eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام به روی ماهتون😍 کی گفته پنکیک رو فقط باید صبح خورد این آموزش این پنکیک خوش بافت وراحت رو براتون میزارم برای عصرونه تون درست کنیدو نوش جان کنید.😊 خیلی دستورات داخل پنکیگ شکر نمیریزن ولی این دستور شکر داره. مواد لازم تخم مرغ ۲عدد آرد ۲لیوان شکر۶ قاشق غذاخوری روغن۶قاشق غذاخوری شیرولرم۱لیوان+۱/۳لیوان وانیل کمی بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه داخل فیلم مشخصه اول تخم مرغ و شکر و وانیل حسابی باید همزده بشه تا رنگش سفید وحجیم بشه. بعد روغن و شیر ولرم اضافه میشه و هم میزنیم اردو بکینگ پودر باهم الک میشن و در دومرحله به مایه ی پنکیک اضافه میشن. 🌿🌿🌿حتما باید تابه یا ظرفی که پنکیک رو دراون درست میکنید تفلونش سالم باشه 🌿🌿🌿اصلا نیازی به چرب کردن تابه نیست همیشه یکطرف پنکیک به زیبایی طرف اول برشته نمیشه طبیعیه 🌿🌿🌿 @amoozesh_ashpazi_cake 🌿🌿🌿اگر یک تابه کوچیک در دار انتخاب کنید پف پنکیکتون دو برابر میشه 🌿🌿🌿وقتی روی پنکیک حباب زد یعنی موقع برگرداندنش هست 🥞 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های جنجالی بازیگران غوغا کرده😎 💫پیشنهادهای خیلی خوبی دارن.به صرفه و کارآمد✅ 🟣برای دریافت اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید👇🏻👇🏻 https://landing.getz.ir/1xWXx https://landing.getz.ir/1xWXx
😍 برای کرم پاتیسیر ۵۰۰ میلی لیتر شیر و ۶۰ گرم شکر رو مخلوط کنید. بذارید روی حرارت تا گرم بشه لازم نیست بجوشه. داخل ظرف یک عدد تخم مرغ کامل و دو عدد زرده ، ۶۰ گرم شکر و ۱۲۰ گرم نشاسته ذرت بریزید و با همزن بزنین تا کرم رنگ بشه. شیر گرم شده رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید روی حرارت کم ببرید تا به غلظت فرنی برسه ۳۰ گرم کره و یک چهارم ق چ وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. کرم روداخل بشقاب بریزید روش نایلون بکشید تا رویه نبنده. وقتی از داغی افتاد داخل یخچال بزارید تا کامل خنک بشه. یک بسته خمیر هزار رو باز کنید و به سایز دلخواه برش بزنید. داخل سینی فر که کاغذ انداختید بچینید فر رو نیم ساعت با دمای 200 درجه گرم کنید سینی رو داخل فر بزارین 10 دقیقه با دمای 200 درجه و 15 دقیقه با دمای 180 درجه بعد ازاینکه شیرینی هارو از فر دراوردید و خنک شد روش رو بتراشید و از وسط نصف کنید ۴۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم بدید به همون اندازه از کرم پاتیسیر اضافه و مخلوط کنید داخل قیف بریزید روی هر لایه، از مواد خامه ای بزنید. شیرینی ها رو دو یا سه لایه درست کنید با چاقو یا کاردک کوچیک روش رو صاف کنید و اطرافش هم از مواد بزنید. شیرینی ها رو داخل خمیر پخته پودر شده بغلطونید. روش پودر قند الک کنید و با پودر پسته تزیین کنید بذارید داخل یخچال ۲ ساعت استراحت کنه تا نرم بشه. حتما درست کنید نوش جان🤍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
اگه زرشڪت سیاه میشه و بلد نیستی😔 ✅روغن خیلے داغ رنگ زرشک را از بین میبرد باید در هنگام پخت به ان شڪر اضافه ڪرد و ان را روے حرارت ملایم به مدت زمان ڪم تفت داد ‌ این کانال برای هر خانم با سلیقه ای نیازه 😉 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
. . مواد لازم: 2 لیوان شیر ولرم 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان روغن مایع 2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید) 3 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پوآچا: سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است) پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید طرز تهیه: آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید. یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید) در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🫔🫔🫔🫔 🍘مواد لازم:🧂 گوشت چرخ كرده : 300 گرم پنير موزارلا : 50 گرم گوجه فرنگی : 2 عدد كاهو يا سبزی : به دلخواه پياز : 1 عدد نمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه همبرگر شكم پر دوبل 🍽طرز تهیه:🍅🍔 گوشت چرخ‌كرده را با يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد. سپس آن را براي يك ساعت در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. بعد از يك ساعت نصف گوشت چرخ كرده را پهن كنيد و روی آن پنير ، گوجه ، سبزي و كاهو بگذاريد. گوشت آماده را به اندازه یک همبرگر پهن کنید حالا نصف ديگر گوشت را كه جدا كرده‌ايد اندازه گوشت پاييني روي آن بگذارید و با كمي آب ولرم دور گوشت را ببنديد تا مواد داخل آن بيرون نريزد. همبرگرتان را در كمی روغن سرخ كنيد يا روی كباب پز تنوری اش كنيد. آن را درون نان همبرگر بگذاريد و با سس مورد علاقه‌تان همبرگر دوبل را نوش جان كنيد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شیرینی_دانمارکی 🍪 خمیرش لایه ای نیست ولی به اندازه ی یک خمیر لایه ای به شما کیفیت یه شیرینی درجه یک رو میده😍 ویدیو رو تا آخر ببینید🌸 🎥 🔹مواد لازم : ‌آرد قنادی ۳۵۰ گرم شکر ۵۰ گرم روغن مایع ۴۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۸۰ گرم خامه ۱۵ گرم خمیر مایه خشک فوری ۵ گرم نمک نوک ق چ وانیل نوک ق چ زعفران دم کرده به مقدار لازم شیر ولرم برای عمل آوردن مخمر ۳۰ گرم( این جدا از اون ۸۰ گرم است) کرمفیل خانگی یا آماده به مقدار لازم دمای پخت ۱۸۰ درجه مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه 🔹مواد رومال : تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ ق چ 🔹مراحل خمیرگیری تو ویدئو کامل توضیح داده شده😍 آخر سر روی شیرینی ها ی داغ شهد یا عسل بزنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مرغ رو بمدت نیم ساعت با نمک و فلفل و یه پیاز گذاشتم تا نیم پز بشه سپس اجازه دادم خوب خنک بشه در این فاصله سه تا تخم مرغ چند دقیقه زدم و سپس مرغها را اول توی ارد سفید غلطوندم سپس توی تخم مرغ زدم و در نهایت کاملا توی پودر سوخاری غلطوندم مرغها رو و توی روغن داغ سرخشون کردم. (روغن باید کاملا داغ باشه و حجمش به اندازه ای باشه که حداقل نیمی از مرغ رو بپوشونه) نکته: وقتی روغن کاملا داغ باشه به داخل مرغ نفوذ نمیکنه و مرغها کاملا برشته میشن و اصلا چرب و روغنی نیستن بمدت ۸ دقیقه زمان لازمه تا مرغها توی روغن سرخ بشن .روی سیب ها تو سینی فر روغن اسپری کردم...بهشون نمک و پودرسیر و فلفل زدم و بمدت یکساعت با حرارت صد و هفتاد گذاشتم توی فر. برای درست کردن پودر سوخاری دو تا نون باگت رو خرد کردم و به مدت یک ساعت گذاشتم توی فر با حرارت صد و هشتاد. بعد ریختمشون تو زیپ کیپ و با وردنه پودرشون کردم و بهش پودرسیر + نمک+ فلفل+ پاپریکا+کنجد اضافه کردم. فيله مرغ را نواري برش مي زنيم، و با نمك فلفل پودر سير و پاپريكا كمي روغن زيتون مزه دار مي كنيم بسته نودل (میتونید از سوپرمارکتها تهیه کنید) را به همراه چاشنیش به مدت 3 دقيقه داخل آبجوش قرار ميديم تا نرم و از هم باز بشه و بعد آبكش مي كنيم. بعد فيله هاي مزه دار شده را آردسفید مي غلطونيم، و در آخر يك رشته چنتايي از نودل ها دور فيله ها مي پيچيم و كم با دست فشار ميديم كه بهم بچسبند، و در روغن غوطه ور و کمی زدرچوبه به مدت ۵ دقیقه تا حدي كه برشته بشن سرخ مي كنيم. نوش جان❤️ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻