#حلوا_رولتی
💢نان میکادو : ۱ عدد
شکلات : 100 گرم
کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید
#نکته :
💢برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون بایستی داغ و شل و کمی چرب باشه .
#طرز_تهیه در پست زیر 😍👇👇
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#حلوا_رولتی 💢نان میکادو : ۱ عدد شکلات : 100 گرم کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم 1/4 هست یعنی اگه ۱
#دستور_کار :
✅نایلون فریزر رو از وسط برش داده و باز کنید و روی میز کارتون بذارید ( برای اینکه نایلون فریزر حرکت نکنه بهتره روی میز کار رو کمی خیس کنید ).
نان میکادو رو روی نایلون فریزر قرار بدین . بعضی از نانها ضخیم هستن و لازمه به مقدار خیلی خیلی کم اونا رو با آبپاش مرطوب کرد تا موقع رول کردن نشکنه
مقداری از حلوا رو روی نان بریزید و با پالت یا چاقوی پهن روی نان پخش کنید .ضخامت حلوا ۳-۲میلیمتر باشه ، کافیه .
✅با کمک نایلون نان میکادو رو رول کنید ( من از کاغذ روغنی برای زیر نان میکادو استفاده کردم ولی نایلون بهتره). بعد از اتمام کار حلوا رو بمدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدین .
شکلات و کره رو بمدت یک دقیقه داخل مکروفر بذارید تا آب بشه . با قاشق هم بزنید ، اگه آب نشده بود همین عمل رو دوباره تکرار کنید .
با یه قاشق ، از شکلات آب شده روی حلوا بریزید و بعد بلافاصله روش پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید .
حلوا رو بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا" سفت بشه .
با یه چاقوی تیز ( چاقوهای لیزری برای اینکار خیلی خوبن ) با فاصله یک سانتیمتر برش بدین .
بعد با کاردک یا کفگیر حلوا رو به سینی منتقل کنید
🍰 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_صبحانه موادلازم: 💢خمیرمایه یک قاشق غذاخوری اب یا شیر ولرم یک پیمانه روغن مایع پنجاه گرم شکر سی
💢خمیرمایه+یک ق غذاخوری شکر +اب یا شیر در ظرفی ریخته و مخلوط میکنیم و میگذاریم عمل بیاید .
💢۲.تخم مرغ+شکر +هل+روغن مایع + را در کاسه ی بزرگی بریزید و خمیر مایه عمل امده را به ان اضافه کنید.
💢۳.کم کم ارد را اضافه کنید تا خمیر بدست نچسبد ،خمیر را خوب ورز دهید وروی ان را سلفون کشیده وبا حوله بپوشانید و یک ساعت زمان استراحت بدهید. .
💢۴.خمیر ور امده رامجدد ورز دهید تا گاز ان گرفته شود و به شکل دلخواه دراورده و در سینی فر قرار دهید.
۵.با الک روی نانها ارد بپاشید و با تیغ برش بزنید
۶.داخل فر از قبل گرم شده با دمای صدو هفتاد درجه قرار دهیدو پانزده دقیقه تا بیست و پنج دقیقه زمان دهید تا بپزد، روی نان با حرارت پایین فر باید طلایی شود.
کاسه ی ابی داخل فرهای گازی قرار دهید.
فرهای برقی با کانوکشن در دمای صدو شصت درجه پخت را انجام دهند و فر را فقط ده دقیقه قبل گرم کنند. .
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
🍟 @fast_food
#مرغ_بریان ⛱
🔴مواد لازم🔻🍋
▫️مرغ (متوسط) 1عدد
▫️نمک به میزان لازم
▫️کره به میزان لازم
▫️زعفران (آبکرده) به میزان لازم
▫️آبلیمو 4 تا 5 قاشق غذاخوری
▫️پیاز 1 عدد
▫️فلفل دلمه ای 1 عدد
▫️پودر سیر 2 قاشق مرباخوری
▫️سیب زمینی به میزان لازم
▫️پوره گوجه فرنگی نصف لیوان
🔴طرز تهیه🔻🍗
🔸در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید. تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.زعفران دمکرده، آبلیمو، نمک، فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8 تا 10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم.
🔸روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم. چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیمروی ظرف دمکنی قرار داده و 15 دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.بعد از پخت فویل رو برمیداریم.
🔸مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰ دقیقه از روی حرارت برمیداریم.مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران، آبلیمو، کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم.
♦️در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود
🍟 @fast_food
#دسر_كرم_نسكافه
شير ٤ پيمانه
خامه صبحانه یک پيمانه
شکر ١٢ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتين چهار قاشق
آب سرد نصف پيمانه
نسكافه دو قاشق سوپ خوری
طرز تهیه دسر كرم نسكافه:
شير و شكر و نسكافه را در ظرفی مناسب ريخته و روی حرارت ملايم قرار می دهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روی آب سرد پاشيده و روی بخار آب كتری قرار می دهيم تا حل شود.
بعد آن را با شير مخلوط كرده، می گذاريم خنک شوند، در آخر خامه را اضافه كنید.
سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال قرار می دهيم تا خودش را بگیرد
🍟 @fast_food
#دسر_شوكوارده_نداپز
شير ٤ پيمانه
شوكو ارده يك بسته
شكر ( من ١٥ ق غ استفاده كردم شما نسبت به ذائقه خودتون بچشين بيشتر كنيد )
اسانس وانيل يك ق چ
ژلاتين ٤ ق غ ( به همراه نصف ليوان اب بن ماري كنيد )
پودر كاكائو ١ ق غ ( در صورت تمايل )
ابتدا شير رو گرم كنيد ( حرارت تا انتها ملايم باشد ) سپس شوكو ارده و شكر و اضافه كنيد با هم زن دستي مدام هم بزنيد تا شوكوارده كاملا حل بشه سپس پودر كاكائو رو الك كنيد با يك ق غ شيرگرم حل كنيد و به مايه دسر اضافه كنيد سپس ژلاتين بن ماري شده رو اضافه حرارت رو خاموش كنيد وانيل رو اضافه كنيد و هم بزنيد دسر رو داخل قالب بريزيد و ٤ ساعت در يخچال نگه داري كنيد سپس امادست از قالب خارج كنيد و نوش جان كنيد و لذت ببريد.
🍟 @fast_food
🍻🍑یخ در بهشت هلو
مواد لازم برای ۲ نفر
هلو: ۲ عدد پوست گرفته و خرد شده و یخ زده
یخ: ۱ فنجان
آب سیب: ۱ فنجان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق چایخوری
🍑طرز تهیه
هلوها را پوست بگیرید و خرد کنید و به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید. هلوهای یخ زده، تکههای یخ، آب سیب، شکر و آب لیموترش را در میکسر یا بلندر بریزید و میکس کنید تا تمام مواد پوره شود. یخ در بهشت را بلافاصله در لیوان مورد نظر سرو و میل کنید.
🍟 @fast_food