فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی با سس تارتار
مواد لازم:
۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
۳-دلستر ساده ۱ لیوان
۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
سس:
۱-سس مایونز ۱ پ
۲-خیار شور ۲ عدد
۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
۵-نمک و فلفل به میزان لازم
نکات:
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته شود
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجان 🥰
موادلازم برای کشک بادمجان یک کیلو بادمجان ۲عدد پیاز ۴حبه سیر ۱۰۰گرم گردوی خردشده ۱لیوان کشک ۲قاشق نعناع خشک ادویه نمک فلفل و زردچوبه مدت زمان پخت ۱ساعت این غذا برای ۶نفر کافیه نوش جان😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سوفله موزی شکلاتی🧁•
هم راحت درست میشه هم رژیمی و خوشمزس😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مایونز ۵ دقیقه ای بدون تخم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک شکلات جذاب و خوشمزه
که همه عاشقش میشن....
فقط با بادوم زمینی و خرما🤗
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*یه سوهان برات آوردم فقط با دو قلم مواد 😊
🔹شکر
🔸کنجد
یعنی درست کنی مشتری ثابتش میشی
نوش جان👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیسِ هیجان 🧀🥩🍅🥔
تقدیم به شما
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۵ عدد کوچک
سیبزمینی: ۷ عدد کوچک
سیر: ۳ بته سالم
گوجه گیلاسی: ۱۰-۱۲ عدد
پنیر و جعفری برای روی کار
مواد برای مزه دار کردن گوشت:
فلفل قرمز: ۱/۳ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
زرد چوبه: نصف قاشق چایخوری
سیر: ۵ حبه
جعفری: ۲ قاشقغذاخوری
.
دیس رو مثل فیلم بچینید و به مدت ۸۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید، ای کار رو میتونید در یک ماهیتابه و روی گاز (تا زمان پخت سیبزمینی) انجام بدید.
امیدوارم که لذتشو ببرید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای تهیه سس خوشمزه برای سالاد چه نکاتی را رعایت کنیم؟😋😍
🍜برای درست کردن یه سس خوشمزه برای سالاد میتونید یک قسمت سرکه رو با سه قسمت روغن زیتون مخلوط کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
موس شکلات سفید چگونه تهیه میشود؟😋😍
1️⃣شکلات های خرد شده را در یک کاسه بریزید و 30 ثانیه در مایرکوفر قراردهید تا کمی ذوب شود.
2️⃣پنیر خامه ای را به شکلات سفید ذوب شده اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. کنار بگذارید تا خنک شود.
در یک کاسه بزرگ خامه را با همزن خوب بزنید تا پفکی شود.
3️⃣به تدریج خامه فرم گرفته را به مخلوط شکلات سفید اضافه کنید. موس را با استفاده از قیف به ظرف مورد نظرتان انتقال بدین و حداقل 4 ساعت درون یخچال بگذارید.
4️⃣قبل از سرو کردن با شکلات یا شکلات سفید رنده شده تزیین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چکار کنیم سیب خورد شده تغییر رنگ نده؟😋😍
🍎برای اینکه سیب هایی که خرد کردین و میخواین نگه دارین تغییر رنگ نده و قهوه ای نشه کمی آب لیمو بهشون بپاشید. میتونید اسپری کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ترافل نوتلا چگونه تهیه میشود؟😋😍
1.شکلات ها را خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگزارید
2.خامه و کره را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط بگزارید تا کره ذوب شود
خامه را روی شکلات ها بریزید و 2 دقیقه صبر کنید سپس هم بزنید تا یکدست شود نوتلا را اضاف کرده و دوباره به هم بزنید تا صاف و یکدست شود با پلاستیک روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت بدهید تا سفت شود
4.از قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی میتوان استفاده کرد هر قسمت را برداشته و با دست چرب گرد میکنیم و در پودر شکلات غلتاند میتوان از فندق خرد شده و یا هر چیزی که دوست دارید به جای پودر کاکائو استفاده کرد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پاند کیک لیمو و بلوبری ریکوتا چگونه تهیه میشود؟😋😍
☢️فر را با دمای 160 درجه روشن کنید.قالب لوف را چرب و آردپاشی کرده. در یک کاسه بزرگ کره نرم شده و شکر.پنیر ریکوتا را ترکیب کنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را هم اضافه کنید ، هم بزنید تا بخوبی ترکیب شوند. زست لیمو ، آب لیمو ، عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنیدتا ترکیب شود. نمک آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
☢️ بلوبری ها را اضافه کنید. خمیر را درون قالب بریزید.
حدوداً 60-75 دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از 40 دقیقه پخت ، با فویل آلومینیومی بپوشانید تا از قهوه ای شدن آن جلوگیری شود. بگذارید 10 دقیقه روی یک پایه فلزی خنک شود. سپس ازقالب دآورده و بگذارید کاملاً خنک شود. روی کیک را پودر شکر بپاشید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چکار کنیم تمام آب لیمو بیرون بیاد؟😋😍
✅برای اینکه موقع آب گرفتن لیمو تمام آبش بیرون بیاد قبل از آبگیری با کف دست روی کانتر آشپزخونه کمی بصورت ورز دادن لیمو رو فشار بدید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنت بیسکوییتی خوشمزه
مواد لازم برای حدودا ۳ نفر :
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکر ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق چ
خامه صبحانه ۲ ق غ
وانیل نوک ق چ
یا وانیل شکری ۱ ق چ
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
#شیرینی_کیک_دسر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی خیار چمبر شکم پر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از نا شنیدهها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ناشنیدهها #قسمت_دوم
🎙 صوت عجیب
🔻هیچ چیز اتفاقی نیست!
♻️ ادامه دارد...
@Nashenideha1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر رولتین عربی
پودر کرم کارامل رو با دو لیوان شیر سرو مخلوط کردم بهش ۱۰۰گرم خامه صبحونه اضافه کردم؛ یک بسته بیسکوییت رو خورد کردم ؛ و همه باهم رفت رو حرارت تا غلیظ بشه؛ بعد تو سه تا طعم شکلاتی تلخ و شیری و سفید مثل ویدیو اماده کردم و اول کیک رولتی گذاشتم، دورش طلق گذاشتم و به ترتیب؛ اضافه کردم؛ با میوه های خرد شده هم میتونید درست کنید؛ گذاشتم یخچال تا اماده بشه روش هم با کرم فیل تزین کردم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت قارچ و تخم مرغ درست کنیم 🍄🥚😍
#صبحانه
تخم مرغ : ۱ عدد
قارچ بزرگ : ۲ عدد
ادویه ها : نمک ، فلفل ، پولبیبر
کره : یه مقدار
پنیر خامه ای : ۱ قاشق مرباخوری
مقداری جعفری
نان ترتیلا یا لواش
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه بال مرغ تند (بوفالو وینگز) تهیه کنیم؟😋😍
طرز تهیه
در ظرفی آرد، پاپریکا، فلفل قرمز و نمک رو مخلوط کنید. بال های مرغ رو تمیز کنید و داخل ظرف پیرکس شیشه ای بذارید. ترجیحا مثل ظرف لازانیا و این مخلوط رو روی بال ها بریزید تا کاملا بپوشونه. روی بال ها رو با سلفون بپوشونید و به مدت 90 دقیقه در یخچال بگذارید. فراموش نکنید که بال ها رو پشت و رو کنید که همه جاش رو بپوشونه
🍜در ظرفی روغن رو داغ کنید که بتونیم بال ها رو سرخ کنیم. اندازه روغن به حدی باشه که بتونه روی بال ها رو بپوشونه. بال ها رو به مدت 10-15 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی بشن و بعد بذارید روی دستمال حوله ای تا روغنش کشیده بشه
🍜در ظرف دیگری کره، سس فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر رو مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کره آب بشه و مواد با هم مخلوط بشن و بعد از روی حرارت بردارید
🥗بال ها رو در ظرفی بریزید و سس رو روش بریزید و خوب هم بزنید تا همه جای بال ها رو بپوشونه و بعد سرو کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه کیک_یزدی_بدون_فر تهیه کنیم؟😋😍
چند تا نکته:
1_ این نوع کیک حالت پف گنبدی شکل نداره چون بدون فر هستش و نوع قالبش فرق میکنه .
2_عسل یا شربت اختیاریه نداشتید نریزید اما به رنگش خیلی کمک میکنه (اما تو روش بدون فر حتما بریزید تا روش طلایی بشه ) .
3_شیر نمیتونه جایگزین ماست باشه .
4_در تابه رو تا آخر پخت باز نکنید اگه دیدید پخته ولی روش طلایی نشده بیشتر بذارید حتما طلایی میشه .
5_نمک میوه لوازم قنادیا دارن قیمت زیادی نداره ولی اگه نداشتید جاش بکینگ بریزید
6_از یک ساعت قبل تمام مواد رو بذارید به دمای محیط برسن و سرد نباشن .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هنگام تفت دادن مواد غذایی چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟😋😍
🥘موقع تفت دادن مواد رو زیاد داخل ماهیتابه نریزید. اینجوری حرارت یکسان پخش نمیشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چکار کنیم کره آب شده نسوزه؟😋😍
🥞اگر کره آب می کنید و میخواید یکم قهوه ای بشه برای جلوگیری از سوختنش یکم آبلیمو تو تابه بریزید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻