فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاستلا🧕
یک نوع کیک اسفنجی ژاپنی هست که بافت خیلی نرم و لطیفی داره👌🏻
این کیک فوق العاده لطیفه طوری که توی دهن آب میشه🤌🏻
و اینکه نسبتا راحته، با مواد ساده و در دسترس میتونید درستش کنید🙂
.
آرد ۷۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
شکر دانه ریز ۹۰ گرم
شیر ۹۰ میلی لیتر
آبلیمو نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری(قابل حذف)
.
این کیک نیازی به بیکینگ پودر یا پودر تارتار نداره و اصلا بوی تخم مرغ نمیده.
به دلخواه میتونید وانیل اضافه کنید.
کف و دیواره های قالب رو با کاغذ روغن بپوشونید.من چون از قالب کمربندی استفاده کردم قالب رو با فویل پوشوندم تا آب نفوذ نکنه. حالا قالب رو داخل یک قالب بزرگ تر از خودش میزاریو. مواد کیک رو داخل قالب بریزید.
قالب رو تا نصف پر از آب جوش میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه میزاریم تا بپزه. بعد از پخت از فر بیرون میاریم و کنار میزاریم تا از داغی بیوفته و بعد به آرومی کیک رو از قالب خارج میکنیم.
.
🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای جانم تو لذت زندانم....
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک بدون قالب و فر😌
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ عدد
روغن نصف استکان
شیر نصف استکان
شکر نصف استکان
آرد ۱ استکان
بیکینگ پودر ۱ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکلات تختهای ۲ تکه
وانیل ۵ گرم
🍕🌭
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
●●●🔗💛
دستم نمیرسد به ضریح شما ولی...
پر میزند هنوز دلم در حوالی اش:)
💛⃟ #حسیــــن_جـــانم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بوریتو_مرغ😍😋
800 گرم فیله مرغ
1 عدد فلفل دلمه ای
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
2_3 قاشق غذاخوری سس مایونز
2_3 قاشق غذاخوری سس کچاپ
5 عدد نان ترتیلا یا پیتا یا تافتون
300 گرم پنیر
نمک،فلفل سیاه،اورگانو،ریحان خشک
برای فیکس کردن لبه های نان👇
1 قاشق غذا خوری آرد
30 میلی لیتر آب
مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید،سیر و پیاز را در روغن تفت دهید بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید،سپس ادویه، فیله مرغ، سس مایونز و سس کچاپ را اضافه کنید هم مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید،برای فیکس کردن لبه نان در یک کاسه آرد و آب را با هم مخلوط کنید، نان ها را طبق ویدیو کنار هم بچینید و لبه ها را روی هم فیکس کنید،سپس وسط نان پنیررنده شده بگذارید و بعد مخلوط مرغ را اضافه کنید و مجدد پنیر گذاشته و نان ها رو جمع کنید و کف سینی فر بذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15_20 قرار دهید
🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناز لقمه🤤
مواد لازم :
گوشت چرخکرده
بادمجان
پیاز و جعفری
فلفل دلمه
گوجه
روغن زیتون
سیر
رب گوجه
پاپریکا، پودرسیر و پیاز
ماست پرچرب
🍕🌭
هدایت شده از خانومانه ⭐
●●●🔗🖤
‹یڪخیـآبآنڪردھمجنـونم
تومیدآنیڪجـآست....؟!
آنخیـآبـآنڪو؎جـآنـآنقطعھا؎
ازڪربلآست...ジ›
🖤⃟ #حسیــــن_جـــانم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موزاییکی😋
مواد لازم🔻
۲بسته خامه صبحانه
۲۰۰گرم شکلات کاکائوی شیری
۵۰گرم شکلات تلخ
۲۰گرم کره
۲ونیم بسته پتی بور
مغزیجات: گردو پسته فندق بدلخواه
طرز تهیه🔻
🌹خامه رو روی شعله ملایم میزاریم ازکناره ها که شروع به جوش کرد شکلات رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا یه مایع شکلاتی روانی داشته باشیم
🌹بیسکویتهارو با دست خرد میکنیم مغزیجات رو میریزیم وشکلات روان رو ریخته وخوب مخلوط میکنیم
🌹در قالب ویا وسط سلفون ریخته وفشرده میکنیم
🌹من وسط ۲تا کیسه فریزر ریختم نصفشو گرد شکل دادم نصفشو مثلثی
🌹در آخر برا چند ساعت میزاریم یخچال یا فریزر
🌹بعد با شکلات آب شده تزیین میکنیم
🌹شکلات رو که ریختین چون کیک سرده بلافاصله میبنده پس برا تزیین روش سریع باشین.
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه🥰♥️
برای مهمونی هاتون،هندونه رو اینطوری تزئین کن🍉🍍
♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تکنفره
نصف بسته از هر رنگ پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل بشه
بعد از اینکه ژله ها کاملا سرد شدن به هرکدوم یک چهارم لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین
(میتونین برای خوشمزه تر شدن،
به یک چهارم لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری خامه قنادی هم اضافه کنین،
با اضافه کردن خامه به شیر، شیر تو ژله اصلا نمیبره)
.
قسمت جداکننده ی وسط قالب رو جدا کنین
(اگه جدا نکنین هم مشکلی نیست و ژله ها خودشون به صورت اسلایسی و تک نفره میشن، ولی ممکنه مقداری از ژله به زیر قسمت جداکننده نفوذ کنه)
.
قالب رو با روغن مایع چرب کنین
هر رنگ ژله رو که تو قالب میریزین بذارین تو یخچال نیمبند بشه و بعد ژله رو بعدی رو به ارومی تو قالب بریزین
(من به ترتیب رنگای رنگین کمان ریختم)
اخر کار بذارین ژله 6 ساعت تو یخچال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤩😍 پفیلا
مقدار نصف ملاقه روغن مایع داخل قابلمه بریزید و دو سه مشت ذرت باکیفیت بهش اضافه کنید و حرارت رو نسبتا زیاد کنید و هم بزنید تا کاملا داغ بشه اگر دوست داشتید نمک رو هم اضافه کنید اگر فکر میکنید مضر هست میتونید نمک رو بعداز پخت با نمک پاش روی پفیلاها بپاشید
درب ظرف رو بذارید و منتظر باشید تا ذرت ها شروع به سروصدا کنن و پف کنن
و به همین راحتی آمادهست 🤤
❌ نکات مهم که باید بهش دقت کنید 👇🏻
۱)ظرفی که داخلش ذرتها رو حرارت میدید باید کف ضخیمی داشته باشه وگرنه حتما از شعلهپخش کن استفاده کنید.
۲)ذرتها خوب و بد دارن بعضی ذرتها اصلا پف نمیکنن و یا کم پف میکنن، ذرتهای بسته بندی خوی هستند.
آقا، خانوم لطفا با تمساح بازی نکن 🚫❌
کار خیلی زشتیه
ببینید سر این بنده خدا چی میاد
https://eitaa.com/joinchat/463929393Cb190038d3c
کانال پر از کلیپ های ناجوره 😢👆👆
اقا دیروز تو اسنپپ طرف انقدر #مداحیاش خفن و بروز بودددد🥺🎧 نگم براتون اصلا دلم میخاست تا آخر دنیا مسافرش باشم😌🥺 آخر دلم طاقت نیورد ازش پرسیدم آقا پلی لیست مداحیات از کجا دان کردی بهم ایدی این کانالو داد👇🏾😍😍
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به دوستانی که شکر نمیخورند❤️
.
رسپی:
زرده تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قچ
شیر بادام ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۴ قچ
آرد بادام ۱۱۲ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قچ
.
سفیده ۳ عدد
سرکه ۱/۲ قچ
استویا ۲ تا ۳ قغ
.
دمای فر ۱۸۰
داخل فیلم همه چیز به وضوح نشون داده شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاممممم🫶🏼
این کوکی چند امتیاز داره ؟؟؟؟🤌🏼
.
کره نوتلا گردو ،ترکیب به این جذابی😋
.
بریم سراغ رسپی:
کره ۱۱۰ گرم ۱/۳ پیمانه
شکر دانه ریز ۱۳۰ گرم ۲/۳ پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد سایز بزرگ
آب ۲ قغ
آرد ۱۲۰ گرم یک پیمانه
پودر کاکائو ۳۵ گرم ۱/۳ پیمانه
نمک یکمی
.
هم به گرم و هم پیمانه زدم که همه بتونن درست کنن🫶🏼😋
.
دمای فر ۱۸۰ مدت زمان پخت ۸ تا ۱۰ دقیقه(زیاد بمونه داخل فر از حالت کیکی به بیسکوییتی تبدیل میشه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخ اخ از طعم نوشیدنی هایی که طعم قهوه دارن☕️باور کن بهشتی ان🥲
قهوه فوری ۳ قاشق مربا خوری
شکر ۲ قاشق چای خوری
شیر ۱/۵ لیوان
بستنی ۴ اسکوپ
روش کار هم کاملا مشخصه🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_پنیرک
#شربت_جادویی
🥳🥳🥳🥳🥳
برای درست کردن این شربت رنگارنگ و جذاب که خیلی هم خاصیت داره به گل پنیرک نیاز داریم که باید از عطاری تهیه کنید
لازمه بهتون بگم که پنیرک هیچ طعمی نداره ولی از رنگای جذاب و جادوییش نگم براتون😍
اول باید شربت درست کنیم
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیمو ۱ ق چ
گلاب ۳ ق غ
اگه دوس داشتید شربت زعفرانی باشه میتونید همراه گلاب کمی زعفران هم بریزید
گل پنیرک ۳ ق غ
آب ۲ لیوان
تخم شربتی و خاکشیر به دلخواه
زعفران و آبلیمو چند قطره
طرز تهیه
اول شربت رو آماده میکنیم
آب و شکر رو روی حرارت بزارید، وقتی شروع به جوشیدن کرد و شکر حل شد جوهر لیمو رو اضافه کنید و با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه بزارید قل بزنه
گلاب رو بریزید و بعد از ۴-۳ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و شربت رو کنار بزارید تا خنک بشه.
پنیرک رو توی یه ظرف بریزید و آب رو بهش اضافه کنید بعد چند دقیقه میبینید که رنگ آب بنفش شده.
ته ۴ تا لیوان یه مقدار شربت بریزید، تخم شربتی یا خاکشیر هم بریزید و چند قالب یخ اضافه کنید.
آب پنیرک رو توی ۲ تا از لیوانها بریزید.
توی ۲ تا لیوان دیگه کمی آب بریزید و بعد آب پنیرک رو اضافه کنید تا رنگش آبی روشن بشه.
حالا به یکی از لیوانهای آبی چند قطره زعفران اضافه کنید تا رنگش سبز بشه.
به یکی از لیوانهای بنفش هم چند قطره آبلیمو تا رنگش سرخابی بشه.
حالا ۴ رنگ شربت خنک و خوشمزه دارید که تو گرمای تابستون حسابی میچسبه🍹