eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موچی مواد لازم: ۱۰ قاشق غذاخوری ارد برنج(ترجیحا ارد گلوتینوس که از لوازم قنادیا میتونید تهییه کنید) ۵ قاشق غذاخوری پودر قند ۱ لیوان اب رنگ خوراکی دلخواه ✅اگه به جای ماکروفر خواستید خمیرو تو تابه تهییه کنید بذارید.رو حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه و شبیه خمیر بشه ✅ بسته به نوع ماکروفرتون ممکنه ۳ بار کافی باشه و به غلظتی که میخوایم برسه و نیاز به تکرار مجدد نباشه ✅ میتونید به جای رنگ خوراکی از ابمیوه یا رنگ های طبیعی استفاده کنید من رنگ زردمو با زعفرون و رنگ بنفشمو با گل پنیرک ایجاد کردم ✅ برای وسط موچی میتونید از ترکیب خامه صبحانه و پنیر خامه ای و میوه دلخواه یا فقط خامه و میوه استفاده کنید ✅ با توت فرنگی طعمش بینظیر میشه که من توت فرنگی پیدا نکردم و به جاش گیلاس هسته گرفته گذاشتم ✅میتونید وسطش شکلات هم قرار بدید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅شیرینی فوری گیلانی✅ ✅موادلازم:⬇️⬇️ 💕بادام زمینی پوست گرفته یک لیوان 💕شکر   یک لیوان 💕روغن جامد یا کره یک قاشق غ 💕وانیل‏  و هل  ۱/۳ قاشق چ 💕کنجد یک سوم لیوان ✅طرز تهیه:⬇️⬇️ 💕اول میتونید بادام رو توی میکسر یا غذاساز  حتی گوشکوب  خرد وشکسته  کنید و سعی کنید  طوری باشه که نه زیاد پودر بشه نه زیاد درشت باشه و وانیل و هل و کنجد روهم باهاش قاطی میکنیم و کنار بزارید . 💕یک سینی رو هم که بهتره استیل باشه (نشد رویی خوبه )  کف اش رو چرب کنید و کنار بگذارید. 💕 شکر رو تو ماهیتابه میریزیم و روی حرارت کم میزاریم و بدون هم زدن صبر میکنیم تا شکر اب بشه و کاراملی بشه بعد یه قاشق سرخالی کره یا روغن جامد رو بهش اضافه میکنیم  و این روغن اختیاری هستش و میتونید حذفش کنید یا کمترش کنید  ولی باعث میشه بادوم سوخته تون ترد و و خوردنش راحت تر باشه. 💕بعد از اضافه کردن خوب هم میزنیم تا با کارامل مون حل بشه بعد بادام رو به کارامل مون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مواد باهم حل بشه و یکدست بشه و بعد از اینکه مطمئن شدیم مواد خوب باهم حل شده داغ میریزیم تو سینی چرب  مواظب باشید که به دستتون نگیره بچسبه میسوزونه و اینکه باید سریع انجام بدید. 💕قاشق رو چرب میکنیم و باگوشتکوب مواد رو پهن تا حدود نیم سانت بشه  بعد با یه چاقو یا کاتر که چربش کردیم روش  خطهایی مثل  برش زدن  رو میزنیم و بعد میزاریم تا سرد بشه  بعد از سرد شدن میتونید بازدن چاقو  به زیر بادام سوخته خشک شده راحت جداشون کنید و کامل در میاد. 💕امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.ممنون از همراهیتون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مارمالاد یکی از خوشمزه ترین مارمالادهاست . می تونین صبحانه استفاده کنین می تونین برای انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده کنین ، برای دسرها ، خیلی پر کاربرده . زردآلو هسته جدا شده یک کیلو شکر ۸۰۰ گرم زعفران به میزان لازم آب لیمو ۱ ق ژلاتین ۱ ق م (یا کمی نشاسته ذرت) حدودا نزدیک یک کیلو و دویست گرم زردآلو داشتم . هسته هاش رو در آوردم تقریبا نزدزک یک کیلو زردآلو شد . بسته به اینکه زردالوهاتون ترش و شیرین هستند شکر رو در نظر بگیرین من زردآلوهام شیرین بود به نسبت برابر شکر نریختم از یه کیلو کمتر شکر ریختم حدودا ۸۰۰ گرم . اول هسته زردآلوها رو جدا کردم . زردالوهایی که داشتم دو نوع بود یه کم سفت و یه کم شل اون هایی که سفت بود برای مربا استفاده کردم این هایی که شل بودن کمی مارمالاد درست کردم . چون شل بود دیگه پوست زردالو رو ازش جدا نکردم . اما می تونین یه کم آب جوش روشون بریزین پوستش رو جدا کنین . داخل غذاساز انداختم و پوره کردم . داخل قابلمه ترجیحا لعابی برای مرباها خوبه ، ریختم و لا به لاش شکر ریختم . ۲ ، ۳ ساعتی یخچال گذاشتم یه کم اب انداخت و روی شعله قرار دادم حرارت ملایم . شروع کرد به جوشیدن کفش رو گرفتم . از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بمونه کافیه ولی باز چک کنین که به غلظت مناسب برسه و قوام بیاد. آخر کار کمی زعفران ریختم برای رنگ و عطر و طعم و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کنه ژلاتین رو با آب سرد بن ماری کردم و داخلش ریختم (می تونین از نشاسته ذرت هم استفاده کنین) و در نهایت یه قاشق آب لیمو هم داخلش ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️🥰 یه ترکیب خیلی خوشمزه که خیلی راحت اماده میشه😉💜 چی میخوایم؟ دنت خامه آماده قنادی یا ( خامه صبحانه ) بیسکوئیت پتی بور توت فرنگی برای تزئیین . . طبق ویدیو پیش برو😍🍓 . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۴ قلم مواد و در چهار دقیقه شکلات صبحانه ای درست کن که نظیر نداره 😍 ✅️ مواد لازم : یک لیوان شکر یک لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو ✅️ طرز تهیه : همه ی مواد رو داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم تا مواد یک دست و غلیظ بشه آسونتر از این نداریم حتما درستش کن عاشقش میشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری 𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸 مواد لازم: مواد داخلی سلیقه ای ژامبون 🥓 ذرت 🌽 قارچ 🍄 فلفل دلمه رنگی 🫑 فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃 آب💧 ۱۳۰گرم خمیرمایه🥄 ۵گرم نمک🧂 ۱۰گرم شکر🍚 ۱۰گرم روغن🥃۵۰گرم آرد🥡 ۲۵۰گرم .تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بیبی کورن😍🌽 ديگة ترشي يا كنسرو بيبي كرن از بيرون نخر كه بي صرفه ست من با سي هزار تومن دو تا شيشه كنسروش رو درست كردم در صورتيكه يه شيشه كوچيكش ٦٠-٧٠ تومنه خيلي هم راحت يه شيشه تميز با در فلزي انتخاب كنيد بيبي كرن ها يا همون بچه ذرت ها را بعد از پوست كردن مرتب در شيشه بچينيد محلولي با آب جوشيده سرد و يه ليوان سركه و نمك درست كنيد و روي ذرت ها بريزيد براي طعم دار كردنش مي تونيد از سير و فلفل سبز استفاده كنيد بعد از اينكه ذرت ها رو چيديد و محلول را ريختيد سير فلفل سبز را رويش قرار دهيد در شيشه را محكم ببنديد و شيشه ها را در ظرفي كه آبجوش ريختيد دمر بذاريد و بعد از ده دقيقه از ظرف خارج كنيد و همون جور برعكس ٢٤ ساعت روي صفحه كابينت قرار دهيد تا هواي اضافيش خارج شود با اين روش شيشه ها رو كنسرو كرديد و بعد مي تونيد در يخچال نگه داري كنيد و براي روي سالاد كنار غذا و دورچين استفاده كنيد .
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای جنجالی مدیرکل ارشاد گیلان چیه؟! سعیدیسم به سکوت جریان انقلابی پایان داد و باز هم براندازا رو با خاک یکسان کرد! چقدر دو رو هستین شماها 😡 ✍ @saeedism
پروردگارا هدیه امروز بما تواضع و بخشش باشد یادم هست گفتی جاییکه بخشش باشد دشمنی و کینه وجود ندارد " روزتون در پناه خدا " .
🏴 یازده ساله ولی شوق بزرگان دارد در دل کودک اینها جگر مردان است همه اصحاب حرم طفل غرورش هستند این پسر بچه ی خیمه، پدر مردان است ‌ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گاهی خودت را به یک فنجان چای دعوت کن. منتظر دعوت دیگری نباش، هیچکس بهتر از خودت نمی تواند باعث آرامش درونت باشد‌ اگر برای آرامشت در انتظار کسی غیر از خودت باشی این آرامش گاهی هست و گاهی نخواهد بود پس همیشه فقط از خودت انتظار داشته باش تا آرامشت همیشگی باشد. عصرتون قشنگ 🌺🍀 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه پُست فوق العاده خوشمزه😁🤭 . . اصلا نگاه کردن بهش چشماتو قلبی میکنه چه برسه به خوردنش🤤 دقت کنی اول ویدیو به یه چنگال راضی نشدم🤤😁 . . خب بزن بریم سراغ اصل مطلب : برای درست کردن مارمالا‌دِ آلبالو 🍒، خیلی راحت هسته ی 🍒 رو خارج کن ، من از یک مشت 🍒 استفاده کردم😁 ( البته از گیلاس هم میتونید استفاده کنید ) . . آلبالو هارو تو یه تابه نچسب بریزید ، ۱ ق غ خ بهش شکر اضافه کنید ، ( برای مارمالاد اصولا از ژلاتین هم استفاده میکنن اما کارِ ما بدون ژلاتین هم راه میوفته ) روی حرارت ملایم ، شکر و آلبالو رو تفت بدید تا زمانی که شکر آب بشه و یه مقدار غلیظ بشه و تمام. . . بقیش رو طبق ویدیو پیش برو چندتا نکته برات میگم اینجا : 🍒 میتونی یه کیک شکلاتی ساده خودت تو خونه درست کنی یا از کیک های آماده استفاده کنی. 🍒 برای خامه شکلاتی باید به خامه فرم گرفته پودرشکلات اضافه کنی ، میتونی اگر خامه فرم گرفته نداری ، از خامه صبحانه استفاده کنی. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️🥰 یه نوشیدنی خیلی خوشمزه 🥤🍭 دوست داشتم طعم بستنی اورئوِ که کراشمه رو شما هم بچشید ، به همین خاطر تصمیم گرفتم این ترکیبو یادتون بدم که مزش خیلی به بستنی اورئو نزدیکه🍨🍦 . . ۱ قوطی شیرعسلی ( از لوازم قنادیا و سوپرمارکت های بزرگ میتونید تهیه کنید ) . . ۱ پاکت خامه صبحانه ( ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم خامه ) . . و ۱ بسته بیسکوییت ( میزان بیسکوییت سلیقه ای هست ) . . میتونید روش سس شکلات ، سس کارامل و یا هرچیزی که دوست دارید بریزید و حالشو ببرید🤤 . . طبق ویدیو پیش برو🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم غذای نونی . خونه ما اون قدر که من کوکو دوست دارم ، همسری دوست نداره . مواد میانی این کوکو همه چیش دل به خواهی هست هر چی دوست دارین می تونین گوشت بریزین یا نریزین می تونین حتی مرغ استفاده کنین و دیگه اینکه هر چی بخواید😊 . . برای ۸ تا ۹ عدد کوکو سیب زمینی ۳ عدد پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم فلفل دلمه ای نصف عدد تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لارم رب گوجه به میزان لازم . سیب زمینی رو آبپز کردم . مواد داخلش دل خواهی هست . من پیاز رو خرد کردم تفت ددم گوشت رو اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه هم اضافه کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه اضافه کردم . سیب زمینی ها که از دما افتاد کمی خنک شد پوستش رو کندم . رنده کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا اضافه کردم . تخم مرغ رو هم ریختم و مخلوط کردم اگر مواد شل بود یه کم آرد بریزین . یه کم دستم رو چرب کردم از مواد سیب زمینی یه گوله برداشتم وسطش مواد گوشتی قرار دادم و پیچیدم و پهن کردم و داخل روعن توی تابه با حوصله با حرارت ملایم رو به کم سرخش کردم .
🥦نکاتی برای ترد شدن کلم 👩🏻‍🍳در صورتی که می خواهید ، از كلم قرمز برای سالاد استفاده كنید و كلم ها سفت هستند برای ترد شدن كلم قرمز از این دو روش استفاده كنید. 🍃✅بامقداری آب داخل ظرف ریخته و روی اجاق گاز بگذارید. دو قاشق غذا خوری سركه به آن اضافه كنید كلم ها را خرد كنید و داخل آب جوش و سركه بریزید. بعد از دو جوش آنها را داخل آبكش بریزید، تا آبش خارج شود و درضمن خنك شود می بینید كه چقدر ترد و خوشمزه می شود. 🍃✅می توانید كلم خرد شده را در ظرف فلزی ریخته و برای چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید ، بسیار ترد می شود. .
🫕 سوپ مرغ مکزیکی🍛🍲 🍜مواد لازم🍜 🍗مرغ پوست کننده: 1 کیلو 🍗گوجه فرنگی: 3 فنجان 🍗سیر خرد شده: 1 حبه 🍗 پیاز خرد شده: نصف فنجان 🍗کنسرو چیلی ( فلفل ): 2/3 فنجان 🍗لوبیا چیتی پخته شده: 2 فنجان 🫕🫕🫕🫕 برای تهیه سوپ مرغ مکزیکی، ابتدا مرغ ها را که از قبل آماده کرده اید داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید و روی آن آب بریزید به قدری آب ریخته شود که سطح مرغ ها را کاملا بپوشاند. پس از اینکار اجازه دهید به مدت نیم ساعت مرغ ها بپزند،پس از نیم ساعت که مرغ ها پخته شدند از داخل آب مرغ خارج کنید و سپس سیر،گوجه و چیلی را داخل آب مرغ بریزید. گوشت ها را از استخوان جدا کنید و مجدد به آب مرغ اضافه کنید پس از این کار لوبیا ها را نیز به مواد اضافه کرده و منتظر بمانید تا به مدت یک ربع سوپ جا افتاده و پخته شود. در نهایت سوپ شما آماده است و می توانید آن را داغِ داغ سرو کنید.
آرد دو لیوان شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع سه چهارم لیوان آب جوش یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غذا پکینگ پودر ۲ ق چ جوش شیرین نوک ق چ تخم مرغ و شکر و وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. روغن نایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، پکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید.قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید . با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. روی کیک هم که سس گاناش هست.
🥦چیپس کلم بروکلی🥦 🥗کلم بروکلی خرد شده ۴ لیوان معادل ۳۲۰ گرم 🥗روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری 🥗پرک جو دوسر ۲ قاشق غذاخوری 🥗ادویه دلخواه ۱ پینچ 🥗نمک ۱ پینچ 🥗تخم مرغ ۲ عدد 🥦طرز تهیه ۱ . تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید تا یکدست شود. ۲ . روغن را در تابه ریخته اجازه دهید داغ شود ۳ . بروکلی را در پودر جود دوسر بگردانید سپس در تخم مرغ بزنید. رویش ادویه و نمک بزنید و هر دو طرفش را در روغن سرخ کنید تا ترد و طلایی شود. 👨‍🍳