فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_پاستا😋
یک سالاد سه سوته و رژیمی🥰
پاستا
کاهو🥬
گوجه گیلاسی🍅
سینه مرغ
ذرت🌽
ماست
ابلیمو🍋
نمک و فلفل🧂
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خوراک_جگر
مواد لازم
جگر،دل ،قلوه پیاز🧅 یک عدد
رب گوجه🥫 نصف قاشق غذاخوری
نمک🧂 ،فلفل،زردچوبه
آب جوش نصف استکان
سیب زمینی🥔 سرخ شده به مقدار لازم
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
طرزتهیه
ابتدا پیاز 🧅خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب🥫 را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی🥔 سرخ شده سرو کنید
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خرما_شکلاتی
خرما ۲۰ عدد
مغز بادام ۲۰ عدد 🥜
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم🍫
شکلات سفید برای تزئین
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
طرز تهیه✍🏻:
✅ابتدا هسته های خرما رو جدا میکنیم و خرماهارو داخل یک ظرف میریزیم.
✅بعد با گوشتکوب حسابی میکوبیم تا کاملا پوره بشه.
‼️نکته‼️
برای نتیجه بهتر میتونید خرماهارو داخل چرخ گوشت چرخ کنید تا بافتش کاملا یکدست بشه.
✅به اندازه یه گردو کوچک از پوره خرما برمیداریم و داخلش مغز بادام قرار میدیم و به شکل دلخواه درست میکنیم.
‼️نکته‼️
اگر دوست داشتید میتونید از اسانس انواع میوه ها به پوره خرما بزنید تا طعم مثلا موز یا توت فرنگی بگیره.
✅داخل شکلات مایع که به صورت بنماری آبش کردیم میکنیم و میزاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره.
✅در آخر با شکلات سفید تزئین میکنیم و میزاریم داخل یخچال که کامل خودش رو بگیره.
‼️نکته‼️
برای بنماری کردن شکلات:
شکلات رو داخل یه ظرف میریزیم و روی بخار آبی که داخل کتری داره میجوشه میزاریم و اجازه میدیم تا کامل آب بشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رانی_شلیل
شلیل
شکر🍚
آب
میخک
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شش_انداز_بادمجان
مواد لازم:
گردوی چرخ شده
رب انار
پیاز رنده شده 🧅
رب گوجه فرنگی 🥫
مخلوط رب ترش(انار،آلبالو،زرشک)
بادمجان نگینی سرخ شده🍆
نمک و زردچوبه🧂
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای جلوگیری از بد رنگ شدن و سوختن بدنه قابلمه👇
هرگز اجازه ندهید چربی روی چدنهای گاز بماند.
زیرا قدیمی شدن لکه های چربی بروی چدن های گاز با هر بار داغ شدن دودی نا محسوس تولید میکنند و سبب بد رنگ شدن بدنه قابلمه ما میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#حلوا_سر_شیر
موادلازم
آرد ۱ لیوان🧁
شکر ۱ لیوان
سرشیر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان🍶
گلاب ۱/۴ لیوان
کره ۵۰ گرم🧈
زعفرون ۲ ق س غلیظ
هل به میزان لازم
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرزتهیه
آرد 🥡رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره🧈 رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه . آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری ✅
فنجانتان را مثل روز اول برق بندازید👇
مقداری جوش شیرین را داخل فنجون با کمی آب مخلوط کنید و با دست داخل فنجون رو بمالید. سپس فنجونها را تمیز با آب شستشو بدید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
چطوری قارچ رو نگه داریم که بعد از مدتی سیاه نشه
کافیه مقداری آب لیمو ترش روی آنها بریزید و داخل سلفون نگه داری کنید تا علاوه بر تغییر رنگ ندادن مدت طولانی تر عمر کنند .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحونه_فوری_وخوشمزه😋
سیب زمینی🥔
بیکن
پنیرچدار
تخم مرغ🥚
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_بدون_تخم_مرغ🥞
۲عدد موز رسیده متوسط🍌🍌
۱/۲ + ۱/۴ پیمانه شیر کم چرب (یا شیربادام و…)🥛
۱/۴ پیمانه آرد جودوسر
۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای از بین بردن لکههای چربی و ته ماندههای غذا از داخل تابههای چدنی از مایع ظرفشویی استفاده نکنید.
در عوض نمک کف آن پاشیده و با استفاده از دستمال حولهای روی سطح تابه بکشید. سپس آبکشی کرده و آن را خشک کنید.
در آخر برای اینکه کمی براق شود، یک قطره روغن گیاهی ریخته و تمام سطح تابه را برق بیندازید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لوبیا_سبز 😋👆
لوبیاسبز
زردچوبه
پودر کاری
نمک🧂
فلفل سیاه
نعنا
شوید
پوره گوجه🍅
سیر🧄
فلفل🌶
گوجه گیلاسی
سرکه
آب
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_و_سماق
پیاز🧅
مرغ🍗
روغن
ابلیمو🍋
ادویه های لازم:
(نمک-فلفل سیاه-زنجفیل-ادویه ی مرغ-پاپریکا از هر کدام یک قاشق چای خوری)
رب🥫
سماق
رب انار
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_آلبالو 🍒
البالو🍒
شکر🍚
جوهرلیمو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_برنج
آموزش آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_بادمجان
عزیزان یه اشتباه تو ویدیو هست که چهار تا زرده باید باشه که دو تا گفته شده 😓
برنج 3پیمانه🍚، ماست1 پیمانه🥣، روغن نصف پیمانه، 4عدد زرده و2 عدد تخم مرغ کامل🥚، نمک🧂 و فلفل و زعفران، سینه مرغ1 عدد پخته شده و ریش ریش شده، بادمجان🍆 ریز سرخ شده 5_6 عدد، پیاز 🧅1 عدد برای پیاز داغ، زرشک 2ق غ سرخ شده
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای خاموش کردن ماهیتابهای که آتش گرفته👇
هرگز از آب استفاده نکنید زیرا مشتعل میشود.
بهترین راه حل پوشاندن روی ماهیتابه با استفاده از یک پارچهی کتانی ضخیم است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی
قبول داری تابستونُ بستنیاش؟!😍😋
مواد لازم :
طالبی🍈
موز🍌
خامه
شیر🥛
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای تمیز کردن چدنهای گاز👇
از سرکه و جوش شیرین استفاده کنید.
در تشت پر از آب داغ، سه لیوان سرکه و سه ق.غ جوش شیرین بریزید.
چند ساعت بمونه،بعد با سیم و صابون رنده شده بشویید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
برای نگهداری طولانی مدت سیر بدون پوست و حبه شده👇
آنها را داخل ظرف شیشه ای و داخل فریزر نگهداری کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#گراتین_پاستا
اول ماده ی گوشتی رو آماده میکنیم، یک عدد پیاز 🧅متوسط رو خرد کرده و تفت میدیم تا سبک بشه، گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و میزاریم با آب خودش بپزه با حرارت ملایم ، زردچوبه و فلفل و نمک🧂 هم اضافه میکنیم، قارچ🍄 و فلفل دلمه ای 🫑خرد شده و یک لیوان پوره گوجه فرنگی🍅(یا یک قاشق غذاخوری رب🥫 ) اضافه کرده و میزاریم تا کاملا آبش کشیده بشه و جا بیفته، در آخر هم یک قاشق جعفری خرد شده میتونید به دلخواه اضافه کنید ، آویشن هم کمی اضافه کنید، بعد داخل قابلمه آب میریزیم با کمی روغن و نمک جوش که اومد، پاستاهارو اضافه میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه میزاریم بجوشه تا کمی نرم بشه، خیلی نجوشه چون شکلش رو از دست میده، بعد داخل صافی میریزیم آب حتما سرد روش میریزیم و میزاریم آبش کشیده بشه، داخل یه ظرف بزرگ مواد گوشتی و پاستا رو باهم مخلوط میکنیم، میتونیم لایه لایه هم بریزیم ولی وقتی پنیر آب بشه مخلوط کردنش سخته همین اول باهم مخلوط بشه بهتره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنیر_خونگی
بچه ها اول بگم شیر 🥛بریده با فاسد فرق داره
شیر بریده فقط ترش شده
و جون میده برای پنیر، هرچی شیر پرچرب تر باشه شیر زودتر ترش میشه و پنیرش خوشمزه تر😁😁😁
شیر محلی بریده شده😁 ۳ کیلو🥛
نمک ۳ قاشق غذاخوری🧂
سرکه نصف استکان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترشی_بادمجان🍆
بادمجان ۳ کیلوگرم🍆
سیر ۳ بوته🧄
سرکه ۲ لیوان
نعنا خشک، پودر گلپر، نمک 🧂 به مقدار لازم
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
طرز تهیه
۱- بادمجانها 🍆را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجانها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجانها که نرم شدند آنها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
۲- نمک 🧂و سیر🧄 خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجانها اضافه کنید.
۳- ظرفی که میخواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.
۴- هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر میخواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجانها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.
۵- در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از 3 روز ترشی آماده میشود
نوش جان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#پارفه_آلبالو
٢ليوان شير🥛، ١پاكت كرم شانتي، ١كاسه البالو🍒، ١پاكت ژله البالو، ١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير 🥛و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سلفون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد.
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ته_چین_زیتون
مواد لازم برای 4تا 6 نفر
برنج 3 پیمانه🍚
تخم مرغ 2 عدد🥚
ماست 4 تا 5 قاشق غذاخوری🥣
محلول زعفران 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
نمک🧂 و زیتون سبز 🫒و سیاه به میزان لازم
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرز تهیه
برنج 🍚رو به روش آبکش یا کته به همراه کمی نمک🧂 و روغن آماده کنید.(روغن در صورتی که به روش کته آماده میکنید، استفاده کنید!)
تخم مرغ ها🥚 رو در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا حدی که کمی حجم بگیره! بعد ماست و بکینگ پودر و زعفران و کمی از روغن رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا برنج ها رو با این مواد ترکیب کنید.
کف قالب یا قابلمه مورد نظر رو کمی چرب کنید و زیتون ها 🫒رو به ردیف کف قالب بچینید، حالا مایه ته چین رو روی زیتون ها بریزید و خوب فشرده کنید. مابقی روغن رو هم روی برنج بریزید و بذارید حدود 1 ساعت با شعله کم دم بیاد
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
رفع بو از ظروف👇
برای برطرف کردن بوی ظروف کمی آب گرم مخلوط با گرد خردل روی آنها بریزید و بشویید. بعد با آب ساده شستشو دهید و خشک کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی
خوشمزه ترین بستنی خونگی با اختلاف همینه😍
خامه
شیر🥛
زعفران
گلاب
هل آسیاب شده
زرده تخم مرغ🥚
شکر🍚
ارد🥡
وانیل
خلال پسته
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻