هدایت شده از استاد محمد شجاعی
#ریزه_کاری_های_مهمونی ۱۰
✔️در رمضان،دعاهامون،باید عام باشه.
خودمونو نماینده جامعه انسانی بدونیم؛
و برای همه انسانها دعا کنیم!
💢و رأس دعاهامون
پایان غربت هزارساله امام زمان باشه.
@ostad_shojae
۶ خرداد ۱۳۹۷
۶ خرداد ۱۳۹۷
#انتظار
بیتحرکی یا مبارزه؟
دو نوع انتظار وجود دارد: انتظار ظلمانی و باطل و انتظار نورانی و بر حق.
عدهای هستند كه بدون حركت و فقط با سكوت، تصور میكنند منتظرند و اگر زنده بمانند، در حكومت امام فيض خواهند برد و اگر هم بميرند، اجر شهدای بدر در انتظارشان است! اما منتظران حقيقی میدانند اين نوع پاداشهایی كه معصومين(علیهمالسلام) در روايات مطرح كردهاند، رمز و اشارهای است، تا شيعه در فتنههای آخرالزمان، مسير درست را تشخيص دهد و بفهمد در غياب حضرت مهدی(عجلاللهفرجه)، بايد مانند شهدای بدر، هميشه در تلاش و مجاهده باشد.
اين دو بينش، دو راه كاملاً متفاوت را به انسان نشان میدهند؛ يکی او را به بیتحركی و نشستن و سکوت دعوت میکند و ديگری حرکت و مبارزه با آفات درونی و بيرونی را میطلبد. پس وقتی بينش، اين قدر مسير را برای انسان تغيير میدهد، بايد بر شناخت حقّ و باطل آن بسيار همت كرد.
برگرفته از #بیانات_استاد_لطفی_آذر
@Lotfiiazar
۶ خرداد ۱۳۹۷
"اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ..."
خدا ولیّ مؤمنان است که آنان را از ظلمتها به سوی نور بیرون میبرد.
اگر به خدا #ایمان داریم، خود را به او بسپاریم. نه که بنشینیم و بیحرکت باشیم؛ بلکه بگذاریم خدا محرّکمان باشد و حرکتمان دهد.
عالم، محضر خداست. به هر وسیله و سببی بخواهیم دست بزنیم، باید از او اذن بگیریم. پس بگذاریم خدا راه را برایمان باز کند و هر وسیلهای را که او سر راهمان گذاشت و اجازهاش را داد، به کار گیریم؛ نه هر وسیلهای را که دلمان میخواهد.
برگرفته از #بیانات_استاد_لطفی_آذر
#میلاد_حضرت_مهدی (عجلاللهفرجه)
#نیمه_شعبان
سر دوراهی قرار گرفتهای و نمیدانی چه کنی؟
باید تصمیمی بگیری، اما #شک داری؟
وظیفهات را تشخیص نمیدهی؟
...
چرا اینهمه سردرگمی و سرگردانی؟!
خدا ما را سرگردان نیافریده است. ما راهنما داریم: امام؛ فقط باید بلد باشیم با او ارتباط برقرار کنیم.
راهش این است که #احتیاط کنیم. هرچه میلمان گفت، عمل نکنیم. همه چیز را در مقابل امام بگذاریم. بدانیم که او هست و حاضر است. اگر در عمق قلبمان بخواهیم او سرپرست خود و زندگیمان باشد، مطمئن باشیم نور یقین را بر دلمان میاندازد و راه درست را برایمان باز میکند؛ طوری که بدون هیچ تردید و دودلی، وظیفهمان را درست تشخیص میدهیم و عمل میکنیم. بعد هم آثار نورانیاش را میبینیم.
برگرفته از #بیانات_استاد_لطفی_آذر
#میلاد_حضرت_مهدی (عجلاللهفرجه)
#نیمه_شعبان
@Lotfiiazar
۶ خرداد ۱۳۹۷
هدایت شده از ریحانه
😢 اشک بر مادر
❇️ علی (ع) فرمود: بر بزرگ بطحاء (حضرت ابوطالب) و بر بانوی بانوان (حضرت خدیجه) که خداوند او را برتریاش داد، اشک بریزید.
🏴 با مرگ این دو، شبها را در سوگ به سر می کنم. آن دو آیین محمد را در برابر ستمکاران یاری کردند.
#وفات_حضرت_خدیجه
❣ @khamenei_reyhaneh
۶ خرداد ۱۳۹۷
الگوی تمام عیارزن مسلمان
🌸 حضرت خدیجه (س) که بود و چه کرد؟ شاید این اولین سوالی باشد که به ذهن هر مسلمانی میرسد اما ما خانمهای مسلمان باید از زاویهای دیگر به این سوال نگاه کنیم و به دنبال پاسخ آن باشیم. زیرا حساسیت نقشهای زنانه چه در خانه و چه در اجتماع این مسئولیت را برای ما ایجاد میکند که بیشتر و عمیقتر به اهدافمان فکر کنیم. امروز به بهانهی وفات حضرت خدیجه (س) برخی از ویژگیهای اخلاقی ایشان را با هم مرور میکنیم تا زندگی این بانوی بزرگ اسلام را بیشتر از قبل الگوی خودمان قرار بدهیم.
❇ یک فعال همه جانبه
حضرت خدیجه پاکی و صفای روح خود را تنها در زهد و گوشه نشینی به دست نیاورده بود. ایشان در امور اقتصادی فعالیتهای کلان داشتند و در اجتماع بسیار رفت و آمد میکردند. با همهی این اوصاف ایشان همرنگ جماعت آنروزهای مدینه نشدند و دنبالهروی نور هدایتی بودند که در دلشان روشن شده بود. زیرا آنقدر به اوضاع و شرایط سیاسی و اجتماعی و فرهنگی جامعه مسلط بودند که به راحتی قدرت تشخیص حق از باطل را داشتند. این نشان میدهد که بینش سیاسی و اجتماعی دُرست یک خانم از اوضاع جامعه تاچه اندازه میتواند در محیط پیرامون او و تربیت فرزندانش نقش داشته باشد. گذشته از اینها سواد سیاسی و فرهنگی خانمها میتواند در بزنگاههای مهم اجتماعی، از آنها مبلغینی آگاه بسازد که میتوانند نجاتبخش قسمت عمدهای از اجتماع باشند.
💞 همپای همسر
حضرت خدیجه در لحظات سخت و دشواری که بسیاری از مردان حاضر به همراهی پیامبر اسلام (ص) نبودند، در کنار ایشان حضور داشت و همواره بر اعتفادات خود ایستادگی میکرد. تحمل سختیها تا این حدی که در تاریخ آمده، برای ما زنها درس بزرگی است تا بتوانیم و تلاش داشته باشیم که در روزهای حساس زندگی کانون خانواده را همچنان گرم و با محبت حفظ کنیم.
در مسیر ایمان و اعتقاد
در روزهایی که شبه جزیره عربستان پر بود از اشرافیگری و جاهلیت، زنی مانند حضرت خدیجه (س) وجود دارد که نه تنها سرمایه مادی خود، که آرامشش را نیز با تمام وجود خرج پیامبر اسلام میکند تا به معارف مهمی که سنگ بنای اسلام است دست بیابد و آن معارف مهم را با صرف همهی داراییاش در راه تبلیغ اسلام، به مردم آن زمان نیز برساند. ایستادگی در مسیر ایمان و اعتقاد، نقطه عطف دیگری برای زنان مومن جوامع اسلامی تا آخر تاریخ است.
🌟 یک مادر بینظیر
حضرت خدیجه (س) فقط یار و همراه پیامبر نبود، او آنقدر در مسیر خودسازی و پاکی رشد کرده بود که توانست پرورش دهنده فاطمه (س) شود و بعد از ایشان نسل پیامبر به واسطه حضرت زهرا (س) ادامه یابد. شاید این بُعد وجودی ایشان برای دختران و زنان این روزها پر رنگتر از سایر ابعاد زندگی شان باشد. چرا که مادری کردن با همه امکانات و راهحلهای جدید باز هم در بخش تربیتی کاری خطیر است که جز آگاهی و الگوبرداری از بزرگانی همچون حضرت خدیجه (س) ما را به آنچه که میخواهیم نزدیک نمیکند.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣ @Khamenei_Reyhaneh
۶ خرداد ۱۳۹۷
۶ خرداد ۱۳۹۷
مرکز نشر آثار آیتالله بهجت :
#اینگونه_بود ...
کوتاهنوشتهای از #سیره و سبک زندگانی آیتالله بهجت قدسسره:
با جسم تحلیلرفته و نحیفش و با آن نفسهای شمردهشمرده، دستدردست فرزند بهسختی قدم برمیداشت.
فرزند نگران بود و پدر از نگرانی و دلشورۀ فرزند با خبر.
چند قدمی که رفتند، ایستاد و گردن بهسوی فرزند چرخاند؛
لبخند زنان گفت:
«فلانی میگوید از مرگ میترسم،
اما مرگ خیلی راحت است...
مرگ مثل خواب است...
خود قرآن میگوید: فَیُمْسِکُ الَّتٖی قَضٰی عَلَیْهَا الْمَوْتَ وَ یُرْسِلُ الْاُخْرٰی؛ خداوند ارواح را به هنگام مرگ، قبض میکند و ارواحی را که نمردهاند نیز بههنگام خواب، میگیرد. [زمر، ۴٢]
سپس ارواح کسانی را که فرمان مرگ آنها را صادر کرده، نگه میدارد و ارواح دیگری را (که باید زنده بمانند) باز میگرداند تا سرآمد معینی...»
بر دلشورۀ فرزند افزوده شد،
عرق سردی بر پیشانیاش نشست،
ملتمسانه دست پدر را فشرد...
📚 (این بهشت، آن بهشت، ص٨٧-٨٨؛ بر اساس خاطرۀ حجتالاسلام و المسلمین علی بهجت)
۶ خرداد ۱۳۹۷
۶ خرداد ۱۳۹۷
هدایت شده از دبخند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی خلاقانه با نمک👏👏👏
@de_bekhand
۶ خرداد ۱۳۹۷
هدایت شده از دبخند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰ ثانيه به مركز عكس بالا خیره شوید و سپس عكس پايين را نگاه كنيد
@de_bekhand
۶ خرداد ۱۳۹۷