نشریه فرهنگ پویا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت هشتم) 📊 اتهام تقلب و تشکیک در سلامت انتخابات که مدتها قبل از برگزاری ا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت نهم)
📈 تسلیم نشدن موسوی در برابر حقیقت باعث ضررهای سهمگین مالی و جانی شد. بر اساس گزارش منابع رسمی و شاهدان موجود علاوه بر خسارتهای میلیاردی بر مکانهای عمومی و خصوصی و به آتش کشیده شدن مسجد لولاگر در تهران، تعدادی از شهروندان به ضرب گلوله کشته و صدها نفر نیز زخمی شدند این در حالی بود که جانشین نیروی انتظامی اعلام کرد این نیرو به هیچ وجه از سلاح گرم استفاده نکرده است.
🔳 در ۱۸ تیر ۸۸ که یادآور اغتشاشات ۱۸ تیر ۷۸ بود تلاش شده اغتشاشهایی برپا گردد در این روز جمعهای کوچک ۱۵ تا ۲۰ نفره به سمت دانشگاه تهران حرکت کردند و با سر دادن شعارهای اهانتآمیز به پرتاب سنگ و آتشزدن لاستیک و سطحهای زباله پرداختند.
📝 محمد ملک زاده
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز (قسمت نهم) 📈 تسلیم نشدن موسوی در برابر حقیقت باعث ضررهای سهمگین مالی و جانی
♻️ تحلیلی بر فتنه سبز
(قسمت آخر)
🔙 در وسط فتنه خبر رسید خطیب نمازجمعه ۲۶ تیرماه ۸۸ آقای هاشمی خواهد بود. در اینجا فرصتی دیگر برای کاندیداهای معترض فراهم آمد و اعلام شد که موسوی، کروبی و سید محمد خاتمی به همراه طرفداران خود در نماز جمعه شرکت خواهند کرد. این نماز جمعه حال و هوای خاصی داشت زیرا بسیاری برای نخستین بار در آن شرکت میکردند.
❌ کسانی که از ظاهرشان مشخص بود اهل نماز و دیانت نیستند ولی برای ایجاد اغتشاش به دعوت موسوی به نمازجمعه آمدند. حتی برخی چهرههای سیاسی که مدتهای طولانی با نماز جمعه قهر کرده و حاضر به شرکت در این مراسم عبادی-سیاسی نبودند اعلام کردند در نماز جمعه روز ۲۶ تیرماه شرکت خواهند کرد تا نشان دهنده که به فصل الخطاب بودن سخنان رهبر و ولی فقیه اعتقاد ندارند.
📝 محمد ملک زاده
#شماره_24
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
💢 بهمناسبت نزدیک شدن به یومالله ۹ دی، بخشی از فتنه ۸۸ را بررسی میکنیم.
(بخش اول)
◾️ یکی از بحرانهای گستردهای که هزینههای زیادی بر نظام تحمیل کرد، حوادث مربوط به فتنه سال ۸۸ بود.
🔹 ظاهر این رویداد تاریخی، اعتراض به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری با ادعاهای واهی تقلب بدون هیچگونه دلیل و مدرک محکمهپسند بود که با استفاده از روشهای غیرقانونی و کشاندن اعتراضات به سطح خیابانها به وقوع پیوست.
🔸 از ویژگیهای خاص این پروژه فتنهآمیز آن بود که متاسفانه صحنه گردانان این حوادث، کسانی بودند که در درون نظام قرار داشتند و سالها در مسئولیت مهم و کلیدی خدمت نموده و قانونگرایی و احترام به قانون را سرلوحه شعارهای خود ساخته بودند.
🔻 این افراد با اصرار بر پیمودن مسیرهای غیرقانونی - با وجود راههای قانونی برای پیگیری - امنیت و آرامش جامعه را بههم ریختند و عملا در مسیر براندازی نظام و مقابله با جمهوری اسلامی حرکت کردند.
ادامه دارد...
✂️ برشی از یادداشت محمد ملکزاده در نشریه فرهنگ پویا #شماره_22
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 بهمناسبت نزدیک شدن به یومالله ۹ دی، بخشی از فتنه ۸۸ را بررسی میکنیم. (بخش اول) ◾️ یکی از بحران
💢 بهمناسبت نزدیک شدن به یومالله ۹ دی، بخشی از فتنه ۸۸ را بررسی میکنیم.
(بخش دوم)
⭕️ بدیهی است در چنین شرایطی بدخواهان و مخالفان داخلی و خارجی نظام، تمام تلاش خویش را برای سوء استفاده از فضای بدست آمده بهکار بستند. در این فضا سیل عظیم تبلیغات منفی و جنگروانی رسانههای غربی از سوی دشمنان قسمخورده نظام اسلامی، بهنام دفاع از حقوق و آزادی ملت(!) علیه نظام مردمی جمهوری اسلامی بهراه افتاد.
❎ گر چه دشمنیهای استکبار علیه ملت مسلمان ایران تازگی نداشته است، اما بهدلیل آنکه این حوادث - با برخورداری از شرایط و ویژگیهای منحصر به فرد - یکی از پیچیدهترین شرایط چهار دهه انقلاب اسلامی را به خود اختصاص داد و به واسطه آن بسیاری از ظرفیتها و واقعیتهای جمهوری اسلامی محک خورد و به آزمون گذاشته شد.
🔻 جا دارد با دقت بیشتری آن را بررسی نموده و نقش مدیریتی مدبرانه مقام معظم رهبری در این واقعه را بیش از حوادث دیگر مورد توجه قرار دهیم...
ادامه دارد...
✂️ برشی از یادداشت محمد ملکزاده در نشریه فرهنگ پویا #شماره_22
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
⁉️ غرب از چه کسانی خشنود است؟
🔻پس از گذشت دو دهه از انقلاب آقای خاتمی با موضعگیریهایی در مورد غرب باعث شد غرب از به قدرت رسیدن ایشان بسیار مسرور به نظر برسد. در ادامه بخشی از موضعگیریهای مثبت ایشان در مورد غرب را میخوانیم.
✖️ آقای خاتمی ذهنیتهایی را که احیاناً در حمایت از دین ذرهای کوتاه نمیآیند ذهنیتهایی دینی سنگواره میداند. ایشان میگوید: «هر چه عادتهای دینی و ذهنیتهای دینی سنگوارهتر باشد جامعهای که زیر بنای نظام آن دین است از نظر امنیتی آسیبپذیرتر شود و در مقابل هر چه بینش و منش دینی انعطاف پذیرتر باشد جامعه پایدارتر و امنیت آن بیشتر است.»
‼️ اغماض مذهبی در گفتوگوی آقای خاتمی کم و بیش به چشم میخورد. در موردی بروز مسائل ناروای جنسی را مصداق ابتذال و توسعه فحشا دانستن، علامت کمال بیانصافی میداند و در مورد دیگر نشر کتاب را که حاوی مطالب نادرست و انحرافی است به بهانه اینکه در مجموع مطالب مفید است بیاشکال میدانند.
📝 سید احمد رهنمایی
#شماره_10
#سیاست
🆔 @farhang_puya
❌ اهل دنیا قابل اعتماد نیستند
⚠️ در روایات هست کسانی که اهل دنیا، دنیازده و دنیاطلباند قابل اعتماد نیستند. دستور است که به دنیای اعتماد نکنید اگر دیدید کسی اسیر دنیاست فریبش را نخورید؛ آنها معیار و محور کار شما نباشند.
💢 یک کسی مثل طلحه و زبیر آدمهای پیشکسوت در اسلام بودند؛ واقعاً کار میکردند، شاید هم با صداقت بودند اما بعد آرام آرام در برههای افتادند که دیگر دوران جنگ تمام شده بود و به قول معروف صدرنشین و جزو صحابه خاص وخواص شدن و حقوق بسیار عالی میگرفتند آرام آرام احساس کردن که میشود به جایی رسید که با تبر طلا و نقره خرد کرد!
🔚 اینها را من به خودم و به دوستانی که مسئولیت دارند عرض میکنم. اگر جوری بشویم که خالصانه و مخلصانه تصمیم بگیریم از حق دور نمیشویم شهدا هم عظمتشان هم این است که دنبال این رانت بازی نبودند. شناخت این دسته از آدمها که اهل دنیا و رانتخواری هستند کار خیلی سخت نیست. هرچند شعارهای انقلابی و اسلامی و ظاهری خودی داشته باشد.
🎙 بخشی از گفتگوی دکتر حجتالاسلام آقاتهرانی با نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
#معارف
🆔 @farhang_puya
❓ وظیفه مجلس انقلابی در گام دوم انقلاب
📝 حجتالاسلام دکتر نبویان:
🔘 ما در گام دوم نیازمند مجلسی هستیم که تولید علم اولویت آن باشد و نمایندگان آن واقعا دغدغهی این موضوعات را داشته باشند و سایر ساختارها و دستگاهها را در این راستا به کار وادارند و در حوزه علم و فناوری با سرعت بیشتری حرکت کنیم و زمینههای تمدن نوین اسلامی را فراهم آوریم.
#انقلاب_اسلامی
#گام_دوم
🆔 @farhang_puya
✅ با ولایت قطعا پیروزیم
💠 اندیشه ناب و خالص و همه جانبهای که در این برهه زمانی از زبان فرزند فاطمه (س) جاری شده راهنمای هزاران اندیشهای است که جملهای جدید قادر به تشخیص حق از باطل نیستند. توجه و دقت در آنچه بر تاریخ رفته است ثابت میکند که جریانهای اصلی و با دوام تنها با رهبری و ولایت فقیه به سرانجام رسیدهاند.
📝 طیبه محمدی
#شماره_11
#امامین_انقلاب
🆔 @farhang_puya
✅ شهدا نور هدایت بشریت
🌟 در تیرباران آشوبها، بحرانها و فتنهها هیچ ستارهای جز راه شهیدان آدمی را به جبهه حق رهنمون نمیسازد و هیچ محکی چون سیره آنان جماعت مکر و فریب و دغل و دورنگی را رسوا نمیسازد. اگر گفتند و «بِالنّجم هم یهتدون» و با عنوان ستارهها و منارههای هدایت از آنها نام برده اند از این روست.
💠 امروز هر کسی که در مسیر رفتن و ماندن در تذبذب و تردید و شک است محکی جز شهیدان را برای یافتن حق نخواهد یافت. شهیدانی که همه بند بند وجودشان یک ترنم موذون را تکرار میکردند: «ما رفتیم نکند امام را تنها بگذارید.»
⚠️ وای به حال روزگارانی که در فراموشی و غفلت یاران و همراهان مقتدای غیور انقلاب در خطبه و خطابه غریبانه خود زمزمه حیدر کرار را در برابر کوفیان تکرار کند که کجایند شهدا؟ کجاست عمار؟ کجاست ذوالشهادتین؟
🖋 حسن طاهری
#شماره_13
#معارف
#شهید_مقاومت
#مرد_میدان
🆔 @farhang_puya
🌹 آثار شهادت طلبی در جامعه
🛡 روحیه شهادتطلبی هم نقش بازدارندگی دارد و دشمن را از تهاجم باز میدارد و باعث میشود در هنگام هجوم دشمن جوانان و مردان آن دیار به میدان جنگ شتافته و از حریم اسلام حراست و پاسداری نمایند.
◀️ تجربه اکثر کشورها نیز نشان میدهد که هرگاه روحیه ایثار و فداکاری در میان مردم ضعیف بوده دشمن نه تنها در تهاجم خود موفق بوده بلکه توانست از بخشهایی از خاک کشور مورد هجوم را از آن جدا نماید از این رو فداکاری و شهادتطلبی سد محکمی در برابر تهاجم دشمن به شمار میآید.
🌱 اما مهمترین تاثیری که فرهنگ ایثار و شهادت بر امنیت کشور دارد تاثیر فرهنگی و نرم است فرهنگ شهادت و شرایط زندگی و رشادتهای شهدا در صورتی که بتواند به زیبایی به نسل جوان منتقل شود میتواند نسلی مومن تربیت کند که در هنگام خطر به میدان جهاد و شهادت بشتابند.
🖋 سید عبدالله متولیان
#شماره_13
#فرهنگ
#شهید_مقاومت
#مرد_میدان
🆔 @farhang_puya
❤️ منطق شهادت، منطق عشق است
🔻 در دنیای پیچ در پیچ ما در دنیایی که به تمدن و فناوری پیشرفته اطلاعات خوانده میشود در این دنیای ارتباطات در این دهکده کوچک جهانی و حتی در این جهان کوچک درون ما هر کس و هر گروهی منطقی دارد.
🔚 منطق هرکس طرز تفکر اوست. یعنی پیش خود معیار و مقیاسهایی دارد که با آنها درباره کارها و باید نبایدها قضاوت میکنند. در میان منطق گوناگون آدمها، شهدا منطق ویژهای دارند. منطقی که قابل مقایسه با منطقه آدمهای معمولی نیست.
💠 منطقی آمیخته به عشق. منطقی ناسازگار با دنیای متمدن امروز با ارزش های وارونه که با عقل هیچ عاقلی سازگار نیست. اگر به تاریخ نگاه کنیم هنگامی که اباعبدالله میخواست به سمت کوفه بروند عقلای قوم ایشان را منع کردند و گفتند آقا منطقی نیست. راست میگفتند؛ منطقی نبود. یعنی با منطق آنها که منطقه یک انسان معمولی و عادی بود سازگار نبود.
🖋 فاطمه حیدری
#شماره_13
#معارف
#شهید_مقاومت
#مرد_میدان
🆔 @farhang_puya