eitaa logo
اصلاح مزاج و اصلاح سبک(بارداری سالم )
21.5هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
554 ویدیو
235 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم   رَبِّ لاتَذَرْنِي فَرْداً وَأَنْتَ خَيْرُالْوارِثِينَ برای سلامتی وظهورآقا امام زمان(عج)صلوات نذرمطالب هدیه به روح *شهید روح الله عجمیان* کانال نذره ، تبلیغ و تبادل ×
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 (۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه انگور طبیعی ) یک سوم لیوان از این شربت ریخته و باقی را آب ریخته و شبها قبل از خواب میل شود . 🔸کم خوردن غذاهای سرخ کردنی 🔸 ۲ مرحله در بهار و ۱ بار حجامت در پاییز (دکتر خدادادی) 🌻@eslahesabk🌻
🔸« بیماری غلظت خون »: ما « غلظت گرم » داریم و « غلظت سرد » ♦️« غلظت گرم » : « غلظت گرم » ناشی از پرخونی است . یعنی غلظت دموی است . فرد خونش زیاد است و از حرارت زیاد خونش می سوزد و غلیظ می شود ( معمولا در فصل بهار این نوع غلظت ها و کسلی ها و خستگی های فصلی و جوش و آلرژی ها را داریم ) اصل درمان در غلظت خون ، « حجامت » است . استفاده از ترشی ها و تحرک داشتن هم موثر است ولی اصل درمان حجامت و فصد است . 🔹« غلظت سرد » : غلظت سوداوی است . که معمولا به خاطر سردی زیاد خون غلیظ می شود . عموم غلظت خون های عصر جدید ، غلظت خون سرد است . علایم غلظت خون سرد : سیاه شدن چشم سرگیجه سردردها تپش قلب خون سیاه خواب رفتن دست و پا این غلظت خون در پاییز تشدید می شود چون پاییز فصل سودا است . درمان این غلظت خون همان « درمان های عمومی سودا » است مثل : استفاده زیاد از انار و مشتقات آن استفاده از نوره به طور دایم انجام فصد انجام استفراغ دمنوش های مناسب سودا ترک سردی ها 🌻@eslahesabk🌻
4_5832302126084131453.mp3
3.92M
⚡️ 💠علت غلظت خون چیست❓ ⚜چند نوع غلظت خون داریم❓ 🔅علائم غلظت خون سرد و گرم چیست❓ 🌀راه درمان چیست❓ 🎤 🍃🌺 🌻@eslahesabk🌻
بسم الله الرحمن الرحیم گرمی بخوریم یا سردی ؟ گرمی می خورم پوستم جوش می زند و موهام می ریزد .... سردی می خورم .... نقش گرمی ها در بدن چیست ؟ عملکرد مواد غذایی با طبیعت گرم در بدن شبیه عملکرد سرم های قندی ، نمکی ، مسکن ها و...‌ است . مواد غذایی با طبیعت گرم به طور مقطعی سبب تسهیل جریان خون می شوند و ایجاد بهبودی نسبی در حال بیمار می کنند ولی درمانگر عامل و ریشه ی بیماری نیستند . عامل تمام بیماری ها سموم هستند . برای دفع سموم ، باید بدن با کمک فیبر غذایی آبرسانی شود . مصرف مداوم و بیش از حدگرمی ها ، سبب خشکی کبد و غلظت سموم و خون می شود و عوارض جبران ناپذیر مثل ریزش مو ، کهیر و انواع جوش و لک و بثورات پوستی ، بیماری های غدد ، غلیظ شدن اسید معده و سوختن نواحی مختلف لوله گوارش ، یبوست ، مشکلات بینایی و شنوایی ، انواع سکته ها ، فشارخون ، دیابت و.....انواع بیماری‌های صعب العلاج....سرطان و....بر جای می گذارد . بیماری هایی که ریشه در سردی دارند مثل کم کاری تیروئید ، معده سرد ، رماتیسم و.....با خوردن گرمی مداوم و بیش ازحد تبدیل به یک بیماری مزمن با درگیری های گسترده تر به صور مختلف می شوند . بسیاری از عزیزان تصور می کنند با خوردن گرمی مشکل گوارشی آن ها حل می شود بلکه در دراز مدت شرایط آن ها با غلیظ شدن اسید معده براثر خشکی کبد به وخامت گذاشته می شود . گروه دیگری از عزیزان برای دردهای استخوانی و مفاصل از گرمی استفاده می کنند که با گذشت زمان شدت و عمق درد تواُم با سوزش و دردهای تیرکشنده بیشتر می شود که این نیز حاصل خشکی کبد براثر مصرف مداوم و بیش از حد گرمی هاست . و موارد بیشمار دیگر .... گرمی بخوریم یا سردی ؟ به فرمول تغذیه انسان از بدو آفرینش مراجعه می کنیم . هفتاد درصد تغذیه روزانه انسان از منابع گیاهی و سی درصد آن از منابع حیوانی باید باشد . منظور از منابع گیاهی چیست ؟ گیاهانی با فیبر بالا که ارزش غذایی داشته و صرفاً دارویی نیستند و سبب دفع سموم از بدن می شوند . کلیه سبزیجات خوراکی _ غذایی ، سیب درختی با پوست ، حبوبات و غلات جوانه زده و سبوس ارگانیک در این گروه قرار می گیرند . جز سیب و به ، مصرف بیش از اندازه سایر میوه ها به خصوص میوه های شیرین ( صیفی جات _ طالبی ، خربزه هندوانه و....) ایجاد کبد چرب می کند . 🌺کبد بزرگترین و مهمترین غده بدن است . سلامت بدن ارتباط مستقیم با سلامت کبد دارد . پرخوری و پرنوشی سلامت کبد را به مخاطره می اندازد . 🌹عزیزان حجم غذا را کم کنید. غذاهای چرب ، نشاسته ای و قندی و محصولات غیر ارگانیک با طبیعت کبد سازگار نیست . برای سلامت بدن ، کبد باید تمیز ( عاری از سموم ) و با طراوت باشد روزانه پنج وعده کبد را پاکسازی کنید . روزانه با مصرف ۲ فنجان سبزیجات خام ( معادل آن یک فنجان سبزیجات بخارپز ) ، ۲ فنجان سیب درختی با پوست و به خام یا بخارپز و یک فنجان حبوبات جوانه زده به صورت تازه ( معادل آن دو قاشق غذاخوری پودر جوانه حبوبات ) و ۲ فنجان غلّات جوانه زده و سبوس ارگانیک به صورت تازه (معادل آن ۳ قاشق غذاخوری پودر جوانه غلّات و سبوس ارگانیک) به سلامت کبد و به دنبال آن سلامت کل بدن و روح و روان برسیم . کلیه بیماری ها از ساده ترین بیماری ها تا بیماری های صعب العلاج ریشه کبدی دارند . طبیعت کبد با غذای گرم مزاج سازگار نیست . تاُمین هفتاد درصدی کالری روزانه از منابع گیاهی فیبردار باعث پاکسازی ، اصلاح و سلامت کبد و به دنبال آن سلامت بدن می شود. 🌾 در این میان و سبوس ارگانیک علاوه بر داشتن فیبر بالا که به پاکسازی و سلامت کبد کمک می کند دارای پروتئین بالا( پروتئین گوشت ۱۹ و پروتئین جوانه ۲۵ ) و ۹۸ نوع املاح و ویتامین است . انواع داروهای ویتامین برای سلامت کبد مضّراست . عزیزان برای داشتن سلامت جسم و روح و روان در سلامت کبد کوشا باشید . برای حفظ سلامت کبد در خوردن گرمی زیاده روی نکنید. گرمیجات مثل مواد قندی و نشاسته‌ای ، گوشت ها و چربی ها سلامت کبد را به مخاطره می اندازند . در شرایط کنونی که محصول ارگانیک تولید نمی شود از هر ۱۰۰ نفر مراجعه کننده تمام افراد نیاز به اصلاح کبد در سطوح مختلف دارند . در این میان کسانی که گوشت و غذاهای با طبیعت گرم و خشک بیشتر می خورند تظاهرات بیشتری دارند و بهبودی در آن ها دیرتر حاصل می شود . غذاهای با طبیعت گرم ، مواد قندی و نشاسته‌ای ، گوشت و تخم مرغ و چربی را در پوشش جوانه و سبوس ارگانیک و سبزیجات مصرف کنید . (استادخانم کیوانی) 🌻@eslahesabk🌻
🔴 موارد زیر مانع رسیدن خون کافی به میشود. ♦️سردی مزاج یا غلبه بلغم ♦️رسوبات سودایی ♦️یبوست ♦️غلظت خون ♦️تحریکات تخمدان به علت جلوگیری های مرسوم چون تخمدان تخمک تولید میکند و این تخمک ها جذب نمیشود و از بین میروند 👈همه علل یا یکی از اینها سبب ضعف و سرد شدن تخمدان میشود. 🌻@eslahesabk🌻
🍺 طبّی یک نوشیدنی مناسب در فصل پاییز 🛎 این ماءالشعیر با ماءالشعیر صنعتی متفاوت است و می‌توان آن را در منزل تهیه کرد. 🍁 فصل پاییز فصل غلبهٔ سردی و خشکی و زمان عود بیماری‌های توأم با کاهش رطوبت است. 🔰 خواص ماءالشعیر در طبّ سنتی ✍ است و را از بدن دفع می‌کند. را پاک‌سازی می‌کند و در تمام عروق بدن نفوذ می‌کند‌. لذیذ قوّهٔ مدبّره است. سریع‌النفوذ در تمام بدن و تمام بدن را پاک‌سازی می‌کند. رافع عطش و حافظ قوای بدن است. در درمان تب نیز بی‌نظیر است 🤒👌 🍺 ماءالشعیر طبّی: مصرف این فرآوردهٔ خانگی به فرد (به‌خصوص فردی که مزاج گرم و خشک دارد) کمک می‌کند تا در پاییز برای درمان جوش و پیشگیری و بهبود خشکی پوست، نیکویی رنگ رخسار، زردی رنگ پوست بدن، گود افتادگی زیر چشم‌ها، ، تحریک‌پذیری عصبی، بهبود یبوست، خارش پوست و مقعد، آزردگی‌های کلیوی احتمالی و دفع سنگ کلیه، آلودگی هوا و… بهره ببرند. ‍ ✍ دستور تهیهٔ ماءالشعیر طبّی بهترین نوشیدنی پاییزی چنین است: 🍺۵۰ گرم جوی پوست کندهٔ سالم (نه جو پرک و نه جوی نیمکوب) هر قاشق غذاخوری جو ده گرم می‌باشد و پنجاه گرم جو معادل ۵ قاشق غذاخوری را با چهار لیوان آب (یک لیتر) با حرارت ملایم، آهسته بجوشانید تا وقتی که جوها به حالت شکفته و کاملاً پخته برسند. این زمان به طور متوسط ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد. پس از آن، تا این ترکیب سرد نشده، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید تا سرد شود. از این چهار لیوان بیش از سه لیوان آب جو به دست می‌آید که حداکثر تا دو روز در یخچال قابل نگهداری است. نوشیدن این مایع بهتر از هر نوشیدنی دیگری می‌تواند در برابر استرس گرمایی و تشنگی و تحلیل رطوبات، فرد را محافظت کند. البته کسانی‌که معدهٔ سرد و یا تر داشته باشند بهتر است در هر لیوان آن یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند. ماءالشعیر طبی نباید غلیظ و ژله‌ای شود وگرنه تأثیر آن معکوس خواهد شد. اگر جو کاملاً مرغوب و مناسب باشد رنگ ماءالشعیر به سرخ ملایم و کمرنگ مایل می‌شود. 🍺هنگام مصرفِ عادی، ماءالشعیرِ به دست آمده باید تکان داده شود تا دُردی و بخش رقیق آن با هم مخلوط شوند و فرد از غذائیت ماءالشعیر نیز منتفع شود. 🍺درصورتی‌که نوشیدن ماءالشعیر همراه با رسوب آن برای خورنده خوشایند نباشد، می‌تواند فقط قسمت آبکی رقیق بالای آن را بنوشد و دُردی آن را دور بریزد، بدین‌ترتیب فرد از کیفیت سردی‌دهندگی و تری‌بخشی ماءالشعیر طبی بهره‌مند می‌شود ولی از غذائیت آن سودی نمی‌برد. 🔰 ریزه‌کاری‌هایی درباره ماءالشعیر طبّی 👌برای مصرف باید معده خالی باشد. 👌دو ساعت قبل از خوردن ماءالشعیر یک لیوان سکنجبین میل شود (به‌خاطر اینکه پرزهای معده را زبر می‌کند) سپس یک لیوان ماءالشعیر بعد از چهار ساعت یک لیوان سکنجبین طبّی میل شود. ❌نباید بلافاصله بعد از خوردن ماءالشعیر سکنجبین بخوریم. ❌به هنگام فصد/حجامت/زالو درمانی نباید ماءالشعیر میل شود. ❌اگر درد شدید در اعضا دارید ماءالشعیر میل نکنید. 👌در حین پختن ماءالشعیر می‌توان کمی عناب و سپستان به آن افزود که باعث تقویت معده می‌شود و به افرادی‌كه دچار سرفه‌های مكرر و طولانی هستند، سفارش می‌شود. 👌افرادی‌که یبوست دارند ماءالشعیر را همراه با روغن بادام شیرین یا روغن زیتون یا گلقند عسلی میل کنند. 🌻@eslahesabk🌻
ضرر : 🔸خواب زیاد باعث ڪاهش حرارت غریزی می‌شود. خواب بیش ازحد سبب ضعف، ، ڪاهش سوخت وساز و سرد مزاجی شده و موجب بیماریهای مفصلی و بلغمی و ڪاهش انرژی در شخص می‌شود. 🌻@eslahesabk🌻
کاهو صاف کننده خون است. در روایت آمده است: عَلَيْكُمْ‌ بِالْخَسِ‌ فَإِنَّهُ يُصَفِّي الدَّم‌[12] بر شما باد کاهو زیرا خون را صاف می‌کند. ما در مقابل هیجان خون داریم. یکی از معانی هیجان خون آلوده و کدر شدن خون است. در حقیقت کاهو هیجان خون و غلبه خون را درمان می‌کند. موید این مطلب در روایت دیگر است: عَلَيْكَ‌ بِالْخَسِ‌ فَإِنَّهُ يَقْطَعُ الدَّم‌[13] یعنی بر شما باد کاهو زیرا خون را قطع می‌کند. قطع کردن خون یا به معنای قطع خونریزی است یا اینکه مراد غلبه خون و زیادی و آلودگی خون است. احتمال دارد که تصحیف وجود دارد. مثلا به جای کلمه «یقطع»، «یطفی» یا «یصفی» باشد.. 🌻@eslahesabk 🌻
در روایت آمده است: يَشُدُّ الْعَقْلَ‌ وَ يُصَفِّي الدَّم‌[14] یعنی برگ چغندر را تقویت می‌کند و را صاف می‌کند. افرادی که مشکل کم عقلی یا اوتیسم یا فلج مغزی دارند یا اکسیژن به مغز نرسیده است یا آسیبی به مغز رسیده است، در چنین مواردی باید برگ چغندر به مقدار زیاد مصرف شود. افرادی که اوتیسم دارند یا مبتلا به فلج مغزی هستند قدرت درک ندارند و مشکل ذهنی دارند و برگ چغندر مشکلات ذهنی را برطرف می‌کند. اینکه را می‌کند یعنی مانند کاهو جلوی کدورت خون را می‌گیرد و زوائد خون را از راه ادرار خارج می‌کند زیرا کاهو مدر(ادرار آورد) نیز است. در روایت دیگر آمده است: عَلَيْكُمْ‌ بِالسِّلْقِ‌ فَإِنَّهُ يَنْبُتُ عَلَى شَاطِئِ نَهَرٍ فِي الْفِرْدَوْسِ وَ فِيهِ شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ وَ هُوَ يَشُدُّ الْعَصَبَ وَ يُطْفِئُ حَرَارَةَ الدَّمِ وَ يُغْلِظُ الْعِظَامَ ‌[15] یعنی بر شما باد برگ چغندر زیرا در کنار رودخانه بهشت می‌روید و در آن درمان همه‌ی بیماری ها است و را تقویت می‌کند و را خاموش می‌کند و استخوان ها را درشت می‌کند. برگ چغندر با عسل و سیاهدانه برابری می‌کند زیرا آن ها هم درمان کل بیماری ها هستند. افرادی که دارند و زیاد عصبانی می‌شوند حتما برگ چغندر مصرف کنند. 🌻@eslahesabk🌻