eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.3هزار دنبال‌کننده
27.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دالگونای آبی🧋 💙 ✅️قهوه فوری  دو قاشق چایخوری ✅️شکر          دو قاشق چایخوری ✅️آب سرد      سه قاشق غذاخوری ✅️گل پنیرک    یک قاشق غذاخوری ✅️شیر            نصف لیوان نکته: گل پنیرک به همراه یک لیوان آب به مدت ۴ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید و حواستون باشه که آب نجوشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاي سيب زميني 🥔🥧 ٢عدد سيب زميني پخته درشت (٦عدد كوچيك) ٣/٤پيمانه نشاسته ذرت ٣٠گرم كره ١ق چ نمك ✅مواد گوشتي پاي سيب زميني پياز گوشت چرخكرده فلفل دلمه هاي رنگي نمك فلفل سياه رب گوجه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
آموزش دونات نرم وپنبه ای 🍩🍩 تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد شیرولرم ۳/۴ پیمانه (۱۵۰گرم) خمیرمایه ۱ق س سرخالی (۷گرم) کره نرم شده یاروغن جامد ۶۰گرم شکر ۱/۴ پیمانه(۵۰گرم) نمک ۱/۲ق چ اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم) آرد حدود ۵۰۰ گرم (۳ تا ۴ پیمانه) اب ولرم (داغ یاسرد نباشد) + یک ق چ ازشکروخمیرمایه را مخلوط کنید واجازه بدین تا عمل بیاد درون ظرفی دیگر تخم مرغهارا باچنگال بزنیدتاازلختی دربیاد شکر _نمک_ کره یاروغن(روغن مایع هم میشه) اضافه کرده وهم بزنید سپس شیرولرم وخمیر مایه عمل امده رابریزید و درنهایت اردالک شده را کم کم اضافه کنید _ابتداباقاشق ودست اخربادست خوب هم بزنیدو ده دقیقه ورز بدین (تاجایی ارداضافه کنیدکه خمیرلطیف ونرمی که به دست نچسبه شکل بگیره، بسته به جنس اردممکنه اردکمتریابیشتری نیازباشه ولی بیش ازاندازه ارداضافه نشود چون خمیرسفت وسنگین خواهدشد ودوناتهای پوکی نخواهید داشت ) درحدی که خمیر بدست نچسبد افزودن اردکافیست ،خمیررادرظرف چرب شده قراردهید روی ان را بپوشانیدودردمای اتاق ۴۵دقیقه تایک ساعت استراحت دهید تا حجم ان دوبرابرشود بعدازاستراحت کمی ورز بدین و ازخمیرچونه های ۸۰گرمی بگیریدباکف دست چونه ها راپهن کنیدتا ضخامت ۱سانت پیداکنند وسط انهارا باکاترگرددراورید(یا خمیر را به ضخانت نیم تا یک سانت پهن کنید وبا قالب دونات قالب بزنید) هرکدام ازچوته هارا روی کاغذروغنی ای که به شکل مربع ۱۵بریده وچرب کرده اید قرار بدین تاانداختن اونها درون روغن راحت ترباشد روی خمیرها رابه مدت حداقل ۲۰دقیقه دیگه بانایلون  پبپوشانیدتا پف دوم کنند استراحت دوم دوناتها فراموش نشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت پنیری🤤 مواد لازم : سینه مرغ فلفل دلمه پیاز ١ عدد پنیر پیتزا قارچ بشامل : کره ٢ ق غ آرد هم ٢ ق غ شیر ۲ لیوان فلفل سیاه فلفل قرمز ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فوق العاده 🍞 چاکلت کراست مافین مواد خمیر : آرد ۶۵۰ گرم مخمر. ۱۲ گرم شکر. ۷۰ گرم شیر خشک ۲۵ گرم تخم مرغ. ۲ عدد خامه صبحانه. ۵۰ گرم شیر ۲۳۰ گرم اندازه چانه ۹۰ گرم نمک ۸ گرم کره. ۶۰ گرم 🍫 مواد لازم کراست شکلاتی: کره. ۱۶۰ گرم پودر قند. ۸۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد آرد ۲۰۰ گرم بیکینگ پودر. ۱۵ گرم وانیل. کمی پودر کاکائو. ۴۰ گرم همه ی مواد را با سری پدل میکسر میزنیم تا یکدست شود اندازه چانه. ۴۰-۴۵ گرم نان ها بعد از آماده شدن در رینگ ده سانت گذاشته و ۵۰ دقیقه استراحت داده و ۲۰-۲۵ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه بپزید اخرش هم داخلش رو با نوتلا پر کردیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای کاسه شیرازی 🫕🍃 مواد لازم: آرد برنج یک پیمانه آرد سفید یک پیمانه کره. ۷۵ گرم روغن مایع ۷۵ گرم گلاب دو پیمانه آب دو پیمانه شکر دو پیمانه زعفران غلیظ دم‌کرده نصف استکان پودر ها یا اسانس ها نصف قاشق چ خ آرد سفید و آرد برنج رو در حدی که بوی خامیش گرفته بشه تفت بدید (حواستون باشه تغییر رنگ نده) شکر ،آب ،زعفران رو با هم مخلوط کنید روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه در آخر هل و گلاب رو اضافه کنید. کره ی به دمای محیط رسیده و روغن رو به آرد اضافه کنید و ترکیب کنید سپس شربت رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا قنداق پیچ بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فوق العاده 🍞 چاکلت کراست مافین مواد خمیر : آرد ۶۵۰ گرم مخمر. ۱۲ گرم شکر. ۷۰ گرم شیر خشک ۲۵ گرم تخم مرغ. ۲ عدد خامه صبحانه. ۵۰ گرم شیر ۲۳۰ گرم اندازه چانه ۹۰ گرم نمک ۸ گرم کره. ۶۰ گرم 🍫 مواد لازم کراست شکلاتی: کره. ۱۶۰ گرم پودر قند. ۸۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد آرد ۲۰۰ گرم بیکینگ پودر. ۱۵ گرم وانیل. کمی پودر کاکائو. ۴۰ گرم همه ی مواد را با سری پدل میکسر میزنیم تا یکدست شود اندازه چانه. ۴۰-۴۵ گرم نان ها بعد از آماده شدن در رینگ ده سانت گذاشته و ۵۰ دقیقه استراحت داده و ۲۰-۲۵ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه بپزید اخرش هم داخلش رو با نوتلا پر کردیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻