#کاملا_واقعی😱😰🔞
❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞
#سرنوشت #دختری که #تن_فروشی میکند
کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞
#جامعه در دست تغیییر
برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
🚨 فوری امنیتی
حمله وحشتناک و تأسف باره 🚫
کتک زدن مأمور امنیتی در اغتشاشات پاکدشت 😓
بیرحمانه میزنن😭
ثانیه 23 تا 28 خیلی وحشتناکه با قمه میزنه 😢 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1778647063C6583ffd0df
.
#پوآچا_سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#شربت_به_لیمو چگونه تهیه میشود؟😍😋
مواد لازم برای4️⃣نفر
👈به ۲ کیلوگرم
👈شکر ۲ کیلوگرم
👈آب لیمو ۱/۲ استکان
👈آب ۴ پیمانه
طرز تهیه
1️⃣ به را تمیز میکنیم و خوب میشوییم. آن را رنده یا 4 قاچ میکنیم. مغز و تخم آن را میگیریم. بهها را چرخ میکنیم تا شیبه به پوره شود، سپس در صافی میریزیم و آبِ آن را میگیریم و کنار میگذاریم.
2️⃣ شکر را با 4 لیوان آب مخلوط میکنیم و میگذاریم 2 تا 3 جوش بزند و بعد شربت را از صافی رد میکنیم.
3️⃣ آب به که قبلاً گرفتهایم را با شربتِ از صافی رد شده، مخلوط میکنیم و روی اجاق گاز میگذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید.
4️⃣سپس آب لیمو را اضافه میکنیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی اجاق برمیداریم و در شیشههای تمیز و استرلیزه که درب آنها محکم میشود میریزیم و اجازه میدهیم شربت خنک شود بعد در آن را میگذاریم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
🔴#خبر فورییییی
🔞جسد دختر ۶ساله در گونی🔞
⚫پیدا شدن جسد دختر ۶ساله درگونی کنار خانه اش 😳❌
⚠️راز کشته شدن این دختر توسط پسر ۱۸ساله ای فاش شد📛👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
💢ماجرای کشته شدن این دختردرکانال 👆🏻
اتفاق عجیب شب اول عروسی یک دختر🔴🔴
تقریبا ساعت ۱ شب بود که مهمون ها کم کم خداحافظی میکردند و هر کدوم به سمت خونه هاشون میرفتند..... #خونه کم کم خلوت میشد....حوالی ساعت ۱.۳۰ بامداد بود که بالاخره همه رفتن و ما دوتا #تنها شدیم شوهرم رفت ی دوش بگیره منم رفتم سمت اتاق ک لباسمو عوض کنم اما تا دراتاق بازکردم ......😳😳👇
https://eitaa.com/joinchat/14417969C9c8d3505b3
بله خیلی باید مراقب بود😭😭👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یزدی_بدون_فر 😍
با تموم فوت و فنش
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
➖➖➖➖➖➖
⚫️ تسلیت تسلیت
اِنّـا لِـلّـه وَ اِنّـا اِلَـیـهِ راجِـعُـونَ
اسماعیل قا آنی درگذشت نابهنگام سردار رشید اسلام را تسلیت گفت 😓
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/824836129C908762c208
سردار عزیز دلها آسمانی شد 😭👆
4307877541.mp3
3.54M
#اینترنت_نداری نوحه دانلود کنی؟ ☹️🥀
🖤نوحه #رایگان ترکی🇹🇷👇🏻
⎛ @sedzaker • • • ꨄ︎ ⎠
🖤نوحه #رایگان عربی🇸🇦👇🏻
⎛ @sedzaker • • • ꨄ︎ ⎠
🖤نوحه #رایگان سیستمی🔇👇🏻
⎛ @sedzaker• • • ꨄ︎ ⎠
🖤نوحه #رایگان تبلوسنج🥁👇🏻
⎛ @sedzaker • • • ꨄ︎ ⎠
🖤نوحه #رایگان شور🎤
⎛ @sedzaker • • • ꨄ︎ ⎠
دانلود تمامی نوحهها رایگانه🏴👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 #ژله_ویترینی 🦋🍮🦋
🔹مواد لازم:
ژله رنگی
ژله آلوورا
بستنی وانیلی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡👇 #حرف_اول_اسمـت_رو_بــزن 🟡👆
پـروفـایـل خوشگل خودتو عشقت رو بـردار👇😍
💛A 💛 💛S💛 💛D💛 💛 G💛
💛H 💛 💛K💛 💛L💛 💛Z💛
💛C 💛 💛V💛 💛B💛 💛N💛
💛SH💛💛E💛 💛M💛 💛R💛
💛T 💛💛F💛 💛P💛 💛O💛
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
اول اسمت نیست کلیک کن💋😘😍
بیا اینجا و قلب شوهرتو آتیش بزن 🔥🔥
شوهرم میگه رابطه داغ آتیشی میخوام☹️
منم هیچی بلد نبودم
الان جوری شوهرمو داغ میکنم انگار روش فلفل پاشیدی
قفلی زده روم
بیا اینجا یاد میدم چطور شوهرتو داغ کنی بشی آتیش پاره 🔥👇
به دلیل اسپم شدن از طرف همکاران مجبور به تغییر سریع لینک هستیم فقط چند دقیقه فقط چند دقیقه زمان دارید عجله کنید
اجازه نمیدن رایگان آموزش بدیم 🤦♀
https://eitaa.com/joinchat/1644167294Ce15bb42543
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#رول_لواش👩🍳
فیله مرغ آب پز و ریش شده
پیاز
هویج رنده شده
خامه ترش یا پنیر خامه ای
نان لواش
سبز شوید وجعفری تازه
نمک،ادویه دلخواه
سس:
خامه ترش
سس مایونز
سیر
نمک وفلفل
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
پیاز را به این شکل خورد کنید تا دچار سوزش چشم نشید😢👍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#عصرانه_دسرنارگیلی🍰🥥
شیر 1 لیتر
140 گرم آرد (1 لیوان آب + 1 قاشق غذاخوری)
200 گرم شکر (1 فنجان)
50 گرم کره
1 بسته وانیل
برای وسط دسر
350 میلی لیتر خامه صبحانه
2 بسته پودر خامه
1 قاشق غذاخوری شکر
(میتونید از خامه فرم گرفته اماده هم استفاده کنید)
توت فرنگی
موز
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_خانه_داری
من همیشه فصل این قوره های ریز و بدون هسته که میشه (اصطلاحا بهشون قوره عسگری میگن )، مقداری فریز میکنم و برای بعضی غذاها و خورشت ها استفاده میکنم ، نمیدونید این فسقلی های ترش خوشمزه چه طعم محشری به غذا میدن ، برای انواع خورشت، مرغ، انواع خوراکها وکلا هر غذاهایی که طعم ترش داره با این غوره ها عالی میشن
_
_قوره هارو اول بشورید بعد دونه کنید و بذارید آب اضافیش خشک بشه بعدم فریز کنید ،موندگاریش خیلی زیاده
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آموزش#نان_کدو_حلوایی_شکلاتی 😍🍫
نون خوش عطر و طعم ، تا فصل کدو تموم نشده درستش کن👌
حتی میتونی پوره سیب جایگزین پوره کدو کنی 🥰
✨️موادلازم✨️
🎀آرد فانتزی ۳۰۰ گرم ( ۲ پ + ۲ ق غ )
🎀خمیرمایه ۵ گرم ( ۱ و نیم ق چ )
🎀شکر ۱۵ گرم (حدودا ۱ ق غ )
🎀نمک ۴ گرم ( ۱ ق چ )
🎀شیرخشک قنادی (اختیاری) ۱۰ گرم ( ۱ ق غ )
🎀سفیده تخم مرغ ۱ عدد
🎀شیر هم دمای محیط ۵۰ تا ۷۰ گرم ( تقریبا ۱/۴ پ اگه نیاز بود بازم میتونین اضافه کنین)
🎀پوره کدو حلوایی ۱۰۰ گرم ( ۱/۳ پ + ۲ ق غ )
🎀کره هم دمای محیط ۳۰ گرم ( ۱ و نیم ق غ )
‼️کدوها رو پوره کنید ، نیاز نیست آب پوره ها رو بگیرین.
❎️❎️اگه خواستین پوره سیب جایگزین کنین ، سیب رو بپزین بعد پوره کنین ، شیر رو در صورت لزوم کم کم به خمیر اضافه کنین
✅️آرد حتما الک بشه
✴️برای ورز با دست حدود ۸ دقیقه خمیر رو ورز بدین بعد کره رو کم کم اضافه کنین و دوباره ورز بدین تا به تست کشش برسه.
ادامه مطلب👇👇👇
❌️❌️طی ورز دادن بهتره خمیر گرم نشه و دمای اون بالا نره ، اگه احساس کردین خمیرتون داره گرم میشه ، ده دقیقه با درپوش داخل یخچال بزارین استراحت کنه بعد بیرون بیارین و دوباره ورز بدین.
‼️‼️‼️اگه نخواستین خمیرو آرد پاشی کنین ، بعد از استراحت آخر رومال شیر یا تخم مرغ کامل یا زرده تخم مرغ رو با یه قاشق شیر مخلوط کنین و رومال بزنین.
⛔️نیازی به کاسه آبجوش داخل فر نیست
✅️تعداد چونه ها : ۱۴ عدد هر کدوم تقریبا ۴۰ گرم
🟠مدت زمان پخت : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
🟣دمای فربرقی : ۱۸۰ درجه حرارت بالا و پایین به همراه فن روشن
🟣دمای فر گازی : ۱۹۰ درجه ، اواخر پخت حرارت بالا روشن بشه
🟣دمای توستر : ۱۷۰ درجه ، المنت بالا و پایین همزمان به همراه فن روشن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترش 🥘 😋
▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ
▫️رب انار۳ق غ
▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل،
▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن
▫️پیاز۱عددمتوسط
▫️سیر۱حبه
نکات لازم
🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید
🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه
🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_رستورانی
🍗ران مرغ ۴ عدد
🧅پیاز ۲ تا متوسط
🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
🥕هویج متوسط ۱ عدد
🧄سیر ۳ حبه متوسط
لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد
🌱برگ بو ۲ تا
🍅رب ۱ ق.غ سر پر
آب جوش ۱ استکان
روغن مایع ⅓ پیمانه
ادویه ها :
نمک ۱ ق.م
زرد چوبه ۱ ق.چ
پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م
فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی
به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از
عشق نافرجام و جنازه ای که 24 سال سالم ماند...
سید علی میرزا در جوانی عاشق مریم می شود. اما خانواده میرزا با وصلت مخالفت می کنند و زندگی برایش پوچ و بی معنی میشود مریم نیز بالاجبار با مرد دیگری ازدواج می کند و زندگی میرزا را به یاَس مطلق مبدل می کند. میرزا با دلی شکسته به مدت 40 سال به تنهایی در ارگ مخروبه طبس ماوا می گزیند. مردم وی را دیوانه می پندارند و دست به آزار و اذیتش می برند....
تا اینکه یک روز... #ادامه_داستان👇
http://eitaa.com/joinchat/1980432395Cf692b1e675
#خانه_داری 🍃
حتما تا الان براتون پیش اومده ک گوجه هاتون توی یخچال خیلی نرم شده باشن و در حال خراب شدن 👌🏻
چندروز پیش دیدم ک گوجه هام دارن خراب میشن،منم تصمیم گرفتم ک فریزشون کنم👇👇👇
1. گوجه ها رو خوب شستم.
2.پایین هر گوجه ی + با چاقو انداختم.
3.آب جوش روی گوجه ها ریختم.
4.نیم ساعت صبر کردم.به راحتی پوست گوجه ها جدا میشن.
5.پوست گوجه ها رو کاملا جدا کردم.
6.گوجه ها رو تکه تکه کردم(ک کارم راحت تر باشه) و با گوشکوب برقی خوب له کردم.
7.گوجه ها رو توی جای یخی ریختم و گذاشتم توی فریزر(میتونید توی هر قالبی بریزید) 👌🏻
8.گوجه های یخی آماده هستن برای اینکه غذاتون زود حاضر بشه 🤭
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_غلیظِ_خونگی
ترفند امروز خییلی کاربردیِ،این روزا بخاطر افزایش ق.ی.م.ت خوبه که محصولات لبنی رو خودمون درست کنیم.
دغدغه ی اکثرمون تو درست کردن ماست،آب انداختنشه
امروز میخوام یه روش بهت یاد بدم که ماستت دیگه آب نندازه
پس ویدئو رو تا آخر ببین و خودت دست بکار شو😉
فقط این رو بگم👇
هر یک کیلو شیر یک قاشق پر ماست
هریک کیلو شیر یک قاشق نشاسته ذرت
این ماست خیلی زودتر از ماستایی که تا الان درست میکردیم آماده میشه
🌺دمای شیر موقع اضافه کردن مایه ماست باید به حدی باشه که وقتی انگشتمون رو داخل شیر میگذاریم داغ باشه ولی دستمون رو نسوزونه
🌺اون ۳ ساعتی که ماست داخل آب جوشه باید درش باز باشه،ولی وقتی تو یخچال میگذاریم باید درش رو ببندیم
🌺خیلی بهتره که از شیر محلی(موجود در لبنیاتی ها)استفاده کنید
🌺ماستتون اگر کمی شل هم شد اشکالی نداره،علتش اینه که چربیه شیر رو میگیرن و بعد میفروشن،ولی با این حال هم ماستتون آب نمیندازه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_کچاپ 🍅
.
سلام رفقااااااااا👋💜🙋♀️
فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاپ رو به راحتی و توی کمترین زمان درست کن🤌
مخصوصا واسه وقتی میخوای پیتزا درست کنی یا ساندویچ و ماکارونی داری خیلی لازمت میشه😋
مرسی که حمایت میکنی ❤
🔴مواد لازم:
ا لیوان آب
۱ ق غ و نیم نشاسته ذرت
یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید
نصف لیوان رب
ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه
پودر پابریکا ، پودر سیر
پودر گوجه(قابل حذف)
من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه
غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه
❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه
آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم🌾
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@GANDOM_COOKING
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لینک کانال👇
@amoozesh_ashpazi_cake