#سوال
سلام شب خووش من پسری ۹ساله دارم که خیلی #لجبازی میکنه وبه حرف من وپدرش یاپدربزرگ ومادربزرگ اصلا گوش نمیده. وقتی دعواش میکنم مثلا میزنم رودستش میگم جرا این کارو کردی همون کارو باخودم انجام میده ومیزنتم و اینکه خیلی به حرف های دوستاش گوش میکنه هرچکاری میگن انجام بده میره میکنه و به من هم هیچی نمیگه. اگه میشه راهنمایی کنین ممنونتون میشم
#سوال
سلام ببخشید مزاحم شدم من یک دختر ۳سال دارم که بعضی وقتها خیلی جیغ میزنه و منو پدرش کتک می زنه؛ زمانی که چیزی می خواد بهش نمیاد یا یک کاری خودش می خواد انجام بده نمی تونه یا تو مهد کسی تو کارش دخالت می کنه . نمی دونمچه طور باهاش رفتار کنم
#سوال
باسلام وعرض وخسته نباشید خدمت شما مشاور توانمند واقعا پاسخ هایی که برای سوالات در کانال شنیدم فوق العادهست حتی خودم که دوتا فرزند دارم خیلی استفاده کردم جواب خیلی از سوالهامو از پاسخ های عالی وکاربردی شما گرفتم خیلی خوشحالم که بطور اتفاقی با این کانال آشنا شدم خداخیرتون بده سوالی از خدمتتون دارم پسر۶ساله ام فیلم داستان پیامبران رو از شبکه پویا دیده ودر اونجا چند بار شیطان بصورت ترسناک به تصویر کشیده شده که از اون موقع پسرم همش میترسه از شیطان وهی میگه صدای شیطان میاد یا چیکار کنم شیطان نیاد خونه ما و...هر توضیحی میدم از ذهنش خارج نمیشه وهی تکرار میکنه؟
🌺کودک گوشبهفرمان چه کسی باشد؛ مادر یا پدر؟
نبود توافق والدین در تربیت فرزندان، باعث انحرافات اخلاقی نوجوانان و جوانان در دوران بزرگسالی میشود. مثلاً پدری فرزندش را از بازی با تلفن همراه منع میکند و مادر در غیاب پدر برای رسیدگی به کارهای خودش اجازه میدهد که فرزندش با تلفن همراه بازی کند. درنتیجهی این ناهماهنگی تربیتی میان والدین، کودک متوجه این نکته میشود که هر ممنوعیتی غیرقابلاجتناب نیست.
🌺وقتی والدین در شیوه تربیتی، هماهنگ هستند و یکسان و یکدست عمل میکنند، کودک دچار تعارض و دوگانگی نمیشود و در هر موقعیتی میداند که این کار اشتباه است یا صحیح، مورد تأیید پدر و مادرش (هردو) هست یا نیست.
🌺دوگانگی در شیوه تربیتی، باعث تعارض و تضاد در شخصیت کودک میشود؛ علاوه براینکه کودک از تعارضی که در روش تربیتی وجود دارد، به نفع خودش استفاده میکند، یعنی اگر مادر موضوعی را منع کرد، کودک خیلی راحت از طریق پدر رضایت را جلب میکند که این کار اصلا درست نیست.
✅بنابراین باید این مسئله در بین والدین به یک قانون تبدیل شود که وقتی پدر و مادر، هرکدام جوابی را به کودک داد، آن جواب مورد تأیید هر دو باشد و متناقض نباشد.
@farzandparvarimosbat
♦️چرا نباید به بچهها دروغ گفت؟
🔸خیلی از اوقات والدین برای دوست داشتن یا حفاظت از بچههاشون از دروغ گفتن استفاده میکنن، کاری که خیلی از اوقات شاید آسیبش زیادتر از خطری که ازش نگران بودن باشه!
❗️دروغ گفتن باعث از بین رفتن #اعتماد بچه ها میشه و از همین طریق الگوی مخرب به بچه ها آموزش داده میشه!
♦️در واقع هم اعتماد بچه ها به حرف های والدین از بین میره و هم #دروغگویی برای کنترل اوضاع رو یاد میگیرند!
@farzandparvarimosbat