5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خودبینی، ارث شیطان و امّالفساد
▪️ ارث شیطان خودبینی است و تمام مفسدههایی که در عالم پیدا میشود، از این بیماری خودبینی است. چه در کنج خانه کسی نشسته باشد و به عبادت مشغول باشد و چه در جامعه باشد و با مردم تماس داشته باشد و چه حکومتهایی که در عالم حکومت میکنند؛ از اولی که حکومت تأسیس شده است تا حالا، هر فسادی واقع شده از این خصیصه است.
#اخلاق
🆔 @farhang_puya
💢 سپرده شدن امور به غرب زدگان
♦️ «به روحانیت محترم خصوصاً مراجع
معظم جامعه وصیت میکنم که خود را در مسائل جامعه خصوصاً مثل انتخاب رئیس جمهور و وکلای مجلس کنار نکشند و بیتفاوت نباشند. همه دیدید و نسل آتی خواهد شنید که دست سیاستبازان پیرو شرق و غرب،
روحانیون را که اساس مشروطیت را با زحمات و رنجها بنیان گذاشتند، از صحنه خارج کردند.
🔶 و روحانیون نیز بازی سیاستبازان را خورده و دخالت در امور کشور و مسلمین را خارج از مقام خود انگاشتند و صحنه را به دست غربزدگان سپردند و به سر مشروطیت و قانون اساسی و کشور و اسلام آن آوردند که جبرانش احتیاج به زمان طولانی دارد.
🔖تهیه و تنظیم: محمدعلی عالمیان
#شماره۲۷
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
38.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️انحراف از خط امام به چه معناست؟!
✅️انحراف از صراط مستقیم الهی
👌تفصیل این پاسخ در کليپ فوق
🎙آیت الله کعبی(عضو مجلس خبرگان رهبری)
🆔 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
38.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️ویژگی های امام خمینی"ره"
🎙آیت الله کعبی(عضو مجلس خبرگان رهبری)
▫️تجسم بخش اسلام ناب محمدی
▫️جامعیت علمی و عملی
▫️تراز رهبری الهی در عصر غیبت
▫️نگاه ایشان به علوم اسلامی
🔰دیگر ویژگی های امام خمینی؛
▫️فیلسوف
▫️عارف
▫️مفسر
▫️فقیه
▫️تیز بین و آگاه به مقتضیات زمان
▫️آگاه به حال مردم و حکومت ها
▫️تلاش برای عملیاتی کردن اسلام
🆔 @difqom
♻️ بی اعتنایی حضرت امام به غرب از جمله موفقیت های ایشان می باشد
🔹 مهمترین موفقیت حضرت امام در برابر غرب این بود که تلاش کرد مفاهیم ساختار و روش های اجرای اندیشه خود را خارج از متناظرهای آنها در اندیشه غربی و حتی در جهت مخالف آن تنظیم کند. در جهانی که ادبیات ساختارهای سیاسی ،اجتماعی نظام تعلیم و تربیت و... جهان شمول و تحت سیطره غرب قرار گرفته بود، حضرت امام به هیچ کدام از آنها تن نداد.
🔸 ادبیات سیاسی حاکم بر جهان متشکل از مفاهیمی چون احزاب، پارلمان رأی گیری، دموکراسی و... بود اما حضرت امام که در آن زمان در نجف اشرف بودند، در مقام تئوری پردازی حکومت اسلامی، اصول یک حکومت اسلامی مطلوب را تبیین و ترسیم کردند، اما جالب اینجاست که هیچ یک از آن مفاهیم حاکم در جهان حتی یک بار هم در منظومه فکری امام به کار نرفته است.
🔹 حضرت امام مفاهیم کلیدی اندیشه سیاسی خود را برآمده از ادبیات دینی مانند مسجد، هیأتهای مذهبی، بیعت شورا، مستضعفین و... تنظیم کرده بودند و در ساختار سیاسی نیز طرحی ریختند که هیچ معادل مشابهی در نظام سیاسی جهان وجود نداشت.
✍ محمد رضا اشکوری
#شماره۳۷
🆔 @farhang_puya
⭕️ شتر سواری دولا دولا شدنی نیست
🔶 باید به تیم فرهنگی دولت محترم عرض کرد که شترسواری دولا دولا شدنی نیست و مسلمانی یؤمن ببعض و يكفر ببعض در پیشگاه خدا و ملت پشیزی ارزش ندارد. موضع فعلی کارگزاران فرهنگی دولت بسیار شبیه موضع طرفداران اصلاح طلبی است که اسلام را فقط در جاذبه هایش ترجمه میکنند در صورتی که اسلام دافعه نیز دارد.
✍ سجاد طاهری
#شماره۲۳
🆔 @farhang_puya
467_12255253165417.mp3
34.84M
🎙صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی ۱۴۰۲/۳/۱۴
#امام_خمینی
#امام_امت
🆔 @farhang_puya
💢 بزرگترین اهانت و حقکشی علیه زن
رهبر انقلاب:
🔹 حتی در مجالس رسمی، نوع پوشش زن باید جوری باشد که برای طرف ذینفع و منتفع–یعنی طرف مرد– چشمنواز نباشد. به نظر من بزرگترین ضربه، بزرگترین اهانت، بزرگترین حقکشی که در زمینه مسئله زن انجام گرفته همین است که در محیط اجتماعی، فرهنگی شکل بگیرد که زن به عنوان یک طرف مورد انتفاع برای استفاده یک طرف ذینفع مطرح شود؛ این متأسفانه امروز در فرهنگ غربی وجود.
#شماره۲۲
#فرهنگ
🆔 @farhang_puya
⭕️ معیارهای انتخاب نماینده مجلس اصلح از دیدگاه امام خمینی
🔶 انتخاب اصلح برای مسلمین یعنی انتخاب فردی که تعهد به اسلام و حیثیت آن داشته باشد و همه چیز را بفهمد، چون در مجلس، اسلامِ تنها کافی نیست؛ بلکه باید مسلمانی باشد که احتیاجات مملکت را بشناسد و سیاست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد کشور باشد و ممکن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد.
🔷 اگر اصلح را انتخاب کردید، کاری اسلامی میکنيد و این یک محکی است برای خودتان که تشخیص بدهید انتخاب برای اسلام است یا برای صلاح خودتان.
🔖 صحیفه امام، ج۱۸، صفحه۱۹۶
#شماره۴۶
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
💢 نقطه مهم تمایز نظام ولایی و فقهی با نظام دموکراسی غربی
🔶 در نظام دموکراسی ارادهٔ اکثریت را هر چند به خطا رود حجت میدانند، چون منبعی برای تدبیر امور انسان جز عقل جمعی خود آنها سراغ ندارند، از وادی وحی فرسنگها دور افتادهاند و سعادت انسان را در امور ملموس دنیوی میبينند و جستجو میکنند.
🔷 حال آنکه در نظام ولایی انسان موجودی رها شده نیست، بلکه میتواند با اتکا به تدبیر متصل به منبع وحی و مدد گرفتن از راه و شیوهای که در آن سعادت دنیا و آخرتش تضمین شود و با اطمینان به این که تدبیرِ الهی راه خطا نمیرود، به ولایت عدل و فقه و قانون الهی گردن نهد.
✍️ عاطفه خرمی
#شماره۲
#سیاست
🆔 @farhang_puya
💠 دستاورد های علمی ایران
🔶 جمهوری اسلامی در این دوره چهل و چند ساله نسبت به قبل از انقلاب در عرصههای گوناگون علمی رشد چشمگیری داشته؛ بهگونهای که گاهی نه برای دوستان و نه برای دشمنان ما هم باور کردنی نبوده است. ارتقای رتبه علمی در منطقه به مقام اول و در جهان به رتبه هفدهم و افزایش تعداد مراکز علمی و دانشگاهی و تعداد دانشجویان از دویست هزار نفر به پنج میلیون نفر و پیشرفتهای پزشکی هوافضا، هستهای، نظامی، زیست فناوری نانو، رادیوداروها و ... تنها برخی از آن دستاوردها میباشند.
✍️ حسین کارگر
#شماره۳۷
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
🔘 #عکس_نگاشت|پاورقیهای ناب استاد شهید
▪️احزاب چپ در آن زمان بسیار زیاد بودند؛ یکی از آنها حزب توده بود. چندین حزب دیگر بودند که آنها نیز گرایشهای مارکسیستی داشتند، اما فعالترینشان حزب توده بود. در نتیجه کسانی که در مقابل مسائل فرهنگی اسلامی احساس مسئولیت میکردند، توان خود را صرف مبارزه با آنها میکردند.
▪️از پیشتازان در این میدان، مرحوم علامه طباطبایی بودند که با همکاری مرحوم آقای مطهری و مرحوم آقای بهشتی و چند نفر دیگر از کسانی که با دانشگاه و دانشگاهیان ارتباط داشتند، کمر همت بستند و مبارزهای علمی را شروع کردند.
▪️نتیجه آن کتاب، اصول فلسفه و روش رئالیسم شد که با پاورقیهای بسیار ارزنده مرحوم آقای مطهری مایه برکتی برای فعالیتهای علمی و فلسفی در این زمینهها شد.
📚 ذوالشهادتین امام، محمدحسن روزیطلب، صفحه۴۲
#پاراکتاب
🆔 @farhang_puya