eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌خونگیش خوبه یا کارخونه ای؟ من از موقعی که خودم درستش کردم دیگه از بیرون نخریدم ☺️ اون خوشمزگی که خونگیش داره بیرونیا ندارن😏باید حتما درست کنی تا بدونی چی میگم😍 . بریم درستش کنیم😉 نیم کیلو بادام زمینی اول پوست بگیرین بعدش ۳ دقیقه تفت بدین تا بادوما گرم بشن فقط مواظب باشین نسوزه. داخل خردکن یا مخلوط کن بریزین و چند تا پالس بزنید و خاموش کنید و بادوما رو یک با لیسک زیرو رو کنید و بعد دوباره چند پالس بزنید و این مرحله رو چند بارتکرار کنید تا بادوما به کرم غلیظ و کش دار تبدیل بشه. داخل ظرف بریزین و بگذارید در دمای محیط قرار بگیره تا روغن بندازه. به همین راحتی 😍 . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مزه ی اصلی تیرامیسو همینه،هم راحته هم خوشمزه، چند ساعت باید تو یخچال استراحت کنه😍 1بسته لیدی فینگر، 3پیمانه شیر، 3عددتخم مرغ،1پیمانه شکر، 3و نیم ق غ آردالک شده، 1بسته پنیرخامه ای(200 گرم)،1بسته وانیل(۵ گرم) مواد رویی: 1 ق غ پودر کاکائو، میوه دلخواه و بادام پرک 🔴تخم مرغا رو با همزن بزن، یه پیمانه شکر دانه ریز اضافه کن. 3 و نیم قاشق غذاخوری آرد اضافه کن. داخل قابلمه بریز و مدام هم بزن تا غلیظ شن. بعد وانیل رو اضافه و هم بزن و کنار بزار. بعد از اینکه خنک شد ، پنیر رو اضافه و مخلوط کن، کرم تیرامیسو آماده اس. نصف لیوان آب و نصف لیوان شیر رو توی یا کاسه بریز. 1 بسته نسکافه سه در یک رو اضافه کن. اطراف قالب (میتونین از کمر بندی استفاده کنین) لیدی فینگر چیده، از کرم به اندازه ای که کف قالبُ بپوشونه بریز، بعد لیدی فینگرا رو خیس کن و روی کرم بزار دوباره روش کرم بریز. حداقل 8 ساعت بزار داخل یخچال بمونه بعد توی ظرف سرو برش گردون، پودر کاکائو رو روش الک و تزیین کن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی 😍 نخود  ١٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز يك عدد سيب زميني يك عدد فلفل سبز دو عدد سير  ٤ حبه گشنيز دو مشت نمك ؛فلفل قرمز،تخم گشنيز ،زيره،زردچوبه كه اندازه ادويه ها بستگي به خودتون داره ولي اندازه هاي كه مُو ريختوم زيره و تخم گشنيز نصف ق غ خ زردچوبه و فلفل هم همينجور همه ي مواد رو بريزين توي چرخ گوشت تا چرخ بشن بعد به مواد چرخ شده يه قاشق غ خ آرد نخود چي ويك قاشق چ خ بيكينگ پودر بزنين با مواد مخلوط كنين 🤓 سلفون بكشين بذارين دو ساعت تو يخچال استراحت كنه زماني كه فلافل رو ميندازين توي روغن در ابتدا شعله بلنده ولي بعد شعله رو كم كنين كه فلافل ها مغز پخت بشه
مداحی آنلاین - نماهنگ مستجاب - رسولی.mp3
9.6M
🔳 🌴ای مستجاب توبه‌های آدم 🌴ای نور خانه‌ی رسول خاتم 🎙 👌 🔴مرجع رسمی های روز @sedzaker
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤💫به نام نامی سقای کربلا صلوات 💛💫به شیر بیشه صحرای نینوا صلوات 🖤💫به پاسدار پرآوازه خیام حسین 💛💫به قدر وشوکت عباس مه لقا صلوات 🖤💫اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 💛💫مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🖤💫وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم .
🖤✨ﭘــــﺮﻭﺭﺩﮔــــﺎﺭﺍ🤲 ⚪️✨در چهارمین روز محرم 🖤✨دراین روزها معنوی ⚪️✨ﺁﺭﺍمش سلامتی 🖤✨عزت، موفقیت، ⚪️✨سربلندی، سرافرازی 🖤✨نصیب دوستانم بفرما ⚪️✨آمین یا رَبَّ الْعالَمین  🖤✨ای پروردگار جهانیان .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: ۲ ق غ روغن ۱ پیاز بزرگ🧅 ۱ فلفل دلمه قرمز 🫑 ۲۰۰ گرم قارچ🍄 ۲ ق غ سویا سُس ۲ ق غ مخمر مغذی ۲ حبه سیر🧄 ۱ ۱/۲ پیمانه آب عصاره سبزیجات🥕🌶 ۱ ۱/۲ پیمانه آرد گلوتن🥡 ۱ پیمانه آرد جو🌾 ادویه: ۱/۲ ق چ زیره، ۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ نمک، ۱/۲ ق چ فلفل قرمز، ۱ ق غ پاپریکا. سُس رومال: ۱ ق غ سویا سُس ۱ ق غ سُس تُند ۱ ق غ بابریکیو سٌس .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کیک بی بی 🌱 قالب ۲۰ سانت و وزن نهایی کیک ۱ کیلوگرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳/۴ پیمانه و به اندازه ی نصف بند انگشت سرخالی (۱۲۰ گرم ) آرد ۳/۴ پیمانه و به اندازه ی نصف بند انگشت سرخالی(۱۰۰ گرم ) روغن مایع۱/۴ پیمانه شیر داغ ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو ۲ ق غ بیکینگ پودر ۱/۵ ق چ وانیل نصف ق چ 🌱 برای خامه کشی کیک خامه قنادی نیم کیلو پودرکاکائو ۲ ق غ 🌱شیرکاکائو برای خیس کردن کیک
کیک گلاب کنجدی تخم مرغ سه عدد ماست شیرین دو سوم لیوان(یا شیر نصف لیوان) گلاب دو ق غ وانیل نوک ق چ هل ساییده یک ق چ روغن مایع دو سوم لیوان آرد دو لیوان بکینگ دو ق چ کنجد بو داده نصف لیوان شکر یک لیوان کنجد خام اگر دارین بزارید روی حرارت کمی تفت بدین بو داده بشه ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی یا برقی پنج دقیقه میزنیم بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد هم ماست و گلاب و هل رو اضافه میکنیم و میزنیم در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم چند ثانیه با همزن میزنیم تا یکدست بشه و گلوله آرد نمونه... کف قالب یا قابلمه کره سرد میمالیم کامل میپوشونیم حتما با کره بمالید بعد کف و دور قالب رو خوب کنجد بپاشید باید کامل از کنجد پوشیده بشه بعد مایه کیک رو به آرومی داخل قالب بریزید و روش کنجد بریزید روش پخت روی گاز..شعله پخش کن رو روی ب حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قابلمه رو روش در و دمکنی میزلریم و روی شعله پخش کن میزاریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه بعد پخت بزارین کیک خنک بشه از قالب خارج کنید  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 کیک مارشمالویی درست کن😍🍭 😍🙂 ♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°♡•°
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕مافین پیتزا هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 🥰🌸برای مهمونی ها و دورهمی ها خیلی مناسبه 🪴 موادلازم مایع خمیری : آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر : ۲ ق‌چ شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه شکر : ۲ ق‌چ خمیر مایه : ۱ق‌چ تخم مرغ : ۲ عدد روغن مایع : ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه : ۲ ق‌خ یا ۱/۴ پیمانه پنیر پیتزا : ۱ پیمانه ادویه : از هرکدام ۱ ق‌چ ( نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر آویشن ) موادلازم میانی : سوسیس بلغاری یا دودی بزرگ : ۲ عدد فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد قارچ متوسط : ۸ عدد نکات : 🔸منظورم از شیر ولرم اینه که وقتی انگشتتو داخل شیر میزاری تا ۱۰ بشماری و انگشتت نسوزه 🔸حتما اول شکر رو با شیر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه و مخلوط کنید 🔸 مواد میانی و مقدار مواد مافین کاملا سلیقه ایه میتونید از مرغ پخته شده یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید 🔸 حتما مواد میانی رو قبل از ترکیب جدا از هم تفت بدید مخصوصا قارچ رو چون اگر خام باشه آب میندازه 🔸 اگر به فر دسترسی ندارید میتونید مواد رو مثل مایع کوکو داخل روغن سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕مافین پیتزا هرچی از خوشمزگیش بگم کم گفتم 🥰🌸برای مهمونی ها و دورهمی ها خیلی مناسبه 🪴 موادلازم مایع خمیری : آرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر : ۲ ق‌چ شیر ولرم : ۱/۲ پیمانه شکر : ۲ ق‌چ خمیر مایه : ۱ق‌چ تخم مرغ : ۲ عدد روغن مایع : ۱/۲ پیمانه خامه صبحانه : ۲ ق‌خ یا ۱/۴ پیمانه پنیر پیتزا : ۱ پیمانه ادویه : از هرکدام ۱ ق‌چ ( نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر آویشن ) موادلازم میانی : سوسیس بلغاری یا دودی بزرگ : ۲ عدد فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد قارچ متوسط : ۸ عدد نکات : 🔸منظورم از شیر ولرم اینه که وقتی انگشتتو داخل شیر میزاری تا ۱۰ بشماری و انگشتت نسوزه 🔸حتما اول شکر رو با شیر مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو اضافه و مخلوط کنید 🔸 مواد میانی و مقدار مواد مافین کاملا سلیقه ایه میتونید از مرغ پخته شده یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید 🔸 حتما مواد میانی رو قبل از ترکیب جدا از هم تفت بدید مخصوصا قارچ رو چون اگر خام باشه آب میندازه 🔸 اگر به فر دسترسی ندارید میتونید مواد رو مثل مایع کوکو داخل روغن سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇👇 مواد لازم 👇👇 آرد سفید ۱ پیمانه شکر نصف پیمانه ماست نصف پیمانه روغن نصف پیمانه تخم مرغ ۲ عدد هل یک چهارم ق چ بیکینگ پودر یک دوم ق م برای شربت: آب نصف لیوان شکر نصف لیوان گلاب ربع لیوان زعفران ومکرده مقداری هل ربع ق چ تزئین:پودرنارگیل پودر پسته گل محمدی 👇👇 طرز تهیه 👇👇 اول از همه ظرف رو چرب کردم آرد و بیکینگ پودر رو یه بار با هم الک کردم فر رو روی درجه 180 تتگرم بشه تخم مرغ،شکر وانیل رو انقدر باهمزن زدم تا حجیم و روشن بشه حدود 5 دقیقه بعد روغن ماست اضافه کردم بعد هل در حد مخلوط شدن زدم در آخر آرد بکینگ پودر الک شده رو اضافه و ویسک کردم ریختم تو قالب گذاشتم توی فر دقیقا 40 دقیقه زمان برد بپزه (بعد این تایم با خلال چک کنید) 2 دقیقه گریل فر رو روشن کردم تا روی کیک خوشرنگ بشه بعد اینکه کیک رو گذاشتم توی فر شهد رو آماده کردم تا توی این فاصله خنک بشه آب و شکر زعفرون دم کرده رو گذاشتم روی حرارت تاشکر حل بشه بعد هل و گلاب اضافه وخاموش کردم بعد اینکه کیکم آماده شد از فر خارج کردم و برش زدم( به هر مدلی دوست دارید میتونید بزنید) بعد شهد رو روش ریختم و تزیین کردم هم شربت هم کیک باید خنک باشن سایز قالب : بیست در بيست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچی مواد لازم: ۱۰ قاشق غذاخوری ارد برنج(ترجیحا ارد گلوتینوس که از لوازم قنادیا میتونید تهییه کنید) ۵ قاشق غذاخوری پودر قند ۱ لیوان اب رنگ خوراکی دلخواه ✅اگه به جای ماکروفر خواستید خمیرو تو تابه تهییه کنید بذارید.رو حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه و شبیه خمیر بشه ✅ بسته به نوع ماکروفرتون ممکنه ۳ بار کافی باشه و به غلظتی که میخوایم برسه و نیاز به تکرار مجدد نباشه ✅ میتونید به جای رنگ خوراکی از ابمیوه یا رنگ های طبیعی استفاده کنید من رنگ زردمو با زعفرون و رنگ بنفشمو با گل پنیرک ایجاد کردم ✅ برای وسط موچی میتونید از ترکیب خامه صبحانه و پنیر خامه ای و میوه دلخواه یا فقط خامه و میوه استفاده کنید ✅ با توت فرنگی طعمش بینظیر میشه که من توت فرنگی پیدا نکردم و به جاش گیلاس هسته گرفته گذاشتم ✅میتونید وسطش شکلات هم قرار بدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅شیرینی فوری گیلانی✅ ✅موادلازم:⬇️⬇️ 💕بادام زمینی پوست گرفته یک لیوان 💕شکر   یک لیوان 💕روغن جامد یا کره یک قاشق غ 💕وانیل‏  و هل  ۱/۳ قاشق چ 💕کنجد یک سوم لیوان ✅طرز تهیه:⬇️⬇️ 💕اول میتونید بادام رو توی میکسر یا غذاساز  حتی گوشکوب  خرد وشکسته  کنید و سعی کنید  طوری باشه که نه زیاد پودر بشه نه زیاد درشت باشه و وانیل و هل و کنجد روهم باهاش قاطی میکنیم و کنار بزارید . 💕یک سینی رو هم که بهتره استیل باشه (نشد رویی خوبه )  کف اش رو چرب کنید و کنار بگذارید. 💕 شکر رو تو ماهیتابه میریزیم و روی حرارت کم میزاریم و بدون هم زدن صبر میکنیم تا شکر اب بشه و کاراملی بشه بعد یه قاشق سرخالی کره یا روغن جامد رو بهش اضافه میکنیم  و این روغن اختیاری هستش و میتونید حذفش کنید یا کمترش کنید  ولی باعث میشه بادوم سوخته تون ترد و و خوردنش راحت تر باشه. 💕بعد از اضافه کردن خوب هم میزنیم تا با کارامل مون حل بشه بعد بادام رو به کارامل مون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد باهم حل بشه و یکدست بشه و بعد از اینکه مطمئن شدیم مواد خوب باهم حل شده داغ میریزیم تو سینی چرب  مواظب باشید که به دستتون نگیره بچسبه میسوزونه و اینکه باید سریع انجام بدید. 💕قاشق رو چرب میکنیم و باگوشتکوب مواد رو پهن تا حدود نیم سانت بشه  بعد با یه چاقو یا کاتر که چربش کردیم روش  خطهایی مثل  برش زدن  رو میزنیم و بعد میزاریم تا سرد بشه  بعد از سرد شدن میتونید بازدن چاقو  به زیر بادام سوخته خشک شده راحت جداشون کنید و کامل در میاد. 💕امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.ممنون از همراهیتون.