اشارت
از این مطمئنم که پیروزی از آن ماست نمی دانم پیروزی مان #چه_شکلی دارد؛ ولی می دانم این جنگ جنگ ظلم و
.
مگر ما می گذاریم زندگی از رونق بیافتد؟
#قدرت_زن و مرد فلسطینی از خداست. ما در طول تاریخ با انفعال گسترده و مداوم مسلمانها مواجه بوده ایم. پدر بزرگ ها و مادر بزرگ های ما تا سال ها منتظر رسیدن ارتش عربی بودند که هرگز نیامد. ما در طول تاریخ به این باور رسیدیم که هیچ کس به جز خدا در کنار ما نیست ، وصل شدن به خدا انسان را قدرتمند می کند وصل شدن به خدا یعنی رسیدن به این باور که همه ما به دنبال زندگی کوتاه دنیایی مان حیات جاویدی خواهیم داشت و زندگی حقیقی همان حیات ابدی است. کسی که به این باور می رسد از مرگ نمی ترسد و کسی که از مرگ نمی ترسد شجاع می شود.
در کنار این مفهوم
ما عرب زبان ها نقش ویژه ای در زایش و تداوم حیات برای زن قائلیم. اگر با زبان عربی آشنا باشید می بینید که زمین و آب و تمام مفاهیمی که باروری و زایش به آن ها مرتبط است با کلمات و افعال و ضمایر مونث به کار می روند و مونث در نظر گرفته می شوند زن کارخانه تولید انسان و #زایش_فکر است. زن فلسطینی همیشه باور به آزادی قدس را مسئله ای دیده که باید در کنار خوراک و پوشاک و تحصیل به فرزندانش منتقل کند. ما در گوش فرزندان مان می خوانیم که بی هویت و بی سرزمین نیستیم.
✏️#مریم_شحاده
خبرنگار و مادر دو کودک شهید
+صبر و مقاومت و حضور در ایمان و ابدیت
استاد طاهرزاده
@esharat
حضوری دیگر و طلوع معنویت آخرالزمانی _ غزل ۱۳۸ حافظ.pdf
270.3K
#حضوری_دیگر_و_طلوع_معنویت_آخرالزمانی
شرح غزل ۱۳۸ حافظ
صبا وقتِ سحر بویی ز زلفِ یار میآورد
دل شوریده ما را به بو، در کار میآورد
آنچه برای جناب حافظ در مسیر توحیدی پیش آمده و در این غزل از آن حضور گزارش میدهند، گزارش نسیم عرشی و اشراقی صبا است که صفایی را در سحرگاهان برای ایشان به میان آورده، صفایی که بویی از زلف حضرت محبوب را به همراه دارد که همان تجلی انوار اسماء و صفات الهی است و موجب میشود تا دلشورۀ او را با #حضوری_دیگر به کار و شور آورد تا بیش از پیش اکنونِ خود را به وسعت آیندهای که در چشمانداز او مدّ نظر است، بیشتر احساس کند، به همان معنای ایمان و حضوری که در پیش است و جان را امید میبخشد و انسان را در آن آینده که تا ابدیت وسعت دارد، حاضر میکند.
#استاد_طاهرزاده
@esharat
حضور در ماه شعبان و حضور در دهۀ فجر انقلاب اسلامی
با حلول ماه مبارک شعبان آنچه در منظرها مشاهده میشود، ظهور نهایی انسانیتی است که آیینه نمایش انسانیت نهفتۀ ما میباشد، امری که با انقلاب اسلامی و نظر به حضرت روح الله، زمینۀ آن که همان زمینه بقیت اللّهی جهان است فراهم شد و این ماییم که اگر حقیقتاً منتظر حضرت صاحب الامر«عج» هستیم باید مواظب باشیم سخن حضرت روح الله زمین نماند، تا دشمنان انسانیت نتوانند با انواع تحریفها کاری بکنند که سخن آن مرد بزرگ شنیده نشود وگرنه گرفتار روزمرگی و ملالِ زمان خواهیم شد. در حالی که ما آنی نیستیم که غرب زدگان بتوانند نقشههای خود را بر ما تحمیل کنند. ما بنا داریم باشیم و در افق حضوری که آینده در مقابلمان گشوده است حیثیت بشریت را در دل این تاریکیها به خود و به دیگران متذکر شویم. این یعنی حضور در ماه شعبان و حضور در دهۀ فجر انقلاب اسلامی.
طاهرزاده
بهمن ماه ۱۴۰۳
@esharat
27.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راستی را!
به من بگویید در کدام صحنه و با حضور در کدام جهان است که میتوان با حضرت اباعبدالله علیه السلام نسبتی برقرار کرد که او را در گستره حضور خود و در پیش خود احساس کنیم؟ تا در روز تولد آن حضرت تولد تاریخی هرروزین او را بچشیم و احساس کنیم ؟ این است آن سوالی که در #برهوت_امروزی_خود از خود دارم. او امروز در کدام قسمت از تاریخ ایستاده است تا ما در کنار او باشیم و به عنوان پاسداران انقلاب اسلامی مواظب باشیم سخن حضرت روح الله زمین نماند؟
#استاد_طاهرزاده
#انسان_و_باز_انسان
@esharat
یک سیاستی را دولت آمریکا در پیش گرفته است و آن #سیاست_فشار_حداکثری به جمهوری اسلامی است. او میخواهد فشار حداکثری را به ثمر برساند هم برای رقبای خودش، هم برای اروپایی ها ، هم به عنوان یک سیاست قطعی رژیم ایالات متحده این را جا بیندازد. به این صورت که مسئولین جمهوری اسلامی را بکشاند پای میز مذاکره و بگوید فشار حداکثری ایران را مجبور به مذاکره کرد.
اگر دشمنِ ما توانست اثبات کند که فشار حدّاکثری، علاج کار ایران است و روی ایران مؤثّر است، ایران دیگر و هرگز روی آسایش را نخواهد دید؛
مذاکره یعنی نمایشِ موفّقیّتِ سیاستِ فشارِ حدّاکثری از سوی آمریکا.
آیت الله خامنه ای/ ۲۶شهریور ماه ۱۳۹۸
@esharat
ما و راهپیمایی 22 بهمنماه سال 1403
اگر در روایات داریم هر قدمی که پیاده به زیارت امام حسین«علیهالسلام» برداشته شود: «بِکلِّ خُطْوَةٍ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ أَلْفَ سَیئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ أَلْفَ دَرَجَةٍ» خداوند برای هر قدمی هزار حسنه نوشته و هزار گناه از او پاک میکند و رتبهاش هزار درجه بالا میرود؛ زیرا به سوی مأوایی حرکت میکند که مأوای فتح تاریخی است در مقابل جاهلیت و استکبار. آیا در راهپیمایی 22 بهمن همان حضور در میان نیست تا با هر قدمِ خود هزاران سیئۀ تعلّق به استکبار از ما دفع، و هزاران حسنۀ تعلّق به «#ایمانِ_حضور_در_آیندۀ_تاریخ_قدسی» بر ما جاری گردد؟
طاهرزاده
بهمن 1403
@esharat
هدایت شده از اشارت
📍فکه / مقتل شهید آوینی
#او_یکی_است_و_همه_چیز
آن انسان والا، یعنی حضرت روح الله«رضواناللهتعالیعليه»، آن سالک شجاع، در عمق جان شما و در غار وجودتان آرام و استوار نشسته است. شما با «مَتی نَصْرُالله»تان از او خواستید که نصرت الهی را به میان آورد و حال آنکه این شمایید که باید با همّت و انجمن ساختن خود، جواب طلبِ خود را با نظر به او که در جان شما نشسته است، بدهید و دلهای یکدیگر را به آنچه در پی آن هستید آگاه نمایید. هرکس باید از خود شروع کند تا همه شروع کرده باشند. حادثهها مطابق روح و روحیه هرکس به سراغتان میآید و شما باید در اکنونِ خود از همان جا شروع کنید. دروغترین سخن در این زمانه و در این شرایط، نومیدی است. از هیچکس مپرس #چکار_باید_بکنی. در #خود جستجو کن که در این صحنهها چه کسی باید بشوی، وقتی آن شدی که باید میشدی، راههایی که باید در آن قدم بگذاری به سویت گشوده میشوند.
قسمتی از کتاب صد پرسش از حکمت های حضور در جهانی میان دو جهان
#فکری_در_خور_آنچه_در_این_تاریخ_در_پیش_است
@esharat
هدایت شده از اشارت
فکه _ او یکی است و همه چیز.mp3
15.58M
قسمتی از کتاب صد پرسش از حکمت های حضور در جهانی میان دو جهان
راستی وقتی در مورد خداوند میشنویم «او یکی است و همه چیز» و با شنیدن آن جمله به خود میآییم و آن را تصدیق میکنیم؛ آیا از خود پرسیدهایم چگونه آن جمله را تصدیق میکنیم؟ با عقل؟ یا با دل ؟ یا با خود؟ میخواهم بگویم حتی دل هم توانایی چنین تصدیقی را ندارد. مگر راستی و پاکی را با دل تصدیق میکنیم و بر آن وفادار میمانیم؟ اگر از فرزندان انقلاب اسلامی که حضرت روح الله«رضواناللهتعالیعليه» را تصدیق کردند، بپرسیم شما با عقلِ خود او را تصدیق کردید یا با دل خود؟ فکر میکنم خیره خیره به ما نگاه میکنند، حاکی از آنکه گویا ما هیچ خبری از تاریخی که بسیجیان و مردم را فرا گرفته، نداریم. با چنین سؤالاتی احساس میکنند سؤالکننده میخواهد آنها را از خودشان باز ستاند....
#او_یکی_است_و_همه_چیز
#استاد_طاهرزاده
📍 فکه / مقتل شهید آوینی
@esharat
اشارت
قسمتی از کتاب صد پرسش از حکمت های حضور در جهانی میان دو جهان راستی وقتی در مورد خداوند میشنویم «او
ظهور انقلاب اسلامی و بعثتِ تاریخی انسان در وجودِ مَردی چون حضرت امام خمینی(ره) برای من کافی بود تا باور کنم که عصرِ تَمدنِ غرب سپری شده است و تا آن وضعِ موعود که انسان در انتظار اوست فاصلهای چندان باقی نمانده است. «حقیقتِ دین» را باید نه در عوالمِ انتزاعی، که در وجودِ انسانهایی جُست که به خلیفهاللهی مَبعوث شدهاند. فصل الخطاب با انسانِ کامل است و لاغیر.
- سیدمرتضی آوینی -
آغازی بر یک پایان، ص۱۵۱
@esharat
راز توجه به نیمه شعبان
راستی را!
اگر امامی «حیّ» در راستای توجه به نهایت شخصیت فردی و اجتماییِ ما در صحنه و مدّنظر نبودند؛ ما چه تفسیر قابل قبولی میتوانستیم از خود داشته باشیم؟
و اگر متوجه آن امام «حیّ» در اکنونِ خود نبودیم؛ چگونه بودنِ انسانیِ خود را در وسعتی نهایی که اتصال هویّت زمینیِ ما به آسمان است، در خود معنا میکردیم؟
تولد آن حضرت و توجه به جایگاه ایشان، بر عالَم و آدم مبارک باد
طاهرزاده
بهمن 1403
@esharat