ترفندآشپزی
ادویه پلویی در لوبیا پلو، کلم پلو، هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو به کار میره و ترکیبش اینه: گل سرخ یا گل محمدی، زیره، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، میخک و هل
#ترفند_آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه داری
اگه لوازم برقی سفیدتون زرد شده با این روش مثل روز اولش سفید کن.
#خانه_داری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه کره ای
شما هم صبح ها در یخچال رو باز میکنید نمیدونید چی بخورید؟!🫠
این صبحانه کُره ای یه گزینه جذابه
تخم مرغ ابپز🥚
کلم
هویج🥕
خیارشور
سس مایونز
ماست
سس خردل
نان همبرگر
#صبحانه
#صبحانه_کره ای
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
بورک با نان تست چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم
▫️نان تست به میزان لازم
▫️پنیر پیتزا( یا هر پنیزی که دوست دارید به میزان دلخواه)
▫️زامبون مرغ یا برش نازک مرغ پخته شده به میزان دلخواه
▫️تخم مرع ۲ عدد
▫️آرد سوخاری به میزان لازم
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
▫️روغن برای سرخ کردن
🫔طرز تهیه : ابتدا کناره نان را برش زده دو تا نان تست کنار هم گداشته بعد با وردنه روی نان رو نازک کنید سپس پنیر بعد زامبون نان را رول کنید.تخم را خوب هم زده نمک وفلفل را اضافه کرده نان رو توی تخم مرغ بعد توی آرد سوخاری بغلتانیدو سپس سرخ کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خوراک کدو حلوایی و بلغور جو دوسر چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍱مواد لازم :
نصف پیمانه جو پرک دوسر
نصف پیمانه شیر
یک عد موز رسیده
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
¼ پیمانه پوره کدوحلوایی
پودر میخک (به مقدار لازم)
جوزهندی
🫕🫕دستور تهیه :
جودوسر، شیر، موز خرد شده و دارچین را در یک قابلمه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به طور دایم روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ و خامهای شوند. سپس حرارت را کم و پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. اندازه نوک انگشت جوزهندی و میخک به مواد اضافه و اجازه بدهید چند دقیقه حرارات ببیند.
🥑نکته :
بجای شیر از شیر سویا یا شیر بادام نیز میتوانید استفاده کنید. کدو تنبل یا کدو حلوایی دو گونه مشابه از کدو هستند که تقریبا ویژگیهای یکسان دارند اما طعم کدو تنبل گرد کمی شیرینتر از کدو حلوایی دنبالی یا بیضی شکل است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کوکتل گلابی چگونه تهیه میشود؟😋😍
▫️▫️مواد لازم
۱ پیمانه آب گلابی
۱ قاشق چایخوری آب لیموترش
۳/۴ پیمانه عسل
۱/۴ پیمانه شکر
۱ ساقه رزماری
۱ عدد زنجبیل پوست کنده
مقدار کمی پودر جوزهندی
یخ به میزان دلخواه
آب گازدار
🍐طرز تهیه: آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی را درون قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید. آن ها را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا بجوشند. پس از ۵ دقیقه شعله را کم کنید و هم بزنید تا شکر به طور کامل در مواد حل شود.آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. شربت را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.برای سرو، نصف پارچ را با یخ پرکنید، ۳ قاشق غذاخوری از این سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در صورت تمایل می توانید سیروپ بیشتری اضافه کنید تا کوکتل شیرین تر شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا ماست را جایگزین مایونز کنیم ؟😋😍
🫕سس مایونز هم به خاطر داشتن روغن مایع و تخممرغ پر از مواد چاقکننده و ناسالم است که بهتر است به بدن نرسانید. خیلیها برای جلوگیری از مصرف مایونز، از خوردن غذاهایی مثل سالاد الویه صرفنظر میکنند و سالادشان را با آبلیمو یا چاشنیهای دیگر میل میکنند، اما ماست بهترین چاشنی برای جایگزین کردن مایونز است. البته باید ماست را کمی فرآوری کنید تا طعمی شبیه مایونز پیدا کند.
برای این کار به ازای هر لیوان ماست، یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق سس مایونز در ماست بریزید و کاملا هم بزنید. این ترکیب کاملا حس مایونز خوردن را به شما میدهد در حالی که کالری آن بسیار کمتر از مایونز است. توجه کنید، چون ماست آب میاندازد بهتر است سالادی که با ماست درست کردهاید را سریع مصرف کنید تا از شکل نیفتد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دمنوش شیرین بیان چگونه تهیه میشود؟😋😍
☕️در شرایط فعلی شیوع کرونا، دمنوش شیرین بیان هم یکی از گزینههای درمانی مناسب برای کاهش علائم اختلالات تنفسی است. این دمنوش از زمان قدیم برای درمان بیماریهای مختلفی مثل آلرژی و آسم مورد استفاده قرار میگرفته است.
☕️برای تهیه این دمنوش گیاهی برای تقویت ریهها کافی است یک قاشق چایخوری شیرین بیان آسیاب شده را با یک لیوان آب جوش داخل یک قوری بریزید و اجازه دهید تا حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه با حرارت غیرمستقیم، دم بکشد. در صورت تمایل میتوانید موقع مصرف کمی نبات یا عسل هم به این دمنوش اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شیرینی کاکا کدو حلوایی با آرد برنج چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم:
▫️آرد برنج یک و نیم پیمانه
▫️کدو حلوایی پخته و له شده 1 پیمانه
▫️شیر یک چهارم پیمانه
▫️شکر یک دوم پیمانه
▫️پودر هل و دارچین 1 قاشق چایخوری
▫️گردو رنده شده 5 عدد
🎃طرز تهیه:ابتدا کدو حلوائی را شسته و با پوست به قطعه های درشت خرد کنید و با کمی آب بپزید سپس با قاشق کدو حلوائی را از پوست آن جدا کرده و با قاشق له کنید.شکر، کدو پخته، آرد، شیر، هل، دارچین و گردو را با هم مخلوط کرده و مایه کاکا کدو را به مدت یک ساعت بگذارید جا بیفتد.روغن مایع را در تابه بریزید و داغ کنید.سپس با ملاقه یا قالب از مواد تهیه شده به اندازه دلخواه یا یک کف دست کنار هم در روغن ریخته درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم، کمی پف کرده و خوب مغز پخت شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک اسفنجی بادامی چگونه تهیه میشود؟😋😍😍
🔶مواد لازم :
▫️آرد دو لیوان ونیم
▫️شیر ۱ لیوان
▫️شکر ۱ لیوان
▫️روغن مایع ۱ لیوان
▫️وانیل نصف قاشق چ خ
▫️نصف لیوان بادام پودر شده
▫️تخم مرغ ۴ عدد درشت
🥮طرز تهیه :
برای تهیه کیک بادامی ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا کیک شما ترد شود. فر را روشن کنید.سفیده را با همزن به خوبی بزنید تا ابری شده و از همزن نریزد. سپس زرده تخم مرغ ، وانیل و شکر را با همزن مخلوط کنید تا کشدار و کرمی رنگ شود.سپس در حال هم زدن اول روغن بریزید و بعد شیر. آرد را با مواد مخلوط کنید. زیاد هم نزنید. درآخر سفیده ابری به صورت دورانی با مواد مخلوط شود. مواد کیک را در قالب بریزید.قالب را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۶۰ برقی به مدت ۴۵ تا یک ساعت بگذارید بپزد. با خلال چک کنید که پخته یا نه ؟ با فرو کردن خلال نباید مواد به آن بچسبد. کیک را در صورت تمایل با گاناش یا پودر قند تزیین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کرپ سوسیس و پنیر به روشی دیگر چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم :
سوسیس ۵ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پنیر پیتزا چند ورقه
تخم مرغ ۵ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۲ عدد . سیر ۳ حبه
نمک و فلفل مقدار لازم
🌯طرز تهیه :
پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک شوند سپس فلفل دلمه ای و سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل و سیب زمینی نرم شوند.سوسیس ها و گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به مواد اضافه نمائید و تفت دهید تا اب گوجه فرنگی کشیده شود.تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید ، نمک و فلفل بزنید و مخلوط کنید سپس روی تمام مواد بریزید ، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تخم مرغ ها ببندند.پس از بسته شدن تخم مرغ ها قابلمه را از روی حرارت بردارید و ورقه های پنیر را روی مواد قرار دهید ( پنیر با حرارت غذا اب میشود ) سپس غذا را سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ماندگاری آرد چقدر است و چه زمانی آرد خراب می شود ؟😋😍
🔹بسیاری از عوامل در ماندگاری آرد یا مدت زمان ماندگاری آرد قبل از شروع به خراب شدن تأثیر می گذارند.بیشتر آردها ۳ الی ۸ ماه در دمای اتاق تازه باقی می مانند. این مدت معمولاً طولانی از تاریخ انقضاء آنهاست.با این وجود ماندگاری دقیق به نوع آرد، مواد تشکیل دهنده آن و نحوه نگهداری آن بستگی دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
بستنی خرمالو چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم :
▫️خرمالوی رسیده 2 عدد
▫️خامه 50 گرم
▫️موز شیرین و یخ زده 2 عدد
▫️شکر یا عسل 4 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸دستور تهیه :
ابتدا خرمالوها را شسته و پوست نازک روی آنها را بگیرید، سپس آنها را به چند تکه تقسیم کرده و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.خرمالوهای یخ زده را همراه با خامه، وانیل و موز یخ زده در مخلوطکن ریخته و پوره کنید.سپس شکر را اضافه کرده، سرعت دستگاه مخلوط کن را زیاد کنید و حدود یک دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.بستنی خوشمزه خرمالو را با اسکوپ در ظرف سرو قرار دهید، روی آن را با شکلات چیپسی، ترافل رنگی یا انواع مغزها تزیین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نکات طلایی برای یک همبرگر جذابتر چیست ؟😋😍
🍳🥯برگرها را هم میتوانیم در روغن سرخ کنیم هم میتوانیم گریل کنیم.
🍳🥯برای جذابتر شدن همبرگر میتوانیم پیاز کاراملی درست کنیم. به این صورت که پیاز را خلالی خرد کنیم و با مقداری روغن بگذاریم با شعله ملایم سرخ شود. حتما در قابلمه را ببندید تا پیاز آب بیندازد. وقتی کمی طلایی شد مقداری شکر به آن اضافه میکنیم و در صورت نیاز یک حبه چاشنی گوشت هم به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه پیاز حالت کاراملی پیدا میکند.
🍳🥯در صورت دلخواه به هر دو طرف نان همبرگری، سس مورد علاقهتان را بزنید، برگر را روی نان قرار دهید، پیاز کاراملی را روی برگر بریزید و گوجه، خیارشور، کاهو و ... را روی آن قرار دهید.
🍳🥯میتوانید موقع سرخشدن برگرها روی آن پنیر مانند پنیر گودا ورقهای هم بگذارید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
املت کدو حلوایی چگونه تهیه میشود؟😋😍
تخم مرغ 4 عددشیر کم چرب 1 پیمانه
کدو حلوایی خرد شده 500 گرم
کره 100 گرم
اسفناج 150 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
🫔🍟🫔🍟🫔
1- کدو حلوایی و اسفناج را روی حرارت متوسط قرار دهید و همراه با کره و نمک 5 دقیقه تفت دهید، سپس نصف لیوان آب به ترکیبات اضافه کنید.
2- در ماهیتابه را ببندید و برای 10 دقیقه کدو حلوایی را بپزید. پس از آن در ظرف را باز بگذارید تا آب مواد کشیده شود.
3- تخم مرغها را داخل کاسهای هم بزنید و شیر، نمک و فلفل به آن اضافه و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود.
4- کف ماهیتابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود؛ سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و آن را خوب پخش کنید.
5- اسفناج و کدو حلوایی را روی املت بریزید و صبر کنید روی تخم مرغ حباب بزند، پس از آن چند بار املت را این طرف آن طرف کنید تا کاملا طلایی شود، سپس در ظرف بگذارید تا املت کاملا جا بیفتد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پیاز داغ بدون چربی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧆برای درست کردن پیازداغ بدون چربی، پیاز را خرد کنید و بدون روغن کمی در تابه تفت دهید تا سبک شوند. سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و کاملا هم بزنید تا پیازها کمی روغنی شوند. با این روش کف تابه روغنی نخواهید دید، اما نگران نباشید. پیازها سرخ خواهند شد. فراموش نکنید آنها را باید مرتب هم بزنید تا دود نکنند. با حرارت متوسط بعد از چند دقیقه پیاز داغ بدون روغن شما آماده خواهد شد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
اردور بادمجان و سبزیجات (کاپوناتا) چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔹مواد لازم :
▫️بادمجان پوست گرفته و خرد شده 1 عدد
▫️پیاز درشت خرد شده 1 عدد
▫️سیر کوبیده 5-6 پر
▫️فلفل دلمه ای سبز و قرمز تخم گرفته و خرد شده هر کدام 1 عدد
▫️کرفس خرد شده 2-3 ساقه
▫️گوجه فرنگی خرد شده 5-6 عدد
▫️زیتون سبز هسته گرفته 1 پیمانه
▫️ریحان، جعفری و ترخون ساطوری هرکدام 1 قاشق غذاخوری
▫️پودر آویشن کمی
▫️روغن زیتون 4-5 قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🍆دستور تهیه:
بادمجان را ۱۲-۱۰ دقیقه در روغن تفت دهید تا کمی سرخ شود.سپس بادمجان را برداشته و در همان روغن پیاز، فلفل، کرفس و سیر را ۱۲-۱۰ دقیقه تفت دهید.بادمجان را به قابلمه برگردانید؛ گوجه فرنگی، زیتون و سبزیها را را اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.حرارت را کم کرده، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ۴۵-۴۰ دقیقه بپزد. در این فاصله اگر لازم بود کمی آب جوش اضافه کنید.پس از اینکه مواد کاملا پخت و آب آن کاملا خورد رفت، آن را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در ظرف سرو بکشید و روی میز اردور قرار دهید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دسر کرم خرمالو با خامه صبحانه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم :
▫️خرمالو ۳ عدد
▫️خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
▫️شکر ۳ قاشق غذاخوری
▫️پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
▫️آب سرد یا شیر ۵ قاشق غذاخوری
🔸طرز تهیه :
ابتدا پوست خرمالوها را می گیریم به طوری که گوشت آن کنده نشود. بعد آن ها را می ریزیم داخل میکسر بعد به آن شکر و خامه اضافه می کنیم.داخل یک ظرفی پودر ژلاتین می ریزیم تا حالت اسفنجی بگیرد بعد روی حرارت کتری یا سر سماور آن را بن ماری می کنیم تا کامل ذرات آن باز شود.بعد داخل میکسر می ریزیم دوباره یک مخلوط می کنیم.بعد داخل قالب ریخته (قالب من سیلیکونی است ولی کمی کف قالب و چرب کردم تا موقع برگرداندن راحت خارج شود) سپس داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه ادویه ای پیتزا را خوشمزه تر میکند ؟😋😍
🍖از آویشن غافل نشوید؛ این ادویه جادوی پیتزای شماست و از هر ادویه دیگری بهتر میتواند به طعم لذیذ پیتزا کمک کند. در کنار آن از نمک و فلفل و ادویه پیتزا و .. هم مطابق سلیقهتان استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ماش پلو با مرغ چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم
۲ تیکه مرغ
۱ عدد پیاز
ادویه و رب
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
۲ پیمانه برنج
۱/۴ پیمانه ماش پخته شده
🔸طرز تهیه : مرغ را به همراه رب و ادویه و پیاز درسته بزارید بپزه. اگ تمایل داشتید میتونید پیازرنده کنید و مرغ سرخ کنید ولی من آبپز درست کردم وخیلی هم خوشمزه و بی دردسر بود آبلیمو را درآخر ب مرغ اضافه کنیدبرنج را شسته و به اندازه یک بند انگشت آب روی برنج باشد بزارید روی شعله گاز.یک پیمانه نمک و یک قاشق روغن و مقداری زعفران ب ان اضافه کنید.هرزمان ک آب برنج کم شد ماش های از قبل پخته شده را به آن اضافه کنید وبزارید دم بکشد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ناگت سیب زمینی با سبزیجات چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم :
▫️سیب زمینی 4 عدد
▫️هویج 1 تا 3 عدد
▫️چغندر سفید 1عدد
▫️کلم بروکلی 1 ساقه
▫️زردک 1عدد
▫️روغن زیتون 1 فاسق غذاخوری
▫️نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
🍘دستور تهیه :
مواد تشکیل دهنده ناگت سبزیجات، همان طور که از نامش پیداست، فقط سبزیجات است. ناگت سبزیجات بر خلاف ناگت مرغ و گوشت، در مدت زمان کوتاه تهیه میشود.ابتدا سیب زمینی را به همراه سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، چغندر سفید، زردک) و مقدار لازم نمک و فلفل سیاه درون یک قابلمه میگذاریم تا بجوشند، پس از جوشاندن، آنها را به صورت پوره در آورید. (میتوانید این کار را یا به صورت دستی انجام داده یا از دستگاه غذا ساز استفاده کنید.) نمک و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون به آن اضافه کنید. این پوره آماده شده را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال نگهداری کنید تا خود را بگیرد.پس از گذشت این زمان، ناگتها را به صورت قطعات کوچک با قالبهای دلخواه، در آورده و پس از غلتاندن در آرد سوخاری، در روغن داغ سرخ کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کباب مرغ با سس سماق چگونه تهیه میشود؟😋😍
فیله ی مرغ را از استخوانهایش جدا کرده (من از نصف سینه مرغ و دوعدد ران مرغ استفاده کردم سینه مرغ به تنهایی کبابو خشک میکنه) و فیله مرغ را با دو عدد پیاز بزرگ چرخ کردم و نمک و زردچوبه زدم و حسابی ورز میدیم تا وقتی به سیخ زدیم وا نره و نیم ساعت میزاریم یخچال بمونه .
در این فاصله نصف لیوان ترش سماق را توی نصف لیوان اب میریزیم تا خیس بشه.
حالا میام کبابهامونو به اندازه یک توپ کوچیک برمیداریم و میزنیم به سیخ و با دست حالت میدیم و کمی پهنش میکنیم تا وقتی سرخ شد مغز پخت بشه.
وقتی کبابهامون سرخ شدن و تموم شد سماق را توی ابکش میریزیم و ابشو جدا میکنیم واب سماقو توی ظرفی با نصف لیوان اب مرغ مخلوط میکنیم و توی همون ماهیتابه که کبابهامونو سرخ کردیم و روغن توش مونده میریزیم و کبابامونو میندازیم توی سس و شعله را زیاد میکنیم تا سس به خورد کبابها بره و غلیظ بشه.
🧂منطور از سماق همون دونه های درشته سماقه و پودرش مناسب نیست.🍭
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
از چه شیره ای برای طبخ شیرین پلو استفاده کنیم؟😋😍
▫️این موضوع که برای پخت شیرین پلو باید از چه شیره ای استفاده کنید خیلی مهم نیست زیرا شیره های موجود که می توانید از آن استفاده کنید همه انرژی زا هستند و می توانید به عنوان شیرین کننده از آن استفاده نمایید. در ادامه به انواع شیره ها و خواص آن اشاره مختصری می کنیم، دیگر انتخاب آن با خود شما است.
🔸انواع شیره ها:
▫️شیره انگور
▫️شیره خرما
▫️شیره توت
▫️شیره انجیر
▫️سه شیره
▫️چهار شیره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دیپ ذرت و هالوپینو چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍖مواد لازم
4 ورق ژامبون
3 قوطی کنسرو ذرت
دو عدد فلفل هالوپینو خرد شده
نصف پیمانه خامه ترش
یک پیمانه پنیر فلفلی
1/4 پیمانه پنیر پارمسان
نمک و فلفل سیاه
225 گرم پنیر خامه ای، مکعبی
2 قاشق غذاخوری پیاز کوهی خرد شده
🧀🍗🧀
🫕طرز تهیه
1. تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
2. ذرت، هالوپینو، خامه ترش، پنیر فلفلی و پنیر پارمسان را درون آرام پز بریزید. نمک و فلفل اضافه کنید تا مزهدار شود. خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید. در قابلمه را بگذارید و دو ساعت بپزید.
3. در قابلمه را بردارید و هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه دیگر بپزید.
4. این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیازکوهی سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻