فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️ فاطمیه خط مقدم است و با محرم فرق دارد
👈 حتی با یک پرچم سیاه ساده اعلام عزا کنید.
#مناسبتی
#ایام_فاطمیه
🆔 @farhang_puya
⚡️ داغ دل حضرت زهرا (سلاماللهعلیها)
🔻حضرت زهرا (س) در خطبهای که در بستر بیماری و در خانهشان در حضور زنان مهاجر و انصار ایراد کردند لحن تند، کوبنده و محتوایی غمانگیز داشتند که نشان از رنج قلب مجروح دخت گرامی پیامبر اسلام است. این خطبه نشان از یاس ایشان نسبت به اصولی است که فراموش شده است.
🔺حضرت در عین درد و بیماری حتی یک کلمه در مورد حال شخصی و غمهای درونی خود نگفت و تنها هدفش اتمام حجت بود و محور تمام سخنانش غصب خلافت و مظلومیت امام خویش و اشاره به خطرات آینده این انحراف بود.
📝 زهره شریعتی
#شماره_1
#معارف
#ایام_فاطمیه
🆔 @farhang_puya
💠 ما را مسلمان کرده زهرا با دعایش
🔚 حضرت زهرا (س) در خطبهای که در بستر بیماری در جمع زنان مهاجر و انصار خواندن فرمودند: به خدا در حالی صحبت کردم که از دنیای شما متنفرم، مردان شما را دشمن میشمارم و از آنان بیزارم و وای بر آنان که خلافت را از کوههای محکم رسالت و شالودههای متین نبوت و رهبری و جایگاه نزول وحی و جبرئیل امین و آگاهان در امر دنیا و دین کنار زدند و بدانید که این خسران و زیان آشکار است.
☑️ در ادامه ایشان به غصب خلافت اشاره میفرمایند که چه نعمت بزرگی چون حضرت علی (ع) را از دست دادند زیرا علی آگاهترین مردم به حلال و حرام الهی و آیات قرآن است.
➕در جمله پایانی میفرماید: «تأسف بر شما چگونه امید نجات دارید در حالی که حقیقت بر شما مخفی مانده و از واقعیتها بیخبرید. آیا ممکن است شما را مجبور به پذیرش حق کنیم در حالی که کراهت دارید؟» افسوس که امت به گوش جان نشنید و از حق روی گرداند.
📝 زهره شریعتی
#شماره_1
#معارف
#ایام_فاطمیه
🆔 @farhang_puya
⚠️ نگرانی پیامبر از رفتار امت با خاندانشان (قسمت اول)
✨ ناگفته پیداست که حفظ حریم خاندان رسالت کمترین وظیفه امتی بود که پیامبرشان همه وجود خویش را برای نجات و هدایت آنان مصروف ساخته بود. اینجاست که سفارشهای فراوان خدا و پیامبر نسبت به اهلبیت دقت افزونتری میطلبد.
💢 کینهای که قریش نسبت به بنیهاشم و پیامبر و خاندان او داشت سخت آن حضرت را نگران ساخته بود و روزگار سخت پیشروی نزدیکانش را پیش بینی فرموده بود.
💠 امام علی (ع) میفرماید: «کنار پیامبر نشسته بودم حضرت سر بر دامان من گذاشته چشمانش در خواب بود سخن از دجال میگفتیم و بیم اغواگریهایش که پیامبر بیدار شد و با چهرهای برافروخته فرمود: پیش از دجال بر شما از غیر دجال بیمناکم. بیم من از پیشوایان و زمامداران گمراه کننده و ریخته شدن خون خاندانم پس از من است.»
📝 احمد یادگار
#شماره_1
#معارف
#ایام_فاطمیه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⚠️ نگرانی پیامبر از رفتار امت با خاندانشان (قسمت اول) ✨ ناگفته پیداست که حفظ حریم خاندان رسالت کمتر
⚠️ نگرانی پیامبر از رفتار امت با خاندانشان (قسمت دوم)
🔸این هراس آنگونه دل پیامبر خدا را به درد میآورد که بارها در جمع عزیزترین عزیزانش علی و فاطمه (علیهمالسلام) از آن سخن به میان آورده و خون میگرید چنانچه نقل است از پیامبر که فرمودند: «اشک میریزم برای خاندانم و آنچه بدکاران امت پس از من بر آنان روا خواهند داشت.»
🔸 چه جانکاه اهلبیت رسالت تنها برای اسلام و آرامش جامعه اسلامی غربت و مظلومیت و خانه نشینی و اسارت و شهادت را به جان خریدند تا مبادا رخنه و ویرانی در پیکره اسلام ببینند و حکومت چند روزهای را که چون سراب میماند وانهادند تا آنکه آرامش به آغوش اسلام بازگردد.
📝 احمد یادگار
#شماره_1
#معارف
#ایام_فاطمیه
🆔 @farhang_puya
💢 خواص جامعه؛ کارگردانان سقیفه
✍️ علیاکبر عالمیان:
⁉️ اگر پرسیده شود که کارگردانان کودتای سقیفه چه کسانی بودهاند، خواص جامعه را باید نام برد. البته باید گفت که با توجه به قراین از جمله شتابزدگی سعدبنعباده میتوان نتیجه گرفت که ماجرای سقیفه الزاما به معنای از پیش طراحی شده بودن این کودتای بدون خونریزی نبود.
🔻 کارگردانان این واقعه، همگی از اصحاب پیامبر و از خواص جامعه بودند، افرادی نظیر: سعدبنعباده، ابوبکر، عمربنخطاب، حباببنمنذر، ابوعبیدهی جراح، بشیربنسعد، عبدالرحمنبن عوف و ... بودند که در کنار افرادی نظیر: اسیدبن حضیر، ثابتبنقیس، منذربنارقم، حباببنمنذر این ماجرا را به وجود آوردند.
🔺 گرچه در برابر این افراد، برخی از مهاجرین و انصار نظیر: عباسبنمطلب، فضلبنعباس، زبیربنعوام، خالدبنسعید، مقدادبنعمرو، سلمان فارسی، ابوذر غفاری، عمار یاسر، براءبنعازب، ابیبنکعب با بیعت با ابوبکر مخالفت کردند؛ ولی این مخالفتها تاثیری نداشت و شایستهترین شخص برای جانشینی پیامبر؛ یعنی علی (ع) در اوج غربت و مظلومیت از خلافت دور نگه داشته شد.
#معارف
#سقیفه
#ایام_فاطمیه
#شماره_42
🆔 @farhang_puya
86.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید: فیلم کامل پیام تصویری حضرت علامه مصباح یزدی به مناسبت یومالله #9دی
📆 ۸ دی ۱۳۹۸
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
⭕️ دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر تهران به مناسبت شهادت سردار عزیز اسلام #سردار_سلیمانی
#مناسبتی
#مرد_میدان
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 بهمناسبت نزدیک شدن به یومالله ۹ دی، بخشی از فتنه ۸۸ را بررسی میکنیم. (بخش دوم) ⭕️ بدیهی است در
💢 بهمناسبت یومالله ۹ دی، بخشی از فتنه ۸۸ را بررسی میکنیم.
(بخش سوم)
🔷 چنانچه بخواهیم نقش مدیریتی رهبر انقلاب در فتنه ۸۸ را مورد بررسی قرار دهیم، باید آن را به دو مقطع قبل و بعد از انتخابات تفکیک نماییم.
الف) مقطع قبل از انتخابات
⭕️ از ماهها قبل از برگزاری انتخابات تا روز برگزاری آن در ۲۲ خرداد ۸۸، شاخصترین و مهمترین گزینههای مدیریتی رهبر معظم انقلاب به شرح ذیل میباشد:
1️⃣ تعیین و تبیین خطوط کلی
🔻 تا پیش از برگزاری انتخابات در ۲۲ خرداد ۸۸، همچون انتخابات گذشته، مقام معظم رهبری با تعیین خطوط کلیه خواستها و مطالبات اساسی جامعه اسلامی را متذکر شده، شرایط و ویژگیهای کلی گزینه اصلح در مسیر انقلاب و اهداف و آرمانهای آن را بیان فرمودند شکلگیری فضای عدالتخواهی و مبارزه با فساد و تجملگرایی در آستانه انتخابات سال ۸۴، بحق محصول به راه انداختن این گفتمان از سوی مقام معظم رهبری در سال های پیش از آن بود.
➕ در دورهای که مدعیان اصلاحات فقط شعار «اصلاح» سر میدادند و به جای پرداختن به اصلاحات واقعی، با طرح مسائل حاشیهای و انحرافی در مسیر ضد اصلاح گام بر میداشتند، ایشان در موضع گیریهای مختلف، بر اصلاحات واقعی همچون مسئله عدالت، مبارزه با فقر و فساد و تبعیض تأکید کرده و این امور را به مطالبات اصلی مردم در سال 84 تبدیل نمودند.
ادامه دارد...
✂️ برشی از یادداشت محمد ملکزاده در نشریه فرهنگ پویا #شماره_22
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 بهمناسبت یومالله ۹ دی، بخشی از فتنه ۸۸ را بررسی میکنیم. (بخش سوم) 🔷 چنانچه بخواهیم نقش مدیریت
💢 بهمناسبت یومالله ۹ دی، بخشی از فتنه ۸۸ را بررسی میکنیم.
(بخش چهارم)
2️⃣ تأكيد بر مشارکت حداکثری
🔻 همواره یکی از سیاستهای کلی نظام و مقام معظم رهبری در انتخابات مختلف، حضور و مشارکت حداکثری بوده است. با تدبیر و تأکید مقام معظم رهبری، ما شاهد رکوردشکنی مشارکت ۸۵ درصدی در انتخابات دهم ریاست جمهوری بودیم.
🔸 بیتردید نصابشکنی حضور ۴۰ میلیونی مردم در این انتخابات که مایه اقتدار و تثبیت نظام مردمسالاری دینی است، یکی از مؤلفههای تدبیر رهبر انقلاب در شکلگیری این حماسه تاریخی به شمار میآید. ایشان در سخنرانیهای متفاوت خود، با تأکید بر اهمیت اصل انتخابات، افشای برنامهها و توطئه دشمنان علیه نظام اسلامی، ترسیم چشمانداز مثبت و امیدبخش آینده نظام، ابراز اعتماد به انتخاب مردم و تقویت فضای رقابتی و آزاد در انتخابات، بستر این حضور گسترده و میلیونی را فراهم ساختند.
ادامه دارد...
✂️ برشی از یادداشت محمد ملکزاده در نشریه فرهنگ پویا #شماره_22
#سیاست
#فتنه_88
🆔 @farhang_puya
✅ شهادت سبب بیداری ملتها
⚔️ نزاع حق و باطل اصلیترین نزاع در جهان است که هم در عرصه سیاسی و دیپلماتیک و هم در عرصه فکری و فرهنگی و نظامی جریان دارد. نزاع حق و باطل نزاعی نیست که فروکش کند و فراموش شود جنگهای مختلفی میان این دو جریان در گوشه و کنار دنیا صورت میگیرد.
🔚 جنگ تحمیلی هشت ساله، جنگ لبنان، غزه و... نشان میدهد که دغدغه حق و باطل و ایمان و کفر بر دغدغههای ناسیونالیستی و عشق به آب و خاک فائق آمده و محور درگیری دوطرف تبدیل شده است. شهادت طلبی و ایثار جان در راه عقیده و مکتب که بر محور ارزشهای دینی است سبب بیداری ملتها و تلاش برای رهایی از یوغ ظلم و ستم خواهد شد.
💠 بیداری اسلامی و حرکتهای اصیل و آگاهانه که در اقصا نقاط جهان به خصوص در فلسطین، لبنان و سراسر منطقه صورت میگیرد حاصل فرهنگ شهادت طلبی است که با انقلاب اسلامی ایران در سراسر دنیا انتشار یافت و مقبولیت و پذیرش آگاهانه فرهنگ ایثار و شهادت در افکار عمومی انسانهای آزاد اندیشی و عدالتخواه جهان است.
📝 زهرا رضائیان
#شماره_13
#انقلاب_اسلامی
#سردار_دلها
#مرد_میدان
🆔 @farhang_puya