6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺بوی گل سوسن و یاسمن آید . . .
رهبر محبوب من از سفر آید
دیو چو بیرون رود فرشته درآید
🌸 هزاران بار تبریک شروع دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب اسلامی
https://eitaa.com/eslam20
♦️خاصیت خوردن آب گرم با معده خالی هر روز صبح چیست؟
🔹بهگفته پزشکان و حتی متخصصان تغذیه، خوردن آب هر روز صبح با معده خالی چندین فایده برای سلامتی دارد که عبارتند از:
🔹متابولیسم را تقویت میکند: متابولیسم فرآیندی است که شامل تبدیل غذا به انرژی برای سوخت عملکردهای بدن می شود. همچنین بر سرعت افزایش یا کاهش وزن یک فرد تأثیر می گذارد. آب گرم به طور موقت متابولیسم را افزایش می دهد، که به بدن کمک می کند کالری را سریعتر بسوزاند و در نتیجه روند کاهش وزن را تسریع می کند.
🔹بهبود گردش خون: همچنین خاصیت خوردن آب گرم با معده خالی این است که باعث می شود هر روز صبح گردش خون و جریان خون در بدن بهبود یابد. این به گشاد شدن رگ های خونی برای جریان بهتر کمک می کند و در نتیجه مشکلات فشار خون بالا را کاهش می دهد.
🔹همچنین به هضم غذا کمک می کند: پزشکان می گویند یکی از مهم ترین دلایلی که خوردن آب گرم هر روز صبح ضروری است، و موجب بهبود فرآیند گوارش میشود./ جماران
https://eitaa.com/eslam20
#تقویم_شیعه
📅 امروز جمعه
☀️ 13 بهمن ماه 1402 شمسی
🌙21 رجب 1445 قمری
❄️ 02 فوریه 2024 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رحلت فقيه كبير و عالم مجاهد "حاج ميرزا جواد مجتهد تبريزی" (1274 ش)
➕ رحلت دانشمند و محقق بزرگوار "ميرزا محمدحسين فاضل تونی" دانشمند مسلمان (1339 ش)
➕ رحلت عارف زاهد آيت الله "مجدالدين قاضی" امام جمعه موقت دزفول (1364ش)
➕ درگذشت عالم ربانی آيت الله "حاج محمد روحانی كرمانی" (1373ش)
➕ زادروز استاد شهید، آیت الله مطهری (1298ش)
🌙 #قمری
➕ ولادت آیتالله شهید سید مصطفی خمینی فرزند ارشد امام خمینی( ره) (1349ق)
➕ انتخاب شهر قزوين به جاي تبريز به عنوان پايتخت ايران (952 ق)
❄️ #میلادی
➕ امضای معاهده برلَن برای سركوبی انقلابيون فرانسه (1793م)
—----------
🇮🇷 كانال
https://eitaa.com/eslam20
◼️ رحلت دانشمند و محقق بزرگ "ميرزا محمدحسين فاضل توني" (1339 ش)
✍ ميرزا محمدحسين فاضل توني، دانشمند و عالم بزرگ مسلمان در سال 1257 ش در شهرستان فردوس خراسان متولد شد. او در دوران تحصيل از محضر عالمان برجسته اي همچون اديب نيشابوري كسب فيض كرد و به مدارج عالي علمي و معنوي دست يافت.
✅ فاضل توني در فقه، اصول، حكمت، عرفان، رياضي، نجوم و ادبيات عرب از معلومات وسيعي برخوردار بود. بعدها به سمت استادي در دانشكده ادبيات دانشگاه تهران برگزيده شد و تدريس زبان و ادبيات عرب و فلسفه به او واگذار شد.
✅ او با اينكه در سال 1339 به علت كهولت سن باز نشسته شد از تدريس نياسود و به كار خود ادامه داد. از او كتب ارزشمندي چون حكمت قديم، الهيات و حواشي بر اسفار به يادگار مانده است. اين استاد بزرگوار سرانجام در سيزدهم بهمن 1339 در 82 سالگي در تهران درگذشت و به جوار رحمت حق تعالي شتافت.
https://eitaa.com/eslam20
♻️ واكنشهاي داخلي و خارجي در قبال سخنان حضرت امام در بهشت زهرا (1357 ش)
✍ وزارت امور خارجه دولت آمريكا كه از حاميان اصلي رژيم شاه بود، پس از سخنان پرشور امام خميني در روز 12 بهمن 57 در بهشت زهرا و مواضع صريح معظّمٌ لَه در مقابل سياست مداخله جويانه آمريكا در ايران، اين سخنان را ضدآمريكايي خواند. رژيم صهيونيستي نيز از بازگشت حضرت امام به ايران ابراز نگراني كرد، زيرا به خوبي ميدانست كه امام و مردم انقلابي ايران از مخالفان سرسخت اين رژيم غاصب و اشغالگر هستند.
🔹 تاس، خبرگزاري رسمي دولت شوروي نيز در واكنش به بازگشت امام به كشور اعلام كرد كه بازگشت آيتاللَّه خميني به ايران، سير مبارزات را در آن كشور وارد مرحله سرنوشتسازي كرده است. از طرف ديگر، در اين روز مردم مشتاق ديدار امام، عازم اقامتگاه ايشان در مدرسه علوي تهران شدند. ايشان طي سخناني براي مردم، رژيم را مخالف عقل و حقوق بشر خواندند و تأكيد كردند كه هر ملتي حق دارد، سرنوشت خود را شخصاً تعيين كند.
https://eitaa.com/eslam20
💠 آثار یادآوری «ایامالله»
✍ یادآوری و زنده نگه داشتن «ایامالله»، دو اثر بنیادی در جامعه دارد:
1⃣ اصلاح دستگاه محاسباتی؛
🔹 جامعهای که «ایامالله» را زنده نگه میدارد، نظام محاسباتی و تصمیمگیری او مبتنی بر این باور است که من و شما کارهای نیستیم؛ ارادهها مقهور ارادهی پروردگار است. این درست بر خلاف سیستم محاسباتی دشمنان و منافقان است که نه تنها از دست قدرت الهی غافلاند بلکه به آن اعتقادی ندارد. لذا آن کسانی که دست قدرت خدا را نمیتوانند در این حوادث ببینند و تحلیلهای مادّی در این مسائل میکنند، عقب میمانند.
2⃣ امید به آینده و پیروزی ملت؛
🔸 وقتی دست قدرت الهی، «ایامالله» میسازد، بنابراین وجود «ایامالله»ها، جامعهی اسلامی را به آینده امیدوار میکند و به این نتیجه میرساند که ارادهی الهی بر پیروزی این ملّت است.
🔹 روش خداوند در تقویت ایمان انسانها به امور غیبی است. لذا همانطور که برای ایمان آوردن به «خدا» و «معاد» ما را به نشانههای پیرامونمان متوجه میسازد، برای ایمان آوردن به «قدرت الهی» و «وعدهی پیروزی» نیز ما را به نشانههای پیرامونمان یعنی «ایامالله»ها، متوجه میسازد.
🔸 «ایّامالله» آیهاند، نشانهاند، دلیل راهند. تا ما به «قدرت الهی» ایمان بیاوریم. این ایمان، انسان را به استقامت بیشتر و تلاش بیشتر برای پیروزی وا میدارد. تلاشی که نتیجهاش پیروزی و دیدن آخرین «ایامالله» در این دنیا؛ یعنی رسیدن به آرمان بزرگ که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ ارواحنافداه است.
https://eitaa.com/eslam20
💠 بزرگترین حسرت خورندگان در روز قیامت
🌷 امام علی علیه السلام
«سُئِلَ أمیرُالْمُؤْمِنینَ مَنْ أعْظَمُ النّاسُ حَسْرَةً قالَ مَنْ رَأی مالَهُ فی میزانِ غَیرِهِ وَأدْخَلَهُ اللهُ بِهِ النّارَ وَأدْخَلَ وارِثَهُ بِهِ الْجَنَّةَ؛
🌸 از امیرمؤمنان(ع) سؤال کردند چه کسی روز قیامت حسرتش از همه بیشتر است؟ فرمود: «کسی که در آن روز اموال خود را در میزان اعمال دیگران ببیند که خدا او را به واسطه [عدم انفاق] آن مال، وارد دوزخ کند و وارث او را به سبب [انفاق] آن مال وارد بهشت سازد».
📗 بحارالانوار، ج 70، ص 142،
باب حب المال و جمع الدينار و الدرهم و كنزهما
https://eitaa.com/eslam20
❓یوم الحسرة به چه معناست؟
✍ کلمه الحسرة از حٓسْر گرفته شده به معنای کشف و آشکار شدن است و الحَسْرَة به معنای اندوه و پشیمانی به خاطر از دست دادن چیزی است. (۱)
نکته مهم این است که انسان چیزی را که در دنیا از دست می دهد ممکن است بتواند جبران کند ولی در آخرت امکان جبران آن نیست.
🔹 شیخ طبرسی در مجمع البیان میگوید:
حسرت در قیامت مخصوص گناهکاران نیست، نیکوکاران هم حسرت میخورند که ای کاش اعمال نیک بیشتری انجام میدادیم.(۲)
✅ دلیل نامگذاری روز قیامت به روز حسرت این است که در آن روز حکم صادر میشود و جهنمی و بهشتی بودن انسانها مشخص میگردد. از دست دادن سعادت ابدی مایه حسرت گناهکاران خواهد بود. (۳) و زندگی ابدی در جهنم برای جهنمیان حسرتی بزرگ خواهد بود. (۴)
(۱) راغب اصفهانی، مفردات، ص۲۳۵.
(۲) طبرسی، مجمع البيان، ج۶، ص ۷۹۵.
(۳) طباطبایی، المیزان، ج۱۴، ص۵۰.
(۴) کاشانی، منهج الصادقين، كتابفروشى اسلاميه، تهران، ج۵، ص۴۰۸
https://eitaa.com/eslam20
💠 انتخاب اصلح، در کلام امیرالمؤمنین علی(ع)
۱. ساده زیستی و عدم ثروت اندوزی
🌷 آگاه باش؛ امام شما از تمام دنیایش به دو جامه کهنه، و از خوراکش به دو قرص نان قناعت نموده»
🌹«اَلا وَ اِنَّ اِمامَکمْ قَدِ اکتَفی مِنْ دُنیاهُ بِطِمْرَیهِ، وَ مِنْ طُعْمِهِ بِقُرْصَیهِ؛
📗 نهجالبلاغه، نامه ۴۵.
https://eitaa.com/eslam20