17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ لَوَنگی غذای سنتی گیلان🐔
۱ دونه جوجه یا #مرغ 🍗
نمک و فلفل سیاه 🧂
زردچوبه🧂
۲ تا پیاز درشت 🧅
روغن🥃
۱ مشت گردو
۱ لیوان آب🍶
۳ قاشق رب ازگیل(نداشتین رب انار بزنید)
۲ قاشق رب آلوچه🥫
مرغ لونگی معمولا با گوجه و سیب زمینی سرخ شده سرومیشه🤌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما هم همینجوری هسین🥰
صبحونه و ناهار رو یکی میکنین😋
تخم مرغ
پنیر پیتزا
فلفل سبز
پنیر کیبی
فلفل دلمه ای رنگی
جعفری
سس کچاب
گوجه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تبلیغات گسترده اطلس
🔥🚧بصورت طبیعی ۲۰دقیقه عین یه مرد رابطه داشته باش🚧🔥
❌زمینه ساز 80% طلاق ها در ایران❌
آقایون برای درمان بیماریهای جنسی حتما لینک پایین را مشاهده نمایید 👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/255197362Ce02c95e21d
با پر کردن فرم ویزیت زیر میتوانید مشکل خودرا مطرح فرمایید و مشاوره دریافت کنید.👇👇👇
https://formafzar.com/form/xce5c
✅برترین و با اعتبارترین کانال ایتا در حوزهی مشکلات جنسی آقایان، دیابت و ترک اعتیاد.
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
❌ فوری "مشکلات جنسی آقایان" درمان شـد ❌
⭕زندگی خیلیارو حکیم با درمان این مشکلات نجات داده😍😍😍🔥🔥
https://eitaa.com/joinchat/255197362Ce02c95e21d
💥🔞🚷 ورود مجرد ها ممنوع 🚷🔞💥
❌بخاردهی اصولی #نان ❌
یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است.
پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند!
-بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود.
-هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود!
وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻
💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است !
هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯
✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟
-بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست وتاثیر منفی دارد!
-در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمااااا 😍با این #ترفند خیلی راحت کل استخون های ماهی رویجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊
دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
👊با لاغری صورت خود خداحافظی کنید
🤛چاقی صورت طی ۴۰ روز
🌱کاملا گیاهی و بدون عوارض🌿
💪بابیش از #۶۰۰۰ گزارش زنده
😱😱 عضو شو ببین چه خبره
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612779C8606cec003
ما تبلیغات نمیکنیم وارد شو ببین💤 ☺️
💪💪😭افزایش وزن ۷ کیلو در ماه
❌بخاردهی اصولی #نان ❌
یکی از مهمترین مراحل پخت ، در برخی نانها قطعا بخاردهی اصولی است ؛که در نتیجه کار شما بسیار موثر است.
پوسته سطح خمیر بیشترین حالت ارتجاعی را دارد و به مخمر اجازه میدهد تا با بیشترین قدرت ، خمیر را منبسط کند!
-بخاردهی در ۷-۱۰ دقیقه اول پخت ( گلدن تایم پخت) موثر و حیاتی است ، زیرا گازهای حبس شده در داخل خمیر منبسط شده و مخمر آخرین فعالیت و قدرت خود را ارائه میکند و بعد از آن مرده و متوقف میشود.
-هنگامیکه خمیر به ۱۸۰ درجه فارنهایت برسد ، نشاسته پوسته به آرامی شروع به جذب رطوبت کرده و آنقدر اشباع میشود تا میترکد و مایع میشود!
وقتی پوسته نان به ۲۷۵درجه فارنهایت برسد قندهای آن شروع به کاراملیزه شدن میکنند و در نتیجه در دمای ۳۰۰-۴۰۰ درجه فارنهایت به لطف واکنش میلارد(واکنش قندها و اسید آمینه ها با یکدیگر) بهترین رنگ قهوه ای و جذاب به خود میگیرد👍🏻
💯پس بخاردهی وسیع و خوب به همراه دمای واقعی و بالای فر بسیار مهم است !
هرچه بخاردهی را درست تر و بهتر انجام دهید در نتیجه پوسته ای ترد تر ، زیباتر، براقتر خواهید داشت💯
✅چه نانهایی بخاردهی نمیخواهند؟
-بخاردهی در نانهایی که حاوی چربی ها به مقدار کافی، تخم مرغ ، لبنیات، یا شکر زیاد هستند ( مانند بریوش، نان شیرمال، نان تنگ ژنگ یا یودین،،،) یا رومال تخم مرغی یا شیر دارند نیاز نیست وتاثیر منفی دارد!
-در این مدل خمیرهاهنگام پخت، به اندازه کافی نشاسته ژلاتینه میشود و به نوبه خود تشکیل پوسته را به تعویق می اندازد و اساسا همان ویژگی های بخاردهی را به کراست نان میدهد👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانمااااا 😍با این #ترفند خیلی راحت کل استخون های ماهی رویجا دربیارین و با خیال راحت نوش جان کنید👌😊
دیگه نگران گیر کردن خار ماهی تو گلو بچه های نازنینتون نباشین😘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🔴مــــژده خـــان بـــاجــــی به ایتا آمد
اگر دنبال #ترفند و #آشپزی #رمان و حس و حال خوب برای زندگیت هستی مهمون همیشگی کانال خان باجی شو
شک نکن به یک کدبانوی همه فن حریف شاد که کلی غذاهای خاص و با ترفندهای خونه داری جدید بلده تبدیل میشی👌
شما لایق بهترین ها هستید از
اینجا عضو کانال خان باجی شو 👇
https://eitaa.com/joinchat/3017605393C78c619396d