eitaa logo
اعتدال (عدالت‌پذیری)
134 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
757 ویدیو
42 فایل
ارتباط با مدیران کانال = hadi_moshfegh@
مشاهده در ایتا
دانلود
. ۱آیه_در۲روز سهم دیروز و امروز👇 ۵۲سورۀهود 🌷 وَ يَقَوْمِ اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ، يُرْسِلِ السَّمَآءَ عَلَيْكُم مِّدْرَاراً وَ يَزِدْكُمْ قُوَّةً إِلَى قُوَّتِكُمْ وَ لَاتَتَوَلَّوْاْ مُجْرِمِينَ 🌷ترجمه 👇 و («هود» ادامه داد) اى قوم من! از پروردگارتان طلب آمرزش كنید، سپس به سوى او باز گردید و توبه نمایید تا او از آسمان پى در پى بر شما باران بفرستد، (چنانكه گویى همه‌ى آسمان در حال ریزش است) و نیرویى بر نیروى شما بیفزاید، و (از راه حق) به خاطر گناه اعراض نكنید و روى برنتابید. ✍️ در صورت تمایل، نکته‌ها و پیام‌ها آیه را اینجا ببینید👇 ا https://b2n.ir/a46827 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. «ثعالبى» كه يكى از علماء بزرگ اهل سنّت است گفته است: من خودم «ابو حامد عبداللّه بن عبد الرحمن» مشهور به «صفوانى» را ديدم و حكايت زیر را از زبان او شنيدم: «ابواحمد، عبداللّه بن عبد الرحمن صفوانى» گفته است: در فصل سرد زمستان، همراه قافله‌اى از خراسان به قصد كرمان حرکت کردم، در همان ابتدای راه، در یک شب سرد زمستان در جایی توقف کردیم که دزدها آمدند و تمام اموال و وسائل ما را غارت كردند و يكى از همراهان ما را {معرفی نکرده، احتمالاً او را نمی‌شناخته} که مشهور [به «ثروت» یا به «محبت اهلبیت» (علیهم‌السلام)] بود را [احتمالاً به‌خاطر مقاومت او] دست گير كردند و او را مدّتى طولانی زیر يَخ و برف نگه‌داشته و تا صبح دهانش را پر از يخ و برف کرده بودند. وقتی صبح شد و... دزدها ما را رها کردند و اموال‌مان را بردند و... آن مرد را دیدیم که چون دهانش تا صبح پُر از برف و یخ بود، دیگر توان سخن گفتن و غذا خوردن نداشت . پس از آن، درحالی‌که بسیار آسیب دیده بود، به خواب رفت، بعد دقایقی از خواب برخاست و گفت: در عالم خواب امام رضا (عليه‌السلام) را ديدم و مشكل دهان خود را با آن بزرگوار در ميان گذاشته بود و تقاضاى درمان دندان‌ها و زبانش را كردم. در عالم خواب، امام (عليه‌السلام) فرمودند: مقدارى «زيره» و «آويشن» را با قدرى «نمك» مخلوط نما و آن‌ها را بکوب تا تمام آن‌ها به یک پودر تبدیل شود و چند مرتبه با آن پودر، دهانت را شستشو بده تا ناراحتى زبان و لثه‌ها و دندان‌هايت بر طرف شود. اما آن شخص [احتمالاً با این استدلال که «خواب حجت نیست»]، آنچه را در خواب ديده بود، جدی نگرفت و کاری نکرد و... از مسافرانی‌که از راه رسیدند، فهمیدیم که امام رضا (عليه‌السلام) به نیشابور رفته‌اند و آن مرد اصرار داشت امام رضا (علیه‌السلام) را ببیند. ما هم با او بطرف نیشابور حرکت کردیم و... تا آن‌كه وارد شهر نيشابور شدیم و از محلّ اقامت حضرت سؤال كردیم و متوجه شدیم که حضرت امام رضا (عليه‌السلام) از نيشابور به سمت خراسان حركت كرده‌اند. ما نیز همراه آن مرد به سمت خراسان حركت كردیم و در منزلى به نام «رباط سعد» [یا «سعد آباد» در شرق نیشابور]، امام (عليه‌السلام) را ملاقات کردیم و آن مرد در حالی‌که به سختی حرف می‌زد، جريان خود را به عرض حضرت رساند و از حضورشان براى درمان دندان‌ها و زبانش راهنمایی خواست تا بتواند غذا بخورد و حرف بزند؟ حضرت به او فرمودند: همان داروئى را كه در خواب برايت گفتم، تهيّه كن و استفاده نما تا خوب شوى. آن مرد گفت: یابن رسول الله! اگر ممكن باشد يك بار ديگر آن را تكرار فرمایید؟ حضرت فرمودند: مقدارى «زيره» و «آويشن» را با قدرى «نمك» مخلوط نما و آن‌ها را بکوب تا به یک پودر تبدیل شود و چند مرتبه با آن پودر، دهانت را شستشو بده تا ناراحتى زبان و لثه‌ها و دندان‌هايت بر طرف شود. او همان دارو را طبق دستور حضرت تهيّه نمود و استفاده کرد و سلامتى كامل خود را باز يافت و مانند قبل به طور معمول غذا مى‌خورد و حرف می‌زد. 📡ا https://b2n.ir/p30679 از 👇 📚چهل داستان وچهل حدیث از امام رضا علیه السلام از 👇 📚إعلام الورى طبرسى، ج۲، ص۵۷ 📚عيون اخبارالرّضا (عليه‌السلام)، ج۲، ح۱۶ 📚الثّاقب فى المناقب، ح۴۱۳ 🤲پروردگارا🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. ۱آیه_در۲روز سهم امروز و فردا👇 ۵۳سورۀهود 🌷 قَالُوا يَا هُودُ مَا جِئْتَنَا بِبَيِّنَةٍ وَ مَا نَحْنُ بِتَارِكِي آلِهَتِنَا عَنْ قَوْلِكَ وَ مَا نَحْنُ لَكَ بِمُؤْمِنِينَ 🌷ترجمه 👇 (مشركان) گفتند: اى هود! تو دلیل روشنى براى ما نیاورده‌اى و ما به خاطر سخنان تو، از خدایان‌مان دست بر نمى‌داریم و ما از ایمان آورندگان به تو نیستیم. ✍️ در صورت تمایل، نکته‌ها و پیام‌های آیه را اینجا ببینید👇 ا https://b2n.ir/k15904 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. مرحوم كلينى و برخى ديگر از بزرگان (رضوان اللّه تعالى عليهم) از «يسع بن حمزه» - كه يكى از اصحاب حضرت علىّ بن موسى الرّضا (عليهما السلام) است نقل کرده‌اند که گفته است: روزى در مجلس حضرت علىّ بن موسى الرّضا (عليهما السلام) بودم و جمع بسيارى از اقشار مختلف مردم حضور داشتند و پيرامون مسائل حلال و حرام از آن حضرت سوال مى‌كردند و حضرت به طور كامل و فصيح جواب يكايك آن ها را مى‌فرمودند. در همان حال، شخصى بلند قامت وارد شد و پس از سلام عرض کرد: ياابن رسول اللّه! من از دوستان شما و از علاقه‌مندان به پدران بزرگوار و عظيم‌الشّان شما هستم و اكنون مسافر مكّه معظّمه هستم و پول و آذوقه سفر خود را از دست داده‌ام و در حال حاضر چيزى برايم باقى نمانده است كه بتوانم به شهر خود بازگردم. اگر مقدور باشد، به من كمكى کنید تا به وطن خود برگردم و چون مستحقّ صدقه نيستم، وقتی به منزل خود برسم، آنچه را كه به من لطف نمائيد، در راه خدا از طرف شما به فقراء صدقه مى‌دهم؟ حضرت فرمودند: بنشين، خداوند مهربان، تو را مورد رحمت قرار دهد و سپس مشغول صحبت با اهل مجلس شدند و پاسخ سوال‌های آن‌ها را بيان فرمودند. هنگامى كه مجلسِ سؤال و جواب به پايان رسيد و مردم رفتند، من و «سليمان جعفرى» و يكى دو نفر ديگر نزد حضرت باقى مانديم. امام (عليه‌السلام) فرمودند: اجازه مى‌دهيد به داخل منزل بروم؟ سليمان جعفرى گفت: ...شما خود صاحب اجازه هستيد. حضرت برخاستند و به داخل اتاقى رفتند و پس از آن كه لحظاتى گذشت، از پشت در صدا زدند و فرمودند: آن مسافر خراسانى كجاست؟ شخص خراسانى گفت: من اين جا هستم. حضرت دست مبارك خويش را از بالاى درب اتاق دراز نمودند و فرمودند: بيا، اين دويست درهم را بگير و آن را كمك هزينه سفر خود کن و لازم نيست كه آن را صدقه بدهى. پس از آن، امام (عليه‌السلام) فرمودند: حال، زود برو ... وقتی مسافر خراسانى پول‌ها را گرفت، خداحافظى كرد و از منزل حضرت بيرون رفت، امام (عليه‌السلام) از آن اتاق بيرون آمدند و كنار ما نشستند. سليمان جعفرى گفت: ياابن رسول اللّه! چرا پول را از پشت در به او دادید؟! حضرت علىّ بن موسى الرّضا (عليهما السلام) فرمودند: نخواستم آن شخص غريب نزد من سرافكنده گردد و خجالت او را ببینم و... 📡ا https://b2n.ir/y43832 از 👇 📚چهل داستان وچهل حدیث از امام رضا علیه السلام از 👇 📚بحارالانوار، ج۴۹، ص۱۰۱، ح۱۹ از كافى و مناقب ابن شهرآشوب 📚اعيان الشّيعة، ج۲، ص۱۵ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. ۱آیه_در۲روز سهم دیروز و امروز👇 ۵۳سورۀهود 🌷 قَالُوا يَا هُودُ مَا جِئْتَنَا بِبَيِّنَةٍ وَ مَا نَحْنُ بِتَارِكِي آلِهَتِنَا عَنْ قَوْلِكَ وَ مَا نَحْنُ لَكَ بِمُؤْمِنِينَ 🌷ترجمه 👇 (مشركان) گفتند: اى هود! تو دلیل روشنى براى ما نیاورده‌اى و ما به خاطر سخنان تو، از خدایان‌مان دست بر نمى‌داریم و ما از ایمان آورندگان به تو نیستیم. ✍️ در صورت تمایل، نکته‌ها و پیام‌ها آیه را اینجا ببینید👇 ا https://b2n.ir/k15904 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. مرحوم شيخ صدوق به نقل از حاكم بيهقى [فقیه بزرگی شافعى] نقل کرده: روزى حضرت علىّ بن موسى الرّضا عليهما السلام در جمع عدّه‌اى نشسته بودند، یکی از دانشمندان حاضر در مجلس گفت: ياابن رسول اللّه ! منظور از «نعیم» در آيه شريفه قرآن [آيه ۸ سوره تكاثر] که می‌فرماید: «لتسئلنّ يومئذٍ عن «النّعيم» = در آن روز از «نعمت‌ها» از شما سوال می‌شود» آیا «نعیم»، [امثال] آب سرد و گوارا است؟ حضرت با صدای بلند فرمودند: عده‌ای چنين تفسير كرده‌اند و عدّه‌اى ديگر گفته‌اند: منظور «غذاهای لذيذ» است و عدّه‌اى به، «خواب راحت و آرام بخش» تعبير كرده‌اند. سپس افزودند: پدرم از پدرشان، حضرت امام جعفر صادق (عليه‌السلام) روايت فرموده است كه: خداوند متعال نعمت‌هائى را كه در اختيار بندگانش ‍ قرار داده است، به عنوان تفضّل و لطف بوده تا مورد استفاده قرار دهند. و خداى رحمان برای اصل آن نعمت‌ها بر بندگانش منّت نمی‌گذارد و مورد سؤال و بازجوئى قرار نمى‌دهد، چون منّت نهادن در مقابل لطف و محبّت، زشت و ناپسند است. بنابر اين، منظور از کلمۀ «نعیم» در این آيه شريفه قرآن، محبّت و ولايت اهل بيت رسول‌اللّه(صلوات‌اللّه عليهم اجمعین)است🌷[پی‌نوشت]🌷كه خداوند متعال در روز محشر، پس از سؤال پيرامون توحيد و يكتاپرستى و پس از سؤال از نبوّت پيامبر اسلام، از ولايت ائمّه، نيز سؤال خواهد كرد. و چنانچه انسان از عهده پاسخ آن برآيد و درمانده نگردد، وارد بهشت گشته و از نعمت‌هاى جاويد آن كه زايل و فاسدشدنى نخواهد بود، بهره مى‌برد. سپس امام رضا (عليه‌السلام) افزودند: پدرم از پدران بزرگوارشان (عليهم السلام) حكايت فرمودند، كه رسول خدا صلى الله عليه و آله خطاب به علىّ بن ابى طالب (عليه‌السلام) فرمودند: اى علىّ! اوّلين چيزى كه پس از مرگ از انسان سؤال مى‌شود، يگانگى خداوند سبحان، سپس نبوّت و رسالت من و پس غ آن، سؤال از «ولايت» و «امامت» تو و ديگر ائمّه خواهد بود، با كيفيّتى كه خداوند متعال مقرّر و تعيين فرموده است. پس اگر انسان ، صحيح و كامل اقرار كند و پاسخ دهد، وارد بهشت جاويد گشته و از نعمت‌هاى بى‌نهایت بهره‌مند مى‌گردد. 📡ا https://b2n.ir/z56941 از 👇 📚چهل داستان وچهل حدیث از امام رضا علیه السلام از 👇 📚تفسيرالبرهان، ج۴، ص۵۰۲، ح۵، به نقل از توحيد شيخ صدوق 🌷[[پی‌نوشت]]🌷 👇👇 اعتقاد به نبوت و ولایت و محبت اهل‌بیت (علیهم السلام) یعنی «». و خداوند در قرآن کریم، فقط برای نعمت «» و «»، بر بندگان منت گذاشته شده است 🔻برخی را ببینید🔻 📖 آل‌عمران/۱۶۴ ا https://b2n.ir/z04635 📖 یوسف/ ۹۰ ا https://b2n.ir/r29282 📖 زخرف / ۵۹ ا https://b2n.ir/q62766 📖 صافّات / ۱۱۴ ا https://b2n.ir/p70973 📖 حجرات / ۱۷ ا https://b2n.ir/u09506 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. ۱آیه_در۲روز سهم‌امروزوفردا👈۵۴و۵۵هود 🌷 إِنْ نَقُولُ إِلَّا اعْتَرَاكَ بَعْضُ آلِهَتِنَا بِسُوءٍ. قَالَ إِنِّي أُشْهِدُ اللَّهَ وَاشْهَدُوا أَنِّي بَرِيئٌ مِمَّا تُشْرِكُونَ ﴿۵۴﴾ مِنْ دُونِهِ. فَكِيدُونِي جَمِيعًا ثُمَّ لَاتُنْظِرُونِ ﴿۵۵﴾ 🌷ترجمه 👇 [قوم هود گفتند: چيزى] جز اين نمى‏‌گوييم كه بعضى از خدايان ما به [عقل] تو آسيبى رسانده‏‌اند. [هود] گفت: من خدا را گواه مى‌گيرم و شما نیز شاهد باشيد كه من از آنچه جز او، شريك وى مى‌گيريد بيزارم (۵۴) پس همه شما در كار من نيرنگ كنيد و مرا مهلت ندهيد(۵۵) ✍️ درصورت‌تمایل، نکته‌ها و پیام‌های آیه را اینجا ببینید👇 ا https://b2n.ir/s42760 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. از «اباصلت هروى» نقل شده که گفته است: روزى «دعبل خزاعى»، شاعر و مداح مشهور اهل بيت عصمت و طهارت (عليهم السلام) در شهر مَرْوْ به محضر مبارك امام علىّ بن موسى الرّضا (عليهما السلام) شرفياب شد و عرض کرد: ياابن رسول اللّه! قصيده‌اى در شأن و عظمت ائمه اهل بيت (عليهما السلام) سروده‌ام و دوستدارم آن را در محضر شما بخوانم؟ امام (عليه‌السلام) فرمودند: بخوان. دعبل خزاعى شروع کرد به خواند قصيده خود و امام (عليه‌السلام) می‌گریست، تا رسید به اين شعر رسيد: ... و قبر نفس زكيّه يعنى؛ امام موسى كاظم (عليه‌السلام) در بغداد است، خداوند متعال او را در عالى‌ترين غرفه‌ها و مقامات اُخروى جاى داده است. امام (عليه‌السلام) فرمودند: می‌خواهی دو بیت هم من بسرايم و بر اشعارت افزوده شود؟ دعبل عرض کرد: بلى ، ياابن رسول اللّه ! حضرت رضا (عليه‌السلام) چنين سرودند: و قبر ديگرى در طوس خواهد بود، كه چه ظلم‌ها و مصيبت‌هائى را متحمّل شده و درونش را از زهر جفا به آتش كشيده‌اند كه تا روز محشر سوزان است. و خداوند، حجّت خود [يعنى، امام زمان عجّل اللّه تعالى فى فرجه الشّريف] را مى‌فرستد و تمام ناراحتى‌ها و اندوه ما اهل بيت را برطرف مى‌گرداند. بعد از آن، دعبل خزاعى سؤال پرسید: اين قبر از چه كسى است ، كه در طوس مدفون مى‌گردد؟! حضرت فرمودند: قبر خود من است، و طولى نخواهد كشيد كه طوس محلّ تجمّع شيعيان و زوّار من گردد. هركس مرا در غريبى طوس با معرفت زيارت نمايد، آمرزيده شود و در قيامت با من محشور خواهد شد. سپس امام (عليه‌السلام) به دعبل فرمودند: لحظه‌اى صبر كن و وارد منزل شدند و پس از لحظاتى، خدمتکار امام (علیه‌السلام) بيرون آمد و صد دينار پول به دعبل خزاعى داد و گفت: سرور فرمودند: اين پول‌ها را خرجى راه خود قرار بده. دعبل گفت: به خدا سوگند، كه من براى پول نيامدم و پول‌ها را برگرداند و گفت: اگر ممكن است لباسى از لباس هاى حضرت به من داده شود. دراهم را خدمت امام (عليه‌السلام) برگرداند ولی مجدداً حضرت پول را با يك لباس مخصوص از لباس‌هاى خود را براى دعبل فرستادند. دعبل گفته است: وقتی به منزل خودم رفتم، ابتدا یکی از اهل منزلم که مدت‌ها بود نابينا شده بود و پزشكان از معالجه او نااميد بودند را دیدم و آن لباس حضرت را بر صورت و چشم‌هاى او ماليدم و كه به بركت آن بلافاصله بينائى خود را باز يافت... ✍️ خلاصه شده از👇 📡ا https://b2n.ir/p49290 از 👇 📚چهل داستان وچهل حدیث از امام رضا علیه السلام از 👇 📚إعلام الورى طبرسى، ج۲، ص۶۶ 📚عيون اخبارالرّضا (عليه‌السلام)، ج۲، ص۲۶۳، ح۳۴ 📚رجال كشّى، ص۵۰۴، ح ۹۷0 📚بحار، ج۴۹، ص ۲۳۹، ح۹ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. ۱آیه_در۲روز سهم‌دیروزوامروز👈۵۴و۵۵هود 🌷 إِنْ نَقُولُ إِلَّا اعْتَرَاكَ بَعْضُ آلِهَتِنَا بِسُوءٍ. قَالَ إِنِّي أُشْهِدُ اللَّهَ وَ اشْهَدُوا أَنِّي بَرِيئٌ مِمَّا تُشْرِكُونَ ﴿۵۴﴾ مِنْ دُونِهِ. فَكِيدُونِي جَمِيعًا ثُمَّ لَاتُنْظِرُونِ ﴿۵۵﴾ 🌷ترجمه 👇 [قوم هود گفتند: چيزى] جز اين نمى‏‌گوييم كه بعضى از خدايان ما به [عقل] تو آسيبى رسانده‏‌اند. [هود] گفت: من خدا را گواه مى‌گيرم و شما نیز شاهد باشيد كه من از آنچه جز او، شريك وى مى‌گيريد بيزارم (۵۴) پس همه شما در كار من نيرنگ كنيد و مرا مهلت ندهيد(۵۵) ✍️ درصورت‌تمایل، نکته‌ها و پیام‌های آیه را اینجا ببینید👇 ا https://b2n.ir/s42760 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. «يونس بن عبدالرّحمن» محضر چهار امام [حضرات امام باقر و امام صادق و امام کاظم و امام رضا(علیهم‌السلام)] را درک کرده و نزد هر چهار امام، به خصوص امام رضا (علیه‌السلام) جایگاه ویژه‌ای داشته است و بارها از وی با عنوان [«عبد صالح» = «بنده نیک خدا»] یاد شده است. او وکیل امام رضا (علیه‌السلام) نیز بوده. بنابر آنچه در منابع رجالی آورده‌اند، حضرت امام رضا(علیه‌السلام) بخاطر رفتار او، سه بار به او گفته‌اند: «من از طرف خودم و پدرانم، بهشت را برای تو ضمانت می‌کنم» و نیز فرموده‌اند: «یونس بن عبدالرحمن در زمان خودش مانند سلمان در زمان خودش بود» 📡ا https://b2n.ir/g65305 از 👇 📚رجال شیخ‌طوسی، ج۲، ص۷۷۹ تا ۷۸۲ 📚 معجم رجال الحدیث، ج۲۱ُ، ص۲۰۹ مرحوم شيخ طوسى رضوان اللّه تعالى عليه در كتاب رجال خود آورده است: روزی عدّه‌اى از دوستان امام رضا (عليه‌السلام) در منزل آن حضرت جمع شده بودند و «يونس بن عبدالرّحمن» نيز كه از شخصيّت‌هاى ارزنده و از افراد مورد اعتماد حضرت بود، حضور داشت. هنگامى كه آنان مشغول گفتگو بودند، گروهى از اهالى بصره اجازه ورود خواستند. امام (عليه‌السلام)، به يونس فرمودند: برو داخل فلان اتاق و مواظب باش هيچ گونه صدا و عكس العملى از خود نشان ندهى؛ مگر آن كه به تو اجازه بدهم. آن گاه به اهالى بصره اجازه ورود فرمودند و آن‌ها وارد شدند ... و به سخن چينى و عليه «يونس بن عبدالرّحمن» پرداختند و نسبت‌های ناروایی به او دادند. هنگامی‌که آن‌ها حرف می‌زدند، حضرت امام رضا (عليه‌السلام) سر مبارك خود را پائين انداخته بودند و نه عکس‌العملی نشان دادند و نه هيچ حرفی زدند تا اینکه آن‌ها متوجه بی‌اعتنایی حضرت شدند و برخاستند و خداحافظى کردند و رفتند. بعد از آن، امام (عليه‌السلام) به «يونس بن عبدالرّحمن» اجازه فرمودند تا از اتاق بيرون آيد. يونس با حالتى غمگين و ناراحت وارد شد و گفت: ياابن رسول اللّه! فدايت گردم، این افراد با من معاشرت دارند، فکر نمی‌کردم درباره من چنين حرف‌هایی خواهند گفت و چنين نسبت‌هاى ناروایی به من مى‌دهند. امام رضا (عليه‌السلام) با ملاطفت، با «يونس بن عبدالرّحمان» سخن گفتند و فرمودند: اى يونس! غمگين مباش، مردم هر چه مى‌خواهند بگويند، وقتی امام زمانت از تو راضى باشد، اين گونه حرف‌ها، نه اهميّتى دارد، نه هيچ جاى نگرانى و ناراحتى وجود دارد. سپس افزودند: اى يونس! سعى كن، معارف الهى را به اندازه درک افراد برای آن‌ها بيان نمایی. و از بيان مطالب و مسائلى كه درك نمى‌كنند، خوددارى كن. امام علیه‌السلام ادامه دادند: اى يونس! اگر تو دُرّ گران‌قیمتی در دستت داشته باشی و مردم بگويند كه كلوخى در دست تو است و يا آن كه سنگى در دست تو باشد و مردم بگويند كه درّ گران‌بهائى در دست دارى، تأثيرى در حقیقت نخواهد داشت و همینطور چنين حرف‌هایی، سود و زيانى به واقعیت تو نمی‌رساند. يونس با فرمايشات حضرت آرامش يافت و گفت: بله، سخنان ايشان هيچ اهميّتى برايم ندارد. امام رضا (عليه‌السلام) مجدّدا فرمودند: اى يونس، بنابر اين، اگر راه صحيح را شناخته و حقيقت را یافته باشی و امام زمانت از تو راضى باشد، مردم هر چه بگويند. نبايد در روحيّه، اعتقادات و افكار تو كمترين تأثيرى داشته باشد. 📡ا https://b2n.ir/w20509 از 👇 📚چهل داستان وچهل حدیث از امام رضا علیه السلام از 👇 📚بحارالانوار، ج۲، ص۶۵، ح۵، به نقل از كتاب رجال كشّى 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. ۱آیه_در۲روز سهم‌امروزوفردا👈۵۶سورۀهود 🌷 إِنِّي تَوَكَّلْتُ عَلَى اللَّهِ رَبِّي وَ رَبِّكُمْ مَا مِنْ دَابَّةٍ إِلَّا هُوَ آخِذٌ بِنَاصِيَتِهَا إِنَّ رَبِّي عَلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ 🌷ترجمه 👇 [هود ادامه داد] همانا من بر خداوندى كه پروردگار من و شماست توكّل كرده‌ام، (زیرا) هیچ جنبنده‌اى نیست، مگر آنكه خدا مهارش را گرفته (و عادلانه و به حق بر او تسلّط دارد) بدرستى كه پروردگار من بر صراط مستقیم است. ✍️ در صورت تمایل، نکته‌ها و پیام‌های آیه را اینجا ببینید👇 ا https://b2n.ir/y75774 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. با درآستانۀ ۱۲فرودین یادآوری کنیم و از خداوند پاداش طلب‌نماییم که فرموده است: 📖... فَإِنَّ الذِّكْرَى تَنْفَعُ الْمُؤْمِنِينَ 📖 یعنی: برای‌مؤمنین‌ ☝️سورۀ ذاریات/۵۵☝️ 1⃣دشمن ، بااعتماد به‌تأثیر در گفت: #۶ماه دیگر انقلاب سقوط‌ می‌کند 😂 اما [باتحمّلِ‌سنگین‌ترین فشارها] 2⃣باتوهُّمِ دستور دادند و مزدورانِ ناجوانمردشان، #۱۷هزار_ایرانی را به خاک و خون کشیدند اما [باتحمّلِ‌سنگین‌ترین فشارها] 3⃣با 😂پیروزیِ‌۱هفته‌ای😂 واداربه‌حمله‌کردند #۸سال طول کشید و با همه امکانات‌شان و... اما [باتحمّلِ‌سنگین‌ترین فشارها] سلام‌وصلوات‌خدابر✊رزمندگان✊ 💗شهدا 💗جانبازان💗آزادگان💗 و 💗خانواده‌های‌شان💗 4⃣وقتی‌از ناامیدشدند را بردند و شعار دادند😂امروز مهران فردا تهران😂 بعدهم عملیات جاویدان‌و... اما [باتحمّلِ‌سنگین‌ترین فشارها] 5⃣با وابستگیِ‌انقلاب به‌افراد تا گفتند کار انقلاب تمام است اما [باتحمّلِ‌سنگین‌ترین فشارها] 6⃣با 😂فریب‌‌ملت‌ایران‌😂 #۲۹۵شبکۀفارسی‌زبان را تجهیز کردند و شبانه روز درحال تولید و تزریق و... هستند اما [باتحمّلِ‌سنگین‌ترین فشارها] و انقلاب‌شان را حفظ کردند 7⃣با توهُّمِ ، تحریم‌های‌ضدبشری‌را تشدیدکردند و گفتند: است😂😂 اما [باتحمّلِ‌سنگین‌ترین فشارها] و وادارکرد به‌ اعتراف کنند 8⃣ آنقدر برنامه‌های‌شان جدی‌بود که‌یکی‌از ۱ را مأمور کردند بگوید: ایران #۴۰سالگی‌انقلاب رانمی‌بیند😂😂 اما [باتحمّلِ‌سنگین‌ترین فشارها] 9⃣این‌دشمنِ ☝️ با وتولید و و...تلاش‌می‌کند ملت‌شجاع‌ایران را !! اما [باتحمّلِ‌سنگین‌ترین فشارها] 🔟باتوهُّمِ در مقابل ملت‌ایران‌، را به فرستاده‌اند تا ضمن تولید و ، با ضعف‌ها و نقص‌ها و مشکلات، القاء کنند که: 😂😂 مردم خسته شده‌اند 😂😂 🔻اما🔻 سابقۀ۴۴ساله نشان می‌دهداین‌مردم تارساندن 🇮🇷پرچم انقلاب‌شان🇮🇷 به سلام الله‌علیه، با همان و و همان و ایستاده‌اند و با یاری‌خدا بر و و و... غلبه‌ می‌کنند و 🤛آمریکا را زیر پا می‌گذارند🤜 ✊ 🤝 💪 ا🇮🇷ا 💪 🤝 ✊ .
. ✅ حکایت : از «عبدالسلام بن صالح»، مشهور به [خواجه اباصلت هِرَوی] نقل شده که گفته است: حضرت ابوالحسن، امام علىّ بن موسى الرّضا (عليه‌السلام) به تمام زبان‌ها مسلّط بودند و [در موارد لزوم] با مردم با زبان محلّى خودشان حرف می‌زدند. اباصلت [به نقل از افراد غیر عرب، نقل کرده که با حيرت و تعجّب گفته‌اند] حضرت در لهجه و تلفّظ كلمات، از خود آن‌ها فصيح‌تر حرف می‌زدند. اباصلت گفته است: روزی به آن حضرت عرض كردم: ياابن رسول اللّه ! شما چگونه به همه زبان‌ها آشنا شده‌اید که اينطور ساده و روان با افراد با زبان‌های مختلف گفتگو مى‌کنید!؟ امام (عليه‌السلام) فرمودند: پروردگار حكيم كسى را كه مى‌خواهد برای راهنمای بندگان خود قرار دهد، به تمام زبان‌ها آگاه مى‌سازد، تا زبان عموم افراد را بفهمد و [همه بتواند بدون واسطه] با حجت خدا حرف بزنند. سپس امام رضا (عليه‌السلام) افزودند: آيا فرمايش اميرالمؤمنين، امام علىّ (عليه‌السلام) را نشنيده‌اى كه فرمود: «فصل‌الخطاب به ما اهل بيت عنايت شده است». سپس اضافه کردند: [از مصداق‌های] «فصل الخطاب» تسلط به تمام زبان‌ها و گویش‌های عموم خلايق در هر كجا و از هر نژادى‌ست. 📡ا https://b2n.ir/e27523 از 👇 📚چهل داستان وچهل حدیث از امام رضا علیه السلام از 👇 📚عيون اخبارالرّضا (عليه‌السلام)، ج۲، ص۲۲۸، ح۳ 📚إثبات الهداة، ج۴، ص۲۷۹، ح۹۱ 📚إعلام الورى طبرسى، ج۲، ص۷۰ ✅ حکایت : طبق آنچه مورّخان و محدّثان در كتاب‌هاى خود ذكر كرده‌اند و نيز روايات كلّى بر تاييد آن وارد شده است: مادر حضرت امام علىّ بن موسى الرّضا (عليه‌السلام)، از خانواده‌اى با شرافت و از زنان با فضيلت بود و نيز از جهت عقل و دين سرآمد زنان هم زمان خود بوده است. اين بانوى بزرگوار، نسبت به فرائض الهى بسیار مقید بود و حتّى الامكان بر انجام مستحبّات و ترک مكروهات اصرار داشت و دائم مشغول ذكر و تسبيح خداوند متعال بود. از اين مادر نمونه نقل شده که گفته است: از همان موقعى که متوجه شدم به حجّت خداوند سبحان، [فرزندم حضرت علىّ بن موسى الرّضا عليهماالسلام] باردار هستم، حالات معنويّت و عشق به خداوند در من فزونى يافت و هيچ گاه احساس سنگينى و سختى در خود نداشتم. فرزندم، در وقت‌هاى تنهائى، انيس و مونس من بود. در خواب نیز صدای تسبیح و تهلیل می‌شنیدم ولی وقتی که بیدار می‌شدم می‌دیدم کسی نیست و آن صداها از جنین داخل رحم من بود. هنگامی كه فرزندم [امام رضا علیه‌السلام)] متولد شد، دست‌هایش را بر زمين گذاشت و سرش را به سمت آسمان بلند کرد و با فصاحت کامل گفت: اشهد آن با اله الا الله و اشهد آن محمدا رسول الله. و همان لحظه پدرش، امام موسى كاظم (عليه‌السلام) وارد شد، بر من تبريك فرمود. و... 📡ا https://b2n.ir/s36816 از 👇 📚چهل داستان وچهل حدیث از امام رضا علیه السلام از 👇 📚عيون اخبارالرّضا (عليه‌السلام)، ج۱، ص۲۰، ح۲ 📚ينابيع المودّة، ج۳، ص۱۶۶ 📚حلية الابرار، ج۴، ص۳۳۹، ح۵ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. ۱آیه_در۲روز سهم دیروز و امروز👇 ۵۶سورۀهود 🌷 إِنِّي تَوَكَّلْتُ عَلَى اللَّهِ رَبِّي وَ رَبِّكُمْ مَا مِنْ دَابَّةٍ إِلَّا هُوَ آخِذٌ بِنَاصِيَتِهَا إِنَّ رَبِّي عَلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ 🌷ترجمه 👇 [هود ادامه داد] همانا من بر خداوندى كه پروردگار من و شماست توكّل كرده‌ام، (زیرا) هیچ جنبنده‌اى نیست، مگر آنكه خدا مهارش را گرفته (و عادلانه و به حق بر او تسلّط دارد) بدرستى كه پروردگار من بر صراط مستقیم است. ✍️ در صورت تمایل، نکته‌ها و پیام‌های آیه را اینجا ببینید👇 ا https://b2n.ir/y75774 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. ✅ حکایت : مردی خدمت امام جواد علیه السلام آمد و گفت: به اندازه جوانمردی‌ات به من کمک کن. امام علیه السلام فرمودند: این قدر نمی‌توانم. گفت: پس به اندازه جوانمردی خودم، کمک کن. فرمودند: این را می‌توانم. و صد دینار به او دادند. 📡ا https://b2n.ir/a29933 از 👇 📚نشریه «مبلغان»، آذر و دی ۱۳۸۳، شماره۶۱ از 👇 📚کشف الغمه، ج۲۲، ص۳۶۸ 📚حلیة الابرار، ج۲، ص۴۰۸ ✅ حکایت : مرحوم شيخ مفيد، کليني، راوندي و ديگر بزرگان به طور مستند از يکي از اهالي مدينه‏ منوره به نام «مطرفي» نقل کرده‌اند که گفته است: هنگامي که حضرت ابوالحسن، علي موسي الرضا عليهماالسلام به شهادت رسيد، مبلغ «چهار هزار درهم» از آن حضرت طلب داشتم و غير از من و خود حضرت(علیه‌السلام)، کسی از اين موضوع اطلاع نداشت. به همين جهت با خود گفتم: پول‏هايم از دستم رفت و ديگر قابل وصول نيست. در اين افکار بودم، که فرزندش حضرت ابوجعفر، حضرت امام جواد الأئمه (عليه‏السلام) برايم پيغام فرستاد که فردا نزد ایشان بروم و در ضمن پيام افزوده بودند: هنگام آمدن کيسه و يا خورجيني را نيز همراه بياور. فرداي آن روز به محضر مبارک امام محمد جواد (عليه‏السلام) شرفياب شدم، حضرت فرمودند: پدرم حضرت ابوالحسن، امام علي بن موسي الرضا عليهماالسلام رحلت نموده است؛ و تو مقدار «چهار هزار درهم» از پدرم طلب کار هستي؟ عرض کردم: بلي، پدر شما مبلغ «چهار هزار درهم» به من بدهکار مي‏باشند. حضرت امام جواد (عليه‏السلام) مقداري دينار تحويل من دادند و فرمودند: اين دينارها بابت بدهي پدرم به تو مي‏باشد، آن‏ها را تحويل بگير[بشمار]. من آن پول‌ها را از حضرت تحويل گرفتم، آن‏ها را شمردم، درست، همان «چهار هزار درهم» بود که از امام رضا عليه‏السلام طلب داشتم. 📡ا https://b2n.ir/z19832 از 👇 📚چهل داستان و چهل حدیث از امام جواد از 👇 📚اصول کافی، ج۱،ص۴۹۷، ح۱۱ 📚ارشاد شیخ مفید، ص۳۲۵ 📚خرایج راوندی، ج۱، ص۳۷۸، ح۷ 📚بحارالانوار، ج۵۰، ص۵۴، ح۲۹ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. ۱آیه_در۲روز سهم امروز و فردا👇 ۵۷سورۀهود 🌷 فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقَدْ أَبْلَغْتُكُمْ مَا أُرْسِلْتُ بِهِ إِلَيْكُمْ وَ يَسْتَخْلِفُ رَبِّي قَوْمًا غَيْرَكُمْ وَ لَاتَضُرُّونَهُ شَيْئًا إِنَّ رَبِّي عَلَى كُلِّ شَيْءٍ حَفِيظٌ 🌷ترجمه 👇 [حضرت هود(ع) ادامه داد] پس اگر شما (از دعوتم) روى برگردانید، پس براستى كه من آنچه را كه به خاطر آن به سوى شما (مأمور و) فرستاده شده ام، به شما رسانده ام و پروردگارم گروه دیگرى را جانشین شما خواهد كرد، و شما هیچ ضررى به اونمى رسانید. همانا پروردگارم بر هر چیزى نگهبان است. ✍️ در صورت تمایل، نکته‌ها و پیام‌های آیه را اینجا ببینید👇 ا https://b2n.ir/a63315 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. مورخ و محدث بزرگ «ابن شهرآشوب»، نوشته است: یکی از دانشمندان بزرگ اسلام در قرن سوم، شخصی‌ست به نام «یعقوب بن اسحاق کِندی» یا «اسحاق بن یعقوب کِندی». او فیلسوف مسلمان است که جوانیِ خودش را در دوره‌ای آغاز کرد که سرو صداهای بسیار گوش خراش، جامعه اسلامی را فراگرفته بود و فلسفه‌های گوناگون در محیط اسلامی رخنه کرده و بسیاری از اندیشمندان نوپدید با حمایت‌های دستگاه مأمون عباسی بر واردات افکار یونانی، فارسی، پهلوی، هندی و سانسکریت تکیه کرده بودند و ترجمه آثار بی‌گانه با فرهنگ اسلامی، گسترش بسیار یافته بود. و طبیعتاً در آن دوره افراد بسیاری که در «دوره انتقال فرهنگ و معرفت» زندگی می‌کردند، از آثار ترجمه شده تأثیر می‌گرفتند و... «یعقوب بن اسحاق کِندی» یا «اسحاق بن یعقوب کِندی» نیز یکی از آنان بود. « کِندی»، مدتی در منزل نشست، گوشه نشینی اختیار کرد و بدون اینکه به کسی چیزی بگوید، خود را به نوشتن کتابی به نام «تناقض‌های قرآن!!!» مشغول کرد و کم کم داشت به انتهای کتاب می‌رسید و... روزی برخی از شاگردان او خدمت حضرت امام حسن عسکری (علیه‌السلام) شرفیاب شدند. هنگامی که چشم حضرت به آن‌ها افتاد فرمودند: آیا یک مرد رشید در میان شما وجود ندارد!؟! درحالی‌که با تعجب به حضرت امام حسن عسکری (علیه‌السلام) نگاه می‌کردند، امام (علیه‌السلام) ادامه دادند: چرا به شبهات استادتان پاسخ نمی‌دهید و او را از اشتباهش باز نمی‌دارید؟ گفتند: ما شاگرد او هستیم، چگونه می‌توانیم اشتباه استاد را بدانیم و به او اعتراض کنیم؟ امام (علیه‌السلام) به یکی از شاگردان «کِندی» فرمودند: اگر مطلبی به تو بگویم می‌توانی به او برسانی؟ گفت: آری. امام (علیه‌السلام) فرمودند: از این پس هرگاه حضور استاد رفتی با او به گرمی و محبت رفتار کن و او را در انجام کارهایش کمک کن و... هنگامی که کاملا انس و آشنائی به وجود آمد، به او بگو: برای من سؤالی پیش آمده که غیر از شما کسی پاسخ آن را نمی‌داند، اجازه می‌دهید بپرسم؟ وقتی اجازه پرسش به تو داد، بگو: آیا ممکن است کسی حرفی بزند و من از آن چیزی بفهمم ولی منظور او چیز دیگری باشد؟ قطعا، پاسخ کِندی مثبت خواهد بود. آنگاه بگو: آیا ممکن است نازل کننده قرآن از گفتار خود معانی و مقاصدی غیر از آن معانی که من یا شما می‌فهمیم، اراده کرده باشد؟ کِندی در پاسخ خواهد گفت: بلی ممکن است. زیرا کِندی مردی هوشمند است و حرف درست را خوب می‌فهمد. در این هنگام به او بگو: پس چرا به آنچه خودت از قرآن فهمیده‌ای اکتفا نموده و اشکالاتی به آن وارد کرده‌ای؟! شاید منظور نازل کننده قرآن غیر از چیزی باشد که شما می‌پنداری و در این صورت، سخنان شما از جایگاه و موضوع اصلی خویش بیرون باشد؟ شاگرد به حضور استاد خود «کِندی» رفت و طبق دستور امام (علیه‌السلام) با او به ملاطفت و مهربانی رفتار کرد و سؤال را مطرح نمود و... کندی گفت: تو را سوگند می‌دهم که حقیقت را به من بگویی. چنین سئوالی از کجا به فکر تو خطور کرد؟ شاگرد گفت: چه ایرادی دارد که چنین سئوالی به ذهن من آمده باشد؟ استاد گفت: نه، تو هنوز زود است که به چنین مسائلی رسیده باشی، به من بگو این سئوال را از کجا یاد گرفته‌ای؟ شاگرد گفت: حقیقت این است که حضرت «ابومحمد» [امام عسکری (علیه‌السلام)] مرا راهنمایی فرمودند. کِندی وقتی به اشتباه خود پی برد، دستور داد آتشی روشن کردند و آنچه را که (به عقیده خودش) به عنوان تناقض‌های قرآن، در مدتی بسیار طولانی نوشته بود، سوزاند. 📡ا https://b2n.ir/g33112 از 👇 📚زندگانی چهارده معصوم، ص۵۲۰ 📚سیره پیشوایان، ص۶۲۸ از 👇 📚بحارالانوار،ج۵۰، ص۳۱۱ 📚منتی الامال، ص۲۶۶ 📚مناقب شهر آشوب، ج۳، ص۵۲۵ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
Tahdir-(www.AvayeQuran.ir)joze1.mp3
4.5M
. تلاوت (تندخوانی)☝️ و ، جزءاول 👇 ا http://j.mp/2b8SiNO و جزء اول 👇 ا https://b2n.ir/p17912 ❣️لطفا ❣️ برای نجات بشریت از و شرارت‌های حاكمان 🤲 دعابفرمائید 🤲 .
. «ابن ابی داود» [قاضی‌القضات دستگاه معتصم، خلیفه عباسی] بوده. از «زرقان» [دوست صمیمی «ابن ابی داود»] نقل شده که گفته است: روزی «ابن ابی داود» را دیدم در حالی که از نزد معتصم [خلیفه عباسی] باز می‌گشت و به شدت ناراحت بود. علت ناراحتی او را پرسیدم، گفت: امروز آرزو کردم که کاش بیست سال قبل مرده بودم.!! گفتم: چرا!؟ گفت: به خاطر اینکه امروز چنان دانشی از «ابی جعفر محمد بن علی بن موسی» [حضرت امام محمد تقی (علیه‌السلام)] آشکار شد که تمام توجه خلیفه به سمت او جلب شد. گفتم: چگونه؟ گفت: دزدی به سرقتش اعتراف کرده بود و خلیفه هم برای روشن شدن مسئله و اجرای مجازات او، فقها را در مجلسی جمع کرد و محمد بن علی [حضرت امام محمد تقی (علیه‌السلام)] را نیز دعوت کرده بود. خلیفه ابتدا از من سؤال کرد: از کجای دست دزد باید قطع شود؟ من گفتم: از مچ دست. خلیفه گفت: به چه دلیل؟ گفتم: برای اینکه [حداقلِ] دست همان انگشتان و کف دست تا مچ است و خداوند نیز در مورد وضو، علاوه‌بر «دست»، «بالاتر از مُچ» را جداگانه ذکرده است و می‌فرماید: ... و دست‌های‌تان را تا «آرنج» بشوييد.[سورۀمائده/ ۶] ابن ابی داود افزوده: برخی از فقها حاضر در مجلس با من همراه شدند. برخی نیز گفتند: قطع دست دزد، باید از آرنج باشد. خلیفه از آنان دلیلش را پرسید. گفتند: چون خداوند در قرآن می‌فرماید: «دست‌های‌تان را تا آرنج بشوييد.[مائده/ ۶]» و این دلالت دارد که منظور از «دست» از «سر انگشتان تا آرنج» است. ابن ابی داود، ادامه داده: سپس خلیفه به امام جواد (علیه‌السلام) گفت: ای اباجعفر، نظر شما درباره‏ این موضوع چیست؟ امام (علیه‌السلام) گفتند: این جماعت در این باره نظر دادند. خلیفه گفت: رأی آنها را نادیده بگیر، رأی خود را بیان کن. فرمودند: ای خلیفه، مرا معاف کن. خلیفه گفت: تو را به خدا سوگند می‌دهم که نظر خود را بیان کنی. امام (علیه‌السلام) گفتند: حال که سوگند دادی، می‌گویم و فرمودند: آنچه بیان شد، اشتباه است. زیرا، واجب است دست از نقطه پیوند استخوان‌های انگشتان قطع شود و کف دست به حال خود باقی بماند. خلیفه گفت: دلیلش چیست؟ فرمودند: دلیل این حکم، [اولاً] فرموده رسول اکرم (صل‌الله‌علیه‌وآله) است که فرموده‌اند: برای سجده، واجب است، هفت عضو بدن بر زمین قرار گیرد. که عبارتند از «پیشانی»، «کف‌دو دست»، «دو زانو» و «انگشتان دو پا» به همین دلیل، شایسته نیست که یکی از اعضای سجده از دزد سلب شود. زیرا، اگر دستش از مچ و یا آرنج بریده شود، اعضای سجده دزد ناقص می‌شود. دوماً: خدای متعال فرموده: «مسجدها» از آن خداوند است [سوره جن/ ۱۸] و اعضای هفت گانه سجده [مسجد حساب می‌شود] و مساجد از خدا هستند و آنچه از آن خداست قطع نمی‌شود. ابن ابی داود ادامه داده: معتصم از این حکم خوشش آمد و آن را پذیرفت و دستور داد تا نظرامام به محاکم قضایی ابلاغ شود و دست دزد را از «مفصل انگشتان» قطع کنند، نه کف دست و... ابن ابی داود افزوده: در آن لحظه گویی برای من قیامتی برپا شد و آرزو کردم کاش زنده نبودم. «زرقان» پرسید: تو چه کردی؟ ابن ابی داود گفت: پس از جلسه نزد معتصم رفتم و به او گفتم: خیرخواهی برای امیرالمؤمنین بر من واجب است. هرچند که بدانم به سبب آن بر آتش داخل شوم. خلیفه گفت: این خیرخواهی چیست؟ گفتم: خبر مجلس خلیفه به گوش مردم می‌رسد و وقتی قول همه فقها و دانشمندان را کنار می‌زنی و مردم پی می‌برند که خلیفه قول مردی را که عده‌ای معتقد به امامت او هستند و ادعا می‌کنند، او [امام جواد (علیه‌السلام)] به مقام خلافت سزاوارتر است، عواقبی بدی در پی خواهد داشت؟ ابن ابی داود افزوده: در این لحظه رنگ خلیفه تغییر کرد و گفت: خداوند به خاطر این خیرخواهی به تو جزای خیر عطا کند!!! راوی (زرقان) افزوده است: چهار روز پس از این واقعه حضرت امام جواد (علیه‌السلام) به شهادت رسیدند... 📡ا https://b2n.ir/z82353 از 👇 📚جایگاه علمی امام جواد،محمدجوادشاهرودی 📚مجله «پاسدار اسلام»، آبان ۱۳۸۸ ، شماره ۳۳۵ از 👇 📚تفسیر عیاشی،ج۱،ص۳۱۹ 📚بحارالانوار،ج۵۰، ص۵ 📚موسوعه الامام جواد علیه السلام-ج۲،ص۴۱۰ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
4_6048397641736258531.mp3
4.34M
☝️☝️تلاوت (تندخوانی) قرآن کریم و 👇 ، جزء دوم قرآن کریم ا http://j.mp/2b8RJmQ و 👇 جزءدوم قرآن کریم ا https://b2n.ir/470952 ❣️لطفا ❣️ برای نجات بشریت از و شرارت‌های حاكمان 🤲 دعابفرمائید 🤲 .
. ✅ حکایت : «علی بن مهزیار اهوازی» از فقها، محدثان و دانشمندان معروف شیعه و از اصحاب «امام رضا»، «امام محمد التقی»، «امام علی النقی»، و «امام حسن عسکری» (علیهم‌السلام) بوده و عمری طولانی داشته است و در بخشی از عمرش در برخی از مناطق، به‌ویژه در اهواز به عنوان نماینده امام زمان خودش بوده‌است. مرحوم شیخ صدوق رضوان الله تعالی علیه به طور مستند از «علی بن مهزیار اهوازی» واقعه‌ای را مربوط به اوائل جوانیِ علی بن مهزیار است نقل کرده که این مهزیار گفته است: مدتی بود در اهواز پی در پی زمین می‌لرزید [احتمالا زمین‌لرزه خفیف بوده و آسیب نمی‌زده ولی آرامش مردم را بهم زده بوده] به محضر مبارک حضرت ابوجعفر، امام محمد جواد علیه‏السلام نامه‌ای به این مضمون نوشتم: یا ابن رسول الله! در شهر اهواز و حوالی آن، زلزله بسیار رخ می‏دهد، آیا اجازه می‏فرمائید که از این جا کوچ کنیم و در محلی دیگری ساکن شویم؟ پس از گذشت چند روز، جواب نامه از طرف امام علیه‏السلام به دستم رسید و مرقوم فرموده بودند: در آن محل بمانید و از آن جا کوچ نکنید، بلکه روز چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه روزه بگیرید. و روز جمعه، غسل جمعه نمائید؛ و لباس تمیز بپوشید و در محلی مناسب تجمع کنید و در آن جا همه با هم با خداوند متعال راز و نیاز و مناجات نمائید و از درگاه با عظمتش بخواهید تا مشکل را برطرف سازد. علی بن مهزیار افزوده است: طبق دستور حضرت جوادالأئمه (علیه‏السلام)، همگی ما چنین کردیم و زلزله قطع شد و زمین آرامش پیدا کرد؛ و پس از آن، عموم اهالی اهواز به برکت راهنمائی آن حضرت از خطر زمین لرزه در أمان قرار گرفتند. 📡ا https://b2n.ir/n36203 از 👇 📚چهل داستان و چهل حدیث، ص۷۰ 📚آسمانی‌ترین مهربانی، ص۹۲ از 👇 📚من لایحضره الفقیه، ج۱، ح۱۵۱۸ 📚وسایل الشیعه، ج۷،ص۵۰۴،ح۱ 📚بحارالانوار، ج۵۰، ص۱۰۱ ✅ حکایت : از شخصی به نام «بکربن صالح» [[که از یاران حضرت امام کاظم، حضرت امام رضا و حضرت امام جواد (علیهم‌السّلام) بوده]] نقل شده که گفته است: از افکار و رفتار پدرم به تنگ آمده بودم و... نامه‌ای به حضرت امام جواد (علیه‌السلام) نوشتم و عرض کردم: پدرم ناصبی [دشمن اهلبیت علیهم‌السّلام] و دارای افکار خبیثی است و از او خیلی سختی دیده‌ام، قربانت بروم برای من دعا فرما و بفرمائید چه کار کنم آیا با او درگیر شوم یا با ایشان مدارا کنم؟ امام جواد (علیه‌السلام) به نامه من پاسخ دادند و نوشتند: مشکل تو را با پدرت فهمیدم، انشاالله، پیوسته برای تو دعا می‌کنم، مدارا برای تو از درگیری و رسوایی، بهتر است، حتماً با هر سختی، آسانی هست. پس صبر کن و شکیبا باش. سرانجام امور، موفقیت با پرهیزکاران است ... بکربن صالح ادامه داده است: خیلی زود در اثر دعای آن حضرت خداوند پدرم را به راه ولایت هدایت کرد و قلب پدرم را به سوی من برگرداند و بعد از آن در افکار و رفتار با من مخالفت نمی‌کرد. 📡ا https://b2n.ir/k46739 از 👇 📚زندگانی امام جواد (علیه‌السلام)،حسین ایمانی یامچی 📚نمونه‌هایی از فضایل و سیره فردی امام جواد (علیه‌السلام) از 👇 📚بحارالانوار،ج۵۰، ص۵۵ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
4_6050874407641941222.mp3
4.53M
☝️☝️تلاوت (تندخوانی) قرآن کریم با صدای استاد معتز آقایی و 👇 جزء سوم قرآن کریم ا http://j.mp/2bFSrtF و 👇 جزءسوم قرآن کریم ا https://b2n.ir/537107 ❣️لطفا ❣️ برای نجات بشریت از و شرارت‌های حاكمان 🤲 دعابفرمائید 🤲 .
. از شخصی به نام «محمد بن ولید کرمانی» نقل شده که گفته است: به امام جواد (علیه‏‌السلام) عرض کردم: دوستداران و خدمتکاران شما چه پاداشی دارند؟ فرمودند: امام صادق (علیه‏‌السلام) خدمتکاری داشت [ظاهراً مرد فقیری بوده که با امام (علیه‏‌السلام) همراه بوده و در بعض امور به حضرت کمک می‌کرده و از آن حضرت برای تأمین مخارج زندگی خودش دستمزد می‌گرفته] گاهی وقتی امام (علیه‏‌السلام) به مجلسی یا به مسجد و... می‌رفتند، مرکب [الاغ یا قاطر] آن حضرت را نگاه می‌داشت. روزی حضرت امام صادق (علیه‏‌السلام) داخل مسجد بودند و آن مرد بیرون از مسجد از مرکب آن‌حضرت مراقبت می‌کرد که عده‏‌ای از اهل خراسان به دیدن امام آمدند. قبل از اینکه خدمت امام (علیه‌السلام) برسند، کمی گفتگو با آن مرد کردند. یکی از اهالی خراسان متوجه موقعیت آن مرد نزد امام صادق (علیه‏‌السلام) شد و به مرد خدمتکار گفت: من در خراسان مال و ثروت زیادی دارم. اگر تو جای خودت نزد امام را به من بدهی، من هم همه دارایی خودم را به تو می‌بخشم، هر چه من دارم، مال تو و نگهبانی مرکب امام، مال من. خدمتکار وقتی مطمئن شد که مرد خراسانی خیلی جدی و مصمم حرف می‌زند از این پیشنهاد خوشحال شد و گفت: بگذار از امام اجازه بگیرم. سپس نزد امام (علیه‏‌السلام) رفت و عرض کرد: فدایتان شوم اگر خداوند خیری برای من پیش آورده باشد، شما مانع آن می‌شوید؟ امام (علیه‏‌السلام)فرمودند: من که خودم به تو خیر می‌رسانم، چگونه ممکن است مانع احسان دیگران شوم؟ خدمتکار، پیشنهاد مرد خراسانی را عرض کرد و از امام اجازه رفتن گرفت. امام (علیه‏‌السلام) فرمودند: اگر تو از همراهیِ ما سیر شده‌‏ای و او به همراهیِ ما راغب است، او را به جای تو قبول می‌‏کنم. خدمتکار، با خوشحالی برخاست که برود. امام (علیه‏‌السلام) او را صدا زدند و فرمودند: چون مدت همراهیِ ما با هم زیاد بوده است، دوست دارم نکته‌ای را به تو بگویم و انتخاب را به خودت واگذارم. خدمتکار عرض کرد: بفرمایید. امام (علیه‏‌السلام) فرمودند: وقتی در روز قیامت همه خلائق وارد صحرای محشر می‌شوند، پیامبر اکرم (صل‌الله‌علیه‌وآله) به نور خدا چنگ می‌زند، امیرالمؤمنین (علیه‏‌السلام) به نور رسول الله متوسل می‌‏شود و سایر امامان به نور امیرالمؤمنین و شیعیان ما با توسل به نور امامان وارد بهشت می‌شوند. و... مرد خدمتکار پس از شنیدن این سخن امام، عرض کرد: یابن رسول الله! [چون می‌ترسم اگر از شما دور شوم، محبت و ولایت شما را از دست بدهم و...] پس من در خدمت شما می‏‌مانم و آخرت را با دنیا عوض نمی‌کنم. وقتی خدمتکار نزد مرکب امام و محل انتظار مرد خراسانی برگشت، خراسانی دید او حال دیگری دارد و از حال او فهمید که پشیمان شده و معامله انجام نمی‌شود. گفت: چه شده است؟! برگشتی ولی نه با آن حال که رفته بودی! خدمتکار، فرمایش امام (علیه‌السلام) را برای مرد خراسانی بازگو کرد و... سپس امام صادق(علیه‏‌السلام)، دو کار انجام دادند. اول: مرد خراسانی را به حضور پذیرفتند و از اخلاص و محبت او تقدیرنموده و برایش دعا کردند. دوم: هزار دینار به آن فقیر فهیم هدیه کردند. «محمد بن ولید کرمانی» افزوده است: به امام جواد عرض کردم: اگر زن و فرزندانم در مکه نبودند، هرگز دوست نداشتم آستان شما را ترک کنم. امام جواد (علیه‏‌السلام) فرمودند: من هم علی‌‏رغم اندوه دوری از تو، با رفتنت نزد خانواده، موافق هستم. سپس امام جواد (علیه‏‌السلام) به مقداری پول اشاره کردند و فرمودند: برای تو آورده‌ام، بردارم. چون نیاز نداشتم، عرض کردم: اجازه بدهید باشد. امام با لبخندی شیرین فرمودند: بردار! به آن احتیاج پیدا می‏کنی! وقتی به مکه بازگشتم، دیدم [بخاطر حادثه‌ای] بخش بزرگی از دارایی‌‏ام از بین رفته است و به آن پول محتاج شده‏‌ام. 📡ا https://b2n.ir/r80984 از 👇 📚آسمانی‌ترین مهربانی، ص۱۱۲ از 👇 📚بحارالانوار، ج۵۵، ص۸۸ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
.تلاوت (تندخوانی)☝️☝️ قرآن کریم و 👇 ، جزء۴ ا http://j.mp/2b8SXi3 و 👇 جزءچهارم ا https://b2n.ir/798531 ❣️لطفا ❣️ برای نجات بشریت از و شرارت‌های حاكمان 🤲 دعابفرمائید 🤲 .