آقای #نوبخت به جای #وعده کمی #برنامهریزی و #تدبیر کنید
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت هنوز به طرح #گشایش_اقتصادی مد نظر رئیسجمهور ورود نکردهایم.
محمدباقر نوبخت در گفتوگوی شبکه خبر اظهار داشت: طرحی که تحت عنوان طرح گشایش اقتصادی معروف شده را هنوز به طور دقیق مطرح نکردهایم و از نمایندگان مجلس هم خواستهایم که فعلاً راجع مباحث مطرح شده اظهار نظری نداشته باشند.
وی همچنین گفته است: سال پایانی دولت هم زمان شد با اتفاقاتی نظیر تحریم که بیسابقه و کمنظیر بود. تفاوت تحریمهای گذشته با این تحریم موضوع نفت در برابر غذا بود. در تحریمهای جدید حتی اجازه #فروش_نفت برای تهیه غذا هم برای ما امکانپذیر نبود. حال با این فشار به ورود ویروس کرونا هم برخوردیم. اما با این تفاسیر سال پایانی باید جمعبندی کنیم. منابع دولت تقلیل پیدا کرده و ما باید با برنامهریزی هزینههای خود را مدیریت کنیم.
نوبخت ادامه داد، نمیتوانیم سختیها را به طور واضح بیان کنیم، اما در تلاشیم که شرمنده مردم نشویم. همکاران دولتی دوران سخت و غیر رفاه کشور را تجربه کردهاند. شرمنده مردم هستیم که آنطور که باید طبق برنامه پیش نرفتیم.
نوبخت با اشاره به پیشبینی یک و نیم میلیون بشکه نفت در سال 99 بیان کرد: پیشبینیها مشخص کرده بود که برخی از کشورها میتوانند از ما نفت خریداری کنند.
وی همچنین گفت: طرحی که تحت عنوان طرح گشایش اقتصادی از آن نام برده میشود را هنوز به طور رسانهای و دقیق مطرح نکردهایم و از نمایندگان مجلس هم خواستهایم که فعلاً راجع مباحث مطرح شده در جلسات مصاحبه و اظهارنظری نداشته باشند که اذهان عمومی دچار سردرگمی شوند.
#نوبخت که قبلاً سخنگوی دولت هم بوده، توضیح نداده که اگر طرح مورد نظر آقای روحانی هنوز به طور دقیق #بررسی و #کارشناسی نشده، چرا رئیسجمهور تحت عنوان #گشایش_اقتصادی، انتظارات بیجا درست کرد و در ادامه موجب لطمه به بازار #بورس شد؟! آیا سردرگمی مورد اشاره آقای نوبخت را کسی جز خود رئیسجمهور و سپس مشاور وی (آشنا) موجب شد که از مردم خواست برای معاملات #بورسی یک هفته دست نگه دارند؟!
ثانیاً دولتمردان باید به این پرسش پاسخ دهند که چرا #تحریمها با وجود #برجام به شکل بیسابقه تشدید شد؛ تا جایی که آقای نوبخت میگوید اجازه فروش نفت در برابر #غذا را ندادند؟ برجام چگونه تنظیم شد که آمریکا به این سادگی توانست آن را زیر پا بگذارد و تحریمهای ریلگذاری شده در دولت اوباما را به اجرا بگذارد، اما دولت روحانی نمیتواند #اعتراض و #مقابله به مثل کند؟چرا قبل از برجام با وجود تحریمها میتوانستیم 1/5 میلیون بشکه نفت بفروشیم اما با برجام به زیر 300 هزار بشکه رسید؟
همه این اتفاقات و شرمندگی دولت (به تعبیر آقای نوبخت) در حالی است که صاحبنظران منتقد #کلاهبرداری آمریکا و اروپا را پیشبینی کرده و درباره اعتماد به آنها هشدار داده بودند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
22.08.2020
Oregan - USA
درگیری شدید و گسترده حامیان ترامپ با آنتفا در ایالت اورگان امریکا
➖ صدای تیراندازی های مکرر در کلیپ ها به وضوح به گوش می رسد.
#تابستان_داغ_امریکا
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#مکتب_امام
ماه شكست قدرتهاى يزيدى
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
🔺نوبخت: نفت در ازای غذا و دارو هم نمیتوانیم بفروشیم!
1⃣ این جماعت با ترساندن مردم از همین "نفت در برابر غذا" در زمان انتخابات رای جمع کردند و اتفاقا جریان رقیب را متهم میکردند که قرارست کشور را به این سمت سوق دهد!
2⃣ کشورهایی که امروز نفت ما را نمیخرند دقیقا همان کشورهایی هستند که در ظاهر با اعمال مکانیسم ماشه از سوی آمریکاییها و بازگشت تحریمها مخالفت میکنند اما تاکنون تمام تحریمها را مو به مو اجرا کردهاند!
3⃣ کاش جناب آشنا بفرمایند که آیا این صحبت جناب نوبخت را نیز برای مصارف خارجی و چانه زنی با طرفهای مذاکره قلمداد میکنند یا به افکار عمومی این اجازه را میدهند که آن را نوعی گرا دادن به دشمن و زمینه چینی برای وادادگی بیشتر محسوب کنند؟!
4⃣ البته از دولتی که رئیس دفتر رییس جمهورش علناً به بزک کردن اروپاییها میپردازد، ناتوانی آنها در مخالفت با آمریکاییها را بنحوی توجیه میکند، تمام مشکلات را بر سر ترامپ میشکند و همچنان منتظر است تا با رفتن او، اروپاییها به تعهداتشان عمل کنند، نباید زیاد انتظار داشت!!
#دولت_راستگویان
#دولت_باسوادها
#خسارت_محض
مهدی قاسم زاده
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سال آخر دولت از جهات مختلف مهم است
👈 یکسال یعنی سهتا #صد_روز به اضافهی شصت و پنج روز
🔻 رهبر انقلاب: از امروز سال آخر دولت شروع میشود؛ سال آخر از جهات مختلفی مهم است.
یک اهمیت سال آخر دولت این است که آخرین فرصت شما برای کار کردن برای ملت، کشور، خدا و اسلام است. اینجور نباید تصور کرد که یکسال چیزی نیست، نه یکسال خیلی زمان است. یکسال سهتا صد روز به اضافهی یک شصت و پنج روز است، یعنی بنابراین زمان کمی برای کار نیست. ۹۹/۶/۲
#بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
محمد فرزانیان محمدی
🔰 سال آخر دولت از جهات مختلف مهم است 👈 یکسال یعنی سهتا #صد_روز به اضافهی شصت و پنج روز 🔻 رهبر ان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استدلال روشن به استناد وعده ۱۰۰ روزه
♦️رهبر انقلاب امرزوز در نشست مشترک با دولت: "از امروز سال آخر دولت شروع می شود.. اینجور نباید تصور کرد که یک سال چیزی نیست، نه یک سال خیلی زمان است.
🔹خب ملاحظه کردید در برخی کشورهای دنیا معمول است و در کشور ما هم اخیرا معمول شده که روسا یک فرصت صد روزه را معین می کنند که این کارها را انجام می دهیم، مردم و مطبوعات و دیگران هم قضاوت می کنند.
♦️خب معلوم می شود در صد روز می توان کارهای مهمی کرد. یک سال سه تا صد روز به اضافهی یک شصت و پنج روز است، بنابراین زمان کمی برای کار نیست".
محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محرم در #نایین
همکاری مردم و شهرداری در محرم
روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر نایین
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#نفت_در_برابر_غذا
#آخرین_دستاورد_برجام!
سخنان اخیر رئیسسازمان برنامه و بودجه در حالی است که طیف متبوع وی بارها ادعا کرده بودند اگر #برجام نبود، به وضعیت نفت در برابر غذا میرسیدیم!
#نفت_در_برابر_غذا طرحی بود که حامیان #دولت_روحانی میگفتند اگر روحانی در سال 1392 پیروز #نمیشد و ایران به سمت مذاکرات نابرابر هستهای نمیرفت، اجرایی شده و سرنوشت ایران همچون عراق رقم میزد. اما حالا دولتیها میگویند علیرغم #مذاکره، عقبنشینیهای تاریخی و پذیرش #بازرسیهای_استثنائی و #فراقانونی حتی نفت در برابر #دارو هم برای آنها آرزو شده است!
به گزارش رجانیوز ، محمدباقر نوبخت با حضور در یک برنامه تلویزیونی گفت: تفاوت تحریمهای گذشته با تحریمهای چند سال اخیر، موضوع نفت در برابر غذا بود. در تحریمهای جدید حتی اجازه فروش نفت برای تهیه غذا هم برای ما امکانپذیر نبود.
این سخنان در حالی است که قبلا #دستاورد_برجام توسط خود نوبخت، دور شدن کشور از پروژه نفت در برابر غذا عنوان شده بود. او که در سال 1395 سخنگوی دولت بود این ادعا را مطرح کرده بود:
واقعیت این است که اگر برجام نبود، امروز باید نفت در برابر غذا را تحمل میکردیم.
مرحوم #رفسنجانی نیز چند ماه قبل از فوت، در تحلیل پیروزی روحانی در سال 92 و همچنین امضای برجام گفته بود: برای ما روشن بود و کم و بیش مستند بود که سیاست غربیها این بود که ما را به نفت در برابر غذا برسانند. چون به نفت ما احتیاج بود، می خواستند این را حفظ کنند و داشته باشند و ما هم احتیاج به غذا داشتیم و در مقابل آن، به ما غذا بدهند. کاری که در عراق کردند. آن هم نه اینکه مستقیم به خودمان بدهند، به سازمان ملل میدهند تا برای افراد کوپن صادر کند و چیزهایی را که میبایست بدهند، میفرستادند. تحقیر آن مهم است که مردم ایران به سازمان ملل بروند.
هاشمی از دنیا رفت و پایان استراتژی #ناکام_سیاسی خود را ندید اما بعدا با اعمال و تمدید تحریمهای مختلف در دوره اوباما همچون تحریم آیسا، کاتسا و ویزا و در نهایت با تکمیل بدعهدی آمریکا و خروج این کشور از برجام در دولت ترامپ در بین اعضای دولت روحانی بحث #مکانیزم نفت در برابر غذا مطرح شد.
این سازوکار در حالی با وعدههای اروپاییها پیگیری میشد که ایران حتی در بدترین #شرایط_جنگ_تحمیلی نیز به دنبال چنین راهحلهایی برای اوضاع کشور نرفته است.
در مهرماه سال 1397 خبرگزاری دولتی ایسنا در مطلبی که به نقل از دویچه وله منتشر کرده بود خبر طرح «نفت در برابر غذا» را پوشش داد.
یادآور میشود #اروپاییها با بدعهدی درباره وعدههای #پوچی مانند اس پی وی و اینستکس، حتی به وعده نفت در برابر غذا هم عمل نکردند؛ که جزو افتخارات و دستاوردهای #فراموش_نشدنی برجام است!!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
23.08.2020
Tokyo - Japan
این هم از #پلیس_ژاپن و تابستون داغش
➖ برخورد وحشیانه پلیس ژاپن را ببینید با معترضین به رکود اقتصادی
اعصاب پلییسشون تعطیله ها..
جان من اینو بفرستین برا اونا که هی ژاپن ژاپن می کنن و ژاپن رو مهد دموکراسی و فرهنگ می دونن
این دل من خنک بشه.
همونا که شایعه تلفن پاناسونیکو منتشر کردن
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339