سورهی مبارکهی بقره آمده است: «فَإِنْ زَلَلْتُمْ مِنْ بَعْدِ ما جاءَتْکُمُ الْبَیِّناتُ فَاعْلَمُوا أَنَّ أللهَ عَزیزٌ حَکیمٌ» پس اگر با وجود ادلهی روشن، باز به راه خطا رفتید، در این صورت بدانید که خدا توانا و داناست. از این رو با توجه این امر قرآنی، رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: برخی از افرادی که در اغتشاشات، ناآگاهانه خود را به ورطهی خطر و آشوب کشاندند، اگر پس از اتمام حجت، به آشوبهایشان ادامه بدهند، یقیناً باعث هلاکتشان می شود.
▫️استاد حوزه در ادامه با بیان آیات ۲۱۲ و ۲۱۳ گفت: خداوند متعال در آیهی ۲۱۲ سوره بقره، عامل اختلافات را فریب زینتهای زندگی دنیا در نظر افراد و ریاست طلبی میداند. همچنین در آیهی ۲۱۳ سوره بقره نیز خداوند به واحد بودن امت از زمان حضرت آدم تا قبل از حضرت نوح(ع) اشاره دارد، زیرا مردم در این زمان عدهی محدودی بودند که با فطرتشان امور را پیش میبردند و طبیعتاً اختلافاتشان هم زود حل میشد و پس از این دوران جمعیت بسیار کثیر شد و اختلاف نظرات شدت گرفت و نیاز به بعث پیامبران متعدد، بیشتر شد.
▪️استاد حوزه در پایان جلسه با اشاره به وظایف طلاب در زمان کنونی اظهار کرد: وظیفه ی طلاب و حوزویان در عصر حاضر تلاوت و تدبر در آیات قرآن کریم و تعلیم آن و همچنین اهتمام به مسئله ی تعلیم حکمت و تزکیه است که بحمدالله نسبت به سه مورد اول دغدغهمندیهای خوبی وجود دارد، اما لازم است نسبت به تزکیه و تهذیب نفس اهتمام جدیتری صورت بگیرد.
📲 @esfahan_whc
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
📌نشست «تثبیت و ازدیاد ایمان» در مدرسه علمیه الزهرا(س) فریدن برگزار شد
🔖نشست اخلاقی با موضوع: «تثبیت و ازدیاد ایمان» در مدرسه علمیه الزهرا(س) فریدن برگزار شد.
▪️ حجت الاسلام ناصر صابری در نشست «تثبیت و ازدیاد ایمان» در جمع اساتید، کارکنان و طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) فریدن گفت: برای رستگاری حفظ و تثبیت ایمان کفایت نمی کند. انجام واجبات و ترک محرمات ایمان را در همان سطح حفظ می کند لذا حفظ و تثبیت دین در این حد برای رستکاری کافی نیست بلکه در مواجهه با شبهات روز و دفع آنان باید علاوه بر تثبیت ایمان برای ازدیاد ایمان نیز تلاش نمود.
▫️امام جمعه شهر دامنه استان اصفهان ادامه داد: طبق روایتی از کلام امیر المومنین(ع) که می فرمایند:( جُمِعَ الخَیرُ کلُّهُ فی ثَلاثِ خِصالٍ: النَّظَرُ، و السُّکوتُ، و الکلامُ؛ ...) همه خوبیها در سه خصلت است: نگاه، خاموشی و سخن، هر نگاهی که اسباب عبرت نشود سهو است، هر خاموشی که در آن اندیشه نباشد غفلت است هر سخنی که در آن ذکر حق نباشد بیهوده است، خوشا به حال کسی که نگاهش عبرت خیز و خاموشیش اندیشه آمیز و سخنش یاد آوری باشد.
▪️وی در پایان با اشاره به عوامل ازدیاد ایمان خاطر نشان کرد: یکی از عوامل ازدیاد ایمان، نزول تدریجی آیات و سوره های قرآنی است، این بدان معناست که انسان ها همواره نیازمند تاکید و تشویق هستند تا ایمان آنها حفظ و تکمیل شود. فرایند تدریج در عصر نخست عامل مهم برای افزایش روحیه و تقویت ایمان بوده است و در حال حاضر نیز قرائت روزانه آیات و سوره های قرآنی به ویژه در حالات مختلف نیز چنین تأثیری دارد. این خوانش به ویژه در هنگام اوقات نماز و هنگام فجر می تواند مفید باشد.
📲 @esfahan_whc
◀️
#کارگاه
#هفته_پژوهش
✅ مسئله شناسی جنسیت و عدالت
✳️ مدرس: سرکار خانم دکتر فریبا علاسوند" عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده"
📅 پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲-۱۰
📍قم، بلوار بوعلی، جامعه الزهرا(سلام الله علیها)، آمفی تئاتر شهید بهشتی
📲 حضوری و مجازی
💻 لينك ورود به جلسه 👇🏽
🌐 https://online7.jz.ac.ir:443/r99awprcweam/
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#پژوهشکده_زن_و_خانواده
#خبر
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردند:
لزوم شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی، تلاش برای یافتن راهحل و ترویج گزارههای صحیح
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (سهشنبه) در دیدار اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی، هدایت فرهنگی کشور را، شأن و نقش اصلی این شورا خواندند و با اشاره به ضرورت بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی باید با رصد و شناخت دقیق ضعفها و گزارههای غلط فرهنگی در عرصههای مختلف، راهحلهای عالمانهای برای رواج گزارههای صحیح و پیشبَرنده، ارائه کند.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود نکتهای را در مورد شورایعالی انقلاب فرهنگی بیان کردند و با اشاره به حضور افراد برجسته و نخبه و صاحبنظر در این شورا گفتند: با وجود غنا و تراز بالای افراد حاضر در این شورا، اما هویت جمعی شورایعالی به تناسب اعضای آن، بروز لازم را ندارد و لازم است تأثیرگذاری شورا در مسائل فرهنگی کشور تقویت شود، البته اعضاء شورا اشتغالات دیگری نیز دارند و این توقع وجود ندارد که اعضا از کارهای اصلی خود باز بمانند اما انتظار این است که برای امور مربوط به شورا وقت مناسب و کافی گذاشته شود.
ایشان با طرح این سؤال که شأن و وظیفه شورایعالی انقلاب فرهنگی چیست، گفتند: مهمترین نقش و وظیفه این شورا، هدایت فرهنگی کشور و جامعه است.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه شیوه هدایت فرهنگی دستگاههای رسمی با هدایت فرهنگی تشکلهای مردمی متفاوت است، گفتند: شورایعالی انقلاب فرهنگی میتواند با هدایت صحیح هزاران تشکل مردمی که در کارهای فرهنگی متنوع و گستردهای فعالیت دارند، زمینهساز شکلگیری حرکت عمومی در مقولههای مهمی همچون گسترش فرهنگ قناعت و عدم اسراف شود.
ایشان ایجاد چنین حرکتهای عمومی برای فرهنگسازی و یا اصلاح فرهنگهای غلط را بخشی از مهندسی فرهنگی دانستند و در مورد هدایت دستگاههای فرهنگی دولتی، افزودند: در مورد دستگاههایی همچون فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات و صداوسیما، هدایت فرهنگی، فقط با ابلاغ سندهای تحول امکانپذیر نمیشود بلکه باید این سندها محقق و اجرایی شوند و ضمانت اجرای آنها هم حضور رؤسای سه قوه در شورایعالی انقلاب فرهنگی است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سخنان سال گذشته خود در دیدار با هیأت دولت مبنی بر لزوم بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور گفتند: منظور از ساختار، ساختار فرهنگی جامعه و ذهنیت و فرهنگ حاکم بر آن و در یک کلام نرمافزاری است که افراد جامعه بر اساس آن در زندگی فردی و جمعی خود عمل میکنند.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: اینکه ساختار باید بازسازی انقلابی شود به این علت است که انقلاب اسلامی بواسطه رهبری امام(ره) و حرکت مردم، معجزهگر بود و با روحیه تهاجمی خود بنیانهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و گزارههای غلط حاکم بر اذهان مردم را تغییر داد.
رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به فرهنگ «ما نمی توانیم» به عنوان یکی از گزارههای غلط حاکم بر جامعهی قبل از انقلاب اسلامی گفتند: انقلاب با سازندگی و حرکتهای خلاقانه این ذهنیت را به تدریج تغییر داد که نتیجه آن انجام کارهای بزرگی همچون ساخت سدها، نیروگاهها، بزرگراهها، تجهیزات صنایع نفت و گاز و بسیاری از زیرساختها بهدست متخصصان جوان داخلی بود.
رهبر انقلاب اسلامی فرهنگ «شیفتگی به غرب» و حتی استفاده از لغات فرنگی را یکی دیگر از گزارههای فرهنگی غلط حاکم بر جامعه دانستند که انقلاب اسلامی موجب تغییر این گزاره نادرست و تبدیل آن به فرهنگ «اعتراض به غرب» شد.
حضرت آیتالله خامنهای، تغییر فرهنگ «خودپسندی و شهرت» به فرهنگ «ایثار و از خودگذشتگی» را نمونه تأثیرگذاری فرهنگی انقلاب اسلامی بر زندگی شخصی افراد برشمردند و خاطرنشان کردند: با وجود تغییر بسیاری از بنیانهای غلط اما عوامل مختلف به مرور زمان موجب تضعیف روحیه تهاجمی انقلاب میشود که باید این موضوع مورد مراقبت و رصد جدی قرار گیرد تا دوباره آن بنیانهای غلط سر بر نیاورند.
ایشان افزودند: میتوان به کمک پایههای فکری انقلاب و جوانان فعال، آن فرهنگ و روحیه انقلابی را بار دیگر تجدید کرد و یک حرکت عظیم فرهنگی بوجود آورد.
حضرت آیتالله خامنهای این موضوع را یکی از کارهای اساسی شورایعالی انقلاب فرهنگی دانستند و گفتند: شورا باید برای تحقق این موضوع، فکر و کار و برنامهریزی کند.
حضرت آیتالله خامنهای رصد دائم تغییراتِ معمولاً پنهان فرهنگی و علاج به موقع آنها را از ملزومات بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور برشمردند و افزودند: اگر در فهم مستمر این تغییرات و ممانعت از اثرگذاری منفی آنها دچار ضعف و عقبماندگی شویم حتماً جامعه دچار خسارت خواهد شد که آشفتگی فرهنگی یا افتادن زمام امور فرهنگی کشور به دست دیگران مهمترینِ این خسارات است.
ایشان مهندسی صحیح فرهنگی را کاری بنیانی برای اصلاح ساختار فرهنگی خواندند و گفتند: هوشیاری دائم، شناخت دقیق ضعفهای فرهنگی در عرصههایی نظیر اجتماع، سیاست، خانواده، سبک زندگی و دیگر عرصه ها و تلاش برای دستیابی به راهحلهای عالمانه برای رفع نقاط ضعف و ترویج گزاره های صحیح فرهنگی، از الزامات اساسی مهندسی فرهنگی کشور است.
رهبر انقلاب، مهندسی فرهنگی را موجب روشن شدن تکالیف دستگاههای مختلف از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما، آموزش عالی، مراکز مرتبط با جوانان و همچنین تشکلهای مردمی دانستند و افزودند: اگر اینگونه دستگاهها دچار غفلت از وظایف مهم خود شوند، جامعه ضرر فراوانی خواهد کرد.
ایشان احیای گزاره ضرورت پیشرفت علمی را نیازی مبرم خواندند و با اشاره به نتایج درخشانِ رواج گزاره عبور از مرزهای دانش در دو دهه قبل افزودند: جهش علمی و جهش فناوری از جمله آثار پُر برکت آن حرکت بزرگ بود که باید استمرار یابد.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: دانشگاهها، مراکز علمی و تحقیقاتی و دستگاههای مرتبط، پیشرفت و جهش علمی را سرلوحه جدی کار قرار دهند تا کشورمان از قافله علم عقب نیفتد.
در ابتدای این دیدار، رئیسجمهور در سخنانی مأموریت اصلی شورایعالی انقلاب فرهنگی را ساماندهی عرصههای علم و فرهنگ دانست و با اشاره به نهایی شدن سند تحول این شورا، از اقدامات انجام شده در دوره جدید از جمله پیگیری بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی گزارشی بیان کرد.
زهراجان!
نامِتورابردیمدر
غمهایدنیا..
ماراصداکندرهیاهویقیامت...
#فاطمیه
رشتـِہا؎ازچـٰادرشهـَمدستِمـآبـٰاشـَدبـَساست
رشتـِها؎ازچـٰادرشآر؎شـِفاعـَتمیکنـَد..
#فاطمیه
📲 @esfahan_whc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | روز امام رضا علیهالسلام
امام رضا علیهالسلام:
فاطمه علیهاالسلام دختر رسول خدا صلیاللهعلیهوآله بود؛ درود و صلوات خدا بر او و پدر و شوهر و فرزندانش باد.
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
📲 @esfahan_whc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرا رسیدن ایام فاطمیه
بر تمام مسلمانان تسلیت باد🖤
.
#فاطمیه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | ام ابیها
آتش كجا و ما كجا؟ اين باور ماست
ما با همه گفتيم زهرا مادر ماست...
#صلی_الله_علیک_یا_فاطمه_الزهرا
#فاطمیه
20.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و سلام بر او که می گفت:
«خیلی خسته ام، سی سال است
که نخوابیده ام،
اما دیگر نمی خواهم بخوابم
من در چشمان خود نمک میریزم
که پلک هایم جرأتِ بر هم آمدن
نداشته باشد تا نکند در غفلتِ من
آن طفلِ بی پناه را سر ببرند»
#سردار
#مرد_میدان
━━━━━✤🌱✤━━━━
📌مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) خمینی شهر برگزار می کند؛
🎥کارگاه علمی-پژوهشی به صورت حضوری و مجازی
🔳عنوان: چگونگی چینش مطالب و تحلیل داده ها
🎙استاد: سرکار خانم لیلا سادات داوودی
🗓زمان: پنجشنبه 17 آذر 1401
🔔ساعت: 9 صبح
👈 مکان: مدرسه علمیه الزهرا ء (سلام الله علیها) خمینی شهر
◀️ لینک ورود:
🌐https://b2n.ir/m81879
#پژوهش
#کارگاه_پژوهشی
#طلبه_پژوهشگر
#آشنایی_با_مهارت_پژوهشگری
#مدرسه_علمیه_خواهران_جامعه_النور_اصفهان
📌۵ خصلت که در هر کسی نباشد خیری در او نیست
🔖نشست اخلاقی در مدرسه علمیه جامعة النور اصفهان برگزار شد.
▪️حجت الاسلام حسین مرتضوی پناه در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران جامعة النور اصفهان در شرح روایتی از امام حسین علیه السلام، پنج خصلتی که در هر کس نباشد، خیری در او نیست را حُریت، وفاداری، حیاء، حسن خلق و تدبیر بیان کرد و گفت: اولین چیزی که اگر در انسان نباشد،خیری در او نیست، حریت است. حریت در روایات به سه معنا آمده است ؛ اولین معنای حریت این است که انسان در بند نفس نباشد. اولیای الهی می گویند: قدم اول و آخر برای رسیدن به خدا، پاگذاشتن روی نفس است.
▫️وی در ادامه معنای دوم حریت را قناعت دانست و گفت: اولین معنای قناعت این است که انسان به آنچه خدا داده است راضی باشد و در معنای دوم، قناعت در زندگی یعنی اینکه این چیزی که من قصد دارم در زندگی وارد کنم، اولا به آن چیز نیاز دارم یا نه؟ ثانیاً آیا در شان من هست یا نه؟
▪️استاد حوزه معنای سوم حریت را رزق حلال عنوان کرد و گفت: حضرت علی علیه السلام در دعای کمیل می فرماید: « اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الذُّنُوبَ الَّتِی تَحْبِسُ الدُّعَاءَ» از حضرت پرسیدند چه چیزی مانع استجابت دعا می شود؟ فرمودند: قطع رحم و رزق آلوده است.
▫️وی در ادامه گفت: دومین چیزی که اگر در انسان نباشد، خیری در او نیست، وفا است؛ یکی از زیربناهای زندگی وفاداری و عدم خیانت است. یکی از اقسام وفا، وفای به عهد است. اگر زن و مرد بخواهند در زندگی موفق باشند باید به عهد خود وفا کنند.
▪️حجت الاسلام مرتضوی پناه گفت: سومین چیزی که اگر در انسانی نباشد خیری در او نیست، حیاء است که متأسفانه در جامعه رنگ و بوی حیا کم شده است. درحال حاضر از روسری برداشتن شروع شده است، ولی به همین ختم نمی شود. گام های شیطان قدم به قدم است. شیطان از کم شروع می کند ولی به همین کم قانع نمی شود.
▫️وی گفت: چهارمین چیزی که اگر در انسانی نباشد خیری در او نیست، حُسن خُلق است. حسن خلق، ابزار کار طلبه هاست. در روایات جایی نیامده است که علت اینکه دور پیامبر شلوغ بوده، به دلیل سخنان ناب و فن بیانشان بوده باشد. بلکه در قرآن آمده است: « فَبِمَا رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَلَوْ کُنْتَ فَظًّا غَلِیظَ الْقَلْبِ لَانْفَضُّوا مِنْ حَوْلِکَ » (سوره آل عمران، آیه ی ۱۵۹) . علت اینکه اطراف پیغمبر شلوغ است، حسن اخلاقشان است.
▪️استاد حوزه در پایان به آخرین خصلت اشاره کرد و گفت: پنجمین موردی که اگر در کسی نباشد خیری در او نیست تدبیر است. تدبیر نیز دو معنا دارد: عاقبت اندیشی و استعداد یابی؛ انسان دور اندیش فقط به فکر دنیایش نیست بلکه به فکر آخرتش هم هست و برای آن لحظه قبر و قیامت توشه بر می دارد.
📲 @esfahan_whc
🔻در مدرسه علمیه الزهرا(س) فریدن مطرح شد:
📌حضرت زهرا(س) بهترین الگوی ولایت مداری است
🔖شست «الگو برداری از بصیرت حضرت زهرا(س) در ولایت مداری ایشان»، در مدرسه علمیه خواهران الزهرا (س) فریدن برگزار شد.
▪️فاطمه زهرا حسینی در نشست «الگو برداری از بصیرت حضرت زهرا(س) در ولایت مداری ایشان»، در جمع اساتید و طلاب مدرسه علمیه الزهرا (س) فریدن با بررسی مقاله «حضرت زهرا(س)، الگوی بصیرت در ولایتمداری»، گفت: نگاه به پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) فقط نباید جنبه عاطفی و معنوی داشته باشد بلکه به جنبه های دیگر شخصیتی این بزرگواران باید بپردازیم، یکی از این ابعاد جایگاه رهبری و امامت ایشان است.. بنابراین باید با بصیرت که قوه ای است در قلب هر شخص که به نور قدسی منور بوده و به وسیله آن حقایق اشیاء امور را درک می کند این جایگاه شخصیتی ائمه را درک کرد.
▫️استاد حوزه خواهران در ادامه با اشاره به ارکان ولایت حضرت علی(ع) خاطر نشان کرد: حضرت زهرا (س) و پیامبر(ص) دو رکن از ارکان ولایت امیر المومنین بودند، پیامبر (ص) که معرفی موقعیت امام علی(ع) را در اجتماع را به عنوان ولی و امام برعهده داشتند و حضرت زهرا (س) هم که حمایت و دفاع از ولایت را عهده دار بودند لذا کارهای بسیار مهمی در حمایت از ولایت از جمله نقل روایت ها درباره جانشینی امام، یادآوری واقعه غدیرخم، نارضایتی ایشان از شیخین، رد بیعت با خلیفه، گریه های شبانه، انتقاد شدید از زنان مهاجر و انصار، آرزوی مرگ، دفن شبانه و.... انجام دادند.
▪️وی در پایان گفت: اقدامات حضرت زهرا(س) در ایام حیات شان بهترین الگو برای امروز هر مسلمانی در ولایت مداری است تا بر اساس آن بتواند به تکلیف دینی خویش عمل کند و مدافع حریم ولایت باشد.
📲 @esfahan_whc
شب جمعه شهدا رو با ذکر صلوات یاد کنیم
که پیش ارباب یادمون باشن🪴
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#اخبار_استانها
#کردستان
🔹همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود حوزه علمیه خواهران استان کردستان در شهر مقدس قم
news.whc.ir/news/128447
🔸برگزاری کارگاههای آموزشی در مدارس علمیه خواهران استان کردستان+ تصاویر
news.whc.ir/news/128428
#مازندران
🔹محقق حوزه علمیه خواهران مازندران تصریح کرد:
دوری از تعصب و تساهل در عرصه نگارش و۷ دغدغه پاسخ گویی به نیازهای مخاطبین، رمز موفقیت پژوهشگران
news.whc.ir/news/128434
🔸کارشناس سیاسی خطاب به طلاب:
انقلابی ترین افراد باشید
news.whc.ir/news/128412
#اصفهان
🔹چرا دعا مستجاب نمی شود؟
news.whc.ir/news/128436
🔸بررسی ماهیت اغتشاشات اخیر از منظر آیات و روایات
news.whc.ir/news/128433
🔹نشست «تثبیت و ازدیاد ایمان» در مدرسه علمیه الزهرا(س) فریدن برگزار شد
news.whc.ir/news/128435
#آذربایجانشرقی
🔸نشست مدیران مدارس علمیه تبریز با نماینده ولی فقیه برگزار شد
news.whc.ir/news/128427
#خوزستان
🔹بصیرت به عنوان مشی حرکت انسان و تشخیص جبهه خودی از غیرخودی یک ضرورت است
news.whc.ir/news/128415
#سیستانوبلوچستان
🔸«استدلالات قرآنی و پاسخ به شبهات مقام امامت» در زابل بررسی شد
news.whc.ir/news/128456
🔹عطر روضه های فاطمی در شهرستان خاش
news.whc.ir/news/128449
#گیلان
🔸امامجمعه شهرستان صومعهسرا:
مبارزه با نفس و جهاد اکبر وظیفه خطیر مبلغان و طلاب علوم دینی است
news.whc.ir/news/128454
#یزد
🔹مدیر حوزه علمیه خواهران یزد:
مدعیان شعار«زن- زندگی- آزادی»، ناقض شعار خود هستند
news.whc.ir/news/128451
🔸رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان اردکان:
حضور در پایگاههای بسیج از رسالتهای طلاب است
news.whc.ir/news/128429
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
#رسانه
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
┈┉┅━❀💠❀━┅┉┈