eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زعفرونی 🥘 (بادمجون: ۱ عدد *هویج: ۱ عدد * قارچ: ۵ عدد بزرگ) با حرارت زیاد تفت بدید و ادویه‌های زیر رو اضافه کنید: زیره: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه زعفرون دم شده. ۲-۳ دقیقه بعد، ۲ پیمونه برنج رو بشورید و اضافه کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍝🍕 ✍مواد لازم: ماکارونی:به اندازه کافی پنیر چدار:به اندازه کافی سوسیس ذرت زیتون برای سس:👇 رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒: قاشق چایخوری سیر:1 حبه آب :بسیار کم نمک ریحان خشک یا آویشن ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
#شیرینی نارگیلی بدون روغن 😳🥰 150 گرم پودر نارگیل چرب(لوازم قنادیها دو مدل نارگیل دارن) پودر شکر 250 گرم 3 عدد سفیده تخم مرغ در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدودا بیست دقیقه ولی چون دمای فرها فرق داره حتما چک کنید زیر و روی شیرینی کمی طلایی شد کافیه . ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا پف پفی😋 یه ایده و جذاب و خوشمزه . مخصوصا برای بچه ها😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی کتلت مادر بزرگ👵🏻 گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد آرد گندم ۱.۵ ق غ آرد نخودچی ۱ ق غ تخم مرغ ۱ عدد سیر ۱ حبه پیاز ۱ عدد فلفل سیاه فلفل قرمز زردچوبه نمک ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه از فریزر برای نگهداری از مواد غذایی خود در دوران قرنطینه استفاده کنیم؟🤔 ببینید👆 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
یکی از کاربردهای تفاله هویچ چیست؟😋😍 🥕در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده و تفاله های هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و باعث می شود بوی مرغ به شدت کاهش ‌یابد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مرغ و بامیه چگونه تهیه میشود؟😋😍 1. 🍜روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید. 2. 🥗پیاز، کرفس و فلفل‌دلمه‌ای را داخل قابلمه بریزید و یک دقیقه تفت دهید. روغن اضافی آن را خالی کنید. 3.🍚 برنج را اضافه کنید، کمی بیشتر تفت دهید و هم بزنید. عصاره مرغ را بیفزایید و حرارت دهید تا به جوش آید. 4. 🥗بامیه‌ها را پاک کنید و سر آنها را جدا کنید، فلفل چیلی را حلقه کنید. آنها را با رب گوجه‌فرنگی به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. 5.🍗 مرغ‌ها را دوباره داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را محکم ببندید و به مدت 15دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا برنج نرم شود، مرغ‌ها مغز پخت شوند و آب غذا کشیده شود. گاهی آن را هم بزنید و اگر متوجه شدید غذا خشک شده، مقداری عصاره به آن اضافه کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای پخت زرشک چه نکته ای را باید رعایت کنیم؟😋😍 ⁉️برای تهیه زرشک پلو چون زرشک سریع می سوزد بهتراست ☑️پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده وشکر،کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
ته چین کاهو چگونه تهیه میشود؟😋😍 ♨️برنج را ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در ظرف حاوی آب جوش بریزید و آبکش کنید. شوید خرد شده را با برنج آبکش شده مخلوط کنید. نیمی از ♨️برنج را در ظرفی با ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کنید. سینه مرغ نگینی خرد شده را در ظرفی با زعفران دم کرده مخلوط کنید و در تابه ای با کره تفت دهید. ♨️کاهو را در یک ظرف حاوی آب جوش بگذارید و پس از ۵ دقیقه آبکش کنید؛ سپس برگ های کاهو را از هم جدا کنید. قالب های مافین را چرب کنید و برگ های کاهو را در داخل قالب بگذارید. به ترتیب مقداری از مخلوط برنج و ماست، تکه های مرغ سرخ شده و در آخر مخلوط برنج و شوید را در قالب و روی کاهو بریزید. برگ های کاهو را جمع کنید و روی برنج را بپوشانید. قالب را در ظرفی حاوی آب بگذارید و ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چه نکاتی را برای پخت رب گوجه رعایت کنیم؟😋😍 🍅برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه گوشت را با مرکبات مزه دار کنیم؟😋😍 مِرینت کردن (مزه دار کردن) گوشت با مرکبات باعث می شود که کاملا ترد و خوشمزه شوند. اگر مرکبات دوست دارید، همراه کردن مقداری آب لیمو یا آب پرتقال، همیشه بهترین راه برای داشتن یک بشقاب غذای گوشتی خوشمزه است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
در حین سرخ کردن چطور روغن بیشتر را به مواد درون تابه اضافه کنیم؟😋😍 اگر موقع سرخ کردن متوجه شدید که به روغن بیشتری نیاز دارید، روغن را از لبه های تابه اضافه کنید. با این کار وقتی روغن به مواد داخل تابه که در حال سرخ شدن هستند می رسد، گرم شده است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه جوجه کباب با طعمی متفاوت تهیه کنیم؟😋😍 〽️ابتدا در ظرفی عصاره جوجه کباب الیت و روغن زیتون و آب لیمو ترش تازه را با هم مخلوط کنید. 〽️سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مزه دار شوند. 〽️بعد از نیم ساعت مرغ را میتوانید روی گریل یا داخل فر یا روی منقل با برش های لیمو ترش و حبه های سیر و رز ماری تازه کباب کنید و گرم سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه مایکروویو را با ا یک فنجان آب تمیز کنیم؟😋😍 🟢اگر مایکرویو شما بعد از چند بار استفاده سریعا کثیف می شود ، عصبانی نشوید. یک فنجان آب گرم بردارید و نصف یک لیمو🍋 را به آن اضافه کنید و آن را به مدت یک دقیقه درون ماکروویو قرار دهید ✅ و سپس آن را بیرون آورده و کل مایکروویو را با دستمال آغشته به این ترکیب تمیز کنید . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خورش خلال چگونه تهیه میشود؟😋😍 💯پیاز نگینی شده را در ظرفی ریخته و با مقداری کره تفت دهید سپس عصاره زعفران الیت و رب را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید. 💯گوشت خورشی را اضافه کرده و همراه با پیاز کمی تفت داده سپس مقداری آب داخل قابلمه ریخته و چوب دارچین را اضافه کنید و بگذارید تا گوشت نیم پز شود. 💯خلال بادام را از قبل خیس کنید تا کمی نرم شود سپس خلال ها را به گوشت اضافه کنید. 💯 در این مرحله شکر و عصاره گوشت الیت و لیمو عمانی را اضافه کنید. 💯 بعد از پخت کامل ،زرشک سیاه را اضافه کنید و خورش را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد. 💯بعد از این که خورش جا افتاد آن را با چلو زعفرانی سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
استفاده از کچاپ برای تمیز کردن ماهتابه های مسی چگونه است؟🤔 🔸ماهتابه های مسی می توانند نمای مدرنی را به آشپرخانه شما ببخشند . اگر بعد از استفاده از آن ها نیاز به شستن داشتند ، ⬅️مقداری سس گوجه فرنگی را به این ماهتابه بزنید و بعد با یک دستمال آن را پاک کنید . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه تشخیص بدیم تخم مرغ تازه است یا کهنه؟🤔 💥برای شناخت تخم مرغ تازه به پوست آن دقت کنید . ✅ تخم مرغ های تازه پوست زبر و خشن مانند گچ دارند ❎ اما تخم مرغ های کهنه ظاهری صاف و شفاف دارند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خورش کدو بادمجان چگونه تهیه میشود؟😍😋 ⭕️بادمجان ها را پوست بکنید و هر بادمجان را به ۴ قسمت طولی برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید سپس آبکشی کنید و بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن ، زردچوبه ، نمک و فلفل تفت دهید تا سرخ شود سپس کدوهای سبز خرد شده را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید. ⭕️تکه های مرغ را با مقداری روغن ، سیر خرد شده ، پودر زیره سیاه ، نمک و فلفل ۵ دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد ، پس از اینکه آب مرغ نصف شد رب گوجه فرنگی و مخلوط پیاز و کدوی تفت خورده را اضافه کنید. ⭕️در اواخر پخت بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی ها را روی خورش بریزید ( مخلوط نکنید ) و پس از ۲۰ – ۳۰ دقیقه که خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید ( میتوانید بادمجان و گوجه را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش بریزید ). ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دسر کرم شاتوت چگونه تهیه میشود؟😍😋 ❎برای تهیه کرم شاتوت، شاتوت را با آسیاب به صورت پوره درآورده، آب را به آن اضافه کنید. ❎سپس از صافی رد کرده تا دانه های شاتوت جدا شود. شکر و نشاسته ذرت را به مایع حاصل افزوده، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت برداشته، با خامه فرم گرفته مخلوط کنید. ❎حالا گیلاس ها را تا نیمه از کرم شاتوت پر کرده، به مدت نیم ساعت در یخچال قراردهید تا خود را بگیرد. ❎سپس از یخچال درآورده، مابقی گیلاس ها را با کرم پاتیسیر یا خامه شیرین پر کرده و برای تزئین این دسر خوشمزه، از مقداری بیسکوئیت و شاتوت استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه غذاهای کنسرو شده و بسته بندی کارخانه ای را استفاده کنیم؟😋😍 ✅جوشاندن و گرم کردن غذا‌های کنسرو شده در داخل منزل هیچ ایرادی به مصرف آن‌ها وارد نمی‌کند ✔️ و مصرف غذا‌های بسته بندی شده در کارخانجات هم هیچ مشکلی برای فرد ایجاد نخواهد کرد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شربت عرق بهار نارنج چگونه تهیه میشود؟😋😍 ✍️ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب کرده و آب و عرق بهار نارنج 🍊را درون ظرف مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت میگذاریم تا کمی بجوشد. ⭕️مرحله دوم تهیه شربت عرق بهار نارنج: ✍️سپس نبات 🥄را اضافه میکنیم و چند بار هم میزنیم تا نبات آب شود ⭕️مرحله سوم تهیه شربت عرق بهار نارنج: ✍️وقتی نبات آب شد و یک جوش زد از روی حرارت برداشته برای اینکه زودتر خنک شود محلول را در ظرف دیگری ریخته و گلاب و زعفران دم کرده و آب لیموه ی🍋 تازه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
تارت ارده چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥣ابتدا آرد را الک کرده و روغن قنادي را به قطعات کوچک خرد کنيد و به وسيله نوک انگلشتان آرد روغن را مخلوط کنيد، سپس پودر قند و نمک و در آخر ارده و شير را اضافه کنيد، مواد را خوب مخلوط کنيد تا به شکل خمير يکدستي در آيد، سپس آن را به مدت يک ساعت در يخچال استراحت دهيد. 🥧خمير را داخل قالب هاي کوچک تارت باز کرده چنگال بزنيد، سپس به مدت 20 دقيقه داخل فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد. 🍘تارت ها را تا حدي بپزيد که طلايي شود، بعد از پخت و خنک شدن تارت‌ها، مغزهاي خرد شده را با عسل و ارده مخلوط کرده و داخل تارت ها را پر کنيد و با انواع مغز تزيين کنيد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻