2⃣میعاد مردم سالاری و فریاد قالیکوه
#انتخابات_الیگودرز
✍ انتخابات دوره دوازدهم مجلس در شهرستان الیگودرز نیز مشابه سراسر کشور در یازدهم اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.در ادامه به لحاظ #آمار و ارقام مقایسه نسبی با ادوار گذشته صورت گرفته است.
موکلان دوازده دوره ی انتخابات مجلس بعد از انقلاب در حوزه ی انتخابیه الیگودرز به ترتیب : ۱.مهدی کروبی /۲.محمد رضا هاشمی /۳.علی محمد احمدی1⃣ /۴.محمد حسن قلی /۵.ابراهیم مداحی /۶.علی محمد احمدی 2⃣/۷.مرتضی موسوی /۸.حجت اله رحمانی /۹.محمد تقی توکلی /۱۰.محمد خدابخشی1⃣ /۱۱.محمد خدابخشی 2⃣ / و در نهایت ۱۲.بهنام گودرزی بوده اند.
در انتخابات دوره ی دوازدهم مردم الیگودرز ۵۲ درصد #مشارکت داشتند که از میانگین مشارکت استانی ( ۴۷ درصد ) و کشوری ( ۴۱ درصد) بالاتر بود.
مشارکت مردم الیگودرز در انتخابات دوره ی یازدهم ۵۵ درصد بود که دوره ی دوازدهم مشارکت الیگودرزی ها فقط ۳ درصد کاهش یافت.
#بهنام_گودرزی با کسب ۲۲۸۷۵ رای از مجموع ۶۴۶۳۷ رای و کسب ۳۵ درصد از کل آرا انتخاب شد.سبد رای گودرزی در دوره دوازدهم از چندین جهت شبیه سبد رای توکلی در دوره ی نهم می باشد.در دوره های قبل خدابخشی با کسب ۳۰ درصد از کل آرا در دوره ی دهم و کسب ۵۰ درصد از کل آرا در دوره ی یازدهم منتخب مردم شده بود.
#آرا_باطله در انتخابات دوره ی اخیر ۱۴۷۳ رای بود که این میزان برای انتخابات دوره ی یازدهم ۱۱۶۰ رای باطله بوده است.
تعداد #نامزد_نهایی باقی مانده در صحنه ی انتخابات برای ادوار نهم تا دوازدهم به ترتیب : دوره ی نهم ۶ نامزد - دوره ی دهم ۱۰ نامزد - دوره ی یازدهم ۱۱ نامزد و در دوره ی اخیر ۱۸ کاندیدا در نهایت در صحنه ی انتخابات باقی ماندند.
در انتخابات دوره ی دهم ۱۶ نامزد #تأیید_صلاحیت شدند که ۶ کاندیدا با انصراف یا ائتلاف کنار رفتند.
در انتخابات دوره ی یازدهم ۱۷ نامزد تأیید صلاحیت شدند که ۶ کاندیدا کنار رفتند.
در انتخابات دوره ی دوازدهم ۳۸ نامزد تأیید صلاحیت شدند که ۲۰ کاندیدا کنار رفتند.
تعداد نامزد های #رد_صلاحیت شده در انتخابات دوره ی دهم ۲ نفر بود که این عدد برای انتخابات دوره ی یازدهم ۷ نامزد و برای انتخابات دوره ی دوازدهم نیز ۷ نامزد بود.
تعداد #کاندیدای_خانم تأیید صلاحیت شده در دوره ی نهم یک نامزد ( فاطمه بسحاق ) / در دوره ی دهم یک نامزد ( سمیه شیخ انصاری ) / در دوره ی یازدهم نیز یک نامزد ( زینب کریمی ) و در دوره ی دوازدهم ۳ نامزد بودند ( فریبا حکمت - ندا قلی برفی - آرزو شاهسواری )
سبد رای برخی از نامزدهایی که حداقل در #دو_انتخابات دوره های اخیر شرکت کرده اند:
#محمد_ناصر_بابایی کاندیدای ثابت بیش از نیمی از انتخابات ادوار بوده و تقریبا پایگاه رای ثابتی داشته که به مرور با کاهش سبد رای مواجه شده است.سبد رای بابایی در چند دوره ی اخیر به ترتیب ۹۹۳ ؛ ۱۷۷۹ ؛ ۹۴۶ ؛ ۷۳۵ و در نهایت ۲۳۶ رای بوده است.
#محمد_سمیعی نیز پایگاه رای ثابتی داشته و در حالی در دوره ی دوازدهم ۱۸۴۴ رای کسب کرد که در دوره ی یازدهم نیز ۱۷۸۲ رای کسب کرده بود.
#مجید_عیسوند با ریزش رای مواجه شده و در حالی در دوره ی دوازدهم ۹۸۴ رای کسب کرد که در دوره ی یازدهم ۱۹۱۳ رای کسب کرده بود.
#داراب_گنجی در سه دوره ی متوالی حضور در انتخابات در دوره های ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ به ترتیب ۱۱۸۶۲ رای ؛ ۱۵۶۱۷ رای و در نهایت با کاهش چشمگیر سبد رای ۴۷۹۳ رای کسب کرد.
#منوچهر_کاظم_اصلانی در دوره ی دهم ۶۹۱۷ رای کسب نمود و این سبد در دوره ی دوازدهم با افزایش بیش از ۲۳۰۰ رای به ۹۲۷۲ رای افزایش پیدا کرد.
#محمد_خدابخشی در حالی از رسیدن به انتخابات دوره ی دوازدهم جا ماند که در دوره های نهم تا یازدهم با روند صعودی به ترتیب ۱۸۱۱۳ رای ؛ ۲۰۹۹۱ رای و در نهایت ۲۹۳۸۱ رای کسب کرده بود.
#محمد_تقی_توکلی در مرحله ی اول انتخابات دوره ی هشتم ۹۴۰۲ رای کسب کرد و در مرحله دوم در رقابت با حجت رحمانی علی رغم کسب ۲۰۹۵۰ رای بخاطر ۸۵۰ رای کمتر از رسیدن به کرسی بهارستان باز ماند ؛ توکلی در دوره ی نهم با کسب ۲۳۲۳۷ رای منتخب مردم شد ؛ در دوره ی دهم با نصف شدن سبد و ریزش آرا ؛ ۱۰۹۴۹ رای کسب کرد در نهایت در دوره ی یازدهم با ادامه ی روند کاهشی با کسب ۶۶۶۳ رای به کاندیداتوری خود پایان داد.
#حجت_رحمانی در انتخابات دوره ی هشتم در مرحله ی اول ۹۷۰۲ رای کسب کرد و در مرحله ی دوم در رقابت با محمد تقی توکلی توانست با کسب ۲۱۷۹۲ رای راهی بهارستان شود.رحمانی در دوره ی نهم سبد رای ش نصف شد و با ریزش آرا ؛ ۹۳۷۴ رای کسب کرد و در دوره ی دهم با ادامه روند کاهشی و کسب ۴۸۳۲ رای به کاندیداتوری خود پایان داد.
#مازیار_قاسمی در دوره ی نهم ۱۰۹۹۶ رای کسب کرد و در حالی که در دوره ی دهم ۱۱۶۴۷ رای بدست آورده بود از رسیدن به رقابت برای دوره های ۱۱ و ۱۲ مجلس باز ماند و در دوره ی اخیر در کنار گودرزی قرار گرفت.« پایان بخش دوم »
#شهروند پنجشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکوه حیرت انگیز خلقت
#نقاشی_خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تخلفات انتخاباتی صدای ائمه جمعه را هم درآورد
🔸 امام جمعه ساوجبلاغ از شورای نگهبان برای ورود به تخلفات انتخاباتی در انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه ساوجبلاغ،نظراباد ،طالقان و چهارباغ درخواست کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظات باورنکردنی از تعویض شیفت سبزپوشان تیپ ۴۸ فتح کهگیلویه و بویراحمد در سرمای ۳۰- درجه👇👇👇
امنیت اتفاقی نیست. یادمان باشد
پروردگارا مرزداران و مرزبانان غیور این سرزمین را درپناه خودت حفظ کن . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یارت ای یار خراسانی چه شد
ای صبا دست سلیمانی چه شد ؟
ای نخل های کوفه ببارید خون دل
شب را به یاد غربت مولا سحر کنید
معاویه و دستگاه پلید و دروغ پرداز رسانه ای ش از شدت عدالت علی به قدری هراس داشتند که به دروغ پردازی و شایعه روی آوردند و علی را قبل از شهادت در محراب در فکر مردم شهید کردند ؛ جوری علیه امیرالمؤمنین کار رسانهای کردند که وقتی خبر دادند علیبن ابیطالب در محراب مسجد با شمشیر زهرآلود ضربت خورده است، مردم با تعجب بهم نگاه میکردند و میگفتند علی در مسجد چه میکرد؟ مگر علی نماز میخواند؟؟؟
جرج جرداق مسیحی در وصف علی(ع) می گوید: «ای دنیا! چه می شد که همه توان خود را گرد می آوردی و در هر روزگاری «علی» ای با آن قلب و زبان و امتیازاتش عنایت می کردی!»
#شب_قدر
#عدالت_علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
چطور حضرت علی علیه السلام هر شب برای فقرا شیر میبرده؟!
#پاسخ_شبهه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی «خاک یتیمی» با نوای مهدی رسولی
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
خدا نگهدار عدالت و شرف
خدانگهدار امیر لو کشف
خدا نگهدار ستاره نجف . . .
شهادت مظلومانه ی مولای متقیان ؛ امیر المومنین امام #علی علیه السلام تسلیت باد
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هم علی حق است و هم حق با علی ست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دلار بازی تلگرامی پیوست رسانه ای جنایت اسرائیل :
دکتر آقایان پژوهشگر مسائل امنیتی : الان بهترین زمان پاسخ به رژیم وحشی صهیونیستی در خاک خودش است.توان نظامی پاسخ متقابل را داریم اما آیا پیوست رسانه ای تفکری که در مقاطع این چنینی مرتبا القا میکند « وارد تله ی تنش و جنگ نشویم » و دلار بازی تلگرامی را وسط میکشند؛ تیغ انتقام نیروهای مسلح را کند خواهد کرد ؟!
🌑چگونگی تحمیل قیمت دروغین دلار تلگرامی به اقتصاد کشور
زهرا سرکارراه پژوهشگر اقتصاد ایران: نیمهشب که هیچ معاملهای نمیشود، کانال تلگرامی دلار را بصورت کاذب بالا میبرد!
صبح، در شرکت خصوصی #بورس_کالا پتروشیمیها، فولادیها، مس و... (به پشتیبانی بانکها) همان عدد کاذب کانال کذایی مبنای حراج محصولات (مواد اولیه تولید هزاران کالا) قرار میگیرد و موج تورمی ایجاد میشود...
به همین سادگی با سازوکاری که ساختند هم قیمت جعلی را به اقتصاد کشور تحمیل و ارزش پول ملی را ساقط و سفره مردم را کوچک میکنند و هم در بزنگاه ها با گروگان گیری معیشت ترمز نیروهای مسلح را میکشند ...
تحلیل های آنسوی مرزها :
♦️شبکه تلویزیونی وابسته به موساد، پیغام ایران را گرفت: بنرهای "انتقام میگیریم" در تهران با تصاویر ۵ فرمانده ارشد اسرائیل.
🔹فارین پالیسی: نمی دانیم کجا، اما انتقام ایران، قدرتمند خواهد بود.
♦️نیویورک تایمز: راهبرد ایران با ترور اخیر متوقف نمی شود. سیاستمداران آمریکایی نگرانند اقدام اسرائیل، موجب حملات تلافی جویانه علیه اسرائیل و آمریکا خواهد شد.
🔹سابرینا سینگ معاون سخنگوی پنتاگون: ما در کانالهای خصوصی به ایران اعلام کردهایم مسئول حملهای که در دمشق رخ داد، نیستیم. مجدداً تاکید میکنم، آمریکا هیچ دخالتی نداشت. آمریکا با ایران تماس گرفت زیرا میخواست عدم دخالت خود را در میان تنشهای بالا در منطقه بیان کند.
♦️یاکوو عمیدرور، رئیس اسبق شورای امنیت ملی اسرائیل: ایران سالهاست در حال ساخت یک استراتژی هوشمندانه برای جنگ است . از جمله ایجاد "حلقه آتش" در اطراف اسرائیل. برای اسرائیل دشوار است که با مجموعه نیروهایی که ایران از هر طرف تشکیل داده، مقابله کند.
🔹یوسی میلمان تحلیلگر صهیونیست: چه خواهد شد؟ احتمالا فراموش کرده ایم که آمریکا در ژانویه 2020، سلیمانی را حذف کرد. اما آیا چیزی تغییر کرد؟
در کنار #دلار_بازی و #حملات_تروریستی چه خبر از اسرائیل ؟
اسرائیل در منگنه ترکیبی ایران
♦️لیبرمن، وزیر جنگ سابق اسرائیل: نباید کل کشور را در هراس قرار دهیم. اگر حمله ای از سوی ایران صورت گیرد، بدون شک پس از شکست در ۷ اکتبر، دولت اسرائیل نباید دوباره با شلوار پایین گرفتار شویم و باید در اوج آمادگی باشیم. اما ترساندن افکار عمومی و قرار دادن شهروندان در هیستری که عمدتاً در خدمت دشمن است، ممنوع است.
🔹یاکوف آمیدرور، فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی: بر اساس تجربه، پاسخ ایران، خشن و بی رحمانه خواهد بود و بنابراین هر شهروند اسرائیل باید بر اساس نیازها و موقعیت خود آماده شود.
♦️دکتر شیوان ماهندراجاه عضو اندیشکده "انجمن سلطنتی تاریخ" در لندن: ک ایرانیها در حال جوشاندن قورباغه اسرائیلی هستند، آهسته، روشمند و علمی. ایران و متحدان منطقهای آن با انضباط و صبر بینظیر از این استراتژی علیه آمریکا و اسرائیل استفاده میکنند. پس از ۷ اکتبر، ۵۰۰،۰۰۰ شهرکنشین از اسرائیل رفتهاند. فشارهای اجتماعی- اقتصادی و سرخوردگی از مدیریت جنگ به اوج خود رسیده و با برکناری نتانیاهو نیز برطرف نخواهد شد... ایران گام به گام در حال فلج کردن اقتصاد اسرائیل است. قطعا ایران با گامهای بعدی، حرارت را برای قورباغه اسرائیلی بالا خواهد برد.
🔹یاکوف آمیدرور،: ایران سالهاست در حال ساخت یک استراتژی هوشمندانه برای جنگ است . از جمله ایجاد "حلقه آتش" در اطراف اسرائیل. برای اسرائیل دشوار است که با مجموعه نیروهایی که ایران از هر طرف تشکیل داده، مقابله کند.
♦️رسانه های صهیونیستی: قطع سیستم جی پی اس در مناطق مختلف اسرائیل، ناشی از هشدار شدید امنیتی در باره پاسخ ایران است.
🔹رسانه صهیونیستی والا: اسرائیلیها به فروشگاهها هجوم میآورند تا مواد غذایی را در انتظار پاسخ احتمالی ایران به حمله دمشق بخرند. ۲۸ بازرگان و تحلیلگر اقتصادی صهیونیست، خواستار برکناری نتانیاهو شدند
♦️رئیس اطلاعات ارتش اسرائیل:
من بیش از یک بار به شما گفته ام که مطمئن نیستیم که بدترین ها را پشت سر گذاشته ایم؛ و ما در آستانه روزهای پیچیده هستیم.
🔹کانال ۱۲ اسرائیل: ایران ممکن است حمله به سفارت خود در سوریه را با پرتاب مستقیم موشک از خاک خود پاسخ دهد
♦️عاموس یادلین، رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل: من تعجب نخواهم کرد اگر ایران مستقیماً به سمت اسرائیل شلیک کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام علیکم و قلبی لدیکم
امروز جمعه 17 فروردین 1403 تهران بودم ؛ حوالی دانشگاه تهران _ راهپیمایی روز قدس _ساعت یازده و نیم صبح به سیل جمعیت پیوست م.
از بلوار کشاورز و خیابان وصال شیرازی به سمت دانشگاه تهران در میان جمعیت شگفت انگیز و بی نظیر مردمان آزاده ای که واقعا طوفان به پا کرده بودند( #طوفان_الاحرار) در مسیر تشییع شهدای اخیر راهپیمایی میکردیم. چند قدمی تا درب ورودی دانشگاه تهران فاصله داشتیم که خیلی اتفاقی از پشت سر متوجه ی همهمه جمعیت شدم
برگشتم نگاه کردم دیدم رئیس جمهور ایران آرام و با طمانینه در میان مردم به راهپیمایی آمده است ؛ در چشم بهم زدنی رخ به رخ شدیم و سلام علیکی کردیم.با لبخند و متواضع پیشقدم میشد و با مردمی که به او نزدیک میشدند دست میداد و احوالپرسی میکرد.
دستم که با دست ش رسید گفتم ما منتظر سیلی سخت و پشیمان کننده به صهیونیست هاییم اونها که ادب بشن دلال های داخلی و دلار بازهای سبزه میدون و تفاله های داخلی شون هم ماست کیسه میکنند ؛این سیل خروشان هم پشتوانه ی شماست با لبخند گفت ان شاالله . . .
واکنش مردم به روبرو شدن با رئیس جمهور دیدنی بود ؛ بعضی ها تعجب کرده بودند و باور نمیکردن یکی پشت گوشم داد زد « دمت گرم آقا رئیسی » خانمی خودش رو نزدیک کرده بود و داشت با غضب مشکل ش را توضیح میداد و رئیسی برای شنیدن حرف ش مکثی کرد و کاغذ او را گرفت.
پنج دقیقه بین جمعیت بود تا به ورودی دانشگاه تهران رسید و برای نماز به مردم روزه دار پیوست.
همینقدر ساده ؛ همینقدر مردمی
#الیگودرز_شهروند
🔹وبگاه ضد ایرانی اینتل اسکای: تقریباً ۵۰۰۰ تظاهرکننده دیشب در "کاپلان" در مرکز تل آویو.
🔸وقتی از یکی از تظاهرکنندگان پرسیده شد که آیا هنگام حضور در خیابان از پاسخ ایران نمی ترسید، پاسخ داد:
🔹ما به موشک های ایرانی اطمینان داریم که اهداف خود را از دست نمی دهند و خیابان هدف آنها نیست. آنها به خوبی می دانند برخلاف دولت فاسد نتانیاهو، پول خود را صرف چه کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 نماهنگ زیبای « #رمضان»
با صدای خواننده سوئدی ماهر زین
🔺حتما نباید بدون محاسبه و بررسی دست به اقدامی زد، باید تمام جوانب آن را سنجید و تا حد امکان نیز برای دشمن، هزینهی پاسخ را بالا برد اما وظیفهی اشعثها در طول تاریخ یکسان بوده؛ در هنگامهی جنگ و نبرد، بجای حمایت و روحیه دادن به نیروهای نظامی و ایجاد همدلی، دست به خودتحقیری، قدرت بخشی به دشمن و ایجاد شک و تردید میزنند!
➕ حتی اگر واکنش مناسبی هم در قبال دشمن انجام نشود، باز همین جماعت (همیشه مدعی و مثلا منطقی)، بنحوی دیگر شروع به تمسخر مدافعان امنیت کشور میکنند .
شاید یک اقدام درخور، هزینههایی نیز داشته باشد ولی قطعا ایجاد یک بازدارندگی پایدار، هیچ وقت از مسیر سکوت، انفعال و چه بسا یک اقدام نمایشی حاصل نخواهد شد و چه بسا دشمن را جری تر کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صاحب و تاثیر گذار معادلات منطقه مشخص شد!
صحبت های شنیدنی علی علیزاده تحلیلگر سیاسی مقیم لندن
⭕️ چرا اینبار در عملیات روانی هم بر اسرائیل پیروز شدیم
مقامات اسرائیلی بعد از پاسخ موشکی ایران میگویند؛ همانطور که ایران، صهیونیستها را روزهای متعدد در اضطراب روانی و امنیتی عملیات تنبیه قرار داد، بنابراین باید ما هم همین اقدام متقابل را انجام بدهیم. جدای از اینکه صهیونیستها علیرغم پشتیبانی دهها رسانه جهانی نتوانستند تا این لحظه چنین کاری را در ایران کنند، طرح این گزاره نشان میدهد که ایران توانسته بیش از ده شبانه روز صهیونیستها را در شدیدترین وضعیت روانی قرار بدهد.
👈 اما ایران چگونه توانست این عملیات روانی زجرآور را درباره اسرائیل اجرایی کند؟
1️⃣ ایران از همان ساعات اول در تولید پیام معتبر موفق بود. یعنی صهیونیستها و متحدانش شکی نداشتند که ایران انتقام خواهد گرفت. بخشی از این تولید پیام توسط مقامات نظامی ،سیاسی و رسانههای ایران تولید شد و بخش مهمی نیز در تولید پیامهای پنهانی ارسالی به کشورهای غربی و همسایه صورت گرفت.
2️⃣ حداقل از چند روز قبل از اجرای عملیات تنبیه، ایران مقامات منطقه و فرامنطقهای را در جریان عملیات انتقام و قریب الوقوع بودن قرار داد. یعنی فضای دیپلماتیک و رسانهای منطقه و فرامنطقه را نیز در پازل رسانهای خود فعال و همسو کردیم و آنها نیز ناچارا و ناخواسته مجبور به تولید محتوا و پیام شدند.
3️⃣ حجم عملیات (تعداد فراوان پهپاد و موشک)، مراحل عملیات، (اول پهپادها و سپس شلیک موشکها سبب تولید ایجاد شگفتی، هیجان، انتظار و تعلیق و همراه شدن مخاطبین برای پیگیری نتیجه عملیات شد)، طول زمان عملیات (چندین ساعت عملیات نظامی ایران، رسانههای دنیا را با خود همراه لحظه به لحظه کرد)، مکانهای مورد هدف (پایگاه هوایی اسرائیلی شلیک کننده به کنسولگری ایران در سوریه) و دقیق بودن عملیات (عدم تلفات غیر نظامی) نیز بگونهای انتخاب، طراحی و اجرایی شد که زمینه ساز تولید هزاران خبر و پیام در رسانههای رسمی و شبکههای اجتماعی سراسر جهان شد.
✍مهدی جهان تیغی
چمبره سیاست بر آموزش و پرورش
✍ خانواده ی بزرگ آموزش و پرورش به عنوان یکی از مهمترین ؛ موثرترین و متنفذترین دستگاههای دولتی است که از مرکز شهر تا دور ترین و دور افتاده ترین روستاهای سخت گذر امتداد یافته و تقریبا با همه ی مردم ارتباط دارد ؛ به همین دلیل همواره مورد توجه خاص سیاسیون قرار گرفته و شوربختانه این توجه ویژه در اغلب موارد با هدف بهره برداری سیاسی و سو استفاده به دخالت های بی حد و حصر در عزل و نصب ها در همه ی سطوح آمورش و پرورش منتج گردیده است که محصول آن انحراف بیش از حد مدیران از « شایسته سالاری » بوده و خسارت های سنگینی را به دنبال داشته است .
شایسته سالاری اگرچه همواره در شعارها نمود پر رنگ و لعابی داشته اما آنچه در عمل اتفاق افتاده در عمده ی موارد تزریق و تحمیل نیروهای ستادی و جناحی و حزبی و سفارشی و سخنرانان انتخاباتی و ... برای مدیریت های این دستگاه عریض و طویل بوده است که آورده ای نیز برای جامعه ی فرهنگیان و کلاس درس و دانش آموزان نداشته است.
شایسته سالاری اگرچه شعار چرب و شیرین و پر طرفداری ست اما این شعار از دایره ی واژگانی و کیفی به دایره ی کمی تبدیل نشده است و سلیقه های مختلف به سادگی هر چه تمامتر شایستگی را از منظر خود تفسیر به رای میکنند و بعد هم مصادیق آن را یافته و قبیله محور به سمت کرسی های مدیریتی سوق میدهند . در عمده ی موارد هم این مدیران فقط در حد پیشنهاد باقی نمی مانند چرا که برای نشستن این مدیران از طرف کانون های قدرت و جریان های مختلف سیاسی حداکثر فشار وارد میشود تا به زعم خود شایستگان را بر مسند قدرت بنشانند و این داستان با کم و زیاد شدن غلظت در ادوار مختلف تکرار شده است.
بخش زیادی از مشکلات امروز آموزش و پرورش که میتوان بطور مفصل و در قالب آمار و ارقام به آن ها پرداخت رهاورد تزریق بسیاری از شایسته پندارهاست که با مسئولیت و جایگاهشان سنخیت و تطابقی ندارند و این دومینوی ورود قبیله ای و حزبی در اتمسفر انتخاباتی شروع میشود و در نهایت سر از رسانه های حزبی و جهت دار وابسته نیز در آورده و به کل جامعه منتقل میشود.
به محض اینکه فضا انتخاباتی میشود صندلی های مدیریتی از صدر تا ذیل آموزش و پرورش لرزان و سست شده و دستخوش تغییرات میشوند و برخی آسانسوری بالا رفته یا آسانسوری تنزل پیدا میکنند و آیا از این رویه و مسیر برنامه ی بلند مدت بیرون می آید؟
رهبر فرزانه ی انقلاب نیز در دیدار سال گذشته با فرهنگیان در هفته ی بزرگداشت مقام معلم بی ثباتی در مدیریت آموزش و پرورش را یک نقیصه و آسیب برشمردند .
اگرچه آموزش و پرورش به لحاظ نیروی انسانی به قدری غنی است که بسیاری از مجموعه ها ی دیگر را نیز می تواند پوشش دهد اما سایه ی شوم سیاست و سیاست زدگی سالهاست بلای جان آموزش و پرورش شده است
آنچه در جدال میان چرخ دنده های پر قدرت سیاست در آموزش و پرورش خرد میشود « آموزش » و « پرورش » است که میوه ی آن سرمایه سوزی ؛ فرصت سوزی و آینده سوزی است.
راهکار حل معضلات کنونی بطور حتم معلم محوری است ؛ راه حل در دل آموزش و پرورش و در فکر و اندیشه معلم هایی ست که به ظرفیت ها و آسیب های آموزش و پرورش اشراف دارند و سالیان سال در کلاس های درس گرد و غبار گچ و ماژیک را خورده اند.
#معلم_شهروند
رفیق شفیق !
جناب آقای مهندس ابوطالب شفقت انتصاب شما را به عنوان والی لرستان تبریک عرض نموده و برای جنابعالی آرزوی توفیق داریم ؛ به لرستان خوش آمدید همچنین به حکم ادب به دکتر زیویار بابت تلاش های ایشان خدا قوت عرض میکنیم
زمانی که دکتر فرهاد زیویار راهی لرستان شد با وعده های نسبتا ویژه ی دولت و انتصاب والی بومی ؛ در دل مردمان صبور و در انتظار طلوع خدمت این دیار ؛ بارقه ی امید درخشید ؛ اما عملکرد دکتر زیویار و چیدمان مدیران و خروجی فعالیت های بازوهای دولت در لرستان متاسفانه نه ویژه بود و نه حتی عادی و قابل دفاع و نه آنگونه بود که باید . . .
مصوبات سفر ریاست جمهور بر روی کاغذ رنگارنگ بودن و در میدان عمل بی رنگ
تا جایی که سفر دور دوم ریاست جمهوری به استان فعلا در دالان زمان گم شده است
اما توقع از شما نیز بسیار زیاد است و در عین حال کارهای برزمین مانده نیز غیر قابل شمارش.
اگرچه قصد ندارم شما را پیش از اقدام در میدان عمل و پیاده نشدن برنامه های تان قضاوت کنم اما برادر بزرگوار
آیا سالی که نکوست از بهارش پیدا نیست ؟!
هنوز مهر انتصاب شما خشک نشده است که یکی از ضعیف ترین فرمانداران استان را ارتقا داده اید که کارنامه ای در خور عزل یا حداقل تنزل دارد نه بالا رفتن
برای من شهروند قابل هضم نیست که متر و ملاک وزارت کشور و آقای دکتر وحیدی برای این ارتقا دادن ها و اینگونه حمایت ها چیست ؟ آیا واقعا قحط الرجال است ؟ آیا انتصاب گزینه های ضعیف خسارت سنگین برای جریان انقلابی و ناامیدی مردم ندارد؟ ما چقدر خون دل بخوریم و سکوت کنیم ؟ اگر بناست افراد ضعیفی که عملکرد ناامید کننده ای داشته اند در دولت سید ابراهیم رئیسی هم بواسطه ی اینکه در پرتو عنایات وزارت خانه قرار دارند بجای اینکه عزل شوند ارتقا پیدا کنند از همین الان خروجی دو سال بعد استانداری قابل پیش بینی است
آیا شما از عملکرد فرماندار جوان و کم تجربه ی شهرستان محروم و #رزومه_ساز الیگودرز خبر داشتید و برایش حکم جدید زدید یا خیر ؟ باور بفرمایید استان لرستان دیگر کشش این آزمون و خطاها را ندارد.
#الیگودرز_شهروند
#چرا_چنین ؟!
والی جدید لرستان پرسیده اند چرا وضعیت لرستان این چنین است؟ نگارنده ی این سطور در ادامه به برخی از مهمترین دلایل رسیدن لرستان به شرایط نامطلوب کنونی صرفا به عنوان یک شهروند پرداخته است :
🔺#کار_نمایشی : برخی از مدیران اگرچه از روز معارفه ژست ی گرفتند و گفتند که برایم بنر و پیام تبریک و ... نزنید و بیت المال و...ولی در عمل ریخت و پاش های فراوانی از بیت المال داشتند .یا مدیری با دوربین و خبرنگار خودش را به صحنه ی آتش سوزی رسانده و حتی کت ش رو از تن در آورده و شخصا شروع کرده به خاموش کردن آتش! یا فلان مدیر پروازی در تمام دوره ی مسئولیت ش بطور ثابت چهار روز در هفته در اتاق ش بسته بوده ولی هر هفته با کلی تبلیغات یکساعت از وقتش را برای دیدار مردمی اختصاص داده و از سقف و در و پنجره از این دیدار یکساعته عکس و خبر منتشر کرده که ببینید مدیر مردم دار!! چه ها کرد یا مسئولی که خود را به صحنه ی تصادف رساند و خودش گزارشگر و خبرنگار و مداح و آمبولانس شد و ...
🔺#باج_دادن و معامله با نمایندگان در انتصاب های سفارشی : در مجموعه ای نظیر بهداشت و درمان این موضوع بسیار پر رنگ است و برخی مدیران برای کاستن از فشار آقایان و حفظ صندلی خود به سادگی آب خوردن باج میدهند؛ این زخم کهنه باید درمان شود.
🔺#پاسخگو_نبودن و پاسخگو نشدن عمده ی مسئولان : بسیاری از مدیران بومی و غیر بومی مسئولیت میگیرند و رزومه ی غلیظی برای خود می سازند و بدون نیاز به پاسخگویی میروند!
🔺#آمار_غلط و حلقه ی متملقین : متاسفانه در موارد زیادی اطراف مدیران توسط بادمجان دور قاب چین های متملق دیوار بتنی ایجاد میشود که نبض درستی از جامعه دریافت نمی کنند.
🔺#مردم_گریزی و بین مردم نبودن و عدم سرکشی به حوزه ی کاری : در مواردی مردم ما سال تا سال فرماندار که هیچ! حتی بخشدار بخش خودشان رو نمی بینند !!! آیا توقع زیادی است که مردم مناطق به شدت محروم و دور افتاده ی استان سالی یکبار استاندار خودشان رو ببینند؟ آقای استاندار با خودروی معمولی و نه با بالگرد و خودروی کمک دار سری به بخش های ذلقی و زز و ماهرو بزنید.
🔺#انحراف_رسانه : در کنار همه ی خدمات رسانه ؛ جهت دار بودن و انحراف برخی از رسانه ها و تاثیر مخربی که در ایجاد شرایط کنونی داشته اند غیر قابل کتمان است؛ ضریب دادن به اخبار کم اهمیت ؛ قلم و چکش کنار گذاشتن های قبیله ای ؛ حذف بخشی از اخبار با نگاه حزبی ؛ انعکاس تصویر مخدوش از لرستان و ظرفیت هایش و ... در نهایت منجر به عدم توسعه در بخش گردشگری و بی رغبتی برای سرمایه گذاری در استان شده است ؛ راه برون رفت از وضعیت فعلی میدان داری هدف دار رسانه ها ست ؛ در اهمیت کار رسانه ای همین بس که در دنیای امروز یک کلیپ ده ثانیه ای میتواند به اندازه ی یک دهه استان را جلو برده یا عقبگرد ایجاد کند.
🔺#بی_ثباتی_مدیریت ها : تغییرات متعدد مدیران و عدم برنامه ریزی بلند مدت یکی از دلایل بسیار مهم در رسیدن به وضعیت جاری است.چگونه میتوان سند چشم انداز بلند مدت برای استان تصور کرد؟
🔺#اتلاف_وقت : برگزاری نشست های مکرر و عمدتا بی حاصل آن هم در ساعات اداری بین هشت تا ده و یازده صبح عملا خدمت رسانی به مردم را فلج کرده است.
🔺#مدیران_پروازی و غیر بومی : لرستانی که احتیاج به کار جهشی و جهادی دارد با مدیران که صبح شنبه می آیند و عصر دوشنبه میروند به جایی نخواهد رسید.
🔺#سیاست_زدگی : دستگاه های پر نفوذ و مهم نظیر آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی و شبکه ی بهداشت جولانگاه سیاسی بازی و دخالت ها و تزریق های سیاسیون شده اند و به همین دلیل این مجموعه ها متاسفانه در عمده ی موارد حال و روز وخیم ی دارند.
🔺#شایسته_سالاری :همچنان جنبه شعاری اش بر وجه عملیاتی اش می چربد
🔺#مردمی_سازی: در حوزه ی مردمی سازی و مشارکت دادن مردم و سپردن امور به مردم بسیار عقب هستیم و ضعیف عمل شده است.
🔺#جوان_گرایی : در موارد متعددی احزاب و گروه های پر نفوذ مدیران بازنشسته و فرسوده را به لطایف الحیل به عنوان جوان انقلابی قالب کرده اند.
🔺#نگاه_جزیره_ای : برخی لرستان را به عنوان یک کل واحد نمی بینند و این عدم وحدت از مجمع نمایندگان استان شروع میشود و تا مدیر مدرسه ای که انبار مدرسه و آزمایشگاه ش رو انباشته از صندلی های اضافی و تجهیزات و کتاب های بلا استفاده کرده و به مدارس دیگر نمیدهد؛ امتداد پیدا کرده است ؛ از آن قلم به دستی که هنوز در گیر این هستند که دریاچه ی گهر متعلق به دورود یا ازنا یا الیگودرز است شروع میشود و تا صدا و سیمای استان و خلاصه کردن استان در خرم آباد امتداد یافته است.اگر این نگاه های جزیره ای وجود نداشت امروز وضعیت استان پر آب لرستان تا این حد در حوزه ی آب بحرانی نمیشد و اجرای پروژه مصیبت بار قمرود و عدم اجرای سد معشوره رخ نمیداد.
پایان بخش نخست . . .
#الیگودرز_شهروند