🔴 آمریکا و نفوذ در FATF
✅ گروه ویژه اقدام مالی موسوم به FATF نخستین بار در سال 1989 توسط هفت کشور بزرگ صنعتی؛ آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا، ژاپن و استرالیا در ابتدا با هدف مبارزه با تأمین مالی مواد مخدر تشکیل شد.
🌀 در سال 2001 دامنهی فعالیتهای آن به مبارزه با تأمین مالی تروریسم و در سال 2008 به تأمین مالی سلاح های کشتار جمعی اشاعهای گسترش یافت. در سال 2009 این نهاد بینالمللی ایران را در لیست سیاه خود قرار داد. پس از آن نیز آمریکا تحریم های بانکی و نفتی ثانویه خود علیه ایران را آغاز کرد.
🔻 دفتر FATF که در پاریس مستقر است. FATF طی جلسات متعدد خود در دو سال گذشته، اجرای محدودیت هایی علیه ایران را به حالت تعلیق در آورده بود؛ اما اکنون آمریکایی ها تلاش دارند بعد از خروج از برجام این اقدامات ضد ایرانی در FATF علیه ایران از سر گرفته شود.
🔺 این امر نشانگر این است که آمریکاییها بر چنین سازمانهایی که خودشان به نوعی تاسیس کردهاند اعمال نفوذ دارند و قواعدش را تعریف و تأیید میکنند؛ لذا در دوران پسا برجام، طرفهای غربی خصوصا آمریکاییها تلاش دارند با تحمیل چنین قوانینی به ایران در دوران پسابرحام، ایران را کنترل کنند، از این جهت است که اسنادی هم چون 2030، الحاق به FATF و کنواسیون «پالرمو» را مطرح کردهاند.
📝 کمیل مومنی
#شماره_38
#استکبار_ستیزی
#پالرمو_FATF
🆔 @farhang_puya
🔆 ویژگیهای و وظایف جوانان
(قسمت اول)
🔸 مهمترین در اینجا این است که ما اول جوان را بشناسیم و ویژگیهای او را تشخیص دهیم و ببینیم این ویژگیها برای رسیدن به آن هدفی که همه ما برای آن آفریده شدهایم چه نقشی میتوانند داشته باشند.
🔹 این خودش بحث مهمی است که هم مسائل روانشناسی دارد، هم جامعهشناسی، هم زیستشناسی. میتوانیم بگوییم ویژگیهای یک جوان به طور کلی به دو دسته تقسیم میشود: یک دسته ویژگیهایی است که مربوط به بدن اوست، و دسته دوم، ویژگیهایی است که به روح و روان او مربوط است.
🔸 برای مثال، از لحاظ بدنی، جوان از امکاناتی برای رشد برخوردار است که برای پیرمرد فراهم نیست؛ جوان در مدتی کوتاه میتواند بر قدرت بدن خود بیفزاید و پیشرفت کند، اما پیرمرد چه بسا با زحمت حتی نتواند همان قدرتی را هم که دارد حفظ کند، چه برسد که به آن بیفزاید.
🎙 گفتوگو با علامه مصباح یزدی (حفظهالله)
#شماره_39
#علوم_انسانی
🆔 @farhang_puya
⭕️ آرزوهای برباد رفته
(قسمت اول)
💢 این روزها که انقلاب اسلامی ایران، چهل سالگی خود را پشت سر گذاشته و وارد دههی پنجم عمر خود شده است، بیش از هر چیزی پیش بینیهای غلط و رویاهای بر باد رفتهی پیشگویانی رخ می نماید که نه انقلاب اسلامی ملت ایران را به خوبی شناختهاند و نه حقد و کینه و عناد میگذارد تا درباره این انقلاب و نظام به سمت و سوی تحلیل و داوری منصفانه و دقیق گام بردارند. وعدههای برباد رفتهای که بیش از هر چیز معلومه تحلیل غلط آنان است، حول محور «سقوط این انقلاب و نظام و محو از صفحه روزگار» میچرخد.
〽️ هنوز از یاد نبردهایم که دشمنان ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، نهایت زمان باقی ماندن آن را شش ماه میدانستند و باز هم هنوز از یاد نبردهایم که صدام حسین وعدهی فتح چند روزه تهران را داده بود و عملهی بد نام او؛ همان سازمان منافقین نیز در سال ۶۷ از ورود قریبالوقوع خود به تهران خبر داده و اعلام ریاست جمهوری مسعود رجوی را به دوستان خود نوید میداد!
📝 هادی مازندرانی
#شماره_39
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⭕️ آرزوهای برباد رفته (قسمت اول) 💢 این روزها که انقلاب اسلامی ایران، چهل سالگی خود را پشت سر گذاشته
⭕️ آرزوهای برباد رفته
(قسمت دوم)
🚫 یک زمانی مایکل لدین، سیاستمدار و روزنامهنگار برجسته، در لوس آنجلس در جمع حدود ۶۰۰ تن از فعالان سیاسی ایرانی و گروههای مختلف مخالفان نظام اسلامی و داده بود که: هیچکس در واشنگتن و آمریکا بر این اعتقاد نیست که به ایران حملهی نظامی کنیم و بر سر ایران بمب بیندازیم. ما معتقدیم که نارضایتیها در ایران چنان گسترده و شدید است که خود مردم این کار را خواهند کرد و جمهوری اسلامی را سرنگون میکنند. من به شما میگویم که زمان سرنگونی این رژیم تروریستی فرا رسیده است.»
❌ او خطاب به ایرانیان حاضر در سالن گفت: «آن روز دیر نیست که شما در ایران باشید.» وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به ایرانیان مخالف نظام گفت: چندی پیش احمد چلبی به من تلفن کرد و گفت برای صرف شام، نزد او به بغداد بروم من به او گفتم: «من به زودی میآیم؛ اما نه برای یک شام، من به بغداد خواهم آمد برای یک هفته و هفتهی بعد را در تهران خواهم بود».
▪️ البته آقای لدین به گزافهگویی و پخش اخبار دروغ شهرت دارد کما اینکه در مهر ماه ۱۳۸۸ در خبری مضحک ادعا کرده بود که بر اساس اخباری که از منابع! خود از ایران به دست آورده است، رهبر جمهوری اسلامی ایران به کما رفته و بر اثر همان کما به زودی از دنیا خواهد رفت!
📝 هادی مازندرانی
#شماره_39
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⭕️ آرزوهای برباد رفته (قسمت دوم) 🚫 یک زمانی مایکل لدین، سیاستمدار و روزنامهنگار برجسته، در لوس آنج
⭕️ آرزوهای برباد رفته
(قسمت سوم)
〽️ در این ۱۰ سال اخیر نیز از این وعدهها به کرات داده شده است. معروفترین این وعدهها و پیشگوییها، جملهی تاریخی و البته اشتباه جرج سوروس، تحلیلگر برجسته و تئوریسین نامدار انقلابهای مخملین بود که در اسفند سال۱۳۸۸ با صراحت تمام اعلام کرده: «که من شرط میبندم تا یک سال دیگر نظام جمهوری اسلامی نابود شده و دیگر نامی از این نظام و حکومت در دنیا وجود نخواهد داشت.»
⚠️ از وعدهی یک سالهی او اکنون نزدیک به ۹ سال میگذرد و او بعد از باختن شرط خود، هیچگاه نتوانست پیشگویی غلط خود را توجیه کرده و علل ناکامی خود را در ارائه این تحلیل مضحک بیان کند. در ده سال گذشته به این سو و به ویژه هرچه به آغاز دهه پنجم انقلاب و پایان چهل سالگی آن نزدیکتر میشدیم، پروپاگاندای شدید دشمنان بر روی عدد «۴۰» شکل پذیرفت تا یک جنگ روانی دیگر را بر ضد ملت ایران تحمیل کنند.
📝 هادی مازندرانی
#شماره_39
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
‼️ اگر بخواهیم پیشرفت کنیم باید با آمریکا کنار بیاییم...
💢 مشکل آنها (اصلاح طلبان) گرایشهای لیبرالیستی و رفاهزدگی بود که از همان اول در آنها وجود داشت. مرحوم هاشمی رفسنجانی به سبب مسافرتهایی به ژاپن، اروپا و آمریکا تحت تاثیر آنها قرار گرفته و به دنبال این بود که اگر بخواهیم پیشرفت کنیم باید با آمریکا کنار بیاییم.
🔴 ایشان در نامه به امام خمینی (ره) نوشته بود که ما مجبور هستیم تکلیف خود را با آمریکا روشن کنیم و با آنها کنار بیاییم. اعتقاد آقای روحانی هم به تبع آقای هاشمی همینگونه است. او در مذاکراتی که با آمریکاییها (در واقع با صهیونیستها) داشت به صراحت نظر خود را در مقابل دیدگاههای امام (ره) مطرح کرد!(1) بنابراین همین آقایانی که به گونهای انقلاب بودند، از همان اول حاشیه داشتند. به همین علت میگفتند ما عملگرا هستیم و باید از هر راه ممکن به قدرت برسیم.
✍️ 1. مصادف با شنبه، 8 شهریور 1358 یک جلسه محرمانه در پاریس، بین آمیرام نیر(مشاور ضد تروریسم نختوزیر اسرائیل) و آقای حسن روحانی(نائب رئیس مجلس ایران و دبیر کمیسیون امنیت ملی) برگزار شد. این موضوع در کتابی با عنوان «تماس» نوشته دکتر حسن عباسی که جواز انتشار را دریافت نکرد، مطرح شده است.
🎙 گفت و گوی نشریه فرهنگ پویا با دکتر منوچهر محمدی
#شماره_36
#سیاست
#نفوذ
#دشمن_شناسی
🆔 @farhang_puya
❌ خط نفوذ از «البقیه»ی صفین تا «لاقتالِ» برلین (بخش اول)
🔹 گاهی سرنوشت یک انقلاب، یک نهضت و حتی یک تمدنی تنها با یک اشاره یا ظاهر شدن یک نماد و یا سر دادن یک شعار تغییر میکند، آنجا که همین اشاره و نماد و شعار رمز فرا رسیدن لحظه ورود به مرجله اقدام باشد، بیشک مرحله اقدام، مرحله پس از بسترسازی، اماده سازی و سازماندهی نیروهای نفوذی در داخل و هماهنگی با دشمن بیرونی در خارج است که گاه، ماه ها و گاه سالها به دارازا میکشد.
🔸 در جنگ صفین قبل از بالا رفتن نماد قرآن های بر نیزه رفته و سر دادن شعار «لا حکم الا الله» که مرحله اقدام بر ضد امیرمومنان (ع) بود پیش اقدامی دیگری با سر داده شدن شعاری در شب حادثه روی داد که در حقیقت مرحله بینابین دو مرحله سازماندهی خط نفوذ و مرحله اقدام به شماره می آید که این حرکت خود بیانگر حساسیت بالای این دوره کوتاه گذرا در راستای محک زدن و مزه مزه کردن اقدام میتوان تحلیل کرد.
ادامه دارد ...
✂️ برشی از یادداشت حسن ابراهیمزاده در نشریه فرهنگ پویا #شماره_31
#استکبار_ستیزی
#بصیرت_سیاسی
#نفوذ
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
❌ خط نفوذ از «البقیه»ی صفین تا «لاقتالِ» برلین (بخش اول) 🔹 گاهی سرنوشت یک انقلاب، یک نهضت و حتی یک
❌ خط نفوذ از «البقیه»ی صفین تا «لاقتالِ» برلین (بخش دوم)
🔹 شنیده شدن شعار «البقیه البقیه» یاران حاشیهنشین اشعث به معنای دریافتن جمعیتی که کشته نشده و باقی ماندن برای زن و فرزندانشان آن هم درست در زمانیکه شیطان و لشکریانش در استیصالی کامل به سر میبرند، حکایت تلخی است که قبل از هر چیز پرده از بیبصیرتی در لشکریان کوفه و مراوده و نامهنگاری پنهانی عناصر نفوذی چون اشعث با شیطان روزگار خود داشت.
🔸 شعار چرخش «چرخ زندگی» آن هم در میان لشکری که میرفت «کاخ سبز» معاویه و معاویه صفتان را در هم بپیچدف در حقیقت شعار «مرگ خواهی» از سوی کوفیان بابا دست خود، بود شعار هم «دنیا» و هم آخرت اشعثیان درست زمانیکه شمشیر مالک میرفت که دنیا و آخرت واقعی را ارزانی همه کند، هم دنیا و هم آخرت را از کوفیان گرفت.
🔹 خط نفوذ کار خود را کرد و قرآنهایی که بر نیزه رفت و شعار حکمیت قرآنی که سر داده شد زمانی «قرآن ناطق » را از معادلات حذف کرد، که قبل از آن نفوذیان شعار «زندگی کردن و باقی ماندن» را در لشکر علی (ع) نهادینه کرده بودند.
ادامه دارد ...
✂️ برشی از یادداشت حسن ابراهیمزاده در نشریه فرهنگ پویا #شماره_31
#استکبار_ستیزی
#بصیرت_سیاسی
#نفوذ
🆔 @farhang_puya
⭕️ غرب از آمدن چه کسانی خوشنود است؟ (قسمت اول)
⏹ پس از گذشت بیش از یک دهه از انقلاب اسلامی و در اواسط دهه دوم انقلاب اسلامی آقای خاتمی با موضعگیریهای نسبتاً ملایم خود در قبال غرب آسیا ناخواسته چهره خوشایندی را برای غرب به ویژه آمریکا از خود به نمایش گذاشت.
✖️غرب تا حدودی بر روحیات و خلقیات آقای خاتمی نسبت به خود واقع میباشد و از بابت رسیدن وی بسیار خوشحال به نظر میرسد.
🔚 با اعلام خبر پیروزی آقای خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۷۶ رسانههای گروهی غرب بر خلاف رویه همیشگی خود در برخورد با انتخابات شروع به تبلیغات وسیعی در مورد انتخابات ریاست جمهوری ایران و عظمت آن داشت.
📝 سید احمد راهنمایی
#شماره_10
#سیاست
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
⭕️ غرب از آمدن چه کسانی خوشنود است؟ (قسمت اول) ⏹ پس از گذشت بیش از یک دهه از انقلاب اسلامی و در اوا
⭕️ غرب از آمدن چه کسانی خوشنود است؟ (قسمت دوم)
⁉️ چه تحولی در تاریخ انقلاب پیش آمده بود که اینقدر غربیها از آن خوشحالاند؟ بد نیست خاطرهای بگویم. صبح روز بعد از اعلام پیروزی آقای خاتمی یکی از استادان دانشکده بنده به محض دیدن این جانب با حالت زایدالوصفی تبریک گفت و انتخابات مزبور را بسیار تحسین کرد.
❎ وی گفت این انتخابات اعجاب برانگیز است افزود این بار کسی به ریاستجمهوری برگزیده شده است که مثل او (رهبر) عمامه بر سر دارد و عمامهاش مانند او (رهبر) به رنگ مشکی است. اما این رئیس جمهور میانه رو میباشد و او (رهبری) تندرو.
📲 از او پرسیدم فکر نمیکنم شما مطالعاتی در زمینه ایران داشته باشید. این چنین برداشتی را از کجا گرفته و بر اساس چه منبعی ارائه می دهید؟ گفت این چیزی است که رسانهها میگویند.
📝 سید احمد رهنمایی
#شماره_10
#سیاست
🆔 @farhang_puya