❗️ تعجب حضرتامیر(ع) از عمل برخی انسانها
🔻امام علی علیهالسلام:
عَجِبتُ لِعامِرِ دارِ الفَناءِ و تارِكِ دارِ البَقاءِ!
❇️ در شگفتم از آبادكننده سراى فانى و رهاكننده سراى باقى!
📚 نهجالبلاغه، حكمت ۱۲۶
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🔆مردم مصر در مقابل رژیم اشغالگر قدس
🔸 از نخستین اقدامات در مصر علیه اسرائیل، مخالفت با انتقال گاز مصر به اسرائیل بود. مصریان معتقد بودند که این گاز بسیار ارزانتر از قیمت واقعی به اسرائیل فروخته شده است و به دلیل ماهیت این رژیم، اصلاً نباید مصر با این کشور رابطه داشته باشد.
❗️بر همین اساس مصریان چندین بار با منفجر کردن خط لوله گاز، خواستار توقف صادرات گاز به این رژیم اشغالگر شدند؛ اما مهمترین اقدامی که در مصر علیه اسرائیل صورت پذیرفت، حملهی مردم به سفارتخانهی این رژیم در قاهره بود.
🚫مردم مصر از همان آغاز با حضور سفیر اسرائیل در مصر مخالف بودند و این را چندین بار اعلام کرده بودند، اما وقتی اسرائیل به صحرای سینا تجاوز کرد و چند پلیس مرزی را کشت و در پی آن سردمداران این رژیم حاضر به ارائه توضیح و عذرخواهی نشدند؛ مردم، سفارت این رژیم را اشغال کردند.
📝محمد رضا فلاح| #شماره_21
#روز_قدس
#انقلاب_اسلامی
#القدس_لنا
🆔 @farhang_puya
🔆شهید شیخ احمد یاسین
📣شیخ احمد یاسین که در شعله ور ساختن انتفاضه نخست نقش بسزایی داشت، سال ۱۹۹۷ به نوارغزه بازگشت و اعلام نمود: «حماس هرگز با رژیم صهیونیستی - مگر پس از پایان اشغالگری - آتشبس نخواهد کرد.»
🔔اصرار او به عنوان بنیانگذار جنبش مقاومت اسلامی حماس و رئیس مجمع اسلامی غزه، در اتحاد ملت فلسطین و عدم سازش آنان با صهیونیستها، به حدی بود که وی اجلاس عقبه سال ۲۰۰۳ مابین نخست وزیران اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین آن هم با وساطت آمریکا را که به منظور به جریان انداختن روند صلح مورد حمایت آمریکا موسوم به نقشه «راه صلح» شده بود، به باد انتقاد گرفت و مخالفت خود را با آن به صورت علنی اعلام نمود.
📝مهیا زاهدین لباف| #شماره_21
#شهید_مقاومت
#انقلاب_اسلامی
#روز_قدس
🆔 @farhang_puya
🔴شهید فتحی شقاقی:
«من به همان اندازه عاشق شهادتم که صهیونیستها عاشق زندگی [هستند].»
📝مهیا زاهدین لباف| #شماره_21
#شهید_مقاومت
#انقلاب_اسلامی
#روز_قدس
🆔 @farhang_puya
🎓ویژگیهای دانشجوی دانشگاه اسلامی(۱)
⏱آشنا نبودن دانشجو با حوادث تاریخ اسلام، تاریخ انقلاب و تاریخ شیعه، می تواند سبب ساز هجوم فرهنگی و شبیخون فرهنگی غرب شود و زمینههای وداع با ارزشهای انقلاب اسلامی را در ذهن و دل دانشجو فراهم کند.
🔦اعتقاد به جامعیت دین؛ اعتقاد به وجود حقوق اسلامی، علوم سیاسی، روانشناسی و جامعهشناسی اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، هنر اسلامی، معماری اسلامی، انسانشناسی اسلامی، اقتصاد اسلامی، اخلاق و تربیت اسلامی و دهها رشته اسلامی دیگر نظیر منطق اسلامی، اصول فقه و... را به دنبال دارد.
📝فائزه اسکندری| #شماره_14
#جامعه
#دانشگاه_اسلامی
🆔 @farhang_puya
🎓ویژگیهای دانشجوی دانشگاه اسلامی(۲)
◾️باور نداشتن وجود رشتههای اسلامی عملاً موجب تصویب رشتههای تحصیلی و توسعه سیستم غربی در دانشگاه میشود. آنچه تا امروز سبب شده که عملاً در حوزههای تفکری قلمروی کاری دانشگاهها دین عقیم بماند و از عالم دینی فقط تهذیب و اخلاق انتظار برود، نه تعلیم به علاوه تهذیب؛ یکی از رهآوردهای عدم باریکبینی در مرز مشترک متخصص بیدین و دیندار غیرمتخصص است.
◽️امروزه متخصصان متدین نه اندکاند و نه به دور از فضای اداره نظام، ولی واقعیت آن است که نظام اسلامی همچنان در اسلامیت مظلوم و تنها باقی مانده است، حتی اگر بگویم واقعاً در تخصص تجربی نیز تخصص واقعی وجود ندارد و مدرک جای تخصص را گرفته است.
📝فائزه اسکندری| #شماره_14
#جامعه
#دانشگاه_اسلامی
🆔 @farhang_puya
💎 توصیه أمیرالمؤمنین علی(ع) برای روز عیدسعیدفطر
🔻 امام على عليهالسلام:
ألا و إنَّ هذا اليَومَ يَومٌ جَعَلَهُ اللّه ُ لَكُم عِيدا و جَعَلَكُم لَهُ أهلاً ، فَاذكُرُوا اللّه َ يَذكُركُم وَ ادْعُوهُ يَستَجِب لَكُم
🌸 امروز [روز عید فطر] روزى است كه خداوند آن را براى شما عيد قرار داد و شما را نيز شايسته آن ساخت؛
پس به ياد خدا باشيد تا او نيز به ياد شما باشد و او را بخوانيد تا خواستههايتان را اجابت كند.
📚 كتاب من لايحضره الفقيه، ج ۱، ص ۵۱۷
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🏢وحدت حوزه و دانشگاه در تاریخ معاصر(۱)
💠همه ما کم و بیش با وضع حوزه و دانشگاه در رژیم سابق آشنا هستیم. در رژیم گذشته، درست در نقطه مقابل آنچه که میبایست عمل شود، در جهت اختلاف و جدایی نهادها و موسسات تلاش میشد. برای جدایی حوزه و دانشگاه از یکدیگر تلاشهای بیشتری صورت میگرفت، اما افراد متعهدی مانند آیت الله شهید مطهری، شهید دکتر مفتح، شهید دکتر بهشتی و شهید دکتر باهنر رحمهم الله به این نقطه ضعف پی برده بودند و با فداکاری بسیار تلاش میکردند که پیوندی میان حوزه و دانشگاه به وجود آورند.
🖲کاری را که این بزرگان در آن زمان انجام دادند ثمرات ارزندهای به بار آورد. خداوند ارواح آن شهدای بزرگوار را با اولیای خود محشور فرماید و پاداشی در خور کرم خود به آنها عنایت کند. به ما نیز توفیق دهد که وظایف اجتماعی و اسلامی خود را بهتر بشناسیم و به آنها عمل کنیم.
🔹به برکت همین ارتباط محدودی که در آن زمان میان حوزه و دانشگاه به وجود آمد، دانشجویان عزیز ما کم و بیش با فرهنگ اسلام و نظام ارزشی آن آشنا شدند و توانستند در بعد سیاسی نیز با برادران روحانی خود همکاریهایی داشته باشند و دیدیم که این همکاریها چه تاثیر عظیمی در پیروزی انقلاب داشت.
🎙گفتوگو با #علامه_مصباح یزدی حفظه اللّٰه
#شماره_14
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🏢وحدت حوزه و دانشگاه در تاریخ معاصر(۱) 💠همه ما کم و بیش با وضع حوزه و دانشگاه در رژیم سابق آشنا هست
🏢وحدت حوزه و دانشگاه در تاریخ معاصر(۲)
🔘پس از پیروزی انقلاب، توقع به حق ملت مسلمان ما این بوده و هست که این دو مرکز علمی هر چه بیشتر به هم نزدیک شوند. امام امّت قدس سرّه نیز همیشه تأکید میکردند که حوزه و دانشگاه باید با یکدیگر همکاری کنند و برای رفع نقایص هم تلاش نمایند.
☑️در این زمینه کارهایی نیز انجام گرفت که باید از دستاندرکاران و کسانی که زحمت کشیدهاند تشکر کرد، ولی آنچه مهم است این است که باید به نقاط ضعف خود توجه کنیم و بدانیم که انجام چه کارهایی لازم است و تاکنون انجام نشده است.
⚪️اگر اشتباهاتی در کارها وجود دارد، باید تصحیح شود و بیش از این اجازه ندهیم که جامعه انقلابی و فداکار ما که همه چیز خود را وقف اسلام کرده است، از برکات وحدت حوزه و دانشگاه محروم بماند.
🎙گفتوگو با #علامه_مصباح یزدی حفظه اللّٰه
#شماره_14
#وحدت_حوزه_و_دانشگاه
🆔 @farhang_puya